Wspólne odchudzanie - W KUPIE SIŁA:) - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-01-07, 10:48   #151
Ewelinkaaa83
Raczkowanie

Dot.: Wspólne odchudzanie - W KUPIE SIŁA:)

hej dawno mnie tu nie było... super dziewczyny ze ćwiczycie ja też zamierzam jak tylko dojdę do siebie. Choruję od tygodni wiec nawet nie mam siły z łóżka wstać dziś jest już lepiej i zaczęłam się dopiero ogarniać troszkę nie przytyłam w ostatnim czasie może schudłam z 1 lub 2 kg. od jutra ćwiczenia aerobik tylko bo na bieganie nie mam co narazsie liczyć ;// muszę dojść w 100% do siebie .... oczywiście zaczęłam kontynuować dalej w pełni dietę pozdrawiam i życzę powodzenia w nowym roku Tym razem razem nam się uda !!! ; *
Ewelinkaaa83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-07, 17:07   #152
aza3994
Zakorzenienie

cześć ALE CISZA TU.... musimy rozruszać wątek ćwiczymy, dietkujemy i w ogóle pozytywnie
mam teraz trochę roboty w szkole, oprócz tego niedługo 100 dniówka mam świetny humor i nei chce mi się jeść dzis sobie poćwiczę skalpel, a jak... czemu nie jak Wam idzie??

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-07, 20:12   #153
Ewelinkaaa83
Raczkowanie

mi kiepsko jakoś cały dzień przeleżałam jestem słaba ale jutro mimo wszystko startuję na zakupy bo wszystko się mi pokończyło i na maxxx jedziemy skoksem!!
Ewelinkaaa83 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-07, 21:56   #154
anetterainbow
Raczkowanie

umnie to lepiej nie mowic. w ogole s hudnac nie umiem. o cwiczeniach juz nie wspomne. dzisiaj bylo na sniadanie dwie kanapki z almette, na obiad ryz z marchewka gotowana i kurczak w papirusie a na kolacje serek bieluch z pomidorem. myslicie ze dobrze?
anetterainbow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-08, 15:48   #155
aza3994
Zakorzenienie

myślę, ze tak, ale np almette ma sporo tłuszczu, nie lepiej wybrać zwykły biały ser? no i trochę więcej warzyw

3/2017
Stary 2013-01-08, 21:48   #156
anetterainbow
Raczkowanie

kiedyś jak byłam u pani dietetyk to powiedziała, ze może być almette... bo do takiego białego sera potrzebuje dużo soli bo za bardzo to ja go nie lubie... a co do warzyw... jakoś nie umiem trafić w ziemie na takie które mi smakują
anetterainbow jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-09, 16:34   #157
malutka1607
Przyczajenie

B] biznia czy rowerek stacjonarny??[/B]

hej dziewczyny...mam male pytanie...na czym szybciej zrzuce kg??..na biezni czy rowerku??? chcialabym wiedziec bo zaczelam chodzic na silownie..bylam juz 2dni na niej..i najwiecej czasu poswiecilam na rowerze...w pierwszy dzien 30min a dzis 40min...wczoraj nie bylam bo mi kregoslup wysiadl i ledwo chodzilam ;/ na biezni natomiast biegalam po 20min....gdzie szybciej zrzuce niechciane kg???...zaznaczam ze zmuszam sie do jedzenia kaszy ryzu itd...co jest okropienstwem dla mnie ;/ bo nigdy nie przepadalam za tym..nie slodze herbaty..pije zielona...jestem lasuchem na owoce zwlaszcza na mandarynki nie jadam slodkiego.pije tylko biala wode niegaz..i chcialabym pozbyc sie tych paru kg baaardzo prosilabym o jakies rady.. z gory baaardzo dziekuje:roza :
malutka1607 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-01-13, 15:42   #158
aza3994
Zakorzenienie

, ze i na tym i na tym zrzucisz zbedne kilogramy, ale mimo wszystko bieajac bedzie szybciej, gdyz cale cialo jest zaangazowane do pracy i jest wyzszy puls ja mialam nauke biegania z trenerka, tzw interwaly to byly, czyli kilka minut spokojnie,, potem minuta szybki marsz, kolejna bieg, kolejna szybszy bieg, kolejna juz bardzo szybki i munuta marszu . i w taki sposob 20 minut przebiegasz, wyrabiasz sobie wytrzymalosc i leca kg

3/2017
Stary 2013-01-14, 09:58   #159
Carnimirie
Raczkowanie

Lejdis, skoro w kupie siła, to pięknie i gorąco do motywującego i tłuszczo-spalającego temtu "nowy, wyszperany diet coaching - damy radę?"
Część z nas zapisała się już do startującego JUTRO programu 90 dni do eko - to motywacyjny program, który pomaga wypracować albo utwierdzić zdrowe nawyki żywieniowe. Żadne tam katorżnicze diety albo cudowne strategie - na szczęście.
Jeśli potrzebujecie zewnętrznych kopniaków i lubicie wspólną mobilizację, zachęcamy do dołączenia. POMOŻECIE?
Carnimirie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-16, 21:01   #160
bewithed
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez anetterainbow Pokaż wiadomość
kiedyś jak byłam u pani dietetyk to powiedziała, ze może być almette... bo do takiego białego sera potrzebuje dużo soli bo za bardzo to ja go nie lubie... a co do warzyw... jakoś nie umiem trafić w ziemie na takie które mi smakują
Nie panikujmy, Almette też się nada , pamiętajmy jednak, że wszystko, co jemy, powinnyśmy jeść z umiarem. Warzywa, cóż, nie da się ukryć, że w zimie są dużo gorszej jakości niż w innych okresach. W tej chwili warto przygotowywać do posiłków (zamiast plastra warzywnego na kanapce) różnego rodzaju sałatki z odrobiną sosu. Będą na pewno lepiej smakowały niż kompletnie mdły pomidor bez koloru zapachu ani tym bardziej smaku. Jeśli nie lubisz zwykłego białego sera, to może warto pomyśleć o domowych pastach do kanapki?
bewithed jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-20, 22:34   #161
monika8765
Przyczajenie

cześć ja dzisiaj właśnie zalozylam konto na forum, bo rowniez mysle ze w kupie siła
mam 167 cm wzrostu i wazylam 67 kg. Od 4 dni się ograniczam i piję ogromne ilosci wody i schudlam dwa kilo wiec na dzien dzisiejszy moja waga to 65. Moj cel : 58.
Njlepiej jak najszybciej
monika8765 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-01-27, 11:01   #162
Martusia_33_Wroc
Przyczajenie

hej.....no to ja w porównaniu do was kobitki jestem potworemja murze zrzucić jakieś 20-30 kg...możne mi się uda..heh
Martusia_33_Wroc jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-02-04, 19:59   #163
DrSpecjalistaAnnaPikula
Przyczajenie

Witam nazywam się Dr Anna Pikula chętnie pomogę paniom zrzucić zbędne kilogramy. Zapraszam do współpracy mam dużo czasu skończyłam współpracę z kilkoma paniami i efekty wyszły rewelacyjne szukam nowych pań chcących schudnąć teraz mamy dobry okres dobry czas aby na wiosnę wyglądać szczuplej proszę pisać prywatnie pm. lub meilowo DrSpecjalistaAnnaPikula@w p.pl
DrSpecjalistaAnnaPikula jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-03, 21:05   #164
magarra
Przyczajenie

Witam,
nazywam się Ewelina,jestem psychologiem specjalizującym się w zakresie psychodietetyki, prowadzę badania na temat związków psychiki i ciała.
Zwracam się z prośbą o wypełnienie krótkiej (10 min) ankiety (w linku poniżej. Z góry bardzo dziękuję za udział w badaniu i poświęcony czas.
https://docs.google.com/forms/d/1heTOsHlpk7y 4YrDbOiRJmu26avp3C_ZpfMTx mdcceAA/viewform
magarra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-21, 11:50   #165
Kari3
Przyczajenie

Magaara ja chętnie pomogę wypełnić ankietę, ale niestety mi link nie wchodzi... Od dawna walczę ze zbędnymi kg. Bywały chwile załamania, ale przynajmniej udało się pozbyć słodyczy Moim celem jest jedzenie zdrowych, zbilansowanych posiłków o stałych porach. Dzięki asnaxowi jest to łatwiejsze, oby tylko moja motywacja nie zmalała bo czasem ma chwile zwątpienia...
Kari3 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-03-26, 07:39   #166
ewelina_1994
Przyczajenie

hej jestem tu nowa jestem tegoroczną maturzystką , która swoje stresy z nia zwiazane zaczela niestety zwalczac przez jedzenie, szczegolnie slodyczy. chcialabym schudnac , ale brakuje mi motywacji . Pomyslalam,ze jak bede slyszec o Waszych postepach w tej kwestii to mnie to tez bedzie zmuszal0 do wyrzeczen i podtrzymywalo na duchu ; ) mam 164 wzrostu i waze 56. moj cel to 50 kg, pozdrawiam
ewelina_1994 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-03-30, 22:16   #167
burtonistka
Zakorzenienie

Cześć

Mi też brakuje motywacji niestety Też jestem tegoroczną maturzystką, mam 166 cm i ważę 59 kg. Chciałabym schudnąć chociaż te 5 kg, teraz się źle czuję w swoim ciele, na diety nie mam pomysłów bo jestem wegetarianką, wiec po prostu będę się trzymała MŻ i WR tylko niech ten cholerny śnieg pójdzie w zapomniane
burtonistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-04-01, 12:05   #168
Black_Tulip
Przyczajenie

ja też mam 30 kg do zrzucenia, ciężko zmienić nawyki... najgorzej, ze ćwiczyć się nie chce... jeszcze dieta jakoś idzie, szczególnie jak żuję asnax, ale żeby się zmobilizowac do ruchu, to łoj :-(
w dodatku pogoda szokująca, poszłabym na jakiś spacer przynajmniej, ale jak mam brodzić w mokrym śniegu to mnie wzdryga na samą mysl o tym
Black_Tulip jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-24, 10:07   #169
kamcia9
Przyczajenie

Witam ja tez sie odchudzam jakiej diety wy uzywacie

---------- Dopisano o 11:04 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ----------

Ja sobie ograniczyłam slodycze cukier sol potrawy smazone jem tylko poteawy gotowane na parze i duzo warzyw i owocow

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ----------

Cytat:
Napisane przez black_tulip Pokaż wiadomość
ja też mam 30 kg do zrzucenia, ciężko zmienić nawyki... Najgorzej, ze ćwiczyć się nie chce... Jeszcze dieta jakoś idzie, szczególnie jak żuję asnax, ale żeby się zmobilizowac do ruchu, to łoj :-(
w dodatku pogoda szokująca, poszłabym na jakiś spacer przynajmniej, ale jak mam brodzić w mokrym śniegu to mnie wzdryga na samą mysl o tym
pije duzo wody 3 litry i herbate linea fix oraz biore suplement diety figura extraslim i cwicze godzine dzienie nie raz dwie godziny wzaleznosci ile mam czasu
kamcia9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-05-24, 10:12   #170
CoolBaba
Przyczajenie

Post Dot.: Wspólne odchudzanie - W KUPIE SIŁA:)

Jak chcecie szybko i bezpiecznie schudnąć dam Wam trzy proste rady. Gwarantuję, że po dwóch tygodniach zauważycie pozytywne efekty w postaci utraty zbędnych kilogramów. Do rzeczy:
1. Żadnych tzw. "diet"
2. Zero słodyczy
3. Nie jeść w nocy - wystarczy, że graniczną godziną będzie 20:00

Obiecuję, że po dwóch tygodniach zobaczycie pozytywne efekty!
CoolBaba jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-05-24, 15:13   #171
kamcia9
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
, ze i na tym i na tym zrzucisz zbedne kilogramy, ale mimo wszystko bieajac bedzie szybciej, gdyz cale cialo jest zaangazowane do pracy i jest wyzszy puls ja mialam nauke biegania z trenerka, tzw interwaly to byly, czyli kilka minut spokojnie,, potem minuta szybki marsz, kolejna bieg, kolejna szybszy bieg, kolejna juz bardzo szybki i munuta marszu . i w taki sposob 20 minut przebiegasz, wyrabiasz sobie wytrzymalosc i leca kg
JAKĄ DIETE TY STOSUJESZ AZA3994

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

BO JA NIE WIEM KTÓRA JEST SKUTECZNA. POMOCY

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

HEJ burtonistka JA BYM CHCIAŁA TWOJĄ WAGĘ JA MAM 159 CM A WAZĘ 88KG CHCE DO 55KG SCHUDNĄĆ MASZ JAKAS DIETE BO JA MAM STOSUJ EJA 3 DNI I NARAZIE DOBRZE SIĘ CZUJĘ

Edytowane przez kamcia9
Czas edycji: 2013-05-24 o 15:05
kamcia9 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-04, 20:01   #172
yggdrasilll
Przyczajenie

Witam wszystkich
Przeczytałam właśnie znaczną część postów w tym wątku i postanowiłam, że podzielę się z Wami moimi doświadczeniami
Kiedyś myślałam, że najlepszym sposobem na utratę kilogramów jest restrykcyjna dieta- ale te z reguły wcale nie są zbyt dobre dla naszej wagi (gdy zaczniemy jeść normalnie po zakończeniu takiej "kuracji" z pewnością większość z nas nie uniknie efektu "jojo"). Dlaczego?- ponieważ gdy organizm, który był przyzwyczajony do niewielkiej ilości kalorii, nagle dostaje ich więcej stwierdza, że należy odłożyć "zapasy" (niestety w postaci tłuszczyku) na wypadek, gdyby znów dostawał mniej pożywienia. Poza tym drastyczna dieta spowalnia naszą przemianę materii...
Aktualnie (od kilku ładnych lat) jestem wegetarianką- raczej z powodu przekonań, niż z powodów dietetycznych. Jem regularnie (mniej więcej co 3 godzinki- wydaje mi się to lepsze niż dostarczenie organizmowi od razu np. 1000-1100 kalorii i zjedzenie jedynie dwóch posiłków na dzień). Zjadam dużo warzyw, owoców, nabiału (poza żółtym serem), jem chlebek razowy na zakwasie i nie unikam słodyczy- po prostu ich nie nadużywam-ale kiedy mam ochotę nie odmawiam sobie np. kawałka ciasta czy kilku ciasteczek)- piję do tego wodę niegazowaną oraz zieloną i białą herbatę Ostatni posiłek staram się zjadać zawsze przed 18 (oczywiście pomijając imprezy okolicznościowe ).
Poza tym gdy znajdę chwilkę wolnego czasu biegam, skaczę na skakance i baaardzo dużo spaceruję (dodatkowo latem sporo pływam).
Przy 164 cm wzrostu ważę 49-50 kg i myślę, że na poziom mojej wagi wpływa przede wszystkim zdrowy tryb życia.

Życzę sukcesów i trzymam za Was kciuki!
yggdrasilll jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-23, 16:34   #173
Marcelin0407
Przyczajenie

Najlepsze sposoby to sprawdzone sposoby
http://www.dopakuj.pl/odchudzanie-c-16.html
Marcelin0407 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-07-04, 11:20   #174
Kasia940803
Raczkowanie

Hej Jestem tu nowa Postanowiłam się dołączyć bo może to pomoże mi znów odzyskać motywacje dążenia do wymarzonej sylwetki
Jak ja czytam po ile wy ważycie i jakie macie wzrosty to jest pikuś przy tym co ja mam
160 cm i 78.5 kg ;/ na dzień dzisiejszy...

Odchudzanie zaczęłam w maju z moją koleżanka z klasy która również miała problem z nadwagą ...schudła ok 50 kg...wygląda cudnie ..po długiej rozmowie z nią postanowiłam również wziąść sie za siebie...zaczynajac moja cięzką przygode ważyłam 87 kg!
No i poszło 8.5 kg...Jestem z tego powodu dumna choć wiem że czeka jeszcze mnie bardzo dużo pracy .
Oczywiście wielkiego wsparcia w rodzinie nie mam więc licze na to że to wy pomożecie mi osiągnąc cel...Dziś znów zaczęłam sie przykładać do tego co jem co pije ponieważ przez ostatnie 2 tyg sie bardzo rozlewiniłam i tak przybyło mi 2 kg do przodu...a juz było 77 (
Załamałam się ... Pomóżcie
Kasia940803 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-08, 19:15   #175
karoolinaaaa
Przyczajenie

Hej ja również chętnie dołączę do grona walczących o idealną sylwetkę. Obecnie moja pozostawia wiele do zyczenia przy wzroście 160 ważę 61 kg. Największy problem mam z nogami, łydki na chwilę obecną mam bardzo masywne, brzuszek i boczki to u mnie spory mankament i ramiona, które z natury są szerokie. Nie wygląda to dobrze, najgorsze jest to, że sama źle się ze sobą czuję. Od dzisiaj zamierzam coś zrobić dla siebie. Mój plan to mniej jeść, nie obiadać się na wieczór ( jest u mnie z tym duży problem), ograniczyć słodycze i przede wszystkim zacząć sie ruszać. Od dzisiaj startuje z bieganiem, mam zawodowe plany, które wiążą się i wymagają ode mnie dobrej kondycji. tak więc dzisiaj start, chce na prawdę coś zmienić. proszę o wsparcie i życzę powodzenia
karoolinaaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-07-12, 15:02   #176
Soomi
Przyczajenie

To ja też chciałabym się przyłączyć. Mam 170 cm wzrostu i 69 kg wagi x.x Tak na prawdę marzę o 50 kg, ale jak na razie dążę do 55 aby później zdecydować czy mi to odpowiada czy jeszcze nie. Mam okropne problemy z wachaniem wagi, dotarłam do 65 i wszystko wróciło, przez jeden dzień ''luzu''. Mam nadzieję, że jakoś się zmobilizuję i stracę to 14 kg x.x
Stary 2013-09-13, 09:14   #177
dalenka1389
Przyczajenie

Hej Dziewczynki
Też postanowiłam troszkę odświeżyć ten wątek
Zrzuciłam już 10kg w ciągu ok. 2 miesięcy, niestety zrobiłam sobie dłuższą przerwę ( nic nie utyłam na moje szczęście), długo się zbierałam żeby znowu do tego podejść, ale ostatnio dużo nad tym myślałam i postanowiłam znowu spróbować i jeżeli teraz mi się nie uda to już spasuje naprawdę... Chcę zrzucić kolejne 10 kg myślę, ż e do listopada dam radę 3majcie kciuki Będę informowała o spadku wagi ale czy mi się uda zobaczymy. To dopiero mój drugi dzień walki, ale jestem bardzo zdeterminowana i wydaje mi się, że wytrwam ;]
Fotki wrzucę jak dojdę to wymarzonej wagi
dalenka1389 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-09-13, 14:27   #178
dalenka1389
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez yggdrasilll Pokaż wiadomość
Witam wszystkich
Przeczytałam właśnie znaczną część postów w tym wątku i postanowiłam, że podzielę się z Wami moimi doświadczeniami
Kiedyś myślałam, że najlepszym sposobem na utratę kilogramów jest restrykcyjna dieta- ale te z reguły wcale nie są zbyt dobre dla naszej wagi (gdy zaczniemy jeść normalnie po zakończeniu takiej "kuracji" z pewnością większość z nas nie uniknie efektu "jojo"). Dlaczego?- ponieważ gdy organizm, który był przyzwyczajony do niewielkiej ilości kalorii, nagle dostaje ich więcej stwierdza, że należy odłożyć "zapasy" (niestety w postaci tłuszczyku) na wypadek, gdyby znów dostawał mniej pożywienia. Poza tym drastyczna dieta spowalnia naszą przemianę materii...
Aktualnie (od kilku ładnych lat) jestem wegetarianką- raczej z powodu przekonań, niż z powodów dietetycznych. Jem regularnie (mniej więcej co 3 godzinki- wydaje mi się to lepsze niż dostarczenie organizmowi od razu np. 1000-1100 kalorii i zjedzenie jedynie dwóch posiłków na dzień). Zjadam dużo warzyw, owoców, nabiału (poza żółtym serem), jem chlebek razowy na zakwasie i nie unikam słodyczy- po prostu ich nie nadużywam-ale kiedy mam ochotę nie odmawiam sobie np. kawałka ciasta czy kilku ciasteczek)- piję do tego wodę niegazowaną oraz zieloną i białą herbatę Ostatni posiłek staram się zjadać zawsze przed 18 (oczywiście pomijając imprezy okolicznościowe ).
Poza tym gdy znajdę chwilkę wolnego czasu biegam, skaczę na skakance i baaardzo dużo spaceruję (dodatkowo latem sporo pływam).
Przy 164 cm wzrostu ważę 49-50 kg i myślę, że na poziom mojej wagi wpływa przede wszystkim zdrowy tryb życia.

Życzę sukcesów i trzymam za Was kciuki!
Ja powiem Ci tak kochana oczywiście masz racje, nie chce Cie pouczac
jak pisalam wczesniej zrzucilam juz 10kg mialam chyba ze 2-3 miesiace przerwy, w czym nie chwalac sie jadlam slodycze, fast foody i podjadalam miedzy posilkami nie przytylam ani grama, efekt jojo mnie ominal ale to chyba dzieki temu, ze mam fizyczna prace, dosyc ciezka wiec jadlam wszystko w pracy spalalam i dzieki temu 3mam wage, ale teraz postanowilam jesc mniej i bez tych wszystkich swinstw wiec nie jest powiedziane, ze musi byc ten efekt wystarczy sie pilnowac wiem, ze jest strasznie ciezko ale jak sie chce dobrze wygladac niestety
dalenka1389 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-12, 15:53   #179
Sayuri_Chiyo
Raczkowanie

Hejka, chyba muszę dołączyć. Dzisiaj stanęłam na wadze i umarłam.
Mam 22 lata, przy wzroście 158 właśnie dobijam do 65 kg. Masakra.
Nigdy tak nie przytyłam. Brzydzę się sobą. :/

Zamierzam od października pochodzić na zumbę.

Edytowane przez Sayuri_Chiyo
Czas edycji: 2015-09-12 o 15:54
Sayuri_Chiyo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2015-09-18, 12:19   #180
Edyta2908
Przyczajenie

Ja odchudzam się wspólnie z sąsiadką w bloku.Zażywamy thrm line fast,nie używamy windy wieczorami jeździmy rowerami albo spacer z kijkami na 6km.Wymieniamy się przepisami mało kalorycznymi jest rywalizacja i łatwiej zgubić kg.
Edyta2908 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości