![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: w grudniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender, lakiery, itp
Rzeczywiście nieprecyzyjnie się wyraziłam
![]() ![]()
#153 |
BAN stały
|
Dot.: w styczniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender , lakiery, i
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1357307080
to mi się podoba |
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w grudniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender, lakiery, itp
Tak, rozumiem -że trafiłam na wyjątkowo arogancką osobę.
![]() Poprawianie cudzych błędów językowych i ironiczna riposta "mam nadzieję, źe rozumiesz" jest w bardzo złym guście. Owszem, nie zgadzałyśmy się co do wyceny i miałam nadzieję, że postarasz się zrozumieć mój punkt widzenia - nie musiałyśmy się wcale wymieniać. Może na moim miejscu byłabyś chętna oddać "przestarzały" ![]() Długo na niego oszczędzałam, i mimo że to nie nowy model, to jednak spełnia zadanie. Zresztą napisałam w opisie "raczej tylko za wish" i "nie muszę oddawać", napisałam też na ile go wyceniam. Skoro taka wycena ci nie odpowiadała, to mogłaś po prostu nie zawracać głowy. Perfumy (dziękuję za uświadomienie ![]() Dlatego napisałam " mam nadzieję, że rozumiesz" - nie była to ironia, nie sądzę też że byłam w stosunku do ciebie niegrzeczna... Więc pyskówkę i ironiczne poprawianie błędów mogłaś sobie darować. A cena rynkowa to średnia cena z kilku sklepów, nie jednej aukcji allegro. ![]() Też mogę jako osoba prywatna a nie sklep wystawić aukcję, nawet za 1 zł, co nie znaczy że cena rynkowa danego przedmiotu jest rzeczywiście tak niska. ![]()
wszystkowątek Edytowane przez protka Czas edycji: 2013-01-04 o 14:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
hej, no niestety nic za bardzo mi się nie przyda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
Niestey ale Jimmy to nie moj zapach.
![]()
#157 |
Zakorzenienie
|
Nie mam już korali Pandory na zbyciu
![]()
#158 |
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
za muszelkę mogę oddać róż i ten puderek, co kiedyś pisałam, że jest wcielonym klonem Harmony MACa
Jakbyś chciała oddać branso za kosmetyki to oddam Hoolę i co tylko zechcesz na dokładkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Rozeznanie
|
hallo i jak moja propozycja ?
![]()
Wymianka zapchowa Edytowane przez narcissem Czas edycji: 2013-01-04 o 22:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Dot.: w styczniu - perfumy, mnóstwo kolorówki i minerałów, beautyblender , lakiery, i
#161 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#162 |
Rozeznanie
|
hmm... interesuja mnie tylko zapachy.....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:48.