Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-02-25, 14:02   #151
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Witajcie

U nas też pogoda straszna. Śnieg już prawie stopniał, deszcz siąpi, jest wstrętnie . Jedyne pocieszenie że zmierza ku lepszemu znaczy wiośnie.

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
moj synek jak spi
Uroczy

Libra oczywiście na bieżąco jestem na blogu. Jak już mi będzie lepiej to zamówię sobie albo kupię jakąś gotową torbę. Uwielbiam ręczną robotę.

Szkoda że to jednak rura ale jak trzeba wymienić to lepiej faktycznie cały odcinek żeby częściej awarii nie było. Tż mówi że przy starych wodociągach to tak jest że w jednym miejscu się naprawi to obok strzeli bo dalej słaba rura. Szkoda ogrodu ale może lepiej że teraz jeszcze zimą jak nie zaczęło kwitnąć. Tylko odbudować to co się zniszczy

Powodzenia dla mamy. Może jest wyjść że ma otłuszczoną wątrobę ale tym nie należy się zbytnio przejmować bo bardzo dużo ludzi ma ten problem. Może dieta i zioła wystarczą. Moja mama też ma często podwyższone wartości wątrobowe właśnie przez te leki na cholesterol i trzeba je zmieniać. Teraz zapodałam jej kurację i zobaczymy jak będzie. Sama też stosuję http://bioarp.pl/pl/c/Dobre-kalorie-dla-Twojej-skory/76. Ja mam wszystko w ziarenkach a mama jako że ma "trzecie zęby" to wszystko mielone żeby nie właziło tam gdzie nie trzeba .

Madzia ja dziękuję za takiego "fachowca" NO chyba bym go na księżyc wystrzeliła.
Stary 2013-02-25, 14:12   #152
anakazar
Zakorzenienie

Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010

Libra teraz doczytałam,że rura jednak

przyjadę ze szpadlem czy tam łopatą do Ciebie i zmontujemy spowrotem to co się zniszczy

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 15:11   #153
pl_madzia
Zakorzenienie

GG do pl_madzia

Libra to wspolczuje tej peknietej rury,oby cala wymienili.

Ja sie dzisiaj po 3h jak ten pan wyszedl po listewke wkurzylam z domu wybylam po eryka. Eryka do domu wyslalam bo moze jednak facet wroci,a sama z mlodym po kosze do biedrony. Wracam a tu pol sciany w plytkach ,heh i jaki klops bo od podlogi mialy isc za wanna ciemne a on po calosci jasne polozyl,i musial zrywac ,jego mina bezcenna

"Życie trzeba przeżyć tak żeby wstyd było opowiadać, ale przyjemnie wspominać"
pl_madzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 15:18   #154
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anakazar Pokaż wiadomość

przyjadę ze szpadlem czy tam łopatą do Ciebie i zmontujemy spowrotem to co się zniszczy
Ja też przyjadę, pomożemy

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez pl_madzia Pokaż wiadomość

Ja sie dzisiaj po 3h jak ten pan wyszedl po listewke wkurzylam z domu wybylam po eryka. Eryka do domu wyslalam bo moze jednak facet wroci,a sama z mlodym po kosze do biedrony. Wracam a tu pol sciany w plytkach ,heh i jaki klops bo od podlogi mialy isc za wanna ciemne a on po calosci jasne polozyl,i musial zrywac ,jego mina bezcenna
dobrze,
niech ma...
może to go coś nauczy...
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 16:00   #155
monka23
Zakorzenienie

Madzia to u ciebie jeszcze tydzień minie zanim wykapiecie sie w wannie, o ile nie wiecej , jak ci bedzie co 2 dzien przychodził .
Moj wujek ściągał mozaike bo mu zjeżdżala ale wyklinal .

Ja dziś sprzatalam w sypialni , śmieci wyrzucalam do siatki, jakies papiery itd i kosmetyki które nie używam, wywalilam jeszcze granatowy lakier. Z góry rzucilam siatkę na dół , bo mi sie znosić nie chciało i na moje nieszczęście, wylądowała ta strona gdzie był lakier. , zapomniałam o nim . Jakbym nie miała co sprzątać , musiałam kleksy wycierac ze ściany i podłogi , a jakie mam pikne łapy , paznokcie od spodu ciemne od tego lakieru i wyglada jak brud . Muszę dziś sciachac na krótko , tak zeby po tyłku można było sie podrapac.

Mały kima .

Libra no to mamuske będziesz miec , to fajnie . Tym bardziej ze tz tak długo nie ma . Taki dom pokoleniowy. Powiem ci ze fajnie cały dom na diecie, chłopaków nauczysz lekkiej zdrowej diety, problem jest wtedy jak każdemu z osobna cos konkretnego musisz podawać bo to mega czasochlonne. Lekko zdrowo i kolorowo
Wracając do tych farb na ścianę, to wiem ze są tego typu, ale to nie jest to co chce , no wydziwiam . Posiedze kiedyś na necie juz jak poroniony bedzie to poszukam .
A miałam pytać tz da sam radę zrobić " remont " i z kimś do pomocy czy jakaś ekipę będziesz wołać?

Nataszka ja bym tam wolała czyscioszka w domu , mniej prania
monka23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 19:09   #156
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Libra ten film to sobie ściągnij-on 3 albo i 4 lata temu w kinach był
no własnie patrzyłam że nie ma
Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
twoj tż na 7 miesięcy wyjeżdza...?

zazdroszczę Ci że twoje dziecko się tak wybrudzi, moja to nawet paluszka brudnego mieć nie może, zaraz histeriaa,
może trzeba jej terapie wstrząsową zrobić i wsadzić a jakieś bagienko

kałuże lubi ale do póki coś jej nie pryśnie na ciuchy.........
na 7-8 zależy , w domu będzie przez ten czas może 3 razy ,1 raz na dłuższy urlop ok. 10 dni a 2 razy krócej.
No nie wiem czy jest czego zazdrościć ,latem to pół biedy ale teraz zimą ,albo jak taka plucha to ja mam sterty prania wiecznie i to nie takie pranie że włoże ze swoimi rzeczami ,tylko musze osobno bo to sam syf ,samo błoto ,także wiesz nie ma co zazdrościć
Cytat:
Napisane przez izazula Pokaż wiadomość
Witajcie

U nas też pogoda straszna. Śnieg już prawie stopniał, deszcz siąpi, jest wstrętnie . Jedyne pocieszenie że zmierza ku lepszemu znaczy wiośnie.

Uroczy

Libra oczywiście na bieżąco jestem na blogu. Jak już mi będzie lepiej to zamówię sobie albo kupię jakąś gotową torbę. Uwielbiam ręczną robotę.

Szkoda że to jednak rura ale jak trzeba wymienić to lepiej faktycznie cały odcinek żeby częściej awarii nie było. Tż mówi że przy starych wodociągach to tak jest że w jednym miejscu się naprawi to obok strzeli bo dalej słaba rura. Szkoda ogrodu ale może lepiej że teraz jeszcze zimą jak nie zaczęło kwitnąć. Tylko odbudować to co się zniszczy

Powodzenia dla mamy. Może jest wyjść że ma otłuszczoną wątrobę ale tym nie należy się zbytnio przejmować bo bardzo dużo ludzi ma ten problem. Może dieta i zioła wystarczą. Moja mama też ma często podwyższone wartości wątrobowe właśnie przez te leki na cholesterol i trzeba je zmieniać. Teraz zapodałam jej kurację i zobaczymy jak będzie. Sama też stosuję http://bioarp.pl/pl/c/Dobre-kalorie-dla-Twojej-skory/76. Ja mam wszystko w ziarenkach a mama jako że ma "trzecie zęby" to wszystko mielone żeby nie właziło tam gdzie nie trzeba .

Madzia ja dziękuję za takiego "fachowca" NO chyba bym go na księżyc wystrzeliła.
Z przyjemnością przyjmę zamówienie

Oni i tak by teraz tego nie robili będą czekać aż woda zejdzie trochę bo koparka się utopi ,nogi tam się zapadają jak w bagnie ,mówi facet że zastęplują na razie i poczekają aż woda zejdzie i tak muszę przesadzic wszystko

Mama też miała ciągle zmieniane te leki cholesterolowe ,skutki uboczne fatalne
Dzięki za linka zobacze co to ,coś słyszałam o tym ostropeście ,może u nas w aptece zielarskiej będzie ,jeszcze jakieś ziółka jej kupię
moja też ma "trzecie zeby"
Cytat:

dzięki
Cytat:

co za baran ,dobrze mu tak może to go pokory nauczy trochę
Cytat:
Ja też przyjadę, pomożemy[COLOR="Silver"]
dzięki
Cytat:
Napisane przez monka23 Pokaż wiadomość
Madzia to u ciebie jeszcze tydzień minie zanim wykapiecie sie w wannie, o ile nie wiecej , jak ci bedzie co 2 dzien przychodził .

Ja dziś sprzatalam w sypialni , śmieci wyrzucalam do siatki, jakies papiery itd i kosmetyki które nie używam, wywalilam jeszcze granatowy lakier. Z góry rzucilam siatkę na dół , bo mi sie znosić nie chciało i na moje nieszczęście, wylądowała ta strona gdzie był lakier. , zapomniałam o nim . Jakbym nie miała co sprzątać , musiałam kleksy wycierac ze ściany i podłogi , a jakie mam pikne łapy , paznokcie od spodu ciemne od tego lakieru i wyglada jak brud . Muszę dziś sciachac na krótko , tak zeby po tyłku można było sie podrapac.

Mały kima .

Libra no to mamuske będziesz miec , to fajnie . Tym bardziej ze tz tak długo nie ma . Taki dom pokoleniowy. Powiem ci ze fajnie cały dom na diecie, chłopaków nauczysz lekkiej zdrowej diety, problem jest wtedy jak każdemu z osobna cos konkretnego musisz podawać bo to mega czasochlonne. Lekko zdrowo i kolorowo
Wracając do tych farb na ścianę, to wiem ze są tego typu, ale to nie jest to co chce , no wydziwiam . Posiedze kiedyś na necie juz jak poroniony bedzie to poszukam .
A miałam pytać tz da sam radę zrobić " remont " i z kimś do pomocy czy jakaś ekipę będziesz wołać?

to sobie narobiłaś z tym lakierem ,ja mam takie pazury po jagodach zawsze
Wszystkim będę to samo gotować ,bo garnków nie nastarczę.

te farby co pisałam w paście to Ci wyjdzie własnie taki efekt jak chcesz ,bo widziałam u koleżanki robiła tynk strukturalny ,pomalowany jasniutkim beżem i przetarte gdzie niegdzie tą pastą i były takie refleksy właśnie.
A zobacz w sklepach budowlanych ,może będą takie zrobione ścianki.
Jak kupowałam w castoramie ten wosk do ściany to tam były porobione takie ścianki na pokaz z różnymi farbami strukturalnymi czy właśnie jakimiś przecierkami.

No dachu chyba całkiem sam nie zrobi , będzie musiał ktoś mu pomóc ,chociaż na przybudówce dosyc spory kawał dachu robił z bratem dali radę we dwóch.
libra777 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 19:38   #157
madziwnia
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to madziwnia

Hej hej!!

Matko.. jakie zaniedbanie!!!!

Przeczytałam ostatnie 5 stron poprzedniego watku i tu wskoczyłam!
Od piątku do 1 marca mam urlop przymusowy bo zostało mi 5 dni stazowego urlopu i musze go do konca stazu wykorzystać!
więc od 1 marca mam juz umowe o pracę.. na razie na 3 miesiące jak kazdy a potem zobaczy sie

Od stycznia jak juz chyba pisałam lub nie.. gdy zostały zatrudnione 3 nowe osoby mega zmiany na plus!!1 Ta jedna wredna co życie zatruwała jest nadal ale samotna jak palec.. ja mam swoją slicza salę która sala dekoruje pieknymi obrazkami samodzielnie wykonanymi.. pokaże zdjęcia następnym razem

Dopiero niedawno skonczyłam praktyki więc noce siedzenie przy komputerze odeszło w niepamięć a Michalina odzyskała mamę... bo po pracy ciagle tylko konspekty pisałam i na zajecia sie przygotowywałam..

Zaczełam VI ostatni semestr jeszcze obrona i egzaminy konczace semestr i KONIEC... a mgr bede musiała przekalkulowac czy finansowo dam rade .. ale chce isc od razu.

Nawt dała rader przeczytać - ale tylko wczasie pracy i na tygodniowym zwolnieniu lekarskim " Pięćdziesiąt twarzy Greya".. ciagle na uczelni dziewczyny to czytały a ja zacofana nie kumałam nawet o co chodzi wiec na komóre plik sciagnełam i sie "dokształcam"!!!

Pola ur. 3 czerwca 2014!
madziwnia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 20:23   #158
nataszka25
Zakorzenienie

wybaczcie za pytanie, ale co to są te "trzecie zęby"?

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Cytat:

Mały kima .

Lakier na ścianach????
no to nie zazdroszczę.

co do mojej czystej artystki to wam powiem, że czasem myślę, że fajnie było by by moje dziecko chciało się wymorusać trochę, nawet kosztem prania!
ona nawet do piaskownicy specjalnie wchodzić nie chce....
no proszę was, to fajne nie jest.

Libra to może z Mamą będzie ci raźniej jak tż na tak długo wyjeżdza co?
Trochę na Mikołaja spojrzy jak będziesz miała coś do roboty,
torby szyjesz piękne, gdybym miała kasy więcej to bym kupiła,
i z wielką radością nosiła, piękne są.
Stary 2013-02-25, 20:42   #159
nataszka25
Zakorzenienie

Mój dzisiejszy zakup lakieru do paznokci
jak Wam się podoba?

Edytowane przez nataszka25
Czas edycji: 2013-03-17 o 14:31
Stary 2013-02-25, 20:49   #160
anakazar
Zakorzenienie

Cytat:
jak Wam się podoba?
mnie się tam podoba

"Kiedy decydujesz się na dziecko,zgadasz się,że od tej chwili Twoje serce będzie przebywało poza Twoim ciałem"Katharine Hadley
anakazar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 20:55   #161
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
mnie się tam podoba
a mi też bardzo, uwielbiam go na paznokciach bo to moja kolejna buteleczka,

---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Asiulek jak się czujecie z Wercią?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-02-25, 21:04   #162
libra777
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ----------

Lakier na ścianach????
no to nie zazdroszczę.

co do mojej czystej artystki to wam powiem, że czasem myślę, że fajnie było by by moje dziecko chciało się wymorusać trochę, nawet kosztem prania!

Libra to może z Mamą będzie ci raźniej jak tż na tak długo wyjeżdza co?
Trochę na Mikołaja spojrzy jak będziesz miała coś do roboty,
torby szyjesz piękne, gdybym miała kasy więcej to bym kupiła,
i z wielką radością nosiła, piękne są.
To szczęka
Może jej przejdzie to niebrudzenie
no pewnie że będzie mi raźniej zawsze to jest do kogo ryja otworzyć
Dzięki za uznanie
Cytat:
jak Wam się podoba?
kupiłam ostatnio podobny ,może ciut ciemniejszy lubię kolorowe paznokcie ,chociaż teraz "męczę" niebieski i turkusowy
Stary 2013-02-25, 21:21   #163
ania p
Zakorzenienie

Cytat:
no to zakupy udane...
piżamki jakie pokupiłaś? długi rękaw?
Dwie na długi i jedną na krótki .

Cytat:
Turlaj dropsa

Nataszka tez fajne , moze nie ten konkretny model ale cos w tym stylu tyz lubię . A wogole to uwielbiam buty Alexander Mcqueen , jakby mnie było stać na nie to lekka ręka kilkanaście par był odrazu kupiła, a potem dokupywala . Pomijam te całkowicie odjechane ale szpile , botki , kozaki ma w moim stylu . Kiedyś napalilam sie na jedne kozaki ale cena 3 tys f , nawet pilnowalam na przecene ale juz ich nie widzę , zato znalazłam inne jego kozaki i tez mi sie podobają .
Ja Mcqueena mam kilka par butów ale sportowych On kiedyś zrobił kilka kolekcji dla Pumy i właśnie takie buty mam
Mam sporo w sumie pum z limitowanch kolekcji które ktoś tam sobie projektował .

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

mysle nad takim globusem dla Zosi, macie może taki?
http://allegro.pl/vtech-interaktywny...051343142.html
Miałam to kilka razy w pracy i dla mnie to taka bobasowata zabawka .

Cytat:
wybaczcie za pytanie, ale co to są te "trzecie zęby"?.
Sztuczne .

Auto nabyte Jak już jechaliśmy to wiedzieliśmy że je kupimy , bo było przetrzepane na milion możliwych sposobów więc wiedzieliśmy po co jedziemy . Facet był akurat w wawie . J się przejechał kilka ulic , zostawiliśmy zaliczkę i pojechaliśmy do domu na obiad . Potem kolega nas odtransportował do wawki .
Z wawki z tym facetem i jego bratem pojechaliśmy do Jarosławia . Miałam więc jazdę testową przez 320 km , bo ja prowadziłam Na miejscu spakowaliśmy koła , wzięliśmy drugi kluczyk , papierzyska i do domku .
Oczywiście mądry J twierdził że w rzeszowie jest taka stacja jaka mu pasi , więc jechaliśmy 10 km na kreskach , bo już nawet km nie pokazywało Myślałam że mu urwę łeb przy samej d.. bo już miałam wizję stania na jakimś zadupiu a godzina 21 już . Nie pierwszy raz już taki numer wyciął . Takie tankowanie na styk
Okazało się jednak że auto ma całkiem dobrą rezerwę rezerwy i jakoś na jakiś tam Lotos dojechaliśmy . Już nie mędził , że nie ta stacja i tankował co było . Potem jeszcze mandacik w radomiu w wyskości 100 zł ( J nie ja ) i w okolicy 24tej zajechaliśmy do domku
Auto póki co będzie na rzeszowskiej rejestracji , bo facet go przepisał na syna jako darwiznę , a 3 miechy ten sprzedać nie może , więc jakieś jeszcze 2 tyg trzeba z rejestracją poczekać .
Stary 2013-02-25, 21:27   #164
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
jak Wam się podoba?
mam podobny kolor teraz na pazurach fajny
20-12-14 10 tc
aneczkkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 21:28   #165
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Cytat:
Napisane przez madziwnia Pokaż wiadomość
Hej hej!!

Matko.. jakie zaniedbanie!!!!

Przeczytałam ostatnie 5 stron poprzedniego watku i tu wskoczyłam!
Od piątku do 1 marca mam urlop przymusowy bo zostało mi 5 dni stazowego urlopu i musze go do konca stazu wykorzystać!
więc od 1 marca mam juz umowe o pracę.. na razie na 3 miesiące jak kazdy a potem zobaczy sie

Od stycznia jak juz chyba pisałam lub nie.. gdy zostały zatrudnione 3 nowe osoby mega zmiany na plus!!1 Ta jedna wredna co życie zatruwała jest nadal ale samotna jak palec.. ja mam swoją slicza salę która sala dekoruje pieknymi obrazkami samodzielnie wykonanymi.. pokaże zdjęcia następnym razem

Dopiero niedawno skonczyłam praktyki więc noce siedzenie przy komputerze odeszło w niepamięć a Michalina odzyskała mamę... bo po pracy ciagle tylko konspekty pisałam i na zajecia sie przygotowywałam..

Zaczełam VI ostatni semestr jeszcze obrona i egzaminy konczace semestr i KONIEC... a mgr bede musiała przekalkulowac czy finansowo dam rade .. ale chce isc od razu.

Nawt dała rader przeczytać - ale tylko wczasie pracy i na tygodniowym zwolnieniu lekarskim " Pięćdziesiąt twarzy Greya".. ciagle na uczelni dziewczyny to czytały a ja zacofana nie kumałam nawet o co chodzi wiec na komóre plik sciagnełam i sie "dokształcam"!!!
No kobieto wreszcie się odezwałaś .
Gratuluję umowy

Zdasz wszystko w terminie. Spokojnie.
Ja bym się starała załatwić magisterkę "za ciosem" ale wiem że nie zawsze jest taka możliwość.

Cytat:

Trzecie zęby to proteza

Fajnie jak dziecko się bawi i tapla nie robiąc histerii z powodu plamki ale znowu z drugiej strony jak codziennie masz pranie z błotem że trzeba je najpierw wypłukać żeby pralki nie zepsuć ... Moja gdyby miała takie warunki jak Miko Libry to by podobnie do domu wracała

Lakier taki miałam całe lata temu i do końca życia zapamiętam jak mi matematyczka powiedziała "panna ale mnie się pomalowane paznokcie nie podobają" . To był mój ulubiony kolor lakieru ale teraz wolę inne
Stary 2013-02-25, 21:36   #166
aneczkkaa
Zakorzenienie

aniaP fajnie że autko zakupione przygody super

---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ----------

madziwnia dobrze że w końcu się pojawiłaś olałaś nas całkowicie ,teraz jest szansa że będziesz zaglądać tu częściej czyt. urlop.
20-12-14 10 tc
Stary 2013-02-25, 21:38   #167
sara 85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość

Miałam to kilka razy w pracy i dla mnie to taka bobasowata zabawka .

Auto nabyte Jak już jechaliśmy to wiedzieliśmy że je kupimy , bo było przetrzepane na milion możliwych sposobów więc wiedzieliśmy po co jedziemy . Facet był akurat w wawie . J się przejechał kilka ulic , zostawiliśmy zaliczkę i pojechaliśmy do domu na obiad . Potem kolega nas odtransportował do wawki .
Z wawki z tym facetem i jego bratem pojechaliśmy do Jarosławia . Miałam więc jazdę testową przez 320 km , bo ja prowadziłam Na miejscu spakowaliśmy koła , wzięliśmy drugi kluczyk , papierzyska i do domku .
Oczywiście mądry J twierdził że w rzeszowie jest taka stacja jaka mu pasi , więc jechaliśmy 10 km na kreskach , bo już nawet km nie pokazywało Myślałam że mu urwę łeb przy samej d.. bo już miałam wizję stania na jakimś zadupiu a godzina 21 już . Nie pierwszy raz już taki numer wyciął . Takie tankowanie na styk
Okazało się jednak że auto ma całkiem dobrą rezerwę rezerwy i jakoś na jakiś tam Lotos dojechaliśmy . Już nie mędził , że nie ta stacja i tankował co było . Potem jeszcze mandacik w radomiu w wyskości 100 zł ( J nie ja ) i w okolicy 24tej zajechaliśmy do domku
Auto póki co będzie na rzeszowskiej rejestracji , bo facet go przepisał na syna jako darwiznę , a 3 miechy ten sprzedać nie może , więc jakieś jeszcze 2 tyg trzeba z rejestracją poczekać .
jakie auto kupiliście?

co tzn bobasowata? dla mniejszych dzieci?

Nataszka mi się podoba

Ana przepis, ja robiłam z 1,5 porcji a cukru do kremu dałam tak jak na 1 porcje http://www.mojewypieki.com/przepis/c...owe,-najlepsze

Zosia dzisiaj pierwszy raz śpi w nowym łóżku i w swoim pokoju. Ciekawe jak jej się będzie spało

Franio 24.07.2014 r.
sara 85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 21:45   #168
ania p
Zakorzenienie

Sara - tak , moim zdaniem dla mniejszych
E 60 kupiliśmy .
Stary 2013-02-25, 21:46   #169
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
to se wymyslilysmy , to tu to tam no ale trzeba w końcu kiedyś skończyć , nie . Dobrze byłoby w totka wygrać to za jednym zamachem wszystko byłoby zrobione , a tu trzeba harmonogram co najpierw itd

Dawaj jakieś foty z figlo raju
o to to ale diobioł sie nigdy na mało kupka nie wy yy o :P

ta z miła checia tylko gdzie jest kabel z usb :mysli:

http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014
Edzia400 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-02-25, 21:48   #170
libra777
Zakorzenienie

Ania gratuluję zakupu ,mi jak się rezerwa zapali to ja już schizy mam że mie braknie

Iza no żebyś wiedziała muszę najpierw błoto spłukać bo mi pralkę zapcha

Sara mam nadzieję że nocka bez zakłóceń przebiegnie

Oglądałam przed chwilą Apokalypto na polsacie ,wiedziałam jak się skońćzy ale cały film siedziałam na szpilkach
Stary 2013-02-25, 21:49   #171
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:

Aaaa o moje suche łapy , bo dopiero na link weszlam . Z tele pisze i tak kilka rzeczy czytam . Oo dzięki tego pewnie w uk nie dostanę , cos znajdę , to przez dzisiejsze szorowanie . Znajdę potem jakiś krem to na noc wysmaruje .

spisz sklad i idz do apteki niech ci cos da na zasadzie tamtego składu

Stary 2013-02-25, 21:49   #172
aneczkkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sara 85 Pokaż wiadomość

Zosia dzisiaj pierwszy raz śpi w nowym łóżku i w swoim pokoju. Ciekawe jak jej się będzie spało
no ciekawe

wrzuć fotki pokoju
20-12-14 10 tc
Stary 2013-02-25, 21:50   #173
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez koglus Pokaż wiadomość
moj synek jak spi
ale slodziak

Stary 2013-02-25, 21:50   #174
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ania p Pokaż wiadomość
Sara - tak , moim zdaniem dla mniejszych
E 60 kupiliśmy .
poka jakie
Stary 2013-02-25, 21:53   #175
nataszka25
Zakorzenienie

Oby dobrze się Zosince spało

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ----------

ania p

Niech autko się dobrze sprawuje
Stary 2013-02-25, 21:56   #176
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
widzę że jakiś majster mały
a tą farbę można ewentualnie później jakoś usunąć czy trezba by skrobać ,ździerać ?

ale to do rąk polecasz? bo ja to też mam problem z rękoma mimo że ciągle kremuję , teraz neutrogena i chyba ona najlepsza

Tak mnie łeb nawala że zaraz mi chyba pęknie ,chciałam poćwiczyć ale nie dam rady się schylić chyba ciśnienie spada u mnie od razu taka reakcja ból głowy i spać się chce.
Plucha u nas straszna się zrobiła ,teraz ten cały śnieg topnieje brrr.

Wiecie co jestem załamana ,chyba u nas w ogrodzie rura od wodociągu trzasnęła w drugim miejscu ,zastanowił mnie fakt że jak był ten śnieg to w jednym miejscu na linii gdzie idzie wodociąg była spora mokra plama-kałuża która nie zamarzała a w innych miejscach gdzie woda też stała było zamarznięte. I tak myślimy że to mogła znów trzasnąć rura
No nic musimy na razie poczekać aż woda będzie schodzić ,wsiąkać i zobaczymy czy w tym miejscu będzie czy nie.Jeśli się okaże że nasze obawy się potwierdzą to będą musieli mi przeryć cały ogród bo wymienią całe łącze aż do samego domu.Ku r wa nawet nie chce sobie wyobrażać jak to będzie wyglądało

Poza tym to moja mama robiła wyniki wątrobowe i bardzo złe jej wyszły ,w środę ją wiozę na usg ,nie wiem co tam z tego wyjdzie mam nadzieję że to nie będzie jakieś poważne schorzenie
Będzie mieszkała ze mną już ja ją przypilnuję z dietą
Nigdy alkoholu nie piła i żadnych objawów nie miała że ją coś bolała czy coś.Muszę poszukać jakąś dietę co można jeść co nie

No to sobie ponarzekałam trochę

oj tak moja to chłopczyca

ty wiesz ze nie wiem tzn magnesowa to podkladówka .. dałam jej 3 warstwy (jest ciemno szara) a ana to 2 razy walnełam normalna jasno niebieską i pokryło a co do tablicowej to nie wiem ale jest czarna jak wegiel
jak znjade kabel z usb to zapodam fotki

esensiale forte polecam ... i trzymam kciuki za mame co by to nic groznego nie było

ja tez mam takie bóle głowy jak przychodzi zmiana cisnienia wiec cie strasznie rozumie

o mamo mam nadzieje ze jednak uda sie cos z ta rura zrobic nie przekopujac ogrodu

---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ----------

Cytat:
Hej.
Monka to juz po remoncie masz?
Mi niby od dzisiaj maja plytki klasc wkoncu,ale facet dziwak bo np juz dwa razy sie umowil i po prostu nie przyszedl,bez zadnego telefonu,a raz jego zona dzwonila ze nie przyjdzie :/. Dziwne mi sie wydaje to patrzac na to ile kasy ma zgarnac,niektorzy przez miesiac tyle nie zarobia a on od roboty sie miga w chamski sposob.Tak to ze znajomymi sie wychodzi. Ale powiedzialam do 3x.sztuka i jak dzis zleje to szukam kogos innego a mu za te tynki nie zaplace(no moze polowe)
ja bym do goscia zadz i powiedziala ze jak nie przyjdzie jutro to wcale mu nie zapłacisz to jego praca i ma sie z niej wywiazać no chyba ze ma naprawde jakis problem (np dziec w szpitalu )

Stary 2013-02-25, 22:00   #177
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
oj tak moja to chłopczyca

ty wiesz ze nie wiem tzn magnesowa to podkladówka .. dałam jej 3 warstwy (jest ciemno szara) a ana to 2 razy walnełam normalna jasno niebieską i pokryło a co do tablicowej to nie wiem ale jest czarna jak wegiel
jak znjade kabel z usb to zapodam fotki

esensiale forte polecam ... i trzymam kciuki za mame co by to nic groznego nie było

ja tez mam takie bóle głowy jak przychodzi zmiana cisnienia wiec cie strasznie rozumie

o mamo mam nadzieje ze jednak uda sie cos z ta rura zrobic nie przekopujac ogrodu[COLOR="Silver"]
ja też kabel zgubiłam ale karte wkłądam do kompa i przegrywam

Na razie zobaczymy co lekarz powie ,a to Ty brałaś czy ktoś z rodziny?

No niestety nie da się bez kopania mam tylko nadzieję że operator koparki będzie w miarę rozgarnięty żeby mi armagedonu nie zrobił
Stary 2013-02-25, 22:02   #178
izazula
Zakorzenienie

GG do izazula

Sara spokojnej nocy

Ania pokaż autko, ja oglądałam ale w innej klasie
Stary 2013-02-25, 22:10   #179
Edzia400
Zakorzenienie

Cytat:

.
gibis

lakier woww ameli by sie spodobal ja nie maluje paznokci bo ten lakier poprostu zeskubuje

---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Napisane przez libra777 Pokaż wiadomość
ja też kabel zgubiłam ale karte wkłądam do kompa i przegrywam

Na razie zobaczymy co lekarz powie ,a to Ty brałaś czy ktoś z rodziny?

No niestety nie da się bez kopania mam tylko nadzieję że operator koparki będzie w miarę rozgarnięty żeby mi armagedonu nie zrobił
esensiale brala moja mama przy chemioterapii bo zmiany na watrobie tez byly ... esensiale jej pomogło chemia +esensiale i zmiany sie cofneły niestety poszło na cos innnego

przypiluj pana od koparki wiem ze czasem nie patrza ze ktos bardzos ie napraciwał nad czyms on siada i poprostu kopie

co do akbla to bym tak zrobiła ale nie potrafie wyciagnac karty z tż telefonu ba ja nawet nie wiem gdzie ona jest

dostałam dzis pismo informujace ze zgłaszana szkode lapotpa przyjeli i ze jest naprawiany ... boszz przeciez ja juz czekam 4 tyg na niego czyli 20 dni roboczych madrale wysłali pismo co by zaooszczedzic na czasie

Edytowane przez Edzia400
Czas edycji: 2013-02-25 o 22:12
Stary 2013-02-25, 22:27   #180
libra777
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Edzia400 Pokaż wiadomość
esensiale brala moja mama przy chemioterapii bo zmiany na watrobie tez byly ... esensiale jej pomogło chemia +esensiale i zmiany sie cofneły niestety poszło na cos innnego

przypiluj pana od koparki wiem ze czasem nie patrza ze ktos bardzos ie napraciwał nad czyms on siada i poprostu kopie

co do akbla to bym tak zrobiła ale nie potrafie wyciagnac karty z tż telefonu ba ja nawet nie wiem gdzie ona jest

dostałam dzis pismo informujace ze zgłaszana szkode lapotpa przyjeli i ze jest naprawiany ... boszz przeciez ja juz czekam 4 tyg na niego czyli 20 dni roboczych madrale wysłali pismo co by zaooszczedzic na czasie
Przykro mi z powodu mamy

Postaram się przypilnować ,ale jak to wyjdzie to zobaczymy

A w regulaminie jaki czas przewidzieli na reklamację ,bo coś długo mi się wydaje
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości