|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Witajcie
U nas też pogoda straszna. Śnieg już prawie stopniał, deszcz siąpi, jest wstrętnie ![]() Uroczy ![]() Libra oczywiście na bieżąco jestem na blogu. Jak już mi będzie lepiej to zamówię sobie albo kupię jakąś gotową torbę. Uwielbiam ręczną robotę. Szkoda że to jednak rura ale jak trzeba wymienić to lepiej faktycznie cały odcinek żeby częściej awarii nie było. Tż mówi że przy starych wodociągach to tak jest że w jednym miejscu się naprawi to obok strzeli bo dalej słaba rura. Szkoda ogrodu ale może lepiej że teraz jeszcze zimą jak nie zaczęło kwitnąć. Tylko odbudować to co się zniszczy ![]() Powodzenia dla mamy. Może jest wyjść że ma otłuszczoną wątrobę ale tym nie należy się zbytnio przejmować bo bardzo dużo ludzi ma ten problem. Może dieta i zioła wystarczą. Moja mama też ma często podwyższone wartości wątrobowe właśnie przez te leki na cholesterol i trzeba je zmieniać. Teraz zapodałam jej kurację i zobaczymy jak będzie. Sama też stosuję http://bioarp.pl/pl/c/Dobre-kalorie-dla-Twojej-skory/76. Ja mam wszystko w ziarenkach a mama jako że ma "trzecie zęby" to wszystko mielone żeby nie właziło tam gdzie nie trzeba ![]() Madzia ja dziękuję za takiego "fachowca" ![]()
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosno przyjdź , zimo wynocha - chcemy z domu wystawić nocha - III- IV- 2010
Libra teraz doczytałam,że rura jednak
![]() przyjadę ze szpadlem czy tam łopatą ![]() ![]()
#153 |
Zakorzenienie
|
Libra to wspolczuje tej peknietej rury,oby cala wymienili.
Ja sie dzisiaj po 3h jak ten pan wyszedl po listewke wkurzylam z domu wybylam po eryka. Eryka do domu wyslalam bo moze jednak facet wroci,a sama z mlodym po kosze do biedrony. Wracam a tu pol sciany w plytkach ![]() ![]()
![]() |
#154 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
niech ma... może to go coś nauczy... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
Madzia to u ciebie jeszcze tydzień minie zanim wykapiecie sie w wannie, o ile nie wiecej , jak ci bedzie co 2 dzien przychodził .
Moj wujek ściągał mozaike bo mu zjeżdżala ![]() Ja dziś sprzatalam w sypialni , śmieci wyrzucalam do siatki, jakies papiery itd i kosmetyki które nie używam, wywalilam jeszcze granatowy lakier. Z góry rzucilam siatkę na dół , bo mi sie znosić nie chciało i na moje nieszczęście, wylądowała ta strona gdzie był lakier. ![]() ![]() ![]() ![]() Mały kima ![]() Libra no to mamuske będziesz miec , to fajnie . Tym bardziej ze tz tak długo nie ma . Taki dom pokoleniowy. Powiem ci ze fajnie cały dom na diecie, chłopaków nauczysz lekkiej zdrowej diety, problem jest wtedy jak każdemu z osobna cos konkretnego musisz podawać bo to mega czasochlonne. Lekko zdrowo i kolorowo ![]() Wracając do tych farb na ścianę, to wiem ze są tego typu, ale to nie jest to co chce , no wydziwiam ![]() A miałam pytać tz da sam radę zrobić " remont " ![]() Nataszka ja bym tam wolała czyscioszka w domu , mniej prania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No nie wiem czy jest czego zazdrościć ,latem to pół biedy ale teraz zimą ,albo jak taka plucha to ja mam sterty prania wiecznie i to nie takie pranie że włoże ze swoimi rzeczami ,tylko musze osobno bo to sam syf ,samo błoto ,także wiesz nie ma co zazdrościć ![]() Cytat:
![]() Oni i tak by teraz tego nie robili ![]() ![]() Mama też miała ciągle zmieniane te leki cholesterolowe ,skutki uboczne fatalne Dzięki za linka zobacze co to ,coś słyszałam o tym ostropeście ,może u nas w aptece zielarskiej będzie ,jeszcze jakieś ziółka jej kupię moja też ma "trzecie zeby" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzięki ![]() Cytat:
![]() Wszystkim będę to samo gotować ,bo garnków nie nastarczę. te farby co pisałam w paście to Ci wyjdzie własnie taki efekt jak chcesz ,bo widziałam u koleżanki robiła tynk strukturalny ,pomalowany jasniutkim beżem i przetarte gdzie niegdzie tą pastą i były takie refleksy właśnie. A zobacz w sklepach budowlanych ,może będą takie zrobione ścianki. Jak kupowałam w castoramie ten wosk do ściany to tam były porobione takie ścianki na pokaz z różnymi farbami strukturalnymi czy właśnie jakimiś przecierkami. No dachu chyba całkiem sam nie zrobi , będzie musiał ktoś mu pomóc ,chociaż na przybudówce dosyc spory kawał dachu robił z bratem dali radę we dwóch. |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Hej hej!!
Matko.. jakie zaniedbanie!!!! Przeczytałam ostatnie 5 stron poprzedniego watku i tu wskoczyłam! Od piątku do 1 marca mam urlop przymusowy bo zostało mi 5 dni stazowego urlopu i musze go do konca stazu wykorzystać! więc od 1 marca mam juz umowe o pracę.. na razie na 3 miesiące jak kazdy a potem zobaczy sie ![]() Od stycznia jak juz chyba pisałam lub nie.. gdy zostały zatrudnione 3 nowe osoby mega zmiany na plus!!1 Ta jedna wredna co życie zatruwała jest nadal ale samotna jak palec.. ja mam swoją slicza salę która sala dekoruje pieknymi obrazkami samodzielnie wykonanymi.. pokaże zdjęcia następnym razem ![]() Dopiero niedawno skonczyłam praktyki więc noce siedzenie przy komputerze odeszło w niepamięć a Michalina odzyskała mamę... bo po pracy ciagle tylko konspekty pisałam i na zajecia sie przygotowywałam.. Zaczełam VI ostatni semestr jeszcze obrona i egzaminy konczace semestr i KONIEC... a mgr bede musiała przekalkulowac czy finansowo dam rade .. ale chce isc od razu. Nawt dała rader przeczytać - ale tylko wczasie pracy i na tygodniowym zwolnieniu lekarskim " Pięćdziesiąt twarzy Greya".. ciagle na uczelni dziewczyny to czytały a ja zacofana nie kumałam nawet o co chodzi wiec na komóre plik sciagnełam i sie "dokształcam"!!! ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
wybaczcie za pytanie, ale co to są te "trzecie zęby"?
---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:18 ---------- Cytat:
no to nie zazdroszczę. co do mojej czystej artystki to wam powiem, że czasem myślę, że fajnie było by by moje dziecko chciało się wymorusać trochę, nawet kosztem prania! ona nawet do piaskownicy specjalnie wchodzić nie chce.... no proszę was, to fajne nie jest. Libra to może z Mamą będzie ci raźniej jak tż na tak długo wyjeżdza co? Trochę na Mikołaja spojrzy jak będziesz miała coś do roboty, torby szyjesz piękne, gdybym miała kasy więcej to bym kupiła, i z wielką radością nosiła, piękne są. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zakorzenienie
|
Mój dzisiejszy zakup lakieru do paznokci
![]() jak Wam się podoba? ![]() Edytowane przez nataszka25 Czas edycji: 2013-03-17 o 14:31 |
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
mnie się tam podoba
![]()
#161 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Może jej przejdzie to niebrudzenie ![]() no pewnie że będzie mi raźniej zawsze to jest do kogo ryja otworzyć Dzięki za uznanie ![]() kupiłam ostatnio podobny ,może ciut ciemniejszy lubię kolorowe paznokcie ,chociaż teraz "męczę" niebieski i turkusowy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | ||
Zakorzenienie
|
Dwie na długi i jedną na krótki .
Cytat:
![]() ![]() Mam sporo w sumie pum z limitowanch kolekcji które ktoś tam sobie projektował . Cytat:
Sztuczne . Auto nabyte Jak już jechaliśmy to wiedzieliśmy że je kupimy , bo było przetrzepane na milion możliwych sposobów więc wiedzieliśmy po co jedziemy . Facet był akurat w wawie . J się przejechał kilka ulic , zostawiliśmy zaliczkę i pojechaliśmy do domu na obiad . Potem kolega nas odtransportował do wawki . Z wawki z tym facetem i jego bratem pojechaliśmy do Jarosławia . Miałam więc jazdę testową przez 320 km , bo ja prowadziłam Na miejscu spakowaliśmy koła , wzięliśmy drugi kluczyk , papierzyska i do domku . Oczywiście mądry J twierdził że w rzeszowie jest taka stacja jaka mu pasi , więc jechaliśmy 10 km na kreskach , bo już nawet km nie pokazywało Myślałam że mu urwę łeb przy samej d.. bo już miałam wizję stania na jakimś zadupiu a godzina 21 już . Nie pierwszy raz już taki numer wyciął . Takie tankowanie na styk Okazało się jednak że auto ma całkiem dobrą rezerwę rezerwy i jakoś na jakiś tam Lotos dojechaliśmy . Już nie mędził , że nie ta stacja i tankował co było . Potem jeszcze mandacik w radomiu w wyskości 100 zł ( J nie ja ) i w okolicy 24tej zajechaliśmy do domku Auto póki co będzie na rzeszowskiej rejestracji , bo facet go przepisał na syna jako darwiznę , a 3 miechy ten sprzedać nie może , więc jakieś jeszcze 2 tyg trzeba z rejestracją poczekać .
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
mam podobny kolor teraz na pazurach
![]()
#165 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję umowy ![]() Zdasz wszystko w terminie. Spokojnie. Ja bym się starała załatwić magisterkę "za ciosem" ale wiem że nie zawsze jest taka możliwość. Cytat:
![]() Fajnie jak dziecko się bawi i tapla nie robiąc histerii z powodu plamki ale znowu z drugiej strony jak codziennie masz pranie z błotem że trzeba je najpierw wypłukać żeby pralki nie zepsuć ... Moja gdyby miała takie warunki jak Miko Libry to by podobnie do domu wracała ![]() Lakier taki miałam całe lata temu i do końca życia zapamiętam jak mi matematyczka powiedziała "panna ale mnie się pomalowane paznokcie nie podobają" ![]()
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
aniaP fajnie że autko zakupione
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- madziwnia dobrze że w końcu się pojawiłaś ![]() ![]() ![]()
#167 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
co tzn bobasowata? dla mniejszych dzieci? Nataszka mi się podoba ![]() Ana przepis, ja robiłam z 1,5 porcji a cukru do kremu dałam tak jak na 1 porcje http://www.mojewypieki.com/przepis/c...owe,-najlepsze Zosia dzisiaj pierwszy raz śpi w nowym łóżku i w swoim pokoju. Ciekawe jak jej się będzie spało ![]()
![]() |
#168 |
Zakorzenienie
|
Sara - tak , moim zdaniem dla mniejszych
![]() E 60 kupiliśmy .
#169 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta z miła checia tylko gdzie jest kabel z usb :mysli:
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Ania gratuluję zakupu ,mi jak się rezerwa zapali to ja już schizy mam że mie braknie
Iza no żebyś wiedziała muszę najpierw błoto spłukać bo mi pralkę zapcha ![]() Sara mam nadzieję że nocka bez zakłóceń przebiegnie ![]() Oglądałam przed chwilą Apokalypto na polsacie ,wiedziałam jak się skońćzy ale cały film siedziałam na szpilkach |
![]() ![]() |
![]() |
#171 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
spisz sklad i idz do apteki niech ci cos da na zasadzie tamtego składu ![]()
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wrzuć fotki pokoju
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
#174 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Oby dobrze się Zosince spało
![]() ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:51 ---------- ania p ![]() Niech autko się dobrze sprawuje |
![]() ![]() |
![]() |
#176 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
oj tak moja to chłopczyca ![]() ty wiesz ze nie wiem tzn magnesowa to podkladówka .. dałam jej 3 warstwy (jest ciemno szara) a ana to 2 razy walnełam normalna jasno niebieską i pokryło a co do tablicowej to nie wiem ale jest czarna jak wegiel ![]() jak znjade kabel z usb to zapodam fotki esensiale forte polecam ... i trzymam kciuki za mame co by to nic groznego nie było ja tez mam takie bóle głowy jak przychodzi zmiana cisnienia wiec cie strasznie rozumie ![]() o mamo mam nadzieje ze jednak uda sie cos z ta rura zrobic nie przekopujac ogrodu ---------- Dopisano o 22:56 ---------- Poprzedni post napisano o 22:55 ---------- Cytat:
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie zobaczymy co lekarz powie ,a to Ty brałaś czy ktoś z rodziny? No niestety nie da się bez kopania ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Sara spokojnej nocy
Ania pokaż autko, ja oglądałam ale w innej klasie ![]()
#179 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lakier woww ameli by sie spodobal ja nie maluje paznokci bo ten lakier poprostu zeskubuje ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
przypiluj pana od koparki wiem ze czasem nie patrza ze ktos bardzos ie napraciwał nad czyms on siada i poprostu kopie co do akbla to bym tak zrobiła ale nie potrafie wyciagnac karty z tż telefonu ba ja nawet nie wiem gdzie ona jest ![]() dostałam dzis pismo informujace ze zgłaszana szkode lapotpa przyjeli i ze jest naprawiany ... boszz przeciez ja juz czekam 4 tyg na niego czyli 20 dni roboczych madrale wysłali pismo co by zaooszczedzic na czasie ![]()
Amelcia ![]() http://www.zapytajpolozna.pl/compone....php?sid=69629- JULECZKA 14 marzec 2014 Edytowane przez Edzia400 Czas edycji: 2013-02-25 o 22:12 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#180 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Postaram się przypilnować ,ale jak to wyjdzie to zobaczymy ![]() A w regulaminie jaki czas przewidzieli na reklamację ,bo coś długo mi się wydaje |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.