|
|
#151 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: to nie KIT, od dziś jestem FIT! cz. II
pendulka to jest ładny wynik. kilogram z kawałkiem na tydzień
pochwal się jak tam u dietetyczki. jak daje Ci jakieś fajne rady to pisz nam tu.ale się wystrzeliłam do tego kina założyłam spódniczkę i szpile, uwielbiam jak tż tak na mnie patrzy tusia, bee i wszystkie - życzę Wam udanego-dietetycznego wtorku ![]() kasik - makowiec ![]() maturzystki - powodzenia z matura aa tusia - kupiłam dziś Whipped Creme, i chciałam zapytać czy Twój też tak dziwnie pachnie? nie wiem czy to sam podkład czy to pudełko Edytowane przez edyta508 Czas edycji: 2013-11-26 o 00:33 |
|
|
|
#152 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja w sumie nawet nie pamiętam, kiedy ostatni raz miałam na sobie spódniczkę czy sukienkę, chyba 100 lat temuCytat:
i wpieprzam jak szalona cały czasbyłam dzisiaj w rossmannie, chciałam kupić eyeliner i coś tam jeszcze, co mi w oko wpadnie, ale było tyle babeczek ogarniętych szałem zakupów, że dopchać się nie dało i zrezygnowałam. jutro muszę się wybrać do jakiegoś mniej obleganego ![]() dobranoc!
|
|
#153 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
za ćwiczenia [QUOTE=kasikkk87;43885019][QUOTE=Akacja93;43880418]Jestem i ja! U mnie śnieżek dzisiaj zapadał: niech znika mi z chodnika bo droga straci biegacza-ochotnika (co za koślawy rym ) w weekend z TŻ miałam romantyczną kolację , zrobiłam sałatkę cezar (dla niego sos normalny, dla mnie fit z pomarańczy oliwy soli i pieprzu -pyyyycha ) ale i co z tego jak zjadłam taaki kawałek sernika A teraz przygotowanie do pierwszego egzaminu ...który już lada moment a ja jestem w Wczoraj biegalam koło 7 km, pośladki mel b, abs i rozciąganie a dzisiaj przerwa bo nauka czeka i nie mam siły po uczelni ![]() Śniadanie: kanapka z makrelą, kawa z mlekiem II śniadanie: jabłko, serek wiejski, sok multiwitamina Obiad: ryba z cukinią Podwieczorek: jabłko Kolacja: brak kolacji xD[COLOR="Silver"] fajny podpoisik ile czasu juz nie jesz?? ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- podaj przykladowy jadlospis mam nadzieje ze cos tam jesz ![]() ---------- Dopisano o 22:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- Póki co od soboty, mam nadzieję, że wytrwam do świąt, bo czekam na makowiec ![]() a no i muszę się zmieścić w kieckę sylwestrową Cytat:
xD Cytat:
Co do świątecznego obżarstwa - postanowiłam zakomunikować rodzinie, że w święta mam taki swoisty post (od objadania) , może to i sukienka wisząca w szafie na sylwka mnie jakoś zmobilizuje i skończy się na dwóch kawałkach makowca a nie na tekście: no to ciachnę jeszcze kawałeczek ![]() ---------- Dopisano o 09:03 ---------- Poprzedni post napisano o 09:00 ---------- Śniadanie: 3 kanapeczki z pieczywem chrupkim i powidłami mojej mamy II śniadanie : 2 małe jabłka Obiad: cukinia zapiekana mozzarellą Kolacja: serek wiejski i razowiec Co do ćwiczeń, mam w planie bieganie, rozciąganie , brzuszki, a może i skakanka ? - zależy jaki dystans pokonam Udanego wtorku Dziewczyny !
Słodycze, zrywam z wami! --->1 aktualnie - 56 kg Postanowienie - nie dam się świątecznemu obżarstwu ![]() cel - 55 kg Edytowane przez Akacja93 Czas edycji: 2013-11-26 o 09:05 |
|||
|
|
|
#154 |
|
Zadomowienie
|
naczytalam sie negatywnych opinii o tej aplikacji wiec zostaje przy tym co jest.
wczoraj pocwiczylam. dzis tez. nie jest zle bo idzie do przodu. u nas kina nie ma wiec nie chodze. wole w domu jednak sie wygodnie rozlozyc |
|
|
|
#155 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do rossmana ja byłam wczoraj u siebie to tylko 3 panie stały przy szafach. ale jak byłam w dzień rozpoczęcia promocji w łódzkim rossku to był szał, z minuty na minutę coraz więcej. Cytat:
![]() Cytat:
to za ćwiczenia
|
|||
|
|
|
#156 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wiesz, że nie zauważyłam, żeby jakoś znacząco było go czuć Jessuu, też kocham makowiec mojej babcii, aach ![]() Ech, to będzie ciężka walka! Zmykam na uczelnię i dzisiaj aż do 18
|
|
#157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie dziś mniej ale jednak czuję, może z czasem się ulotni ten zapach. walka będzie ostra!! ![]() oj biedna. ja teraz jadę do 13, a potem znowu na 16:45 do 20:05. trochę mi się nie opłaca wracać ale przynajmniej zrobię zakupy i zajmę się czymś bo jakbym miała siedzieć i czekać na uczelni to na pewno poszłabym coś tam zjeść
|
|
|
|
|
#158 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie zawsze tak to wygląda![]() Cytat:
ale się u mnie biało za oknem zrobiło!
|
|
#159 |
|
Zadomowienie
|
ta aplikacja utrudnia czesto zalogowanie. wiec wole nie ryzykowac. ale zawsze moglo byc gorzej. powoli jakos przywykne do tel. poki co pare razy skasowalam calosc. zglosilam posty przez przypadek. mieszam literki.
zazdroszcze wam takich domowych wypiekow. a nie wspomne o swiatecznych szalenstwach. ja robie sama wszystko wiec bardzo malo. nawet nie bede piekla. |
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
ja też robię prawie wszystko sama, ale i tak jest dużo
zresztą moje wypieki są już słynne w rodzinie
|
#161 |
|
Zadomowienie
|
my spedzamy sami i nie bede sie wysilac na darmo.
|
|
|
|
#162 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dzięki. Dietetyczka niestety odwołała, wizytę przełożyła na piątek ![]() Czyli mam jeszcze czas, żeby coś schudnąć dziękuję ja też się ledwo w rossmanie dopchałam do szaf Cytat:
Bo już bym chciała tą ósemeczkę zobaczyć z przodu.
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Pendulka, gratuluję spadku i to niemałego
![]() qrcze nie mam neta na laptopie, zainstalowałam aplikacje na tel ale tam nie widzę żadnej opcji "odp" ani nie mogę zapisać strony,wątku, a widziałam w podpisach czasami na wizazu u dziewczyn ze z takiej korzystają..moze się nie znam a tak przyjechałam dzisiaj do mamuśki i dorwałam sie kompa![]() poza tym... przytyło mi sie..znowu;/ (mama stwierdziłą, że pewnie ze zmęczenia ![]() )
|
|
|
|
#164 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w sumie to dobre dla Twojej dietki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale widzisz po wadze czy po ciele i centymetrach?
|
|||
|
|
|
#165 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytka no dzisiaj spadło mi jeszcze 0,3kg, także nie poddaję się
|
|
|
#166 |
|
Zadomowienie
|
myboy jak cie to pocieszy to tez przytylam. dzis tz kupil nowa wage i pokazalo mi sie 52.7 . kiepsko. trzeba brac sie za siebie.
a z lepszych wiesci okazalo sie ze kompa da sie naprawic i jutro powinnien byc juz w domu i koniec meczarni z telefonem. |
|
|
|
#167 |
|
Konto usunięte
|
Pendulka gratulacje
Windows 52 kilo to i tak malutko czym Ty się przejmujesz? Musiałam was nadrobić, wróciłam z matury i normalnie
|
|
|
|
#168 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda, że nie mam wagi w domu. nie pamiętam kiedy się ważyłam.Cytat:
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43894522]Pendulka gratulacje Windows 52 kilo to i tak malutko czym Ty się przejmujesz? Musiałam was nadrobić, wróciłam z matury i normalnie [/QUOTE]jakie tematy? co pisałaś? wieczorkiem jak wrócę z uczelni zerknę na ten arkusz to możesz podesłać link jak masz gdzieś otwarty. niestety znowu muszę wyjść na ten ziąb byłam w biedronce i kupiłam płatki owsiane błyskawiczne i górskie i jakieś just fit (co z tego, że mam jeszcze wielką paczkę płatków fitness w domu
|
||
|
|
|
#169 |
|
Zadomowienie
|
karcia spokojnie. co tam mialas ciekawego?
niby niewiele ale z taka waga w sumie zaczynalam i wrocilam do punktu wyjscia. |
|
|
|
#170 |
|
Konto usunięte
|
http://www.mmwroclaw.pl/photo/191317...3%B3bna+matura
http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...edzi,id,t.html nie wiem czy będę miała 30% jak patrzę na ten klucz odpowiedzi to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać Edytowane przez 5287fbd816f6100f127b74ceb000e25853ab3de7_5f7a53f2a8770 Czas edycji: 2013-11-26 o 15:38 |
|
|
|
#171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() [1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43894737]http://www.mmwroclaw.pl/photo/191317...3%B3bna+matura http://www.gazetawroclawska.pl/artyk...edzi,id,t.html nie wiem czy będę miała 30% jak patrzę na ten klucz odpowiedzi to nie wiem czy mam się śmiać czy płakać[/QUOTE] na pewno nie było tak źle! zresztą jeśli Cię to pocieszy, to Ci powiem, że podobno te próbne zawsze są trudniejsze, bo je robi operon, a nie komisja egzaminacyjna. a tak poza tym, to masz jeszcze kupę czasu, żeby się przygotować, będzie dobrze!
|
|
#172 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
chyba ze nalesniki mnie zaspokoja---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:48 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- w ogole u nas waga sie strasznie waha zmiany hormonalne itp taki kg wahan jest chyba normalny ja w lustrez widze ile waze to znaczy czy schudlam czy czas zapalic czerwone swiatloo![]() ![]() w ogole nie mowilam wam ale ja mieszkam w poblizu takiego sporego sklepu z wyrobami czekoladowymi ale takimi prawdziwymi raj normalnie ale tylko raz czy dwa tam kupowalam
|
||
|
|
|
#173 |
|
Zadomowienie
|
karcia zadania nie takie straszne. ale na probnej jest zawsze ciezej niz na noalnej. wiec uszy do gory.
kasik tez mam smaka na cos z czekolady a dzzieczciaki ma kolacje kanapki z czekolada beda jadly to choc palce oblize sobie |
|
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laski
Dzisiejsze menu: I: omlet z szynką, porem i żółtym serem, surówka z kapusty II: serek grani z oliwką III: 2 kotlety z piersi indyka, buraczki marynowane IV: kasza z sosem warzywnym i kawałkiem mięsa V: jeszcze nie wiem, ale pewnie będzie jakiś twaróg z dodatkami. Muszę jeszcze ugotować coś na jutro i czwartek, bo środę spędzę praktycznie od rana do wieczora poza domem. Oglądałam Igrzyska śmierci, bardzo fajny film Wiecie co, ja chyba też tyję zamiast chudnąć. Tzn. na wadze trochę więcej widzę, bo tak po ciele to nie czuję, nawet mi się podoba. Czyżby mięśnie mi rosły ![]() A tak poważnie to muszę zacząć się mierzyć.Pendulka za spadek
|
|
|
|
#175 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
miałam właśnie tapatalka ale tam tak nie mogłam zrobić, ściągnęłąm jakąś inną i widzę, że jest ok, jak nie bd miała kompa to się przyda ![]() widzę szczególnie po wadze...i po ciele. Niestety ostatnio poległąm z ćwiczeniami tak wiec to nie mieśnie ![]() ![]() Cytat:
jak to pocieszy??? jeszcze bardziej mi smutno tylko że ja ważę 10 kg więcej teraz, chyba najwięcej w mojej historii życia nie ma co, MŻ w moim przypadku nie działa, tylko zdrowe jedzenie dawało rezultat tak więc po następnej wypłacie zero ( ) zakupów kosmetyczncy- za to siłka![]() Cytat:
musimy wziąć sie za siebie... |
|||
|
|
|
#176 |
|
Zadomowienie
|
Edyta a jak ten dziennik bo juz chyba dostalas co??
|
|
|
|
#177 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
[1=5287fbd816f6100f127b74c eb000e25853ab3de7_5f7a53f 2a8770;43894522]Pendulka gratulacje
Windows 52 kilo to i tak malutko czym Ty się przejmujesz? Musiałam was nadrobić, wróciłam z matury i normalnie [/QUOTE]e taaam, zdasz maturę śpiewająco, te próbne to do ![]() Cytat:
może wtedy znajdziesz więcej czasu na dietę.Aaa i pamiętaj o skalpelu, chyba, że już zrobiłaś ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
za powrót na właściwe tory ![]() Dzisiaj jest już ciężko, mam parcie na coś słodkiego, ale się powstrzymuję bo nie chcę zmarnować swoich postanowień. A jeszcze miód mi się skończył i kompletnie nie mam czym się zaspokoić
|
|
#178 |
|
Zakorzenienie
|
Myslicie, ze migdaly mozna sobie podjadac? Cos zamiast slodyczy przydaloby sie
![]() Zaraz squatsy ![]()
|
|
|
|
#179 |
|
Wtajemniczenie
|
kasikkk ja mam ten dziennik już od 2 tyg, i mi się podoba, motywuje mnie dużo bardziej. Jedyny minus, że nie ma miejsca na wypisanie swoich jadłospisów, bardziej na wpisanie tylko w postaci punktów czy dzień był udany czy nie.
|
#180 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jutro podam
![]() ---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
Doszłam do wniosku ze nogi mam grube tak czy siak. W spodniach też są grube
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:26.

pochwal się jak tam u dietetyczki. jak daje Ci jakieś fajne rady to pisz nam tu.
założyłam spódniczkę i szpile, uwielbiam jak tż tak na mnie patrzy 

ja w sumie nawet nie pamiętam, kiedy ostatni raz miałam na sobie spódniczkę czy sukienkę, chyba 100 lat temu
i wpieprzam jak szalona cały czas

) ale i co z tego jak zjadłam taaki kawałek sernika 

za powrót na właściwe tory