Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE! cz.III - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-23, 22:17   #151
swinka94
Zadomowienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Tamlin mój tata też jest Stasiu

Uff.. Dziewczyny ale się narobiłam. Ale już większość potraw i ciast przygotowanych Jutro rano jeszcze upiekę piernik, po południu polukruje no i śledzie, ale to na świeżo. Dzisiaj kleiłam uszka i pierogi Zrobiłam też stefankę, wafle z masą kajmakową i ugotowałam barszczyk. Pakujemy już ostatnie prezenty (mama kupiła mi patelnię grillową )
Ale się zdenerwowałam dzisiaj... byłam na poczcie i dowiedziałam się, że w związku z większym ruchem na poczcie przesyłki nadawane od czwartku będą wysłane dopiero po świętach (!!) Więc przykro mi Dziewczyny ale chyba dostaniecie kartki ode mnie dopiero na Nowy Rok :-(

Jeśli udało Ci się przetrwać nawet jeden epizod dużej depresji - jesteś niebezpieczny i możesz wszystko.
swinka94 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 22:20   #152
tamlin111
Zakorzenienie

Dot.: Niby wciąż pulchne, jednak nas mniej. Kolejny rok zmagań, grzechom mówimy NIE!

Najbardziej był wzruszający moment, jak po kilku miesiącach jego przychodzenia do nas, gdy Paula była nie ufna, zawstydzona, wchodzę do kuchni, a Paulinka siedzi mu na kolanach i przytula I wiedziałam, że będzie dobrze, bo wierzcie mi po pognaniu jej ojca przeszłam mała gehennę.
A teraz jest pięknie Kochają się, mają swoje sekrety nawet zaręczyny razem kombinowali

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

Cytat:
Napisane przez swinka94 Pokaż wiadomość
Ale się zdenerwowałam dzisiaj... byłam na poczcie i dowiedziałam się, że w związku z większym ruchem na poczcie przesyłki nadawane od czwartku będą wysłane dopiero po świętach (!!) Więc przykro mi Dziewczyny ale chyba dostaniecie kartki ode mnie dopiero na Nowy Rok :-(
A moja nadana w czwratek doszła już do Anglii A Polska dostała???

Edytowane przez tamlin111
Czas edycji: 2013-12-23 o 22:31
tamlin111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 22:26   #153
martolina1982
Zakorzenienie

ja chcem do Kropa tamlin może on ma wiecej tej miłosci i by nie pożałował?

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 22:29   #154
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Tylko spróbuj
dzięki

a i super, że Krop i Paula się "dogadują" To faktycznie chyba nie jest tak oczywiste. Ale musi też zaiskrzyć, zwłaszcza jeśli dziecko jest małe i potrzebuje miłości dużo

Dobranoc dziewczyny! Mam nadzieję, że uda mi się jeszcze wlecieć jutro przed wieczerzą choć na chwilkę z życzeniami

-13,0 kg
18,4 kg to go.
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 22:31   #155
tamlin111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martolina1982 Pokaż wiadomość
ja chcem do Kropa tamlin może on ma wiecej tej miłosci i by nie pożałował?
Ok kochać tylko mnie bezgraniczną miłością, no i dzieci. Dla innych wybacz miejsca nie ma.
Ale ja Cię kocham
Stary 2013-12-23, 22:35   #156
martolina1982
Zakorzenienie

dzięki

"Seks w wielkim miecie" się skończył buuuu

jestem taką fanką jak Wy "Zbuntowanego Anioła"

04.05.2017 start!
martolina1982 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-23, 23:31   #157
nicki86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
Nicki widzisz ty masz wieksza dawke tyroksyny niz ja teraz, a ja nie mam tarczycy. Ja caly czas tlumacze tym brytyjskim konowalom, ze dostaje za niska dawke hormonow, ale km nie przetlumaczysz. No i jak ja mam schudnac
A w pl bywasz? Jak tak to ja bym się gdzieś na wizytę prywatną umówiła i brała leki jak mi tu doradzi lekarz, a tam bym chodziła po recepty i tak ćwiartkowała tabetki żeby było cacy. Śmiech na sali... biedna, na pewno kg trzy razy wolniej Ci schodzą...
Współczuje wizyty w szpitalu z małą... ale jej bezbolesnego odstawienia zazdraszczam.

Cytat:

Że nie smoczkowa to fajnie, ale z butli nie pije wcale?
Z butki ze smokiem w ogóle. Mamy tyko takie typu "kubuś water" z których gównie pije moją lekko gazowaną wodę :P

Cytat:
Napisane przez nadalka Pokaż wiadomość
Ja nie wiem Nicki ty chyba dajesz z kubka wodę nie? Nie widziałam u nich butelki...

Nicki, ja jestem w domu 27. 28 jadę do mamy, wracam 29 no i już będę cały czas w domu..

Ja póki co nie myślę o odsmoczkowaniu. Na wszystko przyjdzie czas. Będzie większa, nagadam jej że smoczek jest fe i sama wyrzuci, zobaczycie ;]
Tak jak pisałam powyżej, mamy tylko butelki "waterowe", bo to ułatwia życie, bo z kubka też pije ale też i się oblewa, więc wolę jak nie jestem obok i sama się obsługuje żeby z niekapiącej butelki piła.
To jeszcze co do spotkania się dogadamy, taka ładana wiosenna pogoda że i na spacer można iść.
A co robisz na Sylwestra?

Z tym odsmocznowaniem i tłumaczeniem że fe to u nas tak nie idzie Moja siostra tłumaczyła jej że cycuś jest be be be, no i jasne załapała że be. Zrobiła brzydką minę skrzywioną, klepała mnie po cycku powtarzając że jest be be be, a za chwile się zaczęła sama z siebie śmiać i szukała jak tu się przyssać. Później jeszcze to powtarzała, bo jej się zabawa spodobała

Cytat:
Napisane przez insane_p Pokaż wiadomość
Cześć Przedświątecznie!
Aleście napisały, ja dopiero kompa włączyłam pierwszy raz dzisiaj. Pomagam mamie w przygotowaniach i unikam ojca.
Przykro mi że Twój tato ma taki stosunek a nie inny... ale po tym jak traktuje mamę, to by czepiał się Ciebie nawet jakbyś 50kg ważyła.
Mi się wczoraj przypomniało jak swojemu tacie powiedziałam że jestem w ciąży, a on na to "aaaa to dlatego tak bardzo prztyłaś", na to ja yyyyy a to dopiero początek ciąży był Wiem że takie komentarze bolą, ale jak chcesz zrobić na złość to weź tą głupią gadkę jako motywator, nawet jak chcesz zrobić na złość to się zaprzyj, ale nie myślą że będziesz się tak odcudzać że padniesz, tylko np. że w przyszłą wigilię się tak odlaszczysz że wszystkim kopara opadnie. Nie daj się zdołować, Twoje życie jest Twoje... a z tego co piszesz z ojcem nie mieszkasz, więc po świętach będziesz mogła się odciąć od takich demotywujących komentarzy.

Cytat:
W ogóle to mdli mnie i kręci w brzuchu znowu
A może ja w ciąży jestem ... nie to mnie w żołądku coś kręci..
A dwa dni temu tż wyniósł wózek koło śmietnika, więc dzieci nie planujemy..
eee no a miałam Igę pilnować jak rodzić będziesz:P nie no żartuje, wiem że nie czas na drugiego bobasa, ale jak niechcący wpadliście to się wkurzę, bo u nas ciąge nic...

Edytowane przez nicki86
Czas edycji: 2013-12-24 o 00:27
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 00:33   #158
creature666
Zakorzenienie

Ale naprodukowaly!!!
Cytat:
Napisane przez nadiaaa171 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czym przyprawic rybe przed smazeniem do ryby po greck ? przyprawa do ryb? cxy tylko sola? czy wegeta? wiem durne pytanie ale jeszcse tego nie robilam
przyprawa do ryb,a jak nie mam to vegeta
Cytat:
Napisane przez nadiaaa171 Pokaż wiadomość
a moj brat pasożyt wolal siedziec pod kompem niz pomoc a przrciez to dla niego takze
PASOZYT!
Cytat:
Napisane przez insane_p Pokaż wiadomość
Oczywiście tradycyjnie musiał zepsuć świąteczną atmosferę, zwabiając mnie do pokoju pod pretekstem jakiegoś zdjęcia, które mam mu włożyć na stronę i zaczęło się kazanie, że jak ja wyglądam, że on schudł nawet 10 kg i zrobił to niby tylko dla mnie, żeby sprawdzić czy się da. A ja o siebie nie dbam, wyglądam okropnie i w końcu mi narządy wysiądą, itp. itd.

No spoko. Staram się. Walczę z tym, ale takie gadki mnie nie motywują - wręcz przeciwnie. Wczoraj o 20 mi to powiedział to poszłam spać i wstałam z łóżka dziś o 14. I wszystkie posiłki jadłam sama, jak już się wszyscy najedli, bo jeszcze mi będzie wypominał. Może całkiem powinnam przestać jeść? Może powinnam zacząć ży...ć, żeby szybciej spadło? Najgorsze jest to, że on i tak będzie niezadowolony. Moja mama ma super figurę, wygląda jak 35 latka, a nie 50tka. Waży jakieś 56-58 kg, ale ma super proporcje. I co? On przy każdej możliwej okazji jej wypomina, że mogłaby sobie darować ten drugi kawałek ciasta, niech nie dojada mięsa po mojej kilkuletniej siostrze, itp. Chyba już nigdy nic przy nim nie zjem. Niestety na Wigilii się nie wykręcę. jest mi strasznie przykro. Najgorzej, bo mama przeżywa to wszystko razem ze mną, zła jest na niego, bo widzi jaka atmosfera się zrobiła i wie, że to jego wina.

Eh, sorry dziewczyny za te żale...
Olej go! Albo odpyszcz!
Cytat:

daquas to tort bezowy

http://razemprzystole.blogspot.com/2...rt-bezowy.html

od samego patrzenia tuczy.
oj tuuuczy!!!!
creature nie jest tak źle ze smokiem. my rzucilismy smoka łabądkom i łatwo poszło. za drugim razem oddalismy smoka nowonarodzonemu dziecku znajomych i też było ok. a smoka błogosławię do dziś. bez smoka chyba bym nie dała rady teraz też czasem by się przydala taka zatyczka
ja tez bym nie przezyla bez tej zatyczki
Cytat:
W ogóle to mdli mnie i kręci w brzuchu znowu
To ten kebab pewnie...
Kto dostał pocztówke ode mnie? Hagie, creature, nadia, marta, asia, czyli tylko lambria i tamlin?
Dostalam w ubieglym tygodniu
A może ja w ciąży jestem ... nie to mnie w żołądku coś kręci..
A dwa dni temu tż wyniósł wózek koło śmietnika, więc dzieci nie planujemy..
Jak nie ciaza to coli sie napij!
Cytat:
wg mnie ojciec nie powienien nigdy tak upokażać córki, nie ważne ile waży. jesli sam schudł niech jej radzi, niech dopinguje a nie...

a wiesz tamlin, że nigdy nie odpyskowałam, bo byłam nauczona, że dzieci mają cicho siedzieć. ale mialam na mysli mamę insani. sama wysłuchuje od męża takich tekstów ok, ale jak na dzieciaka wjeżdża to chyba bym się odezwała.
Zgadzam sie...
Ja dopoki mieszkalam w domu tez nigdy nie odpyskowalam,ale pamietam kiedys 2 tyg po operacji ojca(usuneli mu nerke) mama dzwonila i powiedziala,ze ojciec podpity,jak mnie k***wa nie ponioslo,napisalam mu taka litanie,ze sie zawiodlam na nim i ze jak chce umierac to niech sie zachleje na smierc i niech zapomni ze ma corke i takie inne... Przez kilka miesiecy na moje imie reagowal telepawka,no i sie uspokoi z piciem... do czasu,az mu kiedys bedac w PL powiedzialam to samo w twarz ze lzami w oczach...
Cytat:
bo nie wiem jak można nie brać do głowy, serca?
no wlasnie jak nie brac do glowy i do serca?...

Cytat:
Najbardziej był wzruszający moment, jak po kilku miesiącach jego przychodzenia do nas, gdy Paula była nie ufna, zawstydzona, wchodzę do kuchni, a Paulinka siedzi mu na kolanach i przytula I wiedziałam, że będzie dobrze, bo wierzcie mi po pognaniu jej ojca przeszłam mała gehennę.
A teraz jest pięknie Kochają się, mają swoje sekrety nawet zaręczyny razem kombinowali
trafilas na cudownego faceta,bardzo sie ciesze ze maja z Paula takie stosunki
Cytat:
Napisane przez nicki86 Pokaż wiadomość
Z tym odsmocznowaniem i tłumaczeniem że fe to u nas tak nie idzie Moja siostra tłumaczyła jej że cycuś jest be be be, no i jasne załapała że be. Zrobiła brzydką minę skrzywioną, klepała mnie po cycku powtarzając że jest be be be, a za chwile się zaczęła sama z siebie śmiać i szukała jak tu się przyssać. Później jeszcze to powtarzała, bo jej się zabawa spodobała
a probowalas smarowac sutki cytryna? slyszalam,ze czasem pomaga...

eee no a miałam Igę pilnować jak rodzić będziesz:P nie no żartuje, wiem że nie czas na drugiego bobasa, ale jak niechcący wpadliście to się wskurzę, bo u nas ciąge nic...
drugie w planach?
Ja jeszcze z 2lata poczekam...moze 3 nawet

Mam juz prawie wszystko,jeszcze pogotowac bigos... zamarynowac mieso na schab po rusku,ugotowac grzybowa(mam mrozonki),uszka,zrobic farsz do pasztecikow i doprawic salatki
No i pewnie posprzatac zabawki,ale to czynnosc codzienna wiec ten tego...
ide juz chyba spac - dobranoc

Ahaaaa HaGie u nas jest maaasakra pogodowa,ja kawal baby wyszlam zajarac a mnie normalnie wiatr spychal w bok strach sie bac takiej pogody

w ogole to przyjechal brat TZ,zajelam sie tym gotowaniem i doopa z cwiczen,no i koncze 2gie piwo

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------

... i wiecie co?
Ja tak naprawde ze Swiat to uwielbiam przygotowania,a pozniej to juz jestem obojetna...

Edytowane przez creature666
Czas edycji: 2013-12-24 o 00:32
creature666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 08:58   #159
nadalka
Zakorzenienie

Cytat:
nie no żartuje, wiem że nie czas na drugiego bobasa, ale jak niechcący wpadliście to się wkurzę, bo u nas ciąge nic...
Ty to jo

Dzisiaj chyba juz trochę lepiej , zobaczymy później

A co ja mogę robić w sylwestra, w domu pewnie będę siedzieć

Tamlin super się czyta o Kropie i Pauli
Jak jak pisałam , dostałam 2 pocztówki
Stary 2013-12-24, 09:45   #160
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.

Kaca mam, albo druga opcja - jestem jeszcze pijana Bo szumi mi lekko

Idę rybkę smażyć i naleśniki na krokiety. W między czasie sałatkę dokończę i pieczarki nadziewane zrobię. I koniec
Stary 2013-12-24, 10:47   #161
creature666
Zakorzenienie

Cytat:
Dzisiaj chyba juz trochę lepiej , zobaczymy później
Dobrze, że jest lepiej
Cytat:
Dobry.

Kaca mam, albo druga opcja - jestem jeszcze pijana Bo szumi mi lekko
Pewnie jeszcze pijana

Dooobry!
Spałam prawie nic bo dopiero po 4 zasnęłam... nie mogłam spać przez ten wiatr i deszcz
O 4 poszłam jeszcze zajarać z sąsiadka bo jechała do pracy i później już spałam jak dziecko do 8... Moje dziecko przespało całą noc (kilka razy tylko dałam smoka i przekręciłam do odpowiedniej pozycji)
I jest gitara
My jeszcze napojowo owocowe zakupy i świętujemy
Stary 2013-12-24, 12:16   #162
nadalka
Zakorzenienie

Jak macie chwile to możecie zajrzeć na bloga filmik z własnoręcznie mówionymi życzeniami i z moją mordą
Stary 2013-12-24, 13:07   #163
nadiaaa171
Zakorzenienie

Cytat:
Jak macie chwile to możecie zajrzeć na bloga filmik z własnoręcznie mówionymi życzeniami i z moją mordą
widziałam super
Wesołych Świąt Dziewczyny

.95..89..85..80....75 :... 73.. 71.:..69

.." i wyciągnęła do mnie malutka rączkę..i siłę mi dała niespotykaną, i miłość największą, bezinteresowną.."
nadiaaa171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 14:23   #164
insane_p
Zadomowienie

Cytat:
Przykro mi że Twój tato ma taki stosunek a nie inny...
dzięki kochana

Uf, większość rzeczy naszykowana, stół udekorowany Goście (brat mamy z rodziną) przychodzą po 16, więc najwyższy czas na prysznic, make-up i strojenie :P W ostatniej wolnej chwili tu do Was wpadłam, żeby Wam życzyć...

Wesołych Świąt!
Dużo zdrowia i miłości i żeby w przyszłym roku, kilogramy leciały jak głupie w dół

Mam nadzieję, że Wasze Wigilie będą pełne uśmiechu i ciepła Buziaki!

-13,0 kg
18,4 kg to go.
insane_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 15:31   #165
tamlin111
Zakorzenienie

Dziewczynki nie długo uciekamy do rodziców, więc czas złożyć życzenia

Na te Święta zyczę Wam dużo szczęścia i miłości, radości ze wspólnego spędzania tak pięknych dni. Życzę aby spełniły Wam się marzenia, aby cholerne kilogramy poszły w ....
Pojedzcie, popijcie, bo kolejne takie Święta dopiero za rok, a w między czasie trzeba będzie spiąć poślady znów
Stary 2013-12-24, 16:06   #166
HaGie
Zadomowienie

Witam, ja też tylko na chwilkę z zyczeniami

Dziewczynki, życzę Wam spokojnych świąt, samych trafionych prezentów, dużo smacznego jedzonka i żeby wszystkie kalorie z tych świątecznych pyszności poszły w cycki Wesołych Świąt

99-->96
-->66
HaGie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-24, 18:07   #167
creature666
Zakorzenienie

Zdrowych,rodzinnych i pelnych milosci Swiat Bozego Narodzenia,smacznego sledzika i jak najwiecej kg w dol zycze Wam z calego serca!

---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:25 ----------

Dziewczyny dostalyscie kartki? Dzwonilam do domu i dostali

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:06 ----------

Cytat:
Napisane przez HaGie Pokaż wiadomość
Witam, ja też tylko na chwilkę z zyczeniami

Dziewczynki, życzę Wam spokojnych świąt, samych trafionych prezentów, dużo smacznego jedzonka i żeby wszystkie kalorie z tych świątecznych pyszności poszły w cycki Wesołych Świąt
Matko Bosko! Toz ja bede miala najwieksze cyce na swiecie
Stary 2013-12-24, 18:07   #168
nadalka
Zakorzenienie

Wesołych.

Ja nie dostałam.
Stary 2013-12-24, 18:29   #169
creature666
Zakorzenienie

Cytat:
Wesołych.

Ja nie dostałam.
Szlag by tą pocztę trafił!!!
Stary 2013-12-24, 19:17   #170
nadalka
Zakorzenienie

Na pewno dojdzie
Stary 2013-12-24, 20:00   #171
creature666
Zakorzenienie

Cytat:
Stary 2013-12-24, 20:50   #172
tamlin111
Zakorzenienie

Ja też nie dostalam

My już w domku, ale się objadłam.
Dzieciaki zachwycone z prezentów, dorośli z resztą też. Dostałam sweterek, portfel, pędzelek do cieni, bazę pod cienie, a od Kropa seksi koszulkę nocną
Stary 2013-12-24, 22:23   #173
creature666
Zakorzenienie

Ja mało zjadłam, ale jakby dodać do tego podjadanie przy przygotowaniach to pękam w szwach
U nas Młody tylko dostał prezenty kocha swojego 2go kota

Edytowane przez creature666
Czas edycji: 2013-12-24 o 22:24
creature666 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-24, 22:36   #174
tamlin111
Zakorzenienie

Nie no jeśli patrzeć ilościowo to ja też wcale tak dużo nie zjadłam, ale czuję że pękam.

Matiś kocha swój motorek i garnuszek na klocuszek
Paula kocha wszystko co dostała, a było tego wiele
Stary 2013-12-25, 00:25   #175
nicki86
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez creature666 Pokaż wiadomość

drugie w planach?
Ja jeszcze z 2lata poczekam...moze 3 nawet
u nas w planach było już zaraz po porodzie,bo chiałam małą różnicę wieku... w ogóle się nie zabezpieczamy i dooopa. Myślę że moja karmienie piersią to super antykoncepcja albo mamy aż takiego peacha ze zgraniem.
A co do cytryny nie przejdzie, bo moja to sama cytryne liże ze smakiem i nawe za bardzo się nie krzywi. Wpadłam na bardziej makabryczny pomysł widząc reakcje mojego siostrzeńca który miał posmarowane palce "gorzkimi pauszkami" i próbował obgryzać paznokcie... no ale nie chce być taka bestialska, bo go rwało na wymioty aż... z resztą jeszcze daje jej luz do tego 1,5 roku a później zaczynam ograniczać jak mi się uda

Cytat:
A co ja mogę robić w sylwestra, w domu pewnie będę siedzieć
A Igę kładziesz spać, czy przetrzymasz ją jakoś do północy? Bo ja mam zagwozdkę, bo chciałabym żeby fajerwerki pooglądała, a jak ją położę i zaczną strzelać to pewnie i tak się obudzi (jeszcze pies zaszcznie szczekać) i i tak wstanie i to z rykiem jak przy takiej pobudce. No i jak jej nie położe to myślę nad wyprawą na plac piułsudzkiego, bo tam zawsze jakaś impreza

Tak w ogóle Wszytkim wszytkiego najlepszego
nicki86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-25, 11:53   #176
Ashya_
Zakorzenienie

Wybaczcie że dopiero teraz ale cały czas zabiegana byłam i dopiero teraz troche odpoczynku jak na święta przystało

Wesołych Świąt kochane i żeby Wam się wszystkie marzenia spełniły

No ja pojadłam, i bd chyba jeść aż do nowego roku więc na + coś mi na pewno przybędzie
Stary 2013-12-25, 19:45   #177
creature666
Zakorzenienie

Siema,ja nie jem za wiele,ale mam taką sr@ke,że szok!!!
Stary 2013-12-25, 20:32   #178
tamlin111
Zakorzenienie

Creature no to dobrze Wskazane przeczyszczenie przy świętach

A ja dziś poćwiczyłam - świąteczne Turbo zaliczone. Ale czuję się jak wieprz, brzuch wywalony. Bleeeeeeeeeee
Stary 2013-12-25, 20:59   #179
creature666
Zakorzenienie

Cytat:
Creature no to dobrze Wskazane przeczyszczenie przy świętach

A ja dziś poćwiczyłam - świąteczne Turbo zaliczone. Ale czuję się jak wieprz, brzuch wywalony. Bleeeeeeeeeee
Ależ Ty jesteś
Stary 2013-12-25, 21:14   #180
la'Mbria
Zakorzenienie

Nareszcie się na chwilę wyrwałam nie mam tu netu piszę z telefonu
Laski moje kochane!
Najlepszego na święta...kartki podlapal do wszystkich, ale zwykłymi listami więc pewnie na nowy rok dojdą. Ją wczoraj post aż do kolacji, na Wigilii- barszcz bez wkładu i kapusta z grzybami. Dużo nie zjadlam....ale brakuje mi cwiczen, czuje Sie ciężka...dzis pojadlam owoców sporo i schabu pieczonego.
No i muszę Sie pochwalić- poszłam biegać. Z braku innych opcji, zabralam się i poszłam na dwór. Przebieglam jedyne 5,5km według endomondo....ale czuję,że jutro będą zakwasy giganty! No i poczułam to cudowne uczucie radości-euforia początkujacego biegacza chce mi się jutro iść pobiegac

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk

jak chłopu zależy, to żeby skały srały, a mury pękały, to znajdzie czas i sposób, żeby się z Tobą skontaktować...
la'Mbria jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości