Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013, cz.IV - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł kolejnego wątku
Przyszła do nas straszna zima, maluch w rączce gryzak trzyma. 8 14,81%
Pierwsze ząbki, pewne ruchy, rosną nam tu małe zuchy. 7 12,96%
Uśmiech, harce i swawole, mamie spać dziś nie pozwolę. 13 24,07%
Ząbkowania czas nadchodzi, mama już jak zombie chodzi. 8 14,81%
Nie mam pomysłu na tytuł wątku bo cały czas myślę o moim dzieciątku. 18 33,33%
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-16, 12:09   #151
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092
Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez papuga_69 Pokaż wiadomość
że z mięskiem to jestem zaskoczona
U mnie jest pełno z mieskiem od 4 miesiaca

http://www.hipp.de/beikost/produkte/...at-ab-6-monat/

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

A owoce: jablko, gruszka, sliwka, banan, morela, brziskwinia, borowka, truskawki,maliny

Edytowane przez maharet1092
Czas edycji: 2014-01-16 o 12:06
maharet1092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:12   #152
papuga_69
Zakorzenienie

Dot.: Gaworze i piszczę całe dnie, bo chcę powiedzieć, że kocham cię! Mamy IX-X 2013,

Cytat:
Napisane przez maharet1092 Pokaż wiadomość
U mnie jest pełno z mieskiem od 4 miesiaca

http://www.hipp.de/beikost/produkte/...at-ab-6-monat/

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

A owoce: jablko, gruszka, sliwka, banan, morela, brziskwinia, borowka, truskawki,maliny
i wszędzie jest inaczej ...
ja mięsko planuje wprowadzać po 6mc

"Beztroski uśmiech dziecka to jak promyk słońca w szarym życiu"
papuga_69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:17   #153
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
i wszędzie jest inaczej ...
ja mięsko planuje wprowadzać po 6mc
Ja najpierw same warzywne, a jak sprubuje wszystkie smaki to dopiero mieso. A owoce nie wiem kiedy, bo jeszcze nie dawalam
Stary 2014-01-16, 12:19   #154
marysia_258
Zadomowienie

Moje dziecko panicznie boi sie maty edukacyjnej
Polozylam go na niej, ucho od slonika zaszelescilo a on biedaczek jak sie nie wystraszyl Plakal tak przerazliwie,zee nie moglam do uspokoic.

Co do sloiczkow z mieskiem to ja zauwazylam, ze w naszym kraju tak ze wszystkim sie uwaza:ehe: To samo dotyczy ubierania deciaczkow.

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:19   #155
shure
Zadomowienie

heej

[*]
shure jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:22   #156
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:
Ja najpierw same warzywne, a jak sprubuje wszystkie smaki to dopiero mieso. A owoce nie wiem kiedy, bo jeszcze nie dawalam
podobno lepiej zacząć od warzyw bo jak dziecko poczuje słodki smak owoców to warzyw się potem nie chwyci, nie wiem ile w tym prawdy

Antek dostaje na zmianę

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez shure Pokaż wiadomość
heej

Stary 2014-01-16, 12:32   #157
kaska87
Zakorzenienie

hej
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
oj kochana, nastukałaś w poprzedniej części najwięcej postów, ale chyba się nie nadrabia bo już to wklejałam

Cytat:
Napisane przez ladanseuse14 Pokaż wiadomość
Ja wczoraj dałam Julce śliwkę - polecam na kupę
ja się boję dać Mikiemu śliwkę a kuzynka mi przyniosła więc sama zjadłam i teraz już jemu na pewno nie podam

Cytat:
Napisane przez karolson Pokaż wiadomość
Pytanko jak w CV wpisać umowe do dnia porodu tj do 22.08 i później co ? urlop wychowawczy ? a jak neichce się przyznawac że mam dziecko małe bo chyba nie musze?? tzn na początku bo później przy wypelnianiu dokumentów i tak wyjdzie?
kurde no nie wiem
bo nie możesz wpisać pracy, którą miałaś do teraz, bo umowa się skończyła, ale jak nie napiszesz nic to na bank zapytają mimo, że takie pytania paść nie powinny

dziecko na spacerze z babcią, TZ w pracy, dom posprzątany, obiad zjedzony więc.... idę grać

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-01-16, 12:32   #158
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Ostatnio weszłam na staraczki sie przeraziłam. Ja można przez pół roku seksić sie bez zabezpieczenia i nie zajść w ciaze, Dla mnie to jakies niemozliwe
Ja o Zuzię długo się starałam.

Cytat:
Napisane przez sylwia1986sz Pokaż wiadomość
Witam w nowym wątku o pięknym tytule

U nas bez zmian... Padam ze zmęczenia, w dodatku @ dostałam i nie mam siły ;(
Jak dużo śpią Wasze dzieci? Bo moja Emi:
21-24 (3h)
2-4 (2h)
5-6:30 (1,5h)

czyli w nocy 6,5h, z czego ja prześpię 5h i zdecydowanie jest to dla mnie za mało
w dzień 2 drzemki po 45min i jedna dłuższa 1h max 2h razem ze spacerkiem, gdy nie wybudzi się po powrocie.
Strasznie mało śpi.
Mój w nocy ok 11 h. W ciągu dnia 2-3 drzemki po 30-40min i jedną dłuższą 2-4h.

Cytat:
też jestem/byłam 'roweroholiczka', codziennie poruszałam sie po mieście rowerem i czesto robiłam dłuższe przejażdżki. Brakuje mi tego a mój ukochany rower stoi i sie kurzy
A aj mój odkurzę na wiosnę i będę śmigać z Miłoszem
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:33   #159
shure
Zadomowienie

No nareszcie was znalazlam i w koncu wracam po mojej ogromnie dlugiej nieobecnosci.
Dzialo sie roznie i podluznie ale wyszlismy na prosta.

Widze ze temat przecierow zaczelyscie ostatnio

[*]
Stary 2014-01-16, 12:35   #160
gorgulek
Zakorzenienie

Chcę kupić Miloszowi kurtkę na wiosnę taką przejściówkę z zimy na wiosnę. Jaki rozmiar? 6-9mscy czy 9-12mscy? Podpowiedzcie
Stary 2014-01-16, 12:37   #161
shure
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Chcę kupić Miloszowi kurtkę na wiosnę taką przejściówkę z zimy na wiosnę. Jaki rozmiar? 6-9mscy czy 9-12mscy? Podpowiedzcie
radze to wieksza. ja Julkowi kupilam kurtke na 72 i ledwo go wcislam wymienilam na 82 i po zalozeniu bluzy tez jest opinka

[*]
Stary 2014-01-16, 12:41   #162
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
radze to wieksza. ja Julkowi kupilam kurtke na 72 i ledwo go wcislam wymienilam na 82 i po zalozeniu bluzy tez jest opinka

Chyba masz rację. Teraz zerknęłam w komodę i mamy jedną kurteczkę 6-9 i nosił ją w listopadzie już. Rękawki wprawdzie podwijałam ale była ok.
Stary 2014-01-16, 12:48   #163
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rusałka_1 Pokaż wiadomość
na pewno swietnie ci pójdzie! juz nie mogę sie doczekać jakieś twoich nowych zdjęc ze spektakli

misia co kraj to obyczaj

Wystawiłam suknię ślubną na tablicy ale wątpię, że ktoś kupi

Julka idzie jeść obiadek W ogóle to leży na brzuszku i przekręciła się o jakieś 100 stopni w przeciwną stronę od wskazówek zegara. Bo nie widziała TV

---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:42 ----------

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Co do sloiczkow z mieskiem to ja zauwazylam, ze w naszym kraju tak ze wszystkim sie uwaza:ehe: To samo dotyczy ubierania deciaczkow.
Racja, o wiele bardziej się tu chucha na wiele rzeczy, a za granicą dzieci trzymają się innych tabel i też żyją zdrowo Tak samo kiedyś nie było tego wszystkiego i też wg starych metod dzieci (w tym my ) wyrosły na zdrowe i silne. Takie jest moje zdanie.

Cytat:
podobno lepiej zacząć od warzyw bo jak dziecko poczuje słodki smak owoców to warzyw się potem nie chwyci, nie wiem ile w tym prawdy
Wiesz co ja zaczęłam od jabłka a z warzywami nie ma większego problemu

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
ja się boję dać Mikiemu śliwkę a kuzynka mi przyniosła więc sama zjadłam i teraz już jemu na pewno nie podam
Ja czasem jak karmię deserkiem Julię to mi ślina cieknie

Cytat:
Myślę, że to zależy od dziecka, ja bym kupiła 6-9.

Edytowane przez ladanseuse14
Czas edycji: 2014-01-16 o 12:43
ladanseuse14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:49   #164
bojatoja
Zakorzenienie

Cytat:
Moje dziecko wszystko, dosłownie wszystko bierze do buzi. Wszystko co jest w okolicy łapie i bach do buzi. Najbardziej czyjeś palce ściśnie rączką i do buzi. A jak się jej weźmie to płacz. Najlepsze są palce Dawida
Mój też wszystko bierze do buzi

A my jesteśmy po szczepieniu. Filipek strasznie płakał. Dobrze, że tz był ze mną.
I mój Malutki waży 7500g Za tydzień kończy 5 miesięcy. Myślałam, że będzie ważył więcej Śmiejemy się z siostrą, bo jej synek jest młodszy prawie o 2 miesiące (dokładnie 7 tygodni) i waży więcej
29.12.2016 [9tc]
bojatoja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 12:54   #165
butterfly20
Zakorzenienie

nadrabiam nie po kolei:P

wróciłyśmy od mojej ciężarnej koleżanki,też będzie mieć cc planowane.Tusia była meeeeeeeeeeeega grzeczna

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
hej
oj kochana, nastukałaś w poprzedniej części najwięcej postów, ale chyba się nie nadrabia bo już to wklejałam

kurde no nie wiem
bo nie możesz wpisać pracy, którą miałaś do teraz, bo umowa się skończyła, ale jak nie napiszesz nic to na bank zapytają mimo, że takie pytania paść nie powinny

dziecko na spacerze z babcią, TZ w pracy, dom posprzątany, obiad zjedzony więc.... idę grać
nadrabia się,ale musiałam przeoczyć

maharet nastukała najwiecej!:P

mi też zaraz t bierze Tusie na spacer to posprzątam, póki co się karmimy

Cytat:
ja kupiłam 74 i widzę,że źle zrobiłam bo 68 już ma krótką i 74 już będziemy nosić...

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-16, 12:54   #166
LaLoca
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam z Zelmera o taki i jestem bardzo zadowolona

Moje dziecko wszystko, dosłownie wszystko bierze do buzi. Wszystko co jest w okolicy łapie i bach do buzi. Najbardziej czyjeś palce ściśnie rączką i do buzi. A jak się jej weźmie to płacz. Najlepsze są palce Dawida
Dziękuję o coś takiego mi chodzi bo i sobie bym.gotowala jak przejdę poważnie na dietę czy to jakis konkretny model?

Moja niedawno nauczyla sie lapac i wkladac do pyszczka ale czesto nie trafia hihi za to strasznie ciągnie za włosy. Szczególnie tż ma przekochane bo wyruwa mu te na rękach
LaLoca jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 13:09   #167
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LaLoca Pokaż wiadomość
Dziękuję o coś takiego mi chodzi bo i sobie bym.gotowala jak przejdę poważnie na dietę czy to jakis konkretny model?
Ja mam dokładnie ten ze zdjęcia ale zabij mnie, nie wiem jaki to model
Stary 2014-01-16, 13:16   #168
misia332
Zakorzenienie

Cytat:
heej

Jak ja bym chciała, żeby mi ktoś Kornela wziął na spacer, póki co skończyłam sprzątać po obiedzie, a dzieć śpi.

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 13:18   #169
tassia
Zakorzenienie

pszczoua musisz poprobowac
ja zaczelam od 1/3lyzeczki
drugiegi trzeciego dnia pol lyzeczki
potem 3/4
teraz podaje jedna i uwazam ze nie ma sensu wiecej
ahhh na 120ml
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-01-16, 13:27   #170
MsLullaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez misia332 Pokaż wiadomość
Ja już miałam czasem dość jej gadania, niby była miła, ale co chwilę mówiła, że nerwowo je, że płacze ciągle, że nie umie sie zając sobą, a nie to co Wojtuś i Rozalka, przychodzą do niej i bawią się same (faktycznie porównać 2 miesięczne niemowlę do 3i 8 letniego dziecka ). I że ona mi wspólczuje jak ja jestem z nim sama w domu, i czy aby napewno TŻ obiad ma naszykowany.

ech jakbym moja t. słyszała. Ale o tym że jej wspaniałe wnuczki mając prawie 3 lata mówiły tylko mama to nie wspomina i ciągle tylko gada że muszę być taaaka zmęczona, a jak jej mówię że nie jestem to ta "no nie wiem.." wariatka

Cytat:
No ja jeszcze jedno planuje wiec nie szkoda. Poza tym sa to najczesciej ubranka podostawane. Sama bym tyle nie kupiła, Spokojnie starczyły by 2 bluzy i 2 pary spodni.
Jak ktos planuje wiosenne dziecko to nie sprzedawalabym na razie kombinezonow, bo plany magą nie wyjść.

Ostatnio weszłam na staraczki sie przeraziłam. Ja można przez pół roku seksić sie bez zabezpieczenia i nie zajść w ciaze, Dla mnie to jakies niemozliwe

U nas tak było a jak postanowilismy już nie ryzykować to byłam już w ciąży.

Cytat:
Ale tu nie ma ani sera ani pieprzu
To w angielskich tak jest, później dam zdjęcie

Wysłane z mojego GT-S6810P przy użyciu Tapatalka

Adrianek
30.07.2015
MsLullaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 13:28   #171
gorgulek
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, że to zależy od dziecka, ja bym kupiła 6-9.
Już za późno kupiłam. Ale dzięki za odp

Cytat:
Napisane przez bojatoja Pokaż wiadomość
I mój Malutki waży 7500g Za tydzień kończy 5 miesięcy. Myślałam, że będzie ważył więcej Śmiejemy się z siostrą, bo jej synek jest młodszy prawie o 2 miesiące (dokładnie 7 tygodni) i waży więcej
Ładna waga

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
ja kupiłam 74 i widzę,że źle zrobiłam bo 68 już ma krótką i 74 już będziemy nosić...
Ja doszłam do wniosku, że skoro mam 6-9 mscy to w razie "w" na początek w tym pochodzi a ta 9-12 najwyzej na jesien moze bedzie dobra

Kupiłam sobie płaszcz, Zuzi kurtę zimową, Miłoszowi zimową kurtkę i przejściówkę plus koszulę i jestem lżejsza o 500 zł
Stary 2014-01-16, 13:31   #172
tassia
Zakorzenienie

Cytat:
Tassia ale ale jaki mi kaza przyniesc swiadectwo pracy a napewno karza w korporacji to bedzie ze oklamalam, a wiem ze w bankach chca takiego potwierdzenia w postaci wszystkich swiadectw pracy.
a jak ci udowodnia ze nie pracowalas np na carno?
cv w dzisiejszych casach nic nie znaczy
dlatego rekruterzy zadaja duzo podchwytliwych pytan bo ludzie potrafia sobie wpisac firmy w ktorych w ogole nigdy nie pracowali

tzn nie wiem czy dobrze zrozumialam pytanie ale gdybym miala umowe do porodu to napewno w c wpisalabym okres lacznie z macierzynskim bo to nie moja wina ze pracodawca skorzystal z mozliwosci pozbycia sie pracownika przez ciaze
w innych okolicznosciach mialabym umowe conajmniej do powrotu z macierzynskiego

ja pracowalam jako kierownik personlany w korpo i uwierz mi ze to nie jest latwe do sprawdzenia i na to sie zbyt duzo uwagi nie zwraca

a swiadectwo pracy liczy sie ostatnie
i zanosisz je do kadr a nie do kierownika. (najczesciej)

[/RIGHT]
tassia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 13:44   #173
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

U mnie czuć wiosne,

Byłam na spacerze z chusta. Janek był szczęślowy bo lepsze patrzenie na wszystko, ale potem zasnał i śpi dalej. Ale ja zdyszałam sie, normalnie czułam sie jak w ciaży. Mam nadzieje, że chociaż jakies kalorie spaliłam. go Mam też nadzieje, że nie znarzł. Ubrałam go tak jak do wózka, ja nie dopiełam kurtki swojej na nim, bo nie dałam rady.
Wika wróciła z katarem ze żłobka, a była tam dopiero czarty dzien

---------- Dopisano o 14:44 ---------- Poprzedni post napisano o 14:37 ----------

Witaj Shure.Zastanawialam sie ostatnio co z Tobą sie dzieje i nawet mi sie snilas ktorejs nocy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-16, 13:52   #174
bajka1807
Zakorzenienie

Cytat:
co do tego, że ktoś mówi, że dziecko coś boli itp. przypomniało mi się, że w PL zawsze jak T brała młodego to on po chwilii zaczynał płakać i ona mówiła, że napewno ma kolki i brzuszek mu dokucza....w końcu siostra TŻ jej powiedziała, że widocznie jej nie lubi, bo u nikogo innego nie płacze.

Cytat:
Misia dobrze jej powiedziala.

Dziewczyny jak te slouczki nienadaja sie do pasteryzacji to moze mrozic a pozniej przed podaniem zagotiwac. Ja tak robie z dynia.

Tassia i Bajka - ja zauwazylam ze z zadkim.Filip ma mnie problemow jezeli chodzi o prace jezyka wypluwanie. On ta zadka dynie to poprostu wciaga.

Policzanka - chyba tez zrobue sobie postanowienie godzina dziennie na internet .. co do samopoczucia to mam podobnie.. przeszlo Ci juz dzis? Ja juz mam w glowie mysl jak to bedzie jak wroce do pracy masakra..
dzis juz po zypce jarzynowej, ona jest rzadsza bo akurat ze sloika dzis bo nie bylo czasu na gotowanie. o dziwo mnoje dziecko lepiej je u siebie w domu niz gdzie indziej wypluwala troche, ale kupilam lyzeczke z nuby i jakos jej podpasowala. pomijam pierdziochy i plucie dla zabawy

Cytat:
A poza tym tak czytam i stwierdzam, że moje dziecko jest jakieś inne, bo od początku nie było plucia, je po całym słoiczku, każdy nowy smak jej pasuje (oprócz dyni, której zjedzenie jest mordęgą dla córki i matki). Jak w związku ze ślubem przez kilka dni dostawała samo mleko to jak dostała W KOŃCU słoiczek to była szczęśliwa - widać, że mleko ją nudzi.
ciesz sie

Cytat:
ja dzisiaj kupilam kurtke na wiosne 6-9. zobaczymy.

w tesco przecena ciuszkow i enfamil po 44 cos wszystkie rodzaje, nawet 1
Mel B 14/14 ✓
bajka1807 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 13:54   #175
papuga_69
Zakorzenienie

Cytat:

Strasznie mało śpi.

nie boisz się? w życiu nie zamontowałabym w rowerze fotelika i nie jezdziła z dzieckiem

Stary 2014-01-16, 13:55   #176
misia332
Zakorzenienie

Bebilon mi się konczy, a tutaj tylko NAN PRO, jadę zobaczyć do innego sklepu jeszcze :/

http://onaiich3.blogspot.com.es/
misia332 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 13:56   #177
ladanseuse14
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bajka1807 Pokaż wiadomość
ciesz sie
Cieszę, cieszę

Co do pierdzioszków to moja też lubi i wtedy się cieszy jak nigdy
Stary 2014-01-16, 13:56   #178
shure
Zadomowienie

MAharet mam nadzieje ze to nie byl sen erotyczny :haha:

[*]
Stary 2014-01-16, 14:00   #179
maharet1092
BAN stały

GG do maharet1092

Cytat:
MAharet mam nadzieje ze to nie byl sen erotyczny :haha:
Nie pamietam, ale chyba nie.Erotycznego bym nie zapomniała

---------- Dopisano o 15:00 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ----------

Cytat:
Bebilon mi się konczy, a tutaj tylko NAN PRO, jadę zobaczyć do innego sklepu jeszcze :/
Obawiam sie, ze moze nie byc...
Stary 2014-01-16, 14:01   #180
Madziuchna27
Zakorzenienie

Witajcie kochane!

Dzieć śpi w bujaczku obok mnie, a ja zamiast brać się za stertę prania do prasowania, nadrabiam wizaż

Ps. Właśnie w Położnych wyciągali dzieciątko kleszczami Ale z jaką siłą!

Cytat:
co do tego, że ktoś mówi, że dziecko coś boli itp. przypomniało mi się, że w PL zawsze jak T brała młodego to on po chwilii zaczynał płakać i ona mówiła, że napewno ma kolki i brzuszek mu dokucza....w końcu siostra TŻ jej powiedziała, że widocznie jej nie lubi, bo u nikogo innego nie płacze.
Ale gościówa!

Cytat:
wczoraj TŻ jadł zupe, miał tam marchewkę i ziemniaki, a młody patrzał na niego jak w obrazek, w końcu mu to rozdrobnił i dał, młody przeżuł i połknął i następną łyżeczkę też, dobrze, że byłam w łazience i tego nie widziałam. Ale moje dziecko już widać, że mleko nudzi.
mój bacznie mnie obserwuje jak jem wafle ryżowe

Cytat:
i jeszcze jak ktoś je mandarynkę to młody podnosi ręce do góry i robi takie "huuuuu, huuuuuuuuu"
fajny

Cytat:
Nic jej po śliwce nie jest - na razie.
Julka zjadła już prawie wszystkie smaki ze słoiczków +4: marchew, marchew z ziemniakiem, marchew z jabłkiem, dynia z ziemniakiem, zielony groszek, brokuł, zupka jarzynowa (z różnych firm, w każdej jest inny skład), jabłko, śliwka, morela, banan, winogrono (z jabłkiem i marchewką bodajże). Tfu tfu nic jej nie jest i wszystko (poza tą nieszczęsną dynią) smakuje, zjada po całym słoiczku.
Ladanku, przypomnij jakiej firmy kupujesz słoiczki?

Cytat:
Napisane przez policzanka Pokaż wiadomość
a ja mimo ze na Dukanie to waga ciągle w miejscu..
mi super spadała
ale drugi raz chyba nie przeszłabym na tę dietę....

Cytat:
Napisane przez tassia Pokaż wiadomość
my sie staralismy poltora roku
my w grudniu rozpoczęliśmy starania i w grudniu zaszliśmy

Cytat:
Pszczoua kupilam w Auchan garnek emoliowany na wage do wyparzania Filipa butelek i juz go rdza pobiera wiec niepolecam.
Juz wiem dlaczego Filip niechcial pic soku Hipp soczysta marchewka.. jest poprostu niedobry taka goryczka go czuc
a jak ja wyparzam w naszych garnkach, to źle?

Cytat:

Strasznie mało śpi.

Gorgulek, ale śpioch z Miłoszka

Madziuchna27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości