![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)
Cytat:
![]() poka fotę blond ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zakorzenienie
|
nie? ja widzę, chociażby w tym, że np kupie taki z bourjois, to uzywam go jakieś 3 miesiące a taki tani to po miesiącu czasem nawet nie jest już suchy i posklejany cały.... więc w efekcie wydaje tyle samo tylko rozłozone w czasie
#153 | |
Zakorzenienie
|
Bokeh jest naprawdę super
![]() Nafiqa, pewnie kwestia przyzwyczajenia, ja lubię kosmetyki wysokopółkowe ale dla mnie podstawą jest podkład i tusz cała reszta typu cienie, róż, kredki kupuję z niskiej/średniej półki ale przy tuszu i podkładzie naprawdę widzę różnicę aczkolwiek między średnią a niską nie widzę- maybelline dla mnie np lepszy niż loreal ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ---------- Cytat:
np podkład sypki czy kulki meteoryty mam ponad dwa lata i nie widzę końca, |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
ja mam dzień dresa dzisiaj ![]() ![]() Cytat:
Ode mnie też! ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mam znajomą, która po urazie głowy córy musiała jej taki kask kupić z zalecenia lekarza Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
a czemu onkolog? mam nadzieję, że jest w porządku? ![]() |
|||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#155 |
Zakorzenienie
|
jeszcze w superpharmie natknęłam się na to https://www.google.pl/search?newwind...%3B1067%3B1600
10 zł niecałe za dwupak. Z tego co wiem to Digitalgirl sobie je chwali, no ale jakoś ten fioletowy mnie nie porwał, namachać się przy nim trzeba, a czarnego jeszcze nie używałam, Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2014-02-26 o 09:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Oli dziś przespał 21-9.50 bez jedzenia i pobudek ![]() Chciałam iść z Młodym na spacer bo piękna pogoda, a on w sumie od pn popołudnia nie ma gorączki. Ale od rana gorzej kaszle i juz sama nie wiem? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zakorzenienie
|
Nawijko, to kiedy następna wizyta?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#158 | |
Zakorzenienie
|
poka poka
![]() Cytat:
wszystkie tu sie martwimy o Blanusie fawcia do konca tyg ma wolne, ferie ma ---------- dziec mi spi ![]() ale w nocy kilka razy sie budzil, musialam go lulac na rekach, chyba zebiszcza bo lapki to jakby mogl to by połknal w calosci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jakie masz meteoryty?
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
siemanko!
u nas kolejna przespana nocka ![]() ![]() nadrobiłam sumiennie, ale nie mam czasu poodpowiadać, bo musze jechać do Katowic do mojej promotorki - ahhh boję się ![]() ![]() Anna zostaje z teściową i już słyszę jak piszczy z radości ![]() ![]() miłego dnia kochane, mam nadzieję zajrzeć do was wieczorem! ![]()
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() reszta, taniochy, a strasznie osypywał mi się KOBO. Ten. Okropny. http://img.szafa.pl/ubrania/0/016894...ajaca-nowa.jpg ![]() ![]() Lady piekarnik u mnie nie działa na mieszkaniu, Dawid się bawi pokrętłami od czasu i opcji pieczenia ![]() ![]() Pokażę Wam później filmik jak mi pomaga Młody jeśli chcecie ![]() Edytowane przez hope01 Czas edycji: 2014-02-26 o 10:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45337282]
ja mam dzień dresa dzisiaj ![]() ![]() [/QUOTE] pytalam sie ale chyba nie zauwazylas- bedziesz n. wspomagajacym w klasie int. czy to "normalna" klasai bedziesz poprostu wychowawca? ---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- oo jaaaaaaaaaaaa łał!!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
pinki a drugie beże, pink mam chyba od 2008 roku, TZ mi kupił na lotnisku ale jak0ś ciężk je wykończyć
---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ---------- no pewnie |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Lady-pokaż fryza
![]() Jestem nie do życia ![]()
#165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Fewciu słyszałam że wysoka, ciągła gorączka może występować przy uczuleniu na gluten, ale teraz? no niewiem. a tak od nas,te plamy na policzkach to raczej nie od wiatru, podejrzewam jajko, ale nie wiem, wcześniej było ok, może było z GMO ![]()
![]() |
#166 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dziecie śpi a ja piję kawkę i nadrabiam.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my jutro dopiero idziemy po formularze do urzędu uuuuuu. Wpółczuję ![]() masz kogoś do pomocy ? Cytat:
Tez nie wiem co chcą od katarka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Daria też pralkę potrafi włączyć dlatego ja mam pralkę wyłączoną z prądu jak nie używam. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poka włoski ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-02-26 o 09:59 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#167 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A co do butów, to ja jestem za, bo ja lubię na przekór. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do tuszy, to ja mam żelazną zasadę, że używam ich tylko 3 miesiące, potem wyrzucam - a te, o których mówię, właśnie przekraczają ten termin... ![]() Cytat:
![]() Ja chcę sobie kupić jakiś taki górnopółkowy, myślałam o tym, co pisała Marsi właśnie, albo Lancome Hypnose Doll Lashes. I jeszcze They're Real od Benefitu - i pewnie najprędzej ten ostatni, bo we wrześniu będzie u nas Sephora ( ![]() Choć w sumie Lancome i Givenchy też w Olsztynie znajdę, w Douglasie... Nie wiem, muszę się zastanowić. ![]() Cytat:
![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Zadomowienie
|
najpozniej w pt bede musiala znowu isc do lekarza, boje sie, bo ola na pewno ma teraz oslabiony organizm, nie chce zeby czegos dodatkowego z przychodni przyniosła. Szaja Mika wiem
![]() ![]() Przepraszam, ze sie nie odnosze, ale olcia taka przytulanka, a ja mam ten bark (postawiłam sobie autodiagnoze, ze to zapalenie stawu barkowego ![]() ![]() Fewciu bo doczytałam, ze u Was tez goraczka?? ile juz trwa? Co u Was?-juz doszłam, ze szukacie przyczyny. Oby Wam szybko przeszło ![]() Edytowane przez treselle0 Czas edycji: 2014-02-26 o 10:09 |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
Black, wiem ze bylo to juz milin pńcet razy i moze dac mi kopasa w doopasa
![]() polec jakis dobry w miare tani pedzel do sypkiego pudru ![]() najlepiej z all ![]() i jeszcze pyt od Bladej Twarzy ![]() ![]() ![]() Edytowane przez pstryczek84 Czas edycji: 2014-02-26 o 10:11 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Yellow a jak Oliwierek z rozwojem? bo mnie troszkę nie było.
![]() |
#171 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#172 |
Konto usunięte
|
Pstryniu, samodzielny wychowawca, to ma być zwykła, nieintegracyjna klasa. Właśnie siedzę i ćwiczenia dłubię
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najlepszy jaki miałam to max factor 2000cal ![]() ![]() ja właśnie teraz mam ten i jest super! ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Zazdroszczę że Ania tak lubi t. Chciałabym żeby Daria miała taki kontakt z moją t..... ![]() ![]() ![]() ![]()
Dziecko jest chodzącym cudem, jedynym, wyjątkowym i niezastąpionym. Edytowane przez s i l v e r Czas edycji: 2014-02-26 o 10:16 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Tak właśnie myślałam, że jak fioletowy dupny, to czarny też
![]() w najnowszym Skarbie widzę że będzie promo na tusze w marcu. Rimmel np. ten retroglam, ma któraś? |
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Rozeznanie
|
zdrowiej Mała!
właśnie doszłam do wniosku że muszę trochę w siebie zainwestować, właśnie pożądny tusz, tylko ciężko mi sobie dobrać, iiiiiiiiiiiiiiiiiii zmienić garderobę, pozbyłam się trochę i mam przeważnie sportowe koszulki, mam ochotę na coś elegantszego, czekam na wypszedaże ![]() z chęcią bym wróciła do moich obcasów ale 2 lata przerwy nie wiem czy umiałabym w nich chodzić ![]() ![]() ![]()
#176 | |
Zakorzenienie
|
Czesc!
Cytat:
Polecam Lancome Hypnose Doll Lashes!! Najlepszy tusz jaki mialam do tej pory - rzeczywiscie efekt jak u lalki. Bartosiu najlepszego z okazji roczku! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Bartusiu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
![]() ![]()
#178 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
I jeszcze chciałam życzyć zdrowia wszystkim chorującym dzieciaczkom i mamom ![]() ![]() A i jeszcze Black - a wiesz że Sephora ma już sklep online? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#179 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Black, nie kupuj hypnose chyba,że naprawdę będziesz mieć farta to był kiedyś tusz mojego życia używałam go chyba ze 4 lata, nie miał sobie równych w pewnym moemncie baaardzo się zepsuł, efekt już nie ten sam a tusz wysychał nawet po 3 tygodniach szkoda bo był naprawdę rewelacyjny ja kupiłam ostatnio estee lauder sumptuaos extreme i badziew totalny, sypie się, odbija na powiece i wysechł bardzo szybko a tak konsultantki zachwalały |
|
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Rozeznanie
|
MaJulMi
ja mieszkam w wawie ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:09.