Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV) - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-02-26, 09:19   #151
hope01
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013 (XV)

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość
moim no. 1 jest od paru lat z oriflame wonder, rzęsy do nieba! Ale że żadnej konsultantki nie mogę dorwać, to korzystam z miss sporty ten taki fioletowy i jestem całkiem zadowolona. Kupiłam (jak jeszcze sobie mogłam pozwolić ) jakiś tusz z l'oreal false lashes czy coś takiego, koło stówki kosztował, i tragedia, wściekła byłam jak cholera.

Wczoraj farbowałam włosy, ale jestem blonde machine
ten?
Polecasz?

poka fotę blond

hope01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 09:20   #152
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Wlasnie czy te wysokopolkowe tusze naprawde sa dobre???

Bo ja np nie widze roznicy pomiedzy takim do 10zl (wibo, lovely) i za 40zl (max factor, astor)

Ciekawa jestem jak jest z tymi naprawde drozszymi.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
nie? ja widzę, chociażby w tym, że np kupie taki z bourjois, to uzywam go jakieś 3 miesiące a taki tani to po miesiącu czasem nawet nie jest już suchy i posklejany cały.... więc w efekcie wydaje tyle samo tylko rozłozone w czasie
Stary 2014-02-26, 09:24   #153
marsi11
Zakorzenienie

Bokeh jest naprawdę super

Nafiqa, pewnie kwestia przyzwyczajenia, ja lubię kosmetyki wysokopółkowe ale dla mnie podstawą jest podkład i tusz
cała reszta typu cienie, róż, kredki kupuję z niskiej/średniej półki ale przy tuszu i podkładzie naprawdę widzę różnicę
aczkolwiek między średnią a niską nie widzę- maybelline dla mnie np lepszy niż loreal

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
nie? ja widzę, chociażby w tym, że np kupie taki z bourjois, to uzywam go jakieś 3 miesiące a taki tani to po miesiącu czasem nawet nie jest już suchy i posklejany cały.... więc w efekcie wydaje tyle samo tylko rozłozone w czasie
o to prawda, wyokopółkowy fluid mam średnio na 8-10 miesięcy a tańszy duuużo szybciej się kończy
np podkład sypki czy kulki meteoryty mam ponad dwa lata i nie widzę końca,
marsi11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 09:24   #154
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Ifwka ale ja np. owoce podaje godzinę przed obiadem albo po. I zjada ładnie. Nie zje np. całego jabłka ale przynajmniej pół.
Nie wiem czy doczytałeś ale dziś w nocy Zuzka nie spała, ale mleka nie chciała pic. A mi zależało ma tym by w nocy nie jadła.
Nie wiem może ja coś dziś bolało.

Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
U nas owoce jako 2 śniadanie albo podwieczorek, często miksuję bo dodaję jogurt - i najczęściej to pół lub 3/4 banana, jabłko całe (to baza) i dodaję: śliwkę/kiwi/mandarynkę/niedużą gruszkę/winogrona i jogurtu tak gdzieś 1/3 kubeczka. Wsuwa całe!

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Pisałyście wczoraj trochę o dylematach pracowo-dzieciowych. Ja mam teraz b. fajny układ, bo 3-4 dni w robocie, a reszta z Julią, ale nawet jak byłam z nią cały czas, to jakoś mnie ta rutyna nie dopadała. Może dlatego, że jak już mi się nudziło w domu, to brałam samochód i gdzieś sobie jechałyśmy, umawiałam się na jakąś kawkę (i zabierałam Julexa ze sobą) - ot, takie proste rzeczy. Tłumaczyłam też sobie, że to jest czas, który się nam już nie powtórzy, bo ona nie będzie już taka mała (wiem, banał, ale działało). Teraz też, kiedy chciałabym, by Mała odkleiła się choć na trochę ode mnie, to sobie mówię, że to taki etap, że minie, że jeszcze będę chciała, by przyszła i się tak tuliła. I to też z reguły pomaga. Oczywiście są też chwile, że mam wszystkiego dość i chce mi się wsiąść w samochód i długo nie wracać, ale generalnie spoko jest
A, no i jeszcze - nawet jak jestem sama z Julką w chacie, to po prostu muszę się"normalnie" ubrać, uczesać i chociaż rzęsy wytuszować. Mentalnie to mi pomaga. No chyba, że jest "dzień dresa", to wtedy nie

ja mam dzień dresa dzisiaj ale muszę się wyszykować, bo po południu mam zebranie z rodzicami 6latków

Cytat:
Napisane przez mala_19kw Pokaż wiadomość
Black-jeszcze nie
Przychylam się właśnie ku kolorowym
Wszyscy mają białe,muszę być jak wszyscy?

chyba mam grypę żołądkową.
zdrówka!

Cytat:
Napisane przez hope01 Pokaż wiadomość
[/COLOR]BARTUSIU IFFONKOWY WSZYSTKIEGO DOBREGO
Ode mnie też! I spóźnione dla Blaneczki, wiedziałam, że zapomniałam o czymś :/ Buziaki!

Cytat:
hello
idą nam 3 lub nawet 4 zębole naraz. Dzisiejsza noc przetragiczna. Piotruś spał z nami co chwilę się kręcił wiercił ja w pewnym momencie wylądowałam z głową na ziemi a nogami na łóżku, możecie wierzyć lub nie

Tress, to po tej szczepionce taka gorączka??? jejkuś... Buziak dla Małej
współczuję, u nas noc nawet względna, za to młoda ma najwyższy stopień nieodkładalności, jęczy nawet wisząc na mnie :/

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość

a i paczajcie co za głupota.. http://metromsn.gazeta.pl/Lifestyle/...esadzone_.html

nie rozumiem tylko co mają do katarka;p ale buty na obcasach to już jakaś przesada
ciekawa jestem, czy autor ma dzieci
mam znajomą, która po urazie głowy córy musiała jej taki kask kupić z zalecenia lekarza

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Blanka od wczoraj rano wypiła dwie butelki mleka po 180ml i dwa kubki wody. Nic więcej Dziewczyny jestem załamana tym co się z Nią dzieje, cały czas gorączka, marudne dziecko Nie mam już pomysłu jak Jej pomóc. Dzisiaj mamy kolejną wizytę u lekarza. Przepraszam, że tak smęce, odezwę się jak będzie lepiej.

Urodzinowe buziaki dla Bartusia!
Zdrowiej malutka!

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Tress koniecznie przypilnuj lekarke zeby wys ała zawiadomienie ja duzo sie naczytałam ze lekarze nic nie zgłaszaja itd a powinni i nawet mozna napisac skarge do izby lekarskiej i doniesienie do prokuratury o przestepstwie bo to zaniechanie obowaiazku
ja bym jeszcze dodała, że jeśli lekarz odmawia to grzecznie poprosić o odmowę na piśmie zapewne nagle okaże się, że ależ tak! wyślemy informację do sanepidu!

Cytat:
Fewciu, a to nie od szczepionki??? A ząbalki???

Moje dziecko nauczyło się włączać pralkę i piekarnik
piekarnik niefajnie :/

Cytat:
Ooo, tez go lubie

I tego: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...r-mascara.html

Wizyty u onkologa nie bedzie, bo pani dr nie ma
Ja dzieki temu stracilam jakies 2,5h na dojazd...
Ale nie wieszajcie psow na nfzcie i lekarzach - to moja wina, bo zapomnialam zadzwonic wczoraj i upewnic sie, ze bedzie (mamy z lekarka uklad, ze przychodze kiedy chce, nie musze sie rejestrowac).

a czemu onkolog? mam nadzieję, że jest w porządku?
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 09:27   #155
hope01
Zakorzenienie

jeszcze w superpharmie natknęłam się na to https://www.google.pl/search?newwind...%3B1067%3B1600
10 zł niecałe za dwupak. Z tego co wiem to Digitalgirl sobie je chwali, no ale jakoś ten fioletowy mnie nie porwał, namachać się przy nim trzeba, a czarnego jeszcze nie używałam,

Edytowane przez hope01
Czas edycji: 2014-02-26 o 09:29
Stary 2014-02-26, 09:29   #156
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:

Bo ja np nie widze roznicy pomiedzy takim do 10zl (wibo, lovely) i za 40zl (max factor, astor)

Przy tych tańszych tuszach boje się osypywania i pandy pod oczami. Ale w sumie jak dla mnie to zależy - loral telescopic na all kosztował kolo 25 zł, ale to co on robił z rzęsami to szok lubię też klasyki jak masterpiece max, ale wszelkie nowości u mnie raczej nigdy nie nie sprawdzają.

Oli dziś przespał 21-9.50 bez jedzenia i pobudek

Chciałam iść z Młodym na spacer bo piękna pogoda, a on w sumie od pn popołudnia nie ma gorączki. Ale od rana gorzej kaszle i juz sama nie wiem?
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 09:29   #157
hope01
Zakorzenienie

Nawijko, to kiedy następna wizyta?

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-02-26, 09:31   #158
pstryczek84
Zakorzenienie

Cytat:

poka poka

Cytat:
Blanka od wczoraj rano wypiła dwie butelki mleka po 180ml i dwa kubki wody. Nic więcej Dziewczyny jestem załamana tym co się z Nią dzieje, cały czas gorączka, marudne dziecko Nie mam już pomysłu jak Jej pomóc. Dzisiaj mamy kolejną wizytę u lekarza. Przepraszam, że tak smęce, odezwę się jak będzie lepiej.
no co Ty, odzywaj sie na biezaco!!!!!!!!!!
wszystkie tu sie martwimy o Blanusie

Cytat:
Fewciu biedna Blanka kto Ci z nią jest? Ty masz urlop???
fawcia do konca tyg ma wolne, ferie ma
----------
dziec mi spi
ale w nocy kilka razy sie budzil, musialam go lulac na rekach, chyba zebiszcza bo lapki to jakby mogl to by połknal w calosci

pstryczek84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 09:32   #159
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
Bokeh jest naprawdę super

Nafiqa, pewnie kwestia przyzwyczajenia, ja lubię kosmetyki wysokopółkowe ale dla mnie podstawą jest podkład i tusz
cała reszta typu cienie, róż, kredki kupuję z niskiej/średniej półki ale przy tuszu i podkładzie naprawdę widzę różnicę
aczkolwiek między średnią a niską nie widzę- maybelline dla mnie np lepszy niż loreal

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

o to prawda, wyokopółkowy fluid mam średnio na 8-10 miesięcy a tańszy duuużo szybciej się kończy
np podkład sypki czy kulki meteoryty mam ponad dwa lata i nie widzę końca,
oh Marsi zostan moim tż Ty mnie zrozumiesz

jakie masz meteoryty?
Stary 2014-02-26, 09:35   #160
ewulkaaa
Wtajemniczenie

siemanko!

u nas kolejna przespana nocka tzn obudziła się raz z płaczem, chyba jej się coś śniło, ale smoczuś i kocyk wystarczył

nadrobiłam sumiennie, ale nie mam czasu poodpowiadać, bo musze jechać do Katowic do mojej promotorki - ahhh boję się ale powiedzmy, że to takie ostatnie podmuchy studiów

Anna zostaje z teściową i już słyszę jak piszczy z radości ona ją uwielbia!

miłego dnia kochane, mam nadzieję zajrzeć do was wieczorem!

najszczęśliwsza
Anulka 2.02.2013
ewulkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 09:35   #161
hope01
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Przy tych tańszych tuszach boje się osypywania i pandy pod oczami. Ale w sumie jak dla mnie to zależy - loral telescopic na all kosztował kolo 25 zł, ale to co on robił z rzęsami to szok lubię też klasyki jak masterpiece max, ale wszelkie nowości u mnie raczej nigdy nie nie sprawdzają.
Ja mam najdroższy z MBL ten żółty
reszta, taniochy, a strasznie osypywał mi się KOBO. Ten. Okropny. http://img.szafa.pl/ubrania/0/016894...ajaca-nowa.jpg
za nockę (zazdraszczam)

Lady piekarnik u mnie nie działa na mieszkaniu, Dawid się bawi pokrętłami od czasu i opcji pieczenia A pralkę na szczęście nie włączy bo jeszcze nie ma sił wcisnąć przycisku, ale pokrętłem mi obraca i chwała Bogu Ojcu że jest dwustronne bo by przekręcił

Pokażę Wam później filmik jak mi pomaga Młody jeśli chcecie

Edytowane przez hope01
Czas edycji: 2014-02-26 o 10:15

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-02-26, 09:37   #162
pstryczek84
Zakorzenienie

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;45337282]

ja mam dzień dresa dzisiaj ale muszę się wyszykować, bo po południu mam zebranie z rodzicami 6latków

[/QUOTE]

pytalam sie ale chyba nie zauwazylas- bedziesz n. wspomagajacym w klasie int. czy to "normalna" klasai bedziesz poprostu wychowawca?

---------- Dopisano o 10:37 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

Cytat:

?
oo jaaaaaaaaaaaa
łał!!!!

Stary 2014-02-26, 09:42   #163
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
oh Marsi zostan moim tż Ty mnie zrozumiesz

jakie masz meteoryty?
pinki a drugie beże, pink mam chyba od 2008 roku, TZ mi kupił na lotnisku ale jak0ś ciężk je wykończyć

---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:41 ----------

Cytat:
no pewnie
Stary 2014-02-26, 09:45   #164
mala_19kw
Zakorzenienie

Lady-pokaż fryza

Jestem nie do życia
Ur. 23.01.2013

"Dla Ciebie moje serce bije,tak jak kiedyś Twoje dla mnie bić zaczęło"

KosmetyczneSzaleństwo

7DniTygodnia
mala_19kw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 09:57   #165
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuje Wam za wszystkie miłe słowa! I za życzenia dla Blaneczki również!

Ja też się strasznie martwię. Robiłyśmy dwa razy morfologię,teraz czekam na wyniki moczu i posiewu. Lekarz ma pewne podejrzenia,ale napisze Wam jak się potwierdza,choć mam nadzieję że nie potwierdza.
Mam strasznie ciężki tydzień,już drugi,dzisiaj nie spalam prawie wcale. Ale nie chce się żalić. Nie pamiętam kto mi tak napisał,ale to prawda-mam męża,który mi pomaga i nie jestem sama.

Zdrowka dla Blanusi
Fewciu słyszałam że wysoka, ciągła gorączka może występować przy uczuleniu na gluten, ale teraz? no niewiem.

a tak od nas,te plamy na policzkach to raczej nie od wiatru, podejrzewam jajko, ale nie wiem, wcześniej było ok, może było z GMO
Stary 2014-02-26, 09:57   #166
s i l v e r
Zakorzenienie

Dziecie śpi a ja piję kawkę i nadrabiam.

Cytat:
Napisane przez Ultra81 Pokaż wiadomość
Dzień dobry!
U nas nocka całkiem spoko, standardowo 19:00 - 6:00, z dwiema pobudkami na kp i małymi manewrami nad ranem (wtedy biorę już Młodą do siebie, bo ona ewidentnie tulić się chce - biorę, przytulam, śpi dalej).

Pisałyście wczoraj trochę o dylematach pracowo-dzieciowych. Ja mam teraz b. fajny układ, bo 3-4 dni w robocie, a reszta z Julią, ale nawet jak byłam z nią cały czas, to jakoś mnie ta rutyna nie dopadała. Może dlatego, że jak już mi się nudziło w domu, to brałam samochód i gdzieś sobie jechałyśmy, umawiałam się na jakąś kawkę (i zabierałam Julexa ze sobą) - ot, takie proste rzeczy. Tłumaczyłam też sobie, że to jest czas, który się nam już nie powtórzy, bo ona nie będzie już taka mała (wiem, banał, ale działało). Teraz też, kiedy chciałabym, by Mała odkleiła się choć na trochę ode mnie, to sobie mówię, że to taki etap, że minie, że jeszcze będę chciała, by przyszła i się tak tuliła. I to też z reguły pomaga. Oczywiście są też chwile, że mam wszystkiego dość i chce mi się wsiąść w samochód i długo nie wracać, ale generalnie spoko jest
A, no i jeszcze - nawet jak jestem sama z Julką w chacie, to po prostu muszę się"normalnie" ubrać, uczesać i chociaż rzęsy wytuszować. Mentalnie to mi pomaga. No chyba, że jest "dzień dresa", to wtedy nie
Zgadzam się w 100 %. Jeszcze chwila i nasze dzieci będą starsze i już nie będą chciały się tak przytulać
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
wiadomosci z frontu - poddalam sie na pierwszej stronie
to jednak przerasta moja mozgownice

my jutro dopiero idziemy po formularze do urzędu

Cytat:

uuuuuu. Wpółczuję
masz kogoś do pomocy ?
Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
Jutro z Hanią idziemy do dermatologa bo jakies krostki ma na brzuszku, taką kaszkę i do tego na czole od jakiegoś miesiąca ma jakby takiego pryszcza

a i paczajcie co za głupota.. http://metromsn.gazeta.pl/Lifestyle/...esadzone_.html

nie rozumiem tylko co mają do katarka;p ale buty na obcasach to już jakaś przesada
Kciuki za jutrzejszego lekarza.
Tez nie wiem co chcą od katarka przecież to super wynalazek tylko szkoda że mi odkurzacz spalił ale już mam nowy :P

Cytat:

Biedna Blanka. Trzymam kciuki za wyniki badań! Martwimy się!
Cytat:
Moje dziecko nauczyło się włączać pralkę i piekarnik

Daria też pralkę potrafi włączyć dlatego ja mam pralkę wyłączoną z prądu jak nie używam.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
w mojej rodzinie jeden facet ssał uu do 5 r.ż
oszzzzzzzzzz. to już mega przesada wg mnie
Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość

zapalenie spojówek jakies cholerstwo
Rano po spaniu niała sklejone oczka i nie mogła ich otworzyć, kilka minut przykładałam na waciku napar z rumianku i się udało, ale jaka histeria była ..
W ogóle każde podanie leków to histeria, wcześniej tak nie było
bidulka
Cytat:
moim no. 1 jest od paru lat z oriflame wonder, rzęsy do nieba! Ale że żadnej konsultantki nie mogę dorwać, to korzystam z miss sporty ten taki fioletowy i jestem całkiem zadowolona. Kupiłam (jak jeszcze sobie mogłam pozwolić ) jakiś tusz z l'oreal false lashes czy coś takiego, koło stówki kosztował, i tragedia, wściekła byłam jak cholera.

Też go teraz używam
Poka włoski

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-02-26 o 09:59
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:00   #167
BlackSanctum
Zakorzenienie

Cytat:
Black-jeszcze nie
Przychylam się właśnie ku kolorowym
Wszyscy mają białe,muszę być jak wszyscy?

Współczuję grypy, jesienią przechodziłam dwa razy (raz zatrucie, raz rota) i ja dziękuję...

A co do butów, to ja jestem za, bo ja lubię na przekór.

Cytat:
O nieee, ani jeden, ani drugi - a ten drugi to w ogóle koszmarny jest. Nie mam pojęcia, czemu ma takie w miarę dobre opinie...

Cytat:
Napisane przez bijkora Pokaż wiadomość
Jak masz wyrzucić to lepiej oddaj mi ja wszystko przyjmę
Jak dla mnie najlepsze połączenie odżywka do rzęs Eveline a na to tusz żółty Lovely i rzęsy do nieba Kiedyś w naturze kupiłam taki tusz na promocji za 4zł z takimi włokienkami, on był meeega, a nie mogę już go znaleźć.. o ten http://www.bangla.babyonline.pl/opin...trendy-mascara(
A to fakt, odżywka z Eveline dużo daje, mi się akurat moja skończyła, ale w piątek przyjacióła ma mi przywieźć świeżynkę z Hebe, także uzupełnię zapas.

A co do tuszy, to ja mam żelazną zasadę, że używam ich tylko 3 miesiące, potem wyrzucam - a te, o których mówię, właśnie przekraczają ten termin...

Cytat:

Bo ja np nie widze roznicy pomiedzy takim do 10zl (wibo, lovely) i za 40zl (max factor, astor).
A ja widzę - jedyny "tani", jaki się u mnie sprawdził, to I <3 Extreme z Essence, wersja różowa, ale nie mogę go teraz u siebie dorwać - mamy lipną Naturę, w której rzadko kiedy są dostawy...

Ja chcę sobie kupić jakiś taki górnopółkowy, myślałam o tym, co pisała Marsi właśnie, albo Lancome Hypnose Doll Lashes. I jeszcze They're Real od Benefitu - i pewnie najprędzej ten ostatni, bo we wrześniu będzie u nas Sephora (), więc będę mogła go kupić stacjonarnie.

Choć w sumie Lancome i Givenchy też w Olsztynie znajdę, w Douglasie...

Nie wiem, muszę się zastanowić.

Cytat:
jeszcze w superpharmie natknęłam się na to https://www.google.pl/search?newwind...%3B1067%3B1600
10 zł niecałe za dwupak. Z tego co wiem to Digitalgirl sobie je chwali, no ale jakoś ten fioletowy mnie nie porwał, namachać się przy nim trzeba, a czarnego jeszcze nie używałam,
Mam czarny i jest dupny.
BlackSanctum jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:03   #168
treselle0
Zadomowienie

najpozniej w pt bede musiala znowu isc do lekarza, boje sie, bo ola na pewno ma teraz oslabiony organizm, nie chce zeby czegos dodatkowego z przychodni przyniosła. Szaja Mika wiem, ale moge sie zalozyc, ze lekarka powie, iz nalozył nam sie jakis wirus i to nie poszczepienne, ale i tak nie popuszcze. Chce miec w papierach, ze miala reakcje poszczepienna
Przepraszam, ze sie nie odnosze, ale olcia taka przytulanka, a ja mam ten bark (postawiłam sobie autodiagnoze, ze to zapalenie stawu barkowego) i jeszcze probuje pracowac.... troche jest ciezko

Fewciu bo doczytałam, ze u Was tez goraczka?? ile juz trwa? Co u Was?-juz doszłam, ze szukacie przyczyny. Oby Wam szybko przeszło

Edytowane przez treselle0
Czas edycji: 2014-02-26 o 10:09
treselle0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:10   #169
pstryczek84
Zakorzenienie

Black, wiem ze bylo to juz milin pńcet razy i moze dac mi kopasa w doopasa ale mam prosbe
polec jakis dobry w miare tani pedzel do sypkiego pudru
najlepiej z all

i jeszcze pyt od Bladej Twarzy odnosnie pudru LOOSE ktory prezentowalas ostatnio na blogu. tak sie zlozylo ze siostra ktora przyjezdza raz na 2 tyg na weekend do domu ostatnio zapomniala go zabrac oczywiscie nie omieszkalam skorzystac i stwierdzam podobnie jak Ty ze jest superzasty tylko ze ona ma 14, Ty pisalas o 11. ta 11 jest najjasniejsza? czy jest cos jasniejszego jeszcze?

Edytowane przez pstryczek84
Czas edycji: 2014-02-26 o 10:11
Stary 2014-02-26, 10:10   #170
misia1505
Rozeznanie

Cytat:

Chciałam iść z Młodym na spacer bo piękna pogoda, a on w sumie od pn popołudnia nie ma gorączki. Ale od rana gorzej kaszle i juz sama nie wiem?
za spanie

Yellow a jak Oliwierek z rozwojem? bo mnie troszkę nie było.
Stary 2014-02-26, 10:12   #171
YellowSheep
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez BlackSanctum Pokaż wiadomość
Współczuję grypy, jesienią przechodziłam dwa razy (raz zatrucie, raz rota) i ja dziękuję...

O nieee, ani jeden, ani drugi - a ten drugi to w ogóle koszmarny jest. Nie mam pojęcia, czemu ma takie w miarę dobre opinie...

A to fakt, odżywka z Eveline dużo daje, mi się akurat moja skończyła, ale w piątek przyjacióła ma mi przywieźć świeżynkę z Hebe, także uzupełnię zapas.

A co do tuszy, to ja mam żelazną zasadę, że używam ich tylko 3 miesiące, potem wyrzucam - a te, o których mówię, właśnie przekraczają ten termin...

A ja widzę - jedyny "tani", jaki się u mnie sprawdził, to I <3 Extreme z Essence, wersja różowa, ale nie mogę go teraz u siebie dorwać - mamy lipną Naturę, w której rzadko kiedy są dostawy...

Ja chcę sobie kupić jakiś taki górnopółkowy, myślałam o tym, co pisała Marsi właśnie, albo Lancome Hypnose Doll Lashes. I jeszcze They're Real od Benefitu - i pewnie najprędzej ten ostatni, bo we wrześniu będzie u nas Sephora (), więc będę mogła go kupić stacjonarnie.

Mam czarny i jest dupny.
Miałam lancoma Hypnose, taki w brokatowym opakowaniu i był beznadziejny :[ nie wiem czy trafił mi się jakiś stary ale nie robił z rzęsami zupełnie nic.
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:12   #172
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b
Konto usunięte

Pstryniu, samodzielny wychowawca, to ma być zwykła, nieintegracyjna klasa. Właśnie siedzę i ćwiczenia dłubię ale ja to naprawdę lubię, odpręża mnie to
0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:14   #173
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:

Ja miałam loreal, bourjois,astor, max factor a z tańszych miss sporty, wibo, ... i nie widzę różnicy
Najlepszy jaki miałam to max factor 2000cal
Cytat:
ten?
Polecasz?

poka fotę blond
ja właśnie teraz mam ten i jest super!

Cytat:

Cytat:
Napisane przez ewulkaaa Pokaż wiadomość
u nas kolejna przespana nocka tzn obudziła się raz z płaczem, chyba jej się coś śniło, ale smoczuś i kocyk wystarczył

Anna zostaje z teściową i już słyszę jak piszczy z radości ona ją uwielbia!

miłego dnia kochane, mam nadzieję zajrzeć do was wieczorem!
za nockę
Zazdroszczę że Ania tak lubi t.
Chciałabym żeby Daria miała taki kontakt z moją t.....
Cytat:

Edytowane przez s i l v e r
Czas edycji: 2014-02-26 o 10:16
s i l v e r jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-02-26, 10:16   #174
hope01
Zakorzenienie

Tak właśnie myślałam, że jak fioletowy dupny, to czarny też

w najnowszym Skarbie widzę że będzie promo na tusze w marcu. Rimmel np. ten retroglam, ma któraś?

Stary 2014-02-26, 10:18   #175
misia1505
Rozeznanie

Cytat:
Lady-pokaż fryza

Jestem nie do życia
zdrowiej Mała!

właśnie doszłam do wniosku że muszę trochę w siebie zainwestować, właśnie pożądny tusz, tylko ciężko mi sobie dobrać, iiiiiiiiiiiiiiiiiii zmienić garderobę, pozbyłam się trochę i mam przeważnie sportowe koszulki, mam ochotę na coś elegantszego, czekam na wypszedaże
z chęcią bym wróciła do moich obcasów ale 2 lata przerwy nie wiem czy umiałabym w nich chodzić a raczej biegać za Lenką. brakuje mi takiego stylu, obcasy jakieś fajne rurki chyba przestałam widzieć w sobie kobietkę, muszę się troszkę podbudować, chociażby w weekendy dla tż
Stary 2014-02-26, 10:29   #176
meneq
Zakorzenienie

Czesc!

Cytat:

Mam czarny i jest dupny.

Polecam Lancome Hypnose Doll Lashes!! Najlepszy tusz jaki mialam do tej pory - rzeczywiscie efekt jak u lalki.

Bartosiu najlepszego z okazji roczku!
meneq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:37   #177
s i l v e r
Zakorzenienie

Bartusiu WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!!!
Stary 2014-02-26, 10:42   #178
MaJulMi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
Hejka!

Kciuki za prace i brawa za kroczki!!!!!!!!

oby szybko przeszlo...

KCIUKIIIIIIIIIII!!!!!

fuj!!

Brawo!!!

--------------
sciagnelam dobie ten dobry pit. sprobuje sie rozliczyc

---------- Dopisano o 08:33 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Bartusiu
Wszystkiego najlepszego Skarbeńku!!!!
Samych szczesliwych chwil w zyciu!!!
No jeśli chodzi o salę jednoosobową po porodzie, to jest to niewątpliwa zaleta pracy w korporacji, ktora chwali się ze jest przyjazna rodzicom Dodam, że mialam tez opłacona prywatna polozna, 2 dyzury pielegniarskie, znieczulenie (choc i tak od stycznia akurat weszlo bezplatne) i dolaczenie na rok Julki do prywatnej opieki medycznej oraz ksiazke o rozwoju dzieci i bony do Smyka Tak wiec tu pracodawca sie popisał, wszyscy znajomi byli w szoku jak im mowilam

Cytat:

Mam czarny i jest dupny.
Ja własnie kończę ten i u mnie się bardzo sprawdził - Lancome Hypnose Doll Lashes. Teraz czesto się nie maluję więc nie schodzil mi szybko i widze ze jeszcze jest ale zaczyna powoli wysychac - po poł roku uzywania. U mnie przynajmniej po pomalowaniu rzesy wygladały bardzo naturalnie ale po pomalowaniu jednego oka bylo widac gigantyczna roznice miedzy pomalowanym a niepomalowanym okiem. Natomiast zawsze jak kupowalam z nizszej polki na probe to trafiałam na takie które się bardzo osypywały...

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
zdrowiej Mała!

właśnie doszłam do wniosku że muszę trochę w siebie zainwestować, właśnie pożądny tusz, tylko ciężko mi sobie dobrać, iiiiiiiiiiiiiiiiiii zmienić garderobę, pozbyłam się trochę i mam przeważnie sportowe koszulki, mam ochotę na coś elegantszego, czekam na wypszedaże
z chęcią bym wróciła do moich obcasów ale 2 lata przerwy nie wiem czy umiałabym w nich chodzić a raczej biegać za Lenką. brakuje mi takiego stylu, obcasy jakieś fajne rurki chyba przestałam widzieć w sobie kobietkę, muszę się troszkę podbudować, chociażby w weekendy dla tż
Mam troche podobnie, tez przed ciaza zawsze na obcasach, jednak w ciąży zaczęłąm chodzić na płaskich i tak do teraz, jak czasem włożę obcasy to jakoś mi dziwnie, no i myślę że jak Julka będzie już pewnie chodzić to spacery w butach na obcasie będą mało wygodne. Chyba że niski obcasik / mały koturn.

I jeszcze chciałam życzyć zdrowia wszystkim chorującym dzieciaczkom i mamom Coś kurczę dużo tego ostatnio...

A i jeszcze Black - a wiesz że Sephora ma już sklep online?
MaJulMi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-02-26, 10:48   #179
marsi11
Zakorzenienie

Cytat:
Miałam lancoma Hypnose, taki w brokatowym opakowaniu i był beznadziejny :[ nie wiem czy trafił mi się jakiś stary ale nie robił z rzęsami zupełnie nic.
bo ta edycja z brokatem była naprawdę eznadziejna

Black, nie kupuj hypnose chyba,że naprawdę będziesz mieć farta
to był kiedyś tusz mojego życia używałam go chyba ze 4 lata, nie miał sobie równych
w pewnym moemncie baaardzo się zepsuł, efekt już nie ten sam a tusz wysychał nawet po 3 tygodniach
szkoda bo był naprawdę rewelacyjny

ja kupiłam ostatnio estee lauder sumptuaos extreme i badziew totalny, sypie się, odbija na powiece i wysechł bardzo szybko a tak konsultantki zachwalały
Stary 2014-02-26, 10:50   #180
misia1505
Rozeznanie

MaJulMi
ja mieszkam w wawie

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości