![]() |
#151 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie czerwcowe 2014 - cz. III
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tak graco ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Berenika no to gratki dla koleżanki! ![]() A ja dziś pospałam do 9 ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kakusia Czas edycji: 2014-04-24 o 09:25 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#152 |
Zadomowienie
|
Kurcze odkurzylam 2 pokoje i juz na biodra nie wyrabiam :/
A jeszcze musze po core wyjsc dzis ech... Chyba po drodze wejdę do apteki zapytam o jakas maść na te bóle.... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:33 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Co do zniżek w rossmanie to spieszcie sie jak cos trzeba bo juz w pierwszym dniu promocji były braki w kolorach podkładów...te lepsze szły jak świeże bułeczki.Babki biorą po kilka sztuk bo jak by nie było sa o polowe tańsze. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#153 | |
Zakorzenienie
|
U nas tez już kolejny tydzień
![]() ![]() Poczytałam w mojej aplikacji w telefonie co w tym tygodniu będzie się dziać. Myślałam że skonam czytając zdanie "Cała zapewne puchniesz, zwłaszcza twoje nogi przypominają wieczorem balerony zwieńczone parówkami..." ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 |
Zadomowienie
|
Witam Was w 32 tc i zarazem 8 miesiącu
![]() ![]() Widzę, że narobiłam troche szumu z tym gotowaniem ciuszków. ![]() My z mamą wygotowałyśmy tylko białe. Teraz są takie ładne i wyglądają jak nówki z paczki. ![]() Dziś wstałam o 7 paskudnie niewyspana. Od tygodnia nie grzejemy w centralnym, ale wczoraj naszemu piecu coś odbiło i po burzy się zastartował automatycznie. (mamy na groszek, i stale jest na 'czuwaniu'). W pokoju było z 25 stopni. Okno całą noc otwarte, a Tż lubi się przykryć po samą szyję. ![]() Teraz po świętach nadrabiam na studia. Pocieszam się, że jeszcze tylko trzy razy muszę jechać i koniec. Znaczy egzamin i koniec. ![]() Co do urlopu macierzyńskiego - idę na rok. Szef powiedział, że jak już to będę potrzebna na wakacje spowrotem. Więc tak w sam raz pasuje. Trzymam mocno ![]() ![]() ![]() Mus to mus w szpitalu, ale wierzę, że wszystkie z nas rozpakują się później niż w 37tc. ![]() Lecę ogarniać projekt. Na jutro ![]()
#155 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() [1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46153781] Koleżanka urodziła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 | ||||
Zadomowienie
|
Gratuluję nowych tygodni dziewczyny
![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że na wizycie wszystko dobrze ![]() ![]() Ja planuję iść na rok, ale z tego co gdzieś słyszałam trzeba jakieś papiery wypełnić wcześniej, a ja nie mam pojęcia co to za papiery i muszę się ogarnąć i to załatwić ![]() Ja mam jednoczęściowy strój, ładnie wszystko zakrywa, jest mi w nim wygodnie, no a wyglądam jak wyglądam ![]() ![]() ![]() Mój lekarz nic nie mówił na temat tamponów na basenie, więc ja ich nie stosuje, zresztą wydaje mi się, że to w życiu nie pomoże... Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#157 |
Zadomowienie
|
Beat@ to mamy tą samą aplikację bo ją też jak to przeczytałam to się oburzylam.
Czekam w przychodni na tą wizytę u rodzinnego. Mam na 10.45 a przedemną 4 osoby. To już widzę jak planują te wizyty jak od 20 min nikt z gabinetu nie wyszedł.
#158 | |||
Wtajemniczenie
|
nie mam pojęcia ja nie sprawdzałam
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja najbardziej cierpię z gorąca w nocy... bo budzę się cała spocona... a znowu jak się nie przykryję to zaraz jakoś marznę... Cytat:
Berenika ![]() ![]() Majkela a nie jesteś jakaś przeziębiona?? bo może te leukocyty z tego... Kamila ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Chocolate ![]() ![]() Poziomka gratuluję 8 miesiąca ![]() Necrogratuluję 8 miesiąca ![]() ![]() beat@ ![]() alinglesgratuluję 8 miesiąca ![]() Dzień dobry ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#159 |
Zadomowienie
|
Doczytalam ze moczycie ciuszki w oxy...
Czy tym do kolorów moczycie ciuchy jasne ? Czy do białego? Mam kilka bodziakow bialych w różowe kwiaty i zamoczylam w tym do kolorów... A skład obu czytałam to jest taki sam...myślicie ze ma znaczenie który oxy ? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#160 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() choć czasami boję się, że jak zejdzie mi ta cukrzyca ciążowa to rzucę się na żarcie jak głupia ![]() Cytat:
![]() zastanawiam się czy wyprać najpierw w białym jeleniu a potem w dziecięcym? czy za dużo tego prania ![]() a co robicie z zabawkami? też mam torbę, ale bez prania nie ma opcji żebym dała je dziecku ![]() Berenika pogratuluj koleżance ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zadomowienie
|
Ja zabawki ktore dostalam to nie mam zamiaru prac ani parzyc we wrzątku...ja je po prostu wyrzucę.Mowilam ze zabawek maskotek itp używanych nie cce
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#162 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Może źle próbkę pobrałaś moczu? chociaż na tym etapie ciąży to praktycznie normalne Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46153122]Witam się w czwartek ![]() ![]() Pamiętamy i świętujemy powolnie wlekące się tygodnie ![]() Gratulacje dla koleżanki Cytat:
![]() Cytat:
![]() Poziomka alingles gratuluję 8 miesiąca Dziś od 4 do 5,30 bujałam się na piłce bo tak mnie brzuch i plecy bolały a teraz rozdzwoniły się telefony z pytaniami jak się czuje i moje "wyśmienicie" chyba nie brzmi zbyt szczerze ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#164 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#165 |
Zakorzenienie
|
ja zabawki nie na baterie czy maskotki to prałam w płynie, do tego maskotki do zamrażarki na noc poszły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zadomowienie
|
Już myślałam że przegapilam wiosnę bo do przychodni przychodza ludzie w klapkach lub sandalach. Jedna kobieta pobiła wszystko bo przyszła w letniej sukience i klapkach z gołymi nogami.
I czekam dalej. Półtorej godziny opóźnienia.
#167 |
Zakorzenienie
|
ja też na razie siedzę i czekam. Dawno nie było takiej kolejki do lekarza. Puki co jestem po ważeniu i od ostatniej wizyty nic nie przytyłam mam nadzieje ze mimo tego mały urósł ale martwi mnie to. Najgorsze takie czekanie...
#168 |
Wtajemniczenie
|
Ale jestem wkurzona
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zadomowienie
|
NecroKitty zgłoś to delikatnie pielęgniarką niech one od siebie jej zwrócą uwagę.Z tego co wiem do sali noże wejść po 1 os odwiedzajacej,przynajmnie j tak jest u nas.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Necro Kitty, poszłabym za radą Sylvuni i poszła do pielęgniarek. Niech jej powiedzą że na odwiedziny pielgrzymek to jest coś takiego jak pokój odwiedzin.
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Wtajemniczenie
|
dzieekujemy za kciuki i wsparcie ciocie wizazanki
![]() ![]() ![]() dzis jest lepiej niz wczoraj wiec okej ale raczej do porodu juz bede tu lezec ![]() a to relacja z kuchni szpitalnej ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mówisz że kuchnia szpitalna nie najgorsza ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#173 | |
Wtajemniczenie
|
Moje dziecko jest sławne na oddziale jako najbardziej zbuntowane. KTG mam czasem 3 razy dziennie bo wierci się i wymyka cały czas spod sondy
![]() ![]() Cytat:
![]() choc0late smacznego ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() tak tak, dopytałam i do 27 kwietnia podkłady i róże, do 5 maja tusze, kredki i cienie, a od 5 maja błyszczyki, szminki i lakiery ![]() Kupiłam sobie podkład Bourjois "123" za 25zł ![]() ![]() ![]() NecroKitty ja też bym zgłosiła położnym - niech pilnują tego aby pielgrzymki nie chodziły bo przeszkadzają innym ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#175 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ale rarytasy na obiad miałaś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny trzymajcie się dzielnie w szpitalach
![]() Necro współczuję. To musi być na maxa wkurzające, obcy ludzie siedzący nad głową ![]() ![]() Chocolate współczuję, że Cię nie wypuszczą, ale najważniejsze żeby bliźniaki były bezpieczne ![]() Kakusia ja też Bourjois tylko 10 hours sleep ![]() ![]() Tak sobie myślę, że to wczuwanie się w pranie jest trochę bezcelowe. Teraz tracę energię na każdą plamkę potem czekają mnie godziny prasowania i segregowania a Mały nałoży te ciuszki albo nie nałoży. Z resztą później to już tylko siup do pralki wszystko byleby tylko wyprać ![]() Lecę pod prysznic, bo spóźnię się do lekarza jeszcze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | ||||||
Raczkowanie
|
Witam się w 34TC!
Ponieważ ostatnio u nas dużo zmartwień i coraz gorsze kondycje to na początek dobre wiadomości: Po1. Poprawia mi się twarz! Nerw wraca do formy i już prawie nie widać porażenia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Strasznie się wahałam ponieważ na te wózki trzeba bardzo dlugo czekać (6-7tyg), wczesniej nie bralismy tej marki pod uwage (cena), a wersje kolorystyczne, ktore były dostepne w sklepie mi nie odpowiadały. A dziś byłam wybierac fotelik do innego (x-lander x-move) i okazało sie, ze dostali dostawę (promocyjnych zestawów) (miał byc jako pokazowy), własnie ten granat z cudną krateczką, wiec go zaklepałam i mamy! Nigdy nie brałam pod uwage wozka na pinakowych kołach, ale jego amortyzacja, jakość, materiały, przekładana rączka, sładanie, wykonanie itd pobiły wszystko na łeb, na szyję. To jedna z trudniejszych decyzji jakie w zyciu podejmowałam, mam nadzieje, ze dobra!! A moja córa będzie miala pojaz 1 klasa. w Klasycznym, ponadczasowym stylu.. Na zjdeciach tego nie widac, ale ja jestem oczarowana połaczeniem tego szkolnego granatu z kratką ![]() ![]() Wiecej do poczytania o funkcjach tutaj:http://www.sklep-tosia.pl/teutonia-b...pacerowy_p1809 i tutaj http://www.bobowozki.com.pl/product_...roducts_id=640 Kolejny zakup to łożeczko: ponieważ nie mają aktualnie na magazynie a na zamówienie trzeba czekać nawet do 4 tyg to zgarnęlam pokazowe z wystawy za 320zł. Wiec cena super. Linki wrzucam przypadkowe.. http://www.sklep-tosia.pl/drewex-piotr_p2125 Nio i dziś przyjezdza moj tata, rozkreci i wyniesie naszą szafę-garderobę z sypialni (tz sam nie da rady ruszyc tego kloca),przeniosą ją do salonu, wiec w sypialni zrobi się miejsce na szafe dla małej i łozeczko !! Cytat:
Cytat:
Ciuszki małej skitrane w torbach i wcisniete w nasza szafe, bo nie mam gdzie tego ukladac, masakraa... I dobija mnie nasz mikro metraz! Mimo to zakredytowani przez to mieszkanie na amen... Cytat:
![]() Zwracaj uwage na to by sie dokladnie podmyc przed "zrobieniem" próbki itd. Cytat:
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;46153122]Witam się w czwartek ![]() ![]() Koleżankę zwlekli dziś z łóżka przed 6, zrobili lewatywę, założyli cewnik, podpięli do jakiś kroplówek. Jak ostatnio z nią pisałam pół godziny temu, to czekała na panią anestezjolog. Teraz się nie odzywa, więc już możliwe, że wiozą ją na operacyjną. Ma się odezwać jak zacznie kontaktować, więc to może trochę potrwać, bo będzie miała całkowite uśpienie... Normalnie stresuję się jakbym to ja miała mieć tą cesarkę ![]() [/QUOTE] Daj znać jak koleżanka się bedzie czuła po operacji. Bedzie już po wszystkim! Na pewno się uda! Cytat:
Cytat:
![]()
Mama Ssaka CÓRKA 14.06.14 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Promotorka zdrowego stylu życia i biznes mam! Chcesz czuć się, wyglądać i żyć lepiej? Praca z domu, praca przy dzieciach, dodatkowa podpora finansowa-> napisz! |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
Prowansja88 dobre wieści
![]() udane zakupy ![]()
#180 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() super że z twarzą już lepiej i powodzenia w przemeblowaniach ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:53.