|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
Tak?
![]() ![]() ![]()
#152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchnego wątku kolejna odsłona, zmniejsza się na lato zimowa opona. Część VI
szczerze?
![]() ![]()
#153 |
Zakorzenienie
|
Mogli wyslac karton meridii albo adipexu
![]() ![]() Ktoras jeszcze wtedy wypelnila to zgloszenie?
#154 |
Zakorzenienie
|
Ja miałam
![]() ![]() ![]()
#155 | |||
Rozeznanie
|
Przez 9 lat uzbierało się już tego tyle, że mogłabym napisać książkę. Z grubsza: uwiodłam dobrze rokującego syna, który po roku znajomości w wieku 18 lat wyfrunął z domu i zamieszkał ze mną na "kocią łąpę".
![]() Z tego co czytam na forum, to temat teściowej chyba w wieksząści przypadków jest tak samo ![]() ![]() Jestem wierząca, chce wziąć ślub kościelny i wezmę. Ale bez wesela. ---------- Dopisano o 17:55 ---------- Poprzedni post napisano o 17:21 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:58 ---------- Poprzedni post napisano o 17:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:01 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:01 ---------- Cytat:
![]() Oprawa ślubu jak dla mnie zbyteczny wydatek - z TŻtem postanowiliśmy zapłacić tylko za uroczysty obiad dla najbliższych. Moja kuzynka ostatnio szykowała mega wesele na ok 100 osób, zarezerwowała sale, orkiestry, djów, fotorafów itd. a pare miesiecy przed ślubem zaliczyła ze swoim sprzeczkę i wszystko się posypało, szkoda ze poszlo na to ładnych pare tysiecy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Zabieram się za moj trening ![]() ![]()
![]() |
#156 |
Zadomowienie
|
Ja byłam na weselu na 400 osób
![]() Jadę do teatru a potem na imprezę. Miłego wieczora.
#157 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na razie pit czeka na wieczór, aż młody uśnie i będziemy mogli na spokojnie nad tym pomyśleć. No i w poniedziałek rekrutacja do przedszkoli...podobno jest obowiązek już dla 4-latów...zobaczymy gdzie się moje dostanie...czy nie na jakimś Wawrze (z drugiej strony Warszawy). Świnko, piękny wynik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() SzaraMyszko, widzę, ze nie tylko ja taka zuaaaa kobieta jestem ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#158 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Rowerem bede smigac dalej, czasami wsiadam na stacjonarny tez ale to rzadko - chyba musze znow twardo postanowic ze nie ma ogladania serialu nie w siodlelku;P Świnka ile???????? Przeciez to pol mojej wioski ![]()
![]() |
#159 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() i trzymam kciuki za udaną randeczkę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Właśnie zaliczyłam przedostatni dzień Focusa! Tzn. ostatni trening ![]() ![]() ![]() ![]() Idę się weekendować ![]()
![]() |
#160 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny cos tam zajrzalam i jak ktoras chce to jeszcze sie mozna dopisac.
Zadnego regulaminu nie znalazlam. Mam taki zamiar insane ![]() Insane wielkie gratulacje. To jest cos!!! Tylko teraz ciagnij bo fajnie ci to weszlo w nawyk. Szkoda by hylo sie odzwyczaic..
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2015-03-06 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#161 |
Zakorzenienie
|
Marta, dołącz do wydarzenia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#162 |
Zakorzenienie
|
Hahah ok
![]() Patrze ze jedno op.kosztuje 79zl. Masakra jesli jednak mi przyjdzie za to placic, bo dostalam 12 ![]() Patisia jak matma?
#163 |
Zakorzenienie
|
matma zaliczona.
ale jak płacić? regulamin poczytaj.. ![]() a dostałaś rozpiskę diety?! w suplementy nie wierzę, ale może choć dieta ciekawa? |
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Zadomowienie
|
Martolina sle Ci się trafiło, super. To teraz zaopatrzona w suplementy, więc dooopa w troki
![]() ![]() ![]() La'Mbria ja nie jestem pena, ale obowiązek jest chyba dla 5-latków. Jakiś tydzień temu my też dostaliśmy list ze szkoły, że do końca marca mamy obowiązek zapisać dziecko do przedszkola. A moja Młoda rocznikowo jest 5-latka. Ale mogę się mylić, bo ja nie do końca w temacie. Teraz tylko mam więcej papierów do załatwiania, bo muszę do polskiej szkoły dostarczyć zaświadczenie, że moje dziecko tu chodzi do szkoły... i będę musiała takie zaświadczenie wysyłać co roku we wrześniu ![]() Insane jesteś wspaniała ![]() ![]() Tamlinek, jak wrócisz, to daj znać, jak tam randka ![]() ![]() Szara Myszka ja ten kaszel to mam już od ponad miesiąca, ale dopiero półtora tygodnia temu poszłam do lekarza. Poprawa jest, ale ja bym chciała, żeby juz mi całkiem przeszło. ---------- Dopisano o 22:00 ---------- Poprzedni post napisano o 21:56 ---------- Patisia ![]() ![]()
#165 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
ja mam jakis dziwny dzien ![]() Oooo juz wiem moge sie pochwalic, ze od wczoraj zaczelam robic zakwas, ktory dzis podkarmilam i w duzym pojemniku szczelnym zaczelam juz nastepny zaczynac bym miala na kolejny dzien. Urosl ladnie i smierdzi ale to taki urok produkcji zakwasu. ---------- Dopisano o 21:14 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- hagie mamy podobnych TZ z tym, ze moj twierdzi, ze dla niego bez sensu jest swietowanie niektorych wydarzen ale jak jest w delegacji z kolegami to juz zapomina o swoich slowach i ostro swietuje nawet walentynki z nimi flaszka ahhhhh szkoda normalnie, czasem rece opadaja na nich. Powodzenia by jednak sie wykazal na dzien kobiet. Moj maz bedzie wtedy w delegacji i jak uslysze, ze pije z okazji dnia kobiet to pol zartem pol serio zapytam sie kto w tej ekipie robi za kobiete w takim razie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#166 |
Zakorzenienie
|
Prosze bakus. http://getslimclub.com/
Tez mam zakwas. Fajna sprawa domowy chleb ![]() Brawo Patisia ![]() Eh dziewczyny przykro slyszec ![]()
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2015-03-06 o 20:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#167 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny , witam wszystkie nowe
![]() Nie bede probowała Was nadrabiać bo jest tego za dużoo , a ja jestem tak pochłonięta ksiązkami, że czasu nie mam ti zaglądac i zniechęca mnie ilość postów do nadrobienia ![]() Ale czas sie przełamać i zacząć być na bierząco zanim wypadne z obiegu ![]()
#168 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#169 |
Zakorzenienie
|
1-wstaw na dno piekarnika naczynie z woda albo wylej na dno piekarnika
2-psikaj skorke psikaczem woda podczas pieczenia 3-posmaruj chleb przed pieczeniem odrohine olejem po wierzchu 4-skorka zmeknie dop drugiego dnia. Na poczatku jest twarda i to normalne. Zawin chle (oczywiscie jak ostygnie i odparuje) w sciereczke (niektorzy wkladajajeszcze do foliowego woreczka). Gwarantuje ze drugiego dnia bez peoblemu pokroisz chleb nawet w cienkie kromki i skorka bedzie miekka to moje metody i znajomych, ktorzy pieka
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2015-03-06 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#170 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Zakorzenienie
|
http://godnezycie.blogspot.com/search/label/Chleby?m=0
ja pieke cheb pszenno-zytni z tej strony ale nie robie zaczynu tylko dodaje zakwas do reszty skladnikow jak w przepisie na chleb pszenny. masz tutaj fajny przepis na zaczyn...w ogole bardzo polecam blog. Kobietka pisze o tym jak zyc godnie majac naprawde niewiele kasy, jak oszczedzac, jak zywic rodzine zdrowo ale naprawde niskim kosztem. tak jak juz pisalam, na poczatku skorka bedzie twarda ze mozna zabic takim chlebem, ale zmieknie.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! ![]() Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2015-03-06 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#172 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
I będę ciągnąć, nie dam się ![]() ![]() ale planuję piwko wypić jutro ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#173 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#174 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaczęłam się zastanawiać czy zmiana przepisów oznacza że można wziąc ślub konkordatowy w plenerze ? Tj z księdzem - oczywiście jak się księdza przekona ![]() ![]() Gratuluję Focusa ![]() Nie ma co powtarzać tego samego programu raczej - mięśnie się jednak przyzwyczajają - choć może w focusie to nie ma znaczenia bo są różne zestawy... Jednak próbowałabym czymś innym organizm zaatakować - jaki jest ten focus bardziej siłowy czy cardio? Zresztą kumulowanie treningów które są przewidziane do robienia codziennie też wydaje mi się średnim pomysłem - mogą nie działać jak trzeba. Wiadomo lepiej tak niż nic ale może warto pomyśleć nad czymś optymalnym, żeby włożony wysiłek miał jak najwyższą stopę zwrotu. Najsensowniej byłoby robić cardio naprzemiennie z siłowymi - i wyszukać zestawy które są trochę bardziej męczące dla Ciebie.Jednak trzeba stawiać przed ciałem wciąż nowe wyzwania ![]() Jak w ogóle oceniasz swoje ciało? Co ci przeszkadza na obecnym etapie? Może warto pomyśleć o jakimś treningu bardziej wyszczuplającym niż budującym mięśnie - wiele dziewczyn jest zadowolonych z pilatesu i pokrewnych..Ja ćwiczyłam oldskulowy callanetics i szybko widziałam poprawę jedrności skóry i czułam ogólne porozciąganie ![]() Zgadzam się z którąś z dziewczyn (chyba Martą) że strach tracić dobry nawyk - trzeba go pielęgnować ![]() ![]() ![]() Brawo ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() No i ja przypominam delikatnie o okazjach - mój mąż nie pamięta o własnych urodzinach czy urodzinach własnej matki więc nie ryzykuję że mi będzie potem przykro... a co jest w tym złego że wspomniałam że w niedzielę trzeba jakiś lepszy obiad wymyślić na 8 marca ![]() Istnieją w ogóle faceci którzy nie dosyć że pamiętają o wszystkich okazjach to jeszcze potrafią utrafić z prezentem bez sugestii? Przysnęło mi się po kolacji... I się teraz zastanawiam - ćwiczyć, nie ćwiczyć ![]() Zato kolację jadłam o 19 - i tak to zostawię ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Zakorzenienie
|
Insane udanego weekendu
![]() Bakus trzymam kciuki by rady sie sprawdzily.
#176 |
Zakorzenienie
|
Skalpel 11/30
TR 7/30 Dziś minęly dwa tygodnie regularnych ćwiczeń... Na efekty w wyglądzie pewnie za wcześnie ale psychicznie czuję się o niebo lepiej ![]() Marta to przykre że tak się czujesz ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#177 |
Zakorzenienie
|
Marta ja odkąd pamiętam to zawsze od taty dostaje na walentynki i na dzień kobiet jakiegoś ładnego kwiatka i coś słodkiego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Oj ja faceta nie znajdę bo ciężko komukolwiek będzie przebić mojego tatę w traktowaniu mnie jak `księżniczkę` ![]()
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2015-03-07 o 05:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
To piekne Ashya. Strasznie ci zazdroszcze
![]() I jak tam sobotnie wazenie? U mnie duzo ale biore na klate i wyznaczam na dzis START mojego porzadnego odchudzania. Juz sniadanie zjedzone i tabsy. Nie czuje nic. W skladzie maja na pierwszym miejscu jakis blonnik wiec pewnie bede dluzej czula sytosc. No i kobietki ponawiam zachwyt nad zelem hialuronowym. Mam go i stosuje trzy dni i widze juz efekty. Wiadomo ze cudow nie bedzie ale spotkalam sie z opinia, ze mimo iz cofnac czasu sie nie da tomozna sprawic by skora wygladala tak samo obrze za iles tam lat jak teraz. Moze choc sie zahamuje ten proces bo jak na swoje 32 lata to mam zmarszczek duzo. I paznokcie mi ladnie odrastaja. I wlosy lsnia miekkie. Wszystko zadbane...poza waga a wiadomo zenic tak nie odejmuje lat jak spadek kg. Mam twedy duzo ladniejsza twarz. No dobra kobcze, bo mam ostatnio jakies sklonnosci do monologow. Kopnijcie mnie ![]() W
#179 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Najtrudniej mi odpowiedzieć na to, że treningi te są przeznaczone do robienia codziennie, a ja chcę je robić inaczej. Fakt, może to nie dać takiego efektu. Ale tak jak mówiłam, chcę się spotykać z ludźmi, czasem jadę do rodziców po pracy na drugi koniec Polski (w piątek na weekend) i wtedy mam duży problem, żeby wcisnąć 6 dni treningowych. I ćwiczę o nieludzkich porach, np. 22. Nie jem już nic po traningu, co też jest niedobre, ale no nie będę jeść o 22.30. I wystarczy, że dwa takie zdarzenia się skumulują w tygodniu - wieczór z koleżanką w tygodniu i wyjazd do rodziców, to nie mam fizycznie możliwości zrobienia treningu. Tzn robię go, ale właśnie bardzo późno i mniej efektywnie. A z tego co widzę, to większość programów Beachbody (bo jednak te lubię bardzo) jest przewidziana do robienia codziennie. Co mi się nie podoba? Wszystko ![]() Cytat:
![]() ![]() melduję 79,1 ![]() ![]() ![]() Zmierzyłam się centymetrem i w sumie po gammie się nic nie zmieniło, wahania 1-2 cm w jedną i w drugą stronę. Ale wpiszę te bardziej pesymistyczne: Biceps: -2 Biust: -8 Talia: -8 Pępek: -9 Biodra: -7 Udo: -3 Łydka: -3
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
Marta ja tam uwielbiam Twoje monologi
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.