|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#151 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Cytat:
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
|
|
|
|
|
#152 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Plotkowanie, dieta, ruch- to jędrna pupa, smukłe uda i płaski brzuch cz.VIII
Miałam "grypę zoładkową" jak to znowu stwierdził lekarz rodzinny... Ale mi to nie pasowało i poszłam do swojego lekarza. Okazało się, że biorę za silne leki i że mam znowu zaburzenia hormonalne. Bedą mnie diagnozować pod tym kątem... Ale myślę by iść prywatnie bo na ubezpieczalnie zanim wyczekam terminów to mnie to wykończy.
---------- Dopisano o 20:19 ---------- Poprzedni post napisano o 20:15 ---------- dzięki bardzo! ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- Oooo kobito, nie za dużo od siebie wymagasz ? Wiadomo, że zawsze może być lepiej ale przecież już jest dobrze! ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:21 ---------- Miałam to samo w piątek. Do piątku rzygałam bo nie mogłam dostać okresu, a w piątek i sobotę bo dostałam ---------- Dopisano o 20:28 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
Znaczenie życia mierzy się nie czasem lecz głębią. Cel--> 60 kg - 15.12.2015 Edytowane przez neska002 Czas edycji: 2015-10-26 o 20:18 |
||
|
|
|
|
#153 |
|
Wtajemniczenie
|
Poćwiczone
|
|
#154 |
|
Zakorzenienie
|
neska-jakby cie biedronki pogryzły już bys ich tak nie lubiła
![]() ![]() ooo winiaczka kolejna ja ciągle pędzę-tak na własny użytek 5 litrówka chodzi non stop...jak się kończą owoce to specjalnie mrożę i z mrożonych robię głównie z wiśni i winogron, ale się zdarza mix ze śliwkami, różą czy brzoskwiniami![]() ale jesteś rozchwytywana a przy tym drugim czujesz coś więcej?? nic na siłę-nie daj się wkopać w związek z którego ciężko się będzie wyplątać... powodzenia![]() ![]() sysia-skarbie mój mały tu dziewczyny piszą sobie po nickach żeby sie nie mylic-wszystkie po równo ja się czasem myle ale się staram nickować jeszcze masz te biedronki?? nie zjadły cię?? ale ci zazdroszczę tego wyjazdu..mój ma znowu jakiś urlop i mieliśmy jechać ale akurat na 1 dzień urlopu dostaję @ i kończy mi sie w ostatni dzień (ma 5 dni) świetnie...nigdzie nie pojedziemy... butterfly-ale masz cwanego malucha mój tż się nie mieści w spodnie z zeszłego roku chyba ja je przejmę pierwszy raz od 6 lat coś przytył-nawet nie wiesz jak mnie to cieszy![]() haha![]() zgłaszam 30 minut stepperka na kolację zaraz zrobiękoktail z dyni, jabłka i banana i ufarbuję włosy
![]() Edytowane przez agafisia Czas edycji: 2015-10-26 o 20:39 |
|
|
|
|
#155 | |
|
Zakorzenienie
|
Brawa! ---------- Dopisano o 21:16 ---------- Poprzedni post napisano o 21:10 ---------- Cytat:
Z tym drugim to na razie nic, tylko zwykła kawa. W kazdym razie muszę się zastanowić czego chcę i czy czuję coś do tamtego poza przyjaźnią. Dzięki!!!
|
|
|
#156 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Przeszłości już nie ma, przyszłości jeszcze nie ma, jest tylko teraz. Tu i teraz możesz coś zmienić. Tylko od Ciebie zależy jakiego wyboru dokonasz ![]() "Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu" ![]() |
|
|
|
|
|
#157 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Piszę z tym chlopakiem co o mnie tak wypytywal juz w sumie dwa dni z parogodzinnymi przerwami :P a bylemu niedoszlemu napisalam, żeby kazde z nas poszło w swoją stronę bo razem w jedną chyba nie jest dane nam isc... Przeboleje to i dam rade, tak będzie lepiej Dobranoc
|
|
|
#158 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Taaa jak jest ładniejsza pogoda to mnie na raz oblezie z 8-10 biedronek ![]() Fajnie, odpoczniecie sobie. My z TŻtem właśnie myślimy, żeby po świętach Bożego Narodzenia pojechać do Zakopanego czy gdzieś w góry tak na 2-3dni ![]() Cytat:
A za dalszy bieg wydarzeń z randkami trzymam kciuki ![]() Cytat:
![]() Jak chcesz to ci w paczce wyślę troche biedronek, ja mam ich dość ![]() Cytat:
![]() Brawo za stepperek, tak trzymaj ![]() Hehe rozumiem, że już są chętne które chcą się zapisać do mojego synka, będzie waszym trenerem Melduję zaliczone 102min rowerka (42,8km)
|
|||||
|
|
|
|
#159 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 07:20 ---------- Poprzedni post napisano o 07:18 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:21 ---------- Poprzedni post napisano o 07:20 ---------- Cytat:
Tosą te zwykłe biedronki czy jakaś mutacja?
|
|
|
#160 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
ale naskrobalyscie, jak milo !mam ciezkie dni w pracy.. pije kawke i lece cos porobic w lab. albo najpierw obowiazek i pozniej kawusia ![]() po rowerze i rolkach mam zakwasy miesni plecow przewiac tez mnie pewnie musialo!milego dnia zycze, bede zagladac dzis w miare mozliowsci :P |
|
|
|
|
#161 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie z rana kochane
Jakie macie plany na dziś? U mnie nic szczególnego, czekam na weekend bo jadę do brata ![]() Dostałam wczoraj dużą milkę od koleżanki za jakąś przysługę. Oczywiście już ją otworzyłam. Miłość do czekolady powróciła i mimo, że nie mam apetytu to do czekolady jakoś awersji już nie mam. Ale jestem silna i się hamuję! Walczę ze sobą. Dzisiaj w pracy od 10 do 16, potem idę na paznokcie (wstyd z tymi odrostami chodzić już!) i wieczorem relaksik. Z ćwiczeniami dzisiaj rest. Moje dzisiejsze menu: śn: jaglanka z jabłkiem, mango i bananem, masłem orzechowym, kakaem i kilka rodzynek + 2 kostki czekolady II śn: kanapka z chleba żytniego z fetą i kiełkami ob: krokiet z kapustą z keczupem + jakieś warzywka kol: pewnie będzie jogurt naturalny z masłem orzechowym albo łyżeczką dżemu i stewią Zauważyłam, że coraz mniej piję. Zabieram teraz do pracy cały termos herbaty i jeszcze 0,5 l wody niegazowanej. No i próbuję przemycać jakoś warzywa do menu bo ostatnio było z tym cieniutko
|
|
#162 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() Ja już w pracy, na śniadanie był omlet kakaowo-bananowy z kaki ![]() Zakwasy po wczorajszym treningu mam chyba w całym ciele, ale jestem zadowolona, czuję, że dałam z siebie wszystko. Menu na dzisiaj: 1. Omlet 2. Hummus z warzywami, zupa z kurczakiem i ryżem 3. Curry z indykiem i serem 4. Dwa jabłka i gruszka 5. Sałatka z łososiem albo znów curry Kolejność może się pozmieniać, ale takie posiłki mam przygotowane, więc wiem, co zjem ![]() No i wieczorem trening, dzisiaj cardio i brzuch.
Edytowane przez rombek Czas edycji: 2015-10-27 o 08:44 |
|
|
|
|
#163 |
|
Zakorzenienie
|
Neska - ja wlasnie chce sie nauczyc "cieszenia sie slodyczem" a nie rzucania sie na nie. Teraz w pl kupilismy troche polskich slodkosci z Wawela i Mieszko... w ramach terapii trzymam je na stoliku na talerzyku w zasadzie pod reka
Ja wczoraj robilam hybrydy. Po dwoch tygodniach byl masakryczny odrost i dlugosc. Jaki kolor planujesz ? Zwazylam sie i jest mniej niz przed wyjazdem do Pl Dzien dobry wszystkim. 🎀
Minimalizm. Rozsądek. Konsekwencja. 64,9 ... 64,0 ...58,0 Edytowane przez BuryKotZPiwnicy Czas edycji: 2015-10-27 o 08:22 |
|
|
|
|
#164 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hejo ;-) Co w pracy się dzieje? Nerwowo? Mój kuzyn zawsze mówił: najpierw obowiązki, a potem przyjemności. Prawda! Po przyjemnościach już niekoniecznie chce się iść do obowiązków ![]() Zakwasy na plecach? Chyba nigdy nie miałam. To musi być dziwne uczucie. Trzymaj się cieplutko ! ---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat:
Sama robisz hummus czy kupujesz gotowy? Ale ładnie ćwiczysz ![]() ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:09 ---------- Cytat:
Czekolada kusi, oj kusiiiChcę zrobić sobie niebieski i na jednym paznokciu jakiś wzorek ale jeszcze nie mam nic konkretnego, zobaczę co mi koleżanka zaproponuje Pochwalę się wieczorem co wyszło ;]Schudłaś w Polsce? Dziiiiwne ![]() ---------- Dopisano o 09:14 ---------- Poprzedni post napisano o 09:12 ---------- Chyba wprowadzę sobie jakieś karne ćwiczenia za podjadanie słodkiego. Myślicie, że takie coś by się sprawdziło?
Znaczenie życia mierzy się nie czasem lecz głębią. Cel--> 60 kg - 15.12.2015 Edytowane przez neska002 Czas edycji: 2015-10-27 o 09:19 |
|||
|
|
|
|
#165 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A biedronki to te zwykłe, ale za to ich pełno Cytat:
![]() Masz rację, po przyjemności nie chce się wracać do obowiązków ![]() Cytat:
![]() Mmm krokiety z kapustą i grzybkami, mam zamiar za niedługo zrobić, uwielbiam Cytat:
![]() Cytat:
![]() A słodycze są blee, wywal Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:24 ---------- Dzisiaj nie idę na kurs, bo córa źle się czuje, jutro też nie mogę, bo jak sie okazało to jutro przedszkole będzie zamknięte
|
||||||
|
|
|
|
#166 |
|
Rozeznanie
|
hej
Mnie głowa od rana boli A tz ma wolne i szaleje :-D od rana, tak się podciagal na drazku że razem z nim spadł Za chwilę się zwaze i zjem śniadanie Miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#168 |
|
Wtajemniczenie
|
Butterfly, kaki to taki owoc, bardzo smaczny
![]() Neska, hummus kupny, dopiero zbieram się do zrobienia własnego
|
|
#169 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#170 |
|
Wtajemniczenie
|
Polecam się
Ale tutaj to po prostu pokroiłam go na omlet, także nic skomplikowanego
|
|
#171 |
|
Zakorzenienie
|
Butterfly - tak... najpierw nakupilismy kilka kilogramow slodkosci a teraz mam wywalic
nie o to chodzi zeby czegos unikac, a ograniczac Poza tym, nie jestem przeciez sama. A waga ponizej 60 kg Rombek - tez lubie kaki ![]() Neska- schudlam bo sie zatrulam :/ 🎀 ---------- Dopisano o 10:53 ---------- Poprzedni post napisano o 10:39 ---------- Neska- wczoraj robilam sobie wlasnie granatowe paznokcie i na jednym jskies esy floresy : D 🎀
|
|
#172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z Pl nie kupuję słodyczy, raczej odwrotnie, z De kupuję do Pl, bo rodzina mnie zawsze prosi, żebym przywiozła A z Pl biorę tylko troszkę, nie chcę, żeby mnie kusiło i tak po pobycie w Pl mam wyrzuty sumienia, że tyle zeżarłam
|
|
|
|
|
|
#173 |
|
Zakorzenienie
|
Nas chwycily sentymenty do kasztankow, michalkow, krowek i chalwy
![]() 🎀
|
|
#174 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Zapraszam do klubu
|
|
|
#175 |
|
Zakorzenienie
|
hejka
![]() kaliope-dzielna dziewczynka męska decyzja podjęta...pewnie ci ciężko było...jak byłemu zależy to zacznie walczyć a jak nie...to pies go olał:Pa fajny ten nowy?? pewnie fajny jak linie smsowe gorące są od ilości wiadomości trzymam kciuki mała żeby to było to![]() neska-ale masz jedzenie jak mixuje ale ty mega śniadanie meeega słodkie-słodkie owoce i rodzynki i masło czekoladowe kakao? masakra by mnie zemdliło w połowie a krokiet z kapustą i keczupem mnie rozwalił![]() ja też za mało pije...trzeba pamiętać o wodzie... ooo uwielbiam milke kiedyś dostałam od koleżanki taką z tych wielkich jak 3 bit...taką z herbatnikiem w środku i białym nadzieniem-ale to nie była oreo...nigdzie nie mogę jej znaleźć...pyszna była...pokaż pazurki koniecznie lubię niebieskie-w zeszłym roku miałam fazę na niebieskie![]() butterfly-uważaj bo biedroki gryzą dzisiaj idę na grzybki znowu:Pale masz malucha bedzie tatusia batem poganiał na tej bieżni-męska solidarność-a co![]() do Zakopca chcecie jechać? mi sie też myśli wyjazd ale na razie trza przełożyć...a potem mój nie wiem kiedy będzie miał wolne... a no cieszę sie ze nie tylko ja mam fałdki ja od ślubu 10 kg zebrałam a on zero..ja 7 poty wylewam i ćwiczę i sobie odmawiam słodkiego i zmniejszam porcje a on bezkarnie żre chipsy, zalewa piwem i siedzi na kanapie przed kompem-w końcu sprawiedliwość go dopadła![]() musisz spróbować kaki-dla mnie smakuje podobnie do gruszki ![]() mmelisja-hehe ale musiało to komicznie wyglądać-nie zarwał podłogi biedak? ![]() beatka-miłego dnia w pracy i nasmaruj plecki jakąś maścią rozgrzewającą bo pewnie ci nery przewiało![]() rombek-ja też uwielbiam kaki ładnie ćwiczysz -spróbuję nie być gorsza ![]() kocie-to przez te problemy żołądkowe schudłaś pewnie... kiedy wracasz do siebie? pokaż pazury ja mam w tym roku fazę na odcienie granatu jeśli chodzi o ciuchy i lubię ciemne pazurki![]() dziś mam w planie grzybki wczoraj ufarbowałam włosy-mam jeszcze skórę granatową...obiadu nie robię bo mam zupkę z wczoraj-krem z selera,pietruszki,pora i kalafiora z odrobiną sera żółtego i grzankami.mój robi badania okresowe do pracy a ja sie obijam ale po obiedzie jedziemy z mamą do lasu-trzeba korzystać póki ciepło![]() miłego dzionka wszystkim
|
|
#176 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
A tatusia dzisiaj rano obudził i mu przed pracą kazał wejść na bieżnię
|
||
|
|
|
|
#177 |
|
Rozeznanie
|
Rombek świetne menu takie zróżnicowane fajne rzeczy pichcisz, ja jak gotuje to zwykle podjadam, więc staram się gotować po jedzeniu.
Butterfly dzięki :-D fajnego masz synka ile ma lat? Agafisia :-D bo to była karma chwilę wcześniej podciągnąl żaluzje żeby mi słońce świeciło w oczy :-D zaczął się podciagac na drazku i pach spadł na kolana :-D podłoga cala na szczescie
|
|
|
|
#178 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To ty to zrzuciłaś jakoś telepatycznie za kare, przyznaj się Synek w grudniu skończy 5 latek ![]() ---------- Dopisano o 14:29 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Ale się namęczyłam dzisiaj. Córa położyła wczoraj na talerzyk zużytą gumę a na to spadł z kanapy koc i się przykleiła. Dzisiaj chyba z 2 godziny szorowałam ten koc, żeby to odkleić ale dałam radę. Przeczytałam w internecie, żeby to wrzucić do zamrażarki na 2h, potem zeskrobać co się da a reszte rozpuszczalnikiem i tak zrobiłam. Uff zeszło, jeszcze w życiu mi się do niczego guma nie przykleiła
|
|
|
|
|
|
#179 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny! Nie bylo mnie tu znowu, bo najpierw mialam zapitol na uczelni, a potem troche mnie rozlozylo. Weekend byl paskudny, dobrze, ze chociaz teraz jest slonecznie i ladnie , chociaz chlodnawo.
Dietowo raczej sie trzymam ok - nie jem slodyczy od 4 dni juz wczoraj pocwiczylam ponad godzine , wiec też jestem dumna z siebie ![]() Neska fajnie, ze wrocilas mam nadzieje, ze ze zdrowkiem będzie lepiej. Kurcze, to slabo troche z tymi facetami. Z jednej strony macie super kontakt, ale skoro nic nie czujesz gdy sie calujecie to nienajlepiej swiadczy:/ ale jakie masz powodzenie mnie nigdy nie zdarzaja sie takie sytuacje przemysl wszystko sobie na spokojnie ![]() Agus jestem, jestem, tylko taka rozlazla... Ogolnie jem malo raczej, a nic mi waga nie spada... Czuje sie grubo i ostatnio nie podoba mi sie moje cialo, moj wyglad... Sa jeszcze grzybki ??? Hehe ladnie zyczysz mezusiowi ale niestety tak jest, zefacetom wiecej uchodzi na sucho. Tez bardzo lubie kaki Sysa fajnie Cie widziec tu na forum z nami rozruszasz sie moze troche fajnie, ze jedziecie sobie na te kilka dni do Zakopca, zresetujecie sie i odpoczniecie ![]() Butterfly bardzo ladny wynik na tescie mialas, uwazam, ze jestes zbyt krytyczna wobec siebie. A synka to masz udanego usmialam sie wyjatkowo ![]() Melisja karma wraca ![]() BuryKocie szkoda, ze zlapalo Cie tak w Pl, ale fajnie, ze nie przytylas ja szczerze powiedziawszy nie lubie tych slodyczy, o ktorych piszesz Wawela to zupelnie nie tkne kiedys bardzo lubilam Michalki, ale z rok temu byla afera o robakach w tych cukierkacj i od tej pory nie ruszam pochwal sie pazurkami!Neska tez sie pochwal pazurkami! Ja bede robila w przyszlym tygodniu i juz szukam inspiracji. Na razie nastawiam sie na kolor hmm czerwonego wina- sliwki - taki dojrzaly, gleboki
|
|
|
|
|
#180 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:30.

powodzenia

Ja mogę co najwyżej napisać, jeszcze 4,5 dnia i weekend 

Czekolada kusi, oj kusiii