2006-03-21, 15:54 | #151 |
Zakorzenienie
|
Dot.: puder sypki rozświetlający maybelline NY
Ja również mam ten puder i jestem z niego na prawde zadowolona. Nie posida ogromnych drobin brokatu, tylko takie maluśkie, które znakomicie odbijają swiatło bez efektu choinki. Puder długo sie trzyma na skórze. Bardzo łądnie pachnie i ma przeurocze opakowanie (puszek). Polecam!
2006-05-02, 22:12 | #152 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nowy puderek maybelline - cudo =)
doznalam dzisiaj szoku stracilam juz jakakolwiek nadzieje na nabycie tego puderku droga kupna a dzisiaj w takiej podrzednej drogerii w blaszaku na pojezierskiej dorwalam go chyba nie musze dodawac, ze juz stoi grzeczniena mojej poleczce to ta sama drogeria, w ktorej udalo mi sie kupic swietnei sypkie cienie, o ktorych pisalam z reszta na forum a wracajac do shimmer powder - jestem zachwycona jeszcze nic nie dawalo tak perlowego efektu na mojej buzce jak on wystarczy naparwde niesamowita ka****zinka, zeby kosci policzkowe pokryly sie mroznym blaskiem.
|
2007-02-02, 16:50 | #153 |
Raczkowanie
|
ja też jestem szczęśliwą posiadaczką tego cuda :P jakieś dwa tygodnie temu ten puder bardzo przyciągnął moją uwage tak mi się spodobał, ze na drugi dzień był mój
|
2008-07-27, 12:54 | #154 |
Raczkowanie
|
Podpisuję się pod pochwałami dotyczącymi tego pudru. Jest fantastyczny!
|
2008-07-27, 14:47 | #155 |
Raczkowanie
|
a mi się udało go kupić tydzień temu .
ja lubie wszystko co się błyszczy więc jak tylko go zobaczyłam to brałam w ciemno . fajny jest |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki |
|
Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:48.