![]() |
#151 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie kwietniowe 2016 - część VI
Witam się
![]() Kopycio mam maść. Została mi z ost razu. . A co do tatuażu to tez chce na dłoni tak jak Ty ale ja już jeden mam na plecach wiec chyba mi wystarczy :p Poli tez nie mam kapci ![]() Gosiaczek witaj w klubie hemoroidów. .. ![]() Kopycio co do psa to ja mam labladorke i ona tez jako pierwsza wiedziała że jestem w ciąży. . Tak jak u Ciebie przychodziła kladla się na moim brzuchu a teraz chodzi za mną krok w krok nawet w nocy ze mną wstaje i idzie prosto do kibelka no i ona śpi z nami niestety tak nauczyliśmy i śpi teraz kolo mnie nawet trochę mojej poduszki jej uzyczam ![]() ![]()
#152 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie nie wyobrażam brać zwierzęcia do łóżka
![]() Strasznie mnie to brzydzi. Przecież taki pies chodzi po dworze ma brudne lapy...a moj na dodatek wacha kotu dupe i zdarza mu sie nawet wiecej niz wąchanie...i jakoś tak jak pomyśle, ze miałby spac z nami w łożku to aż mnie trzęsie. U nas zwierzęta nie maja prawa wchodzić na łóżko i kanapę. Nie ma takiej opcji...nie brzydzi was spanie z nimi? Kejka dzieki, zapytam mamę jaki ma rozmiar i moze nie bede musiała kupować ![]() Patryska no ładnie, ciekawe co to było. Mnie wczoraj tez złapało ale w boku. Głupie uczucie A co do kłaków psa. Mieliśmy poprzednio wielkiego psa mieszankę staforda z labradorem (chyba) i ona strasznie gubiła sierść. Ka mam odkurzacz dyson i do tego odkurzacza sa ssawki do wyczesywania psów. Fajne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#153 |
Wtajemniczenie
|
Patryska ale jazde mialas. To zdecydowanie mogly byc skurcze...
![]() Gosiaczek obys nie musiala kupowac ![]()
#154 |
Zadomowienie
|
Kopycio jak nie masz cierpliwosci to lepiej wybrac sie do gabinetu, ale tak jak dziewczyny piszą nie na ipl, tylko laser light sheer, duzo swego czasu o tym czytałam i wiele osob poleca
---------- Dopisano o 12:16 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Widzę ze coraz wiecej u nas dziwnych akcji ze skurczami, niedlugo worki popękają i będzie trzeba je rozpakować ![]()
#155 |
Zakorzenienie
|
Patryska jak dla mnie to były skurcze.
Nasz pies też pierwszy wyczuł ciążę, nagle przestał na mnie skakać tylko lizał brzuch i się przytulał. Cały czas nie daje mi pobiegnąć kawałek- zastawia mi drogę swoim cielskiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#156 |
Wtajemniczenie
|
Patryska też mi się wydaje, że mogły to byc skurcze.
depilcja ja miałam laserem diodowym robioną ale tylko 3 razy zdążyłam przed ciążą i na dzień dzisiejszy efektu żadnego ![]() Nie jadę na urodziny teściowej, tż sam z córką pojedzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#158 |
Zadomowienie
|
Ja wczoraj z kościoła musiałam wyjsc, tak mnie brzuch rozbolał. Twardy jak kamień, miałam problem, zeby do auta dojść. W domu nospa i leżenie. Jakoś przeszło,ale cały wieczór czułam mocne napięcie i may też się słabo ruszał.
|
![]() ![]() |
![]() |
#159 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Patryska miałam bardzo podobny objaw, obudziłam sie z bólem brzucha jakby mnie rozrywali ![]() ![]() Cytat:
Robiłam chyba 6 zabiegów i miałam po roku przyjść na zabieg "przypominający", ale juz nie zdążyłam ![]() Zwierzaki---- my mamy dwuletniego kota Brytyjczyka, który jest niekłopotliwy, śpi u nas w nogach w łożku i piesa 4 miesięcznego, jeszcze Dzidzia jest z niej, ale strasznie kochana... Kusi nas żeby ją brac do wyrka, ale nieee, stanowczo nie moze, ma legowisko obok łóżka i tak śpimy w czwórkę w jednej sypialni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#160 |
Wtajemniczenie
|
Ineso cos sie nie odzywa ostatnio, a raczej aktywna byla. Mam nadzieje ze nic sie u niej nie stalo
![]() Ja wlasnie leze w swoim panienskim lozku u rodzicow z wielgachnym misiem od mego meza. Tak sie nazarlam ze szok!! Mikolajowi chyba pasuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#161 |
Rozeznanie
|
Patryska tak jak dziewczyny myślę, że to skurcze. Mnie każdej nocy już łapią, aż mnie to wybudza i potem ciężko mi zasnąć
![]() Powiedzcie mi słyszałyście o zabiegu body after baby? Warto zrobić taką serię zabiegów, bo trochę kosztują ![]()
#162 |
Winter is coming
|
kajaja gratuluję 9 miesiąca
![]() ![]() ja od jakiegoś czasu myślę nad laserem pach. I bożene też bym chętnie zgoliła. Na nogach mi kłaki nie przeszkadzają tak bardzo, a teraz w ciąży to w ogóle golę raz na tydzień patryska mi się też wydaje, że to skurcze ![]() też miałam skurcz dzisiaj rano, ale jelit, bo się wczoraj za dużo pizzy obżarłam ![]() ja od rana na pełnych obrotach, byłam w pracy, na zakupach, trochę w chacie ogarnęliśmy z moim, jeszcze podłogi pozmywam i wstawię drugie pranie rzeczy dla małej ![]()
#163 | |||
Zakorzenienie
|
I bardzo dobrze!!
ja też za tydzień na urodziny tesciowej nie jadę ![]() ![]() wystarczy, że ten cholerny prezent robię i nie mogę skończyć hehhe Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ineso i Beth obie są nieobecne i może ma któraś z was z nimi kontakt? pisałyście na PW do nich? Ineso ma termin koło mnie to niech się jeszcze jej synek do szpitala nie wybiera ![]() ![]() Cytat:
Patryska i jak tam się czujesz? Tylko w nocy miałaś te skrucze? ---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- RZECZY DO SZPITALA 1. rozmawiałam z koleżanką ostatnio ![]() Mąż dowoził kolejne i kolejne. Ona też musiała zostać dłużej bo ze względów zdrowotnych przetrzymali ich jeszcze 3 dni więc jeszcze więcej rzeczy dowoził mąż. 2. w moim szpitalu wymagają jeszcze: ręczniki papierowe grube1 szt.
![]() ![]() |
![]() |
#164 |
Wtajemniczenie
|
Velika no to na spidzie masz sobote widze
![]() Poli mis za czasow Panienskich ![]() ![]() ![]() ![]() Annihilate nie slyszalam o tyn zabiegu ale raczej nie bede potrzebowac ![]()
#165 |
Zakorzenienie
|
Ach i ostatnie edytowanie i uciekam
od rana mnie choroba bierze ![]() Wiec no... chyba wracam pod kocyk.
![]() |
#166 |
Wtajemniczenie
|
ImageUploadedByWizaz Forum1457180098.517931.jpg
Poli oto Criss i Karim ![]() Oboje od meza jak byl jeszcze chlopakiem dojezdnym i....nikt o Nim nie wiedzial ![]()
#167 |
Zakorzenienie
|
Spakowałam prawie torbę do szpitala, brakuje mi jeszcze jednej koszuli, podkładów, wkładek laktacyjnych i bepanthenu.
Dziewczyny, z gemini szybciej zamówienie idzie jak zapłaci się z góry czy za pobraniem? |
![]() ![]() |
![]() |
#168 |
Rozeznanie
|
Patryska wydaje mi sie, ze to skurcze. Coraz cześciej bedą sie u nas pojawiały.. Ja tez wczoraj miałam wieczore ale bezbolesne tylko takie zaciskanie i Mały sie nie ruszał, po chwili przechodziło, brałam magnez.
Labradory sa podobne z charakteru ![]() ![]() Gosiaczek moja panicznie boi sie odkurzacza ![]() ![]() Tabaska wlasnie widziałam reklamę tego lasera, przeznaczenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#169 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() u nas na poczatku Bunia tez spalakolo lozka ale pozniej jak kupilismy mieszkanie to na 2 miesiace przeprowadzilismy sie do tz rodzicow a oni nie toleruja psa w domu i nasza suczka byla na podworku... nie nauczona strasznie piszczala zrobila sie zamknieta w sobie i wogole.. jeszcze miala taka wielka zabawke psa na ktorej spala a tesciow pies jej popsul ja.. ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
w moim tez jest napisane ze reczniki papierowe wziasc...
![]() |
#170 |
Zakorzenienie
|
Cholery wstrętne zaraziłyście mnie opryszczką
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#171 |
Rozeznanie
|
Poli takie info znalazłam na necie "Body After Baby to unikalna procedura realizowana urządzeniem VelaShape dedykowana dla Mam. Pozwala w krótkim czasie (wystarczą 4 zabiegi) zredukować nagromadzoną podczas ciąży tkankę tłuszczową oraz uelastycznić skórę w wybranych obszarach ciała (m.in. brzuch, uda, biodra)". Więc chyba takie ujędrniające to jest
![]() ![]()
#172 |
Zakorzenienie
|
Ale macie jazdę z tymi skurczami, wspolczuję. Najesc się tyle strachu...
Ja bardzo kocham zwierzęta, ale nie wyobrażam sobie z nimi spać ![]() -Rozstepy- Ja mam dziś od rana depresję, nerwicę i nie wiem co jeszcze. Odkryłam liczne rozstępy uwaga na połowie brzucha, tam gdzie lezy mój synek. Druga połowa jest jeszcze nie objęta rozstępami,i wygląda to dziwnie. Mam dość ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#173 |
Zakorzenienie
|
Haha a mi w końcu nie wyszła! Zaatakowlam ja pasta do
Zebow i octaniseptem i nic nie mam ![]() Hanka wczoraj po kapieli w oleju miała tluste klaki po myciu. I dzis wyglada tragicznie, jakby miała smalec na włosach ![]() ![]() A to na stronie każdego szpitala jest napisane co trzeba miec? |
![]() ![]() |
![]() |
#174 |
Zakorzenienie
|
Na stronie mojego nic nie ma :niee: ale znajoma tam rodziła więc mam kogo pytać, mogę też gina zapytać, bo pracuje w tym szpitalu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#175 |
Wtajemniczenie
|
ja płaciłam przelewem i na paczkę prawie tydzień czekałam. Zresztą dużo zamawiam na gemini płacąc od razu i przeważnie do tygodnia przychodzi. Mogliby szybciej wysyłac wg mnie. Nie wiem jak za pobraniem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
Wtajemniczenie
|
Kochana wiem co czujesz, spokojnie ja mam cały brzuch w pasy z pierwszej ciąży. Tak samo smarowałam się cały czas czym się tylko dało a na sam koniec i tak wylazły i to jakie. Niestety ale to nie jest zależne od nas tylko od genów. Teraz mam to w dupce i smaruje się sporadycznie, na razie nowego żadnego nie mam
|
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jedz, jedz ![]() z chęcią bym poszła na jakąś rodzinna imprezkę poobżerac się ciastami i sałatkami ![]() Cytat:
![]() musze wreszcie tą swoją torbe ogarnąć, bo niby wszystko już prawie kupione ale wypadłoby to wreszcie w torbie ułożyć bo jakby przyszło co do czego to bym biegała i szukała rzeczy po całym mieszkaniu Cytat:
jak tam mąż po EDK? Dotarł do końca? Bardzo trudno było? Mam nadzieję ze pogoda w miare się trafiła. Kilku moich znajomych tez sie w ten weekend wybrało. Ja byłam w tamtym roku na trasie Tomaszów-Zamość, niesamowite doświadczenie, choc momentami było bardzo cięzko i miałam dość. Po przespałam jakieś 18 godzin z jedna przerwą na jedzenie Za rok mam nadzieję podrzucić Leona babci i wybrać się razem z mężem. Cytat:
ehhh, nie lubię jak pierwszy zasypia podziwiam za te ćwiczenia, ja bym się po tygodniu wykończyła przy takim trybie ![]() Mam dziś dość aktywny dzień jak na mnie, zazwyczaj w weekend gniję w domu, a dziś byłam już w labie zrobić badanie moczu, na zakupach w biedrze i ross. Później mąż zabrał mnie na gofry, a teraz zaraz pogonię go żeby wziął się za obiadek a jak trochę poprasuję i pranie wstawię. ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#178 |
Zadomowienie
|
Witam się popołudniowo.
Współczuję Wam tych skurczy i nieprzespanych nocy. U mnie nie było dziś źle, tylko jedno siku i wczesna pobudka, bo dziś zabiegany dzień. Byłam już w przychodni na badaniach- chyba źle wyglądam, bo mnie kobitka przepuściła w kolejce, a pielęgniarka wyśmiała mój wielki brzuch:P W ogóle tak głupio mi było, bo ta laska co mnie przepuściła była z małym dzieckiem, ale zauważyłam to dopiero pozniej, bo młody gdzieś z tatą biegał. Nie wpychałabym się przed nią gdybym widziała. Ale to miłe było. Póżniej zakupy w tesco (tu już nikt nie był tak uprzejmy w kolejce ![]() Poli dużo zdrówka! Edytowane przez ania_mala Czas edycji: 2016-03-05 o 13:22 Powód: ortograficzny kalafior ciążowy |
![]() ![]() |
![]() |
#179 |
Zadomowienie
|
pójde dzis z torbami, małżon w pracy a ja zrobilam zamowienie na 130 zł samych pierdół do makijażu
![]() ![]()
#180 |
Rozeznanie
|
U mnie na stronie szpitala pisze co trzeba wziąć
![]() Lulka ja też Cię rozumiem bo mam masę rozstępów, no ale niestety tutaj geny największa rolę odgrywają i nie mamy na to wpływu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:58.