|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W kółko i w kółko, bez żadnych efektów...
Corny powodzenia na matmie!!
u mnie dzis w ogole nie dietkowo ale sram na to (sorry jutro z rana pojde na basen, sie wyzyje i bedzie mi lepiej |
|
|
|
|
#1772 |
|
Wtajemniczenie
|
u mnie też nie dietkowo... 3 michałki + laysy zielona cebulka. no nie wytrzymałam, ale nie będę się użalać, tylko od jutra znów do roboty
czasem się człowiekowi należy cos od życia, a chandrę miałam. Chciaam się pochwalić , że coraz bliżej mi do 54 kg! ale zmienie na suwaczku dopiero jak osiągnę 54,00.
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Rozeznanie
|
U mnie ostatnimi dniami jadospis to totalna rozpacz... @ jakoś się spóźnia i w ogóle to mam problm natury sercowej.. Ja wiem, że to nie ten wątek, ale co ja poradzę...
Czuję się ostatnio jak jakaś głupia trzynastolatka... Totalna porażka. W ogóle nie wiem jak się do tego wszystkiego zabrać..
|
|
#1774 |
|
Wtajemniczenie
|
Topciu
ja odkryłam w jednej ze swoich grup ćwiczeniowych bardzo fajnego chłopaka, więc wiem chyba co czujesz ale on tylko mi się podoba, nic więcej ![]() Jeszcze tylko jutrzejsze kolokwium i woooolne! Bosko ferie, ferie, ferie, sialala ponad dwa tygodnie wolności! Ach i och sialala
|
|
|
#1775 |
|
BAN stały
|
u mnie zupełnie nie dietkowo pod zadnym pozorem od kilku dni obiecuje sobie ze jutro bedzie lepiej ze jutro bedzie lzej i d jutra zaczynam ale mi nie wychodzi to mam nadzieje ze kiedys moja silna wola bedzie na tyle silna ze z 3 cyfrowej wagi zejde do upragnionej dwu cyfrowej i oducze sie w koncu mojej slabosci jaka jest slodycze
|
|
|
|
|
#1776 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1777 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i jak takiego nie kochać? Haha ![]() Ja to chyba nie szukam nikogo tylko po to, żeby był, bo jakbym w ten sposób chciała, to nie byłoby żadnego problemu, ale mi się chyba marzy trochę prawdziwej miłości
|
|
|
|
#1778 |
|
Rozeznanie
|
kocham Jude Law!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja tez nie chce miec kogos, tylko po to, zeby byl... Ale wiele razy juz sie na facetach zawiodlam, wiec nie chce tez sobie robic niepotrzebnych nadziei...
|
|
#1779 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a ten Jude, to naprawdę... Nie zmyślam, bardzo podobny do niego. Całe ćwiczenia dziś siedziałam i się w niego wgapiałam jak głupia
|
|
|
|
#1780 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a jeszcze dzisiaj nasze klasy miały razem wf. Myślałam, że dostanę szału... ![]() Corny, jak tam matma?
|
|
|
#1781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dobranoc laski Oby przetrwać jutro! ![]()
|
|
|
|
#1782 |
|
Rozeznanie
|
e okazja do zagadania to się w końcu zawsze nadarzy
![]() aa przyznam, że matma chyba całkiem dobrze, chociaż test był baardzo trudny, bo dużo liczenia, a na poprzednim były takie bardziej na znajomość teorii (funkcje poprawiałam)... no ale chyba i tak dobrze mi poszło i dziękuję za wszelkie życzenia powodzenia, widać pomogły ![]() a ja dzisiaj znowu ciasto robiłam na wigilię klasową i ahahaha robiłam taką chatkę, że tam się trzy warstwy herbatników przekłada kremem a potem składa w taki trójkącik... i złożyłam w poprzek zamiast wzdłuż i mi wyszła jakaś mega wysoka i cała rozwalona ta chatka haahahah a powinna być taka podłużna xD no ale dobra zaleję polewą i i tak wszystkim będzie smakowało. normalnie dzięki odchudzaniu i temu całemu jedzonku nauczyłam się gotować co nie zmienia faktu, że dzisiaj znowu z dietą okropnie, kurcze, wiem, że im dłużej nie przestrzegam tym trudniej będzie mi wrócić, ale w sumie tak sobie myślę, że prawie pół roku odchudzania i i tak nic mi z tego nie wyszło, bo waga stoi i cm się nie zmieniają :/ ale na pewno wrócę do diety po świętach, bo wiem, ze inaczej do wakacji będę ważyła 70kg a na to nie mogę sobie pozwolić przy mojej figurze topcia a zawsze jak patrzę na Twój avatar to myślę sobie, jaka szkoda, że Marylin nie jest dalej ikoną piękna. to by o wiele ułatwiło wielu dziewczynom życie
|
|
#1783 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Może trudno w to uwierzyć, ale ona na tym moim avatarze ma uda większe, niż ja! ![]() Ja dzisiaj jeśli chodzi o jedzenie to nawet się trzymam. Na wigilii klasowej zjadłam tylko łyżeczkę sałatki i jednego pieroga bo kolega sam robił i głupio mi było odmówić...Potem miałam próbę poloneza i strasznie się wkurzyłam, bo jakaś dziewczucha chciała mi ukraść partnera i uparła się na tańczenie z nim w pierwszej parze Ale walczyłam o niego jak lwica i w końcu stanęło na moim Trochę nie lubię się kłócić z dziewczynami, szczególnie o facetów, ale teraz nie miałam wyjścia...A jeśli chodzi o tego chłopaka, o którym wcześniej pisałam, to udało mi się wykraść jego numer telefonu...
Badania dowiodły, że szczęścia nie daje miłość, bogactwo czy władza, tylko dążenie do nieosiągalnych celów: a czymże jest dieta, jeśli nie tym? Edytowane przez topcia06 Czas edycji: 2008-12-19 o 14:15 |
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Wtajemniczenie
|
gratulacje topcia
![]() ostatnio zero ćwiczeń.no nie mam siły po prostu.jak sobie z tym poradzić dziewczyny? |
|
|
|
|
#1785 |
|
Rozeznanie
|
może zapisz się na kurs tańca towarzystkiego, albo na latino aerobic
w każdym razie jak nie masz siły i ochoty na ćwiczenia, to musisz znaleźć takie zajęcie, które Cię nie zanudzi i nie będzie Ci się kojarzyło wyłącznie z wysiłkiem...
|
|
#1786 |
|
Wtajemniczenie
|
O, Topciu, gratuluję
![]() Corny, oby ocena dobra się okazała ![]() A ja dziś mam rewelacyjny dzień kolokwium z prawoznawstwa poszło mi b.db i liczę również na taką ocenę, ale z tą moją babką to nic nie jest pewne i postawi ocenę jaką będzie jej się tylko chciało :/ ale mam poczucie dobrze zaliczonego kolosa i jestem szczęśliwa ![]() Poza tym na logice-najgorsiejszy przedmiot na roku - również bomba. Umiałam perfect i z ćwiczeniowcem swoim się idealnie dogadywałam heheh i woooolne! Daję sobie ten weekend na zrobienie porządków i tego typu rzeczy, a od pn znowu nauka, sasasasasa ![]()
|
|
|
#1787 |
|
Rozeznanie
|
Ja Ci gratuluję tego, że wszystko tak piękni pozaliczałaś.
Mi nie ma czego gratulować, bo nie wiem co mam dalej robić... A poza tym to jestem dzisiaj cały dzień zła i o.
|
|
#1788 |
|
Rozeznanie
|
hej Dziewczyny, informuję, że w końcu wróciła mi motywacja
nareszcie, więc jestem bardzo zadowolona :Pu mnie teraz wielkie sprzątanie, więc lecę, spalę trochę kalorii przy odkurzaniu ![]() planujecie coś (dietetycznego lub nie) zrobić na Wigilię?
|
|
#1789 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jakoś nie wiem czemu. Rano się uczyłam jeszcze z koleżankami i doszłam do wniosku, że niedługo sesja, a ja mam naprawdę dużo do ogarnięcia... Przeraziłam się i trochę podłamałam, ale może jakoś to będzie.Cytat:
ja będę jeeeeeść i już ;] o odchudzaniu pomyślę około marca, wtedy zrobi się cieplej i mi wrócą chęci do dietowania
|
|
|
|
#1790 |
|
Rozeznanie
|
A ja dzisiaj przez 6 h sprzątałam
Trochę się przy tym nagimnastykowałam... I trochę jestem na siebie zła, bo mojej mamie dzisiaj nie chciało się gotować i zamiast tego, kupiła dla każdego po zapiekance... ![]() i nawet mnie wcześniej nie zapytała o zdanie... No, ale tak poza tym to dzisiaj pierwszy raz od kilku tygodni wypiłam dwa litry wody ![]() W ogóle, to postanowiłyśmy z mamą, że od nowego roku nie jemy słodyczy i pieczywa. Mam nadzieję, że nam się uda jak najdłużej tak wytrwać. Myślę, ze jeśli zrezygnujemy właśnie z tego, to możemy zrzucić kilka ładnych kg
|
|
#1791 |
|
BAN stały
|
ja dzisiaj tez wypilam butelke wody mineralnej co prawda maz mial mi kupic niegazowana a kupil gazowana ale mam nadzieje ze nic wielkiego sie nie stanie z powodu wypicia nie takiej wody jak trzeba a no i wraca mi pomału moja motywacja do dalszego dietkowania.A do tego strasznie boli mnie ząb a termin mam dopiero na lutego.Ja nie wiem ile tak jeszcze wytrzymam.Oby jak najdłużej pozdrawiam
|
|
|
|
|
#1792 |
|
Rozeznanie
|
Misia, napisz nam coś o sobie, bo o ile dobrze pamiętam, to się nie przedstawiałaś...
![]() PS: Dzisiaj chciałam wypróbować 8 minutes Abs i wiecie co? Nie dałam rady zrobić całego treningu na jeden raz! może to dlatego, że mam okres, ale nie sądzę... Jak tylo @ się skończy, od razu zabieram się za codzienne 8m abs
|
|
#1793 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ja też zawsze po tych 8min padałam, ale to chyba oznacza, że daje dobre efekty (ja go nigdy dłużej nie robiłam)
|
|
|
#1794 |
|
Rozeznanie
|
Hej dziewuszki! jak tam niedziela mija?
bo mi się wlecze niemiłosiernie... wszystko przez to, że czekam ze zniecierpliwieniem na tatę, który ma pod wieczór przyjechać z moją sukienką A tak poza tym, to dzisiaj mam pierwszy dzień brania Yasmin. Nie wiem, czy to kwestia, wyobraźni, ale jakoś dzisiaj nie mam w ogóle apetytu... Nawet odmówiłam obiadu z tego wszystkiego. I jeszcze przeszłam dzisiaj całe miasto wzdłuż i wszerz, bo szukam fioletowych butów na studniówkę i nigdzie takowych nie ma...
|
|
#1795 |
|
Wtajemniczenie
|
topcia - t fajnie że Ci apetyt zbuły. Ja w sumie po swoich raczej nie przytyłam, tzn na poczatku przytyłam, ale teraz już wróciłam mniej więcej do dawnej wagi, sprzed brania tabletek. Muszę ograniczyć bardzo węglowodany, bo podobno przy PCOs tylko to prynosi efekty. A jak tak kocham węgle !!!!
pokaż sukienkę jak przybędzie!
|
|
|
|
|
#1796 |
|
Rozeznanie
|
Mi niedziela jeszcze za bardzo nie mija, bo wstałam o 16 ^^ Aż wstyd się przyznać. Ale się cieszę, bo okazało się, że jednak mam gdzie iść na sylwestra, nikogo tam praktycznie nie będę znać, no ale dobra, mam nadzieję, że jakoś przeżyję...
Mam zamiar iść dzisiaj pobiegać Obliczyłam, że jeszcze 10 dni do sylwestra to przez ten czas mam nadzieję się odchudzić jak najbardziej a andziuchna dzięki za to OMO, bo od kiedy to stosuję, to wydaje mi się, że moje włosy są bardziej nawilżone, reagują mniejszą szopą na deszcz ![]() właśnie topcia pokaż sukienkę, jak tylko będzie!
|
|
#1797 |
|
BAN stały
|
jak wy macie fajnie dziewczynki studniowka przed wami a ja juz dawno dawno mam ja za soba i nic nie pamietam juz prawie z tego ale mam nadzieje ze kolejnym powodem to imprezki podobnej niz studniowka bedzie moja rocznica slubu.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
jakos ostatnio mialam fatalne dni wiec wolalam sie nie udzielac :/ ale juz mi troche przeszlo i wracam do odchudzania co prawda wole sie nie wazyc i nie wiem czy osiagne -3kg, ale mam nadzieje- zwaze sie 31 grudnia dzisiaj bylam na basenie a zaraz musze isc po prezenty i po zakupy i w ogole sprzatanie mnie dzis czeka.. milego dzionka |
|
|
|
|
#1799 |
|
Wtajemniczenie
|
andziuchna - ja też jakos tak depresyjnie ostatnio... o odchudzaniu niemal zapomniałam.
Ale dziś na śniadanie 0g węglowodanów i zarna kawa bez mleka. Może wreszcie się uda? topcia - co z tą sukienką? chwal się!!!
|
|
|
|
|
#1800 |
|
Rozeznanie
|
teraz jadę szybko do Wawy po resztę dodatków! Jak wrócę to cyknę jakąś fotkę i pokażę
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:14.

czasem się człowiekowi należy cos od życia, a chandrę miałam. Chciaam się pochwalić , że coraz bliżej mi do 54 kg! ale zmienie na suwaczku dopiero jak osiągnę 54,00.

ale on tylko mi się podoba, nic więcej 

Ale walczyłam o niego jak lwica i w końcu stanęło na moim
kolokwium z prawoznawstwa poszło mi b.db i liczę również na taką ocenę, ale z tą moją babką to nic nie jest pewne i postawi ocenę jaką będzie jej się tylko chciało :/ ale mam poczucie dobrze zaliczonego kolosa i jestem szczęśliwa
może to dlatego, że mam okres, ale nie sądzę... Jak tylo @ się skończy, od razu zabieram się za codzienne 8m abs