|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Dzięki Megi
na pewno sobie coś dobrego upichce ![]() u mnie też ruszyło na szczęście, cały 1kg a ważyłam się przed chwilką mam nadzieje,że teraz będzie lecieć szybko po tym zastoju
|
|
|
#1772 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ZACZYNAMY 15 LUTEGO! MUSI SIĘ UDAĆ! Francuska dieta proteinowa dr Pierre Dukana
Cytat:
![]() Kochana jak poczytałam Twoje posty to popełniłaś trochę błędów więc teraz to Twoja waga na pewno ruszy jak szalona-oczywiście w dół startujemy z tak na oko podobnej wagi(wtajemniczone wiedzą czemu na oko (165)Dziś albo jutro jadę do siostry i wtedy się zważę-obiecuję ![]() wstawiam zdjęcie płaszcza-jak się uda
DUCANod 17 lutego waga początkowa chyba 87 w październiku 29 03 -81 24 06-73,8 Minus 13,2 Edytowane przez ewamik1971 Czas edycji: 2010-03-29 o 17:02 |
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Rozeznanie
|
Cześć dukanowe siostry
U mnie dzisiaj zwariowany dzień, rano wpadła do mnie kuzynka z którą widzę się od wielkiego święta i nie mogła się nadziwić ja kto zrobiłam że tak dużo schudłam, chciałam jej pokazać, że wcale się nie głodze i zajadam same pyszności, więc zrobiłam muffinki, ale potem tak się zagadałyśmy ze z muffinek zrobiły się węgielki ( a całe zapasy na nie wytraciłam) potem pojechałam na zakupy ale zapomniałam o najważniejszym -czyli o otrębach, więc cały dzien jestem o suchum pysku- czytaj jednym jogurcie i jednym wieśniaku znów musze iść na zakupy ale jak to mówią kto nie ma w głowie ten ma w nogach Poza tym dzisij mija równe 3 tygodnie na dukanie i na wadze równe 3kg mniej, może to i mało w porównaniu z waszymi spadkami, ale i tak cieszy. Poszłam też dzisiaj po sukienke do krawcowej i okazało się , że znów jest zaszeroka- naprawdę zwariowany dzień
Edytowane przez haniula1803 Czas edycji: 2010-03-29 o 18:01 |
|
|
|
|
#1774 |
|
Raczkowanie
|
Cześć!!!
Widzę że Wszystkie jesteście w świetnych nastrojach po ważeniu. Faktycznie po zastoju waga ruszyła w dół. Słońce świeci, waga spada pełna radocha Tylko tak dalej dziewczyny!!!!! : oklaski:
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
|
|
|
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
Wnioski na koniec dnia:
I najbardziej upokarzająca praca - szukanie pracy II jak nie masz szerokich plecow nie pomoze nic |
|
|
|
|
#1776 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam Kochanieńkie.
Gratuluję wam spadków, szczególnie tym po zastojach . Ja dzisiaj rano zaspałam (zmiana czasu), zdążyłam tylko zęby i gębusię umyć, ubrać się i jajka z lodówki drapnąć i do pracy, więc nie wiem jak waga Może jutro nie zaśpię ha haCytat:
Cytat:
Kochajmy nasze wagi ![]() Cytat:
![]() galloway dziękuję bardzo, spróbuję zrobić swój pierwszy pasztet w życiu Cytat:
one działają cudaCytat:
![]() Cytat:
będzie lecieć ale żadnych chlebków niedozwolonych i wasa![]() Cytat:
bo rozumiem że też masz spadeczek![]() a w ogóle to zauważyłaś że startowałyśmy z jednej wagi Ile masz wzrostu, bo ja aż 164cm.
|
|
|
#1777 |
|
Zadomowienie
|
czesc dziewczynki
![]() dobra ide prasowac
|
|
#1778 |
|
Rozeznanie
|
to ja tak super jeszcze nie mam
|
|
#1779 |
|
Raczkowanie
|
Patrzcie na mój podpis
|
|
#1780 |
|
Raczkowanie
|
Megi - ja mam wzrostu pare centymetrów mniej tj. 160 i moja idealna waga jest raczej nieosiągalna. Bo co bym zrobiła ze skórą? Zwijała w rulonik.
![]() ![]() ![]() Chcę tak schudnąć abym czuła się dobrze i wyglądała nieźle ![]() ![]() Mam nadzieję że mi się to uda ![]() Narazie idzie dobrze chociaż tak jak każda z Was mam chwile zwątpienia ale poczytam najnowsze doniesienia na forum i humor wraca. ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Ewamik GRATULUJĘ!!!!!! : oklaski:![]() klaski :
____________________ Początek 15.02.2010 waga 114kg 25.01.2011 waga 79,0 -spadek -35,0 ![]() I cel - 99kg na 8 maja - osiągnięty hura!! IIcel - 90 kg - osiągnięty Hura!!! IIIcel - tak dla zdrowia osiągnięty
|
|
|
|
|
#1781 |
|
Rozeznanie
|
ewamik Kochana pięknie uszyłaś płaszczyk, normalnie super, masz talent Dziewczyno
do tego jeans teraz jak najbardziej na czasie brawo (chyba szyłaś - tak mi się jakoś zdawało , czy kupiłaś, już się motam W ogóle byłam z mamą i siostrą na big przedświątecznych zakupach, 500 stów poszło ot tak... a jeszcze mięsiwo do kupienia pod koniec tygodnia. Oczywiście udział w tym miały moje Dukanowe zapasy, ale mam wszystko, dużo, okropnie dużo, dokupiłam słodzik w tabletkach i proszku, tylko tej pieruńskiej skrobi ciągle nie mam, poprosiłam kuzynkę, żeby mi gdzieś we Wrocku kupiła, ale nie wiem czy będę mogła na niej polegać... Zobaczymy, bynajmniej mam nadzieję a że nadzieja matką głupich to inna sprawa Najwyżej jeśli jej nie dostanę, to użyję mąki kukurydzianej, mówi się trudno Do tego kupiłam karmelową herbatkę Dilmah - pyszna karadko, jak mówiłaś cudna jest zapachowo i smakowo, Ty chyba ją z mlekiem nawet pijesz? Jeśli Dziewczynki nie wiecie, gdzie ją kupić - znajdziecie w Carrefour Okresu jak nie było, tak nie ma... Zła jestem, bo nie chcę się babrać z nim podczas świąt, a wiem, że tak pewnie będzie grrrrrrrr i jeszcze ta podwyższona waga yhhh ![]() Widzę, że każda z Was dalej działa w domku, no to się pochwalę, że przed chwilą wypucowałam lodówkę, aż lśni, fronty szafek kuchennych - a jutro będę walczyć z toaletą i wygram
|
|
#1782 |
|
Przyczajenie
|
Ewamik : ja mam 163 więc dużo to nie jest:p
już żadnych chlebków,ani niczego takiego co zatrzyma spadanie wagi,obiecuje ![]() dziś pierwszy dzień na warzywkach minął,znajomi grilla robili i siedziałam z nimi nawet mnie nie kusiło. Zadowolona jestem z siebie bardzo
|
|
|
#1783 |
|
Rozeznanie
|
ewamik gratulacjeeeeeeeeeeeeeeee
i wagi i płaszczyka elskede jak widzę czekasz na mnie z @ mi na niedzielę wypada ![]() idziemy jednakowo, PW jutro ostatni dzień ja teraz P robię 4 dni, żeby na święta mieć PW PW potem też dam 4 dni wiosenka - ja też 160cm adatkaa gratulacje samozaparcia w carrefurze widzę w gazetce foremki do muffinek te silikonoowe 12 szt za 9,9 w tesco były niedostępne, ciekawe jak tu papa miłego ważenia jutro rano
|
|
#1784 |
|
Rozeznanie
|
oj Aguś coś czuję, że my łeb w łeb w diecie jak i okresowo będziemy szły
![]() adatkaa - gratuluję samozaparcia, chociaż moi dzisiaj kupili karpatkę i jakieś ciacho ananasowe i sobie pożerali na moich oczach, mama mi jeszcze proponowała może jednak? Ale nie dałam się, piłam moją Dilmah karmelową, zagryzałam serkiem homo - kupiłam sobie malinowy, nie mogłam się oprzeć ![]() Dobra Dukaneczki, wszystkie śpią, to ja też nie będę gorsza Dobranoc, kolorowych snów, karaluchy pod poduchy
Edytowane przez elskede Czas edycji: 2010-03-29 o 23:35 |
|
|
|
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() zgubilam obraczke...... przez ta diete! jestem wsciekla jak nie wiem co!!!!! nawet mnie nie cieszy -0,3 na wadze juz szukam wszedzie! boje sie tylko ze 2 razy w nocy bylam siusiu i boje sie ze bylam taka polprzytomna i wtedy moze mi spadla![]() mam takiego dola..................... .......................:m ad:
|
|
#1786 |
|
Rozeznanie
|
hehe to i ja muszę zakupić tę karmelową
ja dziś lekkie -0,1 no i wczorajsze -0,5 utrzymane razem -6,4 ![]() ![]() ![]() cieszę się bo bałam się że znowu na plus jutro postaram się (znaczy jak mąż z dziećmi zostanie) na basenik w piątek i w niedzielę basenu nie będzie więc jutro bym chciała a dzień dzisiejszy poza domem więc odezwę się późniejjj ostatni dzień PW (gyrosa zrobię) miłego dnia ---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:49 ---------- oj karadko może się znajdzie, musi moja bratowa wczoraj zgubiła telefon dziś się w banku odnalazł bądź dobrej myśli i gratulacje wagi już prawie dychę masz
|
|
#1787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
najgorsze ze nie pamietam czy mialam wieczorem... ale chyba tak skoro od razu jak wstalam zauwazylam ze jej nie mam to pewno bym widziala wieczorem.... najbardziej sie boje ze ja splukalam![]() jestem zalamana!
|
|
|
#1788 |
|
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 09:44 ---------- Poprzedni post napisano o 09:30 ---------- ewamik płaszczyk ładniutki i dużo przy nim się napracowałaś...te wszystkie stębnówki i całe wykończenie no i w końcu zważyłaś się,no i co warto było !!!! gratuluje wagi !!!
Dżentelmen to mężczyzna, który potrafi opisać kobietę bez posługiwania się rękami. Edytowane przez galloway Czas edycji: 2010-03-30 o 09:47 |
|
|
|
|
#1789 |
|
Raczkowanie
|
Witam wszystkie dziewczyny,
U mnie dupa straszna,zważyłam się po 5 dniach PW i 6 dniach P i(11dni)i waga stoi w miejscu ani drgnie.Od 22.02 schudłam 4 kg mam dosyć.Nie wiem co się dzieje @ mam za 2 tygodnie więc to nie to.Mam takiego doła,że jeśli nic nie drgnie w tym tygodniu to rzucę to w choleręKaradko-spokojnie przeszukaj wszystko,nie denerwuj się,znajdzie się na pewno w najmniej oczekiwanym momencie.No to obie mamy doła
|
|
|
|
|
#1790 |
|
Rozeznanie
|
domino mojej mamie waga stała równo 2 tygodnie, potem spadł 1kg a teraz znowu zastój, ale i tak po ciuchach widać że chudnie
a ile Ty teraz ważysz?
|
|
#1791 |
|
Rozeznanie
|
DOmi ja zauważyłam, że w dni owulacyjne też waga łaskawa nie jest
więc moze to to jednak jak się waży codzinnie to widać co się dzieje może miałaś spadek u mnie tak skacze waga potrafi 0,5-0,8 z dnia na dzień wzrosnąć 1kg -1,2 z dnia na dzień spaść ale generalnie bilans jest w miarę czekam na mamę (z córką zostanie) Ewa a ten płaszczyk to sama szyłaś?
|
|
#1792 |
|
Rozeznanie
|
karadeczko Słonko spokojnie - jak mówiła Galloway - w kibelku byś usłyszała, nie szukaj teraz cały czas, daj sobie spokój jeden dzień, potem wpadnie Ci w ręce niespodziewanie, zobaczysz, może włożyłaś do jakiejś kieszeni, spokojnie Kochana, tylko nie odkurzaj w domu teraz, może do świąt wpadnie Ci w ręce
gratuluję spadków Kochane ![]() a u mnie waga z 75 znów wróciła do 73, okresu niet oczywiście pewnie będę się z tym babrać w święta jak chcę iść potańczyć............
|
|
#1793 |
|
Raczkowanie
|
Witam kochane
Dzięki za tyle ciepłych słów ![]() Tak płaszcz szyłam sama bo w Polsce producenci ubrań myślą że kobiety powyżej 42 rozmiaru nie istnieją ![]() Cieszę się że się Wam podoba a tak w ogóle ten materiał to taka imitacja jeansu trochę rozciągliwa tak że jest miękki i wygodny. Muszę wam powiedzieć że strasznie się cieszę swoją nową wagą moja motywacja jeszcze wzrosła ![]() Dzięki że namówiłyście mnie do zważenia ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:58 ---------- Karadko sprawdź dokładnie w pościeli ja kiedyś opłakany już kolczyk znalazłam po 2 dniach w poszewce od poduszki
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1794 | |
|
Zadomowienie
|
dziewczynki jestescie kochane
nie pamietam czy wieczoram mialam ale wydaje mi se ze bym zauwazyla jakbym wczesniej zgubila! juz kilka razy mialam sytuacje ze mi spadala ale zawsze to zauwazylam! tak mi przez ta diete paluchy schudly! ale ile kalori przy tym spale hehee jeszcze jak moj maz przyjdzie z pracy (a dzisiaj jeszcze po pracy ma zalatwienia wiec pozno bedzie) to chyba kibelek rozbierzemy, bo moze jeszcze tam gdzies jest..... i analizowalam rano caly proces sikania i jedyne co moglo sie stac to jak otwieralam deske to mogla wpasc, a ze bylam zaspana i nawet swiatla nie zapalalam tylko tak na slepo to moglam plumkniecia nie uslyszec ![]() ---------- Dopisano o 11:14 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ---------- Cytat:
a z tymi poduszkami to dobra mysl wszystko rozbiore jak na obiad do domu przyjde!
|
|
|
#1795 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1796 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1797 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
i tak Wam dziekuje za troske i ze moglam swoje zale wyplakac tutaj
|
|
|
#1798 |
|
Rozeznanie
|
mam nadzieję, że szybko ją znajdziesz
|
|
#1799 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie kochane Dukanki
nie odzywałam sie przez wekend ale leżałam z goraczką plackiem,ze nie wiedziałam jak sie nazywam.wczoraj byłam u lekarza dostałam antybiotyk i już lepiej żyje !!!waga spada wiec jestem happy buziaczki |
|
|
|
|
#1800 |
|
Raczkowanie
|
galloway-teraz ważę 69,9 ,11 dni temu tyle samo ważyłam owszem po ciuchach widać ale wkurza mnie to,wy tak ładnie chudniecie
a ja w miejscu.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:54.

na pewno sobie coś dobrego upichce 

startujemy z tak na oko podobnej wagi(wtajemniczone wiedzą czemu na oko
(165)
: oklaski:

klaski :
, czy kupiłaś, już się motam
Najwyżej jeśli jej nie dostanę, to użyję mąki kukurydzianej, mówi się trudno
i jeszcze ta podwyższona waga yhhh 

najgorsze ze nie pamietam czy mialam wieczorem... ale chyba tak skoro od razu jak wstalam zauwazylam ze jej nie mam to pewno bym widziala wieczorem.... najbardziej sie boje ze ja splukalam
a ile Ty teraz ważysz?