![]() |
#1771 |
Rozeznanie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
aaaaał...
właśnie sobie siedze a tu mnie cos boli i narasta z boku brzucha.. przytrzymalo chwile i przestalo.. nie przestrachałam sie, ale zaskakujące to... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1772 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() I tak zapytam.. jak radzisz sobie z bolącym zębem? Bo u mnie ino patrzeć jak mój dziurawiec zacznie napierdzielać ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19855237]Super, wiem coś o tym męczącym szpitalu
![]() ![]() No ja tym bardziej. Wczoraj mnie wypisali w 17 dobie pobytu... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1774 |
Zakorzenienie
|
oj, bratko, to Was faktycznie przytrzymali...
ale masz rację, że są tego plusy - dużo już umiesz i pępkiem nie musisz sobie zawracać głowy. z kąpaniem też na pewno sobie poradzicie ![]() a teraz cieszcie się każdą chwilką we troje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1775 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie to ja jestem zakupoholiczką i na razie w komodzie mam ciuchy do 3 mca (śpiochy, kaftaniki, pajace) a w szafie mam ciuchy też do 3mca ale takie wyjściowe jak sukienki, bluzeczki sweterki.Reszta ciuchów jest spakowana w pudłach na szafie. Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Lea trzymamy. ![]() U mnie dziś pogoda barowa.Ciągle pada a miałam okno sobie umyć.Spałam do 10.00 i pewnie bym spała dalej ale czekam na dostawę. Tesco w uk prowadzi internetową sprzedaz jedzenia i chemi i wczoraj poczyniłam zakupy takie większe przed przyjazdem moich rodziców i czekam teraz na dostawę. |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1776 |
Zakorzenienie
|
jest kolejna wiadomość od Lei:
" Dobra wiadomość jest taka, że dziś urodzę, bo pęcherz gdzieś pękł i wody się ulewają po troszku. ale kiedy urodzę - trudno wyczuć. ale i tak humor mi wrócił. i mam super położną. skurcze wciąż słabe, rozwarcie na 2 place tylko, ale będzie dobrze, kroplówka kapie, a w pupę dostałam zastrzyk - nie znoszę zastrzyków." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Konto usunięte
|
Brawo Lea
![]() Ja od rana na położną czekam, ma być między 11 a 14 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19857616]Brawo Lea
![]() Ja od rana na położną czekam, ma być między 11 a 14 ![]() ![]() ![]() A co jakbyś wyszła? ![]() No bo kurde ja nienawidzę takiego umawiania się z ludźmi, jak ma być to ma być, przecie ja też mam swoje plany. Nie ma pipy to wychodzę i kiszka z nią ![]()
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... ![]() Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
Szaja-to następnym razem umów się z nią w godzinnych "widełkach" tyle czasu czekać to bezsens przecież
![]() a poród Lei to chyba bardziej przezywam od swojego ![]() normalnie aż sama skurczy dostałam ![]() Margo-a Ty się nie wpychaj w kolejkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1781 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1782 |
Konto usunięte
|
Tzn. nie, no luzik, już po wizycie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
lecę prasować. wymyśliłam sobie sposób, żeby mnie to nie męczyło. obniżyłam mocno deskę i prasuję siedząc na łóżku
![]() tylko sobie jakieś radyjko włączę, zeby przyjemniej było. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1785 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, Emerald napisała mi, że i u niej się coś zaczęło - od rana jakieś krwawienie i lekkie, ale regularne skurcze
![]() może powitamy dziś dwójkę dzieciaczków i kolejka się ruszy ![]() a ja poprasowałąm na siedząco i nagle odkryłam, że moje stopy zwiększyły objętość dwukrotnie, więc przerwa w prasowaniu na leżenie z nogami do góry.
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2010-06-08 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1786 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ciekawe kiedy u mnie coś zaskoczy... ![]() Emerald kciuki za szybki poród ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1787 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jola myślę, że u Ciebie lada chwila zaskoczy ![]() Margo chyba czas na pobyczenie się z nogami do góry ![]() Ja chyba przejdę się na tą zas***ą pocztę. Najgorsze jest to, że mam do niej kawałek drogi ![]()
![]() |
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
No to czekamy na dwóch dzidków
![]() Ja w końcu umyłam to okno.Wyszło słońce więc umyłam okno i drzwi wejściowe.Jak skończyłam myć to zaczął deszcz padać dosłownie 5 minut i znowu słońce.Na szczęście okno i drzwi są pod daszkiem więc mi nie zachlapało. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1789 |
Rozeznanie
|
oooo bo to juz i czas na emerald
ale super, wreszcie sie ruszylo to lea blokowala kolejke jednak ![]() ![]() margo ja tez musze sie juz polozyc..... kiepsko sypiam ostatnio i w dzien nadrabiam... Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-06-08 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 |
Zakorzenienie
|
małż zdobył przedostatnie zaliczenie i dostał 5
![]() coś go choróbsko jakieś łapie przy okazji i zarządził separację po swoim powrocie z Wro. i przywiezie mi koszyk truskawek od teściów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1791 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() dzis bylam na ostatniej wizycie u lekarza..szyjka skrócona,przygotowana, rozwarcia brak, brzuszek obniżony-ładny(cokolwiek to miało znaczyć).I tyle wiem ![]() ![]() Lea- trzymam kciuki ![]() Emerald-czy to na pewno już??Jesli tak, to trzymam kciuki również ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
i jeszcze jeden sms od Lei:
"Hey, o 14 całe wody odeszły, zaczęły się silniejsze skurcze, ale są za krótkie - 30s co 2 min. skakałam na piłce, aleto nie pomogło, teraz jestem pod prysznicem... zobaczymy co dalej." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1793 | |||||
Zadomowienie
|
czesc kobitki
![]() ja trzymam ubranka w naszej zbiorczej szafie, bo mamy w domu tylko jedna meeega olbrzymią ![]() Cytat:
![]() kciukasy zacisniete ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19854676]Info od Lei: Jest w szpitalu, podpinają jej oxy, mamy kciuki trzymać ![]() Trzymamy zbiorowo ![]() powodzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a ja dzis dalam sobie na luz. czekalam tylko, az TZ pojedzie do pracy, wstalam z lozka, wstawilam pranie,starlam kurze, pomylam podlogi, wywiesilam pranie, wstawilam nastepne, krociutki spacer z piesiem.....zaszalalam... a teraz sie modle, zebym na porodowke zaraz nie pojechala ![]()
![]() |
![]() |
#1794 | ||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1795 |
Zakorzenienie
|
lea, emerald, trzymam kciuki
![]() Gin mnie zbadał, a co ![]()
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Kurcze a ja mam chyba hemorojda.Nie boli ani nie krwawi ale jakis kawałek mieska wystaje z pupci. Czym to posmarowac w ciąży?
Dziewczyny podajcie mi jakąś maść skuteczną na hemorojdy to mi mama przywiezie w czwartek. Edytowane przez Darianna25 Czas edycji: 2010-06-08 o 16:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Zakorzenienie
|
Ja stosowałam maść Posterisan i pomaga. Są też czopki, które podobno też są skuteczne.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, czy ktoras z was kupowala uzywane ubranka dla bejbika??kurcze, ja sie troche waham, bo w sumie maluszek to maluszek- delikatna, wrazliwa skorka itp. a z drugiej strony to cena kuuuusi... i sama juz nie wiem...hmmm
![]() |
#1799 |
Konto usunięte
|
ja
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1800 | |
Zadomowienie
|
LEA dajesz czadu!Trzymam kciuki
Już po wizycie.Wzsystko ok więc czekamy na rozwój akcjii. ---------- Dopisano o 17:45 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
![]() W lumpie mozesz kupić tańsze,lepszej jakości bawełniane ciuszki niż w sklepie ![]() Upierzesz,uprasujesz i będzie dobrze
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:42.