![]() |
#1741 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. V :-))
witam. wcześnie wstałam bo mąż ma dziś wypłatę.Trzeba trochę poszaleć.
Napisałam dużo,ale nagle wszystko mi znikneło!!!!!
![]() |
#1742 |
Zadomowienie
|
Witam nadal 2w1 czwarty dzień po terminie
![]() U mnie nocki coraz gorsze.Przekręcenie się na drugi bok,to koszmar...Do tego ból kości łonowej. W ogóle mam wrażenie,że wszystkie kości w okolicy bioder mnie bolą ![]() Do tego pogoda brzydka jest ![]() lea czekamy na wieści od Ciebie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1743 |
Zakorzenienie
|
Jola-u nas upały
![]() Margo-to połóż się i leż ![]() ale Tobie chyba przedwczesny nie zagrażał ![]() witam w dwupaku,2dni do terminu wieczorami i w ciągu dnia bóle @ lekkie skurczybyki podczas chodzenia czy przybrania nieodpowiedniej dla małej pozycji i tyle ![]() zaparzyłam kolejny garnek herbatki z liści... ![]() wezmę się i skończę chyba porządki w kuchni o ile Zu mi da prania kolejne też wrzucę,pogoda piękna na to ![]() coś mi się wydaje,że serdelki dzisiaj piękne zobaczę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1744 |
Zakorzenienie
|
ehh... ja już widzę swoje serdelki
![]() jakąś godzinę temu myślałam, że coś się zaczyna, ale to był fałszywy alarm. całe szczęście, bo naprawdę dziś nie mogę się rozpakowywać. ![]() [Araczki też mówiła "nie mogę, nie mogę"... ![]() na razie brak wieści od Lei. dziewczyny, które tu pozostały jeszcze w dwupaku, jeśli macie ochotę, to możecie mi podesłać swoje nr tel, bo Lea na razie raczej nie będzie mogła się zająć przekazywaniem informacji od Was dla reszty. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1745 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
No już prawie nie, więc tylko lada dzień czekam ![]() Cytat:
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19844236]jestem już w domu... całą droge od gina przebeczałam, wciąż rycze jak bóbr, ![]() Maksiu już śpi, już się z nim nie zobaczę przed pójściem do szpitala, ... tak mi go żal zostawiać w domu, że teraz patrze na niego i płaczę. ![]() Ale może to i lepiej, że rano, jak bedę wychodzić z domu on będzie jeszcze spał, inaczej on by mocno plakal, a ja razem z nim, Niby z łożyskiem ok, wody tez wciąż dobre, ale to już tyle po terminie, że jutro rano mam sie zgłosić do szpitala. Od ostatniej wizyty nic się w środku nie zmienilo, wciąż zero rozwarcia, szyjka zupełnie nie przygotowna. ![]() Lekarz zbytnio mnie nie pocieszył, powiedział, że pewnie dostanę jutro oksy , ale skoro przy Maksiu 3 nie przyniosły rezultatu, to on sądzi, że nie ma co liczyc na cud. ![]() ![]() Więc poprosilam od razu o recepte na ten żel z prostaglandynami (180zł) ![]() Kobiety, to jes niesprawiedliwe, żeby po dwóch ciążach byc o miesiąc do przodu z brzuchem. ![]() No i caly czas mi się o Maksia rozchodzi, teraz jeszcze, jak jest chory, jest taki marudny, i jeszcze bardziej mamusiny. ![]() Ja nie chce do szpitala. ![]() Leoś, nie smutaj się ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Dzisiaj położna przychodzi. Małż odbiera wyniki rezonansu. Mnie komar w nocy w powiekę użarł ![]() Wczoraj byłam w 3 sklepach dla dzieci - w żadnym nie ma opasek na głowę ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Szaja - zrób koniecznie, zabierz co trzeba na spacer, przysiadź na ławce i dziergaj
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1747 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też narzekałam na nocki, na obracanie się itd. Teraz mi trochę żal tamtego czasu... inaczej się na ciążę patrzy jak się toto już widzi na zewnątrz. ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19852832]Mnie komar w nocy w powiekę użarł ![]() [/QUOTE] No też sobie miejsce znalazł... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1748 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1749 |
Zakorzenienie
|
Jola-też tak po cichy liczę,że jak Lea się rozpakuje to hurtem polecimy
![]() ![]() ehhh... no to biorę się za robotę nie ma co smęcić |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
swoich i małża nie prasuję, ale dzidkowi wypada
![]() a swoje to dopiero przejeżdżam żelazkiem jak wyciągam z szafki, żeby ubrać. przecież i tak się w szafce pogniotą, to po co 2 razy to samo robić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1751 |
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
ja Was witam też 2w1 ![]() ![]() zaraz się biore za przepakowywanie torby i lece na zakupy (jakieś spodnie z dresu musze kupic do szpitala bo przed porodem to chyba w koszuli tam latac nie będę ![]() a jujtro na oddział ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1752 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1753 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1754 |
Zakorzenienie
|
sporo
![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19853513]tez tak uważam ![]() daleko nam do tytułu Perfekcyjnej Pani Domu ![]() wracając jeszcze do prasowania - małż chodzi niewyprasowany, bo tak lubi. i nie da sobie przed wyjściem nic odprasować, no chyba, ze to naprawdę ważna uroczystość ![]() jaja normalnie - niby montują te okna, ale okazało się, że parapety za krótkie przyjechały i dwa okna za niskie. z oknami da się pokombinować, ale parapety się nie nadają. i znów trzeba będzie czekać. dobrze, że nie jestem z tym wszystkim sama... ps. a propos ciuszków - trzymacie je na półkach, takich otwartych, z dostępem kurzu, czy tylko w zamkniętych szafkach, szufladach itp.?
jesteś tym, co czujesz, jesteś tym, co wiesz, jesteś tym, co potrafisz, jesteś tym, kim być chcesz Ewcia Przemek Edytowane przez margo80 Czas edycji: 2010-06-08 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1755 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1756 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:28 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:29 ---------- Poprzedni post napisano o 08:28 ---------- Cytat:
![]() Nasze i dzidka ciuszki prasuję. DZIEWCZYNY O 15.40 MAM WIZYTĘ I PROSZĘ O KCIUKI,ŻEBYM NIE MUSIAŁA IŚC NA ODDZIAŁ.CHCĘ JESZCZE POCHODZIĆ PO MIEŚCIE ![]()
W końcu się doczekałam ![]() Michalinka jest już na świecie ![]() Edytowane przez iza240 Czas edycji: 2010-06-08 o 09:31 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1757 | |||
Rozeznanie
|
dzien dobry mamusie
łaaaaał jaka slooodka Cytat:
![]() [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;19844236]jestem już w domu... całą droge od gina przebeczałam, wciąż rycze jak bóbr, ![]() Maksiu już śpi, już się z nim nie zobaczę przed pójściem do szpitala, ... tak mi go żal zostawiać w domu, że teraz patrze na niego i płaczę. ![]() Ale może to i lepiej, że rano, jak bedę wychodzić z domu on będzie jeszcze spał, inaczej on by mocno plakal, a ja razem z nim, Niby z łożyskiem ok, wody tez wciąż dobre, ale to już tyle po terminie, że jutro rano mam sie zgłosić do szpitala. Od ostatniej wizyty nic się w środku nie zmienilo, wciąż zero rozwarcia, szyjka zupełnie nie przygotowna. ![]() Lekarz zbytnio mnie nie pocieszył, powiedział, że pewnie dostanę jutro oksy , ale skoro przy Maksiu 3 nie przyniosły rezultatu, to on sądzi, że nie ma co liczyc na cud. ![]() ![]() Więc poprosilam od razu o recepte na ten żel z prostaglandynami (180zł) ![]() Kobiety, to jes niesprawiedliwe, żeby po dwóch ciążach byc o miesiąc do przodu z brzuchem. ![]() No i caly czas mi się o Maksia rozchodzi, teraz jeszcze, jak jest chory, jest taki marudny, i jeszcze bardziej mamusiny. ![]() Ja nie chce do szpitala. ![]() lea, czasami tak jest ze wszystko naraz sie zmawia, ale pomysl ze juz za chwile bedziesz miala dwoch synkow przy sobie, sa chwile kiedy cos wydaje nam sie nie do pokonania tylko po to bysmy odkryli swoja sile ![]() trzymamy kciuki za was i pozdrowionka ![]() Cytat:
![]() Cytat:
iza juz trzymam ![]() Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-06-08 o 09:46 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1758 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1759 |
Konto usunięte
|
Info od Lei:
Jest w szpitalu, podpinają jej oxy, mamy kciuki trzymać ![]() Trzymamy zbiorowo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1760 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, świruję już.
tyle co małż wyjechał, a ja czuję się jakoś "mokro". normalnie aż mi się gorąco ze strachu zrobiło... lecę do łazienki - nic. ulgaaaa...... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1761 |
Rozeznanie
|
hej, chciałam się tylko zameldowac nadal 2w1
![]() U mnie sytuacja unormowana, po ostatnim poście jaki napisałam w weekend małż do mnie przyjechał nie mówiąc nic wcześniej, że miał taki zamiar ![]() Oczywiście przeprosił za to co gadał i za to, że nie przyjechał wcześniej ![]() Wyjaśnił mi wszystko i teraz rozumiem dlaczego tak zrobił, ale mniejsza o to.. Jutro idę do gina, zęby nadal bolą ale jakoś przeżyjemy.. ![]() Nie mam teraz za bardzo czasu żeby was nadrobic bo ciągle jesteśmy gdzieś nad wodą ![]() Spróbuję wpasc wieczorem do Was, miłego dnia ![]()
![]() |
#1762 |
Rozeznanie
|
lea trzymamy!!!!!!
gringoo to fajosko że mąż jednak zrozumiał i oby tak mu zostało ![]() Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-06-08 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1763 |
Zakorzenienie
|
Gring00 - cieszę się, że się poukładało, jednak nie taki on zły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1764 |
Zadomowienie
|
Witam Was dziewczyny po długiej mojej nieobecności. Od wczoraj na szczęście we trójkę w domku
![]() ![]() Trzymam kciuki za Leę żeby jednak zadziałało i maluszek szybciutko pojawił się na świecie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1765 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1766 |
Rozeznanie
|
bratkab o to dobrze ze juz jestescie w domku, na pewno wszystkie zalecenia tylko wydaja sie skomplikowane, ale najwazniejsze ze jestes opanowana i nie wariujesz
![]() jeszcze raz gratulacje ![]() wogole dziewczyny niewiem co sie dzieje w mojej glowie... pewnie tez tak macie, że juz bym chciala urodzic i zajmowac sie maluszkiem, a za chwile mysle ze o matko, jak ja dam sobie rade... i w rezultacie mam wyrzuty sumienia ze sie boję.... Edytowane przez jamaicaP Czas edycji: 2010-06-08 o 10:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1767 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Kurcze ale dziś ciepło. Biorę małego na spacerek po połodniu, ze mnie się leje z tej temperatury a jak tu małego ubrać żeby mu było dobrze i nie za ciepło?? Oj jeszcze muszę się uczyć... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1768 |
Zakorzenienie
|
![]()
Lea napisała:
"Podpięli mi kroplówkę i tak sobie spaceruję, na razie cisza, tylko słabe skurcze, ledwo odczuwalne" |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1769 | ||||
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19854676]Info od Lei:
Jest w szpitalu, podpinają jej oxy, mamy kciuki trzymać ![]() Trzymamy zbiorowo ![]() Powodzenia lea ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie na chwilkę padać przestało...Fajnie ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1770 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;19854676]Info od Lei: Jest w szpitalu, podpinają jej oxy, mamy kciuki trzymać ![]() Trzymamy zbiorowo ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() JamaicaP ja też mam napady różnych myśli. Z jednej strony straaasznie chce już urodzić ale z drugiej się boje jak to będzie przy porodzie, czy dam rade. Jak już opanuje myśl porodową to nachodzi inna "czy dam sobie rade z Mikołajkiem, jak to będzie" ![]() ![]() Ależ się wczoraj wściekłam na listonosza ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.