Rozstanie z facetem - część 11 :( - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Intymnie

Notka

Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-08-19, 11:29   #1771
Manja25
Rozeznanie

Dot.: Rozstanie z facetem - część 11 :(

U mnie za tydzień minie pół roku od rozstania ( od definitywnego urwania kontaktu ponad 2 ) i co?? niby nie myślę już tak intensywnie o byłym ale o jakimś innym facecie też nie.
Chcę się zakochać a tu jedna wielka d**a .
Postanowiłam zrobić sobie przerwę od szukania i ' romansów' . Te portale, poznani faceci- wszystko to mnie juz zniechęciło. więc przerwa. I co ma być to będzie.
Stary 2010-08-19, 11:32   #1772
krolowazimy
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez OtTakaJa Pokaż wiadomość
no właśnie. Kiedyś wierzyłam "nie rób drugiemu co tobie nie miłe". Ale już nie wierzę.
Ja tam wierzę. Spokój ducha, brak wyrzutów sumienia - bezcenne.

OtTakaJa - powiedz następnym razem grzecznie co i jak. Albo nie odpisuj
krolowazimy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 11:34   #1773
martusiax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Manja25 Pokaż wiadomość
U mnie za tydzień minie pół roku od rozstania ( od definitywnego urwania kontaktu ponad 2 ) i co?? niby nie myślę już tak intensywnie o byłym ale o jakimś innym facecie też nie.
Chcę się zakochać a tu jedna wielka d**a .
Postanowiłam zrobić sobie przerwę od szukania i ' romansów' . Te portale, poznani faceci- wszystko to mnie juz zniechęciło. więc przerwa. I co ma być to będzie.
Też pokasowałam konta gdzie tylko miałam bo uznałam że jak ma się ktoś pojawić to pojawi się jak zwykle niespodziewanie
Wierzę w to, że będzie dobrze;D
Jestem taką optymistką że to aż niezdrowe;p
Stary 2010-08-19, 11:36   #1774
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Ja tam wierzę. Spokój ducha, brak wyrzutów sumienia - bezcenne.

OtTakaJa - powiedz następnym razem grzecznie co i jak. Albo nie odpisuj
Ja mu powiedziałam najpierw grzecznie, że nie szukam chłopaka i nie jestem zainteresowana. Ale jak widać nie dotarło, więc nie wytrzymałam i napisałam mu dosadniej. Ja się przejmuję, że chamsko potraktowałam chłopaka, ale słuchajcie na niego to nie podziałało. Przed chwilą znów napisał. Nie no, spróbuję olać go i nic nie odpisywać, mam nadzieję, że podziała

OtTakaJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 11:43   #1775
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Malla Pokaż wiadomość
hehe, tym się straszy małe dzieci, aby je przekonać, żeby były grzeczne, ale nie zmienia to faktu, że nie powinniśmy postępować chamsko wobec niewinnych ludzi, są inne metody, można użyć innych słów
ale przecież OtTakaJa powiedziała mu grzecznie, tylko że on tego nie uszanował...

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ----------

Cytat:
Ja mu powiedziałam najpierw grzecznie, że nie szukam chłopaka i nie jestem zainteresowana. Ale jak widać nie dotarło, więc nie wytrzymałam i napisałam mu dosadniej. Ja się przejmuję, że chamsko potraktowałam chłopaka, ale słuchajcie na niego to nie podziałało. Przed chwilą znów napisał. Nie no, spróbuję olać go i nic nie odpisywać, mam nadzieję, że podziała
a można wiedzieć co takiego napisał po tej Twojej "chamskiej" odpowiedzi?

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.
wadera4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 11:45   #1776
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wadera4 Pokaż wiadomość
Napisał: 'miłego wieczorku'. A przed chwilą: 'jak mija dzionek'.

Jeśli to, że nic nie będę odpisywać i nie będę odbierać nic nie pomoże to mam wredny plan. Ale zastosuję go dopiero w ostateczności

Edytowane przez OtTakaJa
Czas edycji: 2010-08-19 o 11:49
Stary 2010-08-19, 11:47   #1777
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:

Są groby uwiecznione tylko wspomnieniem, na których wciąż tli się płomień rozpaczy.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-08-19, 11:48   #1778
rafinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisał: 'miłego wieczorku'. A przed chwilą: 'jak mija dzionek'.
twardziel
rafinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 11:49   #1779
OtTakaJa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rafinka Pokaż wiadomość
twardziel
raczej desperat

Stary 2010-08-19, 11:58   #1780
Manja25
Rozeznanie

Cytat:
Wiem jakie to może być wkurzające i irytujące. Sama też miałam pare mies. temu podobnego adoratora ,który doprowadzał mnie do szału i wręcz do jakiejs nerwicy . ..Pojawiałam się na gg , nie minęło kilka sekund i już pisał...nie odpisywałam przez 10 sekund to wysyłał znaki zapytania i pisał że go olewam i że nie chcę z Nim pisać. Na początku tłumaczyłam, poźniej doszło do tego że ukrywałam się na gg, ale On i tak pisał....Pisałam że idę kolacje sobie zrobić i zostawilam gg na zaraz wracam a On że chyba nie poszłam kolacji robic bo jestem na gg..... piszę że idę spać a On o której rano wstaje...i w tym momencie moja cierpliwość się skończyła - odpisalam że wstanę jak wstane i usunęłam go z gg i dałam żeby nie pokazywać statusu nieznajomym...i mam spokój.
Stary 2010-08-19, 12:04   #1781
martuch_
Rozeznanie

No hej panny

jak tam u was samopoczucie?

u mnie średnie.. cały czas pomagam znajomym w związkach.. a sama siebie nie mogę ogarnąć. porażka

martuch_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-19, 12:04   #1782
wadera4
Wtajemniczenie

dziewczyny dzwoniłam do byłego w sprawie tych pieniędzy.. powiedział, że zapłaci część, a resztę mi wyśle za miesiąc.. także chyba dobrze..
ale to nic! potem powiedział, że we wtorek wyjeżdża do Warszawy i że musimy się spotkać!
ja na to "ale po co?!" - "no tak, przecież musimy się spotkać i pogadać!"

Stary 2010-08-19, 12:18   #1783
martuch_
Rozeznanie

Cytat:
dziewczyny dzwoniłam do byłego w sprawie tych pieniędzy.. powiedział, że zapłaci część, a resztę mi wyśle za miesiąc.. także chyba dobrze..
ale to nic! potem powiedział, że we wtorek wyjeżdża do Warszawy i że musimy się spotkać!
ja na to "ale po co?!" - "no tak, przecież musimy się spotkać i pogadać!"

Czas pokaże po co

Stary 2010-08-19, 12:29   #1784
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez krolowazimy Pokaż wiadomość
Wadera

Dobrze wiesz, jak jest. Spotkać kogoś ok możesz każdego dnia. Najczęściej ten ktoś wyskakuje jak Filip z konopii. Grunt to być dobrze przygotowanym na ten dzień (wiecie, lśniące włosy, piękna cera ). Czyli: układaj sobie życie tak, żebyś była zadowolona, szczęśliwa i rozglądaj się.
otóż to! i od razu przypomniała mi się akcja jak wymieniałam olej w samochodzie w naszym "podwórkowym" kanale. akurat do sąsiadów przyjechał super chłopak a ja taka upier..lona w tym oleju bo oczywiście korka nie odkręciłam ale się patrzył! a mi głupio było

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

Cytat:
Napisane przez martuch_ Pokaż wiadomość
Czas pokaże po co
przestań, ja nie chcę z nim rozmawiać! żebym się poryczała i żeby się napawał moim smutkiem?! nie chcę...

Edytowane przez wadera4
Czas edycji: 2010-08-19 o 12:38
Stary 2010-08-19, 12:51   #1785
martuch_
Rozeznanie

Cytat:
otóż to! i od razu przypomniała mi się akcja jak wymieniałam olej w samochodzie w naszym "podwórkowym" kanale. akurat do sąsiadów przyjechał super chłopak a ja taka upier..lona w tym oleju bo oczywiście korka nie odkręciłam ale się patrzył! a mi głupio było

---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:22 ----------

przestań, ja nie chcę z nim rozmawiać! żebym się poryczała i żeby się napawał moim smutkiem?! nie chcę...
To bądź silna przynajmniej się postaraj

Stary 2010-08-19, 13:01   #1786
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez martuch_ Pokaż wiadomość
To bądź silna przynajmniej się postaraj
będę się starała..
a jeśli on będzie chciał do mnie wrócić?!!!
albo, co gorsza, zacznie wypominać wszystko, że to moja wina, że był nieszczęśliwy albo że mnie nie chciał ranić i dlatego odszedł?.. ja nie chcę znów tego rozdrapywać.. a jakoś nie wierzę, że mielibyśmy o czymś innym rozmawiać...
no chyba, że będzie chciał się umówić na te wizyty z psem

Stary 2010-08-19, 13:17   #1787
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
będę się starała..
a jeśli on będzie chciał do mnie wrócić?!!!
albo, co gorsza, zacznie wypominać wszystko, że to moja wina, że był nieszczęśliwy albo że mnie nie chciał ranić i dlatego odszedł?.. ja nie chcę znów tego rozdrapywać.. a jakoś nie wierzę, że mielibyśmy o czymś innym rozmawiać...
no chyba, że będzie chciał się umówić na te wizyty z psem
wadera jeżeli nie chcesz to możesz mu powiedzieć, że nie możesz się spotkać. Niech Ci kase przeleje na konto i tyle. Powiedz mu że przecież nie macie o czym rozmawiać a wasz związek to już zamknięty rodział i niech każdy pójdzie swoją drogą. Ty musisz wybrać co dla Ciebie najlepsze

To by było żałosne z jego strony zeby tak na pożegnanie przed Twoim wyjazdem wypominać Ci takie rzeczy, mieliście czas na to żeby sobie wszystko wyjaśnić.

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:11 ----------

A ja Wam powiem, że widziałam sie wczoraj z eks ale bylo to spotkanie po "koleżeńsku". Utwierdziłam się w mojej decyzji coś tam mnie do niego ciągnęło, bo On mnie pociaga fizycznie, ale jest zbyt niedojrzały emocjonalnie, w związku nie jest w stanie mi dać tego czego potrzebuje. Wiem jakiego faceta chciałabym mieć i wiem, że to nie jest On Dogadywaliśmy się lepiej niż ostatnio, jak byliśmy jeszcze w zwiazku. Z nim byłam nieszcześliwa bo On sie za mało angażował według mnie, teraz już na niego nie czekam i czuje sie o wiele lepiej
Ale sie zastanawiałm nad tym czy w ogóle sie z nim spotkac, wydawało mi się, że nie jestem na to gotowa, zeby go widzieć, ale ostatecznie się ciesze, że sie zobaczyliśmy.
Ofelia 20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 13:30   #1788
rafinka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość

A ja Wam powiem, że widziałam sie wczoraj z eks ale bylo to spotkanie po "koleżeńsku". Utwierdziłam się w mojej decyzji coś tam mnie do niego ciągnęło, bo On mnie pociaga fizycznie, ale jest zbyt niedojrzały emocjonalnie, w związku nie jest w stanie mi dać tego czego potrzebuje. Wiem jakiego faceta chciałabym mieć i wiem, że to nie jest On Dogadywaliśmy się lepiej niż ostatnio, jak byliśmy jeszcze w zwiazku. Z nim byłam nieszcześliwa bo On sie za mało angażował według mnie, teraz już na niego nie czekam i czuje sie o wiele lepiej
Ale sie zastanawiałm nad tym czy w ogóle sie z nim spotkac, wydawało mi się, że nie jestem na to gotowa, zeby go widzieć, ale ostatecznie się ciesze, że sie zobaczyliśmy.
zazdroszczę, masz zdrowe podejście, bardzo dobrze jak to zrobiłaś?

ja nie mogę widywać eksa dalej, bo by mi serducho wysiadło czy na to można coś poradzić? jeju, mam takie wahania, że aż jestem przerażona

Edytowane przez rafinka
Czas edycji: 2010-08-19 o 13:41
rafinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 13:59   #1789
mimimka
Zadomowienie

Moj wabik na facetow dziala dalej. Wczoraj kumpela powiedziala mi, ze chlopak z pracy pytal czy jestem wolna A pan nudziarz Y caly czas probuje i sie odzywa choc juz mu mowilam ze nie jestem zainteresowana...
Jakie to fajne uczucie wiedziec ze to JA wybieram z kim chce byc
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-08-19, 14:01   #1790
maczupikczu
Zadomowienie

GG do maczupikczu

jaki wabik podziel sie ta tajemnica??
Stary 2010-08-19, 14:10   #1791
mimimka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez maczupikczu Pokaż wiadomość
jaki wabik podziel sie ta tajemnica??
Po prostu jestem soba Bedac z eskem bylam zamknieta w sobie, nieraz zalamywalam sie sytuacja i przez to lazilam smutna i nei bylam trakcyjna. A teraz czuje ze zyje, wale nie placze (chyba ze na filmie), smieje sie kazdego dnia, jestem rozmowna, nie zamykamsie w sobie i prosze... Odrazu lepiej wygladam i jestem bardziej atrakcyjna
You can spend, minutes, hours, days, weeks or even months over-analyzing a situation; trying to put the pieces together, justifying what could've, would've happened - or you can just leave the pieces on the floor and move the fuck on!!
mimimka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 14:17   #1792
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez maczupikczu Pokaż wiadomość
miminka, łeee jak masz jego penisa to sie nie masz co martwic, wiesz w rzie co "zab za penis" czy jak to szlo

wadera ja tylko 3 lata mlodsza ale co tam "starosc nie radosc, smierc nie wesele, mlodosc nie wiecznosc!"

juniorka, ale wiesz u mnie to nie byl jednorazowy wybryk?
i najgorsze jest to, ze to nadal moze sie powtarzac no chyba, ze w koncu pojde po rozum do glowy i powiem stop, teraz czas placic za przyjemnosci
A kto powiedział,ze to 1-razowe u mnie było??
Dzięki Malla
W końcu po 5 latach mi się udało bo już myślałam,że nigdy nie uda mi się go z życia wyrzucić a jednak...
Wczoraj po prostu siedziałam u Niego,jadł chińskie(jak zawsze za*****ście ostre a ja takiego nie lubię więc polał mi łagodnym sosem tak jak zawsze to robił,zebym mogła zjeść z nim...
I herbatka,wspólny papieros jak kiedyś bywało jak byliśmy razem...
I pojawiła się taka pustka...aż sie dziwnie poczułam bo wróciło to wszystko co mnie wkurzało,dobijało,doprowa dzało do kłótni...
To jaki był,jak chciał w złotej klatce trzymać...
I taka pustka gdzieś tam głęboko mimo,że jeszcze pare miesiecy temu była bym w stanie błagać na kolanach żeby wrócił...
Nie wiem skad ten nagły zwrot uczuć
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-08-19, 14:17   #1793
wadera4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Po prostu jestem soba Bedac z eskem bylam zamknieta w sobie, nieraz zalamywalam sie sytuacja i przez to lazilam smutna i nei bylam trakcyjna. A teraz czuje ze zyje, wale nie placze (chyba ze na filmie), smieje sie kazdego dnia, jestem rozmowna, nie zamykamsie w sobie i prosze... Odrazu lepiej wygladam i jestem bardziej atrakcyjna
też bym tak chciała...

miałam taki moment tuż po rozstaniu, kiedy taka odpicowana chodziłam, malowałam paznokcie (choć to nie w moim stylu) itp. wtedy przez kilka dni tak się czułam, a teraz znowu d.pa

Stary 2010-08-19, 14:31   #1794
martusiax
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez mimimka Pokaż wiadomość
Mam identycznie.
Tak jak wspomniałam wcześniej. Dopiero teraz doszłam do wniosku że to co czułam będąc z nim....nie wiem...Było chyba tylko moim wyobrażeniem szczęścia....
Teraz dopiero jestem sobą, jestem szczęśliwa i wszystko ma sens
Czyli jednak Tam Na Górze wiedzą co robią
Stary 2010-08-19, 14:36   #1795
wadera4
Wtajemniczenie

laski rozmawiałam z szefem
postawiłam sprawę jasno
zostaję jeszcze 2 miesiące na dotychczasowych warunkach
więc odłożę trochę kasy

ale nie martwcie się kochane, to jest inna miejscowość, nie będę widywała ani eksa, ani jego znajomych, ani naszych wspólnych. a zresztą on i tak wyjeżdża (jeśli to nie ściema)
jedyny minus to to, że będę mieszkała na miejscu w hotelu, więc będę cholernie dyspozycyjna
ale nadrobię to plusem - dostępem do internetu, którego w domu w O-ce bym nie miała

Stary 2010-08-19, 14:38   #1796
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rafinka Pokaż wiadomość
zazdroszczę, masz zdrowe podejście, bardzo dobrze jak to zrobiłaś?

ja nie mogę widywać eksa dalej, bo by mi serducho wysiadło czy na to można coś poradzić? jeju, mam takie wahania, że aż jestem przerażona
Hahaha nie wiem jak to zrobiłam
Po prostu za dobrze go znam to, że fajnie nam rozmawia teraz, lubimy swoje towarzystwo itd. nie oznacza, że w związku byłoby nam dobrze. Wiem, że On jest niedojrzały, do tego maminsynek. Wiem, że nie byłabym z nim długo szczęśliwa prędzej czy później przechodzilibyśmy przez to samo. Już sie rozstaliśmy i wrociliśmy do siebie. Poza tym to był bardzo trudny związek, czesto byłam nieszczęśliwa, bo miałam wrażenie, że poświęca mi za mało czasu, był (nadal jest) strasznie podporządkowany rodzicom. To mówi samo za siebie, to nie jest chłopak dla mnie. Ludzie się tak szybko nie zmieniają, może za kilka lat coś z niego będzie albo i nie.

W ogóle patrzyłam na niego i myślałam "nie będziemy razem" i jakoś tak... nie smuciłam się bo ile razy można przechodzić przez to samo.

Edytowane przez Ofelia 20
Czas edycji: 2010-08-19 o 14:41
Stary 2010-08-19, 14:38   #1797
wietrzyyyk
Raczkowanie

Kochane znow zle sie dzieje

Randkuje, pisze z sympatiowym X, to na prawde wartosciowy chlopak, ale kuzwa ja nie moge!!! nie umiem!!!
zasypiajac placze bo czuje ten bol - bol zranienia, zaangazowania i przejechania sie, kilkakrotny.... nie umiem przystopowac. Jak juz mnie ogarnnie to placze pol nocy, pol dnia..... Ciezko mi sie skupic na pracy. i ten fakt ze codziennnie widze EXa - ja dostaje szalu!!! Za kazdym razem gdzy mowi mi czesc mam ochote mu wykrzyczec jak bardzo mnie zranil, jak bardzo skrzywdzil!!!!
Juz nie bolalo, nie ruszalo, dlaczego to wraca?????
- kształcę się dalej w mojej dziedzinie

awans
wietrzyyyk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-08-19, 14:43   #1798
Ofelia 20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez juniorka89 Pokaż wiadomość
A kto powiedział,ze to 1-razowe u mnie było??
Dzięki Malla
W końcu po 5 latach mi się udało bo już myślałam,że nigdy nie uda mi się go z życia wyrzucić a jednak...
Wczoraj po prostu siedziałam u Niego,jadł chińskie(jak zawsze za*****ście ostre a ja takiego nie lubię więc polał mi łagodnym sosem tak jak zawsze to robił,zebym mogła zjeść z nim...
I herbatka,wspólny papieros jak kiedyś bywało jak byliśmy razem...
I pojawiła się taka pustka...aż sie dziwnie poczułam bo wróciło to wszystko co mnie wkurzało,dobijało,doprowa dzało do kłótni...
To jaki był,jak chciał w złotej klatce trzymać...
I taka pustka gdzieś tam głęboko mimo,że jeszcze pare miesiecy temu była bym w stanie błagać na kolanach żeby wrócił...
Nie wiem skad ten nagły zwrot uczuć
O ja... 5 lat to kupa czasu pewnie po prostu tęskniłaś tylko za tym co było u niego dobre, pomijając to co było nie tak wtedy ma się wrażenie, że zwiazek był wspaniały, cudowny itd. A to często jest tylko w naszej głowie.
Stary 2010-08-19, 14:51   #1799
OtTakaJa
Zakorzenienie

Rozmawiałam z K., wydaje mi się, że jemu jest naprawdę źle i ciężko. Był strasznie smutny. Mówił, że nie wie czy może mi się zwierzać, czy ma do tego prawo. Jego związek wisi na włosku. Dał mi przykład jednej sytuacji: jego laska uważa, że może się spotykać codziennie z kolegą, bo nie widzi w tym nic złego. Co ja robię w tej całej sytuacji? Wpadłam z deszczu pod rynnę.

Stary 2010-08-19, 15:01   #1800
juniorka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ofelia 20 Pokaż wiadomość
O ja... 5 lat to kupa czasu pewnie po prostu tęskniłaś tylko za tym co było u niego dobre, pomijając to co było nie tak wtedy ma się wrażenie, że zwiazek był wspaniały, cudowny itd. A to często jest tylko w naszej głowie.
Było fajnie do pewnego momentu...
Koleś był chorobliwie zazdrosny ale z drugiej strony miałam wszystko na pstrykniecie palcem
On mógł iśc gdzie chciał,z kim chciał a ja praca-dom-on-dom i tak w kółko dzień w dzień...
Znudziła mnie monotonia ale on dalej był w moim sercu...
Już nie jest i nie chcę aby był jeszcze kiedykolwiek...
Cytat:
Napisane przez lala2506 Pokaż wiadomość
Jak nie wisisz Misiowi na szyi non stop, on z zachwytu nie wrzeszczy, że jest z Tobą szczęśliwy, to strzeż się! Zaraz się znajdzie podobna do Autorki On na pewno jest z Tobą nieszczęśliwy
juniorka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Intymnie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości