|
|
#1771 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kosmetyki Catrice - cz. II
tenebra - zgadzam się
na Kabatach jest miło i Panie są całkiem sympatyczne
|
|
|
|
#1772 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny a jak z HW w Bielsku? pojawiło się już?
|
|
|
|
#1774 |
|
Rozeznanie
|
Tak szybko? Zdaje się tak niedawno ta LE weszła, u mnie w Naturach jeszcze resztki stoją...bez pańci niestety...
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
W naturach przy metrze centrum pojawiła się limitka HW. Po 17 na dole były same lakiery, błyszczyki i jedna baza, a na górze troche lakierów.
|
#1776 | |
|
404 Not Found
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1777 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1778 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam dziś w N. Okazało się, że przywitały mnie smętne resztki HW. Ponoć dziś wyłożyli i rozeszło się wszystko na pniu. Capnęłam ostatni brązowy cień. Zostało jeszcze dużo błystków i róży.
Ale nie o tym... Byłam bardzo zaskoczona, kiedy podeszłam do standu i z rozpędu wziełam kosmetyk, żeby sprawdzić czy nie macany bo byłam zdecydowana na jego zakup. Kiedy tylko odkręciłam wieczko cienia Pani zaraz podeszła i wskazała na tester, upomniała też, że nie wolno testować kosmetyków pełnowartościowych. Normalnie myślałam, że kobiecinę ucałuję z radości! Powiedziałam, że wiem i że tylko sprawdzam czy produkt jest niemacany bo jestem zdecydowana na zakup, dlatego, że nie raz kupiłam już "przetestowany" produkt i nie należało to do najprzyjemniejszych chwil w moim życiu. Dodałam, że sama nigdy nie macam, bo uważam to za zwykłą nieuczciwość i wyraziłam zadowolenie, że Pani pilnuje sprawy i zwraca uwagę na to, co robią klientki. Nie powiem, byłam w pozytywnym szoku ![]() Dziewczyny, chyba zmasowana fejsowa akcja odniosła skutek (tfu tfu nie zapeszam )
|
|
|
|
#1779 |
|
Zadomowienie
|
Cóż za profesjonalna ekspedientka
Może coś się ruszyło!
Blogujemy 25.08 Codzienny makijaż na lato. 28.07 Must have dla cery tłustej- żel LASS ze złotem! 07.07 Nowość:Mleczko do ciała Isana z 10% mocznikiem. 08.06 "Rajstopy w spray'u od Sally Hansen taniej. |
|
|
|
#1780 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, po czym klientka wrzuciła pierwszą lepszą kredkę do koszyka i pomaszerowała do kasy
|
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja nabyłam dziś kameleona no i Geniusza ![]() i wiecie co? zapomniałam na śmierć o gratisach waham się bardzo nad tym różowym lakierem HW, ale obawiam się dubla, no i chyba nie kryje zbyt rewelacyjnie. Kolor uroczy... Szukałąm jakichś porównań z nim ale nic z tego. No i myślę nad różowym cieniem w musie, ale ja wiem czy warto?.. w sumie jeden taki różyk mieniący się na złoto ze sleeka lubię, to może ten też by mi przypasował
|
|
|
|
|
#1782 | ||
|
404 Not Found
|
Cytat:
Nie ma o nim na kwc, więc muszę sama przetestować To ten: Vollare puder prasowany GreenTea 05 jasny beż/ różA że mam podkład Vollare Ideal Face i jestem bardzo zadowolona, to stwierdziłam, że biorę. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1783 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1784 | |
|
Are you talking to me?!
|
Cytat:
. Szok.
|
|
#1785 |
|
Rozeznanie
|
Jutro biegne do Natury
chce rozowy lakier i zastanawiam sie nad różem musowym... Kupiłyście? Zadowolone?
|
|
|
|
#1787 |
|
Zadomowienie
|
ja kupiłam różowy lakier, właśnie maluję nim paznokcie
![]() trochę mnie wkurza ten nowy pędzel i krycie jest takie sobie
|
|
|
|
#1788 |
|
Raczkowanie
|
Nie wiem, czy mówisz o Krakowie, ale jeśli tak, to dzisiaj o 17 była prawie cała limitka... Kupiłam bazę i róż
|
|
|
|
#1789 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja wzięlam dokładnie ten sam zestaw Róż jest zresztą cudowny - daje bardzo naturalny efekt i wcale nie jest za jasny! No i trzymał się cudnie cały dzień ![]() Bazy jeszcze nie testowałam - jutro czas na nią przyjdzie. No i chyba jestem poniekąd odpowiedzialna za brak tych kosmetyków w jednej z drogerii przy metrze Centrum a trafiłam tam wczoraj zupełnie przypadkiem, bo przez parę dni nie czytałam wątku i nie wiedziałam, że juz czas na nowa limitkę tak jakoś mi się trafiło |
|
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ten z HW? kolor jest sliczny, ale slabego krycia sie boje...czy ktos jeszcze probowal? a dlugo schnie?
|
|
#1791 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Już tam nie będę robić zakupów, chyba przerzucę się na DN w Galerii Kazimierz, bo tam to zgroza
|
|
|
|
|
#1793 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obrzydziło mi się Revoltaire momentalnie. ech... Cytat:
![]() weźcie nie piszcie takich rzeczy, że się tak szybko HW rozchodzi. boję się że nie dorwę swoich cieni
|
|
#1795 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Stary Olimp, Nowy Olimp brak HW Ale coś mnie tknęło i wstąpiłam na Ametystową, a taaaaam świeże HW Także leć, pędź, bo ceny póki co niższe, zostawiłam Ci po dwa cienie
![]() Catrice: nowości, CruiseCouture, Cucuba, UpperWILDSide, wycofywane produkty, Essence: nowości, ReadyForBoarding, CherryBlossomGirl, WildCraft, wycofywane i nowe c&g, przegląd kredek na linię wodną Jak ja lubię się śmiać... to takie ciekawe doświadczenie |
||
|
|
|
#1796 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba najlepiej ją widać na zdjęciu różu
Ale na lakierach tez da się wypatrzeć...
|
#1797 |
|
Zadomowienie
|
W Poznaniu dalej brak HW...
|
#1798 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
To mój pierwszy rozświetlacz w życiu (na poprzednie nigdy nie udało mi się załapać) i mam nadzieję, że się polubimy... Różu też zawsze używałam w kamieniu, więc ten to też dla mnie nowość![]() Cytat:
Aż się zdziwiłam, że z limitki wszystko jest, więc pewnie musieli ją wyłożyć chwilę przed moim przyjściem
|
||
|
|
|
#1799 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A brak denkowy zrozumiałam od razu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Róż: bardzo ładny naturalny efekt, konsystencja w opakowaniu wydaje się mega dziwna, ale nie ma żadnych problemów z rozsmarowywaniem itd. Nie wiem jak długo się trzyma, bo mam go dopiero od połowy dnia. Różowy cień: bardzo ładny ma kolorek, ładnie się rozprowadzał na ręku, ale te drobinki ma sporawe. Ja takich nie lubię
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Makijaż - pytania do wizażystki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:44.

na Kabatach jest miło i Panie są całkiem sympatyczne

, po czym klientka wrzuciła pierwszą lepszą kredkę do koszyka i pomaszerowała do kasy

a trafiłam tam wczoraj zupełnie przypadkiem, bo przez parę dni nie czytałam wątku i nie wiedziałam, że juz czas na nowa limitkę 
i raczej tyle, bo jeszcze na nowości musi wystarczyć.
Ale coś mnie tknęło i wstąpiłam na Ametystową, a