|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Cytat:
![]() Arschen, spróbuj koniecznie! Jest leciutki i słodki, taka pianka. Możesz dorzucić orzechów albo owoców, żeby nie był zbyt mdły. Ja w tym tygodniu jem prawie codziennie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Wtajemniczenie
|
Kala, dla Ciebie http://www.youtube.com/watch?v=182a0LHYgFk
Dostałam dziś @ i jestem cały czas głodna, pędzę do przedszkola, pa. |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja uwielbiam tez takie samoróbki ![]() A meble - mega ![]() Cytat:
![]() Dzięki kochana ![]() ![]() Też to lubię ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1774 |
Raczkowanie
|
Mus z rabarbarem i truskawkami.
![]() ![]() ![]() A teraz zmykam, postaram się do Was wrócić wieczorem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
a ja czekam az bede miala truskawki na dzialce
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1776 |
Wtajemniczenie
|
Boże słońce świeci CUD
![]() co proponujecie 1/2greyfruta czy 1/4 melona? ![]()
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
nie lubie melona :p
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1778 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Dot.: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
![]() |
#1779 |
Raczkowanie
|
Widzę, że i Wy robicie małe remonty na lato ^^ Mój pokoj obecnie tez sie remontuje. Robie sobie takie brzoskwiniowo/wrzosowe ściany i jasne panele na podłodze. A kompletnie nie mam pomyslu na firanki. Chciałabym, zeby było prosto i jasno
![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:15 ---------- W McDonaldzie jest rewelacyjny szejk mango/marakuja. Próbowałam od koleżanki bo uwielbiam te owoce i już zamówiłam u padre, że jak bd w domu od jutra to ma byc mango i bd z jogurtem miksowac <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1780 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dzieki za podpowiedz juz wiem jak wykozystam reszte mango zmiksuje sobie i bede miała jako mus do owsianki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1781 |
Zakorzenienie
|
U mnie jest okrutnie.
Co do batonikow to maja prosty sklad, jak podalam. A ten czekoladowy ma po prostu kakao ![]() Proponuje to i to ![]()
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#1782 |
Wtajemniczenie
|
Pasuje do mnie a do was?
![]() ![]()
![]() |
#1783 |
Zakorzenienie
|
w snach jest zawsze pięknie Ciepły dom, miejsca dość na twe wierne serce Przyjdzie czas spotkać się potarmosić uszy lub razem na spacer znowu gdzieś wyruszyć Lecz dziś sobie śnij Małymi kroczkami do celu! |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
Do mnie też
![]() Zrobiłam to ciasto: http://lepszysmak.wordpress.com/2013...-z-rabarbarem/ Wyszło przepyszne ![]() ![]() Tylko następnym razem zrobię z podwójnej porcji, bo chociaż robiłam w tortownicy o średnicy 21cm, to ciasto z ledwością przykryło rabarbar i wyszło bardzo cienkie ![]() Było takie pyszne, że już go nie ma. Rodzice się do niego dobrali i także mówią, ze baaardzo dobre, więc polecam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1785 |
Wtajemniczenie
|
liczy też tak mam
![]() a pozniej większego doła że sie obżarłam ![]()
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1787 |
Zakorzenienie
|
Ale żeście naskrobały
![]() Przeczytałam na zajęciach całą książkę o tym oleju ![]() ![]() ![]() Generalnie doktor poleca z olejów nienasyconych jedynie oliwę z oliwek, ale jej nie można podgrzewać (to wiemy od dawna na szczęście, wytwarzają się szkodliwe związki przy podgrzewaniu oliwy, dlatego poleca się rzepakowy). Także np. do sałatek dodawać. Inne oleje są uwodornione, są to tłuszcze trans (jak też np. margaryna), tworzą wolne rodniki. Jeśli już smarować czymś chleb to masłem, nie w ilościach kostka na dzień, a rozsądnie. Masło ma dobry kwas laurynowy i jest dużo lepsze niż margaryna (to akurat wiem i podzielam). Oleju kokosowego najlepiej jeść 2-3 łyżki dziennie (nie tylko oleju, także mleczka kokosowego, miąższu i całego kokosa, po prostu łyżka oleju to np. pół szklanki mleczka, itp.), wtedy ma silne i najlepiej widoczne prozdrowotne działanie, jednak jedząc mniej także działa, po prostu mniej "intensywnie" ![]() Potem coś pewnie więcej napiszę, jak chcecie oczywiście ![]() ![]() Byłam na siłowni się zważyć na "magicznej wadze" i... ważenie z marca / ważenie z maja WEIGHT: 80 kg / 77,7 kg (po jedzeniu, w pełnym ubraniu - a odjął tylko 0,5 kg na nie, z doświadczenia wiem, że spodnie ważą więcej ![]() FAT %: 29,7% / 27,1% ![]() FAT MASS: 23,8 kg / 21,1 kg MUSCLE MASS: 53,4 kg / 53,7 kg TBW % (nawodnienie): 50,5% / 52,3% ![]() BONE MASS: 2,8 kg / 2,9 kg METABOLIC AGE: 30 / 24 ![]() i BMR mam 1720 kcal według tej maszynki. A ja jem mniej niż to, także trochę ponadrabiam te kcal jedząc olej ![]()
#1788 |
Raczkowanie
|
Drogie Wizażanki, pamiętam że był kiedyś wątek ze zdjęciami produktów, którymi zajadacie sie na SB i które bez problemu można kupić w sklepie czy mocie podać link do tego wątku?
Niestety nie mogę go odnaleźć. ![]()
"Wszystko co polskie jest moje: niczego się wyrzec nie mogę. Wolno mi być dumnym z tego, co w Polsce jest wielkie, ale muszę przyjąć i upokorzenie, które spada na naród za to co jest w nim marne. " Roman Dmowski Wymiana książkowa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, myślicie, że mogę robić ten mus waniliowy z serka homo,który ma 3,5% tłuszczu?
Wiem, że możemy do 3%, ale serek bo dodaniu żółtka i białka zwiększa objętość prawie dwukrotnie ![]() Byłam pobiegać, przebiegłam tylko 2,5km. Jakoś sama nie mam motywacji... Weszłam na endomondo, a mój brat sobie codziennie ponad 4km biega ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- A nie był to przypadkiem wątek produktów dozwolonych na dukanie? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1790 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pisz, pisz bo same mądre rzeczy i przydatne ![]() Ja muszę tylko gdzieś dorwać ten olej ![]() Kretkooo ![]() Ty byłaś na siłowni ![]() ![]() ![]() Brawo kochana !!! ![]() A wyniki - mega szacun !!! Nie jedna na redukcji by chciała taki progres ![]() ![]() ![]() Super, super i jeszcze raz super ![]() ![]() I ten wiek jak Ci zmalał ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Co do wątku, to on dotyczył Dukana, też mi się tak wydaje ![]() A ja dzis aktywny dzień moje kochaneczki bo po pracy wróciłam do domu, obiad TŻ zrobił - kotleciki mielone ![]() ![]() Ta laska wymiata... ![]() I potem posprzątałam w domku: pranie, zmywanie, zamiatanie i takie tam pierdoły, i jak skończyłam to wyszłam do ogrodu i sobie taki płotek okalający moje kwiatki zamontowałam ![]() Potem wróciliśmy z TŻ do domu i graliśmy w Heroes III ![]() Mój TŻ grał pierwszy raz i mu się spodobało choć "on takich gier nie lubi: ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1791 |
Zakorzenienie
|
Jest tu kto w ogóle
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:14 ---------- Nie ma chyba... ![]() To ja spać idę... ![]() Dobranoc ślicznotki ![]() ![]() Jutro będzie piękny dzień !!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem!
![]() Matko, jedzenie SB jest tak dobre, ze nie moge sie doczekac posilkow ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1793 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Spadków oczekujemy bo dzielnie dietujemy- Dieta South Beach część XV
Dzień dobry kochane
![]() ![]() kala, na siłowni byłam tylko... się zważyć ![]() ![]() ![]() Heroesy III ![]()
#1794 |
Zakorzenienie
|
Witam was ze sniadankiem: jajecznica z 3 jajek ze szczypiorkiem, mala kromka chleba z salata, serem(piorko), pomidorem i szczypiorkiem, oraz dwom zawijasami z salaty z serem, pomidorem i szczypiorkiem.
Uwielbiam takie zdrowe jedzonko ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#1795 |
Raczkowanie
|
Witam o tej rannej porze ^^ Czy miód będzie bardzo wielkim grzechem ?
![]() http://www.mojewypieki.com/przepis/mango-lassi o takie coś znalazłam i chciałabym zrobić domownikom, bo dzisiaj wracam i aż do nd zostaje w domu ^^ |
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Nesca, Ty już na 3 fazie powinnaś być, więc się miodem nie martw
![]() Jem sobie śniadanko: owies z serkiem homo, łyżeczką kokoska, orzechami włoskimi i bananem ![]()
#1797 | |
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
![]() Kretko papa ![]() Nesca Ty jesteś CHUDA a jeszcze sie pytasz o miód ![]() Ja zaraz robię śniadanko i zmykam do szkoly, widze slonce! ![]() ---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ---------- Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#1798 | |
Zakorzenienie
|
Hej ślicznoty
![]() Ja i moja owsianka witamy się pięknie ![]() Cytat:
![]() http://bieganie.pl/?show=1&cat=19&id=547 Asmena biega, normalnie szok ![]() ![]() Bardzo dobrze kochana ![]() ![]() Brawo ![]() Kretko smutno że jedziesz ![]() ![]() ![]() A co do siłowni to... jest moc ![]() ![]() Teraz będzie łatwiej ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1799 |
Zakorzenienie
|
kala dzieki
![]() ![]() nienawidze biegac, to najgorsze co może być więc zobaczymy jak to będzie w domu cwiczen nie będę miala mozliwosci robić więc staram się ![]() ---------- Dopisano o 07:22 ---------- Poprzedni post napisano o 07:21 ---------- Kretko brawo za wyniki ![]() ---------- Dopisano o 07:24 ---------- Poprzedni post napisano o 07:22 ---------- idę gotować jajo ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczysz będzie dobrze, tylko nastaw się "odpowiednio" ![]() Ja tez nienawidziłam biegać, ale stwierdziłam że to dla mnie najlepsze w danej chwili ćwiczenia, które pomogą mi szybciej schudnąć, a po za tym bieganie to najprostsze i najpiękniejsze w tej swej prostocie ze wszystkich ćwiczeń ![]() ![]() Jestem idealnym przykładem osoby, która nienawidziła biegać, ale naprawdę da się do tego przekonać ![]() Skombinuj sobie tylko słuchawki i dobrą muzyczkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:30.