|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1771 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nadrobiłam i uciekam, będę podczytywać z fona |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV
Dziewczyny, przeczytałam, że dzieci mogą być niespokojne w nocy i się rzucać z powodu wzmożonego napięcia mięśniowego.
Karolajn, chodzicie już na rehabilitację? |
![]() ![]() |
![]() |
#1773 |
Zadomowienie
|
dziewczyny u mnie sa teraz 2 st. mała jest ciepło ubrana adekwatnie do temp. ale mam pytanie czy teraz tez moze spac 5 godz. na dworzu czy lepiej ja za jakis czas zabrac do domu?? nie wiem jak bedzie mi sie werandowac bo nigdy tego nie robiłysmy. oddycha noskiem buzka zamknięta.
i czy robiłyscie zdjecia w rossmanie? promocja tez jest w sklepie czy tylko przez net? w sklepie tez licza 3.99 dodatk. opłaty ?ghia mam nadzieje ze jednak pies przegrał i nie robi problemu ![]() surka zwracam honor ![]() Anulka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1774 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale to co? Objawialoby sie tylko w nocy? Wysłane z mojego GT-I9300
![]() ![]() |
![]() |
#1775 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() owsiki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1776 | |||||
Zadomowienie
|
Domi, Karolajn -
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() [1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43706304]Nadrobilam po łepkach, wiec wybaczcie ![]() My po wizycie, tak jak uwazalam Leonsio ma skaze bialkowa.. Tak wiec odstawiam wszelki nabial, kozi tez, wszelkie konserwanty itp. Smaruje buziaka kremem i podaje zyrtec.. Charcze biedaczek przy tym strasznie ![]() ![]() mam nadzieje ze po tych zmianach charczenie mu przejdzie bo ewidentnie gdziec ma podrazniona sluzowke. ![]() Trzymajcie kciuki pls za szybka poprawe! [/QUOTE] Widze że duużo dzieciu u na ssię boryka z tym problemem ![]() Dobrze że nic ci sie nie stało jak spadałaś ze schodów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Kocur ja tez mam domowe woombie ![]() Cytat:
![]() Hej ![]() u nas poprawa ze spaniem i w dzień tez jakby lepiej czyżby skok sobie poszedł ![]() Pobudka tylko o 2 zjadł i nawet sam zasnął i spał do 7.30. Już także zaliczył drzemkę 20 minut, idziemy do kuchni w takim razie gotować zupkę barszcz czerwony ![]() Wklejam nowe umiejętności mojego syna ![]() http://www.youtube.com/watch?v=QfR-6i37QMg |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1777 | ||
Zakorzenienie
|
SIS,
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1778 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Niby 66 cm ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1779 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() I dziękuję za odp o oknach, jeszcze małe pytanko Ci zadałam tzn Twojemu TŻtowi ;-) Taria Ty jakiego masz jamola?? No już się powoli bawią. Ostatnio Antek łapał Sarę za nos próbował też za język ale była szybsza. Edytowane przez Ghia Czas edycji: 2013-11-14 o 10:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: rotfl:
![]() ![]()
#1781 |
Wtajemniczenie
|
![]() Wysłane z mojego GT-I9300
![]() |
#1782 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1783 |
Zadomowienie
|
Surka,nie denerwuj niewyspanych mam
![]() Nocka jak zwykle ostatnio wg Jasia-pięknie zasypiam,śpię do północy,a potem włącza mi się wielki głód.Ale ponieważ jestem bardzo zmęczony,to zjem tylko troszkę i usnę...Dlaczego nie?Przecież dojem za godzinkę,bo mama czuwa.I tak do 5.30.A później?Wstawajcie,śpioch y,co to za leżenie w łóżku! I pajaca mi ściągać natychmiast,bo w pampku samym chcę poleżeć i w skarpetkach! A co,czyje to wory pod oczami leżą przy łóżeczku?Mamusi?To chodź,matka,pogadamy ![]() I gada Gaduła moja kochana eeeeeeee,aaaaaaa,oooooo i co tam jeszcze mu przyjdzie do główki z takim zacieszem na twarzy,że całe niewyspanie odchodzi w cień ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1784 |
Zakorzenienie
|
[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43709039]
Dla mnie to priorytet zeby byla rzeczywista wentylacja i wymiana powietrza w domu wiec jak budowalismy ten to zamontowalismy rekuperacje i teraz jest idealnie ![]() [/QUOTE] muszę o tym poczytać, bo nie znam się w temacie. zanim mała pójdzie do szkoły, chcemy się na nowo wybudować i szukam ciekawych rozwiązań dotyczących domu. teraz chcę zrobić dużo rzeczy inaczej, jednak sporo prawdy jest w tym, że pierwszy raz buduje się dla wroga. nasza obecna chata jest nieprzemyślana.
#1785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A tak serio to u mnie Antek chyba ma taki rytm. On w dzień dużo śpi. Od 17 czasem od 16 już mam z nim spokój do właśnie tej 3-4 z pobudkami tylko na karmienie. Od 3-4 dosypia jeszcze tak od 15 min do godziny a o 6 już wstaje definitywnie więc nie ma co kombinować. Mam do wyboru, albo takie ranne pobudki ale popołudnie i wieczór dla siebie, albo dosypianie ale za to pewnie popołudnia i wieczory nie byłyby już takie sielskie. Do tego między 9 rano a 15 też śpi łącznie ok 3h więc co ja się dziwię ![]() A co do psa na zdjęciu tego nie widać, ale Antek ma tajemną broń -PISK ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1786 |
Zakorzenienie
|
Czy ja wam juz pisalam ze kocham moje corki? No jak nie pisalam to teraz to robie: KOCHAM MOJE DWIE CORCIE!!!!!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#1787 |
Zadomowienie
|
surka dzieki
![]() a jak wasze dzieci reaguja na sierscie? moja nie zwraca uwagi jak jej do wózka zagladaja czy jak pozwalam im ja powochac. No ale ja nie kłade małej im na ziemi. One sa duze po 30kg i mogły by odebrac mała na ziemi jako gorsza od siebie i sie boje pomimo ze nigdy nawet nie warkneły na dziecko no ale nogdy nie wiadomo. to zawsze pies. Moze nawet tylko łapa ja uderzyc bo bedzie sie chciał bawic czy co i krzywda gotowa |
![]() ![]() |
![]() |
#1788 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ---------- Cytat:
![]() A Lilo ubóstwia psa - tak fajnie mu siersc wylazi jak trochę poszarpac ![]()
Iza ![]() Diablicja ![]() Lilo ![]() Kubulek ![]() Edytowane przez Oliath Czas edycji: 2013-11-14 o 10:35 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1789 |
Zakorzenienie
|
elaine, na chwilę obecną nowa płyta pj mi nie podchodzi
![]() fakt, że słucham jej tak jednym uchem i dość cicho, bo przy małej. Ale mimo przesłuchania jej z 5-6 razy więcej kawałków mi się nie podoba niz podoba.
![]() |
#1790 |
Wtajemniczenie
|
Witam sie
![]() ![]() ![]()
#1791 |
Zadomowienie
|
oli s łodko
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1792 |
Wtajemniczenie
|
Moje dziecko chyba faktycznie ma napięcie w dupie. 4 worek na mocz już mi obsrakala..
Wysłane z mojego GT-I9300
![]() |
#1793 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Zanim nadrobie do konca odpisze: AgaPlast, u nas wysypka nie mija. W sumie Edziu na tym jednym policzku ma nawet nie wypryski a plame niczym poparzenie :/ Jak tylko w miare sie zagoi Edek ja pocieraniem rozdrapuje. Spi w skarpetkach (na dloniach), pilnuje w dzien aby sie nie pocieral, ale nie zawsze upilnuje. Antybiotyk niestety nie dziala. Musimy wykluczyc przyczyne, skoro sie drapie to znaczy ze cos go nadal uczula. Dzis bede dzwonic do przechodni i zobaczymy kiedy beda mogli mnie przyjac. Jak zareagowalas na mieso i czy Bianka to jakos odczula? Ja sie balam, bo po rybie Edkowi sie tylko pogorszylo, ale chyba sie zdecyduje na mieso, bo u nas dokladnie to samo z dieta i boje sie tym wyrzadzic krzywde. Bianka sliczna, a wage ma podobna do Edkowej ![]() Teso, bylam prywatnie u polskiego lekarza, przepisala nam emolient i antybiotyk. Emolient ma podobny sklad co poprzedni i on uczula Edzia. Antybiotyk zas nie dziala. Lelarz angielski chce dac steroid, na co ja noe chce pozwolic, bo to da efekt krotkotrwaly, a przyczyny nie wyeliminuje. Chce naciskac na morfologie i test krwi pod katem alergii lub na skierowanie do dermatologa. Czy sie uda zobaczymy. W UK to jest trudne niestety i nawet prywatnie nie da sie wykonac morfologii krwi. Wspolczuje upadku ![]() Kurcze, cos za duzo tej skazy. Zastanawiam sie czy ma to zwiazek ze szczepieniami.. Acha, co do kokonowania-nalezy to zawsze robic jak dziecko jest mocno wyciszone lub spiace/spi. Inaczej bedzie sie buntowac. Karo, Domcia ![]() Milego dnia wszystkim ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
oli mela moja wybrala kuracje Ribomunylu i co i nic - koszt masakra, a nadal nie pomaga. Nie wierze juz w te cuda. U nas glowny winowajca to "wilgoc" i niestety bedzie chorowac
![]() Sorki, ze znow wybiorczo, ale moje dzieci na zmiane sie budzily wiec nie spalam prawie wcale a teraz musze po lekarstwo aleksa jechac i na szybkie zakupy ![]()
#1795 | |||||
Zakorzenienie
|
Dostałam kiedyś taki otulacz - wygląda jak prześcieradło.
Zawiązałam Go i śpi już teraz 2 drzemusia ![]() Można pewnie zrobić ze zwykłego prześcieradła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
One Ciebie tak samo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
jak ja lubię oglądać pokazy victoria's secret
![]()
#1797 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurcze, kejt, jak tak napisałaś o tym wzmożonym napięciu to właśnie się zastanawiam czy to nie to ![]() Paulinka777, co u was? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
Poranna zawsze 35 minut!
Teraz to zobaczymy, bo na spacerze śpi ok 2-3 h ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1799 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1800 |
Zakorzenienie
|
Eve, szit - no to kiszka
![]() ![]() Koocur, alez ja nie umiem, caly czas sie UCZĘ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Aga, haha. Moj pies tez nie jest krwiozerczy, raz dorwal kota na spacerze t5o nie wiedzial, co z nim robic dalej i ganial wokol niego az mu kot spuscil takie lanie, ze odtad koty sa dla niego niewidzialne, wszystkie, chocby po nim tupały ![]() ![]() Ugotowalam zupkę, posprzatalam, zrobilam remanent w Lili ciuszkach i czesciowo naszykowalam, co na wyjazd ![]() Nie moge juz doczekac sie tych wakacji u tesciow, bo w domu nie potrafie odpoczac, wciaz milion rzeczy mnie wola zewszad. Przyszly wlasnie skorzane paski do wozka, tj. zwykle paski do spodni, ale ze skory licowej, wiec sie nadacza ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:45.