Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-14, 09:47   #1771
fiazo
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość
To masz rozwiązanie czemu nie chce spać w nocy sama w łóżeczku

Mój właśnie nie chciał zasnąć. Ryk ja Go na ręce a On zasypia. ODKŁADAM POBUDKA.

Teraz już przy 3 razie usnał

Moje domowe woombie Jakość słaba bo robione moim super telefonem
jak je zrobiłaś

Cytat:
Napisane przez AgaPlast Pokaż wiadomość
i sie nie chwaliłam. Wczoraj polałam do fryzjera. Całe 1,5 godz. relaksu babce nie mówiłam ze mam dziecko i karmie i ona mnie myje i czesze i widze ze mina coraz gorsza az nie wytrzymała i pyta czy na cos choruje bo mi włosy garsciami wyłąza i az sie wystraszy ła

I wiele zdówka dla waszych dzieciaczków oby jak najmniej antybiotyków
pochwal się jak wyglądasz po wizycie

Cytat:
Napisane przez mela1234 Pokaż wiadomość

A dziś ja mam dentystę! Trzymajcie kciuki! Trochę się boję jak to będzie bo Alicja jedzie pod opiekę do mojej wspaniałej ciotki, tylko ona tam będzie akurat miała też pod opieką mojego bratanka (8 mcy) i mam nadzieję, że jakoś z wujkiem dadzą radę się nimi zająć. Akurat wczoraj bratowa się wcisnęła z małym bo pogrzeb jej wypadł i nie ma co z małym zrobić. Ciotka uwielbia dzieci więc zadowolona, mnie to nie przeszkadza bo i Kacperka kochamy i bratową swoja baba więc ok, ale przeraża mnie jakby oboje zaczęli płakać!

.

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
dzień dobry

U nas nocka trochę lepsza. Wiercenie od 4, wstawanie o 6.30 ale tylko 2 karmienia. Nie jest źle. Teraz Mikołaj śpi a ja mykam pokręcic na hula hopie Trzeba w końcu pozbyć się tego zwisającego brzuchola A potem jedziemy na usg bioderek. Trzymajcie kciuki!

nadrobiłam i uciekam, będę podczytywać z fona

Synek
fiazo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 09:52   #1772
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: Jem już marchew i kartofla, a niedługo wsunę gofra. Mamy VII-VIII 2013 cz,IV

Dziewczyny, przeczytałam, że dzieci mogą być niespokojne w nocy i się rzucać z powodu wzmożonego napięcia mięśniowego.
Karolajn, chodzicie już na rehabilitację?

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 09:52   #1773
AgaPlast
Zadomowienie

dziewczyny u mnie sa teraz 2 st. mała jest ciepło ubrana adekwatnie do temp. ale mam pytanie czy teraz tez moze spac 5 godz. na dworzu czy lepiej ja za jakis czas zabrac do domu?? nie wiem jak bedzie mi sie werandowac bo nigdy tego nie robiłysmy. oddycha noskiem buzka zamknięta.

i czy robiłyscie zdjecia w rossmanie? promocja tez jest w sklepie czy tylko przez net? w sklepie tez licza 3.99 dodatk. opłaty

?ghia mam nadzieje ze jednak pies przegrał i nie robi problemu
surka zwracam honor a jaka długosc?
Anulka
AgaPlast jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 09:53   #1774
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez malaczarnakejt Pokaż wiadomość
Dziewczyny, przeczytałam, że dzieci mogą być niespokojne w nocy i się rzucać z powodu wzmożonego napięcia mięśniowego.
Nie, bo termin mamy na 11.12 dopiero...
Ale to co? Objawialoby sie tylko w nocy?

Wysłane z mojego GT-I9300
Stary 2013-11-14, 09:55   #1775
domciatko
Zakorzenienie

GG do domciatko

Cytat:
Napisane przez karolajn1987 Pokaż wiadomość

bo to takie nocne napięcie , w tyłku chyba
owsiki

domciatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 09:56   #1776
katarzynkajg
Zadomowienie

Domi, Karolajn -
Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość

A ja dla odmiany pochwalę TŻ - uszył dziś samodzielnie "bezpieczne wałeczki" dla syna
pomysłowy ten twój TZ
Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Znalezione w sieci
Ja w sumie prawie nie karmiłam cycem a już nie są takie jak były. Trzeba sie za nie porządnie wziąć

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43706304]Nadrobilam po łepkach, wiec wybaczcie

My po wizycie, tak jak uwazalam Leonsio ma skaze bialkowa..
Tak wiec odstawiam wszelki nabial, kozi tez, wszelkie konserwanty itp. Smaruje buziaka kremem i podaje zyrtec..
Charcze biedaczek przy tym strasznie i marudzi okropnie ...
mam nadzieje ze po tych zmianach charczenie mu przejdzie bo ewidentnie gdziec ma podrazniona sluzowke.
Trzymajcie kciuki pls za szybka poprawe!
[/QUOTE]
Widze że duużo dzieciu u na ssię boryka z tym problemem
Dobrze że nic ci sie nie stało jak spadałaś ze schodów
Cytat:
Napisane przez cynamon_owa Pokaż wiadomość
Ale my jesteśmy w tyle za Wami- jak juz zaczniemy Was doganiac z Adasiem to podpowiecie co i jak z tymi kaszkami itd?

Adaś waży juz 4,73kg W dwa dni przytyl 150gramow! :thumbup:
Niestety pojawiło sie "coś" nowego w sercu. Ma 7mm
Czekamy na wyniki badań- oby to nie było to czego sie obawiamy... Istnieje ryzyko, ze gronkowiec sie rozprzestrzenia

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ładnie przybiera nasz Adaśko

Cytat:
Witamy sie
ostatnio nas mało bo mala znowu problem z brzuszkiem. w nocy sajgon a w dzien spi jak niedzwiedz. wczoraj rekord 10.30 - 16. 30 i to trzeba ja było budzic bo ciemno sie i zimno na dworzu zrobiło.

Cytat:

Moje domowe woombie Jakość słaba bo robione moim super telefonem
Kocur ja tez mam domowe woombie wkładam do śpiworka i owijam kocykiem
Cytat:
Filip dziś w nocy nogi jak do świecy - kąt 90 stopni i rzucał na jedną i drugą stronę. Czasami tak ma - brzuszek u niego mimo bączków. ja na to już nie reaguję na szczęście, bo też bym nie spała pewnie
Szymuś robi identycznie co noc

Hej
u nas poprawa ze spaniem i w dzień tez jakby lepiej czyżby skok sobie poszedł
Pobudka tylko o 2 zjadł i nawet sam zasnął i spał do 7.30.
Już także zaliczył drzemkę 20 minut, idziemy do kuchni w takim razie gotować zupkę barszcz czerwony

Wklejam nowe umiejętności mojego syna
http://www.youtube.com/watch?v=QfR-6i37QMg

10.07.2013
Szymuś

Razem od 2003 roku
katarzynkajg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 09:58   #1777
Oliath
Zakorzenienie

SIS, za dentystę

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Fotka jak mój pies walczy o zabawki z Antkiem

Wysłane z mojego C2105 przy użyciu Tapatalka
Suuuuuuuper
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Moje dziecko powiedziało do mnie własnie- ugly.
I czuję się niefajnie. Idę się pomalować.
Anulka, leżę i kwiczę, no nie mogę... zrobilas mi dzien!
Kubulek
Oliath jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-11-14, 10:01   #1778
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tysia222 Pokaż wiadomość
dzień dobry

U nas nocka trochę lepsza. Wiercenie od 4, wstawanie o 6.30 ale tylko 2 karmienia. Nie jest źle. Teraz Mikołaj śpi a ja mykam pokręcic na hula hopie Trzeba w końcu pozbyć się tego zwisającego brzuchola A potem jedziemy na usg bioderek. Trzymajcie kciuki!

Cytat:
dziewczyny u mnie sa teraz 2 st. mała jest ciepło ubrana adekwatnie do temp. ale mam pytanie czy teraz tez moze spac 5 godz. na dworzu czy lepiej ja za jakis czas zabrac do domu?? nie wiem jak bedzie mi sie werandowac bo nigdy tego nie robiłysmy. oddycha noskiem buzka zamknięta.

i czy robiłyscie zdjecia w rossmanie? promocja tez jest w sklepie czy tylko przez net? w sklepie tez licza 3.99 dodatk. opłaty

?ghia mam nadzieje ze jednak pies przegrał i nie robi problemu
surka zwracam honor a jaka długosc?
Anulka
Ja robiłam zdjęcia w rossie, ogólnie wszystko ok, tylko do 2 zdjęć mam wątpliwości, brałam format 10, a dwa zdjęcia zrobili o parę cm dłuższ, że nie mieszczą mi się w albumie, musiałam przyciąć
Niby 66 cm

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość
Wklejam nowe umiejętności mojego syna
http://www.youtube.com/watch?v=QfR-6i37QMg
Ale plujek
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 10:03   #1779
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
Ghia, zobacz co znalazłam na stronie DIY http://www.builditsolar.com/Projects...ubblewrap.htm\
Ale zaje.isty pomysł ciekawe to i wiesz co że zastosuję tylko muszę popracować na silną wolą bo ja mam manię pstrykania z bąbelków Dzięki za pomysł.
Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Moje dziecko powiedziało do mnie własnie- ugly.
I czuję się niefajnie. Idę się pomalować.
He he no cóż dziecko Ci prawdę powie ale dla niego i tak zawsze będziesz najpiękniejsza Antek ostatnio upodobał sobie budu budu cokolwiek to znaczy
I dziękuję za odp o oknach, jeszcze małe pytanko Ci zadałam tzn Twojemu TŻtowi ;-)

Taria Ty jakiego masz jamola?? No już się powoli bawią. Ostatnio Antek łapał Sarę za nos próbował też za język ale była szybsza.

Edytowane przez Ghia
Czas edycji: 2013-11-14 o 10:04
Ghia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 10:06   #1780
lachryma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez domciatko Pokaż wiadomość
owsiki
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa: rotfl:
Stary 2013-11-14, 10:08   #1781
karolajn1987
Wtajemniczenie

Cytat:
owsiki

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-14, 10:10   #1782
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Cytat:

W dzień ma aktywności, w nocy jej tego brakuje i mięśnie pracują... sama nie wiem, ale może? Ktoś napisał, że po rehabilitacji była poprawa.

Cytat:
Napisane przez Ghia Pokaż wiadomość
Ale zaje.isty pomysł ciekawe to i wiesz co że zastosuję tylko muszę popracować na silną wolą bo ja mam manię pstrykania z bąbelków Dzięki za pomysł.
Kup 2 rolki - jedna dla Ciebie, druga na okna

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 10:15   #1783
lemurki_malutkie
Zadomowienie

Surka,nie denerwuj niewyspanych mam
Nocka jak zwykle ostatnio wg Jasia-pięknie zasypiam,śpię do północy,a potem włącza mi się wielki głód.Ale ponieważ jestem bardzo zmęczony,to zjem tylko troszkę i usnę...Dlaczego nie?Przecież dojem za godzinkę,bo mama czuwa.I tak do 5.30.A później?Wstawajcie,śpioch y,co to za leżenie w łóżku!
I pajaca mi ściągać natychmiast,bo w pampku samym chcę poleżeć i w skarpetkach!
A co,czyje to wory pod oczami leżą przy łóżeczku?Mamusi?To chodź,matka,pogadamy
I gada Gaduła moja kochana eeeeeeee,aaaaaaa,oooooo i co tam jeszcze mu przyjdzie do główki z takim zacieszem na twarzy,że całe niewyspanie odchodzi w cień
lemurki_malutkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 10:15   #1784
lachryma
Zakorzenienie

[1=993cbb8736fd7ff43d80e12 db3e1b3b563c869fb_62bf7e9 75b609;43709039]
Dla mnie to priorytet zeby byla rzeczywista wentylacja i wymiana powietrza w domu wiec jak budowalismy ten to zamontowalismy rekuperacje i teraz jest idealnie
[/QUOTE]
muszę o tym poczytać, bo nie znam się w temacie.
zanim mała pójdzie do szkoły, chcemy się na nowo wybudować i szukam ciekawych rozwiązań dotyczących domu.
teraz chcę zrobić dużo rzeczy inaczej, jednak sporo prawdy jest w tym, że pierwszy raz buduje się dla wroga. nasza obecna chata jest nieprzemyślana.
Stary 2013-11-14, 10:20   #1785
Ghia
Zadomowienie

GG do Ghia

Cytat:
To mój ma wzmożone napięcie od ok 3 nad ranem bo do trzeciej napięcie chyba śpi
A tak serio to u mnie Antek chyba ma taki rytm. On w dzień dużo śpi. Od 17 czasem od 16 już mam z nim spokój do właśnie tej 3-4 z pobudkami tylko na karmienie. Od 3-4 dosypia jeszcze tak od 15 min do godziny a o 6 już wstaje definitywnie więc nie ma co kombinować. Mam do wyboru, albo takie ranne pobudki ale popołudnie i wieczór dla siebie, albo dosypianie ale za to pewnie popołudnia i wieczory nie byłyby już takie sielskie. Do tego między 9 rano a 15 też śpi łącznie ok 3h więc co ja się dziwię

A co do psa na zdjęciu tego nie widać, ale Antek ma tajemną broń -PISK wtedy Sara wieję gdzie pieprz rośnie i oddaje zabawki. Niestety jedną mu ukradła, taką pluszową piłeczkę no cóż nie zbiedniał dostał inną
Stary 2013-11-14, 10:22   #1786
mela1234
Zakorzenienie

Czy ja wam juz pisalam ze kocham moje corki? No jak nie pisalam to teraz to robie: KOCHAM MOJE DWIE CORCIE!!!!!

mela1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 10:26   #1787
AgaPlast
Zadomowienie

surka dzieki a opłata 3.99 jest? bo mam 300 zdjec i by wychodziłó dodatkowo 12 zł

a jak wasze dzieci reaguja na sierscie? moja nie zwraca uwagi jak jej do wózka zagladaja czy jak pozwalam im ja powochac. No ale ja nie kłade małej im na ziemi. One sa duze po 30kg i mogły by odebrac mała na ziemi jako gorsza od siebie i sie boje pomimo ze nigdy nawet nie warkneły na dziecko no ale nogdy nie wiadomo. to zawsze pies. Moze nawet tylko łapa ja uderzyc bo bedzie sie chciał bawic czy co i krzywda gotowa
Stary 2013-11-14, 10:29   #1788
Oliath
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ja wam juz pisalam ze kocham moje corki? No jak nie pisalam to teraz to robie: KOCHAM MOJE DWIE CORCIE!!!!!

Cos tam wspominalas, Sis... miedzy wierszami

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:27 ----------

Cytat:
surka dzieki a opłata 3.99 jest? bo mam 300 zdjec i by wychodziłó dodatkowo 12 zł

a jak wasze dzieci reaguja na sierscie? moja nie zwraca uwagi jak jej do wózka zagladaja czy jak pozwalam im ja powochac. No ale ja nie kłade małej im na ziemi. One sa duze po 30kg i mogły by odebrac mała na ziemi jako gorsza od siebie i sie boje pomimo ze nigdy nawet nie warkneły na dziecko no ale nogdy nie wiadomo. to zawsze pies. Moze nawet tylko łapa ja uderzyc bo bedzie sie chciał bawic czy co i krzywda gotowa
Moj pies mysliwski na zmianę pragnie upodobnic sie do Lilo (np. spac w jej koszu etc) podejrzewajac, ze ją bardziej kochamy, lub tez ją wytropic i upolować - podejrzewając, że ją bardziej kochamy

A Lilo ubóstwia psa - tak fajnie mu siersc wylazi jak trochę poszarpac
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSCN4332.jpg (30,6 KB, 42 załadowań)
Kubulek

Edytowane przez Oliath
Czas edycji: 2013-11-14 o 10:35
Stary 2013-11-14, 10:49   #1789
lachryma
Zakorzenienie

elaine, na chwilę obecną nowa płyta pj mi nie podchodzi
fakt, że słucham jej tak jednym uchem i dość cicho, bo przy małej. Ale mimo przesłuchania jej z 5-6 razy więcej kawałków mi się nie podoba niz podoba.
Stary 2013-11-14, 10:50   #1790
skylie
Wtajemniczenie

Witam sie Mam takie zaleglosci ze probowalam nadrobic ale z Waszym tempem nie da rady

WOJTUŚ
skylie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 10:50   #1791
AgaPlast
Zadomowienie

oli s łodko no ale moje maja głowe wielkosci mojego dziecia poczekam az zaczniechodzic to wtedy im pozwole na zabawe. Lezacego dziecia nie wolno im tykac na 10 m. ale z drugiej strony nie sieje paniki czy wrzask jak sie zblizaja bo wtedy to na pewno by potraktowały Bianke jak obiekt polowan . Tez mam mysliwego. Jeden to wyzeł ale instynkt taki ze znajdzie zwierza ale nie ma morderczych zapedów.
Stary 2013-11-14, 10:53   #1792
karolajn1987
Wtajemniczenie

Moje dziecko chyba faktycznie ma napięcie w dupie. 4 worek na mocz już mi obsrakala..

Stary 2013-11-14, 10:53   #1793
jakierka
Zadomowienie

Witam

Zanim nadrobie do konca odpisze:

AgaPlast, u nas wysypka nie mija. W sumie Edziu na tym jednym policzku ma nawet nie wypryski a plame niczym poparzenie :/ Jak tylko w miare sie zagoi Edek ja pocieraniem rozdrapuje. Spi w skarpetkach (na dloniach), pilnuje w dzien aby sie nie pocieral, ale nie zawsze upilnuje. Antybiotyk niestety nie dziala. Musimy wykluczyc przyczyne, skoro sie drapie to znaczy ze cos go nadal uczula. Dzis bede dzwonic do przechodni i zobaczymy kiedy beda mogli mnie przyjac.
Jak zareagowalas na mieso i czy Bianka to jakos odczula? Ja sie balam, bo po rybie Edkowi sie tylko pogorszylo, ale chyba sie zdecyduje na mieso, bo u nas dokladnie to samo z dieta i boje sie tym wyrzadzic krzywde.
Bianka sliczna, a wage ma podobna do Edkowej

Teso, bylam prywatnie u polskiego lekarza, przepisala nam emolient i antybiotyk. Emolient ma podobny sklad co poprzedni i on uczula Edzia. Antybiotyk zas nie dziala. Lelarz angielski chce dac steroid, na co ja noe chce pozwolic, bo to da efekt krotkotrwaly, a przyczyny nie wyeliminuje. Chce naciskac na morfologie i test krwi pod katem alergii lub na skierowanie do dermatologa. Czy sie uda zobaczymy. W UK to jest trudne niestety i nawet prywatnie nie da sie wykonac morfologii krwi.
Wspolczuje upadku Zdrowka dla Leosia i oby dieta Wam pomogla.

Kurcze, cos za duzo tej skazy. Zastanawiam sie czy ma to zwiazek ze szczepieniami..

Acha, co do kokonowania-nalezy to zawsze robic jak dziecko jest mocno wyciszone lub spiace/spi. Inaczej bedzie sie buntowac.

Karo, Domcia

Milego dnia wszystkim

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-14, 10:57   #1794
eveewe
Zakorzenienie

GG do eveewe

oli mela moja wybrala kuracje Ribomunylu i co i nic - koszt masakra, a nadal nie pomaga. Nie wierze juz w te cuda. U nas glowny winowajca to "wilgoc" i niestety bedzie chorowac ja wiem, ze to tego wina. Niestety na razie nie mam mozliwosci sie wyprowadzic, wiec wiece....

Sorki, ze znow wybiorczo, ale moje dzieci na zmiane sie budzily wiec nie spalam prawie wcale a teraz musze po lekarstwo aleksa jechac i na szybkie zakupy

12.06.2010

Marysia - 11.08.2011

Aleks - 08-07-2013
eveewe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 11:02   #1795
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiazo Pokaż wiadomość
jak je zrobiłaś
Dostałam kiedyś taki otulacz - wygląda jak prześcieradło.

Zawiązałam Go i śpi już teraz 2 drzemusia

Można pewnie zrobić ze zwykłego prześcieradła

Cytat:
owsiki

Cytat:
Napisane przez katarzynkajg Pokaż wiadomość

Kocur ja tez mam domowe woombie wkładam do śpiworka i owijam kocykiem
U mnie śpiworek nie działał...

Cytat:
Napisane przez lemurki_malutkie Pokaż wiadomość
Surka,nie denerwuj niewyspanych mam
Nocka jak zwykle ostatnio wg Jasia-pięknie zasypiam,śpię do północy,a potem włącza mi się wielki głód.Ale ponieważ jestem bardzo zmęczony,to zjem tylko troszkę i usnę...Dlaczego nie?Przecież dojem za godzinkę,bo mama czuwa.I tak do 5.30.A później?Wstawajcie,śpioch y,co to za leżenie w łóżku!
I pajaca mi ściągać natychmiast,bo w pampku samym chcę poleżeć i w skarpetkach!
A co,czyje to wory pod oczami leżą przy łóżeczku?Mamusi?To chodź,matka,pogadamy
I gada Gaduła moja kochana eeeeeeee,aaaaaaa,oooooo i co tam jeszcze mu przyjdzie do główki z takim zacieszem na twarzy,że całe niewyspanie odchodzi w cień
Taa i jeden uśmiech i cała złość mija

Cytat:

One Ciebie tak samo

Cytat:
Mój pies małego się boi...a dziecko obserwuje póki co tylko

Cytat:
Moje dziecko chyba faktycznie ma napięcie w dupie. 4 worek na mocz już mi obsrakala..

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 11:10   #1796
lachryma
Zakorzenienie

jak ja lubię oglądać pokazy victoria's secret
Stary 2013-11-14, 11:20   #1797
yevele
Zadomowienie

Cytat:
Dostałam kiedyś taki otulacz - wygląda jak prześcieradło.

Zawiązałam Go i śpi już teraz 2 drzemusia

Można pewnie zrobić ze zwykłego prześcieradła
właśnie tak wyglądało jak prześcieradło a drzemki po ile czasu?

kurcze, kejt, jak tak napisałaś o tym wzmożonym napięciu to właśnie się zastanawiam czy to nie to dobrze że jutro jedziemy do por rehab to podpytam

Paulinka777, co u was?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-14, 11:27   #1798
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez yevele Pokaż wiadomość
właśnie tak wyglądało jak prześcieradło a drzemki po ile czasu?
Poranna zawsze 35 minut!

Teraz to zobaczymy, bo na spacerze śpi ok 2-3 h

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 11:32   #1799
surka
Zakorzenienie

Cytat:
Wydaje mi się, że to jest jednorazowo opłatę, za dostawę zdjęć do sklepu

Cytat:
Napisane przez jakierka Pokaż wiadomość
Witam

Zanim nadrobie do konca odpisze:

AgaPlast, u nas wysypka nie mija. W sumie Edziu na tym jednym policzku ma nawet nie wypryski a plame niczym poparzenie :/ Jak tylko w miare sie zagoi Edek ja pocieraniem rozdrapuje. Spi w skarpetkach (na dloniach), pilnuje w dzien aby sie nie pocieral, ale nie zawsze upilnuje. Antybiotyk niestety nie dziala. Musimy wykluczyc przyczyne, skoro sie drapie to znaczy ze cos go nadal uczula. Dzis bede dzwonic do przechodni i zobaczymy kiedy beda mogli mnie przyjac.
Jak zareagowalas na mieso i czy Bianka to jakos odczula? Ja sie balam, bo po rybie Edkowi sie tylko pogorszylo, ale chyba sie zdecyduje na mieso, bo u nas dokladnie to samo z dieta i boje sie tym wyrzadzic krzywde.
Bianka sliczna, a wage ma podobna do Edkowej

Teso, bylam prywatnie u polskiego lekarza, przepisala nam emolient i antybiotyk. Emolient ma podobny sklad co poprzedni i on uczula Edzia. Antybiotyk zas nie dziala. Lelarz angielski chce dac steroid, na co ja noe chce pozwolic, bo to da efekt krotkotrwaly, a przyczyny nie wyeliminuje. Chce naciskac na morfologie i test krwi pod katem alergii lub na skierowanie do dermatologa. Czy sie uda zobaczymy. W UK to jest trudne niestety i nawet prywatnie nie da sie wykonac morfologii krwi.
Wspolczuje upadku Zdrowka dla Leosia i oby dieta Wam pomogla.

Kurcze, cos za duzo tej skazy. Zastanawiam sie czy ma to zwiazek ze szczepieniami..

Acha, co do kokonowania-nalezy to zawsze robic jak dziecko jest mocno wyciszone lub spiace/spi. Inaczej bedzie sie buntowac.

Karo, Domcia

Milego dnia wszystkim

Jak czytam to co wy piszecie o służbie zdrowie na wyspach to jestem w szoku, zawsze byłam pewna, że tam jest o niebo lepiej niż w PL
surka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-14, 11:32   #1800
Oliath
Zakorzenienie

Eve, szit - no to kiszka jedynie pozostaje czekac, az wyrosnie z tego (a wyrosnie, zobaczysz )

Koocur, alez ja nie umiem, caly czas sie UCZĘ stelaz schrzanilam dwa razy zanim wyszedl perfekcyjnie raz zle dobralam lakier koncowy do chromu i chrom mi splynal , potem sie przytulilam do swiezo spryskanego nowym chromem i porobilam odciski a zanim zaczelam, wiedzialam o lakiernictwie tyle, co i Ty

Aga, haha. Moj pies tez nie jest krwiozerczy, raz dorwal kota na spacerze t5o nie wiedzial, co z nim robic dalej i ganial wokol niego az mu kot spuscil takie lanie, ze odtad koty sa dla niego niewidzialne, wszystkie, chocby po nim tupały no ale zapytany, gdzie jest dzidzia, robi klasyczna mysliwska stójkę z ogonem jak struna i łapą do góry. Wiec jednak zwierzyna łowna

Ugotowalam zupkę, posprzatalam, zrobilam remanent w Lili ciuszkach i czesciowo naszykowalam, co na wyjazd
Nie moge juz doczekac sie tych wakacji u tesciow, bo w domu nie potrafie odpoczac, wciaz milion rzeczy mnie wola zewszad.
Przyszly wlasnie skorzane paski do wozka, tj. zwykle paski do spodni, ale ze skory licowej, wiec sie nadacza . Drozsze te paski cztery od calego wozka
Kubulek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości