![]() |
#1771 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie sierpniowe 2014 cz. 2
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1772 |
Zakorzenienie
|
Halinka nie mam kompa, rozwalil mi sie
![]() ![]() Nie wiem co sie na tym swiecie wyrabia... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1773 |
Zakorzenienie
|
Ahaha dobre..
![]() |
#1774 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:19 ---------- Poprzedni post napisano o 23:17 ---------- Zuken wez sie ewakuuj z tamtego watku bo szkoda nerwow |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1775 |
Zakorzenienie
|
Venus masz racje, szkoda ale nie ogarniam ostatnio wizazu, nie wiem moze jakis MOD mi odpowie czy zakladanie coraz wiekszej ilosci watkow o "nienormalnych mamuskach zeswirowanych na punkcie swoich dzieci" przez osoby ktore w wiekszosci dzieci nie maja i nie zamierzaja miec i stawianie matek w negatywnym swietle, wrzucanie wszystkich do jednego wora, hejtowanie i nazywanie dzieci bachorami czy jeszcze gorzej jest wedlug nich ok i taka publiczna krytyka nie ma zadnych granic?
Dluuugoooo jestem tutaj na wizazu ale pierwszy raz poczulam sie tutaj po prostu zle. Zewszad spotykam sie z nienawiscia za samo to, ze mam dziecko ![]() Nie wiem, chyba sie nie nadaje do tych naszych dziwnych czasow. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1776 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1777 |
Zakorzenienie
|
Zuken olej to z grubej rury, swiata ne zbawisz a stracisz nerwy. Fanatykow i imbecyli na swiecie nie brak. Ciesz sie Mela bo dziecko jest czyms najlepszym co nas w zyciu spotkalo, cudem i darem ktorego nie da sie skategoryzwac. To sens zycia. A jak ktos ma odmienne zdanie, jego strata.
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1778 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po przeczytaniu tamtego wątku to cieszę się ,że nie mieszkam w bloku ![]() ![]() Ja osobiście podczytuje nieraz takie wątki , ale się nie udzielam bo z niektórymi to nawet nie ma co dyskusji zaczynać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1779 |
Zakorzenienie
|
Niki jak pewnie zauwazylas ja nie potrafie sie powstrzymac
![]() Watek o OZM czyli odpieluszkowe zapalenia mozgu juz calkiem rozwala system. Kto to wogole wymysla?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1780 |
Zakorzenienie
|
Tez zauważyłam, że się z nas smieją lub mowią z pogardą...
Uwazam, że szkoda czasu i nerwów na dyskusje. Odnosnie ubranek, to jak dostawałam jakies paczki, to kupowalam dziecku znajomych cos fajnego. Tak na wymianę. Teraz odkladam paczkę dla zony brata ciotecznego. Jednak odlozylam te najlepsze, które kuilam w smyku, zeby je odsprzedac i miec kase na kolejne.
![]() |
#1781 |
Raczkowanie
|
Dziendobry!
Ufff dobrze ze duzo nie pisdalyscie bo nie bylo mnie tu od czw czy pt, juz sama nie wiem, bo nie nadazam z niczym.. Dziewczyny jak Wy to robicie?? Mieszkania posprzatane, obiady uhotowane, dziecko czyste, zadbane, nakarmi0ne a Wy jeszcze na wizaz macie czas.. Ja jestem jakas nieogarnieta chyba ![]() Pranie do prasowania sie pietrzy , kolejna sterta jest do prania, i jeszcze wisza 2 suszarki pelne :/ nienawidze tego! Do tego Szymek konczy antybiotyk a rozlozyl mi sie Tomek, dzisiaj musze isc z nimi do lekarza jak zwykle sama...wrr 19 grudnia umowilam Szymka na szczepienia ale boje sie ze zarazi sie od Tomka. Przepraszam ze tak nudze, marudze i w ogole i malo sie udzielam, ale ja sie z niczym nie wyrabiam... Czy Wasze dzieci duzo czasu same sie bawia? Moj Szymek teraz w ogole nie chce sam lezec, ba-on nawet malo chce lezec juz tylko na rece chce a ja nie mam jak porobic innych rzeczy. Do tego w nocy jak spi to wypluwa smoczka lub sobie go wyciaga i jeczy o niego caly czas i musze albo co chwile wstawac albo brac do lozka i zawsze konczy sie tym ze najpozniej od 3 spi z nami, masakra ![]() Boje sie ze nie bede miala potem zycia bo on tak lubi sie przytulac do mnie... Pomarudzilam i uciekam bo Szymek juz pospal (pol godziny)
![]() |
#1782 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mój Adaś poleży nieraz i godzinę na macie więc nie narzekam ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1783 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1784 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1785 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kubuś ostatnio też chce żeby mu poświęcać uwagę, częściej chce być na rękach bo jest wysoko i wszystko widzi. Ciekawski się zrobił. |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1786 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() A jeśli chodzi o spanie w jednym łóżku to u nas jest zasada, że Mała śpi w swoim łóżeczku. Jak marudzi to ją trochę polulamy, ale znów odkładamy do łóżeczka. A w ogóle to niedługo chyba ją przeniesiemy do jej pokoiku ![]()
![]() |
![]() |
#1787 |
Rozeznanie
|
zuken mialas racje jabuszko zdzialalo cuda dzisiaj mala zrobila kupke, w końcu mama będzie mogla spac spokojnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1788 |
Zakorzenienie
|
Pati super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1789 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
masakra... ja dałam radę poczytać tylko troszkę, bo aż mnie nieraz nosiło by coś napisać, a wiem jak by się to skończyło. Zaraz bym została nazwana chorą mamuśką, co chcę ich nawrócić i przekonać że jednak dzieci są słodkie i kochane. A po co mi nerwy ![]() Ale one tam naprawdę jadą po matkach i dzieci często nazywane są bachorami.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1790 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1791 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1792 |
Zakorzenienie
|
Cabonkaa poki co sie nie martwie bo kuzynka mi mowila ze jej cora tez miala zielone kupki przy wprowadzaniu pokarmow
![]() Co do drugiego to radze oszczedzac ladne ciuszki, Mele do jedzenia juz przebieram bo wsystkie body w marchewce i niestety to mydelko co pisala Halinka na nia nie dziala ![]() Bede probowac na dniach w Vanishu zamoczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1793 |
Zadomowienie
|
Zuken to cie zmartwie bo vanish nie dał u mnie rady z kupa tak jak mydło. Kurde dziwne. Przecież to tylko marchewka...
Zuken a dawałas juz ziemniaka? Jaka była reakcja? I ten go tylko ugotować do miękkości i styknie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1794 |
Zakorzenienie
|
Halinka ale niby vanish z marchewka daje rade, nie wiem zobaczymy. To mydelko nie dalo rady a ja glupia nie pomyslalam ze moga byc z tym problemy i nie uwazalam na to, zeby mala sie pobrudzila:/ teraz mam prawie wszystkie body i mase innych rzeczy w marchewce, nawet te ulubione
![]() Dzisiaj Mela jadla deserek z jagodkami ![]() ![]() Ziemniaka dalam raz, strasznie nie smakowal swoja droga ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1795 |
Zadomowienie
|
Jednego ziemniaka to nie ma po co zamrazac
![]() Jak masz białe rzeczy brudne to może ace? Ja niedługo spróbuję w nim tetry przemoczyc bo już poszarzaly. Mela się najada warzywami? Bo w sumie nie wiem czy liczyć to jako normalny posiłek juz czy nie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1796 |
Zakorzenienie
|
Halinka zjada jakies pol obiadku na raz, poki co daje jej miedzy mlekiem, godzine przed
![]() ![]() Mysle ze za jakies tydzien bedziemy probowac obiadki z miesem ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:13 ---------- Co do ziemniaka to Mela z jednego zjadla moze 1/10 hehe ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1797 |
Zadomowienie
|
Jak ziemniak nie podejdzie to mam jeszcze dynie i brokula w zapasie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1798 |
Zakorzenienie
|
Halinka u nas brokul tez be
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1799 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny u nas marchewka ładnie zeszła jak użyłam zwykłego Ludwika do mycia naczyń. Zmoczyłam body, nalałam na plamę płynu, potarłam trochę, spłukałam i śladu nie było.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A no i czytałam gdzieś, że jak chcesz mrozić zupkę czy coś, to tłuszcz dodajesz dopiero po odmrożeniu, a nie jak robisz i wtedy jest ok. Oczywiście nie sprawdzałam ;-)
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:30.