|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Odpieluszkowe zapalenie mózgu cz. II
Cytat:
. Nie rozumiem co takiego jest trudnego do zrozumienia w tym co napisałaś ,
|
|
#1772 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1773 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
.---------- Dopisano o 02:17 ---------- Poprzedni post napisano o 02:14 ---------- No dużo zachowań. Mnie to np. wkurza, bo odwiedzi mnie raz na ruski rok koleżanka, bierze swoje dzieci, i co 5 minut lata z nimi do łazienki. No niefajnie się w taki sposób gada. A jeszcze bardziej mnie to wkurzało jak ja musiałam asystować przy dziecka czynnościach toaletowych. No brzydzi mnie to jakoś.
|
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale tak na poważnie to i Twoja i moja koleżanka powinny znaleźć dla nas czas sam na sam
|
|
|
|
|
#1775 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1776 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1777 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1778 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1779 | |
|
wańka wstańka
|
Cytat:
Nie rozumiem takiego podejścia i chyba nie chcę zrozumieć tak głębokiej symbiozy w związku. I co w związku z tym?
|
|
|
#1780 |
|
Konto usunięte
|
i wiesz, więcej osób = większa sala, więcej jedzenia, więcej alkoholu.. wyjdzie więcej kasy. ogarnęłam salę na 50 osób za 30 zł od osoby (na jedzenie zrzuta po 20 zł, alkohol każdy we własnym zakresie) czyli wyszłoby 50 zł na głowę. tak to wyjdzie około 100-120 zł.
|
|
|
|
#1781 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Wiem i co z tego?
Skąd to "mamo"?
|
#1782 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1783 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1784 |
|
Konto usunięte
|
A to różnie bywa. Bo dziecko z ADHD to wcale nie jest "rozwydrzone dziecko". to dziecko, które NIE UMIE skupić uwagi. Ale fakt, że czasem mamuśki mają rozwydrzonego bachora, którego chowały, a nie wychowywały, i wtedy mówią "a, bo Karolek ma adhd"
|
|
|
|
#1785 |
|
wańka wstańka
|
Na tym cierpią chore dzieci.
Pracowałam kiedyś z dziećmi z ADHD. I tak, wychodziło na to, ze są rozwydrzone np. w szkole, bo szybko się rozpraszały, wstawały z ławek, odmawiały pracy, samodzielna praca była u nich niemalże nie do pomyslenia, a przy pracy 1-1 dawały radę. Z ADHD jest jak z depresją. AKtualnie ludzie sami się diagnozują, wystarczy byle niższy nastrój i jest: mam depresję.
|
|
#1786 |
|
Konto usunięte
|
No tak tak, ale chodzilo mi o to, ze teraz wszedzie widzi sie anoreksje, a to jest choroba o podlozu psychicznym w sensie takim, ze ktos nie akceptuje swoje ciala+ czesto jakas trauma zyciowa. Teraz dzieciaki sie odchudzaja, bo taka jest moda i bo idol jest chudy, to nie jest anoreksja, to jest fanaberia. Ale teraz kazda chuda dziewczyna ma anoreksje. Tez mi sie to wychudzenie nie podoba ale nie myle kultu chudosci z anoreksja.
|
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1788 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ale co sie nasuchaly
|
|
|
|
|
#1789 |
|
Raczkowanie
|
a ja z innej mańki.
ostatnio byłam w biedrze na zakupach całkiem sporych, więc chwilę tam spędziłam. ciągle słyszałam, że gdzieś między półkami drze się na dziecko jakiś babiszon. no ale tak tę papę darła, że aż strach ;/ jakoś jednak nie mogłam jej spotkać, zawsze była nie tam, gdzie ja. w końcu dosżło do KRASZ OF TAJTANS przy kasie. babiszon zostawił swojego syna, powiedzmy lat 3, przy kasie i poleciał dalej między półki. jak wróciła, to okazało się, że dzieciak się wystraszył tłumów i cofnął, przez co nie dobrnął do kasy, tylko wciąż był ostatni, a ludzie wchodzili przed niego. to ta znowu z japą na dzieciaka, że się do niczego nie nadaje, że ona go tu zostawiła w celu określonym, a on jak zwykle.... blaabla. w końcu jakaś pani zwróciła uwagę, kulturalnie i miło, że ma,w skrócie mówiąc, nie drzeć się na to biedne dziecko. co to się działo wtedy, to słów brak, by opisać
|
#1790 |
|
Konto usunięte
|
Ja ostatnio widzialam bachora, ktory darl jape na calego, ale nie z placzu, tylko mu sie nie chcialo isc do sklepu. Darl sie jak nakręcony. A matka stanowczo kazala przestac, jak ja olewal to nie dawala za wygrana, mial przestac i koniec. Jakos tak mi sie na sercu cieplo zrobilo, ze az chcialam jej uscinac reke i podziekowac XD Po minach ludzi obok podejrzewalam podobne uczucia. To sie ostatnio nie zdarza, albo od raju leją dziecko albo olewają sytuację, niech się drze.
|
|
|
|
#1791 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Byliśmy na zakupach. Zostałam w samochodzie z córką bo zasnęła (parking galerii) i czekałyśmy na Tż. Jakąś wariatkę zaczęłam słyszeć już z daleka. Patrzę idzie babsko, na rękach niesie mniejsze a obok niej starsze dziecko idzie. Ich auto stało obok naszego. Pras tym dzieckiem na ziemię i dziera się na nich, wyzywa. Aż się we mnie wszystko buzowało. Wreszcie zauważyla, że ktoś ją obserwuje, wymieniłyśmy się spojrzeniami i trochu zniżyła ton rzucając do dzieci, że mają sie z miejsca nie ruszać i mamcia z powrotem do galerii. Male dzieci ![]() Za jakiś czas wróciła z facetem, pakuje dzieci w foteliki z fają w zębach i ku jeszcze większemu zdziwieniu z tym cygarem wpakowała się sama. Odjechali. ---------- Dopisano o 15:15 ---------- Poprzedni post napisano o 15:13 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1792 |
|
Raczkowanie
|
nie jestem trzyletnim chłopcem, ale gdyby ktoś na mnie tak papę darł, to bym chyba się w sobie zamknęła na lata świetlne.
ogółem gdzieś, na wizażu? na innym forum?, czytałam wypowiedź takiego właśnie już dorosłego dziecka, na które mama się darła w miejscach publicznch, i tam on twierdził, że takie wtrącanie się osób postronnych jeszcze pogarsza sprawę, bo rodzic furiat po prostu weźmie dzieciaka i pójdzie z tej ulicy/sklepu/poczty i w domu dokończy dzieło, tylko sto razy gorzej, bo będzie rozsierdzony tym, że mu uwagę zwrócono. boję się myśli, że tak jest
|
#1793 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1794 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1795 |
|
Holy Crap!
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50026903]A posiadam, posiadam. Najgorszemu wrogowi nie życzę.[/QUOTE]
Ja również. A zapytam się Ciebie: leciała Ci kiedyś krew z nosa przez migrenę? Ostatnio tak miałam i trochę się przestraszyłam
|
|
#1796 |
|
Konto usunięte
|
[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;50026903]A posiadam, posiadam. Najgorszemu wrogowi nie życzę.[/QUOTE]
Zrob sobie botoks
|
|
|
|
#1797 |
|
Raczkowanie
|
to jesteśmy dwie ![]() EDIT. to jesteśmy 3 Edytowane przez avesome Czas edycji: 2015-01-31 o 15:45 |
|
|
|
#1798 |
|
Konto usunięte
|
U mnie za ścianą wycie pisk, krzyk, darcie, bo do sąsiadki przyjechało 8 wnucząt -. -
polskie znaki i przecinki mi uciekły. łapać skurczybyki! |
|
|
|
#1799 |
|
Konto usunięte
|
I ja. |
|
|
|
#1800 |
|
Rozeznanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:03.