|
|
#1771 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
Mam nadzieję, że bliźniaczki będą dla Was bardziej wyrozumiałe pod tym względem
|
|
|
#1772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I sobie bardzo chwaliła taki sposób --> ja już sam kemping uważam za odjazd a co dopiero z dzidzią
|
|
#1773 |
|
Raczkowanie
|
No nic kobitki szykuje się na wizytę, już niedługo...
|
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Nie martw się, będzie ok. Powtarzałaś wynik i byl ponizej. W temacie cukrzycy ciążowej, spotkalam wczoraj moją położną środowiskową i o tym rozmawiałyśmy. Jej zdanie jest takie (i dwóch lekarzy pracujących z nią w naszej przychodni), że ostatnio wszystkich (no prawie wszystkich ), "popier&@@&ło na tym punkcie" i stwierdza się ją wielu osobom, które wcale jej nie mają. Co więcej mówiła, że największym błędem jest stwierdzanie jej własnie na podstawie tego pierwszego wyniku, gdzie najważnijsze jest przecież spalanie glukozy. A i jeszcze mówiła, że chcą normy znów obnizać, pierwszą do 90.Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk |
|
|
|
#1775 |
|
Raczkowanie
|
Kasia dziękuję. Przyda się dobre słowo.
|
|
|
|
#1776 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Koszuli jeszcze nie mam, to znaczy tej nowej którą chcę kupić, bo dwie już mam stare. :P Cytat:
![]() Odpoczywaj dzisiaj koniecznie, oby ten ból nie wrócił. Mamie kupiłam krem pod oczy już dużo wcześniej, bo zgłosiła mi taką potrzebę. A teściowej nic nie daliśmy, jak ostatnio do nich pojechaliśmy, a następna okazja do wręczenia prezentu chyba nieprędko. Mój mąż w ogóle nie miał do tego głowy, w pracy miał sajgon, mnie z kolei całkiem pochłonęły problemy ze zdrowiem i zapomnieliśmy. ![]() Cytat:
Chodzę z TŻ, raz byłam bez niego i trochę to było bez sensu, bo zajęcia są mocno dedykowane dla par. :P Lepiej podpytać jak wyglądają zajęcia, bo trochę głupio siedzieć i patrzeć jak inne pary przez pół godziny ćwiczą pozycje porodowe. ![]() U mnie skierowanie ani żadne pozwolenie lekarza nie było potrzebne, tu też trzeba zapytać w szkole jak to u nich wygląda. Czy warto - myślę, że tak, trochę się tam dowiedziałam o przebiegu porodu, o wybranym szpitalu i podobały mi się praktyczne ćwiczenia - opieka nad noworodkiem. Ale jakoś wielkiego szału nie robi ta moja szkoła, bez tego jakoś bym przeżyła. ![]() Mam przeczucie, że usłyszysz dobre wieści o nie-cukrzycy.
|
|||
|
|
|
#1777 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dobrze dobrze, nie lubię się z nim kłócić ![]() Ja np ze szkoły bardzo skorzystałam. W życiu nie miałam kontaktu z noworodkiem więc np nauka kąpania dla mnie super ![]() Tak samo karmienie - nic na ten temat nie wiedziałam ![]() ale jak ktoś coś ogarnia to szkola wiele nie wniesie
|
|
#1778 | |||
|
Rozeznanie
|
Ja już po konsultacji u innego ortopedy. Zrobił jeszcze jedno usg, złapał się za głowe jak przeczytał o żelu, który zlecił pierwszy lekarz. Potwierdził, że spojenie się nie rozchodzi, pod tym kątem nie ma więc wskazań dotyczących cc
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Oboje lubimy planszówki więc też niejeden wieczór na wspólnej "analogowej" grze spędziliśmy![]() Cytat:
My na wiosnę gdzieś na tydzień na pewno polecimy, pewnie padnie na Grecję |
|||
|
|
|
#1779 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
okazało się, że bakterii w moczu mam 4,8 (norma 0-500). Po prostu prawdopodobnie źle pobierałam mocz do kubeczka- choć zawsze przed myłam się, a mocz do kubeczka był środkowy Ale mniejsza o to, najważniejsze że wszystko jest ok po cewnikowym pobraniu moczu, trochę krwawiłam przy siusianiu, ale i to minęło, boli mnie trochę dłoń, bo pobrali mi krew z zewnętrznej jej części bo tylko tam leciała krew![]() Bartuś ma 1381 g i słodko wygląda, na usg ziewał |
|
|
|
|
#1780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1781 | ||||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Biotynę i cynk dopisuję do listy pociążowej. Dziękuję!!! Cytat:
Cytat:
jeszcze dam szansę i zrobię pranie z mniejszą ilością płatków. Cytat:
bawcie się dobrze.Moja waga też mogłaby już stanąć w miejscu ale póki co się rozkręca..Cytat:
to znika po pierwszym myciu zwykłym szamponem.. Tyle że nawraca nie wiadomo skąd i dlaczego. Taka sytuacja..Cytat:
Trochę mnie zmartwiła więc porozmawiałam z tż i od tamtej pory chyba nawet nie odpalił tej gry. Ma za to inne uzależnienie.. siłownię. "Nie mogę teraz jestem na wojnie"--- a to mnie rozwaliło On na wojnie, a Ty sie czepiasz... no wiesz co!?!?! ![]() __ Lecę na szkołę. Dziś będzie o KP. ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:00 ---------- Cytat:
Słodko musiało wyglądać te ziewanie. Fajnie że Cie już wypuścili.
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
Kasmina
Jak fajnie, ze wychodzisz Bartus to juz kawal chlopa ![]() Zapytałam na brytyjskim forum co mysla o imieniu Maksymilian ![]() posypały sie odpowiedzi, ze ludzie beda i tak pisac mu Max i ze oni pewnie wybrali by wersje z x od razu bo ks jest jakies wymyslne. ![]() No cóz, to tyle co do poznania opinii. dobrze, ze malo mnie to rusza. ![]() Dopiero jak napisałam, ze pochodze z Polski to pare osób mnie pochwaliło, ze pozostaje przy oryginalnej pisowni znanej w moim kraju. |
|
|
|
#1783 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() duży już bardzo Twój synek
|
|
#1784 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ja będę na początku lipca kupować. Cytat:
Ja pod koniec października do Warszawy muszę jechać na jeden dzień 4 h w aucie i myślę czy małego weźmiemy zobacze jeszcze. superhuman Wszystkiego najlepszego Ja dziś zaczęłam 29 tydzień jak ten czas leci już nie mogę się doczekać sierpnia.
|
|
#1785 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Napisz potem, co ciekawego mówili ![]() Zjadłam prawie kilogram truskawek
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1786 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Odprowadziłam mamę na pksa
Wracając taaak mnie brzuch ciągnął, ale to chyba przez pełen pęcherz Żeby nie było, już leżę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pobycz się Cytat:
A ile trwa u Ciebie SR za taką cenę? U mnie jest na NFZ Skierowania nie trzeba Ja muszę doktora spytać czy mogę chodzić - w sumie nie wiem po co, ale chce chodzić ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam ochrone na materac do chicco next2me. Przyszła mi dzisiaj i pasuje. Tyle co trzeba zalozyc pod spód dodatkowy materiał, ale dobrze sie trzyma.
http://www.ebay.co.uk/itm/1709825152...%3AMEBIDX%3AIT Wziełam rozmiar 70 na 100. Jest tania, materiał nieco chropowaty, ale powinno byc ok jak wypiorę i na to dam przescieradło ![]() Na metce napisane, ze robione w Bułgarii. Przynajmniej to nie chiny
|
|
|
|
#1788 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
To dobrze, że u drugiego lekarza lepsza obsługa. I że nie ma tego rozchodzenia! Szybkiego powrotu do zdrówka, fajnie że L4 nadciąga.Cytat:
Super że Cię wypisali i wyszły prawidłowe wyniki. ![]() Cytat:
Dzięki! Napisz potem co ciekawego mówili na szkole. U mnie był w poniedziałek ten temat, ale Ameryki nie odkryli. :P Fajnie tylko że mój mąż o tym posłuchał i o swojej roli - że ma mi pomagać. ![]() Cytat:
Brawa za nowy tydzień! Cytat:
Om nom nom!!! Mam wielką nadzieję, że truskawki będą dobre dla cukrów. Na razie dopuszczone do użytku owoce to tylko jabłko i kiwi.
|
|||||
|
|
|
#1789 |
|
Wtajemniczenie
|
origa a to już polskie truskawki? ja już się nie mogę doczekać aż będzie sezon !
|
#1790 | |
|
Zadomowienie
|
Sierpnióweczki 2016! Część V.
Cytat:
Kupuje z witalnie.com.pl lub www.naturalnadrogeria.pl z Allegro kosmetyków nie kupuje wiec nie podpowiem Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane przez Krefetka Czas edycji: 2016-05-25 o 16:33 |
|
|
|
|
#1791 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 15:57 ---------- Poprzedni post napisano o 15:56 ---------- u mnie są już polskie (południowy-zachód Pl) |
||
|
|
|
#1792 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A czy one są polskie to nie wiem ![]() Cytat:
Teraz też
|
|
#1793 |
|
Wtajemniczenie
|
właśnie ja też już widziałam takie z napisem, ze polskie ale coś mi sie zdaje, że to za wcześnie na truskawki i nie wiem czy nie będą świecić w nocy :P myślicie, że te co sprzedają teraz są już "jadalne"?? czy lepiej czekać na ten czerwcowy rzut ? ja już chciałabym się zajadać truskawkami bo je uwielbiam, ale mąż nie pozwala i mówi, że te majowe na pewno są podejrzane i nie możemy jeść
|
|
#1794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tak sobie tłumaczę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1795 |
|
Raczkowanie
|
To cena za 2 spotkania od 9 do 16 - weekend bo w tyg TŻ nie da rady. Zapisałam się na koniec czerwca, ale chyba zrezygnuje. Po 1 nie wiem czy to nie za późno (będę w 35 tyg czyli prawie 9 miesiac), po 2 coś mi sie wydaje, że to jednak sporo kasy, po 3 takim całkiem laikiem nie jestem. Do tej pory nie brałam tego pod uwage nawet, a dzisiaj jakieś szaleństwo mnie dopadło...
Zuzia - 29.07.2016 19:01 |
|
|
|
#1796 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ostatnio się z niej śmialiśmy jak TŻ mnie pocałował to ona się w taką kulkę zwinęła i moocno odstawał brzuch z jednej strony Uznaliśmy, że się dziewczyna zawstydziła Cytat:
A nie ma u Was żadnej SR na NFZ? Albo jakaś położna edukacji nie prowadzi? Zawsze możesz TŻtwoi opowiedzieć co było na zajęciach
|
|
#1797 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1798 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zero zrozumienia dla walczącego faceta
|
|
#1799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:41.

<3
Mój mąż w ogóle nie miał do tego głowy, w pracy miał sajgon, mnie z kolei całkiem pochłonęły problemy ze zdrowiem i zapomnieliśmy. 

dziękuję!!! 

przed ciążą też wypadały włosy, ale przynajmniej łupieżu nie zaznałam.. wrr
Słodko musiało wyglądać te ziewanie.