![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czerwcowe mamusie 2017 cz.II
Gin oczywiście o płci nic nawet nie powiedział, ale do tego drugiego powiedział "ON się zasłonił" Tego się trzymam
![]() Ja tam widzę chłopca. Ta mocno zarysowana szczęka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ide robic pranie a potem chyba polegne... oczy mi sie zamykaja. Jak dzis tez sie bede meczyc z powodu tego glupiego ksiezyca, to chyba zwariuje. A jeszcze bym musiala cos zjesc... kanapke z ogorkiem kiszonym albo dwoma i pasztet😂🤔. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Sprawdzałam te wyniki bez pappa z Kacpra i on miał 3 razy lepsze i juz się martwię. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
No i doczytalam. Wszystkim gratuluje udanych wizyt, pieknych brzuszkow i pysznych pierniczkow
![]() Ja mam wizyte we wtorek 20 grudnia i mam nadzieje dowiedziec sie jaka plec dzidzi ![]() Dzis bylam w labo i oczywiscie siniak jest piekny :/ Piekne te Wasze brzuszki. Ja juz 15tc i duzo nie widac ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Konto usunięte
|
Dla zainteresowanych w styczniowym mjakmama są wózki dla dzieci do 1000 zł. Ja dopisałam sobie wagę wózka - bo u mnie musi być bardzo lekki i ten pierwszy jest do 8,6 kg
![]() Większy link TUTAJ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zakorzenienie
|
w klubie troche golizny
dla porownania brzuch(y) dwa przed ciaza i w prawie 14 tyg .. bardziej obiektywnie mozna ocenic wielkosc powiekszenia brzucha ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zadomowienie
|
Przypomniało mi się, że muszę jeszcze zrobić tsh, kurde czemu ja o wszystkim zapominam, może w sobotę do labu podjade, bo w soboty tylko prywatnie przyjmują, to może mniejsza kolejka będzie.
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1808 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6858518 1]A ja znów zaliczyłam spanko. Chyba u mnie to już nawyk przejdzie ![]() Hej, tylko się nie przyzwyczajaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny które dziś wizytowaly - cieszę się że Kruszynkami wszystko dobrze.
Ja złapałam jakiegoś doła. Płakać mi się chce cały wieczór więc kładę się koło mojej księżniczki i idę spać. |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zadomowienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6858714 1]Dla zainteresowanych w styczniowym mjakmama są wózki dla dzieci do 1000 zł. Ja dopisałam sobie wagę wózka - bo u mnie musi być bardzo lekki i ten pierwszy jest do 8,6 kg
![]() Większy link TUTAJ ![]() Wiem, że chcesz lekki wozek, ale przemysł sprawę, bo ten ma piankowe i małe koła ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja to od dwuch dni wyje... jak tylko cos zobacze, uslysze... wstalam rano w poniedzialek i co... pierwsza reklama z Tymbarku i wylam, a synek patrzyla na mnie, wytlumaczylam ze mnie wzrusza ta reklama ale nie bylam w stanie gadac😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Migotku powodzenia w szukaniu wózka, zwracaj uwagę bo czasem producenci podają wagę bez kół, Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1814 |
Konto usunięte
|
daiquiricubano - nie mamy u kogo zostawić wózka
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6859073 1]daiquiricubano - nie mamy u kogo zostawić wózka
![]() Ja kupiłam używany z gwarancją, wózek miał chyba rok, i dwa lata gwarancji, wszelkie papiery i paragony dostaliśmy razem z wózkiem. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny.
Mogę do Was wrócić? ![]() Pisałam chwilę na początku ale później dolegliwości ciążowe i brak czasu dał mi się we znaki,ze nie miałam ani siły ani ochoty pisać. Teraz za to chętnie bym pogadala z innymi mamami ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1817 | |
Zadomowienie
|
Mój wózek http://wozkibebetto.pl/bebetto-nico-plus.php
Przykładowa strona Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
Co slychac? ;-) Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1818 | |
Zadomowienie
|
[1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6859073 1]daiquiricubano - nie mamy u kogo zostawić wózka
![]() No wierze, wiem, jak czasem jest ciężko z sąsiadami ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Konto usunięte
|
masija witaj
![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- kacperkova - fajny ten bebetto (13 kg) nawet do przejścia. Wpisałam go na swoją listę. |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:27 ---------- [1=e6a2c94443f966d5bdb1fa7 d483e1d75b7ed128e;6859200 6]masija witaj ![]() ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- kacperkova - fajny ten bebetto (13 kg) nawet do przejścia. Wpisałam go na swoją listę.[/QUOTE] Zobacz sobie x-lander puls, ja mam fakt spacerowke, teraz dokupie gondolke. Moze znajdziesz uzywany w fajnej cenie. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sobie pohasałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Konto usunięte
|
Dzięki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Ja sie zastanawiam czy zjesc jeszcze śledzie czy im dzisiaj odpuscic
![]() Mąż juz śpi a ja ogladam filmy na yt. Tak sie ciesze ze z moim malenstwem wszystko ok, ze nie chce mi sie spac z tego wszystkiego ![]() Myślę ze na nastepnej wizycie nie zrobi mamie psikusa tylko bedzie widac piekny pecherz moczowy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |||
Wtajemniczenie
|
Odkąd wróciłam do pracy to widzę, że będzie mi bardzo ciężko Was nadrabiać. Brakuje mi sił, motywacji, energii, wszystkiego...Odliczam, jeszcze 2,5 miesiąca
![]() Dobra teraz będę odpisywać ![]() Hahaha, poplułam laptopa ![]() Zawsze byłam wierna temu jedynemu. Z dżemem czy to ze świni czy truskawkowym będzie tak samo ![]() ![]() ![]() Podoba mi się jej nowoczesne podejście do ciąży, obala wszystkie mity, każda ciężarna, a przede wszystkim jej "doradcy" typu mamusia, teściowa, powinny tą wczorajszą transmisję wysłuchać ![]() Ja ją pokochałam za to: - w ciąży można jeść wędzonego łososia ![]() ![]() - w ciąży można pić cole - robienie hybryd - jak najbardziej - i tekst: gorsze dla dziecka jest nie wzięcie paracetamolu lub antybiotyku niż męczenie się z bólem głowy albo chorobą Kocham tą kobietę ![]() Ojej! Ale mi miło się zrobiło ![]() Spokojnie, ja sobie odbije w trakcie i po porodzie ![]() Moje dziecko wynagrodzi mi ten stan i tak: - będę mieć łatwy, szybki i przyjemny poród - dziecko nie będzie miało kolek - będzie przesypiać całe noce To są moje postulaty ![]() Cytat:
![]() Kalina - u Ciebie tą zieloną chętnie bym Ci podkradła. Świetna jest ![]() Ja wylicytowałam wczoraj leginsy z H&M Mama za 39 zł. Czarne ze skórzanymi wstawkami. Czekają już w paczkomacie, jutro odbiorę ![]() Moja siostra dwa tygodnie temu wróciła z Dubaju właśnie. Jest zachwycona ![]() ![]() My na pewno wybierzemy się z maluchem gdzieś we wrześniu - albo do Chorwacji, albo do Austrii ( mamy świetny polski hotel w Alpach nad samym jeziorem), a gdyby to nie wypaliło, to zostaną nam Mazury. Samolot odpada, jeździmy z psem więc w grę wchodzi tylko jazda samochodem ![]() Cytat:
![]() Ale jeśli miałabym gdzieś emigrować, to do Sztokholmu. Jestem nim zachwycona! ![]() Oj robi wrażenie, zwłaszcza na żywo ![]() ![]() Cytat:
Byłam wczoraj u endokrynologa. Niestety moja tarczyca nie chce współpracować i pomimo leków zamiast spadać, albo przynajmniej się utrzymywać to ona rośnie ![]() ![]() Bardzo się cieszę, że takie dobre wieści dziewczyny z wizyt poprzynosiły ![]() ![]() Gratuluję wszystkim mamusiom! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zadomowienie
|
Ja mysle Vela, ze bedziesz miec syna. Taka wrozbe mam dla ciebie przed snem. Mialam wizje😂
Bo ty nie wiesz jeszcze co bedzie? Nie? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- Moje dziecko jeszcze nie spi... Zasypia ze mna w lozku i zgadnijcie, czy bede go przenosic jak zasnie. Jasne, ze nie. Matko jedyna, jeszcze bedzie tak ze w 4 bedziemy spac w 1 lozku. A moj 3 latek przez moja ciaze sie uwsteczni😂. Moze mleko z cyca tez zacznie pic🙊 ale mam glupie zarty przed snem. Juz mamrocze. Ide spac. Dobrej i smacznej nocy! A teraz jeszcze koparki albo jakies dzwigi poogladam na yt i bedzie dane mi zasnac. Alleluja. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() No dobra, niech już będzie ten chłopiec. Jak to mówi mój mąż, wychowamy i pokochamy jak swoje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Rozeznanie
|
Migotku ja też wnosilam 2 lata wózek w bloku i teraz też mnie to czeka. Ale wózek waży 17kg. Nie przeszkadzało to w codziennych spacerach. Raz tylko zrobiłam głupotę bo tydzień po cc znioslam wózek i córkę sama 20kg łącznie. Maz mnie opier... Ale tak bardzo chciałam spaceru
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Sarenka i super. Trzeba sobie radzić w życiu
![]() Gratuluję wczorajszych wizyt. Piękne pierniczki. Za rok musze zrobić progres i ozdabiac tez naturalnie czekoladą i orzechami itd. a nie pisakami z lukrem ![]() Widzę ze zakupy ciążowe udane. Wczoraj przyszedł mój kostium i sukienka. W sukience na razie wyglądam śmieszne bo to taki wielki wór w czarno białe pasy ![]() Przyszedł tez kostium. Naiwnie myślałam że na płaski brzuch tez będzie ok. Ale nawet teraz trochę odstaje. Tragedii nie ma ale szału tez nie. Biust średnio wuglada no ale znaleźć kostium na mój biust nie jest łatwo. Może nie będę wyglądać jak bogini ale ma duży brzuszek jest całkiem niezly. Za 1 zł nie ma co narzekać. Dzisiaj mam usg trzymajcie kciuki ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#1829 | |
Zadomowienie
|
Witam się o poranku
Proszę o kciuki, dzisiaj usg. Mąż tez przeżywa, mówi, że już zapomniał jak to było. Mój Kacper pogardxil jajecznica i uparł się na mandarynki na śniadanko. Ja jak zwykle w tej ciąży w dzień wizyty nie mogę nic przełknąć. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 07:51 ---------- Poprzedni post napisano o 07:50 ---------- Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
Kciuki za wizyty!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.