Sierpniówki 2017 <3 cz.4 - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-12, 05:25   #1801
judis
Zadomowienie

Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
W lipcu Podobno 30stka to czas, kiedy kobieta wygląda najpiękniej w swoim życiu. Śmiem twierdzić, że będę wyjątkiem od reguły
Ja też w lipcu i też 30 i zdjęcia imprezowe pewnie że szpitala będą więc będę wyglądać bajecznie jeszcze może się okazać że Stachu też będzie rakiem, kto wie 😉

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 06:22 ---------- Poprzedni post napisano o 06:18 ----------

Cytat:
Napisane przez biedro87 Pokaż wiadomość
Wyniki glukozy to 76, 105, 103, to chyba dobrze?

Ja marzylam o dwojce dzieci przed 30, urodziny mam w grudniu, Takze sie wyribilismy. Trzecie dziecko po 30, moj maz by pewnie dodal, ze jeszcze czwarte i piate ... A i tak sie boje jak dwojke ogarne.

Judis, my tez mamy fotelik bez adapterow i z zestawu wozkowego 3 w 1. Z jednej strony na bezpieczenstwie nie ma co oszczedzac, a z drugiej strony niewiele bedziemy jezdzic z niemowlakiem pewnie.

A adaptery do pasow macie na czas ciazy? Ja juz druga ciaze nad nimi mysle. Pasy zapinam normalnie.

Gdyby mi ktos teraz powiedzial, ze jednak bedzie corka, no coz, ciezko mi to sobie wyobrazic, bo bardzo juz nastawilam sie na synka 😉
Ja nie mam adapterów do pasów bo jeżdżę tylko na wizyty i pobrania krwi ale pewnie gdybym mogła normalnie wychodzić to bym kupiła bo trochę mi już niewygodnie i co chwila poprawiam pasy.

---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:22 ----------

A tak w ogóle to dzień dobry 😀 ja już od godziny nie śpię i tak codziennie bo pies już wyspany i budzi nas buziakami żeby iść na spacer 😏 czasem w ciągu dnia trochę dośpię.

judis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 06:02   #1802
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alexandre Pokaż wiadomość
Martoolka a kiedy masz urodziny?

W wolnej chwili i mi możesz zmienić wiek na 29 lat. A obiecałam sobie w gimnazjum że urodzę w wieku 28 lat kurde no :P

Ja chciałam kiedyś w w wieku 25 lat mieć wszystkie dzieci i męża. Troszkę poślizgu mam, ślub jak miałam 25 , pierwsze dziecko w wielku26, a drugie 28 moje plany legły w gruzach he he a noni kiedyś planowałam 3, a teraz chyba 2 nam wystarczy

Wysłane za pomocą mTalk
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 06:06   #1803
biedro87
Zadomowienie

Dzien dobry 😀 moja corka wstala dzis dzis wczesniej jak na nia, zaaplikowalam bajki i poleguje

To mowicie ze cukrzycy nie mam, bo zastanawialam sie czy nie powinien mi troche wolniej spadac cukier. Dzieki 🙂

Z Natalia jezdzilysmy samochodem, ale na krotkich dystansach, do rodzicow, znajomych, na zakupy,kilka razy bylismy gdzies dalej, czyli jakies 40 km. Teraz mysle, ze na poczatku zakupow z dwojka nie ogarne, gorzej bedzie sie gdzies wybrac samej z dwulatka i niemowlakiem.
biedro87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 06:10   #1804
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
witam

miałam koszmarny dzień, wszyscy mnie irytują i zmówili się, żeby mnie wkurzyć dzieci, szczególnie środkowa, dobiły mnie ostatecznie poza tym sama nie ogarnęłam ważnej rzeczy więc jestem dziś wyeksploatowana psychicznie

a ponadto mam taką huśtawkę emocjonalną, że masakra. dziś popłakałam się w Urzędzie Miasta kobieta się wystraszyła więc musiałam jej powiedzieć, że ma nie zwracać na mnie uwagi

kciuki za wyniki!

super że szyjka lepiej i gratuluję zakupu wózka!

super zakupy

współczuję mnie ostatnio nic nie boli

współczuję hałasów, u mnie dziś sąsiedzi skończyli

super zakup

buu, nie cierpię jak mój wyjeżdża, i łączę się w bólu irytacji

super naklejka

i nie dziwię się zmiennym nastrojom, ja pewnie poszłabym, żeby móc spokojnie robić zakupy, tym bardziej, że jesteś już zaawansowana

doświadczona mama prasowała zazwyczaj jakieś 6tyg przed terminem, teraz jest cudowna kobieta, która raz w tygodniu robi to dla mnie

było pytanie o foteliki, ja kupuję z bazą z izofixem, ze względu na wygodę użytkowania jak i bezpieczeństwo ostatnio wymieniłam fotelik mojej 7latce, mąż ma mnie dość
Oj bidulko... W Urzędzie Miasta na pewno wzbudziłaś zainteresowanie no cóż hormony tak działają i czasem poprostu nie da się powstrzymać łez..

Mam nadzieje, że dzisiaj bedzie dużo lepszy dzień dla ciebie

Ja w pierwszej ciazy miesiąc przed miałam wsio gotowe, razem ze spakowaną torbą do szpitala. Teraz tak sobie myślę, że pod koniec lipca sie za pranie i prasowanie zabiorę...

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ----------

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Ja miałam grypsko na trzydzieche

Nie wiem czy w ogóle będe prasowac Wypiore w 60 stopniach i tyle

O matko

Wróci stary to przegadamy to pewnie

Nie lubie niespodzianek szczerze mówiąc, lubię mieć wsio zaplanowane. Każde odstępstwo wyprowadza mnie z równowagi po prostu.

Oriane zasiałśa we mnie ziarenko niepewności kurka

Będe teraz ogladac ten print wózka czy nie ma za duzo z różu
He he widać, że napaliłaś sie na ten kolorowy to sie nie powstrzymuj jak ci sie podoba kolorowy do każdej płci pasuje...

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-05-12, 06:13   #1805
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
Dzien dobry 😀 moja corka wstala dzis dzis wczesniej jak na nia, zaaplikowalam bajki i poleguje

To mowicie ze cukrzycy nie mam, bo zastanawialam sie czy nie powinien mi troche wolniej spadac cukier. Dzieki 🙂

Z Natalia jezdzilysmy samochodem, ale na krotkich dystansach, do rodzicow, znajomych, na zakupy,kilka razy bylismy gdzies dalej, czyli jakies 40 km. Teraz mysle, ze na poczatku zakupow z dwojka nie ogarne, gorzej bedzie sie gdzies wybrac samej z dwulatka i niemowlakiem.
Wiesz ja starszego chociazby woze do szkoly, na treningi, jak zakupy to tez autem, wiec duzo robie takich odleglosci krotkich ale czestych a niestety u nas jezdza jak idioci, wszystkim sie spieszy... wiadomo, nie zaczne kursowac tuz po porodzie ale na pewno nie dlugo. Wole dmuchac na zimne.

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 06:28   #1806
malenka1889
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość
Jezusie się zmobilizowałam i zaczęłam przeglądać strony z kocyczkami, prześcieradełkami...pielu szkami, wrrr.... i nie wiem na co się zdecydować

Chcę by junior też miał jakieś nowości a nie wszystko po Grześku...
Jest tego od groma... Wszystko piekne i nowe Ja cieszę się, że u nas jednak chłopczyk będzie bo i tak musze kupić zeby w różowym nie chodził

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 06:17 ---------- Poprzedni post napisano o 06:13 ----------

Cytat:
Napisane przez Lalalandia Pokaż wiadomość
O matko jak Ci zazdroszcze Pani do prasowania... przy trojce dzieci wyobrazam sobie ile musisz miec prania

Ja chyba bede prasowac pod koniec czerwca lub poczatek lipca. Pewnie zalezy jak mi sie bedzie nudzilo bardzo i jaka bedzie pogoda. Jak beda upaly to nie wyobrazam sobie z brzuchem stac przy zelazku... wogole nie lubie sie z żelazkiem ostatnio
To ja chyba jestem jakas dziwna bo ja uwielbiam prasować nawet ubrania tak naprawdę,których nie musze prasować to prasuje pomaga mi to sie odstresować poprostu.

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 06:19 ---------- Poprzedni post napisano o 06:17 ----------

Cytat:
Napisane przez _km Pokaż wiadomość
Patrzcie co znalazłam
Masakra, mam znajoma ktora na łóżeczko dziecku przywarowała zeby mieć spokój. Dla.mnie ro chore

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 06:21 ---------- Poprzedni post napisano o 06:19 ----------

Cytat:
no z miłości, nie da się ukryć, ale nudy nie ma ze mną

odkąd odpadło mi prasowanie, jakiś rok temu, reszta obowiązków jest do ogarnięcia

hicior, wisienka na torcie dzisiejszego dnia, o 21.50 zadzwonił kurier, że jutro o 7 rano będzie ze stołem i krzesłami, żebym miała kasę w domu
He he dobre sobie

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 06:25 ---------- Poprzedni post napisano o 06:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
A jaki dla bobasa kupujesz fotelik i ktora baze?

Toć to sama przyjemność

Milo ze zadzwonil i uprzedził

Wrocilismy z wozkiem do domu

W idealnym stanie bez jakichkolwiek śladów uzytkowania, nie wiem jak oni to zrobili.. dalismy 1500zl za zestaw z obrazka + adaptery do maxi cosi + folia przeciwdeszczowa i zapasowy koszyk

Załącznik 7062411

No i super problem w głowy

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 06:28 ---------- Poprzedni post napisano o 06:25 ----------

Cytat:

To tak jak u mnie, tez sie tego boje. Ale cóż trzeba bedzie sobie jakoś z dzieciakami radzić

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-05-12, 06:32   #1807
orchidea30
Raczkowanie

GG do orchidea30

Też kupię chyba bez bazy, za duży wydatek na te 9-12 miesięcy - potem i tak go przesiądziemy do Romera od Grześka a jego do jakiegoś większego

:ja będę młodego wpinać i wypinać 8 razy jak będę odprowadzać córcię do przedszkola wiec baza musi być

Doświadczona mamuśka jest na bakier z żelazkiem - i bardzooooo nie lubi prasować - ale myślę, że na początku lipca się za to zabiorę.Jak tylko ogarnę ciuszki po Grześku i dokupię kilka nowych [/QUOTE]

Cytat:
na 90% maxi cosi cabriofix i baza familyfix gratuluję wózka
Bazę kupiłam używana Family fix i fotelik tez cabrio fix

orchidea30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 06:40   #1808
malenka1889
Zadomowienie

A tak w ogóle dzień dobry

Dzisiaj słoneczko mnie obudziło

Wysłane za pomocą mTalk
Stary 2017-05-12, 06:43   #1809
Alexandre
Zadomowienie

Donoszę że w Netto są majtasy po 9 zł za 2 sztuki. Niezbyt atrakcyjne bo w kwiatuszki ale 100% bawełna a gumka jest cienka i delikatna. Wzięłam rozmiar L (mam szerokie biodra i brzuszek jak na 24 tc spory) i ładnie nachodzą na połowę brzuszka. Wygodniejsze niż z Canpolu które kosztują na all po 9 zł ale za sztukę więc zjem i znowu robię nalot na Netto żeby wykupić :P Wczoraj było ich sporo bo to raczej nowość w ofercie a nie resztki na wyprzedaży więc u Was też powinny być

Alexandre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 06:51   #1810
Lalalandia
Rozeznanie

Hej hej hej ale piękny poranek aż chce się wstac😊 Muszę młodego zawieźć do przedszkola i zastanawiam się co by tu porobic dzisiaj

---------- Dopisano o 06:51 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ----------

Cytat:

W idealnym stanie bez jakichkolwiek śladów uzytkowania, nie wiem jak oni to zrobili.. dalismy 1500zl za zestaw z obrazka + adaptery do maxi cosi + folia przeciwdeszczowa i zapasowy koszyk
Załącznik 7062411

Gratuluje wózeczka Hanala
Lalalandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 07:04   #1811
a_nn_a_
Zadomowienie

Dot.: Sierpniówki 2017 &lt;3 cz.4

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
Też się zastanawiam nad torbą do wózka. Może i kupilabym jakas lamillou ale żadna mi się nie podoba na tyle aby tyle wydać.. co myślicie o obag? Ciekawe czy da się ja jakoś doczepic do wózka bo kiedyś gdzieś widziałam i podobało mi się ale nie wiem jak była zawieszona.

Powracam do tematu prania ciuszkow dziecięcych. Mam termin na początek sierpnia więc chciałabym mieć wszystko gotowe na koniec czerwca mnie koleżanki przestrzegaly przed zostawuankem tego na koniec, bo mówiły ze ciężko wystac przy desce. W sumie to nie wiem jak ja będę znosić zaawansowaną ciążę i czy ciuszki będą dalej świeże? Ale i tak stwierdziłam, ze chce mieć to za sobą i powoli coś tam robię. W dodatku od maja nie pracuje i na prawdę wariuje już z nudów. Pewnie doswiadczone mamusie mogą w mądrzejszy sposób się wypowiedzieć na ten temat 😀

Mam tak samo z Lamillou. Na allegro chyba widziałam same zaczepy do torby. OBag tez średnio mi się podoba, bo nie ma osobnych kieszonek np na butelkę i boję się, że będzie niepraktyczne. Jak tak dalej będę wybrzydzac to skończę ze zwykłym czarnym shopperem do wózka.

Ja za pranie i prasowanie zabieram się jak tylko przyjdą meble do młodej pokoju,bo teraz kurzyłyby sie w mojej garderobie. Na pewno jeszcze w maju będę miała to gotowe.
Cytat:
W lipcu Podobno 30stka to czas, kiedy kobieta wygląda najpiękniej w swoim życiu. Śmiem twierdzić, że będę wyjątkiem od reguły
I ja też wyjątkiem☺

Cytat:
witam
miałam koszmarny dzień, wszyscy mnie irytują i zmówili się, żeby mnie wkurzyć dzieci, szczególnie środkowa, dobiły mnie ostatecznie poza tym sama nie ogarnęłam ważnej rzeczy więc jestem dziś wyeksploatowana psychicznie
a ponadto mam taką huśtawkę emocjonalną, że masakra. dziś popłakałam się w Urzędzie Miasta kobieta się wystraszyła więc musiałam jej powiedzieć, że ma nie zwracać na mnie uwagi

kciuki za wyniki!

super że szyjka lepiej i gratuluję zakupu wózka!

super zakupy

współczuję mnie ostatnio nic nie boli

współczuję hałasów, u mnie dziś sąsiedzi skończyli

super zakup

buu, nie cierpię jak mój wyjeżdża, i łączę się w bólu irytacji
super naklejka
i nie dziwię się zmiennym nastrojom, ja pewnie poszłabym, żeby móc spokojnie robić zakupy, tym bardziej, że jesteś już zaawansowana

doświadczona mama prasowała zazwyczaj jakieś 6tyg przed terminem, teraz jest cudowna kobieta, która raz w tygodniu robi to dla mnie

było pytanie o foteliki, ja kupuję z bazą z izofixem, ze względu na wygodę użytkowania jak i bezpieczeństwo ostatnio wymieniłam fotelik mojej 7latce, mąż ma mnie dość
Ja się popłakałam w Zarze wczoraj bo chciałam na 30 min odłożyć sobie parkę i zobaczyć co dają w sklepie obok a pan tak na mnie spojrzał od góry do dołu i zapytał czy to dla mnie. Poczułam się jak wieloryb, który nie ma prawa nic szukać w sieciowce, bo jest w ciąży i łzy mi leciały, że i sprzedawca i mąż nie wiedzieli jak się zachować. Jak wróciłam kupić tą parkę to chłopak był już tak miły, że aż niezręcznie się czułam. Hormony.

Zazdroszczę cudownej pani od prasowania.
Ja dostaje od teściowej sprzęty pomocne w życiu kobiety i jednym z nich było żelazko ze stacją parowa. Od tej pory nawet to prasowanie nie jest takie złe,ale wolałbym, żeby min ktoś prasowa jednak😊😊

Cytat:
no z miłości, nie da się ukryć, ale nudy nie ma ze mną

odkąd odpadło mi prasowanie, jakiś rok temu, reszta obowiązków jest do ogarnięcia

hicior, wisienka na torcie dzisiejszego dnia, o 21.50 zadzwonił kurier, że jutro o 7 rano będzie ze stołem i krzesłami, żebym miała kasę w domu
Oczywiście jak juz złożysz stół i rozpakuje sz krzesła cyknij fotkę 😊

Cytat:

Toć to sama przyjemność

Załącznik 7062411

Super wózek. Ja widziałam spacerowkę u jakiejś panny na insta ramię i oglądałam w necie, fajna filozofia firmy.

Cytat:
Donoszę że w Netto są majtasy po 9 zł za 2 sztuki. Niezbyt atrakcyjne bo w kwiatuszki ale 100% bawełna a gumka jest cienka i delikatna. Wzięłam rozmiar L (mam szerokie biodra i brzuszek jak na 24 tc spory) i ładnie nachodzą na połowę brzuszka. Wygodniejsze niż z Canpolu które kosztują na all po 9 zł ale za sztukę więc zjem i znowu robię nalot na Netto żeby wykupićWczoraj było ich sporo bo to raczej nowość w ofercie a nie resztki na wyprzedaży więc u Was też powinny być

Dzięki, chyba sobie kupię na po porodzie.

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

A zapomnialam napisac, że wczoraj zamowilismy wózek😊 zamowilismy też bazę do fotelika. Ja jakoś nie rozważam fotelika bez bazy.

a_nn_a_ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-12, 07:32   #1812
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez a_nn_a_ Pokaż wiadomość
Mam tak samo z Lamillou. Na allegro chyba widziałam same zaczepy do torby. OBag tez średnio mi się podoba, bo nie ma osobnych kieszonek np na butelkę i boję się, że będzie niepraktyczne. Jak tak dalej będę wybrzydzac to skończę ze zwykłym czarnym shopperem do wózka.

Ja za pranie i prasowanie zabieram się jak tylko przyjdą meble do młodej pokoju,bo teraz kurzyłyby sie w mojej garderobie. Na pewno jeszcze w maju będę miała to gotowe.

I ja też wyjątkiem

Ja się popłakałam w Zarze wczoraj bo chciałam na 30 min odłożyć sobie parkę i zobaczyć co dają w sklepie obok a pan tak na mnie spojrzał od góry do dołu i zapytał czy to dla mnie. Poczułam się jak wieloryb, który nie ma prawa nic szukać w sieciowce, bo jest w ciąży i łzy mi leciały, że i sprzedawca i mąż nie wiedzieli jak się zachować. Jak wróciłam kupić tą parkę to chłopak był już tak miły, że aż niezręcznie się czułam. Hormony.

Ja dostaje od teściowej sprzęty pomocne w życiu kobiety i jednym z nich było żelazko ze stacją parowa. Od tej pory nawet to prasowanie nie jest takie złe,ale wolałbym, żeby min ktoś prasowa jednak😊😊

Super wózek. Ja widziałam spacerowkę u jakiejś panny na insta ramię i oglądałam w necie, fajna filozofia firmy.

Dzięki, chyba sobie kupię na po porodzie.

---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:01 ----------

A zapomnialam napisac, że wczoraj zamowilismy wózek😊 zamowilismy też bazę do fotelika. Ja jakoś nie rozważam fotelika bez bazy.

Pochwał się wozkiem
Stary 2017-05-12, 07:34   #1813
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:
Pochwał się wozkiem
Ja od początku byłam zdecydowana na cybex priam 3w1. Chciałam czarny i czarny zamowilismy, tesciowie milczeli jak usłyszeli, że czarny wozek😂

Stary 2017-05-12, 07:45   #1814
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Ja od początku byłam zdecydowana na cybex priam 3w1. Chciałam czarny i czarny zamowilismy, tesciowie milczeli jak usłyszeli, że czarny wozek😂

Wow to zaszaleliscie gratuluje a czarny uważam ze jest najlepszy i do wszystkiego pasuje
Stary 2017-05-12, 07:53   #1815
emdzik
Zakorzenienie

Dzień dobry ❤ witam się jeszcze z łóżka 😁

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 07:55   #1816
a_nn_a_
Zadomowienie

Dot.: Sierpniówki 2017 &amp;lt;3 cz.4

Cytat:
Wow to zaszaleliscie gratuluje a czarny uważam ze jest najlepszy i do wszystkiego pasuje
Ożywię najwyzej kolor kocykiem czy cos😊na przykład szarym hahahah

Edytowane przez a_nn_a_
Czas edycji: 2017-05-12 o 08:06
Stary 2017-05-12, 08:01   #1817
diablica80
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Toć to sama przyjemność
Wiem, wiem, tylko problem ze zdecydowaniem się na coś konkretnego mam... poza tym gust wymagający i jak już się coś podoba to miliony monet to kosztuje....
No nic zbankrutuje najwyżej

Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
Jest tego od groma... Wszystko piekne i nowe Ja cieszę się, że u nas jednak chłopczyk będzie bo i tak musze kupić zeby w różowym nie chodził
Dokładnie, o ten ogrom mi chodzi

Cytat:
tesciowie milczeli jak usłyszeli, że czarny wozek😂

Ps. śliczny wózek
diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 08:02   #1818
emdzik
Zakorzenienie

Cytat:
O żywię najwyzej kolor kocykiem czy cos😊na przykład szarym hahahah

Ha ha ha padłam 😂

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 08:03   #1819
diablica80
Zakorzenienie

Cytat:

Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-12, 08:13   #1820
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Ja to mam juz za soba a nadal czuje sie pieknie
Cytat:
Martoolka a kiedy masz urodziny?
W wolnej chwili i mi możesz zmienić wiek na 29 lat. A obiecałam sobie w gimnazjum że urodzę w wieku 28 lat kurde no

Ja za dzieciaka myslalam ze jak bede miala 30 to juz matrona w powaznym wieku ledwo slub mi sie udalo do 30tki bo tez zwlekalismy..no a dziecko no coz.. twraz cel mam aby skonczyc rodzic do 35 rż moze jakos sie uda
Cytat:

Czesc laski dzis postanowilam zwolnic, a juz mnie nosi choroba jakas czy co po pracy moze z mezem pojedziemy (jak przed 18 uda mu sie wylezc) ostatecznie utwierdzic sie w wozkowym wyborze. Fotelik wybralismy juz dawno ciagle tylko zastanawiam sie nad ta baza...
Moze wyjde dzis gdzies ukrasc bez bo chce maj w domu a widxialam w poblizu kilka znacznie wystajacych za plot kobiety w ciazy chyba gonic nie beda

Stary 2017-05-12, 08:18   #1821
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość

Ja za dzieciaka myslalam ze jak bede miala 30 to juz matrona w powaznym wieku ledwo slub mi sie udalo do 30tki bo tez zwlekalismy..no a dziecko no coz.. twraz cel mam aby skonczyc rodzic do 35 rż moze jakos sie uda

Czesc laski dzis postanowilam zwolnic, a juz mnie nosi choroba jakas czy co po pracy moze z mezem pojedziemy (jak przed 18 uda mu sie wylezc) ostatecznie utwierdzic sie w wozkowym wyborze. Fotelik wybralismy juz dawno ciagle tylko zastanawiam sie nad ta baza...
Moze wyjde dzis gdzies ukrasc bez bo chce maj w domu a widxialam w poblizu kilka znacznie wystajacych za plot kobiety w ciazy chyba gonic nie beda

Tez mam chrapkę na bez i chyba podsunelas mi dobry pomysł 😆

Stary 2017-05-12, 08:33   #1822
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Tez mam chrapkę na bez i chyba podsunelas mi dobry pomysł 😆

Wiekszosc ludzi w pracy. Mozna isc juchcić

Stary 2017-05-12, 08:34   #1823
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:
Wiekszosc ludzi w pracy. Mozna isc juchcić

Hahahha

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-05-12, 08:53   #1824
judkama
Zakorzenienie

Cytat:

Toć to sama przyjemność

Załącznik 7062411

klask i: Gratki wózka

Cytat:
Wyniki glukozy to 76, 105, 103, to chyba dobrze?

Ja marzylam o dwojce dzieci przed 30, urodziny mam w grudniu, Takze sie wyribilismy. Trzecie dziecko po 30, moj maz by pewnie dodal, ze jeszcze czwarte i piate ... A i tak sie boje jak dwojke ogarne.

Judis, my tez mamy fotelik bez adapterow i z zestawu wozkowego 3 w 1. Z jednej strony na bezpieczenstwie nie ma co oszczedzac, a z drugiej strony niewiele bedziemy jezdzic z niemowlakiem pewnie.

A adaptery do pasow macie na czas ciazy? Ja juz druga ciaze nad nimi mysle. Pasy zapinam normalnie.

Gdyby mi ktos teraz powiedzial, ze jednak bedzie corka, no coz, ciezko mi to sobie wyobrazic, bo bardzo juz nastawilam sie na synka 😉
Super wyniki

Nie mam adapterów, normalnie zapinam

Cytat:

He he widać, że napaliłaś sie na ten kolorowy to sie nie powstrzymuj jak ci sie podoba kolorowy do każdej płci pasuje...

Wysłane za pomocą mTalk
Mam metlik w głowie, a 7 tygodni sie czeka na wózek od nich nawet. Wiec jak dla mnie to czas, że juz muszę zamówić...

Cytat:

O mamusiu, sprzedawca to się nie popisał...

Gratki wózka

Cytat:

To ile ty zamierzasz przeć 5 lat

Ooo, bez. To jest mysl. Pójdziemy do lasku po bez.

Matko laski, myslicie że nie ma za duzo różu?
Bo teraz nic mi się nie podoba innego, a czasu nie mam...

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 08:58   #1825
a_nn_a_
Zadomowienie

Cytat:

Super wyniki

Nie mam adapterów, normalnie zapinam

Mam metlik w głowie, a 7 tygodni sie czeka na wózek od nich nawet. Wiec jak dla mnie to czas, że juz muszę zamówić...

O mamusiu, sprzedawca to się nie popisał...

Gratki wózka

To ile ty zamierzasz przeć 5 lat

Ooo, bez. To jest mysl. Pójdziemy do lasku po bez.

Judka ja Ci napisze szczerze, że trochę różu ma, ale to nie jest tak ze patrzysz na wózek i mówisz o rozowy tylko myślisz kolorowy. Można powiedzieć z drugiej strony,że ja wzięłam dla dziewczynki czarny a nie kolorowy. Jak czujesz go i CI się podoba to czemu nie?

Stary 2017-05-12, 09:00   #1826
yabadabadooo
Zadomowienie

Cytat:
ja też! coraz bardziej przypominam hipopotama. gdzie te czasy kiedy byłam piękna, młoda i szalona...
Cytat:
Napisane przez _km Pokaż wiadomość
Patrzcie co znalazłam
ooo nieźle, to jednak jestem za tymi uchwytami mocowanymi do zagłówka w aucie

Cytat:

ja już bym miała stan przedzawalowy, bo nikt do mnie nie dzwoni i o tej porze, a jak dzwoni w dodatku obcy numer to na pewno coś się stało.

Cytat:

To ja chyba jestem jakas dziwna bo ja uwielbiam prasować nawet ubrania tak naprawdę,których nie musze prasować to prasuje pomaga mi to sie odstresować poprostu.

Wysłane za pomocą mTalk
też lubię prasowac zdecydowanie wolę to nic mycie okien.

Cytat:

magia, dzięki za przepis dziś będę próbować

mnie dzień przywitał deszczem. jeszcze leżę w łóżku. pochwalę się co kupiłam wczoraj w pepco 1494575991735.jpg1494575999548.jpg1494576005376.jpg1494576011336.jpg

yabadabadooo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-12, 09:03   #1827
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:

ja tam widze rozne kolory.. dolozysz niebieski kocyk czy cos w tym stylu i bedzie ok
Stary 2017-05-12, 09:04   #1828
itakasia
Zakorzenienie

cześć kochane
słoneczko pięknie świeci

Cytat:
Oj bidulko... W Urzędzie Miasta na pewno wzbudziłaś zainteresowanie no cóż hormony tak działają i czasem poprostu nie da się powstrzymać łez..

Mam nadzieje, że dzisiaj bedzie dużo lepszy dzień dla ciebie
pani przy pierwszej rozmowie była niezbyt miła, później poszłam wypełniać formularz, okazało się, że nie mam dowodu bo mąż potrzebował i nie oddał mąż przyjechał z podkulonym ogonem i przywiózł dowód, a pani była mega miła i pomocna poźniej
Cytat:
Wiesz ja starszego chociazby woze do szkoly, na treningi, jak zakupy to tez autem, wiec duzo robie takich odleglosci krotkich ale czestych a niestety u nas jezdza jak idioci, wszystkim sie spieszy... wiadomo, nie zaczne kursowac tuz po porodzie ale na pewno nie dlugo. Wole dmuchac na zimne.
to tak jak ja, chwilę wyręczy mnie mąż, ale później wożenie dzieci do szkoły i na zajęcia, robienie zakupów itp będzie na mojej głowie więc szukam optymalnego rozwiązania dla siebie
Cytat:

ja w poprzednich ciążach nie miałam takich huśtawek, a teraz to jak fontanna kochana teściowa moja też jest cudowną kobietą (choć czasem mnie wkurza, wiadomo)
oczywiście zrobię fotki, na razie wszystko stoi na środku salonu, w kartonach więc mam wielki bajzel
Cytat:
wygląda super, ja niestety nie widziałam na żywo może by mi się spodobał
Cytat:
Stary 2017-05-12, 09:08   #1829
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:

no nie moge ja tez mam czarny ale no coz jednak chyba postawie na rozowy kocyk i jakies fajne kolorowe zawieszeczki zabaweczki co mi sie spodoba. Slicznie bedzie

---------- Dopisano o 09:08 ---------- Poprzedni post napisano o 09:05 ----------

Cytat:
Napisane przez yabadabadooo Pokaż wiadomość
ja też! coraz bardziej przypominam hipopotama. gdzie te czasy kiedy byłam piękna, młoda i szalona...

mnie dzień przywitał deszczem. jeszcze leżę w łóżku. pochwalę się co kupiłam wczoraj w pepco Załącznik 7062641Załącznik 7062646Załącznik 7062651Załącznik 7062656

super
Stary 2017-05-12, 09:09   #1830
itakasia
Zakorzenienie

judka
mi ciężko powiedzieć, dla mnie wygląda bardziej dziewczęco, ale może dlatego, że staram się po raz pierwszy wczuć w męskie klimaty, dla mnie to nowość

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości