Sierpniówki 2017 <3 cz.4 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2017-05-11, 18:24   #1771
oriane
Rozeznanie

Dot.: Sierpniówki 2017 &lt;3 cz.4

judkama ale ten wózek przecież może być i dla chłopca. Jest kolorowy, ale bez przesady, dziecku wszystko jedno :P

Ja też będę miała foteliki bez bazy, maxi cosi citi, z bazami to już całkiem bym z torbami poszła :P Autko 5 drzwiowe kombi
oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 18:34   #1772
judkama
Zakorzenienie

Dot.: Sierpniówki 2017 <3 cz.4

Cytat:
Napisane przez oriane Pokaż wiadomość
judkama ale ten wózek przecież może być i dla chłopca. Jest kolorowy, ale bez przesady, dziecku wszystko jedno :P

Ja też będę miała foteliki bez bazy, maxi cosi citi, z bazami to już całkiem bym z torbami poszła :P Autko 5 drzwiowe kombi
No nie wiem Mów mi tak jeszcze

Też miałam bez bazy, tylko na samym początku zabierałam dziecko z fotelikiem, potem wyciagałam dziecko, fotelik byl na stale przypiety

synuś
córeczka
synuś
judkama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 18:41   #1773
malenka1889
Zadomowienie

Dot.: Sierpniówki 2017 &lt;3 cz.4

Cytat:
Napisane przez judis Pokaż wiadomość
Nie róbcie zakładów bo nie chcę zbyt długo na Stacha czekać

Wysłane z aplikacji Forum Wizaz

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Stachu ma teraz 1250g, według usg jest kilka dni do przodu więc ja nastawiam się na lipiec 😀

No to dobrze, że tak szybko rośnie

Wysłane za pomocą mTalk

---------- Dopisano o 18:41 ---------- Poprzedni post napisano o 18:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Lalalandia Pokaż wiadomość
dziewczyny jeszcze wam sie pochwale co dzisiaj zakupilam Hustawke dla malej alez jestem podekscytowana bo taka wlasnie chcialam wynalazlam w necie za 100 zł z racji ze sie popsulo bujanie. Wyslalam mezowi i pytam czy naprawi ( bo elektryk ) no i mowi ze bez problemu. Pojechalam, patrze stan super no i mam z racji ze sie wlasnie naprawia to zalaczam zdjecie z neta
Magiczna super zaku

Wysłane za pomocą mTalk
malenka1889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 18:53   #1774
Alexandre
Zadomowienie

Sierpniówki 2017 &lt;3 cz.4

Nadrobiłam prawie 30 stron, jestem z siebie dumna
Hanala, ja z Zakopanego w ramach urodzin wróciłam z torebkami O bag i chyba jej będę używać jako wózkowej. Jest bardzo pojemna (dzisiaj wpakowałam do niej zakupy), wytrzymała i łatwo wyczyścić. Bo ta co będzie w komplecie z wózkiem to taka popierdółka.

---------- Dopisano o 19:53 ---------- Poprzedni post napisano o 19:49 ----------

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
Też się zastanawiam nad torbą do wózka. Może i kupilabym jakas lamillou ale żadna mi się nie podoba na tyle aby tyle wydać.. co myślicie o obag? Ciekawe czy da się ja jakoś doczepic do wózka bo kiedyś gdzieś widziałam i podobało mi się ale nie wiem jak była zawieszona.
O bag można zawiesić na dwa sposoby. Albo liny wkręcić inaczej niż nosi się przez ramię albo kupić uchwyty przez kogoś zrobione i podpiąć je do wystających zaczepów organizera

Alexandre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 19:07   #1775
Martoolka87
Zakorzenienie

Hej
U mnie dziś cały dzień siostra z synkiem była, w końcu się nimi nacieszyłam

Cytat:
hej dziewczyny dlugo mnie nie bylo ale postaram sie znowu czesciej zagladac. Z waznych informacji szyjka sie trzyma i nawet troszke sie wydluzyla 27 mm z 25 mam nadzieje ze juz tak zostanie do konca wiec luteinka dziala.
Drugie wazne info. Kupilam wozek zastanawialismy sie mega dlugo.. bylismy juz zdecdowani na Mutsy Igo ale gdy juz pojechalismy go kupic to rozmyslilismy sie i kupilismy Anex Sport czarny. do tego fotelik Cybex. Powiem wam ze jestem mega zadowolona. Prezentuje sie slicznie. Na zywo lepiej.
Martoolka takze mozesz mi dopisac na pierwszej stronie
https://anexbaby.com/pl/sport#base

no i ostatnio spotkalam sie z daleka krewna ktora 2 lata temu urodzila dzidzie. no i okazalo sie ze jej mała urodzila sie w prawie 9 miesiacu ciazy z waga 1200 g podobno dziecko przestalo rosnac w 6 miesiacu i nikt tego nie zauwazyl. I uwaga w szpitalu w karcie wpisali jej ze powod to zaduzo teiny. podobno pila za duzo herbaty w ciazy tak jej lekarz powiedzial.. no masakra jakas. Az sie musze zapytac mojego gina czy to jest wogole mozliwe.
Gratulacje

Nie sądzę, żeby przyczyną była teina Lekarz pewnie chciał zamaskować niedopatrzenie kolegów po fachu Bardziej bym obstawiała zaburzone przepływy przez tętnice maciczne, albo pępowinę

Cytat:
Napisane przez Hanala Pokaż wiadomość
No wlasnie, foteliki fotelikami, ale które bazy kupujecie?
U mnie będzie bez bazy

Cytat:
Napisane przez biedro87 Pokaż wiadomość
Moje lowy za 40 zeta 😁 czapka dla corki, tunika w groszki dla mnie, reszta dla synka 🙂 chyba musze policzyc ile mam czego i sie juz wstrzymac z zakupami, bo jeszcze mam po jakis dzieciach ciuszki dostac 🙂

Cytat:
Napisane przez judkama Pokaż wiadomość
Nadal jestem w szoku Niby gin na połowkowych dał 90% na dziołchę, no ale jak nie było nic widac to wsio w głowie już było na dziewczynke nastawione. Cieszyłam sie po prostu Mati miałaby fajny kontakt z siostra, no i w ogóle.
Teraz mi żal tych ubranek, których nie zaloże, a oglądałam je sobie codziennie jednak Jakoś tak dziko mi jest. Aczkolwiek z drugie strony ciesze się że będzie jednak chłopiec Pokrecone te uczucia są.

Matko, jestem załamana, że musze szukać ubranek od nowa
Nawet to co mi koleżanka oddała to było w większośc po Mati...
To zrozumiałe, że jesteś skołowana, ciężko się tak z dnia na dzień przestawić

Cytat:
Dziewczyny oprocz kwestii fotelika jeszcze chcialam podpytac czy macie wybrane juz jakies torby do wozka Dodatkowe cos typu jak ma la millou.
Ja zamówiłam sobie na urodziny skip hop duo signature
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 19:13   #1776
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Nie wiem czy do innego gina nie iść i upewnić się co do płci, bo już nie chce niespodzianek

O, taką naklejkę zamówię http://allegro.pl/naklejka-na-auto-r...e-0274ff850c61
ale fajna naklejka

---------- Dopisano o 19:13 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ----------

Cytat:

o matko i córko Ty to wogole dziwie sie ze jeszcze kredytu nie wzielas wszystko razy 2
Lalalandia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 19:24   #1777
diablica80
Zakorzenienie

Uffff....to się naczytać musiałam - wizaż odżył na całego

Cytat:
hej dziewczyny dlugo mnie nie bylo ale postaram sie znowu czesciej zagladac. Z waznych informacji szyjka sie trzyma i nawet troszke sie wydluzyla 27 mm z 25 mam nadzieje ze juz tak zostanie do konca wiec luteinka dziala.

A te nasze dzidzunki takie juz duze
Super, że z szyjką ok

Cytat:
Moje lowy za 40 zeta 😁 czapka dla corki, tunika w groszki dla mnie, reszta dla synka 🙂 chyba musze policzyc ile mam czego i sie juz wstrzymac z zakupami, bo jeszcze mam po jakis dzieciach ciuszki dostac 🙂
Super łowy, moja mama umie takie perełki wynajdować - muszę ją napuścić na jakiś ciucholand

Cytat:
Napisane przez judis Pokaż wiadomość
Trochę się zdołowałam, widzę że sporo z Was kupuje foteliki z bazą, ja chyba tego finansowo nie ogarnę, a my mamy 3-drzwiowe auto, więc w ogóle będzie zabawa..

Też kupię chyba bez bazy, za duży wydatek na te 9-12 miesięcy - potem i tak go przesiądziemy do Romera od Grześka a jego do jakiegoś większego

Cytat:
Napisane przez _km Pokaż wiadomość

Co do waszych wygibasów z maszynką - ja jeszcze problemów z owłosieniem nie mam
Szczęściara

Cytat:
Napisane przez malenka1889 Pokaż wiadomość
Ja nigdy nie lubiłam w wannie leżeć ale za to pod prysznicem to mogłabym stać godzinami z gorącą wodą

Wysłane za pomocą mTalk

O tak, ja też, z tym, że nie musi być gorąca woda. Pamiętam że podczas porodu - w tej pierwszej fazie - stałam godzinami - mega ulgę to dawało

Cytat:
Powracam do tematu prania ciuszkow dziecięcych. Mam termin na początek sierpnia więc chciałabym mieć wszystko gotowe na koniec czerwca mnie koleżanki przestrzegaly przed zostawuankem tego na koniec, bo mówiły ze ciężko wystac przy desce. W sumie to nie wiem jak ja będę znosić zaawansowaną ciążę i czy ciuszki będą dalej świeże? Ale i tak stwierdziłam, ze chce mieć to za sobą i powoli coś tam robię. W dodatku od maja nie pracuje i na prawdę wariuje już z nudów. Pewnie doswiadczone mamusie mogą w mądrzejszy sposób się wypowiedzieć na ten temat 😀

Doświadczona mamuśka jest na bakier z żelazkiem - i bardzooooo nie lubi prasować - ale myślę, że na początku lipca się za to zabiorę.Jak tylko ogarnę ciuszki po Grześku i dokupię kilka nowych
diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2017-05-11, 19:36   #1778
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magia_to_ja Pokaż wiadomość
Yabadabadoo proszę bardzo przepis, ja dodaję jeszcze co mi się nawinie z lodówki, czasem ogórki, paprykę

http://www.mytastepol.com/click/inde...k.blogspot.com
Jadłam już dzisiaj jedną kolację, ale czuję, że przez Ciebie będę musiała zjeść drugą

Cytat:
Nie wiadomo co kogo spotka. Moja kuzynka będąc w 7 miesiącu syna szybko podniosła bo plakal i cos sie tam.mu stało nie pamiętam już dokladnie i do terminu w łóżku musiała leżeć :/ bo brzuch jej sie bardzo obniżył i szyjka skróciła. Siku i lóżko... Pamiętam jak jej wyprawkę prasowałam bo sama nie mogła...
Moja siora od połowy ciąży z drobnymi przerwami leżała przez skurcze, a później przez skracającą się szyjkę. Przed każdą wizytą się boję, że lekarz mi oznajmi, że skończyło się rumakowanie i marsz do łóżka

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ----------

Cytat:
Napisane przez emdzik Pokaż wiadomość
Jutro idę odebrać zwolnienie u gin to mu powiem że ciągle mnie tak boli . zobaczymy co powie. choć ostatnio właśnie aż tak się nie przejął tym.. gdzie miałam szyjke 5-6 cm a na wizycie ostatniej nagle 3.. Dał mi tylko tą luteine i powiedział że mam dużo odpoczywać . bo przecież norma jest do 2.5 cm ...
Oby do Ciebie zajrzał i uznał, że wszystko ok

Cytat:
ja znam 2 pary ktorym urodzily sie dzieciaki w 6 miesiacu i wazyly 500 g. Szczesliwie wszystko z dzieciaczkami w porzadku, przezyly i sa zdrowe ale co rodzice przezyli to koszmar..
Mój mąż się ostatnio śmiał po USG, że teraz to mnie może udusić, bo Marinka już sobie poradzi beze mnie

Cytat:
Pozwól chociaż dla męża od czasu do czasu rozłożyć

Cytat:
dziewczyny jeszcze wam sie pochwale co dzisiaj zakupilam Hustawke dla malej alez jestem podekscytowana bo taka wlasnie chcialam wynalazlam w necie za 100 zł z racji ze sie popsulo bujanie. Wyslalam mezowi i pytam czy naprawi ( bo elektryk ) no i mowi ze bez problemu. Pojechalam, patrze stan super no i mam z racji ze sie wlasnie naprawia to zalaczam zdjecie z neta
dobrze mieć fachowca w domu

Cytat:
TŻ zostawił nas i pojechał do Wrocławia, wróci albo w sobote, albo w niedzielę.
Dzieciaki jakos mnie dzisiaj drażnią, kiepski dzień mam.
Cieszę się z Witusia, ale nie wiem o co mi chodzi samej.
Ehhh rozterki ciężarnej wózka znów nie mam
W Twojej sytuacji takie rozdrażnienie jest zrozumiałe. Ja to bym chyba przez tydzień spać nie mogła po takiej informacji. I to wcale nie chodzi o to, że się nie chce chłopca, tylko o takie wewnętrzne nastawienie, wyobrażałaś sobie córkę, a tu nagle siurek i to na tak późnym etapie. Wszystko sobie trzeba w głowie na nowo poukładać. Daj sobie czas na oswojenie się ze zmianami

Cytat:
Nie wiem czy do innego gina nie iść i upewnić się co do płci, bo już nie chce niespodzianek

O, taką naklejkę zamówię http://allegro.pl/naklejka-na-auto-r...e-0274ff850c61
Moim zdaniem to dobry pomysł z tą wizytą
A naklejka super
Stary 2017-05-11, 19:54   #1779
Alexandre
Zadomowienie

Martoolka a kiedy masz urodziny?
W wolnej chwili i mi możesz zmienić wiek na 29 lat. A obiecałam sobie w gimnazjum że urodzę w wieku 28 lat kurde no :P

Alexandre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 20:01   #1780
judis
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Alexandre Pokaż wiadomość
W wolnej chwili i mi możesz zmienić wiek na 29 lat. A obiecałam sobie w gimnazjum że urodzę w wieku 28 lat kurde no

A ja w okolicach 30 urodzin pójdę do szpitala na zdjęcie szwu 😮 tak sobie tego na pewno nie wyobrażałam 😋

judis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 20:05   #1781
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alexandre Pokaż wiadomość
W wolnej chwili i mi możesz zmienić wiek na 29 lat. A obiecałam sobie w gimnazjum że urodzę w wieku 28 lat kurde no
W lipcu Podobno 30stka to czas, kiedy kobieta wygląda najpiękniej w swoim życiu. Śmiem twierdzić, że będę wyjątkiem od reguły
Stary 2017-05-11, 20:08   #1782
_km
Raczkowanie

Cytat:
Super
_km jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 20:17   #1783
itakasia
Zakorzenienie

witam
miałam koszmarny dzień, wszyscy mnie irytują i zmówili się, żeby mnie wkurzyć dzieci, szczególnie środkowa, dobiły mnie ostatecznie poza tym sama nie ogarnęłam ważnej rzeczy więc jestem dziś wyeksploatowana psychicznie
a ponadto mam taką huśtawkę emocjonalną, że masakra. dziś popłakałam się w Urzędzie Miasta kobieta się wystraszyła więc musiałam jej powiedzieć, że ma nie zwracać na mnie uwagi
Cytat:
Dzien dobry 🙂

Jestem wlasnie na glukozie. Kupilam taka o smaku cytrynowym, nawet smaczna Syn szaleje juz po niej.
kciuki za wyniki!
Cytat:
Drugie wazne info. Kupilam wozek zastanawialismy sie mega dlugo.. bylismy juz zdecdowani na Mutsy Igo ale gdy juz pojechalismy go kupic to rozmyslilismy sie i kupilismy Anex Sport czarny. do tego fotelik Cybex. Powiem wam ze jestem mega zadowolona. Prezentuje sie slicznie. Na zywo lepiej.
super że szyjka lepiej i gratuluję zakupu wózka!
Cytat:
super zakupy
Cytat:
Ja mam bóle szyjki .. Krocza .. Wszystkiego tam na dole naprawdę :/
współczuję mnie ostatnio nic nie boli
Cytat:
Napisane przez magia_to_ja Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny fajnie zeże i u was słonko się raczyło pokazać no
Ja mam zamiar później zrobić pizzę z patelni taką bez drożdży z jajka już się doczekać nie mogę
A narazie chyba się zdrzemnę bo w nocy to prawie nie spałam, nie wiem czemu, ale jakieś miałam ciężkie myśli i sen nie chciał przyjść :

Nie jest mi dane sie nawet zdrzemnąć, piętro wyżej rozwalają meble na części, znoszą ze schodów i wywalają do auta, cóż ja mogę , środek dnia to kto śpi o tej porze
współczuję hałasów, u mnie dziś sąsiedzi skończyli

Cytat:
super zakup
Cytat:
TŻ zostawił nas i pojechał do Wrocławia, wróci albo w sobote, albo w niedzielę.
Dzieciaki jakos mnie dzisiaj drażnią, kiepski dzień mam.
Cieszę się z Witusia, ale nie wiem o co mi chodzi samej.
Ehhh rozterki ciężarnej wózka znów nie mam
buu, nie cierpię jak mój wyjeżdża, i łączę się w bólu irytacji
super naklejka
i nie dziwię się zmiennym nastrojom, ja pewnie poszłabym, żeby móc spokojnie robić zakupy, tym bardziej, że jesteś już zaawansowana
Cytat:
Powracam do tematu prania ciuszkow dziecięcych. Mam termin na początek sierpnia więc chciałabym mieć wszystko gotowe na koniec czerwca mnie koleżanki przestrzegaly przed zostawuankem tego na koniec, bo mówiły ze ciężko wystac przy desce. W sumie to nie wiem jak ja będę znosić zaawansowaną ciążę i czy ciuszki będą dalej świeże? Ale i tak stwierdziłam, ze chce mieć to za sobą i powoli coś tam robię. W dodatku od maja nie pracuje i na prawdę wariuje już z nudów. Pewnie doswiadczone mamusie mogą w mądrzejszy sposób się wypowiedzieć na ten temat 😀
doświadczona mama prasowała zazwyczaj jakieś 6tyg przed terminem, teraz jest cudowna kobieta, która raz w tygodniu robi to dla mnie

było pytanie o foteliki, ja kupuję z bazą z izofixem, ze względu na wygodę użytkowania jak i bezpieczeństwo ostatnio wymieniłam fotelik mojej 7latce, mąż ma mnie dość
Stary 2017-05-11, 20:20   #1784
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
W lipcu Podobno 30stka to czas, kiedy kobieta wygląda najpiękniej w swoim życiu. Śmiem twierdzić, że będę wyjątkiem od reguły
Ja miałam grypsko na trzydzieche

Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość

Doświadczona mamuśka jest na bakier z żelazkiem - i bardzooooo nie lubi prasować - ale myślę, że na początku lipca się za to zabiorę.Jak tylko ogarnę ciuszki po Grześku i dokupię kilka nowych
Nie wiem czy w ogóle będe prasowac Wypiore w 60 stopniach i tyle

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Mój mąż się ostatnio śmiał po USG, że teraz to mnie może udusić, bo Marinka już sobie poradzi beze mnie

Moim zdaniem to dobry pomysł z tą wizytą
A naklejka super
O matko

Wróci stary to przegadamy to pewnie
Nie lubie niespodzianek szczerze mówiąc, lubię mieć wsio zaplanowane. Każde odstępstwo wyprowadza mnie z równowagi po prostu.

Oriane zasiałśa we mnie ziarenko niepewności kurka
Będe teraz ogladac ten print wózka czy nie ma za duzo z różu

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-05-11, 20:22   #1785
diablica80
Zakorzenienie

Jezusie się zmobilizowałam i zaczęłam przeglądać strony z kocyczkami, prześcieradełkami...pielu szkami, wrrr.... i nie wiem na co się zdecydować
Chcę by junior też miał jakieś nowości a nie wszystko po Grześku...

Edytowane przez diablica80
Czas edycji: 2017-05-11 o 20:31
diablica80 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2017-05-11, 20:28   #1786
oriane
Rozeznanie

judkama no bo tak naprawdę nie będziesz go woziła w jakimś różowym wózeczku tylko w wielokolorowym, a skoro Ci się podoba Teraz jest gender
oriane jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 20:39   #1787
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez itakasia Pokaż wiadomość
witam
miałam koszmarny dzień, wszyscy mnie irytują i zmówili się, żeby mnie wkurzyć dzieci, szczególnie środkowa, dobiły mnie ostatecznie poza tym sama nie ogarnęłam ważnej rzeczy więc jestem dziś wyeksploatowana psychicznie
a ponadto mam taką huśtawkę emocjonalną, że masakra. dziś popłakałam się w Urzędzie Miasta kobieta się wystraszyła więc musiałam jej powiedzieć, że ma nie zwracać na mnie uwagi

kciuki za wyniki!

super zakupy

super zakup

super naklejka
i nie dziwię się zmiennym nastrojom, ja pewnie poszłabym, żeby móc spokojnie robić zakupy, tym bardziej, że jesteś już zaawansowana

doświadczona mama prasowała zazwyczaj jakieś 6tyg przed terminem, teraz jest cudowna kobieta, która raz w tygodniu robi to dla mnie

było pytanie o foteliki, ja kupuję z bazą z izofixem, ze względu na wygodę użytkowania jak i bezpieczeństwo ostatnio wymieniłam fotelik mojej 7latce, mąż ma mnie dość

O matko jak Ci zazdroszcze Pani do prasowania... przy trojce dzieci wyobrazam sobie ile musisz miec prania
Ja chyba bede prasowac pod koniec czerwca lub poczatek lipca. Pewnie zalezy jak mi sie bedzie nudzilo bardzo i jaka bedzie pogoda. Jak beda upaly to nie wyobrazam sobie z brzuchem stac przy zelazku... wogole nie lubie sie z żelazkiem ostatnio
Stary 2017-05-11, 20:40   #1788
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
witam

Współczuje

Dobry pomysł z taka kobitka

Oj, na pewno nie ma Cie dość. Skądś te dzieci się jednak wzięły

Cytat:
judkama no bo tak naprawdę nie będziesz go woziła w jakimś różowym wózeczku tylko w wielokolorowym, a skoro Ci się podoba Teraz jest gender
Do tego moge mu założyć falbaneczki
Nie no, coś jest w tym co piszesz.
Jeszcze nie odwołałam tej rezerwacji

---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:39 ----------

Martoolka, jak już będziesz ładnie nadrabiać wizaż, to wpisz mi wizytę na 1 czerwca

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-05-11, 20:52   #1789
_km
Raczkowanie

Patrzcie co znalazłam
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Screenshot_2017-05-11-21-50-32-407_com.android.chrome.jpg (97,2 KB, 54 załadowań)
_km jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2017-05-11, 21:01   #1790
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
Patrzcie co znalazłam
Przegięcie

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-05-11, 21:10   #1791
emdzik
Zakorzenienie

Ja właśnie przez ta szyjke bym chciała mieć wszystko jak najbardziej ogarnięte bo się boję że trafię szybciej do szpitala .
Też nie wiem czy będę prasować ha ha. przy pierwszym dziecku się prasowało a teraz to wiecie 😂

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 21:12   #1792
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
Współczuje

Dobry pomysł z taka kobitka

Oj, na pewno nie ma Cie dość. Skądś te dzieci się jednak wzięły
no z miłości, nie da się ukryć, ale nudy nie ma ze mną
Cytat:
O matko jak Ci zazdroszcze Pani do prasowania... przy trojce dzieci wyobrazam sobie ile musisz miec prania
Ja chyba bede prasowac pod koniec czerwca lub poczatek lipca. Pewnie zalezy jak mi sie bedzie nudzilo bardzo i jaka bedzie pogoda. Jak beda upaly to nie wyobrazam sobie z brzuchem stac przy zelazku... wogole nie lubie sie z żelazkiem ostatnio
odkąd odpadło mi prasowanie, jakiś rok temu, reszta obowiązków jest do ogarnięcia

hicior, wisienka na torcie dzisiejszego dnia, o 21.50 zadzwonił kurier, że jutro o 7 rano będzie ze stołem i krzesłami, żebym miała kasę w domu
Stary 2017-05-11, 21:25   #1793
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Patrzcie co znalazłam
No błagam...

REKLAMA
Stary 2017-05-11, 21:26   #1794
judkama
Zakorzenienie

Cytat:
hicior, wisienka na torcie dzisiejszego dnia, o 21.50 zadzwonił kurier, że jutro o 7 rano będzie ze stołem i krzesłami, żebym miała kasę w domu
Dobre Przynajmniej będziesz zwarta i gotowa

synuś
córeczka
synuś
Stary 2017-05-11, 21:31   #1795
Lalalandia
Rozeznanie

Cytat:
Ja właśnie przez ta szyjke bym chciała mieć wszystko jak najbardziej ogarnięte bo się boję że trafię szybciej do szpitala .
Też nie wiem czy będę prasować ha ha. przy pierwszym dziecku się prasowało a teraz to wiecie 😂
Ja mam to samo ogarniam ile się da. W takim tempie to w przyszłym miesiącu już będę miała wszystko ogarniete No tylko to pranie...

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:

odkąd odpadło mi prasowanie, jakiś rok temu, reszta obowiązków jest do ogarnięcia

Taaa kurierzy są the best
Stary 2017-05-11, 21:41   #1796
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
witam

kciuki za wyniki!

super zakupy

super zakup

super naklejka

A jaki dla bobasa kupujesz fotelik i ktora baze?
Cytat:
Napisane przez diablica80 Pokaż wiadomość
Jezusie się zmobilizowałam i zaczęłam przeglądać strony z kocyczkami, prześcieradełkami...pielu szkami, wrrr.... i nie wiem na co się zdecydować
Chcę by junior też miał jakieś nowości a nie wszystko po Grześku...
Toć to sama przyjemność
Cytat:

Milo ze zadzwonil i uprzedził

Wrocilismy z wozkiem do domu
W idealnym stanie bez jakichkolwiek śladów uzytkowania, nie wiem jak oni to zrobili.. dalismy 1500zl za zestaw z obrazka + adaptery do maxi cosi + folia przeciwdeszczowa i zapasowy koszyk
1494535311851.jpg

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 21:51   #1797
itakasia
Zakorzenienie

Cytat:
A jaki dla bobasa kupujesz fotelik i ktora baze?
na 90% maxi cosi cabriofix i baza familyfix gratuluję wózka

REKLAMA
Stary 2017-05-11, 22:01   #1798
biedro87
Zadomowienie

Wyniki glukozy to 76, 105, 103, to chyba dobrze?

Ja marzylam o dwojce dzieci przed 30, urodziny mam w grudniu, Takze sie wyribilismy. Trzecie dziecko po 30, moj maz by pewnie dodal, ze jeszcze czwarte i piate ... A i tak sie boje jak dwojke ogarne.

Judis, my tez mamy fotelik bez adapterow i z zestawu wozkowego 3 w 1. Z jednej strony na bezpieczenstwie nie ma co oszczedzac, a z drugiej strony niewiele bedziemy jezdzic z niemowlakiem pewnie.

A adaptery do pasow macie na czas ciazy? Ja juz druga ciaze nad nimi mysle. Pasy zapinam normalnie.

Gdyby mi ktos teraz powiedzial, ze jednak bedzie corka, no coz, ciezko mi to sobie wyobrazic, bo bardzo juz nastawilam sie na synka 😉
biedro87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 22:07   #1799
Hanala
Zadomowienie

Cytat:
na 90% maxi cosi cabriofix i baza familyfix gratuluję wózka
No wlasnie u nas chyba tez na 90% tak samo.

---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

Cytat:
Wyniki glukozy to 76, 105, 103, to chyba dobrze?

Ja marzylam o dwojce dzieci przed 30, urodziny mam w grudniu, Takze sie wyribilismy. Trzecie dziecko po 30, moj maz by pewnie dodal, ze jeszcze czwarte i piate ... A i tak sie boje jak dwojke ogarne.

Judis, my tez mamy fotelik bez adapterow i z zestawu wozkowego 3 w 1. Z jednej strony na bezpieczenstwie nie ma co oszczedzac, a z drugiej strony niewiele bedziemy jezdzic z niemowlakiem pewnie.

A adaptery do pasow macie na czas ciazy? Ja juz druga ciaze nad nimi mysle. Pasy zapinam normalnie.

Gdyby mi ktos teraz powiedzial, ze jednak bedzie corka, no coz, ciezko mi to sobie wyobrazic, bo bardzo juz nastawilam sie na synka 😉
Ja z pierwszym prawie w ogóle autem nie jezdzilam.
Tez bede miala przed 30 dwojke i tez TZ chcialby dalej i dalej
Teraz kupimy baze i fotelik bo jeździmy bardzo​ duzo.

Pasow uzywam normalnych.

---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ----------

Wyniki krzywej super!

Hanala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2017-05-11, 23:01   #1800
emdzik
Zakorzenienie

Biedro wyniki krzywej super ! gratulacje !

"I ślubuję Ci..." <3 10.05.2014

27.01.2015 <3
emdzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości