|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Wal Szpiegu - coz się stało?
|
|
|
|
#1802 | ||
|
Zakorzenienie
|
Karolina, na plotkowym watek o gospodarzu domu mojego autorstwa - przeczytaj.
|
|
#1803 |
|
Zadomowienie
|
Piszę abyście nie myślaly ,ze poszlam w siną dal.Więc piszę w skrócie,jeden jedyny raz.A potem ani slowa więcej.Chyba,ze wpadnę w depresję i będe jojczyć.Jest żle.Choroba jest b.poważna.
Nie można jej leczyć ,ani na razie operować Trzeba czekać aż sie pogorszy bardziej.A pogorszyć się musi,samo nie przejdzie.Operacja trudna i obarczona dużym ryzykiem. Utrata wzroku zagraża obu oczom.Na pytanie jakie są rokowania na okres roku p.doktor powiedziała,ze nikt mi na to pytanie nie odpowie.KONIEC,KROPKA. Wiem,ze jesteście ze mną i dziękuję.
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1805 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kotku, jeśli pomógłby Ci dzień lub dwa na wsi, to serdecznie zapraszam. Ja i mój Krzyś. Na pewno nie będziemy się nad Tobą roztkliwiać, przydzielimy Ci zadania do wykonania (niestety, nasi goście muszą się z tym liczyć ) I będziesz mogła robić co dusza zapragnie. Jeśli tylko chcesz |
|
|
|
|
#1806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Starsza Pani, nie martw sie.
Jeśli będziesz chciała kiedyś czegoś podobnego do "inni mają gorzej" zapraszam na gadulca. Z chęcią komuś opowiem w końcu swoją historie.
|
|
#1807 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja też chętnie posłucham (czytaj "poczytam"), bo myślę, że to ważne |
|
|
|
|
#1808 | ||
|
Zakorzenienie
|
Każdej która będzie potrzebowała wyciągnięcia z jakiejś doliny. Ponoć moja historia, jak to kiedys ujela moja znajoma, udowadnia ze inni maja gorzej :P
|
|
#1809 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Myślę, że nie brak mi "dolin", a myślę, że innym dziewczynom w wątku również, niestety. Gdybyś chciała podzielić się swoimi doświadczeniami, to proszę w imieniu moim i pewnie wszystkich dziewczyn |
|
|
|
|
#1810 |
|
Zakorzenienie
|
Danusiu
Nie chcę zostać żle zrozumiana...ale może warto byłoby jeszcze to skonsultować... ja padłam ofiarą mylnych "oględzin" lekarskich...wynikiem tego były trzy poważne operacje... przeciągane w czasie do granic możliwości... Nauczona doświadczeniem -wiem, że trzeba się konsultować kilkakrotnie ... |
|
|
|
#1811 |
|
Zadomowienie
|
Danusiu idź na konsultacje do innego lekarza,wiesz trzeba poznac ze 3 wersje,żeby być pewnym.
Szpiegu podaj link do tego twojego wątku.Jesteś fajną dziewczyną,a takiego jakoś masz pecha.Jestem z tobą, trzymaj się dzielnie. |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Robótko, skoro chcesz, to prosze link.
Niby nic strasznego, ale podbiega pod gnebienie. Nie wiem, jak można być dorosłą dojrzałą kobietą i robić takie rzeczy jak moja dozorczyni...
|
|
#1813 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tez sie ciesze,ze Gdansk podoba sie Caro,cale Trojmiasto jest cool,bardzo do niego tesknie... Juz tez zauwazylam,ze na perfumach-niby taki trywialny temat,dlatego juz od dawna mi sie odechcialo tam uczestniczyc-mnostwo jest okropnie czepialskich osob.Zajrzalam na ten watek-nie rozumiem,o co sie tak czepiaja moderatorow.narozrabialy, musza ponosic konsekwencje,regulamin jest dla wszystkich,tyle ze niektorym sie wydaje ze z racji"stazu" maja sazczegolne fory.Wydaje mi sie ,ze niektore za malo maja innych zajec,za duzo siedza w necie,zbyt intensywnie zyja tym wirtualnym zyciem.Niektorym przydaloby sie troche dystansu.
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz- ta akurat dziewczyna która usunęła zdjęcia z Perfum i od której sie zaczęło- rozumiem ją. Inna wizażanka zaczęła wieszać na niej psy, śledzić jej poczynania na allegro, podejrzewać i ciskać oskarżenia o finansowe żerowanie na koleżankach... Szkoda słów. Nie miała ochoty w tym uczestniczyć. Rozumiem ją. Edytowała i chciała wycofać się z forum. A potem, już bez jej udziału, rozpętała się żenująca awantura.... Koniec tego tematu. Trochę optymizmu. dziś lepiej, słoneczniej, cieplej. Cool Trójmiasto pokazuje ładniejsze oblicze. Niby mieszkam nad morzem- nie niby w sumie ale naprawdę a tak rzadko jestem na plaży. Trzeba w najbliższym czasie się wybrać. Chyba najbardziej lubie plażę poza sezonem- smaganą wiatrem, ze wzburzoną wodą. Pozdrawiam porannie Wszystkich odwiedzających ten wątek. |
|
|
|
|
#1815 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Śledziłam wczoraj trochę tą awanturę i jestem deczko zniesmaczona. Nawet niespecjalnie chce mi się wchodzić na perfumy, a lubie Szpiegu, przeczytałam o Twojej dozorczyni i po prostu "ręce i nogi się uginają" Ludzie to potrafią umilić sobie życie, no, no... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1816 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Kochane Dziewczęta,jeszcze raz dziękuję,wiem że jesteście całym sercem ze mną ale nie mówmy teraz na ten temat.Może potem,jak oparzone nogi wydobrzeją.Może potem zwrócę się z prośbą o wskazanie dobrego szpitala okulistycznego,dobrego okulisty-chirurga.Ale teraz sza.Tyle jest innych,fajniejszych tematów. Bardzo niedobrze się stało,ze zlikwidowano możność edytowania.Czasami trzeba było poprawić treść,dopisać brakujące ogonki przy a lub e, o błędach stylistycznych,a nawet ortograficznych (matura w roku 60-siątym ubiegłego wieku-ale to brzmi) zauważonych po czasie nie wspomnę.Zaprotestujmy gdzieś. Carolinko,w którejś Twojej wypowiedzi chyba czytałam wskazówki jak umieścić link.Czy mogłabyś nauczyć mnie? ![]() .Ale tak na poziomie przedszkolaka.Od A do Z. Deszczowcu,chętnie bym pogadała z Tobą na gg ale nie umiem zamontować tego ustrojstwa.Robię wszystko punkt po punkcie wg. wskazówek i nic.Nie wchodzi.A jak ze Skype Dziewczęta u Was? No teraz nacisnę "wyślij odpowiedż",okaże się,że są pomyłki,niedociągnięcia i nie będę mogła juz poprawić.A Wy się będziecie męczyć podczas czytania.Przepraszam Moderatorów
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
Starsza Pani
![]() są dwie możliwości wstawiania linków - 1. - zaznaczamy cały adres strony, na której jesteśmy - klikając w niego myszką - naciskamy PRAWY klawisz myszy -(wyświetli się - wytnij, kopiuj, wklej, usuń) - zanaczamy - KOPIUJ - wracamy do okienka, w którym piszemy post - - w miejscu, w którym chcemy umieścić link - naciskamy ponownie PRAWY klawisz myszy i zaznaczamy WKLEJ -link został wklejony 2. możemy też link ukryć w słowie - to bardzo proste - nauczyła mnie tego Elsi spróbuję ukryć link do naszego wątku z słowie STARSZA PANI - PISZEMY w okienku odpowiedzi- STARSZA PANI - zaznaczamy myszką te wyrazy - ( jak zaznaczamy - trzymamy lewy klawisz myszki i przejezdzamy po naszych wyrazach, które podświetlą się na czarno ) - teraz naciskamy CZWARTY przycisk od prawej - w okienku z grubością czcionki, kursywa, podkreśleniem itd.- ( jak najedziemy na niego myszką - wyświetli się WSTAW LINK ) - po naciśnięciu tego przycisku pokaże się nam okienko - - lokujemy się w okienku o nazwie Adres URL - naciskamy prawy przycisk myszy i zaznaczamy - WKLEJ - klikamy OK adres zadziała tylko, jeśli na początku będzie http:// Jeśli wszystko zrobiłyśmy prawidłowo - STARSZA PANI JAK USUWAMY LINK Z WYRAZU - - PONOWNIE ZAZNACZAMY NASZE "PODLINKOWANE" WYRAZY - klikamy trzeci przycisk od prawej - ( USUŃ LINK) - i gotowe
|
|
|
|
#1818 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#1819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziekuję bardzo - Mam dobrą wiadomość AgaZ zniosła brak edycji!!!! |
|
|
|
|
#1820 | ||
|
Zakorzenienie
|
E, carolina, z 'ukrywaniem linkow' pod slowem mozna prosciej:
[url= link jaki chcemy ukryc oczywiscie bez spacji po znaczku rownosci]Slowko pod jakim ukrywamy[/url ] <- tu tez wywalamy spacje. Wg mnie tak jest szybciej ;P
|
|
#1821 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny,siedzialam sobie teraz na tym watku chyba z ponad godzine i probowalam go calego przeczytac,w pewnym sensie sie udalo.Zostalam na niego naprowadzona przez carolinascotties,chcialam sie dowiedziec jak zaczela sie jej przygoda z Kosowo(podziwiam cie dziewczyno i chyle czola przed toba,twoja odwaga.....)Reszte wiesz, jakie zdanie mam na temat tamtejszych ludzi,tamtej kultury z opowiesci mojego Przyjaciela (kazal ci serdecznie podziekowac),ciesze sie ze cie poznalam.
Co do watku starszej pani-wspanialy,czytajac go mialam gesia skorke,walczylam z lzami-najlepszy watek jaki kiedykolwiek czytalam. Zalozycielce tego watku,pomimo ze sie nie znamy,a mysle ze sie jeszcze poznamy zycze wszystkiego Naj,Naj,Naj........ Reszte dziewczyn serdecznie pozdrawiam Ps.carolinascotties caly czas sie usmiechal ogladajac twoje zdjecia!!!!!!! |
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję za pozdrowienia - i serdecznie Was pozdrawiam |
|
|
|
|
#1823 |
|
Zadomowienie
|
Danusia,podpisuje pod postem Robotki i Caro w 100 procentaqch!Skonsultuj innych lekarzy!natychmiast!I to juz!Nie zwlekaj!!!!!Jak Mame kocham,jak bedziesz mnie potrzebowala,przyjade!!!! !
Nie zwieszaj glowki-MUSI byc dobrze!Nie ma innego wyjscia!!!!! jestem sercem z Toba!!!!
|
#1824 |
|
Zadomowienie
|
Witam wszystkich z wątku.
Starsza Pani jak wszyscy tu,,,,myslami i sercem jestem z Tobą,,,,nie załamuj się... Edytowane przez Toogra Czas edycji: 2008-03-02 o 17:43 |
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
Pozdrawiam porannie i zostawiam napis TU BYŁAM.
Kiedy rano pędzę do pracy (jeżdzę kolejką miejską), wysiadam z tłumem tak samo pędzącym do pracy, przy drzwiach z dworca Gdynia Główna Osobowa mijam codziennie kawałek swojego ułamanego obcasa tkwiący między prętami metalowej wycieraczki. Złamałam go rok temu, a ciągle tam jest! W głowie zawsze zagości dumna myśl- TU BYŁAM, zaznaczyłam tę miejską przestrzeń swoją obecnością . Zaznaczam także tem miły wątek... miłego dnia wszystkim Starsza Pani |
|
|
|
#1826 |
|
Rozeznanie
|
Witam sąsiadeczki
Nie poddawaj się !!!!!!! Sprawdż, potwierdż gdzie się da i po drodze masz szansę dowiedzieć się jak z tym walczyć !!! Jeden lekarz to nie wyrocznia !!!! Ogromne buziaki |
|
|
|
#1827 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
W celu zmiany nastroju - czytać na głos: Adres pewnego Anglika Mr. A.A. Cottquidva Sharebure Oby 2 Julian Tuwim ![]() W sąsiedztwie przywołujemy wiosnę
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1828 |
|
Zadomowienie
|
Puk, puk - jest tu ktoś?No niestety, wszystkich wcięło.Musze sama poranną kawkę pić.
Miłego dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ! |
|
|
|
#1829 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ja nie pijam kawy
Za 2,5h musze sie zjawic u lekarza. Po dwoch latach... boje sie...
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja po ostatniej operacji, która była dokładnie trzy lata temu...miałam isć na rezonans kontrolny...ale jakoś nie mogę...i nie chcę ![]() Mówią, że 5 lat to deadline Jeszcze dwa - i odetchnę...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:21.

) I będziesz mogła robić co dusza zapragnie. Jeśli tylko chcesz

Musisz tak dalej myśleć , lub przynajmiej mówić, lej miód w moje serce!