![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybielanie zębów- wątek zbiorczy
od dzisiaj wybielam ząbki żelem opalescence 20 %
![]() Martwi mnie jedna rzecz ![]() ![]() Nakładki mam z Allergo, udało mi się całkiem dobrze je dopasować, choć wiadomo,że protetyk zrobiły to o niebo lepiej ![]() Siedzenie z ręcznikiem papierowym w buzi nie jest zbyt wygodne ![]() Czy ślina aż tak bardzo obniża działanie żelu? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1802 |
Przyczajenie
|
No i co się stłąo z wątkiem? Juz od kilku dzni ciiiiszaaaa...
![]() Tootsie- i jak Twoje zmagania z wybielaniem? Lepiej juz coś? Aptekus- Powiedz, dostałaś juz ten żle na nadwrażliwość? Napisz bo jestem bedzie ciekawa jak działa ![]() Ja mam zamiar juz niedlugo też sobie wybielić, tylko skończę sesje... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
Paulionka ja wybielałam zęby nite white 22% i byłam zadowolona efekty 56 str w tym watku, poodbno te wszystkie zele mają ten sam skład tylko firmy inne teraz własnie od tygodnia znów zaczełam wybielanko bo chce jeszcze lepszego efektu tym razem Opalescence 15% zeby zobaczyć czy jest różnica w tych żelach co do ceny moze jest droższy bo pojemność inna w nite white jedna strzykawka jest podwójna tak jak dwie w Opalescence. Kupiłam sobie też w tym sklepie internetowym co anita216 Ultra EZ jak narazie użyłam go tylko raz i trzymałam jakies 2 godz ale nie potrafie powiedziec czy mi pomógł bo robie sobie przerwy w wybielaniu jedno dwu dniowe i nadwrażliwość nie jest duza ale za jakis czas dam znac czy pomaga.
![]()
![]() |
#1805 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Użyłam na całą noc pierwszego i drugiego dnia po sesji wybielającej i nie powiem żeby zlikwidował 100 % nadwrazliwość. Własciwie to teraz odczuwam tak 30% tego bólu co wczesniej. Także cud się nie stał. Zaczynam wątpic w wybielenie moich zębów, robie długie przerwy i nic sie nie posuwa do przodu, buuu... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 |
Raczkowanie
|
hej dolaczam sie do watku gdyz bardzo cche miec biale zabki jak chyba wiekszosc z nas tutaj
![]() http://www.allegro.pl/item305538280_..._nakladki.html mial ktos juz z tym do czynienia?...czy to daje efekt|? prosze o odpowiedz
![]() |
#1807 |
Raczkowanie
|
No a ja mam oppalescence 20 % i przez 7 dni trzymalam po 2 h dziennie i 1 raz 4 h a wiec wsumie 18 h i nie widze żadnego efektu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1808 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Trzymaj sie Aptekus- dasz rade- napewno będzie watro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1809 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzięki Migotka- no właśnie czytałam juz Twoje zmagania z wybielaniem- cięzko było co? -ale jakoś nie wiem czemu ten nite white do mnie bardziej przemawia.... Nie wiem- może paradoks tego że jest droższy- choć to pewnie niewiele ma wspólnego z jego działaniem... Sama nie wiem W ogołe faktycznie znalazłam sporo postów o tym.. że opalescence wolno działa- jak myślisz? Powiedz na ile bedziesz z niego zadowolona i który bardziej polecasz. bardzo mi tym pomożesz ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1810 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny a może macie jakieś doświadczenia z wybielaniem zębów paskami Crest Whitestrips??? Szukałam na wizażu ale informaacji jest niewiele, tylko kilka wizażanek z nich korzystało i były zadowolone
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1811 |
Przyczajenie
|
Osobiście nogdy nie używałam takich pasków, ale słyszałam że nie jest z nimi tak cudownie jak by się chciało
![]() Po drugie- wybielają głównie tylko przednie ząbki bo są dość krótkie- więc jeśli masz szeroki uśmiech możesz je przeciąć i nakładać na tyl też żeby nie było widać różnicy. Ale ciekawa jestem na ile bedziesz zadowolona- daj znac ![]() ![]() Pączki pączki - tłustye czwartki- a potem dietetyczne tygodnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Zadomowienie
|
Oczywiście dam znać jaki efekt dały paski
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
Paulionka ja tez na poczatku nie byłam przekonana do tego zelu nikt o nim nie pisał mało info i większość używała Opalescence ale powiem Ci ze przekonała mnie ta stomatolog że jest niezły i sie zdecydowałam i szczerze nie ma czego żałowac przyznam nadwrażliwośc była spora no ale te stężenie 22% nie ma co sie dziwic ale pomagał mi fluormex i pierwsze dni stosowania nakładałam na całą noc tak mi pani stomatolog doradziła
![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wybielanie zębów - wątek zbiorczy
ja uzywalam paskow i żeli.jeżli palicie i pijecie kawe to na zebach tworzy się taki odcień zębów.te wszystkie preparaty doprowadzają do tego ,aby żeby nabrały NATURALNEGO KOLORU.jesli chodzi wam o hollywoodzki usmiech to nie macie na co liczyc.tylko preparaty od stomatologów i wybielane dodatkowo laserem dają śnieżnobiały usmich.
jesli ktos z was ma uszczerbiony(nawet delikatnie) ząb to moze liczyc się z bólem tego zeba.mówię z własnego przekonania.jesli chcecie rozjasniac zęby po kazym myciu i dodatkowo chronic zęby to tylko pasta DIAMENT do wybielania mozna ją kupic w aptece.super efekt |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1815 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Dzieki bardzo migotka!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Raczkowanie
|
Nie chialam zakładać nowego watku, wiec tu sie podpytam
![]() dostałam jmini zestaw dentystyczy blend a med i w nim sa takie cztery tabletki oral b plaque chcek disclosing tablets i nie wiem do czego one sluza i jak je stosowac ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1817 |
Rozeznanie
|
sa to tabletki do sprawdzenia ilosci płytki nazebnej tzn jak skutecznie myje sie zęby podejrzewam ze te tabletki maja jakis kolor wiec po umyciu zębow trzeba je porzadnie rozgryść i potrzymac jakies 2 minuty w buzi nie polłykać śliny tylko wypluwać ,a po około 2 min ocenić gdzie kolor na zębach jest najintemsywniejszy tam są niedomyte zębyi wiadomo już gdzie trzeba czyśćić diokładniej
![]() |
#1818 |
Raczkowanie
|
![]()
o.O dziekuje slicznie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz robie sobie przerwy jedno-dwu dniowe ale szczerze to nadwrażliwość tez jest taka jak wcześniej wczoraj nałożyłam nakładki na noc tj 8h to w dzien tak mnie zęby bolały ehhh dzis juz jest lepiej ale to chyba jest tak jak napisałas żeby być pięknym trzeba troche pocierpieć ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1820 |
Przyczajenie
|
Jak mam żółtą zebine to te żele(np biała perła) czy coś pomogą mi?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
jaka jet według najlepsza kuracja? i ile wydałyście? no i przez jaki czas mancie białe zęby ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
RACZEJ NIE .DOMOWYMI SPOSOBAMI i żelami kupowanymi wszędzie MOŻNA USUNĄĆ TYLKO NALOT Z KAWY ,CZY PAPIEROSÓW.pytałam się u dentysty i jeśli ktoś ma żółtą zębine to tylko silnie wybielające żele stosowane w gabinetach.to tak jakbyście leczyły infekcje domowymi sposobami lub lekami bez recepty,a poważniejsze leczy się antybiotykami przepisanymi przez lekarza i pod jego okiem.
a kolor zębiny jest genetyczny i takim się rodzimy |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Dziś naoglądałam się zdjęć w wątku "american girl" i zdecydowałam, że w poniedziałek zadzwonię do technika dentystycznego, żeby umówić się na zrobienie nakładek do wybielania
![]()
![]() |
![]() |
#1824 |
Zadomowienie
|
dziewczyny, ile strzykawek opalescence zużyłyście podczas wybielania?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1825 |
Wtajemniczenie
|
ja ide jutro wybielac
![]() ![]()
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
jakim żelem będziesz miała wybielane? a według twojej mamy jaki żel dostępny na polskim rynku jest najskuteczniejszy?
![]() |
![]() |
#1827 |
Wtajemniczenie
|
Może źle się wyraziłam, ona mowi że wybiela ludziom opalescence bo jest dostepny na polskim rynku, jest tez ilumines? chyba tak sie pisze
![]() Mowi że rewelacyjny jest Nutro Gold 15% oto on: http://www.toothwhiteningexpress.com...ening-gel.html
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
BAN stały
|
Hmm.. witam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1829 |
Rozeznanie
|
skoto Twwoja mama jest dentystka wiec na pewno wie ze wszystkie preparaty dow ybielania zębow maja ten sam składnimk wybielajacy taka scislej mowiac 2 do wyboru i na dzien dziesiejszy niczego innego nie wymyslonoroznica polega tylko na mocy tego srodka wiec mozna wybielac 15 jest tez 37 % co kto lubia czy ze stanow czy z polski to wsio ryba rozni sie nazwa i producentem a reszta czyli sklad jest taki sam hmm nie wierzycie .. sami sie przekonajcie porownujac sklady srodkow wybielajacych
![]()
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
A ja znowu wybielam sobie opalescence 15% (ostatni raz wybielałam w zeszłym roku)
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:28.