|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 |
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A o torbie representative bag cicho? ani widu ani słychu ![]()
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3442731]Też kiedyś chciałam coś z tej internetowej i jak weszłam kilka dni poźniej to nie było ![]() Lusterko TTA nie przychodzi? ![]() ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3442872]Właśnie zauważyłam i ... ![]() Dzień J poprostu to dzień straceńców, ofiar...Co z tego, że kobiety z tego dnia mogą mieć zamówienia na miliony a i tak nie mają szans na takie okazje ![]() ![]() no właśnie ![]() ![]() kurcze, teraz patrze, a z oferty internetowej zniknęły już: - komplet 3 kosmetyczek - etui na biżuterię - kraciasty piórnik - lusterko kompaktowe - błyszczyk Pina Colada - nabłyszczająca szminka Watermelon - Pur Blanca - naszyjnik Seattle - kolczyki Loving - naszyjnik Crystal Drape - biżuteria HeartString - biżuteria Zielonooki kotek a my mamy resztki.... ![]()
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3443075]Ale to jest bezczelne w ogóle, jak juz dzielą na dni to sprawiedliwie a nie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Biedaczki moje...
![]()
#1806 |
Zakorzenienie
|
U mnie zielonooki kotek i Crystal Drape jeszcze się pokazuje...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
No ale, że nie ma lusterka to wezmę chyba te kolczyki pozłacane dla mamy jeszcze, czasem nosi złoto |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zadomowienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zadomowienie
|
![]()
Zajrzałam na swoją ofertę internetową okręg 193 i tam zostało:
- torebka "perłowy kwiat" - oliwkowa torba plażowa - pilnik mikołajkowy - wyluzowany cień na oko - tusz stylista - odżywka ml.sojowe i makadamia - pozłacane kolczyki - naszyjnik crystal drape - ozdoba na dłoń crystal drape - komplet biżuterii "zielonooki kotek" - chłodzący spray do stóp" rozkosz lata" - pielęgnacyjna kapiel do stóp" rozkosz lata" - olejek do masażu To pozostało w tej ofercie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zadomowienie
|
![]()
Wiecie co a może zalejmy avon mailami? Nie mam na myśli ofensywy ale napiszmy wszystkie coś na temat tego, że dla późniejszych dni wysyłkowych (ja mam I) już nie wystarcza oferty internetowej czy netto. Bo moja krd mówi że w avonie jeśli krd zgłasza to czy tamto to olewają i bardziej liczy się zdanie konsultantek, więc myślę że jeśli każda z nas im napisze na ten temat parę słów to zobaczą że to nie jest ok i że problem dotyczy większej ilości kk i trzeba coś z tym zrobić...Po co wystawiają w ofercie internetowej takie kosmetyczki jak pewnie mają ich 100 kompletów?
![]() ![]()
#1811 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Pewnie alkohol w skladzie gdzies na poczatku ? Mialam kiedys olejek srodziemnomorski PLanet SPA - mial przyjemna konsystencje,ale takze alkohol i na dluzsza mete wysuszal skore ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3443156]
ile poszło i ile zostało...i to jeszcze jic ciekawego... No ale, że nie ma lusterka to wezmę chyba te kolczyki pozłacane dla mamy jeszcze, czasem nosi złoto[/quote] Ja wczoraj zamówiłam te kolczyki a dzisiaj pojawił się podgląd faktury i są w brakach... |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Rozeznanie
|
A mi ktoś wysle
![]() ![]() [1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;3442731]Też kiedyś chciałam coś z tej internetowej i jak weszłam kilka dni poźniej to nie było ![]() Lusterko TTA nie przychodzi? ![]() ![]() Ja mam dzień I ale na szczęście u mnie jest Cok i tak zamawiam..ale kiedyś to czekałam na regularną do domku i też mi same odpadki zostawały z internetowej i netto...a lustereczko dostałam ale chyba jeszcze się skusze na to z minikatalogu bo mam tendencję do gubienia lusterek ![]() ![]() U mnie w strefie tez usuneli już to czego nie maja... U mnie na fakturce pojawiła sie informacja że nie maja Individual blue for Him wody po goleniu i perfum że jakies problemu z produkcja i nie wiedza kiedy będzie dostepna...
#1814 |
Zadomowienie
|
Hm chyba się mój pomysł nie spodobał
![]()
#1815 | |||
Wtajemniczenie
|
Witam w sobotni poranek
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nietstey nie posiadam już tych lejków, aby sprawdzić czy był alkohol, a wtedy nie miałam jescze fazy na czytanie składów. Jednak w olejku w spray musi być troche alkoholu na rozrzedzenie, inaczej by nie mógł prysnąc. Bo pradziwy olejek jest strasznie tłusty i ciężki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
moje braki z kat.2
kolczyki i pierścionek Mosaic cienie w tubce ze str.101 z oferty internetowej Pur Blanca a z oferty netto kremy do rąk Naturals |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Jesli przyjdzie Ci potem nie ten kolorek co chciałaś, bedziesz miała podstawę do tego, żeby sami wymienili Ci na odpowiedni kolor... bez zwrotów itd. tak mi się wydaje
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
mam pytanie do osób zamawiających z oferty netto-czy przychodzi etui na telefon???bo planuje je zamówić w II terminie
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
katalog 04 jest rewelacyjny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Zadomowienie
|
![]() Cytat:
![]() Może w końcu trafię na kolor, który bedzie mi pasował, bo jak do tej pory albo kupowałam za ciemny albo za jasny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
jeszcze jedno pytanko czy te błyszczyki zastępujące Piaski Pustyni są ciemne na ustach ? cena jest zachęcająca jednak scany bynajmniej znaczenie przyciemniają kolory...
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Raczkowanie
|
kurcze nawet nie mów. Mam zamówienie na naszyjnik i kolczyki mosaic
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Zadomowienie
|
mi z zamówienia z kat.02 nie przyjdą:
CT BLYSZCZ/UST PINA COLADA (pokazywał się w ofercie) SKARPET/PIELEGN.STOP SPA wrrrrr REKAWICZKI/PIELEGN.DLONI wrrrrr ODZ.SZM.NABL.WATERMELON (pokazywał się w ofercie) |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja mam kolor Golden i na ręce jest taki złocisto (ale chodzi mi o takie stare złoto) - brązowy, a na ustach jest taki półprzeźroczysty i ma chyba truskawkowy smak ![]() innych kolorów nie widziałam, ale na ustach chyba nie wychodzą ciemne, bo jak każdy błyszczyk nie są kryjące. ps. znalazłam stary katalog 06/2006 gdzie były nowością (jest duże zdjęcie) i mój kolor jest taki mniej więcej jak w katalogu, jak się wymieszją dwa kolory, które są w tubce to wychodzi taki złocisto-brazowy kolor o którym mówiłam wcześniej mam nadzieje, że troche pomogłam Edytowane przez madammme Czas edycji: 2007-01-13 o 11:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Zakorzenienie
|
ohh ile postów;]
dawno mnie tu nie było i mam zaległości;] wczoraj dostałam od konultantki moje kosmetyki i wszytsko było ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.