![]() |
#1801 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 22:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Dot.: zazdroszczę zaręczonym dziewczynom
o ile sie nie mysle to kieeeeeeeeeeeeeeeedyś dalam tam fotke klaczkow, jak poszukasz to byloby fajnie hehehe
kiedys mialam dlugie za pupe, teraz mam tak za ramiona ![]()
#1803 |
Raczkowanie
|
Ooo, widzę, że o WAXie rozmawiamy, też używam
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odliczamy: 18.... ![]() to ile Ci stuknie latek??? ![]() ![]() Zviezdocka polecamy:Kallosa i Malwe Glorie ![]() Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2008-11-25 o 10:44 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
wax zagraniczny:
http://www.allegro.pl/item483611109_...pakowanie.html waxy polskie (sa jeszcze inen typy np moj aloesowy) http://www.allegro.pl/item480881895_...szczajace.html http://www.allegro.pl/item480881899_...lond_250g.html http://www.allegro.pl/item480884386_...szczonych.html ja mam wlosy proste, wiec Ci do kreconych nie doradze ![]()
#1806 |
Zadomowienie
|
A moje urodzinki za 26 dni
![]() ![]() Co robicie na obiad? Bo ja czerwony barszczyk z ziemniaczkami ![]()
#1807 |
Zakorzenienie
|
to blisko sie urodziłas moich imienin
![]()
#1808 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 18:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak naparwde woda, szampony i odzywki powoduja blakniecie koloru zawsze, nie ma szans ![]() najlepiej nie myc wlosow to nie wyblaknie kolor ![]() ja juz włosow farbowac nie moge i nigdy raczej juz nie bede mogla, wiec mam naturalny ze tak powiem ![]() a mialam juz czarne i wszelakie brązy ![]()
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
O ja mam właśnie tego Waxa:
http://www.allegro.pl/item483611109_...pakowanie.html tylko ze 240 gr ![]() Schna mi powoli włoski i jakieś takie fajne sie wydają ![]() Motylek a dlaczego, jesli można spytać, nie możesz farbować???Ja farbuje tak dwa razy w roku. Też chciałam powrócić do naturalnego, ale odrosty mnie przerażają ![]() Polka tak trzymaj, nie wolno się smucic i nastawiać negatywnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Pol roku leczylam sie u dermatologa ![]() ![]() teraz jest niby ok, ale nie moge farbowac wlosow i nawet nie chce, boje sie nawrotu ![]() nawet wlosow nie myje u fryzjera, mimo ze uzywaja welli to mam zaraz na skórze głowy czerwone place, w wersji ekstremalnej robia sie krosty i cos mi wycieka z nich...wiem okropnie to brzmi. wole miec juz ten naturalny kolor, bez farbowania i sie nie odczulac potem miesiącami. staram sie tez uzywac kosmetyków do twarzy i skóry glowy tylko naj najbardziej naturalne. nawet babydrem (szampon dla dzieci) mnie uczula ![]()
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojej ![]() ![]() To w takim wypadku nie ma co malować. Chyba, że henna, ale nie wiem w gruncie rzeczy, jakie ona ma działanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Rozeznanie
|
hej, czy mnie ktoś jeszcze pamieta?
domi, powiem szczerze ze kolejny raz twierdzisz ze jestes najstarsza na watku ![]() ![]() nie bede sie licytowac, ale sa starsze dziewczyny, które tu zagladaja... metryka to akurat nie ma nic do znaczenia, bo mozna byc młoda staruszka albo stara nastolatka, prawda? ![]() a ja miałam przymiarke rozmiaru na weekendzie ![]() Tz twierdzi ze to byla tylko przymiarka bo trzeba jeszcze wszystko przemyslec dobrze... sciemniacz ![]() uff dobrze ze to nie ja znowu zaczynałam 'powazna' rozmowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
nawet nie chce ryzykowac
![]() jak mnie olejki nie uczulają to juz musza miec niezly sklad ![]()
#1815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tego, co pamiętam incognito ma chyba 28 lat ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
ja mialam Glorie keidys ale NICZYM mnie nie urzekla - wiadomo kazdy ma inne wlosy, na wizazu ma dobre opinie, tak samo jak babydream.....który mnie uczulil heh
#1818 |
Rozeznanie
|
Szczerze współczuje uczulenia
![]() mam naturalny kolor włosków, kiedys blond balejaz i sama (fryzjerki nie chciały sie podjac bo niby miał wyjsc zielony ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja Glorie lubie, wogóle ten zapach bardzo mi sie podoba i mojemu Tz. Z kolei Kallos był dobry dla mnie tylko na początku. Potem w trakcie jego używania bardzo włosy mi wychodziły. babydream to jest ten rossmanowski szampon???Ja mam Johnson's baby- okropny jak dla mnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mogloby sie wydawac ze zaoszczedze kase, a tu nic, bo wodą twarzy nie moge myc ![]() wiec musialam poszukac czegos do twarzy co sie nie zmywa i mnie nie uczuli, plus krem, tez nie byle jaki ![]() ![]() tak o ten rossmanowi mi chodzilo szampon - nie ma SLS a mowi miec inny szajs co mnie uczulil
![]() |
#1821 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() i niestety zgadzam sie ze uczulenia sa kosztowne, i nie ma mozliwosci oszczedzania bo to sie moze odbic na zdrowiu... swoja droga to napisz czym myjesz i smarujesz twarz... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to w takim stopniu nie jest juz najgorzej ![]() szampon do wlosow uzywam EMOLIUM, mam wlosy przetłuszczajce sie, ale on o dziwo dobrze na mnie dziala. Nie ma SLS, siarczanow, soli i czegos tam jeszcze. natomiast krem emolium juz mi nie podpasowal ![]() do mozna rzecz demakijażu (nie stosuje zadnych koretkorów, pudró, podkladów) uzywam mleczka physiogel i tylko tego, juz zadnej wody po nim, tylko krem z tej samej serii. Jestem zadowolona, zadnych uczulen ![]() teraz zamowilam kosmetyki na biochemii i zobaczymy jak podzialaja ![]()
![]() |
#1823 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Zakorzenienie
|
spokojnie
![]() ![]() chociaz jak go znam domysle sie przed ze cos jest na rzeczy ![]() na razie trzeba szukac pracy od nowego roku, plus jego kolejne szkoly do skonczenia ![]()
#1825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Mój Tz zna rozmiar, ja mam malutkie palce, rozmiar 8
![]() Polka mojej koleżance Tz kiedys ukradł pierścionek i dzieki temu poznał, jak miała rozmiar. Moze Twój Tz w podobny sposób dowie się rozmiaru, albo poprostu kupi w ciemno. Oczywiście potem jej oddał, a i zaręczynowy dostała. Powiem Wam, ze dostała bardzo drogi pierścionek (jakie3 tyś), ten jej Tż był bardzo bogaty. Ale jakiś czas temu zerwali i jej go zabrał:/ |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
moj TZ opowiadal ze kolega przymierzal na palec pierscionek ukochanej, jak ta sie myla itp. WIedzial dzieki temu na jaki palec pasuje, albo do jakiego miejsca musi wsunac pierscionek na swoj palec
![]()
#1828 |
Raczkowanie
|
![]()
.
na chleb codzienny i na poranne otwarcie oczu w blasku słonecznym; na dobry wieczór, na długi wieczór, na zgodne ciepłe ścielenie łóżek, na nieustanne sobą zdziwienie, na gniew i krzywdę i przebaczenie wybieram Ciebie. Edytowane przez polka746 Czas edycji: 2009-01-22 o 18:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fakt, bycie chudym ma swoje pewne plusy, bo wszędzie się przeciśniesz, wszędzie dostaniesz na siebie ciuchy... ale kosztem takich nerwów, jaki serwują ludzie. Pozdrawiam. Cytat:
![]()
♥ ♥ ♥ Komentuj. Nie obrażaj. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-12-10 o 12:00 Powód: przypominam o nie pisaniu post pod postem i regularnym korzystaniu z funkcji "edytuj" oraz "multicytowania"! |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A może w jakiś inny sposób dowie się jaki masz rozmiar? albo na oko dopasuje ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:54.