![]() |
#1801 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Sposoby Japonek na piękną cerę.
Właśnie wróciłam z zajęć do domu, ledwie szłam,pogryzły mnie komary , leje sie ze mnie litrami i na dodatek spuchły mi nogi w kostkach, ale to tak że wyglądają jak jakieś kolumny, o odciskach i otarciach na stopach od butów nie wspomnę
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
Uff.. Dotarłam do końca
![]() Witam wszystkie ! Dzięki wam zaczęłam stosowac wieloetapowe oczyszczanie (choc u mnie etapow nie ma zbyc duzo xd) cera mi sie poprawila, ale taraz stoi w miejscu ![]() 2 albo 3 razy nalozylam olejek rycynowy na noc - zero efektu.. nawet mnie nie wysuszyl xd i w dodatku ma taki nieprzyjemny zapach. nie podoba mi się ![]() ale za to scrub z zielonej herbatki jest super ![]() ![]() stosuję skrobie. glinki nie było w aptece ;/ ale całkiem nie jestem z niej zadowolona.. niby matuje, ale i tak nakladam na nią puder, bo nosek świeci się jakby był wypolerowany ![]() a filtr to mam z la roche-posay 50+ do skóry tłustej ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1803 |
Raczkowanie
|
Jak dobrze że dziś u mnie chłodno i deszczowo, bo nie wiem jak długo bym zniosła ten upał. Ciężkie nogi i ciągle tłusa cera. Do tego nie lubie się opalac, bo to i niezdrowe dla skóry spalic się i zaraz mam jakies problemy typu wysypka, wiec unikam słońca jak mogę. Stosuję krem z Eris pfarmaceris +30, a u kosmetyczki zamowiłam +50 z clareny i czekam z niecierpliwością. Kupiłam też tonik z barwy siarkowa moc, żeby wchłaniał ten tłuszcz z twarzy. I powiem że całkiem niezły.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
też się cieszę, bo w Krakowie również padał deszcz i się ochłodziło. jeśli dalej utrzymywałaby się taka piekielna temperatura to nie wiem jak wytrzymałabym na dzisiejszym kendo...
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
padalo, to kazda narzekala, ze pada i mogloby byc w koncu cieplo. byl upal, to znow narzekacie. okreslcie sie baby, bo sluchac sie tego nie da!!!!! Upaly w miescie sa bardziej odczuwalne, ale chyba lepiej, gdy jest cieplo, niz jakby mialo lac? Dzisiaj w Krakowie jest pochmurno, ok, niech tak bedzie przez 3-4 h, ale jak zacznie padac, to was zabije.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1807 |
Raczkowanie
|
Łaah w końcu koniec upałów. normalnie jestem teraz w siódmym niebie. Wczoraj wyszłam 10 minut na słońce i mimo iż wklepałam wsszędzie filtr to dostałam strasznej wysypki na nogach ze słońca :/
Dla mnie lato to najgorsza pora, leci ze mnie jak z fontanny O.o ![]() PanzerKitty - ja miałam tak samo w upały. ciągle komary, co chwile nowe odciski na stopach. Nie umie sie doczekać moich alg morskich. W poniedziałek zostaną wysłane. Olej z wiesiołka widzę że działa i to bardzo fajnie działa. na podbródku zszedł mi trądzik O.o wcześniej nawet Skinoren nie pomagał mi, no i skora jest nawilżona, zero suchych skórek O.o nie ma jakiś pryszczy typu gigant. Sry że sie tak rozpisałam, no ale musiałam sie wygadać tak troche ;P
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
u mnie w końcu chłodniejszy dzień. ufff co za ulga ![]() co do parasolek, kiedyś widziałam kobietę z śliczną lnianą ![]() dziewczyny znacie jakieś cud sposoby na te pogryzienia komarów? żeby szybciej zniknęły i nie swędziały. mam tak pogryzione kostki i łydki, że aż wstydzę się nakładać krótkie spodenki czy legginsy:/ może olejek rycynowy rozjaśni? ![]() jestem co raz bardziej zadowolona z toniku ogórkowego, ostatnio wyskoczyło mi trochę dziwnych czerwonych plamek, świetnie je rozjaśnił i są w ogóle nie widoczne, do tego skóra po nim jest przyjemnie gładka ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1810 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#1811 |
Wtajemniczenie
|
Cogata, podasz mi link do tego żelu do rąk?
![]() Co do komarów, to ostatnio ktoś mi polecił żel aloesowy- naprawdę działa, w ogóle nie swędzi.. a wiadomo, że jak się drapie, to gula dlugo się trzymie ![]() Naprawdę ten tonik ogórkowy ziaji jest godny polecenia? A powiesz mi, czy buzia po jego zastosowaniu błyszczy się? ![]()
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1812 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
z tym, że ja mam taką mini mini butelkę. zajdź do super pharmu, przy kasach mają o ile dobrze pamiętam z 3 różne rodzaje tych żeli ![]() żel aloesowy? pierwszy raz o takim żelu słyszę. coś takiego: http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=24911 o proszę jest nawet czysty żel aloesowy, swoją drogą, może to w ogóle dobry specyfik do nawilżania... ? http://sklep.grabieniec.pl/index.php?d=produkt&id=203 i jeszcze floslek http://esentia.pl/FlosLek_do_skory_s...owy_p24350.htm co do toniku, hmmmm po przetarciu, moja cera się błyszczy, ale jak tonik się wchłonie jest ok. trochę trudne pytanie, bo używam go wieczorem i rano przed nałożeniem makijażu, więc nawet jak się bardzo świeci, to nie robi to mi większej różnicy, bo i tak podkład wszystko matuje. poza tym, czytałam w innym temacie (ileś miesięcy temu) gdzie dziewczyny pisały, że tonik ogórkowy rozjaśnił im cerę, przyznam, że rano mam efekt podobny jak po rycynie, równy koloryt i zmniejszone, o ile są, zaczerwienienia bądź wypryski. Edytowane przez Cogata Czas edycji: 2010-06-13 o 12:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1813 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tak, tak ![]() ![]() Hm, drogi ten tonik nie jest, może go wypróbuję.. ale niecierpię, gdy buzia błyszczy się po toniku ![]()
![]() |
![]() |
#1814 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1815 |
Wtajemniczenie
|
Też łykam wiesiołka
![]() ![]() ![]()
![]() |
#1816 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() odchudzanie, wrzody, układ nerwowy, skleroza, woreczek żółciowy, zawały serca, schorzenia wątroby, żółtaczka, biegunki, zaparcia, anemia, podrażnienia skóry, wypryski, trądzik, egzema, celulit, łusczyca, sucha skóra, wysypka, rozstępy itd.. ![]() http://www.algi.hdwao.pl/ tutaj masz wszystko na temat alg i ich hodowli. Olej z wiesiołka stosuję w kapsułkach, 6 kapsułek dziennie, w czasie lub po posiłku. olej z wiesiołka możesz zakupić w każdej aptece ![]() jak byś coś chciała jeszcze wiedzieć to pytaj. ![]() Cytat:
ja normalnie dzisiaj zostałam w szoku jak zobaczyłam moją twarz,nigdy tak nie wyglądała. nie mam pojęcia przez co mi się tak poprawiła, a jestem w jeszcze wiekszym szoku bo myślałam że bede miała niezły wysyp bo zaczął mi sie okres. O.o
Recydywistka z siniakami na sercu . ![]() 18.o4.2o1o - zdrowe odżywanie. Edytowane przez arbuzowaaa Czas edycji: 2010-06-14 o 10:11 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1817 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() co do tych żeli, kup na próbę wszystkie jakie są przy kasie ![]() co do aloesu, kupię na próbę ten flosleku albo inny jaki, mi się trafi w aptece, ale postaram się dorwać właśnie ten czysty. dzięki ogromne za radę ![]() co do alg, kiedyś moja mama dostała od kogoś algi i je się hodowało w szklanym naczyniu. taka przezroczysta galaretka ![]() ![]() o to są te algi, o których pisała Arbuzowa ![]() Edytowane przez Cogata Czas edycji: 2010-06-14 o 10:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
To coś dla mnie. Ile kosztuje ten olej z wiesiołka w kapsułkach?
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
Ja płaciłam 17zł za 100kapsułek, ale na doz-ie jest taniej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1821 | |
BAN stały
|
Cytat:
obniża też poziom cholesterolu nawilża skórę od środka jest też większa możliwość zajścia w ciążę - rozrzedza śluz (to dla tych którzy próbują i próbują... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1822 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ja kupiłam w aptece Vivax 150 kapsułek za 19 zł. firma - GAL ![]()
Recydywistka z siniakami na sercu . ![]() 18.o4.2o1o - zdrowe odżywanie. Edytowane przez arbuzowaaa Czas edycji: 2010-06-14 o 14:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1823 |
Wtajemniczenie
|
Znacie jakiś dobry krem pod oczy , wczoraj zauważyłam pierwszą mimiczną zmarszczkę
![]() ![]()
![]() |
#1824 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Btw gdzie można kupić algi do hodowania? One sa w postaci jakiejś roślinki? ![]() No i kolejny zakup- wiesiołek. ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#1825 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() o coś takiego: http://www.bazarek.pl/produkt/0/2620...i-morskie.html jak widać, można nawet przez internet kupić, ale jak zdobędę swoje to mogę wysłać pocztą bez żadnych opłat, poza przesyłką ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1826 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
podpis zawierał niedozwolone treści - usunięty przez administrację forum Edytowane przez paspartu Czas edycji: 2010-06-14 o 17:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1827 |
Rozeznanie
|
Kiedyś hodowałam te algi. Kupiłam z zamiarem picia tej wody, w której żyją. Wypiłam raz, ale dałam radę tylko pół szklanki. Ohydny zapach i smak. Moim zdaniem to dla ludzi o mocnych nerwach
![]()
![]() |
#1828 |
Zakorzenienie
|
Dzięki Wam dziewczyny za informacje. Akurat mam bolesne i nieregularne miesiączki, więc na pewno się przyda. Po jakim czasie stosowania zauważyłyście efekty? Jak długo już stosujecie?
![]() |
#1829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bardzo podoba mi się ten post.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:01.