Plotkowy dla dietetyczek :) IV - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka

Notka

Dietetyka Miejsce dla osób, które są na diecie. Rozmawiamy o zdrowym odżywianiu. Uwaga! Wyznacznikiem jest kaloryczność dobowa diet - muszą one mieć ponad 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-03-24, 23:16   #1801
ciasteczko 19
Raczkowanie

Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Napisane przez malinka_86 Pokaż wiadomość

Co do kaw - to piłam kiedyś 6 dziennie. Parzoną bez cukru i śmietanki, dopóki nie dowiedział się trener na siłowni i powiedział, że jak nie zejdę do 1 dziennie to mam mu się nie pokazywać. Teraz jak wypiję 3 na tydzień to jest szok.
czyżby chodziło o to, że wypłukuje magnez który jest niezbedny do pracy mięsni ?
ciasteczko 19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 07:43   #1802
enda____
Rozeznanie

hej, dzieki za zaproszenie od tych,ktorych nie znalazlam

Ewusia to ja w tym samym wieku jestesmy a ja zawsze po Twoich wypowiedziach myslalam, ze jestes starsza ;D

Milka widze, ze ten sam kierunek studiujemy,tylko, ze ja zaocznie

ahh.....swieta swieta i po swietach

p.s ale Wy wszystkie laseczki jestescie

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 08:15   #1803
Baby14
Zakorzenienie

Dzien dobry Wczoraj nie zajrzałam bo wizyta u rodzinki sie przeciagneła...Jezeli 6 goddzinne siedzenie w miejscu mozna nazwac fajnym to bylo fajnie Ale ogolnie nie narzekam. Atmosfera i jedzonko fajne takze ok.

Milka19: Blon włosa pieknosc haha. Nie no jestem czarna^^. I w sumie sie ciesze

Tamo: To musiał byc piekny sen... A co do moich to czesto takie miewam...Tylko ze ja wiem np. ze rozmawiam z kims kto juz odszedl , ze ten ktos nie zyje... A serniczka gratuluje z calego serducha

enda__: A ja Ciebie mam na NK? A o fotke poprosze zaraz wysle e-maila na PW.

black-lulu: Jasne ze chcemy Cie w new fryzie zobaczyc

Ogolnie jestem przejedzona...rano myslalam ze zwymiotuje. Ale i tak placki koncze Nie moga sie zmarnic/
Baby14 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 09:19   #1804
Spaza
Zakorzenienie

witam
chciałam Wam tylko życzyć miłego dnia, bo mój niestety należeć będzie do prawa cywilnego... w końcu dziś muszę się już porządnie zabrać bo koło już jutro
Spaza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 09:26   #1805
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez enda____ Pokaż wiadomość

Ewusia to ja w tym samym wieku jestesmy a ja zawsze po Twoich wypowiedziach myslalam, ze jestes starsza ;D
dziękuję
jestem starsza, ale o roczek tylko, bo rocznikowo mam 23, a na NK wiek się zmienia dopiero po urodzinach

Cytat:
a Ty to niby nie laseczka świetną masz urodę, taką poważną i oryginalną i super fryzurkę

Cytat:
Napisane przez Baby14 Pokaż wiadomość
Dzien dobry Wczoraj nie zajrzałam bo wizyta u rodzinki sie przeciagneła...Jezeli 6 goddzinne siedzenie w miejscu mozna nazwac fajnym to bylo fajnie Ale ogolnie nie narzekam. Atmosfera i jedzonko fajne takze ok.
skoro atmosfera była fajna, to na pewno nie było to zmarnowane 6 godzin

jaki piękny słoneczny poranek nie to co wczoraj
właśnie piję kawuchę i chyba trochę powizażuję od rana

muszę się spakować bo wracam dziś do Kato, chociaż zajęcia zaczynam w czwartek (BTW na większości uczelni, przynajmniej tych na których mam jakiś znajomych środa jest jeszcze ustawowo wolna, dlatego się zadziwiałam jak Dziewczynki z UG pisałyście że Wy już w środę do nauki ) ale trochę spraw jest do pozałatwiania wcześniej

miłego dnia Kochane

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 09:32   #1806
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość

muszę się spakować bo wracam dziś do Kato, chociaż zajęcia zaczynam w czwartek (BTW na większości uczelni, przynajmniej tych na których mam jakiś znajomych środa jest jeszcze ustawowo wolna, dlatego się zadziwiałam jak Dziewczynki z UG pisałyście że Wy już w środę do nauki ) ale trochę spraw jest do pozałatwiania wcześniej

niestety no, ale już od zeszłej środy miałyśmy wolne, więc jakby nie patrzeć tydzień wolnego był ale jak zwykle za szybko zleciało
Stary 2008-03-25, 09:35   #1807
MySSaaa
Zadomowienie

kobitki Jak mam nie jest slodyczy? dzisiaj mnie skusil batonik ajj sie chyba nie nadaje, nie mam silnej woli,mjestem do niczego ogolnie jakiegos dolka lapie
MySSaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 10:15   #1808
orzeszek01
Zakorzenienie

Czesc Dziewczynki;*
U mnie nie nalepiej od rana..;( Byłam wczoraj na tej imprezie.Totalna porażka.
TZ jest na mnie o cos zły, ale nie łaska powiedziec o co. Od rana juz sie popłakałam podczas rozmowy telefonicznej z Nim. Czuje ze cos jest nie tak. Nie tak;(
Spaza, studiujesz prawo?

Myssaaa, wcale nie jestes do niczego co to za głupoty piszesz!
Czasami przyplątuje sie jakis dołek wiem Skarbie, ale to nie powód zeby myslec o sobie że jest sie do niczego a juz napewno batonik o tym nie przesądza.

Ja tam kawy nie pije, jakos mi nie smakuje Od czasu do czasu inke z mlekiem ale to baaaaaardzoo rzadko.
Wiecie, dzis rodzice mojego TZ pojechali na slub i wesele do rodziny. Wiec chcialam mu zrobic niesodzianke, i przyjsc ze świezymi bułeczkami i zrobic mu jakieś sniadanko. Wiec dzowniłam do Niego rano zeby sie mnie tam spodziewał.Ale telefonu nie odbieral dopiero za 1000pojdejściem, był nie miły, powiedzialabym chamski, az sie popłakałam.
Potem walnął do mnie tekstem "Pewnie bys sie chciała spotkać co?" tak to zabrzmiało ze ;/
i powiedział ze on musi sprzątnąc w domu i ze potem do mnie zadzwoni.

Super sie zaczyna dzien;(
Today I still have a problem
But today I changed the way I look at it

orzeszek01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 10:25   #1809
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez orzeszek01 Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczynki;*
TZ jest na mnie o cos zły, ale nie łaska powiedziec o co. Od rana juz sie popłakałam podczas rozmowy telefonicznej z Nim. Czuje ze cos jest nie tak. Nie tak;(
Spaza, studiujesz prawo?

Czasami przyplątuje sie jakis dołek wiem Skarbie, ale to nie powód zeby myslec o sobie że jest sie do niczego a juz napewno batonik o tym nie przesądza.

Ja tam kawy nie pije, jakos mi nie smakuje Od czasu do czasu inke z mlekiem ale to baaaaaardzoo rzadko.
Wiecie, dzis rodzice mojego TZ pojechali na slub i wesele do rodziny. Wiec chcialam mu zrobic niesodzianke, i przyjsc ze świezymi bułeczkami i zrobic mu jakieś sniadanko. Wiec dzowniłam do Niego rano zeby sie mnie tam spodziewał.Ale telefonu nie odbieral dopiero za 1000pojdejściem, był nie miły, powiedzialabym chamski, az sie popłakałam.
Potem walnął do mnie tekstem "Pewnie bys sie chciała spotkać co?" tak to zabrzmiało ze ;/

nie przejmuj się Tż, to tylko facet nie warto a tak na poważnie to na pewno zaraz Cię przeprosi za swoje zachowanie

a co do pytania to tak, studiuję prawo

ps. wysłałam Ci zaproszenie na n-k
Stary 2008-03-25, 10:26   #1810
enda____
Rozeznanie

Ewusia dziekuje,sama sobie grzywke zrobilam

Baby wysle dane na pw bo nie moge Ciebie tam odnalesc

Orzeszku a moze o jakiegos faceta z imprezy zazdrosny?

... hmm
enda____ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 10:52   #1811
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Spaza Pokaż wiadomość
witam
chciałam Wam tylko życzyć miłego dnia, bo mój niestety należeć będzie do prawa cywilnego... w końcu dziś muszę się już porządnie zabrać bo koło już jutro
Powinnam chyba posadzić mojego Tż-eta obok Ciebie bo On to mi tylko ciągle pisze,że bierze się za tą naukę,a jakoś mu nie wychodzi ostatnio na szczęście zaliczył wszystko,miał tylko poprawkę z historii prawa i naprawdę szkoda mi go ponieważ uczył się bardzo dużo na ten egzamin ale poprawkę zdał na 3+
Cytat:
Faceci...nigdy nie wiadomo o co tak naprawdę im chodzi a to podobno z kobietami nigdy nie wie się(...).
A na ten tekst który wyłuszczyłam odpowiedziałabym 'Nawet jeżeli chciałam,to teraz pewnie już nie chce' oczywiście nie każę Ci tak mówić,tylko ja już po prostu taka jestem dobrze,że mój Tż-et mi zazwyczaj ulega,wczoraj mi powiedział,że nawet jak wie ,że nie mam racji,to robi to dla spokoju

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-25, 11:00   #1812
Spaza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
Powinnam chyba posadzić mojego Tż-eta obok Ciebie bo On to mi tylko ciągle pisze,że bierze się za tą naukę,a jakoś mu nie wychodzi ostatnio na szczęście zaliczył wszystko,miał tylko poprawkę z historii prawa i naprawdę szkoda mi go ponieważ uczył się bardzo dużo na ten egzamin ale poprawkę zdał na 3+
ja cierpię od dwóch miesięcy na okropne lenistwo czego przykładem jest to, że nadal tu siedzę zamiast się uczyć
jak mnie ktoś jeszcze dziś tu zobaczy to proszę wygonić!
Stary 2008-03-25, 11:10   #1813
tamonita
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez smak6malin Pokaż wiadomość
Świetnie Cię rozumiem jeśli chodzi o dziadka, mój dziadek także zmarł na raka płuc, zmarł niespodziewanie, najgorszy Mikołaj ( 6 grudnia) w moim życiu. W grudniu będzie już 5 lat, a ja ciągle nie potrafię się z tym pogodzić
Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
mój też zmarł w Mikołajki. I też na raka (tylko żołądka). Wszystko przez fajki dlatego obiecałam sobie już wtedy, że nigdy przenigdy nie będę palić.

Wiecie mój Dziadek też zmarł jak juz pisałam na raka i też przez papierosy...

Cytat:
Edit : Ja mam dzięki Bogu 4 dziadków i prababcie. Jakoś nie potrafię sobie wyobrazić ich śmierci. A najgorsze było to jak dziadziu ze strony taty miał wylew i patrzenie jak podupada na zdrowiu jest dla mnie strasznie łamiące w serduchu.

Cytat:
U mojego dziadka przyczyną też były papierosy, dlatego też jestem ich wrogiem. Nigdy tego nie zapomnę jak wstałam zdziwiona, że nie mam prezentu pod poduszką a mama powiedziała, że ' dziadek nie żyję ', nie wierzyłam jej wtedy, darłam się, że kłamię i że jej nienawidzę za te kłamstwa Tak bardzo bym chciała, żeby dziadek żył.
Ech rozkleiłam się i rozmazałam nowy tusz po całej twarzy.

Ja tez nie zapomne jak mi powiedzieli. Mimo, że dziadek zmarł w nocy, ja dowiedziałam się jak wróciłam ze szkoły. Wogóle to było dziwne, bo moj Tata powienien rano wrócić z pracy z nocnej zmiany, ja wstaje Taty nie ma (mama byla w pracy, poszła na rano) zdziwiłam się, ale cóż, właczylam muzyke i zaczęłam szykowac sie do szkoły, nagle dzwoni tel. patrze dziadek, zdziwiłam sie, ale odbieram, a tam tata mówi, ze musiał zostac dłuzej w pracy i mam iść do szkoły, a ja mu mówie: "Tata, ale sie dziadka numer wyswietlił", a tata mówi "nie mozliwe, musial sie telefon popsuc", a ja mu uwierzyłam... Poszłam do szkoły, a wlasciwie do kina, bo w tym dniu szlismy na "Harrego Potter"... (bylam wtedy w podstawówce) ja wracam z usmiechem do domu, a tam cisza, tata stoi przy oknie, mama tez, myslałam ze sie rodzice poklocili czy cos, a mama do mnie mówi "wiesz, ze dziadek byl chory..." jak zaczelam wrzeszczec, to cos okropnego ! zaczelam sie trzasc, krzyczec, ze klamia, ze to nie mozliwe, na oslep walic rekoma jak chcieli mnie przytulic... normalnie masakra (Btw. wlasnie sie poryczalam... )

Cytat:
Napisane przez nefre Pokaż wiadomość
KOchane!
cały c zas podczytuję, ale wszystko w przelocie..
jutro już TŻ mi jedzie
Nefruś Kotku, przecież niedługo się znów zobaczycie

Cytat:
na wymądrzała się i poszła

Cytat:
Tamo: To musiał byc piekny sen... A co do moich to czesto takie miewam...Tylko ze ja wiem np. ze rozmawiam z kims kto juz odszedl , ze ten ktos nie zyje... A serniczka gratuluje z calego serducha
dziękuje Kochana
A co do snów to musi być niesamowite 'rozmawiać' z kimś kto nie zyje...

Cytat:

Może TŻ ma dziś zły dzień poprostu

A ja od rana byłam już na spożywczych zakupach, a teraz robie właśnie... sniadanie

Później napisze więcej

Miłego dnia
Nasz Dzień: 04.08.2012 r. http://www.suwaczek.pl/cache/d5ce1e934e.png

Niech się stanie... !
KCP

tamonita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 12:02   #1814
Apiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agness51
a dziś pomieszałam tyle smaków,że potwornie się czuję,a brzuch jak balon
Ja też czuję się taka napchana, cięzko że szok. Niecierpie świąt pod tym względem, że tyyyle się je
Cytat:

ja nadal leże i prycham kicham i układam puzzle z ojczulkiem
Śliczne puzzle !!

A ja się własnie pakuję i jadę na Bytom Zabieram się z braciszkiem
Ślub
: 28.09.2013r

41/40
Apiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 12:19   #1815
schism_
Zadomowienie

Ahoj

Ostatni dzień ferii więc trzeba korzystać ^^
W zaiste wiosenną pogodę wzium z łóżka o 6 i przeszłam się dotlenić na bulwar. Hyh potem do Akademii Medycznej na konsultację. Lekarka aż się zatrwożyła ,że znów mam stan zapalny i guzek się jakby powiększył ,próbowała robić punkcję do badania histopatologicznego i tak nic się nie udało. W sumie nie byłby to problem,gdyby endokrynolog wyraziła zgodę na narkozę,ale bywa. Zapodali mi skierowanie na tomograf (tiaaa po 4 miesiącach o_O),wszystkie terminy do maja zajęte,można prywatnie,ale przez łut szczęścia mam załatwione badanie na 2 kwietnia w prywatnej klinice (i to za darmoszkę,na skierowanie xD)
Przybite powędrowałyśmy z matką do Galerii Bałtyckiej . Poprawiłam sobie humor dopiero po zakupie skórzanej kurtki z Bershka, tuniki,t-shirtu i torebki w innych przybytkach.
Niby powinnam pouczyć się tego i owego,ale ..

Ather- jakby co,to Adrianna Ż z Gdyni w zaproszeniu na NK to
Ja )
schism_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 12:33   #1816
tamonita
Zakorzenienie

Schism, kurde jak tak czytam o Twoich problemach zdrowotnych to naprawde się martwie ! Bo to nie powinno tak być, że taka młoda dziewczyna ma takie problemy

Właśnie sobie uświadomiłam, że... jutro do szkoły Oczywiście w związku z powyższym już dziś miałam w nocy koszmary, śniła mi się moja wychowawczyni itd. Nie ma to jak dobra atmosfera w szkole...

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-25, 12:43   #1817
LoLcIa123
Zakorzenienie

Ale mi niedobrze,kurcze zjadłam starą bułę chyba
Tż-et zaraz do mnie przyjedzie,bo jestem sama,a chyba zaraz zemdleje,Kochany..

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 13:03   #1818
Ather
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez schism_ Pokaż wiadomość

Ather- jakby co,to Adrianna Ż z Gdyni w zaproszeniu na NK to
Ja )
Ocho, moja imienniczka
W porządku, dziękuję za informacje, zaraz tam zerknę
Ather jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 13:04   #1819
ciasteczko 19
Raczkowanie

a ja sie czuje tutaj nie zauwazana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-25, 13:20   #1820
tamonita
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciasteczko 19 Pokaż wiadomość

Nefruś mam Cię

Niech się stanie... !
KCP

Stary 2008-03-25, 13:23   #1821
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Kochane witam! ;*
Ale tutaj naskrobałyście, masakra ; ) I jakieś nowe twarze widzę
Zaproszenia na NK wysyłacie? Eeeeej ja tez chceeee! ;D

TZ już pojechał ;( Jaak mi jest smutno, źle i w ogóle. Widzimy się dopiero za 31 dni. Ehh.. Ale byłam twarda i się nie popłakałam ; ) Teraz czeka mnie ostra nuka do maturky. Dzisiaj tylko napiszę jeszcze scenariusz na dni otwarte mojej szkoły (prowadze WOS ;D) i mam z głowy.
Ehh... Kochane wiecie co - doceniajcie to, ze możecie się z TŻ-ami widziec często, bo kurcze - wiele bym dała, abym mogła Go widzieć tak często często...

Tamuś - ;D

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 13:37   #1822
Milka19
Zakorzenienie

Smile Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV

Cytat:
Milka widze, ze ten sam kierunek studiujemy,tylko, ze ja zaocznie
Też zarządzanie zasobami I też niedługo za prace magisterską się bierzesz? Ja przez święta miałam coś skrobnąć, ale jakoś tak nie mogłam czasu na pisanie znaleźć

Cytat:
Milka19: Blon włosa pieknosc haha. Nie no jestem czarna^^. I w sumie sie ciesze
Ostatnio właśnie choruje na całkiem czarne włosy Oczywiście pewnie nie skusze się na taką radykalną metamorfoze, bo nie chce męczyć włosów farbami. Pochoruje sobie troszkę i pewnie niedługo mi przejdzie

Cytat:
witam
Posyłam wirtualną motywację do nauki (jak by zabrakło) no i kciuki będę trzymać

Cytat:
A ja jakieś tam zajęcia mam dopiero w ... poniedziałek Ale już opuściłam dom rodzinny, bo jutro ide do pracy

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
kobitki Jak mam nie jest slodyczy? dzisiaj mnie skusil batonik ajj sie chyba nie nadaje, nie mam silnej woli,mjestem do niczego ogolnie jakiegos dolka lapie
Nie dołuj się jednym batonikiem Batoniki są dla ludzi, od czasu do czasu można i to bez wyrzutów sumienia wsunąć jednego Lepiej teraz troszkę poćwicz i na pewno psychicznie poczujesz się lepiej

Cytat:
Czesc Dziewczynki;*
Może coś na tej imprezie było nie tak Pewnie bardzo jest o Ciebie zazdrosny

Cytat:
No niemożliwe Masz taki fajny nick, że trudno Cię nie zauważyć
Milka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 13:48   #1823
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Spakowanam

Spaza - ano chyba że od środy mieliście wolne, to co innego, ja miałam o czwartku trzymam kciuki jutro
Orzeszku faceci i ich fochy mam nadzieję że Ci powie łaskawie o co mu chodzi i że się dogadacie szybko
enda - ale jesteś zdolniacha że sobie sama włosy potrafisz obciąć
Karolinko - obyś się lepiej poczuła jak TŻ przyjedzie
Tamo - ale jeszcze tylko 3 dni i znów weekend
schism - całe szczęście że badanie możesz szybko zrobić trzymam kciuki żeby było ok a i gratuluję zakupów
Sylwuś - jesteś bardzo dzielna 31 dni zleci ani się nie obejrzysz, zobaczysz owocnej nauki

popsuła sie pogoda szkoda, bo się jeszcze dziś prawdopodobnie na jakieś pifko z kumpelą wybieram i wolałabym żeby śnieg z deszczem mi nie padał na głowę, no ale cóż

idę na obiadek a później powrót do Katowic (mama mi właśnie pakuje resztki sałatki i ciasta )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 14:09   #1824
anniaa

Witam
przez swieta nie pisałam bo nie miałam czasu wczoraj do póxna czytałam lekture. rano wstałam po 7.00 nauczyłam sie biologii i matmy ( ponad 3 godz spedziłam nad nia bo mam rozszerzenie a pan podaje tylk tematy i uczmy sie w domu )
jeszcze fizyki troche bo troche juz umiem . hehe a narazie tylko ziewam kawke se zrobie i do nauki. w swieta z dieta poległam ale nie załuje. obliczyłam wczoraj ze zostały mi 89 dni aby schudnac. (do wesela)

ja na nk to : Anna Z - katowice
Ewusiu miłego spotkania z kumpela no dzisiaj cały cza snieg słonce snieg słonce... eh
nefre oj tam 31 dni szybko minie i znow bedziecie sie widziec
lolciu oj mam nadzieje ze lepiej sie czujesz ?
tamonita oj niesteyy wszystko co dobre szybko sie konczy eh gdy sobie pomysle ze jutro musze zostac jeszcze po lekcji i napisac 5 kartkówek z matmy to mam dosc
orzeszek faceci sa dziwni nigdy nie moga powiedziec prost o co chodzi tylko tzreba sie domyslac

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 14:09   #1825
agolek
Wtajemniczenie

GG do agolek

Cytat:
Spakowanam

idę na obiadek a później powrót do Katowic (mama mi właśnie pakuje resztki sałatki i ciasta )
ja tez sie pakuje wlasnie...

kurde dziewczyny jak te pare dni szybko minelo...dopiero sie rozpakowalam a juz sie trzeba pakowac...

Bylo super, bede teraz miala co wspominac do nastepnego razu..Dzis udalo nam sie jeszze wybrac obraczki,przepiekne.. Moja z takim delikatnym grawerem z boczku TZ taka jak moja tyle,ze bez grawera czyli w sumie zwykla prosta obraczka. Tyle,ze nie zlote zolte ale satynowane. Piekne.
Poza tym udalo nam sie mnostwo rezcy pozalatwac i jestem bardzo zadowolona.
w spodnie niestety ledwo wchodze.. wiedzialam,ze tak bedzie zla jestem na siebie...

Nie mialam czasu zagladac do was czesto bo rzadko w domu bylam a na kompiue to jz wogole.

Przedwczoraj ktos zlozyl oferte na nasz dom aka jaka chcemy i mamy nadzieje,ze do 1 kwietnia sie nie wycofa i dom bedzie sprzedany wtedy pare tygodni na zalatwienie spraw i wynosimy sie z Glasgow.

zapowiada sie stresujacy okres, nowe miejsce,ludzie,praca. Mam nadzieje,ze jakos sie nam pouklada wszystko..

Mileog popoludnia kochane. Odezwe sie wkrotce
Stary 2008-03-25, 14:20   #1826
madame_apple
Zadomowienie

hej od wczorajszego wieczoru mialam jakies problemy z wizazem, dpiero teraz sie unormowalo
Cytat:
Stety i niestety rozmawiamy dość szczerze, na te tematy. I wiem co i jak. Rozmawiamy rozmawiamy i jakoś nie możemy zejść na NASZ temat. A jak już kilka razy chciałam porozmawiać i zawsze brakowało mi odwagi, bo bałam się, że potem się skończy już wszytsko. Cała znajomość
A to jest jedna z nielicznych osób, które trzymają mnie w ryzach, przywołują uśmiech, zawsze są obok. Bez niego, nich to Kielce nie były by moimi Kielcami.
heh...cóż poradzić - może przy winku porozmawiajcie a wtedy łatwiej będzie Wam zejść na osobiste tematy...
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
Madame_apple ta kawa to latte firmy jacobs
polowałam dziś na nią, ale nigdzie nie było ;/ jak tylko zaobaczę to muszę sprobowac
Cytat:
na wymądrzała się i poszła

Cytat:
czyżby chodziło o to, że wypłukuje magnez który jest niezbedny do pracy mięsni ?
bardzo możliwe
Cytat:
ahh.....swieta swieta i po swietach
nooo... w sumie jak tak myślę to stwierdzam, że miałam naprawdę spoko święta - bez awantur, pogodne takie i relaksujące... Szkoda, że się skończyły. A jeszcze większa szkoda, że jutro trzeba na zajęcia pomykać:/
Cytat:
z Tobą na czele
Cytat:
to super
Cytat:
Ogolnie jestem przejedzona...rano myslalam ze zwymiotuje. Ale i tak placki koncze Nie moga sie zmarnic/
Mam nadzieje,ze juz lepiej
Cytat:
witam
powodzenia, na pewno jutro bede trzymała za Ciebie kciuki
Cytat:
no, ale już od zeszłej środy miałyśmy wolne, więc jakby nie patrzeć tydzień wolnego był ale jak zwykle za szybko zleciało

Cytat:
Napisane przez MySSaaa Pokaż wiadomość
nie martw się tak - początki są najtrudniejsze i lepiej stopniowo eliminować złe nawyki - jak tak z dnia na dzień chcesz zacząć się odchudzać to zwykle ciężko jest
I nie mow ze jestes do niczego bo to na pewno nieprawda
Cytat:
Czesc Dziewczynki;*
Spaza, studiujesz prawo?

faceeeeeci... ja bym go ochrzaniła i tyle. Mam nadzieje, ze koniec dnia bedzie lepszy nic poczatek
A impreza czemu porażka? Ze wzgledu na TZ?
tulę
Cytat:
Napisane przez LoLcIa123 Pokaż wiadomość
dobrze,że mój Tż-et mi zazwyczaj ulega,wczoraj mi powiedział,że nawet jak wie ,że nie mam racji,to robi to dla spokoju

Cytat:
ja cierpię od dwóch miesięcy na okropne lenistwo czego przykładem jest to, że nadal tu siedzę zamiast się uczyć
jak mnie ktoś jeszcze dziś tu zobaczy to proszę wygonić!
kochaaaaana, jeszcze nie jest z Tobą tak źle ja cierpię na okropne lenistwo od urodzenia, od ponad 20lat, to już beznadziejna sprawa,nieuleczalna
Cytat:
Napisane przez tamonita Pokaż wiadomość
Ja tez nie zapomne jak mi powiedzieli. Mimo, że dziadek zmarł w nocy, ja dowiedziałam się jak wróciłam ze szkoły. Wogóle to było dziwne, bo moj Tata powienien rano wrócić z pracy z nocnej zmiany, ja wstaje Taty nie ma (mama byla w pracy, poszła na rano) zdziwiłam się, ale cóż, właczylam muzyke i zaczęłam szykowac sie do szkoły, nagle dzwoni tel. patrze dziadek, zdziwiłam sie, ale odbieram, a tam tata mówi, ze musiał zostac dłuzej w pracy i mam iść do szkoły, a ja mu mówie: "Tata, ale sie dziadka numer wyswietlił", a tata mówi "nie mozliwe, musial sie telefon popsuc", a ja mu uwierzyłam... Poszłam do szkoły, a wlasciwie do kina, bo w tym dniu szlismy na "Harrego Potter"... (bylam wtedy w podstawówce) ja wracam z usmiechem do domu, a tam cisza, tata stoi przy oknie, mama tez, myslałam ze sie rodzice poklocili czy cos, a mama do mnie mówi "wiesz, ze dziadek byl chory..." jak zaczelam wrzeszczec, to cos okropnego ! zaczelam sie trzasc, krzyczec, ze klamia, ze to nie mozliwe, na oslep walic rekoma jak chcieli mnie przytulic... normalnie masakra (Btw. wlasnie sie poryczalam... )
Cytat:
U mojego dziadka przyczyną też były papierosy, dlatego też jestem ich wrogiem. Nigdy tego nie zapomnę jak wstałam zdziwiona, że nie mam prezentu pod poduszką a mama powiedziała, że ' dziadek nie żyję ', nie wierzyłam jej wtedy, darłam się, że kłamię i że jej nienawidzę za te kłamstwa Tak bardzo bym chciała, żeby dziadek żył.
Ech rozkleiłam się i rozmazałam nowy tusz po całej twarzy.

jak ja się dowiedziałam było podobnie...płakanie, tupanie, krzyk...echhh...
Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
A ja się własnie pakuję i jadę na Bytom Zabieram się z braciszkiem
miłego bytomowania
Cytat:

Ostatni dzień ferii więc trzeba korzystać ^^
W zaiste wiosenną pogodę wzium z łóżka o 6 i przeszłam się dotlenić na bulwar. Hyh potem do Akademii Medycznej na konsultację. Lekarka aż się zatrwożyła ,że znów mam stan zapalny i guzek się jakby powiększył ,próbowała robić punkcję do badania histopatologicznego i tak nic się nie udało. W sumie nie byłby to problem,gdyby endokrynolog wyraziła zgodę na narkozę,ale bywa. Zapodali mi skierowanie na tomograf (tiaaa po 4 miesiącach o_O),wszystkie terminy do maja zajęte,można prywatnie,ale przez łut szczęścia mam załatwione badanie na 2 kwietnia w prywatnej klinice (i to za darmoszkę,na skierowanie xD)
uffff cieszę się, że chociaż udało Ci się załatwić to badanie w jakimś normalnym terminie
Cytat:
Przybite powędrowałyśmy z matką do Galerii Bałtyckiej . Poprawiłam sobie humor dopiero po zakupie skórzanej kurtki z Bershka, tuniki,t-shirtu i torebki w innych przybytkach.
może jakieś fotki
Cytat:
Właśnie sobie uświadomiłam, że... jutro do szkoły Oczywiście w związku z powyższym już dziś miałam w nocy koszmary, śniła mi się moja wychowawczyni itd. Nie ma to jak dobra atmosfera w szkole...
kochana mi też się robi niedobrze jak pomyślę o powrocie na zajęcia ...
Cytat:
Tutaj? Mowy nie ma
Cytat:
Zaproszenia na NK wysyłacie? Eeeeej ja tez chceeee! ;D
to dawaj namiary
Cytat:
TZ już pojechał ;( Jaak mi jest smutno, źle i w ogóle. Widzimy się dopiero za 31 dni. Ehh.. Ale byłam twarda i się nie popłakałam ; ) Teraz czeka mnie ostra nuka do maturky. Dzisiaj tylko napiszę jeszcze scenariusz na dni otwarte mojej szkoły (prowadze WOS ;D) i mam z głowy.
Ehh... Kochane wiecie co - doceniajcie to, ze możecie się z TŻ-ami widziec często, bo kurcze - wiele bym dała, abym mogła Go widzieć tak często często...
wytrzymasz te 31dni szybko zleci
Cieszę się, że to były dla Ciebie takie szczęśliwe dni, wspomnienia masz na pewno wspaniałe
Cytat:
Napisane przez Milka19 Pokaż wiadomość
A ja jakieś tam zajęcia mam dopiero w ... poniedziałek Ale już opuściłam dom rodzinny, bo jutro ide do pracy
powiesz coś więcej? jaka praca?
Cytat:
popsuła sie pogoda szkoda, bo się jeszcze dziś prawdopodobnie na jakieś pifko z kumpelą wybieram i wolałabym żeby śnieg z deszczem mi nie padał na głowę, no ale cóż

Smacznego i ładnej pogody życzę

Echhh a ja dziś mam kupę robotyyy Już obkupiłam się spozywczo, kupiłam książke, ktorej duza czesc na jutro musze preczytac, przy okazji wpadł płaszczyk w Trollu A jeszcze widziałam boskie trampki, ale nad nimi to muszę sie zastanowic nim kupię
Za chwilę musze się zabrać za pisanie recenzji i komentarza kulturalnego, oczywiście też na jutro Ja nie wiem co to za fenomen, tyyyyyyle czasu miałam, a jak zawsze na ostatanią chwilę, głupek ze mnie^^

aniu - widzę, że naukowe dziewczę z Ciebie, podziwiam
agolku - cieszę się, że wszystko tak pomyślnie pozałatwiane STresujący czas przed Tobą, ale i pełen wrażeń Jakbyś mogła to wrzuć fotkę obrączek

Buziaki i miłego dnia

madame_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 14:25   #1827
ciasteczko 19
Raczkowanie

a to dobrze że nie jest aż tak źle
bede sporadycznie tu zagladac bo wiecie szkoła, mężczyzna a i jeszcze wkraczam w dorosłośc to i kurs na prawo jazdy
Stary 2008-03-25, 14:32   #1828
anniaa

a dziewczyny bo niektóre tutaj pisały ze maja w rodzinie problem z alkoholem.
Moj wujek kiedys pił i cała rodzina nie wiedziała co zrobic z nim bo leczyc sie nie chciał a wszyscy awantur juz mieli dosc . wiec jego siostra poszła do sióstr zakonnych które zajmuja sie róznymi leczniczymi rzeczami itp i one dały jej przepis na napój który powoduje wstret do alkoholu. i pił to przez jakis czas myslał ze to na wąttrobe bo go bolała i od tej pory nie pije alkoholu nawet jesli ktos proponuje on nie pije i mowi ze nie lubi Na mojego wujka podziałało... i do dzisiaj mysli ze to były ziółka na wątrobe i cały czas głosi ze nikt nie wierzył ze sam przestanie pic ( jasssne )
Powinnam miec ten przepis w domu - jak znajde to wkleje...

Nigdy nie zmienisz swojego życia dopóki nie zmienisz czegoś, co codziennie robisz..

anniaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 15:08   #1829
nefre
Zakorzenienie

GG do nefre

Cytat:
Napisane przez anniaa Pokaż wiadomość
a dziewczyny bo niektóre tutaj pisały ze maja w rodzinie problem z alkoholem.
Moj wujek kiedys pił i cała rodzina nie wiedziała co zrobic z nim bo leczyc sie nie chciał a wszyscy awantur juz mieli dosc . wiec jego siostra poszła do sióstr zakonnych które zajmuja sie róznymi leczniczymi rzeczami itp i one dały jej przepis na napój który powoduje wstret do alkoholu. i pił to przez jakis czas myslał ze to na wąttrobe bo go bolała i od tej pory nie pije alkoholu nawet jesli ktos proponuje on nie pije i mowi ze nie lubi Na mojego wujka podziałało... i do dzisiaj mysli ze to były ziółka na wątrobe i cały czas głosi ze nikt nie wierzył ze sam przestanie pic ( jasssne )
Powinnam miec ten przepis w domu - jak znajde to wkleje...
Aniu byłabym wdzięczna.

życiowy parkiet bywa śliski
nefre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-03-25, 15:46   #1830
malinka_86
Zakorzenienie

GG do malinka_86

Cytat:
chodziło mu o moje tętno. a czy o magnez sama nie wiem

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Apiska Pokaż wiadomość
Śliczne puzzle !!
dziękuję mamy już 1/2 hehe ciąg dalszy dzisiaj bo jutro już jadę

Cytat:
Napisane przez madame_apple Pokaż wiadomość
heh...cóż poradzić - może przy winku porozmawiajcie a wtedy łatwiej będzie Wam zejść na osobiste tematy...
heh no nie wiem wątpie jakoś się zrobi. jak nie teraz to nigdy. co ma być to będzie chyba

ok idę dalej męczyć się pod kołdrą jeszcze do tego mam okres

Dziś wygram wszystko albo nic. Ostatnią szansę dał mi los -
Metro "Chcę być kopciuszkiem"
malinka_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Dietetyka

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości