![]() |
#1801 |
Raczkowanie
|
Dot.: Plotkowy dla dietetyczek :) IV
czyżby chodziło o to, że wypłukuje magnez który jest niezbedny do pracy mięsni ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Rozeznanie
|
hej, dzieki za zaproszenie od tych,ktorych nie znalazlam
![]() ![]() Ewusia to ja ![]() Milka widze, ze ten sam kierunek studiujemy,tylko, ze ja zaocznie ![]() ahh.....swieta swieta i po swietach ![]() p.s ale Wy wszystkie laseczki jestescie ![]()
#1803 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ![]() ![]() Milka19: Blon włosa pieknosc ![]() ![]() Tamo: To musiał byc piekny sen... ![]() ![]() enda__: A ja Ciebie mam na NK? A o fotke poprosze ![]() black-lulu: Jasne ze chcemy Cie w new fryzie zobaczyc ![]() Ogolnie jestem przejedzona...rano myslalam ze zwymiotuje. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
witam
![]() chciałam Wam tylko życzyć miłego dnia, bo mój niestety należeć będzie do prawa cywilnego... w końcu dziś muszę się już porządnie zabrać bo koło już jutro ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | ||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() jestem starsza, ale o roczek tylko, bo rocznikowo mam 23, a na NK wiek się zmienia dopiero po urodzinach ![]() a Ty to niby nie laseczka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jaki piękny słoneczny poranek ![]() ![]() właśnie piję kawuchę i chyba trochę powizażuję od rana ![]() muszę się spakować bo wracam dziś do Kato, chociaż zajęcia zaczynam w czwartek (BTW na większości uczelni, przynajmniej tych na których mam jakiś znajomych ![]() ![]() ![]() miłego dnia Kochane ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zadomowienie
|
kobitki
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Czesc Dziewczynki;*
U mnie nie nalepiej od rana..;( Byłam wczoraj na tej imprezie.Totalna porażka. TZ jest na mnie o cos zły, ale nie łaska powiedziec o co. Od rana juz sie popłakałam podczas rozmowy telefonicznej z Nim. Czuje ze cos jest nie tak. Nie tak;( Spaza, studiujesz prawo? Myssaaa, wcale nie jestes do niczego co to za głupoty piszesz! ![]() Czasami przyplątuje sie jakis dołek ![]() Ja tam kawy nie pije, jakos mi nie smakuje ![]() Wiecie, dzis rodzice mojego TZ pojechali na slub i wesele do rodziny. Wiec chcialam mu zrobic niesodzianke, i przyjsc ze świezymi bułeczkami i zrobic mu jakieś sniadanko. Wiec dzowniłam do Niego rano zeby sie mnie tam spodziewał.Ale telefonu nie odbieral dopiero za 1000pojdejściem, był nie miły, powiedzialabym chamski, az sie popłakałam. Potem walnął do mnie tekstem "Pewnie bys sie chciała spotkać co?" tak to zabrzmiało ze ;/ i powiedział ze on musi sprzątnąc w domu i ze potem do mnie zadzwoni. Super sie zaczyna dzien;(
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() a co do pytania to tak, studiuję prawo ![]() ps. wysłałam Ci zaproszenie na n-k ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Rozeznanie
|
Ewusia dziekuje,sama sobie grzywke zrobilam
![]() ![]() Baby wysle dane na pw bo nie moge Ciebie tam odnalesc ![]() ![]() Orzeszku a moze o jakiegos faceta z imprezy zazdrosny? ![]()
#1811 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A na ten tekst który wyłuszczyłam odpowiedziałabym 'Nawet jeżeli chciałam,to teraz pewnie już nie chce' oczywiście nie każę Ci tak mówić,tylko ja już po prostu taka jestem ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1812 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak mnie ktoś jeszcze dziś tu zobaczy to proszę wygonić! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja tez nie zapomne jak mi powiedzieli. Mimo, że dziadek zmarł w nocy, ja dowiedziałam się jak wróciłam ze szkoły. Wogóle to było dziwne, bo moj Tata powienien rano wrócić z pracy z nocnej zmiany, ja wstaje Taty nie ma (mama byla w pracy, poszła na rano) zdziwiłam się, ale cóż, właczylam muzyke i zaczęłam szykowac sie do szkoły, nagle dzwoni tel. patrze dziadek, zdziwiłam sie, ale odbieram, a tam tata mówi, ze musiał zostac dłuzej w pracy i mam iść do szkoły, a ja mu mówie: "Tata, ale sie dziadka numer wyswietlił", a tata mówi "nie mozliwe, musial sie telefon popsuc", a ja mu uwierzyłam... Poszłam do szkoły, a wlasciwie do kina, bo w tym dniu szlismy na "Harrego Potter"... (bylam wtedy w podstawówce) ja wracam z usmiechem do domu, a tam cisza, tata stoi przy oknie, mama tez, myslałam ze sie rodzice poklocili czy cos, a mama do mnie mówi "wiesz, ze dziadek byl chory..." jak zaczelam wrzeszczec, to cos okropnego ! zaczelam sie trzasc, krzyczec, ze klamia, ze to nie mozliwe, na oslep walic rekoma jak chcieli mnie przytulic... normalnie masakra (Btw. wlasnie sie poryczalam... ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() A co do snów to musi być niesamowite 'rozmawiać' z kimś kto nie zyje... ![]() Cytat:
![]() ![]() A ja od rana byłam już na spożywczych zakupach, a teraz robie właśnie... sniadanie ![]() ![]() Później napisze więcej ![]() Miłego dnia ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Śliczne puzzle !! ![]() A ja się własnie pakuję i jadę na Bytom ![]() ![]()
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
Ahoj
![]() Ostatni dzień ferii więc trzeba korzystać ^^ W zaiste wiosenną pogodę wzium z łóżka o 6 i przeszłam się dotlenić na bulwar. Hyh potem do Akademii Medycznej na konsultację. Lekarka aż się zatrwożyła ,że znów mam stan zapalny i guzek się jakby powiększył ,próbowała robić punkcję do badania histopatologicznego i tak nic się nie udało. W sumie nie byłby to problem,gdyby endokrynolog wyraziła zgodę na narkozę,ale bywa. Zapodali mi skierowanie na tomograf (tiaaa po 4 miesiącach o_O),wszystkie terminy do maja zajęte,można prywatnie,ale przez łut szczęścia mam załatwione badanie na 2 kwietnia w prywatnej klinice (i to za darmoszkę,na skierowanie xD) Przybite powędrowałyśmy z matką do Galerii Bałtyckiej . Poprawiłam sobie humor dopiero po zakupie skórzanej kurtki z Bershka, tuniki,t-shirtu i torebki w innych przybytkach. ![]() Niby powinnam pouczyć się tego i owego,ale .. ![]() Ather- jakby co,to Adrianna Ż z Gdyni w zaproszeniu na NK to Ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
Schism, kurde jak tak czytam o Twoich problemach zdrowotnych to naprawde się martwie !
![]() ![]() ![]() Właśnie sobie uświadomiłam, że... jutro do szkoły ![]() ![]()
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Ale mi niedobrze,kurcze zjadłam starą bułę chyba
![]() Tż-et zaraz do mnie przyjedzie,bo jestem sama,a chyba zaraz zemdleje,Kochany..
#1818 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Raczkowanie
|
a ja sie czuje tutaj nie zauwazana
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Kochane witam! ;*
Ale tutaj naskrobałyście, masakra ; ) I jakieś nowe twarze widzę ![]() Zaproszenia na NK wysyłacie? Eeeeej ja tez chceeee! ;D TZ już pojechał ;( Jaak mi jest smutno, źle i w ogóle. Widzimy się dopiero za 31 dni. Ehh.. Ale byłam twarda i się nie popłakałam ; ) Teraz czeka mnie ostra nuka do maturky. Dzisiaj tylko napiszę jeszcze scenariusz na dni otwarte mojej szkoły (prowadze WOS ;D) i mam z głowy. Ehh... Kochane wiecie co - doceniajcie to, ze możecie się z TŻ-ami widziec często, bo kurcze - wiele bym dała, abym mogła Go widzieć tak często często... ![]() ![]() Tamuś - ![]()
#1822 | |||||
Zakorzenienie
|
![]()
Też zarządzanie zasobami
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() No niemożliwe ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
Spakowanam
![]() Spaza - ano chyba że od środy mieliście wolne, to co innego, ja miałam o czwartku ![]() ![]() Orzeszku ![]() ![]() ![]() enda - ale jesteś zdolniacha że sobie sama włosy potrafisz obciąć ![]() Karolinko - obyś się lepiej poczuła jak TŻ przyjedzie ![]() Tamo - ale jeszcze tylko 3 dni i znów weekend ![]() schism - całe szczęście że badanie możesz szybko zrobić ![]() ![]() ![]() Sylwuś - jesteś bardzo dzielna ![]() ![]() ![]() popsuła sie pogoda ![]() ![]() idę na obiadek a później powrót do Katowic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
♥
|
Witam
![]() przez swieta nie pisałam bo nie miałam czasu ![]() ![]() jeszcze fizyki troche bo troche juz umiem . hehe a narazie tylko ziewam ![]() ja na nk to : Anna Z - katowice ![]() Ewusiu miłego spotkania z kumpela ![]() nefre oj tam 31 dni szybko minie i znow bedziecie sie widziec ![]() lolciu oj mam nadzieje ze lepiej sie czujesz ? tamonita oj niesteyy wszystko co dobre szybko sie konczy ![]() ![]() orzeszek faceci sa dziwni nigdy nie moga powiedziec prost o co chodzi tylko tzreba sie domyslac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() kurde dziewczyny jak te pare dni szybko minelo...dopiero sie rozpakowalam a juz sie trzeba pakowac... Bylo super, bede teraz miala co wspominac do nastepnego razu..Dzis udalo nam sie jeszze wybrac obraczki,przepiekne.. ![]() Poza tym udalo nam sie mnostwo rezcy pozalatwac i jestem bardzo zadowolona. w spodnie niestety ledwo wchodze.. wiedzialam,ze tak bedzie ![]() Nie mialam czasu zagladac do was czesto bo rzadko w domu bylam a na kompiue to jz wogole. Przedwczoraj ktos zlozyl oferte na nasz dom aka jaka chcemy i mamy nadzieje,ze do 1 kwietnia sie nie wycofa i dom bedzie sprzedany ![]() ![]() zapowiada sie stresujacy okres, nowe miejsce,ludzie,praca. Mam nadzieje,ze jakos sie nam pouklada wszystko.. Mileog popoludnia kochane. Odezwe sie wkrotce ![]()
![]() |
#1826 | ||||||||||||||||||
Zadomowienie
|
hej
![]() Cytat:
![]() polowałam dziś na nią, ale nigdzie nie było ;/ jak tylko zaobaczę to muszę sprobowac ![]() ![]() Cytat:
![]() nooo... w sumie jak tak myślę to stwierdzam, że miałam naprawdę spoko święta - bez awantur, pogodne takie i relaksujące... Szkoda, że się skończyły. A jeszcze większa szkoda, że jutro trzeba na zajęcia pomykać:/ z Tobą na czele ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() I nie mow ze jestes do niczego bo to na pewno nieprawda ![]() Cytat:
![]() A impreza czemu porażka? Ze wzgledu na TZ? tulę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jak ja się dowiedziałam było podobnie...płakanie, tupanie, krzyk...echhh... miłego bytomowania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tutaj? Mowy nie ma ![]() to dawaj namiary ![]() Cytat:
![]() Cieszę się, że to były dla Ciebie takie szczęśliwe dni, wspomnienia masz na pewno wspaniałe ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Echhh a ja dziś mam kupę robotyyy ![]() ![]() ![]() Za chwilę musze się zabrać za pisanie recenzji i komentarza kulturalnego, oczywiście też na jutro ![]() aniu - widzę, że naukowe dziewczę z Ciebie, podziwiam ![]() agolku - cieszę się, że wszystko tak pomyślnie pozałatwiane ![]() ![]() ![]() Buziaki i miłego dnia ![]()
![]() |
#1827 |
Raczkowanie
|
a to dobrze że nie jest aż tak źle
![]() bede sporadycznie tu zagladac bo wiecie szkoła, mężczyzna ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
♥
|
a dziewczyny bo niektóre tutaj pisały ze maja w rodzinie problem z alkoholem.
Moj wujek kiedys pił i cała rodzina nie wiedziała co zrobic z nim bo leczyc sie nie chciał a wszyscy awantur juz mieli dosc . wiec jego siostra poszła do sióstr zakonnych które zajmuja sie róznymi leczniczymi rzeczami itp i one dały jej przepis na napój który powoduje wstret do alkoholu. i pił to przez jakis czas myslał ze to na wąttrobe bo go bolała i od tej pory nie pije alkoholu nawet jesli ktos proponuje on nie pije i mowi ze nie lubi ![]() Powinnam miec ten przepis w domu - jak znajde to wkleje... |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1830 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziękuję ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ok idę dalej męczyć się pod kołdrą jeszcze do tego mam okres ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:11.