![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() ![]() no nie, za duży to nie był, ale jaki problem potem, bo byłam na wakacjach ze znajomymi, tłukłam się do miasta do przychodni, a jak już się dotłukłam, to okazało się, że to małe świństwo samo łaskawie opuściło moją nogę ![]() strasznie mi przykro, że Cię kleszcze nie lubią, masz czego żałować, takie miłe stworzonka ![]() boję się kłaść spać... przez Was będę miała straszne sny ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że powiedzenie "karaluchy do poduchy" będzie trochę nie na miejscu?
![]()
#1803 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | ||
Zakorzenienie
|
a jak to jest ?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a "szczypawki do zabawki" Rachelo ... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | ||
Wiedźma
|
Jesteś pewna?
Bo ja pamiętam z Guerilla Store, że to była ta sama cena za tę sama pojemność... ![]() W obliczu tej setki za 220 aukcja z Allegro stałaby się zdzierstwem, nie okazją... ![]() A za przesyłkę oni liczą, czy jest gratis? Cytat:
![]() No tak, w końcu jadasz drób. ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1806 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sorki! ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() w ogóle to chciałam się pożalić, że ja tu takie ładne linki wklejam na poprzedniej stronie coby trochę zboczyć, a Wy dalej o robactwie! ![]() to chyba ten sam mechanizm, co w przypadku złych i dobrych wiadomości ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kopiuję: REFERENCE DESC CENA Series 1: LEAVES 100ml TEA 220 zł CALAMUS 220 zł LILY 220 zł Za przesyłkę (Avignon+Zagorsk w listopadzie) nie płaciłam.
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Natasho, McQueen świetny, ale nie ma szans z robalami - sory
![]() Ta sukienka z 1:10min i 1:20min... I te zabójcze (dosłownie) buty. Ach. A Voo Voo ma genialny teledysk.
#1810 | |
Wiedźma
|
Cytat:
Mieć je muszę, muszę, muszę... ![]()
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
No to wszystkim którzy chcą, życzę robalastych snów.
Uciekam, bo z nosa mi się leje. Cholera, laboratoria mam, nie mogę być chora :[
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A odpiszesz mi na zakupowym? ![]()
![]() |
#1814 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez uciekam - chociaż w weekend się wyśpię nocą ... i tak mi toto moje siasiarajstwo o 6:00 powstaje - czy trzeba czy też nie. Kiedyś popełnię zbrodnię i zamknę swoje dzieci na noc w szafie - na klucz - otworzę jak się wyśpię .... ![]() a i zaknebluję oczywiście - bo inaczej pół miasta obudzą ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1816 | |
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Nie widziałam nigdzie w necie setki Calamus... ![]() To co, Leo? Kupować teraz już na Allegro? Zapłacę, a policzymy się potem. I to nie jest groźba. ![]() ![]() 40 ml to zdecydowanie mniej, niż 50 ![]() Na lato Calamus będzie szczytem szczęścia.
![]() |
#1817 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Zwierzątko typu waż faktycznie trzeba karmić. Niestety ta bestia najbardziej lubi myszki. Nie mnie jednak można to zrobić w jakiś delikatniejszy sposób nie pastwiąc się nad myszkami. Moje 2 gadziny jadły raz w tygodniu 2 myszy, bo tyle potrzebowały. Nigdy nie dostawały na zapas. No i po wrzuceniu myszek odwracałam się i wychodziłam by na to nie patrzeć. 3. gołąbki to ja lubię w opcji z kapusty z nadzieniem kurczakowo ryżowym, w sosie pomidorowym 4. Kleszczy tez nie znosze. kiedyś podchodziłam obojetnie do nich do czasu.. Do czasu z około godziny wyciagałam kolezance 1 z brzucha. Wyglądało to koszmarnie: histeria, histeria histeria koleżanki, 2 sekundy na posmarowanie spirytusem histeria histeria histeria 5 sekund wyciągania kleszcza pąpką histeria histeria histeria histeria- płakanie, jęczenie, zawodzenie ze zaraz jej kleszcz sie dostanie do środka brzucha, ze zaraz będzie mieć boreliozę ze ona chce do szpitala, itp. A po godzinie takiej męczarni z nią zachowywała sie do końca dnia co najmniej jak rekonwalescentka po ciężkiej operacji. Obolała i zmeczona leżała na leżaku i prosiła wszystkich by przynosili jej co chwila picie lub jedzenie itp. Podsumowując: w ten feralny dzień bardziej lubiłam tego kleszcza niż koleżankę. Cytat:
Jak raz pachnęłam LLL to mnie straszie pokłuły, pewnie skojarzyłam sie im z dużym apetycznym "ciachem" (nie wiem czy to dobrze pisać tu ciacho bo zazwyczaj to na facetów woła się "ciacho" jak jest hmmm niezły) waniliowym z karmelem.
![]() |
#1818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tulip witaj ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w kinie na Sweeney Tod
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zadomowienie
|
Szara WRóżko - proszę więc pięknie o jakąś dobrą i miłą wróżbę
![]() ![]() Sabbath - mam głęboką nadzieję na odrobienie tej zaległości ![]() Uwaga, poniższy opis jak dla mnie jest drastyczny, uczciwie ostrzegam ![]() U mnie odruch histeryczny wywołują kleszcze, blee, ohydztwo. Kulało się toto po domu, jak nasz pies żył, czepiały się go strasznie, w każdym mscu na ciele, a w czarnych kudłach nie zawsze wszystkie znaleźliśmy. Czasem potrafił taki odpaść i napuchnięte kulki na podłodze znajdowaliśmy. Blee. Do mnie się raz przyczepiło; na wakacjach; jeszcze taki całkiem malutki, myślałam, że do ręki przykleił mi się kawałeczek zeschnietego listka. Jak się zorientowałam, że to kleszcz odwaliłam kawał rzetelnej paniki, połączonej z tańcem indiańskim. W konfrontacji ze zwykłym opanowaniem to BYŁO śmieszne dla postronnych widzów. Na szczęście mama szybko mnie od robala uwolniła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bieto witaj ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Zadomowienie
|
Myszko
![]() Ja dziś się wybierałam na Sweeney'a, jednak koleżanka, z którą miałam iść źle się poczuła i skończy się jedynie na kawie u niej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Zakorzenienie
|
Na prawdę.Obawiam sie jednak że duża część widowni nie będzie mogła go zrozumieć i uzna za makabryczny koszmarek bo już słyszałam takie opinie
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Rozeznanie
|
nic nie wiem o tym filmie
ale zaintrygowalyscie mnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
rude jest piękne:)
|
Sara Wrozko mam do Ciebie prosbe ,czy mozesz powiedziec jakie numerki skreslic w Totka, bardzo prosze o typy.
Wiesz kochana zostalo mi do kupienia kilka flaszek i bardzo prosze o pozytywne zalatwienie mojej prosby . z powazaniem czarnazuzia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1828 | |||||
Wtajemniczenie
|
Widzę, że zwierzyniec w ScentBarze zagościł
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam do gołębi stosunek neutralny, ale wiosną, 2 czy 3 lata temu taka gołębia parka zamieszkała na naszym balkonie. Rozczuliło mnie to. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Podpisuję się pod powyższym ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Cos mi sie wydaje ,ze we wtorek to nasza Szara Wrozka obstawi , ale jesli nie ,a uda mi sie wygrac to obiecuje ,ze sie podziele. ![]() ![]() Anuscha masz fajnego brata ,rozumiem ,ze teraz ma dodatkowo na utrzymaniu sliczne myszki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Rozeznanie
|
Anuschka pozdrów brata
![]() ja nie wyobrazam sobie wpuscic zywego stworzenia z premedytacja do klatki drugiego, aby ten je zjadł ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:19.