|
|
#1801 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar II
Cytat:
![]() no nie, za duży to nie był, ale jaki problem potem, bo byłam na wakacjach ze znajomymi, tłukłam się do miasta do przychodni, a jak już się dotłukłam, to okazało się, że to małe świństwo samo łaskawie opuściło moją nogę strasznie mi przykro, że Cię kleszcze nie lubią, masz czego żałować, takie miłe stworzonka boję się kłaść spać... przez Was będę miała straszne sny
|
|
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
Rozumiem, że powiedzenie "karaluchy do poduchy" będzie trochę nie na miejscu?
|
#1803 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1804 | ||
|
Zakorzenienie
|
a jak to jest ?
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a "szczypawki do zabawki" Rachelo ... |
||
|
|
|
#1805 | ||
|
Wiedźma
|
Jesteś pewna?
Bo ja pamiętam z Guerilla Store, że to była ta sama cena za tę sama pojemność... ![]() W obliczu tej setki za 220 aukcja z Allegro stałaby się zdzierstwem, nie okazją... ![]() A za przesyłkę oni liczą, czy jest gratis? Cytat:
No tak, w końcu jadasz drób. ![]() Cytat:
|
|
#1806 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Sorki!
|
||
|
|
|
#1807 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
pachniała wyjątkowo apetycznie, ale niestety nie pamiętam czy to skutkowało [na meszki] ![]() w ogóle to chciałam się pożalić, że ja tu takie ładne linki wklejam na poprzedniej stronie coby trochę zboczyć, a Wy dalej o robactwie! to chyba ten sam mechanizm, co w przypadku złych i dobrych wiadomości
|
|
#1808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kopiuję: REFERENCE DESC CENA Series 1: LEAVES 100ml TEA 220 zł CALAMUS 220 zł LILY 220 zł Za przesyłkę (Avignon+Zagorsk w listopadzie) nie płaciłam.
|
|
#1809 |
|
Zakorzenienie
|
Natasho, McQueen świetny, ale nie ma szans z robalami - sory
![]() Ta sukienka z 1:10min i 1:20min... I te zabójcze (dosłownie) buty. Ach. A Voo Voo ma genialny teledysk.
|
#1810 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Mieć je muszę, muszę, muszę...
|
|
#1811 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
No to wszystkim którzy chcą, życzę robalastych snów.
Uciekam, bo z nosa mi się leje. Cholera, laboratoria mam, nie mogę być chora :[
|
#1813 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A odpiszesz mi na zakupowym?
|
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez uciekam - chociaż w weekend się wyśpię nocą ... i tak mi toto moje siasiarajstwo o 6:00 powstaje - czy trzeba czy też nie. Kiedyś popełnię zbrodnię i zamknę swoje dzieci na noc w szafie - na klucz - otworzę jak się wyśpię .... ![]() a i zaknebluję oczywiście - bo inaczej pół miasta obudzą
|
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam atomizerek o poj. 12ml
|
|
#1816 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Nie widziałam nigdzie w necie setki Calamus... To co, Leo? Kupować teraz już na Allegro? Zapłacę, a policzymy się potem. I to nie jest groźba. ![]() 40 ml to zdecydowanie mniej, niż 50 ![]() Na lato Calamus będzie szczytem szczęścia.
|
|
#1817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
2. Zwierzątko typu waż faktycznie trzeba karmić. Niestety ta bestia najbardziej lubi myszki. Nie mnie jednak można to zrobić w jakiś delikatniejszy sposób nie pastwiąc się nad myszkami. Moje 2 gadziny jadły raz w tygodniu 2 myszy, bo tyle potrzebowały. Nigdy nie dostawały na zapas. No i po wrzuceniu myszek odwracałam się i wychodziłam by na to nie patrzeć. 3. gołąbki to ja lubię w opcji z kapusty z nadzieniem kurczakowo ryżowym, w sosie pomidorowym 4. Kleszczy tez nie znosze. kiedyś podchodziłam obojetnie do nich do czasu.. Do czasu z około godziny wyciagałam kolezance 1 z brzucha. Wyglądało to koszmarnie: histeria, histeria histeria koleżanki, 2 sekundy na posmarowanie spirytusem histeria histeria histeria 5 sekund wyciągania kleszcza pąpką histeria histeria histeria histeria- płakanie, jęczenie, zawodzenie ze zaraz jej kleszcz sie dostanie do środka brzucha, ze zaraz będzie mieć boreliozę ze ona chce do szpitala, itp. A po godzinie takiej męczarni z nią zachowywała sie do końca dnia co najmniej jak rekonwalescentka po ciężkiej operacji. Obolała i zmeczona leżała na leżaku i prosiła wszystkich by przynosili jej co chwila picie lub jedzenie itp. Podsumowując: w ten feralny dzień bardziej lubiłam tego kleszcza niż koleżankę. Cytat:
Jak raz pachnęłam LLL to mnie straszie pokłuły, pewnie skojarzyłam sie im z dużym apetycznym "ciachem" (nie wiem czy to dobrze pisać tu ciacho bo zazwyczaj to na facetów woła się "ciacho" jak jest hmmm niezły) waniliowym z karmelem.
|
|
#1818 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tulip witaj !
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Byłam wczoraj w kinie na Sweeney Tod
|
|
|
|
#1820 |
|
Zadomowienie
|
Szara WRóżko - proszę więc pięknie o jakąś dobrą i miłą wróżbę
ze 100-procentową szansą spełnienia ![]() Sabbath - mam głęboką nadzieję na odrobienie tej zaległości ![]() Uwaga, poniższy opis jak dla mnie jest drastyczny, uczciwie ostrzegam ![]() U mnie odruch histeryczny wywołują kleszcze, blee, ohydztwo. Kulało się toto po domu, jak nasz pies żył, czepiały się go strasznie, w każdym mscu na ciele, a w czarnych kudłach nie zawsze wszystkie znaleźliśmy. Czasem potrafił taki odpaść i napuchnięte kulki na podłodze znajdowaliśmy. Blee. Do mnie się raz przyczepiło; na wakacjach; jeszcze taki całkiem malutki, myślałam, że do ręki przykleił mi się kawałeczek zeschnietego listka. Jak się zorientowałam, że to kleszcz odwaliłam kawał rzetelnej paniki, połączonej z tańcem indiańskim. W konfrontacji ze zwykłym opanowaniem to BYŁO śmieszne dla postronnych widzów. Na szczęście mama szybko mnie od robala uwolniła
|
|
|
|
#1821 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Film jest rewelacyjny ! Bieto witaj !
|
|
|
#1822 |
|
Zadomowienie
|
Myszko
Ja dziś się wybierałam na Sweeney'a, jednak koleżanka, z którą miałam iść źle się poczuła i skończy się jedynie na kawie u niej
|
|
|
|
#1823 | |
|
Zakorzenienie
|
Na prawdę.Obawiam sie jednak że duża część widowni nie będzie mogła go zrozumieć i uzna za makabryczny koszmarek bo już słyszałam takie opinie
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1824 |
|
Rozeznanie
|
nic nie wiem o tym filmie
ale zaintrygowalyscie mnie
|
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1826 |
|
rude jest piękne:)
|
Sara Wrozko mam do Ciebie prosbe ,czy mozesz powiedziec jakie numerki skreslic w Totka, bardzo prosze o typy.
Wiesz kochana zostalo mi do kupienia kilka flaszek i bardzo prosze o pozytywne zalatwienie mojej prosby . z powazaniem czarnazuzia |
|
|
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1828 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Widzę, że zwierzyniec w ScentBarze zagościł
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam do gołębi stosunek neutralny, ale wiosną, 2 czy 3 lata temu taka gołębia parka zamieszkała na naszym balkonie. Rozczuliło mnie to. Cytat:
Co do herbaty waniliowej, to ostatnio pijam waniliowo-karmelową Liptona. MniamCytat:
Ból rozpakowywania jest mi bardzo bliski![]() Podpisuję się pod powyższym |
|||||
|
|
|
#1829 | |
|
rude jest piękne:)
|
Cytat:
Cos mi sie wydaje ,ze we wtorek to nasza Szara Wrozka obstawi , ale jesli nie ,a uda mi sie wygrac to obiecuje ,ze sie podziele. Anuscha masz fajnego brata ,rozumiem ,ze teraz ma dodatkowo na utrzymaniu sliczne myszki
|
|
|
|
|
#1830 |
|
Rozeznanie
|
Anuschka pozdrów brata
![]() ja nie wyobrazam sobie wpuscic zywego stworzenia z premedytacja do klatki drugiego, aby ten je zjadł ... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.

Że niby Sałata zasadza się w jakimś zaułku z procą w łapkach i poluje na wkład do rosołu?

Chyba bym jej kudły powyrywała i w ten jej ochydny ryj wsadziła!
Masakra! 

Jestem chora na motyle wszelkie, pajaki i inne owady.Mega stach i obrzydzenie