![]() |
#1801 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na GG - część V
Cytat:
Zabieram czerwony ;] Macie coś jeszcze ? ![]() Błagam was to pilne! my- patrząc w zachmurzone niebo. by zakwitać jak kwiaty na łące. ![]()
As you do mine Edytowane przez xxedkaaxx Czas edycji: 2008-07-04 o 11:38 Powód: poprawka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
Witam właśnie odkryłam ten świetny wątek i pokradłam parę opisików
![]() A ja poszukuję jakiegoś nie po polsku i najlepiej nie po angielsku, o nieszczęśliwej miłości lub po prostu smutne, ma któraś z Was coś ciekawego? ![]() Edytowane przez anussia13 Czas edycji: 2008-07-04 o 12:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Raczkowanie
|
Moje Serce co dziń po kawałku wykrusza sie.. nie odrośnie jak wątroba Dotrzymać Ci towarzystwa? Powoli muszę odpływać w sen, co i Tobie polecam teoretycznie jestem. niekoniecznie dla ciebie -----------tak na dobranoc Dobranoc, mój Narkotyczku. Uzależniony Miś
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Raczkowanie
|
hej dziewczyny ! Macie jakieś opisy o tym,że chora jestem a na weekend fajna impreza u nas w mieście?
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
dziewczynki czy moglybyście mi przetłumaczyc:
"już nigdy sie nie przyznam ze mi ciebie brakuje...przyjacielu" prosze to bardzo ważne ![]()
#1806 |
Rozeznanie
|
Wiedzieć, pragnąć, ośmielić się, milczeć / To Know, To Will, To Dare, To Keep Silent
Przepadłam gdzieś w świecie ostatnio... Nikt nie pojmie, co tam się wyrabia między skroniami u faceta. Kradniemy sobie pojedyncze chwile
#1807 |
Przyczajenie
|
witam
![]() ![]() Szukałam Cię i znalazłam ;* Kwiatki, bratki i gerbery ;D Odmawiam współpracy ze światem... |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Przyczajenie
|
` zapłacz,gdy będę odchodzić ... zaciśnij mocniej swoje palce w mej dłoni,i nie pozwól odejść ... `
` .. bo dla Nich serce bije ` ` my robimy te manewry tu ! ; ) ` czemu mój świat pozbawiacie kolorów ? właśnie w taki sposób uciekają nam nadzieje .. ` ` cały świat jak w kolorach tęczy . ` ` .. że znajdziesz Mnie znowu zatrzymasz przy sobie ` ` zdeptał wspomnienie .. ` ` i kochać tak jak nikt . nieważne ile sił potrzeba ! ;** ` i tylko nie kocha się nigdy jak przedtem .. ` ` w głowie czuła zamęt . ` |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Mężczyźni i psy nigdy nie zrozumieją, co kobiety widzą w kotach.
i iść na spacer po obłokach za rekę z kimś kogo kochasz.. I dreszcz wznosi nas do chmur. szczęście mi słodko w duszy gra ;] |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jak to jest gdy nagle pewengo dnai zaczynasz rozumiec ze nie masz przyjaciela?" Przyjaciele Fałszywi Pochłonięci Historiami Które Słyszyszą Tylko ściany fałszywi przyjaciele SĄ & byli i pewnie będą zyli przyjażń nie istanieje, istnieją tylko niby "przyjaciele" przyjaciele są tyle warci, ile po nich pozostaje przyjaciel który Cie zdradził nigdy nie był Twoim przyjacielem dwulicowi ludzie za plecami rozgadani przyjaclele fałszywi Kazdy moze byc moim przyjacielem ,ale nie kazdy na to zasługuje przyjaciele są wtedy gdy cos potrzebuja. ------------------ MOze Choc troszeńkę pomogłam.. bardzo bym się cieszyła ;p |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
![]()
Znalazlam sliczna, po prostu boska piosenke
![]() ![]() jak ktos chce posluchac, jaka jest melodia, to podam link: http://zabixpl.wrzuta.pl/audio/poc8u...itanic_hip-hop Mozna sobie z tego porobic mnostwo opisow ![]() ![]() Jedna chwila z Tobą taka miła odmieniła moje życie, inne piękne są na szczycie, z Tobą całkiem inne życie Twa osoba jest wyjątkowa, mi wystarczą Twoje słowa Przy Tobie ma osoba jest gotowa zacząć wszystko od nowa powie miłe słowa, pretensji płacze kiedy Cię zobaczę... uśmiechnięty Twój każdy dzień, na nowo trzeba, bez Ciebie cicho, w mym świecie szaro nie chcę już, proszę wróć chwile te najgorsze kiedy Ciebie nie ma, to jest bez znaczenia bardzo chcę z Tobą być dzielić wszystkie wspólne chwile... zamknij oczy, pomyśl chwilę miłość z Tobą jest cudowną drogą, a ja dalej jestem sobą pozwól abym był z Tobą, jesteś kochaną osobą myśli moje zawsze z Tobą, idę Twoją drogą rozświetloną życia promieniami wszystko już za nami, wszystko już za nami. wierzę, że jesteś tą osobą, każdą chwilę chciałbym spędzać z Tobą. w Twych objęciach kłaść się spać, razem z Tobą rano wstać obok Ciebie zawsze być, zawsze z Tobą pragnę żyć jesteś jak moje przeznaczenie, przyszłość zależy od Ciebie... niezapomniane chwile, tego nie da się wymazać nie raz przychodzi taki moment, gdy potrzeba się wypłakać przez to wspomnieniami wracasz, widzisz to co było szczęściem zamykasz oczy i widzisz tylko przestrzeń. powracasz tam i znów tam jesteś jeśli bezkres przypomina sobie chwile, które były dla was piękne... dziś wiedzą, że już tak nie będzie sen się urywa, twierasz oczy, widzisz tylko zdjęcie. czasem idę drogą, którą nikt nie może iść sam się gubię pośród ciemnych otchłań czasu myśli moje, czasem łapię się za głowę, wtedy jest już solem. powiesz kilka słów, jestem gotów znów aby cieszyć się, aby cieszyć się życiem me uczucie nie wygaśnie, bo pokazałeś mi wyraźnie swoją całą wyobraźnię, wyobraźnię. |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Przyczajenie
|
Heej
![]() ![]() P.S. sorki ze tak odrazu ale potrzebuje opisow takich o tematyce pozytywnej ![]() ![]() z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Raczkowanie
|
`poczuć zapach szczęścia.
`smak tęsknoty. `każde Twe zdjęcie nie daje tyle tyle szczęścia co Twój dotyk. POTRZEBNE; o tym, że chce dać do zrozumienia pewnemu Panu, że mi się podoba i to bardzo.. ^^ ale takie, dyskretne.. ;P ^^ z góry dziękuje. ;****
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
~Ktoś sprawił, że na twarzy znów uśmiech mam
![]() ~Może nie jestem idealna, ale idealnie sobie z tym radzę!~ ~Nie jestem słaba, nie poddam się.. To moja zasada ![]() ~I'm looking at the world through pink glasses ![]() /Patrzę na świat przez różowe okulary ![]() ~Dreams come true..You just have to believe ![]() /Marzenia się spełnią..Wystarczy, że w nie uwierzysz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
może:
'lukrowane niebo na patyku..' 'Słodka wiosna życia ..' 'maxymalnie szczęśliwa ![]() 'kieszenie pełne uśmiechów..' 'Szczęście wchłaniam z powietrzem' ![]() 'optymistycznie. pozytywnie. nadzwyczajnie. ![]() 'Światła motyl siadł na kącikach warg w uśmiech zmienił twarz..' 'w oczach moich blask świat pełen słońca lśnień i prawd..' 'jak kalejdoskop barwnych motyli świat zawiruje radosnym tchnieniem..' 'Uśmiecham się do słońca i obłoków na niebie..' 'znaleziony szczęścia grosik..' Pozdrawiam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
When you're gone The pieces of my heart are missing you When you're gone The face I came to know is missing too When you're gone The words I need to hear will always get me through the day And make it ok I miss you / Gdy cię nie ma Każdy kawałek mojego serca za tobą tęskni Gdy cię nie ma Twarz, którą znam też za tobą tęskni Gdy cię nie ma Słowa, które chcę usłyszeć by przebrnąć przez dzień I czuć się dobrze To „Tęsknię za tobą”... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() piękne. ;********
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Raczkowanie
|
gdzieś na serca dnie leży sens obfitości
jest psychiatrycznie ![]() wiem jak trudno jest uwierzyc kiedy wszytsko traci sens.. Jego dłonie sprawiają, że mam dreszcze ;* to zadna przeciez strata.. szczescie bylo jest i bedzie tego lata w lojalnym gronie zawsze damy rade w tej grupie wykluaczam zdrade przyjemnosci najwyzszej jakosc mmmm.... co sie stalo, co sie stalo - cos mi dzisiaj w mozg przygrzalo xD
#1822 |
Zadomowienie
|
Dziękuje ślicznie dziewczynki, na pewno coś wybiore...
"...w korytarzach metra ból się nie przemienia, tylko trwa, boli bez wytchnienia." "...najlepszym wojownikiem jest ten, kto zdoła wroga przemienić w przyjaciela."
#1823 |
BAN stały
|
witam,
do tej pory tylko zaglądałam tu.. i niektóre nawet opisy podkradałam.. ale teraz chciałabym zacząć uczesniczyć w tym wątku nie tylko biernie ale i aktywnie ![]() Życie nigdy nie złąmie tego, kto potrafi się śmiać Jeśli nie spełniają się Twoje sny, zawsze pozostaje Ci uśmiech choćby przez łzy. nigdy nie przegap tej chwili,gdy będziesz mógł podać rękę,komuś kto w życiu się pomylił to tak na początek ![]() nie są przeze mnie wymyślane, aż takiego talentu nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Raczkowanie
|
I jazda i basta i STOP!
Zastanów się co robisz. Na zegarze wieczór. Wrażliwe słowo, czuły dotyk wystarczą. Chcę wierzyć, że wciąż kochasz mnie. Mam parasol, który chroni mnie przed nocą. Palą się na stosie moje ideały. Czy wiesz co mnie trapi? Wydaje mi się, że jesteś gdzieś daleko. Miliony masek do milionów ról. |
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1826 |
Raczkowanie
|
niczego nie masz w oczach, a w niczym trudno się zakochać.
nie jestem wcale. wypluwasz słowa z ust, zlepek wychudłych liter obcego alfabetu. chcę Ci robić kanapki jak manuel. nie jesteś tu sam, jesteś razy dwa. dostarczasz radość w pojedynczych partiach. świat jest dobry, tylko czasem trochę boli. miałam być górą lodową, a topnieję kiedy na mnie dmuchasz, chuchasz. kiedy mnie nie kochasz. kończę nie kończąc. a-seksualny obiekt pożądania.
'tak od kilku dni mi siedzi w głowie-czy ja kiedykolwiek przepraszałam kogoś za to, że jestem? jeśli tak to przepraszam, że przepraszałam. to chyba jeden z tych najżałośniejszych błędów do których nie powinno się nawet przyznawać. dziękuję, że jestem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny potrzebuję opisów, że wyjeżdżam i że jeśli ktoś się za mną stęskni może pisać do mnie smsy. Tylko takie subtelne, nie takie typu 'kawa na ławę'
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
Mówią mi olej go...
![]() It's the perfect night / To perfekcyjna noc One look into your eyes sets the emotion ![]() I wanna feel your love can't get enough / Chciałabym czuć, że twoja miłość się nie skończy I feel the chemistry between you and me / czuję tą chemię pomiędzy mną a Tobą There's electricity when you're touching me / to jest elektryzujące kiedy dotykasz mnie I want you touching me / Chcę żebyś dotykał mnie ![]()
#1830 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() _Anusia, gdzie jesteś?! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:43.