![]() |
#1801 | |
in love with life
|
Dot.: Teksty facetów cz. II
Cytat:
![]() Ciesz sie, ze zawalu nie dostal z wrazenia ![]()
![]() |
#1802 |
Raczkowanie
|
Wczoraj u mojego kochanego Wariata:
Podchodzi do mnie TŻ i mówi: On: Kochanie, nie masz dziś na sobie stanika... Ja: No chyba coś Ci się pomyliło. Na to TŻ spojrzał na jego zegarek na ręce, pokiwał głową po czym z taką dziką satysfakcją w głosie i oczach dodał: On: No tak... śpieszy mi się o 15min... (zegarek) Myślałam, że padnę ![]()
#1803 |
Rozeznanie
|
Mój Tata słynie z uroczych powiedzonek
![]() "Karolina chcesz dostać gołą dupą w pysk?" ![]() Bądź co bądź to są żarty ^^
#1804 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
![]() błagam o wiecej!! chodz za tatą z notesem ![]() -------------------- Rozmowa koleżanek. Jedna pokazuje coś w portfelu i tłumaczy, ze nosi to na szczęście. Pyta drugiej: - A ty? masz coś malutkiego co nosisz na szczęście? A kumpel stojący obok mówi nagle: - Taa.. chyba mózg. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
haha
![]() ![]() a dziś mi kumpel opowiadał, jak zrywał z dziewczyną. Chodzili pare miesiecy, ale jakoś się w lipcu rozpadło. I on pod koniec sierpnia do niej na gg pisze, że chciałby się z nią spotkac i oficjalnie rozstac (!!!) A ona na to: -ale po co? skoro juz od lipca sie do niej nie odzywa, to chyba wszystko jasne. A on: - No tak, ale wiesz, zeby nie wyszło, ze jestem chamem i zrywam przez gg. Załamałam się....eh.. facety ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
mój tatuś lubi się z mamą droczyć i strzelić czasem jakimś "oryginalnym komplementem"
ostatnio przytulił mamuśkę i takim słodkim głosem: "mój ty śmoczku wymoczku" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Ostatnio wychodzac z toalety spuscilam wode, nastepny w kolejce byl tata, ktory mowi do mnie "no i po co spuszczasz ta wode jak teraz ja sie bede spuszczac!"
![]() ![]()
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Wczorajsza rozmowa z kolegą
Ja: muszę już iść, bo zaraz M jak Miłość się zacznie ![]() Kolega: Jeeeesuu ty to oglądasz? Toż to taki szmatławiec dla kur domowych, co się w domu nudzą. Nie masz ciekawszych zajęć? Ja: ee tam, przynajmniej jest na kogo popatrzeć, np na aktora, który gra Budzyńskiego Kolega: Ja go nie lubię, bo on straszny babiarz jest Ja: podobno nie oglądasz.. Kolega: ee nooo mama mi opowiada taaa jasne ![]() ![]()
#1813 |
Mother of Cat
|
Dzisiaj na Informatyce wbiło do nas dwóch maturzystów
![]() Przemek (P) - maturzysta - coś mamrocze pod nosem: cycki, cycki... Nauczycielka - jego wychowawczyni: Przemek, Ty to okropny jesteś... P (z głosem takiego smutnego dziecka): Ale pani Wierzbicka powiedziała, że ja ładny jestem... ![]()
![]() |
#1814 |
Kniaginia
|
Zatrułam się czymś i 2 razy wymiotowałam. Zęby oczywiście umyłam
![]() TŻ podchodzi i mnie całuje mówiąc: Hmmmm....moja rzygowinka. Edytowane przez maria28 Czas edycji: 2010-02-02 o 20:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Konto usunięte
|
Rozmowa z moim chłopakiem na tematy religijne:
On: Nie boisz się tych swoich grzeszków? Pójdziesz do piekła. Ja: Przynajmniej po śmierci się spotkamy. On: O nie, nie, nie. Ja tam będę tylko przejazdem. Będę łapał stopa, bo zapewne spóźnię się na autobus do nieba ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Zadomowienie
|
Podczytuję, już was od jakiegoś czasu i po prostu teksty powalają na kolana
![]() -kurde znów muszę do toalety na co mój brat ~ po co pójdziesz, rób powoli i wcieraj w spodnie. Kuzyn z kolei jak sobie wypije to szczery chłopak do bólu, miałam bluzkę z lekkim dekoltem, na co on : " aj K. , że siostra, to siostra, ale ci powiem, chciałbym mieć dziewczynę z takim biustem jak Twój" aż mi się głupio zrobiło.
#1817 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
A teraz będzie o tym, jak tata skutecznie wyleczył mnie z kompleksu
![]() Miałam jakies 16 lat i kompleksy na punkcie nosa. I żalę się tacie.. - Taaato... ja nie chcę... to po Tobie odziedziczyłam ten garbaty nos! Będę teraz zbierac na operację plastyczną. (tata) - Zwariowałaś? Popatrz na matkę. wolałabyś miec taki nos jak ona?? (tu oboje patrzymy się na nos mojej mamy - długi i spiczasty - i oboje w smiech. Tylko mama jakas obrażona. ![]() Edytowane przez lilka_vanilka Czas edycji: 2010-02-03 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
biegam dla Zabawy
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Z kolei ojciec mojej kumpeli, jak ona chce zrobić coś nierozsądnego "Nie bądź głupsza, niż jesteś" - świetne to jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Lekcja, nauczycielka w zaawansowanej ciąży, kolega sobie w najlepsze rozmawia, przez co prowadząca lekcję zwraca mu uwagę, już lekko zdenerwowana: -Piotrek, jak ja przez Ciebie przedwcześnie urodzę...! na co kolega z niewinnym spojrzeniem: -...to będzie Piotruś? ![]()
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj uczyłam się z tż i ustaliliśmy, że ja będę czytać na głos książkę. No to czytam i czytam taka zmęczona i nagle patrzę na niego a on przysypia i drę się:
-Śpisz?! -aaaaa ! oj, troszkę mi się przysnęło. Ale wiesz co? Widziałem we śnie Tadeusza Drozdę. ? ![]()
#1823 |
Kniaginia
|
To może się wydawać kontrowersyjne, ale dla nas nie jest.
Przed chwilą. Marudzę TŻowi przeciągłym głosem i robiąc maślane oczy kota ze Shreka. Ja: "Wojteeeek...Wojteeeeek.. .mmm....Woooojteeeeeek... ." TŻ (stanowczo i krótko):" Nie wsadzę ci!" |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
in love with life
|
ostatnie 3 super
![]() ![]()
#1825 |
Zakorzenienie
|
Ja dzisiaj rano narzekałam, że mnie coś boli - no i wiadomo:
ja: kochanie pocałuj tu, i tu, i tu i jeszcze tu, i tu, i tu... Na co mój tż: "Boże kobito co ja z tobą mam" ja (zalotnie): no nie powiesz mi, że chciałbyś mieć inną żonę? Mój tż: ale dlaczego od razu żonę?
#1826 |
Zakorzenienie
|
brat gdy chce mnie podrażnic, zawsze sypnie jakims tekstem
wczoraj patrzy na mnie z takim jakby podziwem i mowi: - zadziwiające ja: o co Ci chodzi? brat: że jak na tak duża świnię tak mało się pocisz (i się cieszy) będzie sję jeszcze prosił, żebym mu jakies jezdzonko zrobila ![]()
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1828 |
Kniaginia
|
Inteligentne rozmowy małżonków:
Ja: Idę, bo się przy tobie odmóżdżam. TŻ: Trzeba mieć mózg, żeby się odmóżdżyć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
tekst mojego TŻta z dziś - wybieramy się na bal przebierańców i zastanawiam się, za kogo się przebrać:
On: Ej, przecież Ty nie musisz się przebierać! Ja:No jak to nie?! Dlaczego? On: I tak jesteś już jak czarownica! - TŻ ma takie poczucie humoru, jestem przyzwyczajona, choć czasem mi ciężko za chwilę: On: No dobra, możesz być księżniczką. Po chwili namysłu: Ale się umaluj, bo z księżniczki nici! przyznam, że na początku mnie to rozbawiło, ale teraz to juz nie wiem, co myslec ![]() W ogole moj TZ nie ma zadnych kompleksow i na porzadku dziennym są przechwałki : Ależ ja jestem fantastyczny ![]() Ostatnio przeczesuje włosy reką, raz,drugi, nagle biegnie do mnie i krzyczy: -No zobacz!Dotknij! Ja(dotykam): no i ? On: Czyż nie mam najmilszych w dotyku włosow na swiecie? Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2010-02-04 o 18:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Raczkowanie
|
Od dłuższego czasu czytam wątek, czas sie ujawnić
![]() Impreza, późna noc. TŻ i jego przyjaciel. TŻ: Ty już lepiej więcej nie pij. P: Dlaczego? TŻ: Bo mi się zamazujesz. ![]() Daawno, na lekcji historii: Prof: Ktoś chętny do odpowiedzi? (zgłasza się kolega) Ochotnicy wyginęli na wojnie, numer 14, proszę. TŻ: Kochanie, jak ja cię kocham... Ja: Tak? ;> TŻ: Tak... tak świetnie gotujesz. ![]() Jak sobie coś jeszcze przypomnę, to dopiszę. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.