|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wątek dla tych, których waga wskazuje 3-cyfrową wartość...
|
|
|
|
#1802 |
|
Przyczajenie
|
Nie jest to moja pierwsza dieta, więc wiem jak to wygląda... Nie raz traciłam ochotę na wszystko, kiedy waga nie ruszała... Ale teraz mam motywację, jeśli chcę mieć małego brzdąca ( o czym marzę od kilku lat) muszę zgubić te zbędne kilogramy, mam dużo czasu na dietę, zmianę nawyków żywieniowych i nie tylko (minimum rok musze brać leki) więc mam nadzieję, że wytrzymam i w końcu upragniony bobas zawita do naszego domu. A więc na razie nie jesteś w stanie mnie zniechęcić
|
|
|
|
#1803 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1804 |
|
Przyczajenie
|
zgłosze się z
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
hehe to mi daj kopa w
![]() nie chce mi sie juz chodzic na silownie, trzymac diety ehhh zmuszam sie ale juz nie mam na to checi bo mam zastoj ![]() w ogole mam BEZNADZIEJNY dzień na uczelni sie nawkurzałam, mpk mnie doprowadza do szału i ogólnie jakoś źle mi byłam dziś kupić bieliznę ładną, udało się, ale co się nacierpiałam, żeby coś na moje wielkie cyce znaleść to moje lubie swoj biust, rzekłabym, że jest apetyczny i lubuję się w chodzeniu w dekoltach i na takie moje cuda nie ma ładnych staników jednak jakoś znalazłam w H&M o dziwo(bo tam raczej małe staniki są) a jeszcze większe dziwo, że kupiłam obwód 85 gdzie wcześniej miałam 90 a w porywach 95 i o 85 nie było mowy choć powiem Wam, że wcześniej zakupy mnie uszczęśliwiały a teraz dupcia, wcale mi nie lepiej a to dziwne po ostatnio sporo kupiłam a kiedyś bym miała bardzo dobry humor w takiej sytuacji.. eh niedobrze się ze mną dzieje nie Kasia? kurde znowu napaplałam bez sensu ![]() pozdrówki babeczki!
|
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak sporo mi sie zmniejszyl moja kolezanka sprzedaje takie duuze rozmiary na allegro i nawet ladne saco do reszty to nie poddawaj sie i spadlo mi nawet 200 g pamietasz swoje poczatki dietowania? pewnie mamy podobne odczucia. przed dieta nie zjadlabym w zyciu platkow owsianych, kaszy gryczanej, nie wypilabym gorzkiej herbaty albo jakiejs ziolowej a teraz nie moge zyc bez tego wszytkiegojesli chcesz zeby waga ruszyla to musisz zastosowac 2 tygodnie bez wegli, i zwiekszyc porcje bialka tak czytalam |
|
|
|
|
#1807 |
|
Przyczajenie
|
ja też sie zastanawiam ile mi spadnie biust
na razie 90 G jest, moze w końcu w normalnych sklepach bieliznę kupować będę a poza tym dziewczynki trzymajmy sie razem w odchudzaniu... w kupie siła
|
|
|
|
#1808 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Przyczajenie
|
dla faceta raj na ziemi
![]() a dla nas udręka... ale podziwiam ... ja ze swoim ledwo wytrzymuję a nikt nie chce stale chodzić i podtrzymywać nawet takich ciężarów
|
|
|
|
#1810 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Będzie dobrze.A zakupy to jak jest kasiorka to sobie sprawiaj,dopóki możesz,bo jak będzie rodzinka,dzidziuś,to zobaczysz jak i gdzie będą szły pieniążki.Kiedyyyyyś z każdej wypłaty sobie coś kupowałam,a teraz to najpierw opłaty,dzieci i jak coś zostanie to jest superowo gdyby nie "kochanie"to "umarł w butach" zresztą można wyobrazić sobie ile kosztuje wykończenie domu Więc SZALEJ KOBIETO Teresko jak twoje jazdy ? Słyszałam że coś się pozmieniało w egzaminach.Wiesz koleżanki znajoma zdawała i ją udupił już na koniec .Przejechała całe miasto,zaliczyła bramki ,wrócili na plac i pyta czy zaliczyła,a on się uśmiechnął i kazał wyjść z samochodu,zgasiła samochód a kluczyki zostawiła w stacyjce,wysiadła i pan egzaminator powiedział że nie zdała,bo jak wsiadała do samochodu to kluczyki dostała do ręki,a on nie .Także się pilnuj i trzymaj mocno
|
|
|
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
dla mojego TŻta moj biust to też raj na ziemi
ja tez go lubie ale boli mnie to ze ciezko ladny stanik zalesc... wlasnie moja siostra ze sklepu wrocila, kupowala prezent dla przyjaciolki i padlo na bielizne, kupila piekny kompet, ale miseczka B wiec nie ma sie co dziwic....ja mam 85/90 D i naprawdę mi ciężko super bieliznę kupić, ew allegro.... no dobra nie bede sie poddawac
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1812 |
|
Przyczajenie
|
Ja kiedyś kupowałam w takim sklepie internetowym... Poszukam to podam ci nazwę, ceny w miarę i rozmiary jak trzeba
i do D można fajną bieliznę w H&M kupić, poza tym Samanta (niestety już nie dla mnie )
|
|
|
|
#1813 |
|
Zakorzenienie
|
Zobaczylam ze mam rozmiar stanika FF czy F
|
|
|
|
#1814 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
ale Wam zazdroszczę, jak przestałam karmić to znowu zmalał......
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzis czuje sie grubo, tlusto i nieatrakcyjnie lepiej wychodzi mi pocieszanie niz danie sobie kopa
|
|
|
|
|
#1816 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to w ogole boje sie ze jakas bezpolodna jestem tyle razy w zyciu moglam wpasc, teraz jedziemy na samych globulkach kolejny miesiac, bywalo ze bylo bez zabiezpieczenia a mi sie nigdy prawie nawet okres nie spoznial a pon prawdzie bylo wiele sytuacji kiedy moglam zajsc w ciaze czy ze swoim Tż czy z exami... ale to taka dygresja ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dzis poplynelam ale postaram sie juz dzis nie pograzac dalej i od jutra dalej cisnac bo szkoda wysilku ktory byl do tej pory. zreszta ja musze sie odchudzac bo jak sie nie odchudzam tylko normalnie jem to tyje 20kg rocznie glupie leki Cytat:
![]() ps. moja torebka z e-torebka przyszla i jest swietna!
|
||||
|
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
ok nie ma sprawy. zawsze lepiej wychodzilo mi pocieszanie innych niz mobilizacja siebie
![]() zauwazylam ze pomimo tego ze nie tyje zmienia mi sie ksztalt brzucha
|
|
|
|
#1818 |
|
Raczkowanie
|
o nie nie, żadnych marudzeń dziewczęta!
Tu macie link do ich strony, całkiem fajne są, dużo modeli nie pokazują na stronce, a jak któraś ma w mieście to odwiedzać, a często są jakieś zniżki, 3 za 2 etc. http://www.kappahl.com/pl/products/D...LIZNA/STANIKI/ jak klikniecie na jakiś produkt to wyjdzie wam cena, materiał i dostępne rozmiary ![]() Madzia widzę, że Ty też zrobiłaś jakiś zakup na etorebce - poka poka, bo chyba przeoczyłam :/ Ja kupiłam tą, dziś mi przyszła, jestem w niej zaaakochana http://etorebka.pl/f1/f0101ab1.jpg. buziaki ;* Edytowane przez Wiika Czas edycji: 2009-06-09 o 22:37 |
|
|
|
#1819 |
|
Zakorzenienie
|
Problem jest nie tylko ze stanikami z bielizna i ladnymi ciuchami
Przed odchudzaniem jak bylam duuza to nawet w second handach nie moglam zadnych ladnych spodni znalesc, wszystkie zawsze byly za male. A ostanio jak bylam to bylo duzo takich duzych rozmiarow A jak chcialam kupic to nie bylo![]() W ogole powinni zaczac szyc ladne ciuchy w wiekszych rozmiarach a nie takie jak na starsze panie
|
|
|
|
#1820 |
|
Przyczajenie
|
W kappahlu kupiłam cudowne tuniczki
i bluzeczki i sukienki na lato!!! Czułam sie jak prawdziwa kobieta eksponowały co trzeba i zakrywały to czego nie powinno być widać A bielizna... odkryłam sklep internetowy bieliznaxxl.pl sprawdźcie, zakochałam sie w niektórych
|
|
|
|
#1821 |
|
Zakorzenienie
|
jak ja sie ciesze ze od 17.06 bede miala kappahl w lublinie
juz tak dawno chcialam zeby ten sklep tu byl i z tego co widze bede urwatowana :d staniczki bardzo ladne ![]() ja mam problem zeby kupic cos ladnego do ubrania czy bielizne ot tak, ale zawsze cos wynajde i musze stwierdzic ze mam sporo ladnych ciuchow ale to musze trafic bo nie ma tak ze pojde i bede przebierala w sklepach, ubraniach etc. zawsze jest problem z rozmiarem. ale jakos sie nie daje i cos znajduje poki co ratuje mnie H&M i Cubus... jeszcze bym chciala zeby C&A bylo w LBN bo jak jade do Warszawy czy Krakowa to zawsze cos fajnego tam kupie ![]() juz pokazuje torrebke mi tez wczoraj przyszla, blyskawicznie wysylaja ![]() oto link: http://etorebka.pl/s03.php?f=0073 troche inna jest w rzeczywistosci ale i tak bardzo mi sie podoba jestem nia zachwycona ![]() mnie TŻ motywuje, jak chce sie poddac i mowie mu daj mi jesc to mi kaze sie zastanowic 3 razy i rezygnuje z pokusy ;p na silownie razem chodzimy i tez mnie motywuje do chodzenia, bo chcodzilam z kumpela ale ona sie juz chyba zniechecila... ![]() ps. zaraz obczaje ten sklep internetowy... |
|
|
|
#1822 |
|
Raczkowanie
|
ehhhh, wiem coś o problemach z ciuchami... Masakra jednym słowem... jeszcze ja jestem wysoka i większość spodni to "woda w piwnicy", za krótkie rękawy etc. i ja mam wielki problem z butami ;( maaam długą nogę i szczupłą(roz. od 41,5 u ryłki, 42 z czubami w deichmannie, 43 i 44 okrągłe noski) rak zrobią buta 44 to szerokiego jak męski :/
Kappahl jest cuudowny Madzia, nie wiem czy masz kartę "stałego klienta" ale jak nie, to koniecznie załóż, bo ciągle przysyłają zniżki ![]() Ja w Kielcach nie mam ani kappahl, ani H&M, ani C&A nic, a nic ![]() ![]() ![]() rozbudowują galerie, h&m i c&a mają się pojawić Madziu, do jakiego rozmiaru mają w cubusie ciuchy ?;> fajna torebcia
|
|
|
|
#1823 |
|
Raczkowanie
|
Co do butów to Cię rozumiem :/ też mam 42 i ogólnie to jeśli idzie o jakieś obcasy to wyłącznie Deichmann, a jak się pytałam kiedyś o buty nr 42 to babka w sklepie na mnie dziwne spojrzała :/
Madzia śliczna to torebka
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
dziękuję za miłe słowa o mojej torebuni
![]() a Cubusie jest do XL i to XL jest przewaznie spore bo ja sie w nie mieszcze zazwyczaj ![]() nam właśnie galerie Olimp rozbudowuja, 17.06 otwarcie i ma byc wlasnie kappahl juz sie doczekac nie moge poki co mamy w Plazie wlasnie h&m i cubusa z takich najbardziej mi przydatnych jeszcze w vero moda czasem cos znajde dla siebiei w Galerii Centrum ale to upada ...a jak cos jest dobre na mnie w innych sklepach to raczej sporadycznie. a moze po prostu nie patrze... jeszcze chcialabym w Lublinie Atmosphere, Next, Marks&Spencer i KONIECZNIE C&A! ![]() buzki! |
|
|
|
#1825 |
|
Zakorzenienie
|
heloł! Laski co z wami?? co tu taka cisza? bede bic!
ja piszę pracę licencjacką- kolejny rozdział- chciałabym się wyrobić do 19go czerwca, więc mam mało czasu ale poki co musze odsapnąć na wizażu a i jeszcze na pudelka dziś nie wchodzilam lol ![]() z dietą staram się poprawić i dziś idzie mi całkiem niezle
|
|
|
|
#1826 |
|
Zakorzenienie
|
Ja dzis podjelam decyzje ze ide na piesza pielgrzymke do czestochowy
tylko zastanawiam sie nad tym czy dam rade bo to az 10 dni po 30 km wiec sprobuje cos pocwiczyc
|
|
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
dasz rade, na pewno - taka pielgrzymka to naprawde spokojne tempo ma (znajomi jezdzili), pamietaj zeby wziac dobre i wygodne buty, plastry na odciski itp
|
|
|
|
#1828 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1829 |
|
Zakorzenienie
|
dasz rade, tyle ludzi chodzi jedni grubsi drudzy chudsi, nawet starzy ludzie chodza a u nich gorzej z kondycja... dasz rade
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
)
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:15.

musisz przygotowac sie na wszystko

ale i tak sporo mi sie zmniejszyl
nie poddawaj sie
na razie 90 G jest, moze w końcu w normalnych sklepach bieliznę kupować będę 

bardzo szybko opadnie ci entuzjazm i samozaparcie jedyne co nie pozwoli ci zrezygnowac to nadzieja na nowa Ty. Najwieksze kryzyse sa przy zastojach grr
bo to az 10 dni po 30 km
Zapraszam