|
|
#1801 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: American girls cz. VIII
jezu, ile mam roboty dzisiaj... nie wiem czy zdążę, a wszystko odkładam na ostatnią chwilę ;/
jutro odpowiadam z całego średniowiecza z polskiego, masakra, a jeszcze nie znalazłam odpowiedzi na pytania. i czy wy też czujecie wiosnę od wczoraj? bo byłam na spacerze z bratem i teraz mam otwarte okno i czuję wiosnę
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
i te jej usta....
ja wiosnę czułam wczoraj,było 10 stopni ale ma przyjść zima na 3 tygodnie ....ochłodzenie szkoooda....
|
#1803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepiej jej w tch takich carmelkowych wlosach..ah
|
|
#1804 |
|
Raczkowanie
|
A ja rozochocona wczorajszym słoneczkiem i 12stopniami zaplanowalam sobie na dzisiaj spacerek i mała sesyjke fotograficzna na dzisiaj z psiapsioła, wstaje a tu leje i zimno
Wiooosnoooo przybywaj
|
#1805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chce już założyć wiosenną kurtkę bo w tej zimowej czuję się wielka jak bałwan;-)i ogólnie uwielbiam wiosnę a dokładnie miesiące kwiecień-maj.... nawet bardziej niż lato. Jak są małe listki i kwiatki na drzewach to uwielbiam na to patrzeć...jest cudnie wtedy.
|
|
#1806 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja ulubioa pora roku to wiosna..ja uwielbiam maj, jak juz mozna w bluzeczce wyskoczyc, zadnych ciezkich zmowch ubran..ahh...
|
|
#1807 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
![]() ps: poznajecie tę ag?
Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-08 o 10:56 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1808 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1809 |
|
*sportaddict*
|
podpowiedz nr 2
|
|
|
|
#1810 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje,że się nie obrazisz , ale wydaje mi sę ,że sama nie wiesz czego chcesz jedno piszesz drugie robisz, a trzecie myslisz![]() Przeczytaj to co napisałaś to jest przerażające być z kims bo np znosi moje fochy, zabrzmialo to tak jakbyś obawiala sie, że z powodu twoich wad nie mogłabys znależc nikogo innego kto byłby w stanie z Tobą wytrzymać. Chyba nie na tym ma polegać związek? Nie chcę bys złym prorokiem , ale nie wydaj3e mi sie aby to miałą jakakolwiek przyszłośc
|
|
#1811 |
|
Zakorzenienie
|
No jesteś mój dietetyczny guru mam super przepis , ale w nim jest kiełbasa czym mozna ja zastapić, albo jaka najlepiej wybrać
|
|
#1812 |
|
*sportaddict*
|
z kiełbą jest tak, ze nigdy nie wiadomo, co tak naprawdę jest w środku, ale zawsze jest to tłuste, więc lepiej wrzuć np. kurę/chude mięso jakie lubisz w kawałkach, dobrze ją przypraw itp.
|
|
|
|
#1813 |
|
Wtajemniczenie
|
vadi WSZYSTKOWIEDZACA - mam do Ciebie pytanko odnosnie brzuszkow
![]() pisalas ze wystarczy robic 30 ? [dobrze pamietam?] i ze wiecej nie ma sensu? czy robiac codziennie po te 30, ale takich wolnych i dokladnych z przytrzymaniem miesni prez jakies 2-3sek jak przy a6w beda efekty? po jakims miesiacu czy dwoch? ![]() i jeszcze chcialam zapytac o te posilki okolotreningowe -przed wegle zlozone [i tluszcz? czy same wegle? ] a po bialko i wegle proste? |
|
|
|
#1814 | ||
|
*sportaddict*
|
Cytat:
![]() Cytat:
od razu po treningu należy uzupełnić cukier więc można zjeść jabłko, banana - cukry proste najlepiej do 30 min od treningu zjeść białeczko, najlepiej byłoby serwatkowe (odżywki), jak nie to np. chudy twarożek itp."
|
||
|
|
|
#1815 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A czemu to ma służyć?
|
|
|
|
|
#1816 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a spalac nic nie chce tylko wyrzezbic ![]() Cytat:
![]() a te posilki przed i po to one sa zalecane jak chce sie np ogolnie schudnac? czy robiac np cwiczenia na brzuch i nalesnika sa one przydatne czy wtedy nie zdaja egzaminu?![]() aaa no i jeszcze mam pytanie, ja to skleroza jestem... czy da sie cos zrobic zeby odchudzic rece? bo wydaje mi sie ze sa jakies takie pudzianowksie....no moze przesada ale za grube do mojej figury ![]() wiem ze schudnac sie miejscowo nie da, umiesnione to one w sumie sa...jak napne to mam niezlego bicepsa nawet ![]() no ale kurde....tak piszac tego posta sama sobie odpowiadam ze chyba nie ma dla mnie ratnunku...![]() a ile Wy dziewczyny macie w rece, w najszerszym miejscu? ![]() ![]() i jak mozecie to zmierzcie obie, bo ja mam chyba jedna grubsza niz druga Edytowane przez daruniaa01 Czas edycji: 2009-02-08 o 11:39 |
||
|
|
|
#1817 |
|
Wtajemniczenie
|
ja do moich rąk nic nie mam
![]() vadi ale takie zwykle brzuszki 30 codziennie pomoga spalic tluszcz z brzucha czy takie skosne najlepiej , mi sie troche tego tluszczu uzbieralo to jest najgorszy problem i czy cwiczac pzrez ok pol roku uda mi sie wycwiczyc brzuch zeby byly choc widoczne troche miesniejakos troche dziwi mnie fakt ze zwykle 30 brzuszkow wystarczy
|
#1818 |
|
Wtajemniczenie
|
Takie płaskie brzuzki ladne, ale jak dziewczyna ma juz taka koche na brzuchu to wyglada okropnie ble
![]() Mi sie zawsze góra wyrzezbia a ten dol brzucha pod pepkiem sadelko zostaje
|
#1819 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ps chcialabym umiec zrobic sobie taka fryzure
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2009-02-08 o 11:55 |
|
|
|
|
#1820 |
|
Zakorzenienie
|
vadi to ja też się o coś zapytam
![]() znasz jakieś ćwiczenia na łydki? kurcze, bo kiedyś czytałam, że grubość łydek jest genetyczna, a ja nie chce takich jak mam ![]() Kurcze, ja to w ogóle jakby 2 osoby mnie tworzyły - góra - anorektyczka, można mi policzyć żebra i równina, a dół to otylas z wielkim tyłkiem i kłodami zamiast nóg;/;((((
|
#1821 |
|
Wtajemniczenie
|
co ma m zrobic zeby mi wchodzimy zdjecia bo wlasnie zaladowalam i nic nie widze
??
|
#1822 |
|
Rozeznanie
|
uczy/studiuje/naucza któraś z was języka polskiego? lub jest w tym dobra? może byście mi pomogły bo nie mogę znaleźć odpowiedzi na pytania ze średniowiecza ;/
![]()
|
#1823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie poddobaja mi sie bardzo wyrzezbione brzucchy, gdzie widac kazdy miesien. Lubie, delikatne, kobiece brzuszki, plaskie ale z leciutkim zarysem miesni, podoba mi sie ja te dwie pionowe linie widac po bokach...wiecie o co chodzi? ![]() u mnie je widac ale tylko jak stoje bokiem i pod slonce ![]() a chcialabym zeby byly zauwazalne tak od razu a nie dopiero po wnikliwym przyjrzeniu sie ![]() powiedzcie ile macie w raczkach plissss
|
|
|
|
|
#1824 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1825 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chitty zadaj pyt moze ktoras pomoze mam dla was kilka zdjec najwyzej potem wkleje
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2009-02-08 o 12:03 |
|
|
|
|
#1826 | ||
|
*sportaddict*
|
posiłek przedtreningowy daje energię, potreningowy uzupełnia cukier i białko, żeby nie spalać mięśni
![]() Są zalecane w każdej sytuacji, dzięki temu będziemy mieć po prostu lepsze/szybsze efekty ![]() Darunia - może rozciąganie? Cytat:
![]() Więcej nie zawsze znaczy lepiej, np. farba na włosach - trzymana dłużej nie da lepszego koloru, tylko masakrę ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1827 |
|
Rozeznanie
|
narazie poszukam, trochę już znalazłam.
ale ja jestem matka teresa, obiecałam dwóm kolezankom tez to wydrukowac i okey, niby nie ma problemu, ale one teraz mogą leżeć i się relaksować a ja szukam tego ;/ muszę sie nauczyc odmawiac;/
|
#1828 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo to sie moze na pilatess przezuce choc w ogole nie wiem na czym polega dziewczyny z barbiowego jak tam foxy nie czytam tamtego watku wiec nie wiem co i jak
|
|
#1829 | |||
|
Zakorzenienie
|
Czekolada83, ze zdjęć, które widziałam i z opisu Gabi wyobrażam ją sobie jako najsłodsze dziecko pod słońcem
Po takich opisach aż włącza mi się instynkt macierzyński![]() Cytat:
Ale..przerobiłam go na sukienkę Szukałam wtedy szmizjerki, ale wszystkie były na mnie dużo za duże i nie miałoby sensu przerabianie ich, bo miały grube szycia, nity. A ten kombinezon był ze streczem i pasował idealnie Póżniej znalazłam oczywiście szmizjerkę i mam teraz 2 takie kiecki![]() Na zdjęciu przerobiony kombinezon i TŻ udajacy tancerkę go go ![]() Cytat:
Tym bardziej mrozów. Kosmetyczka powiedziała, że jeśli nie będzie mrozów to zrobimy peeling, a jeśli będzie mroźno to musimy poczekać A ja chciałabym już!Też najbardziej lubię J.Albę w karmelkowych włosach. Cytat:
Możliwe, że jestem zbyt bardzo wymagająca i rozpieszczona, ale ja wolałabym być szczęśliwą singielką niż na każdym kroku spotykać się z brakiem zaangażowania. Mój pierwszy chłopak nauczył mnie bardzo mądrej rzeczy - każdy z nas jest najbardziej wyjątkową osobą na świecie i zasługuje bezwarunkowo na najlepsze traktowanie. Bardzo cenię sobie te lekcje które mi dał, bo spotykając się z nim byłam strasznie zakompleksiona (do tego stopnia, że myślałam, że kiedy chłopcy mówią mi cześć, albo zapraszają do kina,na imprezę itp, to dlatego, że np. przegrali zakład i muszą się poświęcić), a teraz jestem szczęśliwa, bo dużo z siebie daję innym ale otrzymuję tyle samo.
|
|
#1830 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
polecilabys cos konkretnego?i na efekty rozciagania trzeba dlugo czekac, prawdaaaa? ![]() ale ja Cie mecze wybacz ![]() Edit: justyss foxy sie poki co nie odzywa, jedyna wiadomosc jaka mialymsy to ta co kiedys, ze wszystko jest ok i ze odpoczywa. No ale juz luty niedlugo powinna wrocic
Edytowane przez daruniaa01 Czas edycji: 2009-02-08 o 12:11 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.

szkoooda....

czym mozna ja zastapić, albo jaka najlepiej wybrać

sa one przydatne czy wtedy nie zdaja egzaminu?
czy da sie cos zrobic zeby odchudzic rece?