![]() |
#1801 |
Rozeznanie
|
Dot.: American girls cz. VIII
jezu, ile mam roboty dzisiaj... nie wiem czy zdążę, a wszystko odkładam na ostatnią chwilę ;/
jutro odpowiadam z całego średniowiecza z polskiego, masakra, a jeszcze nie znalazłam odpowiedzi na pytania. i czy wy też czujecie wiosnę od wczoraj? bo byłam na spacerze z bratem i teraz mam otwarte okno i czuję wiosnę ![]()
#1802 |
Zakorzenienie
|
i te jej usta....
ja wiosnę czułam wczoraj,było 10 stopni ![]() ![]()
#1803 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Najlepiej jej w tch takich carmelkowych wlosach..ah ![]()
![]() |
#1804 |
Raczkowanie
|
A ja rozochocona wczorajszym słoneczkiem i 12stopniami zaplanowalam sobie na dzisiaj spacerek i mała sesyjke fotograficzna na dzisiaj z psiapsioła, wstaje a tu leje i zimno
![]() ![]()
#1805 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i ogólnie uwielbiam wiosnę a dokładnie miesiące kwiecień-maj.... nawet bardziej niż lato. Jak są małe listki i kwiatki na drzewach to uwielbiam na to patrzeć...jest cudnie wtedy.
![]() |
#1806 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Moja ulubioa pora roku to wiosna..ja uwielbiam maj, jak juz mozna w bluzeczce wyskoczyc, zadnych ciezkich zmowch ubran..ahh... ![]()
![]() |
#1807 | ||
*sportaddict*
|
Cytat:
Cytat:
![]() ps: poznajecie tę ag? ![]() Edytowane przez vadi Czas edycji: 2009-02-08 o 09:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Wtajemniczenie
|
#1809 |
*sportaddict*
|
podpowiedz nr 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje,że się nie obrazisz , ale wydaje mi sę ,że sama nie wiesz czego chcesz ![]() ![]() Przeczytaj to co napisałaś to jest przerażające być z kims bo np znosi moje fochy, zabrzmialo to tak jakbyś obawiala sie, że z powodu twoich wad nie mogłabys znależc nikogo innego kto byłby w stanie z Tobą wytrzymać. Chyba nie na tym ma polegać związek? Nie chcę bys złym prorokiem , ale nie wydaj3e mi sie aby to miałą jakakolwiek przyszłośc
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
No jesteś mój dietetyczny guru ![]() ![]()
#1812 |
*sportaddict*
|
z kiełbą jest tak, ze nigdy nie wiadomo, co tak naprawdę jest w środku, ale zawsze jest to tłuste, więc lepiej wrzuć np. kurę/chude mięso jakie lubisz w kawałkach, dobrze ją przypraw itp.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Wtajemniczenie
|
vadi WSZYSTKOWIEDZACA - mam do Ciebie pytanko odnosnie brzuszkow
![]() pisalas ze wystarczy robic 30 ? [dobrze pamietam?] i ze wiecej nie ma sensu? czy robiac codziennie po te 30, ale takich wolnych i dokladnych z przytrzymaniem miesni prez jakies 2-3sek jak przy a6w beda efekty? po jakims miesiacu czy dwoch? ![]() i jeszcze chcialam zapytac o te posilki okolotreningowe -przed wegle zlozone [i tluszcz? czy same wegle? ] a po bialko i wegle proste? |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | ||
*sportaddict*
|
![]() Cytat:
![]() Cytat:
od razu po treningu należy uzupełnić cukier więc można zjeść jabłko, banana - cukry proste najlepiej do 30 min od treningu zjeść białeczko, najlepiej byłoby serwatkowe (odżywki), jak nie to np. chudy twarożek itp." ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a spalac nic nie chce tylko wyrzezbic ![]() Cytat:
![]() a te posilki przed i po to one sa zalecane jak chce sie np ogolnie schudnac? czy robiac np cwiczenia na brzuch i nalesnika ![]() ![]() aaa no i jeszcze mam pytanie, ja to skleroza jestem... ![]() ![]() ![]() no moze przesada ale za grube do mojej figury ![]() wiem ze schudnac sie miejscowo nie da, umiesnione to one w sumie sa...jak napne to mam niezlego bicepsa nawet ![]() ![]() ![]() a ile Wy dziewczyny macie w rece, w najszerszym miejscu? ![]() ![]() i jak mozecie to zmierzcie obie, bo ja mam chyba jedna grubsza niz druga ![]() Edytowane przez daruniaa01 Czas edycji: 2009-02-08 o 10:39 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1817 |
Wtajemniczenie
|
ja do moich rąk nic nie mam
![]() vadi ale takie zwykle brzuszki 30 codziennie pomoga spalic tluszcz z brzucha czy takie skosne najlepiej , mi sie troche tego tluszczu uzbieralo ![]() jakos troche dziwi mnie fakt ze zwykle 30 brzuszkow wystarczy
#1818 |
Wtajemniczenie
|
Takie płaskie brzuzki ladne, ale jak dziewczyna ma juz taka koche na brzuchu to wyglada okropnie ble
![]() Mi sie zawsze góra wyrzezbia a ten dol brzucha pod pepkiem sadelko zostaje
#1819 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ps chcialabym umiec zrobic sobie taka fryzure
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2009-02-08 o 10:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
vadi to ja też się o coś zapytam
![]() znasz jakieś ćwiczenia na łydki? kurcze, bo kiedyś czytałam, że grubość łydek jest genetyczna, a ja nie chce takich jak mam ![]() Kurcze, ja to w ogóle jakby 2 osoby mnie tworzyły - góra - anorektyczka, można mi policzyć żebra i równina, a dół to otylas z wielkim tyłkiem i kłodami zamiast nóg;/;((((
#1821 |
Wtajemniczenie
|
co ma m zrobic zeby mi wchodzimy zdjecia bo wlasnie zaladowalam i nic nie widze
![]()
#1822 |
Rozeznanie
|
uczy/studiuje/naucza któraś z was języka polskiego? lub jest w tym dobra? może byście mi pomogły bo nie mogę znaleźć odpowiedzi na pytania ze średniowiecza ;/
![]() ![]()
#1823 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() nie poddobaja mi sie bardzo wyrzezbione brzucchy, gdzie widac kazdy miesien. Lubie, delikatne, kobiece brzuszki, plaskie ale z leciutkim zarysem miesni, podoba mi sie ja te dwie pionowe linie widac po bokach...wiecie o co chodzi? ![]() u mnie je widac ale tylko jak stoje bokiem i pod slonce ![]() a chcialabym zeby byly zauwazalne tak od razu a nie dopiero po wnikliwym przyjrzeniu sie ![]() powiedzcie ile macie w raczkach plissss ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1824 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chitty zadaj pyt moze ktoras pomoze mam dla was kilka zdjec najwyzej potem wkleje
Edytowane przez justyss Czas edycji: 2009-02-08 o 11:03 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | ||
*sportaddict*
|
posiłek przedtreningowy daje energię, potreningowy uzupełnia cukier i białko, żeby nie spalać mięśni
![]() Są zalecane w każdej sytuacji, dzięki temu będziemy mieć po prostu lepsze/szybsze efekty ![]() Darunia - może rozciąganie? Cytat:
![]() Więcej nie zawsze znaczy lepiej, np. farba na włosach - trzymana dłużej nie da lepszego koloru, tylko masakrę ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Rozeznanie
|
narazie poszukam, trochę już znalazłam.
ale ja jestem matka teresa, obiecałam dwóm kolezankom tez to wydrukowac i okey, niby nie ma problemu, ale one teraz mogą leżeć i się relaksować a ja szukam tego ;/ muszę sie nauczyc odmawiac;/
#1828 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ooo to sie moze na pilatess przezuce choc w ogole nie wiem na czym polega dziewczyny z barbiowego jak tam foxy nie czytam tamtego watku wiec nie wiem co i jak
![]() |
#1829 | |||
Zakorzenienie
|
Czekolada83, ze zdjęć, które widziałam i z opisu Gabi wyobrażam ją sobie jako najsłodsze dziecko pod słońcem
![]() ![]() Cytat:
Ale..przerobiłam go na sukienkę ![]() ![]() ![]() Na zdjęciu przerobiony kombinezon i TŻ udajacy tancerkę go go ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Też najbardziej lubię J.Albę w karmelkowych włosach. Cytat:
Możliwe, że jestem zbyt bardzo wymagająca i rozpieszczona, ale ja wolałabym być szczęśliwą singielką niż na każdym kroku spotykać się z brakiem zaangażowania. Mój pierwszy chłopak nauczył mnie bardzo mądrej rzeczy - każdy z nas jest najbardziej wyjątkową osobą na świecie i zasługuje bezwarunkowo na najlepsze traktowanie. Bardzo cenię sobie te lekcje które mi dał, bo spotykając się z nim byłam strasznie zakompleksiona (do tego stopnia, że myślałam, że kiedy chłopcy mówią mi cześć, albo zapraszają do kina,na imprezę itp, to dlatego, że np. przegrali zakład i muszą się poświęcić), a teraz jestem szczęśliwa, bo dużo z siebie daję innym ale otrzymuję tyle samo.
![]() |
#1830 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() i na efekty rozciagania trzeba dlugo czekac, prawdaaaa? ![]() ale ja Cie mecze ![]() ![]() Edit: justyss foxy sie poki co nie odzywa, jedyna wiadomosc jaka mialymsy to ta co kiedys, ze wszystko jest ok i ze odpoczywa. No ale juz luty niedlugo powinna wrocic ![]() Edytowane przez daruniaa01 Czas edycji: 2009-02-08 o 11:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:50.