Panny Młode 2010 - cz. VI - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-29, 14:56   #1801
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI

Cytat:
Napisane przez szana Pokaż wiadomość
nie wiem co mój TŻ we mnie widzi
o losie.....

a mój tż właśnie wybrał nam grawer na obrączki ja sama nawet nie wiedziałam jaki chcę ale mój tż już wiedział
http://www.apart.pl/pl/obraczki,ekspert_obraczki na tej stronie na dole są 3 obrączki i pokazane rodzaje czcionek na grawery i są podpisane obrazki jako 2, 3 i 4. mój tż zdecydowanie wybrał obrazek numer 4 i nawet już treść ma!!! myślicie że jak się poprosi ich to zrobią nam oprócz norlalnego napisu jeszcze znak serduszka??? tż powiedział że jak nie zrobią mu serduszka to od nich nie kupuje

---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

a wam który grawer się najbardziej podoba??? z obrazka 2, 3 czy 4???
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 15:05   #1802
lusmarija
Wtajemniczenie

Tancerko niech ten Twój TZ zaloguje się jako pan młody 2010 nawet w naszym wątku i będzie nam doradzał, bo widzę że nieżle mu to idzie, to dlaczego tylko Ty masz korzystać, jak on widzę, że całkiem trafne spostrzeżenia ma a to storczyki a to grawer, suknie tez pomoże wybrać
podziel się trochę

a grawer 4

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 15:08   #1803
gosica502
Wtajemniczenie

Popieram lusmarije Tancerka on tu zdecydowanie powinien byc
A grawer też 4
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 15:15   #1804
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość
Tancerko niech ten Twój TZ zaloguje się jako pan młody 2010 nawet w naszym wątku i będzie nam doradzał, bo widzę że nieżle mu to idzie, to dlaczego tylko Ty masz korzystać, jak on widzę, że całkiem trafne spostrzeżenia ma a to storczyki a to grawer, suknie tez pomoże wybrać
podziel się trochę

a grawer 4
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Popieram lusmarije Tancerka on tu zdecydowanie powinien byc
A grawer też 4
jeszcze tu mojego tzta aby brakuje już i tak dziś Lain okazała sie mężczyzną to jeszcze z mojego tżta chcecie babę zrobić
a tak szczerze mówiąc to z dnia na dzień tż mnie coraz bardziej zaskakuje!!! myślałam że to ja całe wybieranie będę miała na głowie a tymczasem ja już dostaję gotowe decyzje rok przed śłubem i się nie muszę o nic martwić- nawet o swoje włosy i ich przybranie tż wybrał też już obrączki, grawer na nie, zaproszenia, dekoracją auta też mam się podobno nie martwić bo on chce się tym zająć w zasadzie to chyba mogę się położyć i nic nie robic bo ślub się sam zorganizuje hehehe a tak się martwiłam
Stary 2009-04-29, 15:19   #1805
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
jeszcze tu mojego tzta aby brakuje już i tak dziś Lain okazała sie mężczyzną to jeszcze z mojego tżta chcecie babę zrobić
a tak szczerze mówiąc to z dnia na dzień tż mnie coraz bardziej zaskakuje!!! myślałam że to ja całe wybieranie będę miała na głowie a tymczasem ja już dostaję gotowe decyzje rok przed śłubem i się nie muszę o nic martwić- nawet o swoje włosy i ich przybranie tż wybrał też już obrączki, grawer na nie, zaproszenia, dekoracją auta też mam się podobno nie martwić bo on chce się tym zająć w zasadzie to chyba mogę się położyć i nic nie robic bo ślub się sam zorganizuje hehehe a tak się martwiłam
gorzej jak TZ wybierze dla Ciebie coś co Ci kompletnie nie przypadnie do gustu i będzie konflikt i np o kolor bukietu zaczniecie się sprzeczac komicznie by to musiało wyglądać chociaż już kiedyś chyba wspominałaś, że jak TZ już coś wybierze dla Ciebie to jest idealne i pasuje jak ulał więc moze nie będzie tak źle

Stary 2009-04-29, 15:38   #1806
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
gorzej jak TZ wybierze dla Ciebie coś co Ci kompletnie nie przypadnie do gustu i będzie konflikt i np o kolor bukietu zaczniecie się sprzeczac komicznie by to musiało wyglądać chociaż już kiedyś chyba wspominałaś, że jak TZ już coś wybierze dla Ciebie to jest idealne i pasuje jak ulał więc moze nie będzie tak źle
spoko jakoś się dogadamy hehehe w zasadzie to już mam nakaz użycia storczyków w bukiecie bo skoro mam go mieć we włosach to i w bukiecie- mi to pasuje bo już sobie wybrałam bukiet z róż i storczyków- no i tż się domaga storczyka w butonierce więc jak mogłabym mu tego nie zrobić
tz chciał dla mnie biały bukiet ale mu pokazałam jak takie bukiety zlewają się z suknią więc nie będzie już konfliktu hehehe . ja wybrałam sobie taki oto bukiet i taki ma być tż nie może sam o wszystkim decydowac- bukiet to bedzie mój wkład w ślub strasznie mnie męczył żebym gdzies gerbera wrzuciła jeszcze ale storczyka bardziej pokochał i już chce storczyka hehehe nawet ja nie mam takiej miłości do kwiatka żadnego jak on no więc specjalnie dla tżta bedzie storczyk żeby mógł go sobie nosić też w butonierce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg zdj331.jpg (34,5 KB, 19 załadowań)
Stary 2009-04-29, 15:41   #1807
tancerka212
Zakorzenienie

a jak znow pokocha inny kwiatek to niech sobie sam bukiet niesie do ołtarza w rece z gerberami, rozami i storczykami na raz

a wspominalam wam ze tz juz tez wybral nam kwiatki do dekoracji stołow ale juz nie pamietam co to mialo byc
Stary 2009-04-29, 15:46   #1808
lusmarija
Wtajemniczenie

weź go trochę przystopuj
bo zaraz ja zaczne mieć kompleksy z tego powodu, bo nic nie mam wybranego jeszcze nawet teoretycznie

Stary 2009-04-29, 15:52   #1809
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
weź go trochę przystopuj
bo zaraz ja zaczne mieć kompleksy z tego powodu, bo nic nie mam wybranego jeszcze nawet teoretycznie
wiesz mi to pasuje ze on tak wybiera bo ja nie mam szczególnych preferencji, nie wiem sama czego chcę i oczekuję wobec takich rzeczy więc cieszę się że nawet nie będę musiała się tym zajmowac i wybierac, szukac po necie inspiracji bo tż wszystko powybiera i da mi tylko do akceptacji swoje pomysły. oczywiscie są sprawy na których mi zależy i wtedy to ja będę rządzić ale takie sprawy jak zaproszenia, kwiatki na stół czy kwiatki na samochód kompletnie mi zwisają więc cieszę się że tż ma jakieś zdanie już i się 2 tygodnie przed slubem tylko w kwiaciarni zamówi i będzie spokój. wiele rzeczy z głowy mi odpada bo np takie zaproszenia żeby wybrac to sie trzeba naoglądac i tak dalej a u nas tż mi pokaże te co mu sie najbardziej spodobają i z kilku wybierzemy jedne w minutę i luzik taki tż to skarb- tyyyyle myślenia odpada no a wiadomo że ktoś by musiał o tym pomyślec bo samo by nie przyszło do domu
Stary 2009-04-29, 15:58   #1810
lusmarija
Wtajemniczenie

Cytat:
wiesz mi to pasuje ze on tak wybiera bo ja nie mam szczególnych preferencji, nie wiem sama czego chcę i oczekuję wobec takich rzeczy więc cieszę się że nawet nie będę musiała się tym zajmowac i wybierac, szukac po necie inspiracji bo tż wszystko powybiera i da mi tylko do akceptacji swoje pomysły. oczywiscie są sprawy na których mi zależy i wtedy to ja będę rządzić ale takie sprawy jak zaproszenia, kwiatki na stół czy kwiatki na samochód kompletnie mi zwisają więc cieszę się że tż ma jakieś zdanie już i się 2 tygodnie przed slubem tylko w kwiaciarni zamówi i będzie spokój. wiele rzeczy z głowy mi odpada bo np takie zaproszenia żeby wybrac to sie trzeba naoglądac i tak dalej a u nas tż mi pokaże te co mu sie najbardziej spodobają i z kilku wybierzemy jedne w minutę i luzik taki tż to skarb- tyyyyle myślenia odpada no a wiadomo że ktoś by musiał o tym pomyślec bo samo by nie przyszło do domu
nie no żartuję przecież, wiadomo że fajnie że Ci pomaga w taki czy inny sposób, ja podejrzewam że mój TZ nawet jakbym poszła z mleczami we włosach to by zbytnio mu to nie przeszkadzało u znałby że fajnie
no to zawrzyjmy układ, że jak Ci TZ coś tam podrzuca to ja poprosze o zdjecia na forum może i mnie coś zainspiruję a ze jestem leniuch i mi sie nie chce póki co szukać żadnych fotek to będzie jak znalazł plissssssssssssssssssssss sssssssss

Stary 2009-04-29, 17:08   #1811
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Lain ja ci mówię bierz ten welon którego na początku nie chciałaś- wtedy twój plan będzie miał wisienkę na torcie i kropkę nad "i"
ja nie chcialam tych brzydkich welonow, hiszpanski moze byc jak najbardziej
z reszta TZowi tez sie tylko hiszpanski podoba moze sie skusze - dla doprowadzenia planu do perfekcji

Cytat:
dziewczyny a ile przed slubem zamawia sie ciasta???? bo ja nie mam pojecia gdzie i jakie ciasta chce kupic... wypadałoby tez przetestowac chyba cukiernię jakos... ale nie mam pojęcia jak to jest z terminami?? wujek tżta pracuje w cukierni jakiejs ale on mowi ze u nich zamowienia na slub najwczesniej 2 tygodnie przed slubem... ja chyba nie chce tak dlugo czekac.. no i ciasta teściowej nie smakują więc chyba trzeba szukac innej cukierni... ale jakiej???
ja juz mam polecana cukiernie na oku jakos tak pol roku wczesniej skontaktuje sie z nimi zeby mi dali probki ciast i tortow do sprobowania i wtedy tez chyba zrobie rezerwacje i uzgodnie jaki tort mi zrobia
i o tyle fajnie mam z ta cukiernia, ze ona jest w miejscowosci przez ktora jezdzimy na wies, wiec zawsze mozna podskoczyc przy okazji, a do tego jest niedaelko sali, wiec daleko torta nie beda wiezc (ryzyko ze nagle gdzies zahamuja i tort zostanie zmiazdzony troszke spada) (tu do obczajenia: http://www.cukierniakaczmarczyk.pl/ )

Cytat:
a zapomnialam wam napisac jaki pyszny tort był na tym weselu co ja byłam!!!! miał jasny biszkopt i zamiast masy miał jakby takie nadzienie piankowe- cytrynowo chyba truskawkowe. ta warstwa cytrynowa była po prostu boska!!! nie wiem czy sama nie pokombinowac coś fajnego ze smakami bo baaaaardzo mi smakował i nawet mój tz ktory nie je tortow na weselach podgryzał mojego torcika i mu bardzo smakował
w ogole chyba na ciepłe dni to torty z masami to tak nie bardzo co??? czy niezaleznie od pory roku mozna wszystkie torty serwowac co???
ja chce tort smietanowy, a nie na masle sa lzejesze i troche mniej kaloryczne. i na pewno nie bedzie owocowy, bo bysmy z TZem dostali mdlosci i mogloby sie to zle skonczyc TZ by bardzo chcial orzechowy, ale chyba ze wzgledu na ryzyko uczulenia na orzechy wsrod gosci skusimy sie na tiramisu

Cytat:

a wam który grawer się najbardziej podoba??? z obrazka 2, 3 czy 4???
to ja sie wybije z szeregu zgodnosci - mi sie podoba ten z obrazka nr 2

Cytat:
a wspominalam wam ze tz juz tez wybral nam kwiatki do dekoracji stołow ale juz nie pamietam co to mialo byc
szalony zmierz mu temperature, bo chyba cos jest nie tak

ja tam sie dobrze czuje jako glowno dowadzacy, wybierajacy i podejmujacy decyzje - mam dusze organizatora i planisty (z reszta o tym sie juz dzis moglyscie przekonac)
a TZ doprowadza sprawy do konca - dzwoni, umawia sie, podpisuje umowy.
tak jest ok i wszyscy sa szczesliwi

a ja po raz kolejny juz dzis wrocilam z uczelni. prawie kanary mnie zlapaly, bo tak sobie siedze w tramwaju, czytam Newsweeka i tak nagle zaczynam myslec ktory to my dzis mamy... i wymyslilam, ze wczoraj mi karta miejska stracila waznosc... a ze do TZa, pieniazkow z bankomatu i automatu do doladowania biletow byly tylko dwa przystanki to sobie pomyslalam, ze moze dojade bez zadnych mandatow... no i jak zostal jeden przystanek do TZa to nagle z jakims dziwnym opoznieniem (bo drzwi juz byly troche otwarte) wsiadlo tylnymi drzwiami dwoch gosci, z ktorych jeden puscil sie przez caly tramwaj do przodu. od razu zapalila mi sie lampka w glowie i wysiadlam a ten z tylu widzialam jak jakas smycz z plecaka wyciaga... wiec to pewno kanary byly... no ale udalo sie
oni to tak lubia koncem i poczatkiem miesiaca natezac kontrole... pewno licza na takie zapominalskie gapy jak ja

oj popadam w rozpuste
wlasnie wcinam na trzecie danie dnia dzisiejszego (podwieczorek) 2 kanapki z chlebka Wasa - jedna z wedzonym lososiem, a druga z czarnymi oliwkami... a to wszystko zwienczone lampka wina... jestem w niebie

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2009-04-29 o 17:45
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 18:21   #1812
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
podziel się trochę

a grawer 4
Mój TŻ ostatni wyskoczył z pomysłem udzielania się na naszym wątku, ale wybiłąm mu ten pomysł z głowy
Cytat:
Napisane przez angluka Pokaż wiadomość
wiecie co ja dzis ide do fryzjera i sie troche stresuje....bo zawsze robiłam sobie pasemka jasny blond iii troszke juz mi sie to znudziło i zaczelo wkurzac, bo jak zwązałam włosy w kitke to czasem było wiadć jakbym miała odrost na pół głowy i zdecydowalam ze dzisiaj całe sobie mazne a do tego przeczytałam ze modne są całe kolory na głowie zrobione ze odchodzi sie od pasemek, ale nie wiem jak ja bde wyglądac, chcoć w sumie zawsze mam duzo i gęsto tyh jasnych hmmm i dzowniłam do TZ a on poiwedziała zebym sie nei martwiła bo napewno ładnie bede wyglądac hehe
I jaki efekt??
Mam nadzieje żeś zadowolona

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
ja bede farbowac jakies 2 tygodnie przed slubem. po 1,5 miesiaca juz mam 'piekne' odrosty i wcale piekne nie sa
ale ja nie eksperymentuje. jestem troche ortodoksyjna pod wzgledem koloru wlosow - zawsze ten sam kolor, bez zadnych pasemek, balejazy itp

jeden kolor i zawsze dlugie chyba nie jestem kobieta, bo nie jestem zmienna
Ja lubię kombinować z kolorami, miałam juz nawet pasemka blon(jakiś rok temu), a naturalne mam bardzo bardzo czarne
Ostatnio u frzyjera byłam 2 tyg. temu i mam mix (tzn. nie mogłam sie zdecydowac na jeden konkretny kolor więc fryzjerka wymieszała trzy różne) brąz, fiolet i czerwień--w słońcu zwłaszcza wyglądają pięknie, błyszczą wszystkimi kolorami.
I chyba taki kolor bym chciała mieć na swój ślub

Cytat:
jak powiesz, że Lain jest mężczyzną, ale spokojnie żeby nic się nie martwił, bo ma przecież męza.... to powinien zrozumieć
lain jest mężczyzną nie wiedziałam

lain a dobry ten łosoś??Nigdy nie jadłam, kiedyś kusilo mnie aby kupić, ale zazwyczaj dochodzilam do wniosku że nie wiem jak to smakuje i nie kupowałam

Co do tortów, to jak byłam w sierpniu na weselu to był taki syfski tort że tragedia..
My chcemy kilka smaków(ponieważ będzie 3, 4 piętra coś kolo tego chyba)myśleliśmy np. o wanilia(śmietankowy), cytryna-gruszka, czekoladowy(tiramisu), może coś z truskawką(bo będzie sezon na nie)--coś w tym stylu, ale najpierw trzeba pogadac z ciastkarnią oni doradzą zawsze cośZ pewnością niechce aby był mdły, tylko taki lżejszy.

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 18:28   #1813
obca7
Wtajemniczenie

A ja się dzisiaj dowiedziałam, że kuzynka jest w ciąży Nawet nie wiecie jak się cieszę 2 lata po slubie są i pod koniec roku będą mieli dzicię Tak się cieszę jakbym sama w ciąży była Cieszę się ze względu na kuzynkę, bo tak naprawdę to tylko męża. Mamę straciła jak była mała, w zeszłym roku jej tata umarł, a rodzeństwa nie ma. A teraz już będzie miałam rodzinę A babcia jak się ucieszy Ma 85 lat i zawsze powtarza, ze mało prawnuków ma. A w tym roku 2 się urodzą to w sumie będzie miała już 3
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 18:32   #1814
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość

lain a dobry ten łosoś??Nigdy nie jadłam, kiedyś kusilo mnie aby kupić, ale zazwyczaj dochodzilam do wniosku że nie wiem jak to smakuje i nie kupowałam

wedzony? pyszny szczegolnie z dodatkiem swiezego koperku
moja ulubiona forma lososia niech sie smazone, pieczone itp schowaja
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 18:46   #1815
onaella
Zakorzenienie

Cześć

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 18:48   #1816
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
Cześć
Cześć Co słychać??
Stary 2009-04-29, 18:55   #1817
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć Co słychać??
oj czas mi tak zapierdziela, że ledwo co łapię sie jaki dziś dzien tygodnia

do pracy chodzę praktycznie codziennie, a jeszcze za około miesiąc mam obrone mgr więc staram się jak najwięcej pisac

a za 24 dni będzie moj Tż

14.08.2010
baby
Stary 2009-04-29, 19:02   #1818
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
oj czas mi tak zapierdziela, że ledwo co łapię sie jaki dziś dzien tygodnia

do pracy chodzę praktycznie codziennie, a jeszcze za około miesiąc mam obrone mgr więc staram się jak najwięcej pisac

a za 24 dni będzie moj Tż
Czas to strasznie szybko mija. Naprawdę A napisać zdążysz A wy późno oddajecie. Jak broniłam licencjata to miesiąc przed obroną miały być oddane. Ale pewnie na magisterce jest inaczej
To super, że Tż przyjedzie. Nareszcie będziecie razem Super
Stary 2009-04-29, 19:03   #1819
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
co tam Kasia u ciebie ciekawego słychac??? bo tak nic wczoraj nie mówiłas prawie...
a nic nowego
Cytat:
a dziękuję bardzo mój naturalny kolorek nieskalany żadną farbą do włosów dobrze się trzyma
ja też nie farbuję naturalne mam i tego się trzymam
Cytat:
oj tam co nie puści z jednym facetem to sobie moze damy radę
wiecie co, ale mój TZ tez twierdzi-zresztą nie tylko on-że ja jestem facet, bo oglądam sie za dziewczynami, jaram się autami, ale nie jak blachara tylko wiem co jest pod silnikiem itd raczej nie jestem wylewna jeśli chodzi o uczucia i takie tam
Cytat:
dziewczyny a ile przed slubem zamawia sie ciasta????
nie wiem a ja będę testować tort 26 czerwca....bo kupię rodzicom taki mały jakiś na rocznicę

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-29 o 19:04
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 19:06   #1820
onaella
Zakorzenienie

Cytat:
Czas to strasznie szybko mija. Naprawdę A napisać zdążysz A wy późno oddajecie. Jak broniłam licencjata to miesiąc przed obroną miały być oddane. Ale pewnie na magisterce jest inaczej
To super, że Tż przyjedzie. Nareszcie będziecie razem Super
my spokojnie możemy oddać calość do końca maja, ale wiadomo, ze w połowie już musze mieć a potem tylko estetyczne poprawki
została mi już jakościówka, interpretacja no i wstęp i zakończenie

a na przyjazd Tżcika to się baaaardzo cieszę

14.08.2010
baby
Stary 2009-04-29, 19:12   #1821
Paaula86
Raczkowanie

wreszcie mam jakąś chwilke na wizaż wczoraj mialam egzamin, dziś kolosa.
Wczoraj byłam u dermatologa na zabiegu, dziś ledwo chodze boli..

Cytat:
Zazdroszczę wyjazdu do Krakowa Ale za 2 lata na weekend majowy to sie na pewno do Krakowa wybierzemy
a my akurat na majówkę wyjeżdżamy z Krakowa

Cytat:
Lain:ja bede farbowac jakies 2 tygodnie przed slubem. po 1,5 miesiaca juz mam 'piekne' odrosty i wcale piekne nie sa
ale ja nie eksperymentuje. jestem troche ortodoksyjna pod wzgledem koloru wlosow - zawsze ten sam kolor, bez zadnych pasemek, balejazy itp

jeden kolor i zawsze dlugie chyba nie jestem kobieta, bo nie jestem zmienna
ja też zawsze ten sam kolor i od kilku lat prawie ta sama fryzura.. chociaż ostatnio eksperymentuję z grzywką na bok
a pasemek nie lubie

ciast nie zamawiam, bo mam już w menu

o kwiatku jeszcze nie myślałam, jeszcze tyleee czasu

Cytat:
Lain: ja chce tort smietanowy, a nie na masle sa lzejesze i troche mniej kaloryczne. i na pewno nie bedzie owocowy, bo bysmy z TZem dostali mdlosci i mogloby sie to zle skonczyc TZ by bardzo chcial orzechowy, ale chyba ze wzgledu na ryzyko uczulenia na orzechy wsrod gosci skusimy sie na tiramisu
blee tylko nie tiramisu

Cytat:
Lain: a ja po raz kolejny juz dzis wrocilam z uczelni. prawie kanary mnie zlapaly, bo tak sobie siedze w tramwaju, czytam Newsweeka i tak nagle zaczynam myslec ktory to my dzis mamy... i wymyslilam, ze wczoraj mi karta miejska stracila waznosc...
haha jakiś czas temu miałam taką samą sytuacje ja dziś też zaryzykowałam jazdą bez biletu ale to dlatego bo ten głupi automat w tramwaju wypluwał mi monety ;/ a motorniczy nie chcial mi sprzedać,
kiedyś częściej zdarzało mi się ryzykować

strasznie szybko te posty produkujecie :P

Edytowane przez Paaula86
Czas edycji: 2009-04-30 o 13:23
Paaula86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-29, 19:16   #1822
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
my spokojnie możemy oddać calość do końca maja, ale wiadomo, ze w połowie już musze mieć a potem tylko estetyczne poprawki
została mi już jakościówka, interpretacja no i wstęp i zakończenie

a na przyjazd Tżcika to się baaaardzo cieszę
Wstęp i zakończenie dla mnie były najgorsze Hehehe A po napisaniu pracy nie powinno być z tym problemu
Ale będzie dobrze I obronisz na 5
Stary 2009-04-29, 19:22   #1823
Paaula86
Raczkowanie

Cytat:
o losie.....

a mój tż właśnie wybrał nam grawer na obrączki ja sama nawet nie wiedziałam jaki chcę ale mój tż już wiedział
http://www.apart.pl/pl/obraczki,ekspert_obraczki na tej stronie na dole są 3 obrączki i pokazane rodzaje czcionek na grawery i są podpisane obrazki jako 2, 3 i 4. mój tż zdecydowanie wybrał obrazek numer 4 i nawet już treść ma!!! myślicie że jak się poprosi ich to zrobią nam oprócz norlalnego napisu jeszcze znak serduszka??? tż powiedział że jak nie zrobią mu serduszka to od nich nie kupuje
szalony ten twój TŻ.. już treść graweru wybierać w sumie pozazdrościć! mój jak narazie wykazuje trochę.. mniejsze zainteresowanie przygotowaniami..

średnio mi się podoba 3 grawer, ale 2 i 4 są ok
Stary 2009-04-29, 19:24   #1824
kaska87
Zakorzenienie

mam już zatwierdzone 2 rozdziały pracy 3 mam już opracowany, wystarczy przelać to do worda obrona 26 czerwca
teraz na długi weekend napiszę ten rozdział badawczy i zaniosę do sprawdzenia

a ja jestem w szoku jak mój TZ wczuł się w organizację wesela...

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-29 o 19:27
Stary 2009-04-29, 19:26   #1825
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
no to zawrzyjmy układ, że jak Ci TZ coś tam podrzuca to ja poprosze o zdjecia na forum może i mnie coś zainspiruję a ze jestem leniuch i mi sie nie chce póki co szukać żadnych fotek to będzie jak znalazł plissssssssssssssssssssss sssssssss
ależ proszę bardzo jak tylko mi coś podrzuci ciekawego to wkleję bo on zazwyczaj szpera na allegro w poszukiwaniu jakiś autek, w ogole oglądac autka sobie lubi w ramach relaxu ale jak ja na przykład mu jakiegoś linka podrzucę z czymś ślubnym to bez mojej prośby nawet szpera sobie po nim i mi znajduje tam coś ładnego

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
szalony zmierz mu temperature, bo chyba cos jest nie tak

ja tam sie dobrze czuje jako glowno dowadzacy, wybierajacy i podejmujacy decyzje - mam dusze organizatora i planisty (z reszta o tym sie juz dzis moglyscie przekonac)
a TZ doprowadza sprawy do konca - dzwoni, umawia sie, podpisuje umowy.
tak jest ok i wszyscy sa szczesliwi
nie no głowę ma jak najbardziej zdrowa i gorączki tez nie ma hehehe
ja w sumie nie za bardzo lubię dowodzic.. wolę raczej rozpisać jakiś plan działania, co trzeba zrobic itp ale wolę komuś innemu zlecic szukanie tego czego chcę zająć się osobiście zamierzam sobą to znaczy suknią, dodatkami, bukietem, fryzurą i kosmetyczką... a reszta może się załatwiać sama tylko wystarczy żebym zaakceptowała ale tak łatwo to pewnie nie bedzie hehehe choć będę robić co w mojej mocy

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Mój TŻ ostatni wyskoczył z pomysłem udzielania się na naszym wątku, ale wybiłąm mu ten pomysł z głowy
.
oooo matko... ale by były jaja jakby wizaz wciągnął naszych tżtów chyba nic by się nie zorganizowalo na te nasze sluby bo kazdy by tu klepał a czas by uciekał

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
wiecie co, ale mój TZ tez twierdzi-zresztą nie tylko on-że ja jestem facet, bo oglądam sie za dziewczynami, jaram się autami, ale nie jak blachara tylko wiem co jest pod silnikiem itd raczej nie jestem wylewna jeśli chodzi o uczucia
no tak.. teraz się okaże że połowa na tym wątku to faceci... wiecie co może jednak nie róbmy tego spotkania bo jakby sie tż dowiedzial ze pojechałam na tajemniczy wyjazd z samymi facetami to już by był rozwód
Stary 2009-04-29, 19:29   #1826
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no tak.. teraz się okaże że połowa na tym wątku to faceci... wiecie co może jednak nie róbmy tego spotkania bo jakby sie tż dowiedzial ze pojechałam na tajemniczy wyjazd z samymi facetami to już by był rozwód
nie będzie tak źle

wiecie co ja mam cykora...ten czas tak szybko leci

Stary 2009-04-29, 19:47   #1827
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
nie będzie tak źle

wiecie co ja mam cykora...ten czas tak szybko leci
ja miałam takiego wlasnie cykora w poniedzialek po weselu które okazało się kompletnie nie dopracowane... ale teraz jakoś doszłam do siebie i znów czekam z niecierpliwoscią na ten dzien pewnie ze stresu narobię w gacie ale coś za coś.. jak się chce mieć męża to trzeba się pomęczyc by go mieć
Stary 2009-04-29, 19:50   #1828
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja miałam takiego wlasnie cykora w poniedzialek po weselu które okazało się kompletnie nie dopracowane... ale teraz jakoś doszłam do siebie i znów czekam z niecierpliwoscią na ten dzien pewnie ze stresu narobię w gacie ale coś za coś.. jak się chce mieć męża to trzeba się pomęczyc by go mieć
a ja się stresuję spotkaniem rodziców-będzie prawdopodobnie w przyszłym tygodniu

idę się pluskać bo zaraz TZ-cik wróci z treningu

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-04-29 o 19:52
Stary 2009-04-29, 19:53   #1829
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
a ja się stresuję spotkaniem rodziców-będzie prawdopodobnie w przyszłym tygodniu
no coś ty rodzice się dogadają. pewnie już się znają co? macie podejmowac jakies decyzje czy tylko tak się spotkać mają?
a w ogóle mieliście takie spotkanie rodziców po zaręczynach czy nie że tż przychodzi do mamy z kwiatami itp??
Stary 2009-04-29, 20:19   #1830
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a w ogóle mieliście takie spotkanie rodziców po zaręczynach czy nie że tż przychodzi do mamy z kwiatami itp??

mamy gadać o ślubie o zaliczkach itd

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości