|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2010 - cz. VI
a mój tż właśnie wybrał nam grawer na obrączki ja sama nawet nie wiedziałam jaki chcę ale mój tż już wiedział http://www.apart.pl/pl/obraczki,ekspert_obraczki na tej stronie na dole są 3 obrączki i pokazane rodzaje czcionek na grawery i są podpisane obrazki jako 2, 3 i 4. mój tż zdecydowanie wybrał obrazek numer 4 i nawet już treść ma!!! myślicie że jak się poprosi ich to zrobią nam oprócz norlalnego napisu jeszcze znak serduszka??? tż powiedział że jak nie zrobią mu serduszka to od nich nie kupuje ![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ---------- a wam który grawer się najbardziej podoba??? z obrazka 2, 3 czy 4???
|
#1802 |
|
Wtajemniczenie
|
Tancerko niech ten Twój TZ zaloguje się jako pan młody 2010 nawet w naszym wątku i będzie nam doradzał, bo widzę że nieżle mu to idzie, to dlaczego tylko Ty masz korzystać, jak on widzę, że całkiem trafne spostrzeżenia ma
a to storczyki a to grawer, suknie tez pomoże wybrać podziel się trochę ![]() a grawer 4
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
Popieram lusmarije
Tancerka on tu zdecydowanie powinien byc ![]() ![]() A grawer też 4
|
|
|
|
#1804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jeszcze tu mojego tzta aby brakuje już i tak dziś Lain okazała sie mężczyzną to jeszcze z mojego tżta chcecie babę zrobića tak szczerze mówiąc to z dnia na dzień tż mnie coraz bardziej zaskakuje!!! myślałam że to ja całe wybieranie będę miała na głowie a tymczasem ja już dostaję gotowe decyzje rok przed śłubem i się nie muszę o nic martwić- nawet o swoje włosy i ich przybranie tż wybrał też już obrączki, grawer na nie, zaproszenia, dekoracją auta też mam się podobno nie martwić bo on chce się tym zająć w zasadzie to chyba mogę się położyć i nic nie robic bo ślub się sam zorganizuje hehehe a tak się martwiłam
|
|
#1805 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i np o kolor bukietu zaczniecie się sprzeczac komicznie by to musiało wyglądać chociaż już kiedyś chyba wspominałaś, że jak TZ już coś wybierze dla Ciebie to jest idealne i pasuje jak ulał więc moze nie będzie tak źle
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więc jak mogłabym mu tego nie zrobićtz chciał dla mnie biały bukiet ale mu pokazałam jak takie bukiety zlewają się z suknią więc nie będzie już konfliktu hehehe . ja wybrałam sobie taki oto bukiet i taki ma być tż nie może sam o wszystkim decydowac- bukiet to bedzie mój wkład w ślub strasznie mnie męczył żebym gdzies gerbera wrzuciła jeszcze ale storczyka bardziej pokochał i już chce storczyka hehehe nawet ja nie mam takiej miłości do kwiatka żadnego jak on
|
|
#1807 |
|
Zakorzenienie
|
a jak znow pokocha inny kwiatek to niech sobie sam bukiet niesie do ołtarza w rece z gerberami, rozami i storczykami na raz
a wspominalam wam ze tz juz tez wybral nam kwiatki do dekoracji stołow
|
#1808 |
|
Wtajemniczenie
|
weź go trochę przystopuj
bo zaraz ja zaczne mieć kompleksy z tego powodu, bo nic nie mam wybranego jeszcze nawet teoretycznie
|
#1809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taki tż to skarb- tyyyyle myślenia odpada no a wiadomo że ktoś by musiał o tym pomyślec bo samo by nie przyszło do domu
|
|
#1810 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to zawrzyjmy układ, że jak Ci TZ coś tam podrzuca to ja poprosze o zdjecia na forum może i mnie coś zainspiruję a ze jestem leniuch i mi sie nie chce póki co szukać żadnych fotek to będzie jak znalazł plissssssssssssssssssssss sssssssss
|
|
#1811 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z reszta TZowi tez sie tylko hiszpanski podoba moze sie skusze - dla doprowadzenia planu do perfekcji ![]() Cytat:
jakos tak pol roku wczesniej skontaktuje sie z nimi zeby mi dali probki ciast i tortow do sprobowania i wtedy tez chyba zrobie rezerwacje i uzgodnie jaki tort mi zrobia![]() i o tyle fajnie mam z ta cukiernia, ze ona jest w miejscowosci przez ktora jezdzimy na wies, wiec zawsze mozna podskoczyc przy okazji, a do tego jest niedaelko sali, wiec daleko torta nie beda wiezc (ryzyko ze nagle gdzies zahamuja i tort zostanie zmiazdzony troszke spada ) (tu do obczajenia: http://www.cukierniakaczmarczyk.pl/ )Cytat:
sa lzejesze i troche mniej kaloryczne. i na pewno nie bedzie owocowy, bo bysmy z TZem dostali mdlosci i mogloby sie to zle skonczyc TZ by bardzo chcial orzechowy, ale chyba ze wzgledu na ryzyko uczulenia na orzechy wsrod gosci skusimy sie na tiramisu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja tam sie dobrze czuje jako glowno dowadzacy, wybierajacy i podejmujacy decyzje - mam dusze organizatora i planisty (z reszta o tym sie juz dzis moglyscie przekonac )a TZ doprowadza sprawy do konca - dzwoni, umawia sie, podpisuje umowy. tak jest ok i wszyscy sa szczesliwi![]() a ja po raz kolejny juz dzis wrocilam z uczelni. prawie kanary mnie zlapaly, bo tak sobie siedze w tramwaju, czytam Newsweeka i tak nagle zaczynam myslec ktory to my dzis mamy... i wymyslilam, ze wczoraj mi karta miejska stracila waznosc... a ze do TZa, pieniazkow z bankomatu i automatu do doladowania biletow byly tylko dwa przystanki to sobie pomyslalam, ze moze dojade bez zadnych mandatow... no i jak zostal jeden przystanek do TZa to nagle z jakims dziwnym opoznieniem (bo drzwi juz byly troche otwarte) wsiadlo tylnymi drzwiami dwoch gosci, z ktorych jeden puscil sie przez caly tramwaj do przodu. od razu zapalila mi sie lampka w glowie i wysiadlam a ten z tylu widzialam jak jakas smycz z plecaka wyciaga... wiec to pewno kanary byly... no ale udalo sie ![]() oni to tak lubia koncem i poczatkiem miesiaca natezac kontrole... pewno licza na takie zapominalskie gapy jak ja ![]() oj popadam w rozpuste ![]() wlasnie wcinam na trzecie danie dnia dzisiejszego (podwieczorek ) 2 kanapki z chlebka Wasa - jedna z wedzonym lososiem, a druga z czarnymi oliwkami... a to wszystko zwienczone lampka wina... jestem w niebie
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-04-29 o 17:45 |
|||||
|
|
|
#1812 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieje żeś zadowolona ![]() Cytat:
![]() Ostatnio u frzyjera byłam 2 tyg. temu i mam mix (tzn. nie mogłam sie zdecydowac na jeden konkretny kolor więc fryzjerka wymieszała trzy różne) brąz, fiolet i czerwień--w słońcu zwłaszcza wyglądają pięknie, błyszczą wszystkimi kolorami. I chyba taki kolor bym chciała mieć na swój ślub ![]() Cytat:
nie wiedziałam![]() lain a dobry ten łosoś??Nigdy nie jadłam, kiedyś kusilo mnie aby kupić, ale zazwyczaj dochodzilam do wniosku że nie wiem jak to smakuje i nie kupowałam ![]() Co do tortów, to jak byłam w sierpniu na weselu to był taki syfski tort że tragedia.. My chcemy kilka smaków(ponieważ będzie 3, 4 piętra coś kolo tego chyba)myśleliśmy np. o wanilia(śmietankowy), cytryna-gruszka, czekoladowy(tiramisu), może coś z truskawką(bo będzie sezon na nie)--coś w tym stylu, ale najpierw trzeba pogadac z ciastkarnią oni doradzą zawsze coś Z pewnością niechce aby był mdły, tylko taki lżejszy.
|
|
#1813 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja się dzisiaj dowiedziałam, że kuzynka jest w ciąży
Nawet nie wiecie jak się cieszę 2 lata po slubie są i pod koniec roku będą mieli dzicię Tak się cieszę jakbym sama w ciąży była Cieszę się ze względu na kuzynkę, bo tak naprawdę to tylko męża. Mamę straciła jak była mała, w zeszłym roku jej tata umarł, a rodzeństwa nie ma. A teraz już będzie miałam rodzinę A babcia jak się ucieszy Ma 85 lat i zawsze powtarza, ze mało prawnuków ma. A w tym roku 2 się urodzą to w sumie będzie miała już 3
|
#1814 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wedzony? pyszny szczegolnie z dodatkiem swiezego koperku![]() moja ulubiona forma lososia niech sie smazone, pieczone itp schowaja
|
|
|
|
|
#1816 |
|
Wtajemniczenie
|
|
#1817 |
|
Zakorzenienie
|
oj czas mi tak zapierdziela, że ledwo co łapię sie jaki dziś dzien tygodnia
![]() do pracy chodzę praktycznie codziennie, a jeszcze za około miesiąc mam obrone mgr więc staram się jak najwięcej pisac ![]() a za 24 dni będzie moj Tż |
|
|
|
#1818 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A napisać zdążysz A wy późno oddajecie. Jak broniłam licencjata to miesiąc przed obroną miały być oddane. Ale pewnie na magisterce jest inaczej![]() To super, że Tż przyjedzie. Nareszcie będziecie razem Super
|
|
#1819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
naturalne mam i tego się trzymamwiecie co, ale mój TZ tez twierdzi-zresztą nie tylko on-że ja jestem facet, bo oglądam sie za dziewczynami, jaram się autami, ale nie jak blachara tylko wiem co jest pod silnikiem itd raczej nie jestem wylewna jeśli chodzi o uczucia i takie tamnie wiem a ja będę testować tort 26 czerwca....bo kupię rodzicom taki mały jakiś na rocznicę
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-29 o 19:04 |
||
|
|
|
#1820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
została mi już jakościówka, interpretacja no i wstęp i zakończenie ![]() a na przyjazd Tżcika to się baaaardzo cieszę |
|
|
|
|
#1821 | ||||
|
Raczkowanie
|
wreszcie mam jakąś chwilke na wizaż
wczoraj mialam egzamin, dziś kolosa.Wczoraj byłam u dermatologa na zabiegu, dziś ledwo chodze boli..Cytat:
![]() Cytat:
![]() a pasemek nie lubie ![]() ciast nie zamawiam, bo mam już w menu o kwiatku jeszcze nie myślałam, jeszcze tyleee czasu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja dziś też zaryzykowałam jazdą bez biletu ale to dlatego bo ten głupi automat w tramwaju wypluwał mi monety ;/ a motorniczy nie chcial mi sprzedać , kiedyś częściej zdarzało mi się ryzykować ![]() strasznie szybko te posty produkujecie :P
31.07.2010 - żonka ![]() ![]() Edytowane przez Paaula86 Czas edycji: 2009-04-30 o 13:23 |
||||
|
|
|
#1822 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Hehehe A po napisaniu pracy nie powinno być z tym problemu![]() Ale będzie dobrze I obronisz na 5
|
|
#1823 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
w sumie pozazdrościć! mój jak narazie wykazuje trochę.. mniejsze zainteresowanie przygotowaniami.. średnio mi się podoba 3 grawer, ale 2 i 4 są ok
|
|
#1824 |
|
Zakorzenienie
|
mam już zatwierdzone 2 rozdziały pracy
![]() teraz na długi weekend napiszę ten rozdział badawczy i zaniosę do sprawdzenia ![]() a ja jestem w szoku jak mój TZ wczuł się w organizację wesela...
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-29 o 19:27 |
|
|
|
#1825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak tylko mi coś podrzuci ciekawego to wkleję bo on zazwyczaj szpera na allegro w poszukiwaniu jakiś autek, w ogole oglądac autka sobie lubi w ramach relaxu ale jak ja na przykład mu jakiegoś linka podrzucę z czymś ślubnym to bez mojej prośby nawet szpera sobie po nim i mi znajduje tam coś ładnego![]() Cytat:
ja w sumie nie za bardzo lubię dowodzic.. wolę raczej rozpisać jakiś plan działania, co trzeba zrobic itp ale wolę komuś innemu zlecic szukanie tego czego chcę zająć się osobiście zamierzam sobą to znaczy suknią, dodatkami, bukietem, fryzurą i kosmetyczką... a reszta może się załatwiać sama tylko wystarczy żebym zaakceptowała ale tak łatwo to pewnie nie bedzie hehehe choć będę robić co w mojej mocy![]() Cytat:
chyba nic by się nie zorganizowalo na te nasze sluby bo kazdy by tu klepał a czas by uciekał![]() Cytat:
|
|
#1826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie będzie tak źle ![]() wiecie co ja mam cykora...ten czas tak szybko leci
|
|
#1827 |
|
Zakorzenienie
|
ja miałam takiego wlasnie cykora w poniedzialek po weselu które okazało się kompletnie nie dopracowane... ale teraz jakoś doszłam do siebie i znów czekam z niecierpliwoscią na ten dzien
pewnie ze stresu narobię w gacie ale coś za coś.. jak się chce mieć męża to trzeba się pomęczyc by go mieć
|
#1828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idę się pluskać bo zaraz TZ-cik wróci z treningu
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-04-29 o 19:52 |
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rodzice się dogadają. pewnie już się znają co? macie podejmowac jakies decyzje czy tylko tak się spotkać mają? a w ogóle mieliście takie spotkanie rodziców po zaręczynach czy nie że tż przychodzi do mamy z kwiatami itp??
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mamy gadać o ślubie o zaliczkach itd
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:40.

ja sama nawet nie wiedziałam jaki chcę ale mój tż już wiedział

a to storczyki a to grawer, suknie tez pomoże wybrać
jeszcze tu mojego tzta aby brakuje

) 2 kanapki z chlebka Wasa - jedna z wedzonym lososiem, a druga z czarnymi oliwkami... a to wszystko zwienczone lampka wina... jestem w niebie 
szczegolnie z dodatkiem swiezego koperku
boli..
,
31.07.2010 - żonka