|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie wrześniowo - październikowe 2009 cz. II
Cytat:
kupujesz taką typową suknie ślubną? poniżej załączam zdjęcia (niezbyt dobra jakość) jedna to sukienka, którą kupiłam na ślub przyjaciela. może na zdjęciu nie widać, ale jak się założy to jest b. ładna, niebanalna i brzusiu w ogóle nie przeszkadza. druga to bluzeczka z pepko, jest żywo błękitna i kosztowała tylko 19 zł. trochę pogięta, bo już noszona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | ||||||||
Rozeznanie
|
Witam wieczorem wszystkie mamuśki
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() CO SIĘ DZIEJE NA NASZYM WĄTKU ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jedynie używane ciuchy nosiłam po siostrze - nawet teraz pożyczyłam od niej kilka ciążowych ciuszków ![]() Cytat:
![]() ![]() Dzięki za trzymanie kciuków za moje dzisiejsze USG ![]() Maluszek zdrowo się rozwija ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1803 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry mamusie ja już po sniadaniu
![]() Martusia gratuluje synka Sorejna mierzyłam tą bluzeczke w Pepco ale zostały same duże rozmiary więc nie brałam. Uciekam jeszcze troszkę poleżeć ![]()
#1804 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Przed ciążą miałam podejście w stylu"ze słodyczy najbardziej lubię śledzie" ![]() Teraz jednak miewam zachcianki na lody i czekoladę - zupełna nowośc dla mnie. Niebieskie gratulacje! ![]() Cytat:
Przy drugim podejściu pewnie będzie więcej emocji związanych z płcią ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zadomowienie
|
witam wszystkie mamusie
![]() ale dobrze mi sie dzisiaj spalo- deszcz padal, delikatnie grzmialo ![]() teraz tez pada, takze z wyjscia z domu nici ![]() kurcze jak rano wstaje to brzuszek owszem jest i to ladnie zaokraglony, ale nie za duzy, ale za to wieczorem robi sie prawdziwy balon, jakbym conajmniej o miesiac wczesniej miala rodzic. no i wtedy jest taki napiety- chyba stanowczo za duzo jemm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Ech i znów od rana... o jedzeniu... Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1807 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ostanimi dniami zauwarzyłam że zaczyna ciągnąć mnie do słodyczy, ojjj....I znów będę musiała dłuugo zzucać zbędne kilogramy, ech....
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
Witam z rana wszuystkie mamusie,
Ja już po sniadanku. Ale za to po niezbyt przyjemnym śnie. Śniło mi się że mój mąż podrywał moją koleżankę. Wstałam zła i go oczywiście opeprzyłam dlaczego to robił. |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1810 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
moj mezulek chce syna i czesto zartujemy sobie ze ja wiem ze i tak bedzie corcia a maz mowi ze wie ze bedzie synek ![]() ![]() wlasnie dowiedzielimy sie ze nasi bliscy znajomi tez "zaciazyli". ciaza oczywiscie bardzo chciana ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zadomowienie
|
A ja coś sie dzisiaj słabiutko czuję chyba przez pogodę, dzisiaj ma cały dzień padać a ja miałam z mężem na zakupy jechać.
Tequilla ja zawsze lubiałam pomidory ale teraz w ciąży to nie ma dnia żebym nie zjadła pomidorów, szczególnie na śniadanie.
#1812 |
Raczkowanie
|
Mój mąż też chce syna, bo będzie wtedy usprawiedliwiony, żeby kupić kierownicę do komputera (taką trochę droższą). Mówi że to będzie dla syna, ale coś mi się widzi, że synuś by nie miał do niej dostępu
![]() Mi się marzy córeczka (jak będzie dziewczynka to na pewno będzie to Paulinka), ale coś czuje jednak, że to chłopczyk. A podobno najważniejsza jest intuicja matki. A jutro wybieram się na zakupy ciuszkowe dla dzidzi do PEPCO. Już nie moge sie doczekać... |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Zakorzenienie
|
A ja dopiero co wstałam
![]() Jak nigdy do tej godziny ![]() Rzeczywiście u nas pada - ale przynajmniej nie ma tej duchoty już, tylko rześkie powietrze ![]() Ja w sumie bym chciała dziewczynkę, ale jeśli będzie chłopiec też będę się cieszyć - a mąż nie ma preferencji na razie ![]()
#1814 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Martusia gratuluje niebieskiego ![]() ![]() ![]()
"Daj swojemu dziecku 2 rzeczy: korzenie i skrzydła" ![]() "Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło sie nudno, gdy umrzesz". ![]() " Żyj według życiorysu który chciałbys sobie sam napisać" ![]() W i N -córeczki mamusi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
A mi kompletnie jest to obojetne, mój mąż przed ciążą i na początku nawet nie chciał słyszeć o córce, bo sie śmiał że i tak u mnie w domu sam babiniec i chłopak by się przydał, a teraz widzę że cały czas mówi o córce, wymyślił sobie Laure i nawet o chłopcu nie wspomina
![]() Miss.hot gdzie jest dokładnie ten sklep na Kraśnickich? bo może po połódniu bym pojechała ![]()
#1816 |
Zadomowienie
|
mam pytanie do dziewczyn ktore juz znaja plec-czy u was sie sprawdzilo ze jak kobieta preferuje slodosci to bedzie dziewczynka, a jezeli kwasne i ostre to chlopak?
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:20 ---------- Poprzedni post napisano o 09:18 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Mnie się całkiem niedawno śniło, że kochanką mojego męża była sąsiadka mieszkająca pod nami... |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zadomowienie
|
witam dziewczynki!
znowu nie nadrobiłam chyba z 10 stron ![]() ![]() dzisiaj w nocy złapał mnie okropny skurcz łydki i niestety do tej pory ją czuję muszę wykupić sobie magnez ![]()
#1819 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez 19martusia86 Czas edycji: 2009-05-22 o 08:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Zadomowienie
|
bardzo ładne ciuszki - czy to pepko - to jest sklep sieciowy? w Bydgoszczy go znajdę
Wojtuś 17.09.2009 Anielka 24.11.2012 Edytowane przez Biedroneczkaolga Czas edycji: 2009-05-22 o 08:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
Aniago PW
#1822 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Raczkowanie
|
Biedroneczkaolga w Bydgoszczy masz 2 sklepy PEPCO
PEPCO Bydgoszcz ul. Sobieskiego 5 85-791 Bydgoszcz tel. 052 581 10 81 PEPCO Bydgoszcz ul. Skarżyńskiego 2 85-791 Bydgoszcz tel. 052 365 20 45 tu masz link http://www.pepco.pl/content.php?show...ie&m=Bydgoszcz |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no tak slyszalam o takim mieszaniu smakow, ja nie mialam takowych do tej pory. wiadomo prawie kazda ciezarna ma przerozne zachcianki ale ja mam raczej na mysli taki smak ktory zdecydowanie bardziej jest preferowany niz wszystkie inne lub dopiero w ciazy sie ujawnil. ja np. gdybym miala wybierac miedzy slodkim a kwasnym to bez zastanowienia wybralabym slodkie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |||
Zadomowienie
|
ja obowiązkowo pomidory MUSZĘ MIEĆ - jest dramat jak tych pomidorów nie ma w lodówce.... od początku ciąży - czyli już 6 miesiąc w dzień w dzień jem kanapkę z serem i pomidorem i jeszcze mi się nie znudziły... ostatnio doszły jeszcze słodycze ale nie martwię się bo jak narazie 1 kilogram ma na plusie
---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:37 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
coś nie halo u mnie z wizażem wszystkie wiadomości są wysyłane podwójnie ![]()
Wojtuś 17.09.2009 Anielka 24.11.2012 Edytowane przez Biedroneczkaolga Czas edycji: 2009-05-22 o 08:51 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zadomowienie
|
A ja wczoraj wieczorem zjadłam lody, sorbet malinowy a za 5 minut śledzie to znaczy że jaka płeć bedzie ?
![]() ![]()
#1827 |
Zadomowienie
|
coś nie halo u mnie z wizażem wszystkie wiadomości są wysyłane podwójnie
![]()
#1828 |
Zadomowienie
|
Mi sie tez snia glupoty, to normalne w ciazy
![]() U mnie w brzuchu istny cykr, maly sie tak wierci ze juz nie wiem jak siasc, bo moze go pucze jak siedze ![]() ![]() Moj Tz tez by chcial chlopca, niby mowi ze obojetne ale ja to wiem... No jeszcze pare dni i sie dowiem, ide na Usg sama takze jak co nie bede widziala jego rozczarowania jak lekarz powie GIRL ![]() ![]() ![]()
#1829 |
Zadomowienie
|
lecę dziewczyny do apteki - zasiądę przed kompem później paapapa
#1830 |
Rozeznanie
|
Super, że z maleństwem wszystko dobrze i gratuluję córeczki
![]() CO SIĘ DZIEJE NA NASZYM WĄTKU ![]() ![]() no ostatnio wśród znajomych i rodzinki sami chłopcy byli ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:38.