![]() |
#1801 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielbicielki Piękna część 3
Dobranoc dziewczyny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | ||
Zakorzenienie
|
zgadzam sie
![]() Cytat:
Chyba tez go sprobuje ![]() Cytat:
![]() Wstawaccc ![]() Ja juz wiem ze z tym moim to kompletnyy kooniec, taak mnie kochal i tak mu zalezalo bardzo ze 3 dzien sie nie odzywa ![]() Widze ze od dzisiaj duzo dziewczynek na diecie, trzymam kciuki zeby sie udalo ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Gdzie jest Renatka? ![]()
Zapuszczam włosy - codzienna pielęgnacja. Wymarzona długość ? DO PASA ![]() walczę o marzenia Technik ochrony środowiska ? --- zrealizowane![]() Technik farmacji ? --- zrealizowane Lingwistyka stosowana j.angielski + j. hiszpański --- do realizacji ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
Zakorzenienie
|
Ale z was ranne ptaszki
![]() ja mam humor do d.... dzis ![]() mam wrazenie ze w zadnej dziedzinie nie jest u mnie zbyt dobrze i zaraz sie powala problemy ![]() nawet komputer m nie chce dzialac ;( |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry
![]() ![]() miłego dnia ![]()
#1807 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Renatka chyba świętuje z "mężem" rocznicę ![]() ![]() miłego dnia dziewczyny ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Zakorzenienie
|
Tygrryska
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Oby... chociaz mysle ze to raczej z miesiac lub dwa potrwa...jesli nie dluzej
|
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() ja wlasnie przy kawce z muzyczka i z olejkiem na głowie Was nadrabiam ![]() jakis taki dobry humor mam dzisiaj od rana , pomimo brzydkiej pogody na zewnatrz ![]() az chce sie zyc ![]() ![]() a Tygrryska widze wrecz przeciwnie a tak w ogole to gdzie te "dziewczeta" ktore deklarowaly sie tu udzielac ?? ![]()
diabelsko kobiecy blog Edytowane przez poziomeczkaa89 Czas edycji: 2009-05-18 o 07:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki trzeba myśleć pozytywnie a wszystko się ułoży
![]() Ja właśnie zjadłam pyszne śniadanko. Zaraz jeszcze kawkę wypiję i zabieram się za ćwiczenia ![]() ![]() No właśnie odzywajcie się częściej, te które obiecały ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
miala moze ktoras ten krem http://pretty.wizaz.pl/kosmetyki/pro...ecenzja=229075 ? Podobno jest fajniutki i leciutki, moja kolezanke ktora zapycha wszystko.. nie zapchal, hmm moze dam mu szanse
![]() Airish - ladny avek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ślicznie ![]() Uciekam po kawkę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
Gdzie sa wszyscy ??
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Raczkowanie
|
Nie nadążam wszystkiego czytać
![]() Wczoraj już musiałam wyjść, bo mnie mama pogoniła, bo musiała sprawdzić coś w necie, a ja padłam na łóżko i zasnęłam ![]() A teraz lenię się przed komputerem, jestem już prawie po maturze (w czwartek ostatni angielski ustny), więc mam trochę wolnego ![]() ![]() ![]() ![]() A właśnie coś pisałyście o balsamach brązujących, możecie mi polecić jakiś dobry, ale nie aż tak bardzo drogi? Bo ostatnio wydałam prawie całą kasę a do pracy idę dopiero od 1 czerwca, więc teraz muszę trochę skąpić ![]() ![]() Trochę tak napisałam nieco o cobie, bo jestem tu nowa, a Wy już się tak znacie, więc no, to jestem JA ![]() Idę na śniadanko. Odezwę się później ![]() ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:56 ---------- Zrobiłam śniadanie i jestem z powrotem ![]() Tak patrzę dzisiaj w lustro i jakoś nie mogę.. Wiecie co ja najlepszego zrobiłam jakieś trzy miesiące temu? Miałam ładny kolor włosów, taki ciemny brąz, może taka czekolada (naturalne) i do tego kręcone, i w sumie to ładnie wyglądałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale za jakieś 2-3 tyg idę znowu z wizytą do salonu i teraz chcę z powrotem moją kochaną czekoladę! No ![]()
![]() |
#1816 | |
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Ide po kawke,musze na dzis naladowac baterie ![]()
![]() |
#1817 |
Zakorzenienie
|
Czesć Dziewuszki
![]() aajj, co to był za wieczor.. Poslziśmy na moją działkę, leżelismy sobie na leżaczkach nad stawikiem, sączylismy piwko, potem poszlismy na pizze do pizzerii znajomych, super romantyczny ten mój facet potrafi byc ![]() ![]() ![]() Jestem mega zmęczona jakos, ale mam baaaardzo dobry humor ![]() zapomniałam juz to,co nadrobiłam ![]() ![]() Jeszcze raz dziekuje za komplementy ![]() aniusiunia, w Opolu essence nie kupisz, zapraszam do Kędzierzyna do Natury (ja mam tak 20minut,niedaleko jeszcze Rossmann wiec bywam) ![]() Martysia, historia niczym z Mody na sukces ![]() Widzisz, masz tylu adoratorów,ze nim sie obejrzysz bedziesz z kimś szczęśliwa! ![]() A Twojego eks jak przyjedzie do Polski to osobiście zabije! ![]() Airish, śliiicznie wyglądałas ![]() ![]() Obżarłam sie wczoraj i opiłam ![]() Ale zaraz ide po kawe- czarna, bez cukru -chociaz z tym nie mam problemu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Zakorzenienie
|
o i Renatka nam sie odnalazla
![]() Ja chyba zrobie sobie peeling kawowy i skocze ma solarium.. zastanawiam sie jeszcze dodatkowo nad balsamem brazujacym wieczorkiem, ale boje sie troche uzyc.. zeby nie zepsuc tej mojej normalnej opalenizny jakimis smugami :P |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 |
Zakorzenienie
|
w galerii "zestawy" 3 nowe fotki.
Nie zdążyłam zrobic zdjecia w panterce na sobie, ale to jeszcze nadrobie ![]() Zdjecie w czerwonej bluzce, najmniej wyrazne na swiecie, no ale chcialam zebyscie zobaczyły jej kroj, czy nie wygladam dziwnie? aniusiunia, a wlasnie, ja zadnych zdjec nie pokasowalam, jak chcesz jakies zobaczyc to są w tej samej galerii. ![]() ckin2u zrobiłam sobie na stronie Ziaji diagnoze typu cery i wyszło mi w niej kilka kosmetykow ktore juz uzywalam i lubiłam,wiec zaraz obejrze reszte na kwc ![]() tyle,,że kremy ziaji czesto zapychaja niestety ![]() ale tez mi wyszedł ten kremik o ktory pytałas.. hmm ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie uzywa go moja kolezanka ktora WSZYSTKO zapycha a ten kremik nie
![]() ---------- Dopisano o 11:03 ---------- Poprzedni post napisano o 11:01 ---------- Renatko - zdjecie niewyrazne, ale od razu widac ze super wygladasz ![]() a ta panterka cudowna ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Rozeznanie
|
Dzień dobryy
![]() Ja niedawno wstałam i skończyłam czytać książkę "Los powtórzony" J. Wiśniewskiego. Uwielbiam czytać takie książki ![]() ![]() Dzisiaj wracam do ćwiczonek na brzuszek i do skakanki. Coraz bliżej lato i trzeba bardziej się za siebie zabrać ![]() Miełego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
wiem,że zdjecie niewyrazne, ale chciałam tylko pokazac kształ tej bluzki, innego zdjecia nie udało mi sie zrobic
![]() a panterke kupiłam w mojej "wiosce" w małym sklepiku odziezowym, ale takim ktorego bardzo lubie, bo przywożą swietne ciuchy, po niskiej cenie, zawsze w sobote jak tam ide(wtedy maja dostawy) cos sobie kupie. Tą panterke kupiłam za 40zł ![]() Nosze ją jako tunike na leginsy lub jako krótką sukienke ![]() Ona ma na dole taki szerszy pas-ściagacz, przez co fajnie lezy wg.mnie ![]() Może zrob sobie też ten test na stronie Ziaji ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1824 |
Rozeznanie
|
Renatko super jest ta bluzka w panterke,na pewno wygladasz w niej swietnie
![]() ![]()
#1825 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
Renatko - zazdroszcze tego sklepu i tej tuniki zwlaszcza w takiej cenie.. ile ja bym dala zeby taka miec
![]() hm ok tez zrobie ten test, zobaczymy co mi wyjdzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
Livia, no właśnie, musze poprosic TŻta w weekend żeby cyknął mi fotke w obydwóch aparatem (bo ja nie mam
![]() ckin2u, ja sobie skopiowałam te kosmetyki ktore mi wyszly i teraz sprawdzam pokolei na kwc ![]() Edytowane przez Renatka89 Czas edycji: 2009-05-18 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie też jestem po maturze i w końcu mogę poczytać książki, właśnie zaczęłam "To wiem na pewno" Wally Lamb. ---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- Powiedzcie mi, czy ja mogę też zobaczyć te Twoja zdjęcia? ![]() ![]()
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
a gdzie sie robi ten test ziaji? Bo na stronie nic takiego nie widze, albo znowu mi na oczy padlo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 |
Rozeznanie
|
Renatko, śliczna bluzeczka
![]() malatya, a o czym jest ta książka? W ogóle to maturę skończyłam we wtorek ale miałam tyle spraw do załatwienia, że ciągle byłam niewyspana i przestałam ćwiczyć. Ale od dzisiaj mam już mnóstwo czasu dla siebie (aż nie znajdę pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:53.