![]() |
#1801 | |||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() To ja też napiszę: używam tak jak Bossy. Na noc, rano zmywam i deozdorant głównie dla zapachu i lepiej się tak czuję ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() A co do głównej dzisiejszej dyskusji... Zgadzam się z dziewczynami, które przestały wierzyć w słowa Zizou. Ja też ją polubiłam, lubiłam czytać jej posty... Ale to co piszecie (zwłaszcza Bossy ![]() ![]() ![]() Vibesko, masz rację, że nie można pochopnie oceniać ludzi, w końcu to tylko internet, nie da się poznać przez niego jaki człowiek naprawdę jest... Ale my nie mamy szans poznać racji drugiej strony, jeśli Zizou sama się nie wypowie... A szczerze mówiąc, gdybym była na jej miejscu, to albo byłoby mi okropnie przykro albo strasznie głupio. No i jeszcze, żeby nie było offtopa napiszę o kosmetykach ![]() Od lutego używałam maski blue corn, od samego początku narzekałam na jej zapach. Męczyłam się z nią okropnie, teraz zostało mi jej na jedno użycie... I dopiero teraz zaczęłam ją lubić ![]() ![]() A! I jeszcze coś: słyszałyście o Skin needling? Wczoraj się na to natknęłam... I zaczęłam się poważnie zastanawiać, kiedy przekraczamy granicę dbania o siebie? Czy będę umiała jednak zestarzeć się z godnością... No bo póki jesteśmy młode i używamy kremów przeciwzmarszczkowych, nie możemy stwierdzić, czy działają... Ciekawa jestem czy jak się pojawią zmarszczki i siwe włosy, to czy będę umiała się z tym pogodzić, czy może zacznę się nakłuwać(jest takie słowo?!) igłami i zdzierać sobie nimi skórę...
Edytowane przez kochanie Czas edycji: 2009-07-21 o 10:24 Powód: ortografia:o |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Wtajemniczenie
|
dzięki
![]() ![]()
#1804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam 33 lata (ciekawe czy jestem tu najstarsza ![]() ![]() A co do obecnej dyskusji to jestem w szoku że pamiętacie co ktoś pisał na temat koloru włosów czy lakieru do paznokci. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 |
|
Koshatka, a masz w swojej kolekcji już jakieś inne wanilie?
![]() Wiem, że ciężko jest już dorwać te bardziej chodliwe zapachy, ale gayenka coś pisała, że po wysłaniu maila do Sephory mogła odebrać wybrane przez siebie wersje wanilii w jednej z perfumerii. Nie wiem czy dobrze zrozumiałam. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:41 ---------- Tak, dobrze zrozumiałam. gayenka wysłała maila przez stronę Sephory. ![]()
![]() |
#1806 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() A ja nigdy nie wąchałam tych wanilii, a teraz chyba już się nie uda, bo w Warszawie zdaje się, wszędzie wykupione, a tam gdzie może jeszcze są mam tak daleko, że mi się nie chce jechać ![]() Cytat:
![]() ![]() Ktoś miał pisać pracę, nie pamiętam kto ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z tym mailem to dobrze wiedzieć. Zaraz do nich napiszę. ![]() Załamka normalnie. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Koshatka Czas edycji: 2009-07-21 o 11:07 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cześć.
![]() Pewnie wyskakuję tutaj jak Filip z konopi, ale trudno zaryzykuję. ![]() ![]() ![]() Oczywiście jeżeli jesteście już z sobą za bardzo zwiazane i raczej nie chcecie tutaj nowych użytkowniczek to zrozumiem i po problemie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |||||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Aussie z kolei bardzo lubię - choć tego szamponu nie miałam i nie planuję, bo moje włosy nie byłyby wdzięczne za większy ładunek objętości ![]() ![]() Ta seria na objętość chyba czymś innym niż morelami i migdałami, prawda? Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jeśli nie uda się w Sephorze to w ostateczności może się skusić na zakup na Allegro. Co prawda drożej niż w aktualnej promocji, ale i tak nieco taniej niż w cenie regularnej przed wyprzedażą. Cytat:
![]() ![]() Estello, dzisiaj w końcu udało mi się kupić za Twoją radą smarowidło z mocznikiem ![]() ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-21 o 12:36 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
fuksjaa ja Cię pamiętam i kojarzę też z kilku innych wątków
![]() Zabrałam się za moją pracę lic zaczynając od zrobienia notatek z 2 ustaw i nie widzę teraz na oczy, wszystko mi się miesza ![]() Angel mogę cyknąć fotki, ale potem jak zrobię obiad ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-07-21 o 12:20 |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
lipiec na maksa!!! :)
|
fuksjaa
![]() ![]() koshatko ![]()
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
Fuksjaa: witaj ponownie
![]() Koshatko: ![]() Byłam na rowerze, ale krótko, bo pogoda niepewna - chyba będzie padać. Za chwilę poskacze sobie - miałam kilka dni przerwy bo bardzo mnie plecy bolały (codziennie rower i skakanka). Zrobie dziś porządek w cudeńkach z Mazideł/ZSK - nie wszystkiego używam, więc po co ma siedzieć i sie marnować. Wydrukowałam sobie pierwszy kupon na prezent z Rossmanna ![]()
#1813 |
|
fuksja, no no, kogo ja tu widzę.
![]() ![]() ![]() Upolowałaś na bezcłówce coś oprócz paletki Clinique? ![]() Angel, straszne jest to co piszesz. ![]()
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
Z podobnego tematu:
Jakiś czas temu na zbiorach kolorówkowych pojawiły sie zdjęcia na których wszystkie kosmetyki były nowiutkie, oczywiście górnopołkowe, pojawiły sie domysly, że ktoś zrobil zdjęcie w Sephorze czy w innej perfumerii ![]() Co tez ludzie nie wymyślą
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-21 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | ||
|
Cytat:
![]() To było aż tak widoczne? ![]() Cytat:
![]() Podobnie do Ciebie planuję zrobić porządki w kosmetykach. ![]() Umyłam dziś ostatnie 2 okna w domu, wreszcie wszystko błyszczy i jest tak czyściutko - jestem okropną pedantką. ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
Hosenko a czego się pozbywasz z mazideł?
![]() Zrobiłam na szybkiego fotki, nie przeraźcie się mojej bluzki, ale to aparat tak jej wyostrzył kolor i jest strasznie przez to strasznie oczo.... ![]() Jako gratis: fotka moich biżuteryjnych zbiorów. Jak widać aż się proszą o porządki ![]()
#1817 | ||
|
Cytat:
![]() Potem miałam też trochę problemów różnego rodzaju i przyjemność kupowania całkowicie zniknęła, a teraz znowu wszystko wróciło do równowagi. ![]() W dodatku TŻ też mi nie bardzo pomaga w odwyku, bo ciągle zasypuje jakimiś bezokazyjnymi drobiazgami, a jak jesteśmy na zakupach to sam mi wynajduje różne cudeńka bo ładnie pachną. ![]() ![]() Nie, na bezcłówce kupiłam tylko Clinique. ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez fuksjaa Czas edycji: 2009-07-21 o 13:02 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1818 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oooo lakier ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Fajne miejsce na bizuterię ![]() I super Zarowe bluzki ![]() Schodziłam ostatnio sporo sklepów poszukujac luźnej, codziennej jednolitej, lekko falbaniastej, turkusowej spódnicy do kolan i ... nie ma ![]() W drugim Reserved w końcu nie byłam, nie wiem więc czy kupiłabym tam tą malinową spódnicę - ale jakas taka gruba jak na lato mi się wydaje, tzn ona jest z lekkiego i cienkiego materiału, ale ma jeszcze halkę, a ten materiał jest chyba podwójny ż ejakoś mi tak ciezko było ![]() Moze przejdę się jutro - musze w końcu rozglądnąć się za prezentem ślubnym dla koleżanki (coraz mniej czasu, weselicho w sobotę ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-21 o 13:04 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
|
isa, super kolekcja kolczyków.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:05 ---------- Poprzedni post napisano o 14:01 ---------- Bell rzeczywiście wypuszcza ostatnio fajne kolekcje lakierów, niestety ja po Fashion Colour zawiodłam się na ich trwałości i jakoś ochota na następne testy mi przeszła. ![]()
![]() |
#1821 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() To coś to mój własny wyrób(podpatrzone u innej wizażanki na modowym). Do zwykłego pudełka po butach w środku przymocowałam takie jakby "półeczki" z tekturki z wyciętymi dziurkaczem dziurkami i w nie wkładam kolczyki. Drugie pudło też sama zrobiłam - porobiłam przegródki i obkleiłam w środku na czerwono papierem. ![]()
![]() |
#1822 | |
czyli Endżi
|
Ciachnęłam posta, bo w sumie dość kontrowersyjnie wyglądał w kontekście tego co piszecie
![]() ![]() Ale powiem Wam że tutaj na wizażu dobrych kilka osób w tym typie poznałam ![]() ![]() Fuksjo, ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() W biżu chętnie bym pobuszowała ![]()
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-21 o 13:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tak miałam z waniliami Sephory. Dla mnie 100 ml to w ogóle pojemność nie do przejścia, a co dopiero 3x100 ml. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Świetny zbiór kolczyków!
![]() |
#1825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1826 |
|
Niestety nie.
![]() isa, dopiero teraz dojrzałam, że kupiłaś ten sam łańcuch H&M, co ja tydzień temu. ![]() ![]()
![]() |
#1827 |
Zakorzenienie
|
sleepy, Angel dziękuję
![]() emuś mi wpadł w oko od razu, więc długo się nie wahałam ![]()
#1828 |
Zakorzenienie
|
Jutro składam zamówienie z Avonu na II termin - do wymaganych 50 zl "troche" mi brakuje
![]() ![]() ![]()
#1829 | ||
czyli Endżi
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Em, Iso - tak teraz o tym łańcuchu rozprawiacie, że mi się go znowu zachciało ![]() Pamiętacie ile kosztował?
pachnę Edytowane przez your Angel Czas edycji: 2009-07-21 o 13:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ---------- Też nie kupiłam go od razu, wypatrzyłam go w GKrak, ale nie kupiłam, a następnym razem jak przyszłam to już nie było. Więc jak pojechałam po wanilie dla Ciebie i zobaczyłam go w M1 to nie wahałam się już. ![]() Tak to często bywa, że jak okazuje się, że możemy już nie zdobyć czegoś, nad czym się zastanawiałyśmy, to od razu się decydujemy. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:09.