![]() |
#1741 |
po prostu Em :)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Czy cena 39,30 zł za żel Cleanance jest ok?
![]()
![]() |
#1742 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Mi też weekend minął rodzinnie, grillowo i imprezowo. mam całe białe spodnie zapaćkane ketchupem! Pewnie się to nie spierze. Dziś przyszło mi parę kosmetyków z wymianki i strasznie popsuły mi licznik! ![]() Doszły jeszcze 3 lakiery, żel do skórek i odżywka no i dalej u mnie rozwija się nałóg zapachowy, bo przybyła mi kolejna flaszeczka. ![]() Ja także czekam na Ziz i jej ślubne zdjęcia ![]() Cytat:
Aktualnie choruję na dobry nawilżacz- LRP Hydraphase XL Riche- jest idealny do mojej skóry. A tak poza tym to nic za specjalnie mnie nie kusi. Jakoś nie wpadłam jeszcze w szał minerałków i kosmetyków z BU czy ZSK. Jakoś mnie do nich nie ciągnie, może dlatego, że lubię ładne opakowania ![]()
![]() |
#1743 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Wracam z wyprzedażowych wojaży. To już chyba ostatnie w tym miesiącu, bo zostałam bez kasy kompletnie ![]() Spłukałam się w Zarze(btw. nowa kolekcja jest boska, wykupiłabym prawie wszystko ![]() Pogrzeszyłam też w SP i wzięłam: - szampon Elseve do włosów z pasemkami - mydło Ziaja Blubel pomarańcza i gruszka(bosko pachnie ![]() - masło do ciała Joanna waniliowe - peeling Perfecta waniliowo pomarańczowy(kolejny świetny zapach ![]() - mleczko po opalaniu Garnier - i Antidral(chcę zobaczyć, czy jest równie dobry jak Etiaxil ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1744 |
Miss Pudernica
|
Witam
![]() Dzień mija mi na pieczeniu chleba. Po tej diecie mam ochotę na tyle dobrych rzeczy, że nie wiem co wybrać ![]() Kliknęłam na all 2 masła Fruttini: jagodowe i waniliowe, a do tego balsam Aquoliny waniliowy z czereśniami. Przyleciała do mnie dzisiaj też szampon Aussie dodający objętości, zobaczymy jak się spisze.
#1745 | ||
Zakorzenienie
|
Dzięki za uratowanei portfela, w taki razie dla mnie on też zbędny
![]() Cytat:
![]() ja myślę, że bardzo ok ![]() ![]() Cytat:
I znów nagrzeszyłam ![]() ![]() ![]() No, i znów jestem bez pieniędzy ![]()
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
To widzę, że nie jestem sama
![]() A wiecie, że w Kaziu w H&M na dole są lakiery do paznokci? ![]() EDIT: Miała któraś z Was Antidral? Przeczytałam właśnie na ulotce, że stosuje się go rano, ale z drugiej strony napisali tam, że może odbarwiać ubrania i teraz nie wiem czy jeśli użyję go na noc tak jak Etiaxil a rano umyję pachy to wtedy będzie skuteczny? ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-07-20 o 16:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#1747 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kupiłam go też Tacie, i jest Z A C H W Y C O N Y. Tata, jak to facet, się mocno poci, a ma też taką pracę, no i pocil się tak, że koszule ciężko było doprać. A teraz nic ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1748 |
Zakorzenienie
|
Bosiaczku w takim razie zrobię tak jak Ty
![]() Ja co prawda Antidral kupiłam raczej z myślą o stopach(bo latem mi się pocą i źle się chodzi w sandałkach czy butach na obcasie, bo mi się stopa ślizga ![]()
#1749 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do stóp to moim zdaniem przesusza strasznie skórę więc lepiej uważać. Dziewczyny, robię w piątek imprezkę dla dziewczyn - będzie grillowanie, co mam podać ? Zbieram wszelkie propozycje ![]()
![]() |
#1750 |
Zakorzenienie
|
Może jakieś kolorowe warzywne szaszłyki z grilla?
![]() ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2009-07-20 o 18:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zakorzenienie
|
O szaszłyczki dobry pomysł
![]() ![]() Dziewczyny podjęłam dziś "trudną" decyzję, ale w końcu musiałam....zabieram się za pisanie mojej pracy licencjackiej ![]() ![]() Tak więc proszę Was o psychiczne wsparcie i baty jeśli będę za długo tutaj przesiadywać ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2009-07-20 o 18:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | ||
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Cytat:
![]() Ja też bez kasy ![]() ![]() Cytat:
Jestem dokładnie w takiej samej sytuacji co Ty. Do września muszę napisać tą cholerną, ciągnącą się za mną, pracę. Ale żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce ![]() Trzymam za Ciebie kciuki. Wykończyłam dziś żel pod prysznic, balsam i maseczkę ![]()
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-07-20 o 19:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
Oh, to wielka szkoda, coś tej naszej zizou nie po drodze do wizażanek
![]()
#1754 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam z Zosia kontakt i zapewniam ze jesli bedzie mogla i chciala cos napisac to to zrobi. ![]()
![]() |
#1755 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Vibesko: może oscypek ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-07-20 o 19:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1756 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moż ecukinię albo jakiegoś bakłażana? Ja kiedyś grillowałam morele- jak dżemik na ciepło, rewelacja ![]() jabłka z cynamonem, hmm nie wiem, może poszukaj po blogach? Cytat:
![]() Ja dziś jeszcze nic nie wykończyłam, porolniczę się trochę to może coś wyrzucę pustego ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1757 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1758 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zacytowalam Twoj post gdyz jako ostatni odnosil sie do Zosi a ona sama prosila mnie abym na niego odpisala ,gdyz od dowiedziala sie ( nie ,nie ode mnie ![]() Spelnilam wiec tylko prosbe Zosi i po to tu wpadlam ,absolutnie nie po to zeby sie kłocic czy cos komus zarzucac. Milego wieczoru ![]()
Se spánky z břidlicových střech se zády rtutě na oknech, páry z broušenýho skla, se stehny váhy, tě každej zná, tě každej zná, tě každej zná a když Tě ochutná, ví, že víš, že... Edytowane przez gayenka Czas edycji: 2009-07-20 o 20:02 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Spełniając prośbę Zosi spełnij i moją - nie wpadaj tu prosze jak po ogień od razu z pouczeniem do mnie, po tak długiej nieobecności wypadałoby powiedzieć chociaż "Dzień dobry" ![]() ![]() Miłego wieczoru ![]() ![]()
Enough optimism to sustain hope and enough pessimism to motivate concern. Edytowane przez madziarra Czas edycji: 2009-07-20 o 20:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1760 | ||
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, wpadam się przywitać bo ostatnio was zaniedbałam
![]() ![]() ![]() Kosmetycznie nie grzeszę, bo nie mam kiedy ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() A może po prostu żadnego ślubu nie było... tak sobie tylko głośno myślę.
![]() |
#1761 |
Zakorzenienie
|
Witam.
![]() Od jakiegoś czasu podczytuje cichaczem wątek aż wreszcie postanowiłam się odezwać. Przyjmujecie jeszcze nowe NK czy to raczej zamknięte grono? |
![]() ![]() |
![]() |
#1762 | |
Miss Pudernica
|
Razem z mamą zafundowałyśmy sobie wizytę u dietetyka. Żeby oczyścić organizm i zgubić z założenia do 5 kg ułożyła nam 8-dniowy program.
- 2 dni je się ziemniaki gotowane na parze, bez żadnych przypraw - kolejne 2 dni ser biały i mleko - 2 dni warzyw i owoców, surowych albo gotowanych na parze - 2 dni kurczak gotowany na parze Można jeść do oporu i codziennie wypijać do 5 l wody mineralnej niegazowanej. Żadnych kaw i herbat. Muszę przyznać, że efekt jest. Straciłam 4 cm z bioder i 3 kg z wagi. Najgorszy był drugi dzień z ziemniakami, ale dało się przeżyć. Mam nadzieję, że trochę przemiana materii mi się poprawi. Cytat:
![]() A jaki temat pracy wybrałaś? Vibesko polecam bardzo prostą potrawę ![]()
![]() |
#1763 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I bardzo proszę o relację z antidralu jak już trochę poużywasz. Ja właśnie zamówiłam duży Etiaxil, wprawdzie na spółkę z mamą, ale to jednak spory wydatek i dobrze by było, gdyby Antidral okazał się tańszym zamiennikiem ![]() Trzymam gorąco kciuki za Twoją pracę, mam nadzieję, że pójdzie Ci szybko i łatwo. Najgorzej przysiąść. Potem już jakoś idzie(piszę to nie z autopsji, ale brat w czerwcu się bronił ![]() Cytat:
No i gratuluję wykończenia tylu kosmetyków! To nie lada wyczyn ![]() Cytat:
![]() No i ciekawa propozycja na kurczaka- jeszcze nie jadłam z pomarańczami ![]() Mam nadzieję, że Zosia jednak do nas powróci, przecież jeżeli nie ma ochoty ujawniać zdjęć to wystarczy tylko powiedzieć(napisać). Oby problemy się szybko rozwiązały.
![]() |
#1764 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1765 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawa ta dieta ![]()
![]() |
#1766 |
Zakorzenienie
|
antee, ciekawa sprawa, powodzenia w "misji"
![]() Zawsez starałam się być bezstronna. W ostatnim zamieszaniu z Gayenką napisałam co myślę szczerze, i nawet nie stałam po jej stronie, starałam się żeby to było w miare obiektywne, bez aluzji, domysłow, złośliwości (mogę to wyszukać jeśli ktoś sobie życzy). I teraz też zrobię tak samo: wg mnie gayenka nie odniosła się w zadnym słowie personalnie pouczając madziarrę ![]() ![]() Życzę wszystkim spokojnej nocy ![]()
#1767 | |
po prostu Em :)
|
Uwielbiam je.
![]() W eskulapie. ![]() Cytat:
Wiadomo, że to wątek społecznościowy. Czasem po prostu chcemy przez jakiś czas nie gadać o tym co u nas i tyle.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Również życzę spokojnej nocy wszystkim ![]()
![]() |
#1769 |
Zadomowienie
|
Pewnie i można, ale zazwyczaj piszę szczerze, co myślę. Jak każdy na forum mam prawo do własnego zdania. Zresztą takie przemyślenia mam nie tylko ja, jak się okazuje, ale to już sprawa indywidualna osób zainteresowanych.
#1770 | |
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Misja już zakończona, teraz została jej trudniejsza część ![]() ![]() Co do powstałej sprawy. Jeżeli ziz nie chce to niech nie pokazuje zdjęć, zachowa anonimowość. Sytuacja wynikła być może z tego, że już wiele razy miały być zdjęcia i powtarza się to. Cóż, wystarczyłoby po prostu nie wspominać o takich rzeczach, jak się nie chce ich poźniej ujawniać i tyle. Przecież my nikogo nie zmuszamy, a zawsze jeżeli możemy to staramy się pomóc i wsparcia udzielimy, dlatego ziz wracaj do nas ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:59.