Offtopowe zapuszczanie cz IV. - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-08-29, 08:39   #1801
Anariel
Wtajemniczenie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz IV.

Poczekaj jak sie rozkreca to nie bedzie mozna nadazyc
-Od Lipca 2009 dbam o paznokcie

Anariel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 08:41   #1802
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Słyszałam o przyjmowaniu tego kwasu doustnie, ale o tym to nie wiem...

Sama nie wiem,czy będę kupować w tym roku Effaclar. Dernilan bardzo mi służy

Dymk,a tez mam taka nadzieje. Co prawda, jak powiedziaialam kuzynce,ze chcielibyśmy razem mieszkać na studiach to powiedziała mi, że lepiej od razu wziąć ślub, bo dziecko jak się pojawi to będzie wymówka Taka jest mentalność Polaków. Jak się spotykacie raz na tydzień to nie ma jak się seksic

Spojrzałam na allegro, chyba kupię ten Effaclar Duo, po 18 oczywiście Miałam zaczynac [rzygode z mazidłami, ale to nic

---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:58 ----------

Po prostu wydaje mi się że Effaclar będzie bardziej ekonomiczny.

---------- Dopisano o 08:06 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=13962157

Jest coś o tym nowym Effaclarze.
Dzięki bardzo za linka - zaraz poczytam. Chyba dzisiaj kupię DUO bo w Super Pharm jest promocja za 43zł (bez grosika) jeszcze z małym żelem, a żel bardzo lubię. Coś czuje że sporo kasy tam dzisiaj zostawię
Pobierać się, żeby mieszkać razem albo mieć wymówkę to lekka przesada, ale może warto pomyśleć o zaręczynach - to uświadomi waszym rodzicom, że traktujecie się poważnie i naprawdę chcecie być razem. A może wystarczy szczera rozmowa, uświadomienie im że lepij mieszkać razem niż jeździć do siebie, nocować na waleta itp. Tak czy siak mocno kciuki trzymam

Cytat:
Napisane przez legallybrunette Pokaż wiadomość
dzisiaj moje mierzenie 4,7 czyli mi w tym miesiacu urosly 2 cm Nisim jednak cos dal
Pięknie Gratuluję
Stary 2009-08-29, 08:56   #1803
Anariel
Wtajemniczenie

Dziewczyny ja to jakas lewa jestem... nie umiem korzystac z tej wyszukiwarki Mozecie mi pomoc?
Szukam i na KWC i na forum opini itd na temat elektrycznych szczotek do czyszczenia twarzy, najlepiej takich ladowalnych i... Co powinnam wpisac?

Stary 2009-08-29, 09:14   #1804
dymka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anariel Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja to jakas lewa jestem... nie umiem korzystac z tej wyszukiwarki Mozecie mi pomoc?
Szukam i na KWC i na forum opini itd na temat elektrycznych szczotek do czyszczenia twarzy, najlepiej takich ladowalnych i... Co powinnam wpisac?
Na KWC jest tylko ta: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,2...ft-sensor.html z jedną opinią (za to pozytywną )
a na forum też znaleźć nic nie mogę
Stary 2009-08-29, 09:15   #1805
Anariel
Wtajemniczenie

A to czyli nie jestem taka oferma DZIEKUJE CI BARDZO

Stary 2009-08-29, 09:15   #1806
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez viki1988 Pokaż wiadomość
W sensie ze ja jestem nieprzywoita? Lubię się czasem upić, z imprez wracam zwykle ok. 4 nad ranem, mimo ze zwykle codze spać ok .23 czy nawet o 22.30 taka impreza np. po miesiącu uczenia sie do sesji naprawdę jest zbawienna - w końcu człowiek się może wyluzować...
ja też lubię się porządnie zresetować przynajmniej tak raz w tygodniu już nawet kaca nie miewam
Cytat:
Napisane przez jyyli Pokaż wiadomość
Chcę się zajmować muzyką, ale jeszcze nie wiem, co dokładnie chcę robić Moim marzeniem jest opera, ale to raczej nieosiągalne. Poza tym całkowicie zadowoliłoby mnie śpiewanie w chórkach albo gitara w jakimś kiepskim weselnym zespole No i jak widzę jacy "muzycy" teraz osiągają sukces, to nawet podoba mi się takie wyjście
rozbawił mnie ten tekst o "muzykach" ale to szczera prawda.. mam nadzieję, że nikogo nie urażę, ale naprawdę dziś nie trzeba być wybitnie uzdolnionym żeby zrobić karierę może i ja się tym zajmę?
Cytat:
Hhehhehe ja wlasnie wrocilam z zakupow Moj M mi zrobil mila niespodzianke, kupil mi zestaw kosmetykow Clinique Hihihi ciesze sie jak dziecko Ide czytac co naskrobalyscie
ale Ci dobrze kusisz jak opętana!
Cytat:
Jagoda, ja właśnie tego się boję, ze pojawi się zdanie "my płacimy za mieszkanie, więc na razie razem nie bedziecie mieszkać" w ustach rodziców.
macie jeszcze czas na wspólne mieszkanie uwierz mi, że to nie tylko miłe spędzanie czasu razem, ale też masa obowiązków.. ja na 2gim roku studiów mieszkałam z moim Tż i to była szkoła życia. dodam, że w tym czasie rąbałam w klubie jako barmanka i studiowałam dziennie. doszły do tego codzienne obiady, sprzątanie, zakupy.. teraz nie mieszkamy razem, bo Tż był 8 miesięcy za granicą i ja wróciłam do rodziców nie ma to jak u mamy ponowne zamieszkanie razem planujemy na przyszły rok.. ale mi się wcale nie śpieszy
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
To bardzo fajnie się masz, tyle zakupów. Ja też w ostatnim czasie bardzo dużo wydaje na kosmetki. A mam jescze tyle do wypróbowania
ja przede wszystkim na włosy wydaję masę kasy no i ciuchy są moją zdecydowaną słabością ostatnio trafiłam na ekstra wyprzedaże w Monaga i Solange i się obkupiłam jak szalona..
Cytat:
Napisane przez Magdzia94 Pokaż wiadomość
Wyprzedzi wszytskie dziewczyny bo zadna nie aczynała chyba od takich krótkich.
A swoją droga to cos śpiochy dzisiaj są bo tak mało osób pisze
wyprzedzi, wyprzedzi

już nie śpię, ale że jako jestem u Tż-a to musiałam trochę odczekać zanim wbiłam na wizaż, bo by było, że wizaż najważniejszy...
Cytat:
ja w ogóle pierwsze słyszę o takiej szczotce
ale na Twoim miejscu poszukałabym w google jak się taka szczota może nazywać i wtedy w wyszukiwarkę na KWC wrzucisz już odpowiednią nazwę

matko z córką... się nabazgrałam
Stary 2009-08-29, 09:18   #1807
Anariel
Wtajemniczenie

Dzieki

Stary 2009-08-29, 09:30   #1808
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zmyje, ale wystarczy np 2 razy w tygodniu umyć włosy szamponem z SLS. Ja tak robię, myję bbabydream na codzien, nakłądam silikony-znaczy serum na końce, a dwa razy w tygodniu myje szanmponem z sls.
dziękuje za rozjasnienie

Cytat:
Ale miałam piękny dzień dziś. Pół dnia z TŻ spędziłam, a teraz tak tęsknie, że chyba aż pójde spać. Jak ja chciałabym już z nim mieszkać..
ja ze swoim juz mieszkam, powiem tylko ze jest zupelnie inaczej niz jak widzielismy sie tylko w weekendy i mimo wszystko odkrylam w nim nowe cechy, których nie bylam w stanie odkryc żyjac na odległosc
jednak mimo wszystko nie żałuje ze mieszkamy razem - wciąz sie poznajemy

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 09:49   #1809
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Jagoda, ja właśnie tego się boję, ze pojawi się zdanie "my płacimy za mieszkanie, więc na razie razem nie bedziecie mieszkać" w ustach rodziców.
Tzn. ja uważam, że jak już miałabym mieszkać z TŻ, to musielibyśmy pracować, mieć własne dochody...a nie bawić się w dom na koszt rodziców. TŻ uważa, że zaręczyny dopiero, gdy będzie zarabiał itd. bo, żeby mieć rodzinę to trzeba mieć ją za co utrzymać, a nie wszystko robić na ''hura''. Wiadomo, że rodzice powinni pomagać w jakiś tam stopniu.
Wiadomo, że marzę o pierścionku, jak każda dziewczyna pewnie TŻ powiedział, że póki co, zamiast pierścionka będzie mi kupował kolczyki, bo je uwielbiam

Cytat:

Sama nie wiem,czy będę kupować w tym roku Effaclar. Dernilan bardzo mi służy

Dymk,a tez mam taka nadzieje. Co prawda, jak powiedziaialam kuzynce,ze chcielibyśmy razem mieszkać na studiach to powiedziała mi, że lepiej od razu wziąć ślub, bo dziecko jak się pojawi to będzie wymówka Taka jest mentalność Polaków. Jak się spotykacie raz na tydzień to nie ma jak się seksic
ten Dernilan nadaje się do likwidacji zaskórników ?

a kuzynka...ile ma lat?

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 09:50   #1810
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
Napisane przez blondyna789 Pokaż wiadomość
rozbawił mnie ten tekst o "muzykach" ale to szczera prawda.. mam nadzieję, że nikogo nie urażę, ale naprawdę dziś nie trzeba być wybitnie uzdolnionym żeby zrobić karierę może i ja się tym zajmę?
Masz blond włosy, w tym kraju i tych czasach więcej nie trzeba Opcjonalnie sztuczny biust

Cytat:
już nie śpię, ale że jako jestem u Tż-a to musiałam trochę odczekać zanim wbiłam na wizaż, bo by było, że wizaż najważniejszy...
Haha jak ja byłam z moim ex, to jak do niego przychodziłam, to pierwsze co robiłam, to siadałam do kompa i wchodziłam na Wizaż

http://www.uniteddogs.com/stopkillingdogs/
jyyli jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 09:54   #1811
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Masz blond włosy, w tym kraju i tych czasach więcej nie trzeba Opcjonalnie sztuczny biust
no fakt ale jedną Dodzię już mamy, to może zostanę przy swoim A... tak dla kontrastu ale swoją drogą to naprawdę straszne, że w szoł biznesie wystarczy tylko wyglądać jako tako i już z górki śpiewać nie trza umieć.. komputerowo podrasują
Stary 2009-08-29, 10:03   #1812
motylek1007
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jagoda90 Pokaż wiadomość
Wiadomo, że marzę o pierścionku, jak każda dziewczyna pewnie TŻ powiedział, że póki co, zamiast pierścionka będzie mi kupował kolczyki, bo je uwielbiam

milutko

[*] 11.09.2012
jeszcze się kiedyś spotkamy...
motylek1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 10:40   #1813
Soleilka
Zakorzenienie

Ooo jak miło, że jest taki wątek Strasznie szybko rosną Wam te włoski, ja póki co próbowałam tylko na olejek rycynowy przyspieszyć, ale włosy stały się tylko tłuste :/ I używam go teraz tylko do brwi (które ładnie się świecą po nim). Jak tylko znajde miarke jakąś to Wam się pochwalę długością

Bloguję
Soleilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 10:46   #1814
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
no fakt ale jedną Dodzię już mamy, to może zostanę przy swoim A... tak dla kontrastu ale swoją drogą to naprawdę straszne, że w szoł biznesie wystarczy tylko wyglądać jako tako i już z górki śpiewać nie trza umieć.. komputerowo podrasują
Oj tak, a w tej chwili chyba każdy jest efektem dobrych programów do obróbki dźwięku. Myślałam, że taka jedna Ewa Farna ma ładny głos naprawdę, a usłyszałam na jakimś festiwalu, jak przez nos wydziera się do mikrofonu zamiast śpiewać Od tej pory nie oglądam takich rzeczy
A najlepsze jest to, że te gwiazdeczki obrabiają prawdziwi muzycy

Cytat:
Napisane przez Soleilka Pokaż wiadomość
Ooo jak miło, że jest taki wątek Strasznie szybko rosną Wam te włoski, ja póki co próbowałam tylko na olejek rycynowy przyspieszyć, ale włosy stały się tylko tłuste :/ I używam go teraz tylko do brwi (które ładnie się świecą po nim). Jak tylko znajde miarke jakąś to Wam się pochwalę długością
Witamy
Pochwal się długością a najlepiej zrób zdjęcie włosów

Stary 2009-08-29, 10:49   #1815
astra85
Zakorzenienie

witam,jak zwykl pare nowych stron a nie bylo mnie ood wczorakjszego popoludnia,juz przeczytałam.wczoraj tak sie zle czulam na zmiane pogody bo wczoraj upal a dzis pada i pochmurno
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-29, 11:00   #1816
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Oj tak, a w tej chwili chyba każdy jest efektem dobrych programów do obróbki dźwięku. Myślałam, że taka jedna Ewa Farna ma ładny głos naprawdę, a usłyszałam na jakimś festiwalu, jak przez nos wydziera się do mikrofonu zamiast śpiewać Od tej pory nie oglądam takich rzeczy
A najlepsze jest to, że te gwiazdeczki obrabiają prawdziwi muzycy
ja już 100lat nie oglądałam żadnych festiwali po prostu nie chce mi się, strata czasu na oglądanie lansery takiego feela np
Cytat:
Napisane przez astra85 Pokaż wiadomość
witam,jak zwykl pare nowych stron a nie bylo mnie ood wczorakjszego popoludnia,juz przeczytałam.wczoraj tak sie zle czulam na zmiane pogody bo wczoraj upal a dzis pada i pochmurno
mnie wczoraj cały dzień łeb bolał. u mnie dziś nie pada, ale myślę, że to kwestia czasu jest jakieś 17 stopni, ale to akurat miła odmiana od ciągłych upałów

dziewczyny, rozmawiałyśmy tutaj kiedyś nt pocenia się (nadmiernego). macie może jakiś super antyperspirant, który to w pewnym stopniu eliminuje? ja używam Etaixilu na noc (niestety niesystematycznie), ale i tak się pocę jak opętana. we wtorek startuję do pracy i nie chciałabym mieć wielkich plam pod pachami dajcie znać

dobra, teraz zmykam farbować mój big odrost bo wstyd..
Stary 2009-08-29, 11:02   #1817
Chatul
ma zielone pojęcie

Ech, właśnie sobie przeglądam ofertę Yves Rocher i się wściekam. Bo dostałam masę tych kuponów promocyjnych i jeszcze mam 35% zniżkę na dowolny produkt z racji wyrobienia sobie u nich karty stalego klienta, ale wszystko ważne do 31 sierpnia ;/
A jak już coś mi się spodobało to z serii "stała cena" czyli i tak bonów nie wykorzystam- tj, dostanę tylko dodatkową pieczątkę na kartę. I się zastanawiam co mam zrobić. Bo wiem, że te bony to trochę chwyt marketingowy, a z drugiej strony zniżka momentami jest dość spora jak dla mnie.

Cytat:
To prawda, każdy niech sobie robi co chce, dopóki nie szkodzi innym. Ale akurat ci z mojej klasy szkodzą mi tak, że uprzykrzają i tak paskudną szkołę Poza tym trochę żal tego, że niektórzy marnują sobie życia przesadzając w tą albo drugą stronę. Zawsze trzeba znaleźć złoty środek
Nie no, aurea mediocritas jest jak najbardziej wskazana (; Ale niech sobie robią co chcą, to jeszcze nie jest najgorsze. Oby szybko zauważyli, że sobie marnują życie (; Ale może się okazać, że wcale nie marnują. Ja wiem, że będę starała się mieć zawód, który wcale nie jest dla mnie bardzo przyjemny, ale ze względów ideologicznych i finansowych chcę go mieć. Albo postaram się o inny zawód, który jest miły pod względem godzin pracy.

Cytat:
dziewczyny, rozmawiałyśmy tutaj kiedyś nt pocenia się (nadmiernego). macie może jakiś super antyperspirant, który to w pewnym stopniu eliminuje? ja używam Etaixilu na noc (niestety niesystematycznie), ale i tak się pocę jak opętana. we wtorek startuję do pracy i nie chciałabym mieć wielkich plam pod pachami dajcie znać
Ja sobie chwalę z aptecznych Etiaxil i Iwostin.
Z drogeryjnych lubię zielony dezodorant firmy Forte Sweden, ale od jakiegoś czasu go nigdzie nie widzę. Fajny też jest antyperspirant w kulce Yves Rocher.

Polecam też picie szałwii ^^

Edytowane przez Chatul
Czas edycji: 2009-08-29 o 11:05 Powód: dopisek
Chatul jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 11:04   #1818
jyyli
Zakorzenienie

GG do jyyli

Cytat:
U mnie też pada, a za godzinę jadę do cioci na grilla Ale i tak zdecydowanie wolę taką pogodę od upału i prażącego słońca.

Stary 2009-08-29, 11:22   #1819
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Ja wczoraj się tragicznie czułam, tak mnie głowa bolała i niedobrze mi było, dzisiaj już lepiej chociaż pogoda podobna do wczorajszej też gorąco
Przyszedł mi wczoraj podkład z allegro, szybko bardzo we wtorek wpłaciłam kase a w czwartek dostałam

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-08-29, 11:44   #1820
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja wczoraj się tragicznie czułam, tak mnie głowa bolała i niedobrze mi było, dzisiaj już lepiej chociaż pogoda podobna do wczorajszej też gorąco
Przyszedł mi wczoraj podkład z allegro, szybko bardzo we wtorek wpłaciłam kase a w czwartek dostałam
widać wczoraj taka pogoda była wszystkich łebki bolały

ja też jadę dziś na grilla, właśnie Tż mnie uświadomił
Stary 2009-08-29, 12:16   #1821
viki1988
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dymka Pokaż wiadomość
Oj Viki - źle mnie zrozumiałaś, sama piszesz że czasem. Mi też się czasem zdarza wrócić nad ranem - to w końcu młodość i kiedy mamy szaleć jak nie teraz.
Ja sama jutro organizuję imprezę na działce i pewnie nie będę spać całą noc. Raczej chodzi o to, by imprezy, picie, ćpanie nie stały się sensem życia. Poza tym myślę że aż nieprzyzwoicie przyzwoita
Słusznie jak ktos tak zaczyna do tego podchodzić to nie za dobrze to wróży na przyszłość, mój ex miał mały problem w tym temacie
Cytat:
Magdzia94 ja to w sumie nie wiem co mi sie stalo Zawsze sie interesowalam kosmetykami, nowinkami itd ale nigdy nie kupowalam bo szkoda mi bylo kasy a teraz...
E tam jak się ma fundusze to fajnie jest coś sobie kupić od czasu do czasu
Cytat:
ja też lubię się porządnie zresetować przynajmniej tak raz w tygodniu już nawet kaca nie miewam
Czemu nie miewasz? ja też tak chce ja nie mam jak zjem coś słonego przed snem
Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Ja sobie chwalę z aptecznych Etiaxil i Iwostin.
Z drogeryjnych lubię zielony dezodorant firmy Forte Sweden, ale od jakiegoś czasu go nigdzie nie widzę. Fajny też jest antyperspirant w kulce Yves Rocher.
Rozwiniesz się trochę apropos tego Iwostinu? Bo nabyłam go 3 dni temu i jestem ciekawa opinii... mi , jak narazie, podoba się zapach - taki cukierkowy
Stary 2009-08-29, 12:21   #1822
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu nie miewasz? ja też tak chce ja nie mam jak zjem coś słonego przed snem

Rozwiniesz się trochę apropos tego Iwostinu? Bo nabyłam go 3 dni temu i jestem ciekawa opinii... mi , jak narazie, podoba się zapach - taki cukierkowy
nie wiem czemu nie miewam piję odpowiednią ilość widocznie

który masz Iwostin? bo jest kilka rodzajów

ja chcę kupić ten: http://www.iwostin.pl/products.php?id=115

Edytowane przez blondyna789
Czas edycji: 2009-08-29 o 12:24
blondyna789 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 12:29   #1823
vinga9669
Raczkowanie

Cześć Dziewczyny
Czytam Wasze posty już od jakiegoś czasu i mam do Was pytanie.
Chciałabym zamówić Vatikę, oto link: http://allegro.pl/item726908581_vati..._wliczona.html
Jedna rzecz nie daje mi spokoju. Po lewej stronie, tam gdzie jest "Transport i płatność" jest napisane: "Nie zgadzam się na wysłanie przedmiotu za granicę". Czy to oznacza, że nie mogę złożyć zamówienia, ponieważ nie przyślą mi tego do Polski?
vinga9669 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 12:39   #1824
Aniaaa PlayMate
Zakorzenienie

Legally gratuluję takiego porostu!
Stary 2009-08-29, 12:42   #1825
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vinga9669 Pokaż wiadomość
Cześć Dziewczyny
Czytam Wasze posty już od jakiegoś czasu i mam do Was pytanie.
Chciałabym zamówić Vatikę, oto link: http://allegro.pl/item726908581_vati..._wliczona.html
Jedna rzecz nie daje mi spokoju. Po lewej stronie, tam gdzie jest "Transport i płatność" jest napisane: "Nie zgadzam się na wysłanie przedmiotu za granicę". Czy to oznacza, że nie mogę złożyć zamówienia, ponieważ nie przyślą mi tego do Polski?
myślę, że najlepiej będzie jak zadasz pytanie sprzedającemu jest tam taka opcja i po prostu on Ci odpowie rzetelnie co i jak... tak to możemy sobie gdybać
Stary 2009-08-29, 12:43   #1826
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Rozwiniesz się trochę a propos tego Iwostinu? Bo nabyłam go 3 dni temu i jestem ciekawa opinii... mi , jak narazie, podoba się zapach - taki cukierkowy
Jak mam rozwinąć? Napisałam poprzednio, że mi służy Wiadomo, nic nie wyeliminuje całkowicie pocenia się. I nadal się po nim pocę, czuję to. Ale za to jest zero śladów na ubrania. A same spocone pachy jak powieje wiatr to fajne są Taki chłodek
Jak działa na zapachy potu to nie wiem, bo ja po prostu "moknę" pod pachami, ale woni żadnej nie ma mój pot.

Cytat:
który masz Iwostin? bo jest kilka rodzajów

ja chcę kupić ten: http://www.iwostin.pl/products.php?id=115
Ja mam trójaktywny antyperspirant o przedłużonym działaniu
Ale nazwa xD
Stary 2009-08-29, 12:45   #1827
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
Jak mam rozwinąć? Napisałam poprzednio, że mi służy Wiadomo, nic nie wyeliminuje całkowicie pocenia się. I nadal się po nim pocę, czuję to. Ale za to jest zero śladów na ubrania. A same spocone pachy jak powieje wiatr to fajne są Taki chłodek
Jak działa na zapachy potu to nie wiem, bo ja po prostu "moknę" pod pachami, ale woni żadnej nie ma mój pot.

Ja mam trójaktywny antyperspirant o przedłużonym działaniu
Ale nazwa xD
chyba skoczę zaraz do apteki i się w taki zaopatrzę zastanawiam się nad tym w kremie dla ludzi o nadmiernej potliwości
moim problemem są właśnie "mega zacieki" pod pachami.. czasami potrafię się tak spocić, że aż jestem mokra do cycków

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-29, 12:56   #1828
astra85
Zakorzenienie

dla mnie bardzo dobry jest niebieski Iwostin
astra85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 13:02   #1829
Jagoda90
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motylek1007 Pokaż wiadomość
milutko

Cytat:

osobiście używam Antidralu i sobie chwalę

zmykam się szykować, bo idę na koncert
Miłego dnia

Jagoda90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-08-29, 13:03   #1830
blondyna789
Zakorzenienie

Cytat:
dla mnie bardzo dobry jest niebieski Iwostin
czyli który? na stronie Iwostinu prawie wszystkie są niebieskie

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości