|
|
#1801 | |||||||
|
Zadomowienie
|
<33
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Bardzo się cieszę, że ktoś mnie docenia, to mobilizuje moim wrogiem nie jest świat zewnętrzny, lecz ja sama czuję, że w moim ciele zagnieździła się jakaś obca istota
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-09-09 o 16:05 |
|||||||
|
|
|
#1802 |
|
xoxo
|
Dot.: Wasze opisy gg - część XII
Dziękuje za wszystkie pochwały
![]() ______________________ Paląc na stosie, zaniechane marzenia.. Człowiek, który nie potafi jechac po bandzie i kurczowo trzyma się poręczy zawsze spadnie, bo nie potrafi sobie bez niej poradzic. Tak samo jest w przypadku przyjaciół, oni nie zawsze będą dlatego trzeba się nauczyc bez nich życ. Nasze drugie spotkanie. Bóg, ja i nasze sprawy. - Przychodzę drugi raz żeby Cię zabrać tam do lepszego świata. Już czas. - Proszę jeszcze nie. - A kiedy w takim razie? - Tak jak mówiłam wcześniej, aż się zakocham. Obiecaj, że poczekasz. Obiecujesz? Nigdy nie czułam się taka szczęśliwa. Sięgam raju. Wyciągam ręce i dotykam chmur. Ten poziom szaleństwa to szlak dla zawodowców. A to wszystko dzięki naszej miłości. To zupełnie nowy etap. Bez powrotów do przeszłości, bez żalu, smutku i złości. Noc się nie kończy, owijam się do snu Twoimi ramionami,dotykasz rzęsami mojej skóry. Powolne odpływanie w sen.. W życiu,które nazywamy "teatrem" jesteśmy marionetkami,za których sznurki pociąga los...I jeszcze jakby było mało,to on pisze scenariusze. "Inni mają gorzej" to dla mnie najbardziej przemawiający argument, żeby w obliczu DUŻYCH PROBLEMÓW, po prostu się uśmiechnąć. Miłość i nienawiść, dwa ambiwalentne uczucia, które w gruncie rzeczy mogą pomóc w osiągnięciu tych samych celów. Dzieci dostały od Boga beztroskę. Od szatana - bezbronność. Jedyne czego chciała, to mieć kogoś. kto usiadłby z nią pod rozgwieżdżonym niebem i nic więcej... tylko żeby popatrzył w jej oczy i powiedział: Jesteś jedyną, jesteś tą, której szukałem... Mogłabym poczekać na Ciebie jak dziura w bucie czeka na załatanie Mogłabym poczekać na Ciebie ale co by to dało oprócz tego, że zostałabym zraniona?
|
#1803 |
|
Wtajemniczenie
|
Zastanawiam się co zrobiłbyś gdybym przestała nagle się odzywać? Pisać, dzwonić. Powiedziałbyś że przestałam istnieć? Czyżbyś był moim ideałem?
|
#1804 |
|
Gość
|
Mogę się przenieść w inny wymiar kotku razem z Tobą.
|
|
|
|
#1805 |
|
Zakorzenienie
|
nasze wszystkie rozmowy prowadzą do jasnych konkluzji, cierpkich wniosków i wieczornych wątpliwości.
tak ciężko mówić o uczuciach. co dopiero o nich zapomnieć. spróbujemy już nigdy nie szukać rozwiązania dla splecionych dłoni. |
|
|
|
#1806 |
|
BAN stały
|
Ona tu a on tam , krucha miłość między nimi ..
Tylko listy pachnął Tobą . Oto są światy dwa które odnalazły się <3 Resztki serc . Rozbitkowie z różnych wysp . |
|
|
|
#1807 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest mi tak baaardzo miło Dziękuję! Cytat:
Powyższe kradnę ![]() Cytat:
![]() Heh a ostatnio czułam się taka.. beznadziejna w opisowych sprawach I to przez tak świetne osoby ... i wśród takich niesamowitych osób .. A te wyżej zbieram ! ![]() _________________________ ___ a dziś bardziej wesoło ![]() Nasza rozmowa? Uśmiechy i spojrzenia. Do szczęścia mi wiele nie potrzeba … A dziś znowu się minęliśmy . Jeden uśmiech, jedno spojrzenie.. a w życiu jakby piękniej! Jeszcze się nie znamy, JESZCZE ;> Słucham głośnej muzyki i skaczę z radości ! Dziś jakby piękniejszy dzień, prawda? Nareszcie zaświeciło słońce dla mojej duszy!
"-Spieszyłem się na operacje. powiedziałaś, ze zobaczymy się później. wtedy pochyliłaś się, położyłaś mi rękę na piersi i pocałowałaś mnie. lekko. szybko. jakbyśmy mieli robić to codziennie przez resztę naszego życia. potem wróciłaś do gazety, a ja wyszedłem. wtedy ostatni raz się pocałowaliśmy."
|
|||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1808 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1809 |
|
Raczkowanie
|
cherriies- tutaj nie chodzi właśnie że piszemy co nam się podoba. Tutaj się dodaje opisy, a nie jakieś prywatne wiadomości. A jak dziewczyny Cię proszą o coś to nie atakuj ich, bo przykro mi bardzo ale to one maja rację a nie Ty. Nie chcemy tu kłótni i kolejnych problemów więc bardzo Cię proszę ogranicz się do tego, co jest tematem tego forum i nie siej zamętu. I własnie przez takie dziewczyny jak Ty są tu potem problemy
hotiie, ciiri- macie rację i popieram Was w 100% _________________________ _________________________ __________________ bez off * Jestem kłębkiem nici po której trafisz do mego serca. * Przy Tobie nawet słońce traci blask i ptaki fałszują.
|
#1810 |
|
Rozeznanie
|
Drift - <33 miło.
Iść na łąkę i zerwać bukiet wspomnień.
Edytowane przez xDJakJaCieLubiexD Czas edycji: 2009-09-09 o 16:23 |
|
|
|
#1811 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Blisko Ciebie wciąż < 3 |
|
|
|
|
#1812 |
|
Rozeznanie
|
ta pani słynie z tego,
że kocha wciąz jednego, lecz skutkiem lekkiego sumienia ten jeden wciąż się zmienia. cnota z okazją razem noc przespały, cnoty nie było,kiedy rano wstały. nigdy męża nie zdradziła, bo nigdy mu wierną nie była. mam niewątpliwą ochotę, na twą wątpliwą cnotę. nie dbaj,pano,o opinię, byleś zachowała linię.
|
|
#1813 | ||
|
xoxo
|
Cytat:
Cytat:
![]() a pisanie że zapraszasz kogoś na obiadek jest niedostosowaniem się do regulaminu gdyż tutaj piszemy opisy na gg a nie jakieś gadki szmatki prowadzimy ![]() i koniec tej dyskusji ___________________ I chociaż los stale swą nogę podkłada. Upadamy, ale wstajemy i idziemy dalej przez życie. - Byłam zaślepioną idiotką , która wierzyła , że jest szczęśliwa . - Teraz przejrzałaś na oczy... i to uczyniło Cię nieszczęśliwą . Powiedz mi .. co jest lepsze ? - NIC NIE JEST LEPSZE . Boję się ludzi, którzy nie zadają pytań, nie mają wątpliwości... Są w istocie bardziej głupi niż mogą to pojąć... bez grosza w kieszeni. nie stać mnie na nic. jedynie na krok do przodu bez odwracania się za siebie.
|
|
#1814 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
I tak dziewczyny, wiem, że od zwracania uwagi jest PW. Ale nie mam na to zbyt wiele czasu, zapowiada mi się niezłe kucie dzisiaj. Pokornie proszę o wybaczenie. Meniusia4, LoveISshit RobCoChcesz Drift - dziękuje księżniczki <3 _______ 1. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie. Zaginęła miłość.! 2. Bo boję się, że kiedy odejdziesz, zapomnę ile masz piegów na lewym policzku. 3. Czuję się, jakby ktoś mi włożył palce do głowy i zaczął nim kręcić. 4. -Kiedy ostatni raz płakałaś ze szczęścia? -Kiedy kardiochirurg powiedział, że jednak mam serce. 5. Siedem kostek cukru - za mało słodkie. Jeden Twój pocałunek: lukru starczy na rok. 6. Brodzę w krwi naszej pierwszej miłości. Zabiłeś ją brutalnie. 7. Powykręcane nóżki, oczka przekrwione, policzki rozpalone... Nasza miłość jest chora. 8. Wciąż trzymam Twoje kapcie pod łóżkiem. 9. -Czego nauczyła Cię miłość? -Że mam zmywać naczynia po sobie i nie zamiatać pod dywan. 10. Jesteś jak pączek bez dżemu. 11. Ta łania biega zbyt szybko byś mógł ją dogonić, tygrysku. 12. Kolorowe sny, szara rzeczywistość. Edytowane przez papergirl Czas edycji: 2009-09-09 o 16:34 |
|||
|
|
|
#1815 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Gadki szmatki jak to napisałaś może prowadzisz Ty ze swoimi koleżaneczkami . A poza tym o co szum ? Jakbym miała pisać ile rzeczy mi się tu nie podoba .. ^ I powtarzam , dodaje te cholerne opisy i nikomu nic do tego co pisze jeszcze ! Nie czytać i już . Pf . Podrasujesz mój świat ? |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1816 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny z tego co widze chyba lepiej będzie jak zlekcewazymy panią cherriies, bo tylko wątek się zaśmieca niepotrzebna dyskusją z osobą, która i tak nie zrozumie co się do niej mówi. Szkoda nerwów panienki
![]() Zakończmy to, zanim znowu rozpęta sie burza... * Tak słodko śnić o Tobie... * Jesteś mój choć nadal wolny, bo na tym polega miłość
|
#1817 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przez brązową słomkę. Po chwili pękały na Podłodze bańki
|
|
#1818 |
|
Raczkowanie
|
^masz w sobie coś co sprawia że Ci nigdy nie odmawiam.
^przekupiłam Twojego Anioła Stróża.. teraz ja Cię będę pilnować ![]() ^Lubiła na Niego patrzeć.. lubiła gdy On patrzył na Nią. ^zasypiam w Twoim swetrze.. chcę pachnieć Tobą cała. ^ -On Cię kocha. - no i co z tego? -i Ty Go pokochaj.. - nie, ja już kiedyś kochałam. Drugi raz nie popełnię tego błędu! ^ - odchodzisz? - nie.. - więc co robisz? - czekam aż pójdziesz ze mną ;* ^pijana szczęściem.. dolewaj mi więcej i nie pozwól wytrzeźwieć. Kocham Wasze opisy! ) i okradam aż mi wstyd ;**
|
|
|
|
#1819 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To działa w dwie strony . Wy nie jesteście kumate bo nie czaicie co mówię . Więc staram się nie używać wulgaryzmów , i uwierzcie że to jest w waszym przypadku trudne , bo wszystkie panny które mnie denerwują mają przyjemność usłyszeć moje piękne słownictwo ^ będę robić co chcę , [ powtarzam ponownie ] i nie zwracać uwagi na Wasze chore komentarze bądź uwagi . Żegnam . - Nie wiem czy wiesz czym jest miłość . - A jak nie wiem ? - To źle ale , mogę Ci pokazać . - A nie możesz powiedzieć ? - Mogę , ale miłość to nie tylko słowo ale i czyn . |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zalecam to WSZYSTKIM udzielającym się tutaj _________________________ _________________ Cześć, chce Cie zjeść!
![]()
|
|
#1821 |
|
Raczkowanie
|
# Myślę jak przestać myśleć o Tobie.
# Ktoś kto dla byle przygody rujnuje miłość, zachowuje się jak człowiek, który upuścił z mostu do wody portfel z całym swoim zapasem pieniędzy po to, żeby podnieść dziesięć groszy. # Życie jest piękne, a potem idzie się do szkoły # Rozłąka osłabia marne uczucie, a wzmaga wielkie, jak wiatr gasi świecę, a rozpala ogień. # Belladonna-po włosku : piekna kobieta. W innych językach nazwa śilnej trucizny. # Moja żona zawsze wydawała mi się niedojrzała. Gdy brałem kąpiel wchodziła mi do wanny i topiła moje statki. ![]() # Patrzy na nią nie widząc jej mokrych rzęs
|
#1822 |
|
Konto usunięte
|
ona je kolejną kremówkę. bo kazał się jej odchudzać. kupiła ciastka.
i wydłubuje rodzynki. on nie lubi rodzynków. - a on mnie kocha. - skąd wiesz.? - bo zjadł moją przypaloną jajecznicę. - zadzwonił do mnie.! - i co powiedział.? - sorry, to pomyłka. |
|
|
|
#1823 |
|
Rozeznanie
|
Drift - dziękuję i nie mam zamiaru stąd uciekać, szkoła? pff nie zając
![]() tak bardzo byłeś mi potrzebny, tak bardzo chciałam być potrzebna Ci, niezbędna tak jak ty mi.. i nadal jesteś moją ulubioną pomyłką, w której nie banalnie uwielbiam się mylić. kochać i nienawidzić jednocześnie. żyjmy chwilą tu powtórek nie ma. muszę stawiać dziecięce kroki póki w pełni nie urosnę. i możesz już zawsze otwierać dla mnie piwo.
|
#1824 | ||
|
Zadomowienie
|
Czyżbym użyła Twojej cudownej twórczości, Słonko ?
Cytat:
Cytat:
Drift - mam nadzieję, że Ty też nie będziesz miała żadnych wymówek, bo ja też nie wyobrażam sobie bez Ciebie tego forum ! **; Plotkaraaa, Papergirl - więcej, więcej, więcej Waszych opisów ! Nadal jestem spragniona, mimo, że ukradłam i to duużo ! CUDOWNIASTE ! ___ Kocham cię kochać. A teraz mój kochany zajmiemy się każdym z osobna dniem z naszej wieczności. - Kim dla Ciebie jestem? - Jak to kim? - No kim? - Cóż.. nie wiem, no jesteś tak PO PROSTU.
|
|
|
#1825 |
|
Raczkowanie
|
Głupota jest też pewnym sposobem używania umysłu ... Napadł mnie dziś cholerny optymizm , i nie chce sie odczepic ^^ "Powietrze pachnie takim samym nonsensem jak wtedy kiedy poznałam Ciebie" I na łące kwiatow , wydeptac ścieszke szczescia .. _________________________ _________________________ _ always be yourself, Toriaa, panna_miodowa, Primadonna, Plotkaraa, Drift , suve, amarai , JednaNaMilion, xDJakJaCieLubiexD papergirl, cheriess, Exstremalna ... I wszystkie inne dziewuchy z opisowego - Jesteście Jedwabisate ^^ hih ;* Najlepsze ; |
|
|
|
#1826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
milooo . Ten chłopak nie ma nawet tyle rozumu co dobry Bóg darował suszonej śliwce. And you can start by saying sorry. Do you feel it in your veins . The poison rushing through? But can't you see it in your heart . I'm still there for you? / Czy czujesz to w swoich żyłach.? Trciznę w nich biegnącą.? Ale czy nie widzisz tego w swoim sercu.? Że ja jestem tu ciągle dla ciebie. The Love That Left You To Die - milosc ktora zostawila Cie na smierc. Don’t look in the mirror the past you don’t wanna see . - Nie należy patrzeć w lustro , przeszłości nie chcesz zobaczyć . While the radio collides to the sound of our heartbeats. - Chociaż radio zderza się z dźwiękiem bicia naszych serc . i'm always here for you. so let me say that i love you . - wiec pozwol mi powiedziec ze cie kocham And your soul for a quick fuck? She's going out to forget they were together . - Ona wyszła żeby zapomnieć że byli razem . We're one mistake from being together . - nasz blad to bycie razem . we can get away with this tonight . I can tell by your eyes what you truly feel . - Mogę wyczytać z twoich oczu co ty naprawde czujesz. ![]() dziewczyny , prosze o opisy , ze czekam az on sie odezwie do mnie na gg , nie wiem co sie stalo ze nagle od naszego spotkanie nie odzywa sie do mnie , unika mnie na gg . ze jest mi strasznie zle i tesknie za rozmowami z nim i chce to wyjasnic a boje sie zrobic sama pierwszy krok , bo nie wiem czy on myslal o ''nas'' w ten sposob wlasnie .
|
|
#1827 | |
|
Raczkowanie
|
Siatkarka18- dziękuję
![]() Cytat:
Ja proponuję zaprzestać, a reszte uwag na profil cherriies ![]() Nudzisz się pod jego ścianą, leżąc na bawełnianych podkoszulkach.
Istniejesz pod nierównym dachem, na księżycach i hebanowych gwiazdach... Więc biorę zapałkę i podpalam włosy. Patrzę jak płonie Ci czaszka i nie dbam, że ujrzałam każde spojrzenia. Tylko pełnie świętą zbrodnię.
|
|
#1828 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję Drift
![]() *Ja szukam Ciebie, Ty szukasz jej. *Wymyśliłam nas, zanim wszystko się potoczyło. Tak na zapas. *Prawie przyjaciel, prawie najbliższy mi. *Bez Ciebie najciszej jest nawet wśród tłumu. *Z radości uginają się kolana, wydłużają rzęsy. *Zabierz wszystko. Ale przypadkiem zostaw mi siebie. *Wychodzę. Pooddychać Tobą. *W mieście ważnych spraw i krótkich miłości.
potrzebuję wielkiego billboardu, komunikatu w 'dzień dobry tvn', napisu na śniegu przed moim domem bo nie dokońca jeszcze wierzę że Go mam. Edytowane przez garfieldo14 Czas edycji: 2009-09-09 o 17:41 |
|
|
|
#1829 |
|
Raczkowanie
|
takich oczu się nie zapomina
takie chwile pamięta się wiecznie.. Cały kraj gnije z sentymentalizmu. To się rozprzestrzenia jak choroba od lat, od pokoleń, i teraz wszystko, czego tkniesz, rozpada ci się pod palcami. nawet nie zauważyłam kiedy przestałam czekać na smsy od ciebie.. Czasami wydaje się, że czyjeś kłopoty są jak woda ciurkająca z niedokręconego kranu. A okazuje się, że tymi kroplami zdążył się napełnić ocean. zawróć póki czas, skoro tak bardzo chcesz być szczęśliwy.. Najpierw ci mówią, że poród nie boli, że to będzie tylko taki nieokreślony rodzaj ciśnienia, co ma się tak do prawdy, jak porównywanie jazdy na rowerze do spadania bez spadochronu. mówiłam, że bez niego nie potrafię żyć czyżbym się myliła? Czasami nachodzą nas myśli, których sami nie rozumiemy. Myśli, które nie są nawet rzeczywiste - nie oddają tego, co czujemy - ale i tak krążą nam po głowie, bo budzą naszą ciekawość.
|
#1830 |
|
Raczkowanie
|
W samochodzie mam Twoje zdjęcie
Na długą drogę... A tak w ogóle To wszystko jest w porządku Naprawdę nie dzieje się nic Wiatr tylko rozwiewa Przeszłość we włosy Jak gdyby nigdy nic
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:49.

<3

Jest mi tak baaardzo miło 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

więcej, więcej, więcej Waszych opisów ! Nadal jestem spragniona, mimo, że ukradłam i to duużo !