![]() |
#1801 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
Mam jeszcze pytanie. Jak jest się w COKu, to czy można porobić zdjęcia różnym produktom, żeby później móc pokazać klientkom itd.? Czy jest zakaz?
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1803 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Wtajemniczenie
|
szczerze mówiąc nie wiem, ale Liderkę znam i była z mojego okręgu (razem chodziłyśmy na prospectingi kiedy próbowałam swoich sił jako Lider) prowadziła biuro okręgowe razem z byłą OMSką nie wiem jak teraz..
proszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja bardzo bym nie chciała aby tak nastąpiło ,mam naprawdę super OMS. Jeżeli by miała awansować i zastąpić Anetę ,to jak najbardziej jestem za... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ciekawe czy rola OMS to taka super ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
proszę bardzo dziewczyny, zrobiłam to z czystą przyjemnością
![]() ashiva no nie wiem może to kwestia gustu, mi ta torebka się podobała za 24,90 (czy jakoś tam) nawet się nie będę zastanawiać ![]() ![]() ja mniej więcej spędzam w COKu około godzinki ![]() malka to chyba jakieś strasznie skąpe macie tam te babki w COKu, bo przecież to chyba w sumie od kierownictwa COKu zależy czy coś dają czy nie a to, że ty robisz tam zakupy to dzięki temu one maja pracę, te na Jerozolimskich bardzo się starają bo w centrum Warszawy jest strasznie duży czynsz ![]() zdjęć to chyba nie można robić, nawet myślałam, żeby wziąć aparat ale bym tam chyba z pięć godzin siedziała i tylko pstrykała i pstrykała ![]() ![]() 83evelinka pomazałam tą szminką serwetkę i przyniosłam do domu to jutro zrobię zdjęcie i wstawię na katalogowy, tylko wiesz odcień na serwetce nie będzie zbyt rzeczywisty ale sama zobaczysz ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
Ja również jak tylko wprowadzili taką możliwość zrezygnowałam z faktury papierowej po co zawalać szuflady i papier marnować. Jak wyżej rónież zapisuję sobie na dysku i robię przelewy z konta internetowego. Jak dla mnie bardzo dobre rozwiązanie i tu plus dla firmy za taki pomysł inaczej odnoszę się do glupiego jak dla mnie zrezygnowania z torebek papierowych głównie tych małych ale coż .
#1809 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczynki- ja również wygrałam w krzyżówce nr 41
![]() Moja lista zakupów z k17zaczyna się niebezpiecznie powiększać ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zakorzenienie
|
Co do cięcia kosztów: zauważyłyście, że w tym roku Avon w ogóle się nie reklamuje?? W tamtym roku i 2 lata temu pełno go było w TV, na billboardach, gazetach ... Konkurencja ma się widać lepiej niż Avon
![]() Zachęciły mnie zdjęcia na katalogowych i zamówiłam sobie naszyjnik Sissy ![]() ![]()
#1811 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Koloru o którym mówisz nie znam, ale w nowościach był ten bordowy. Cień bardzo trudno nałożyć i równomiernie rozprowadzić, rozmazuje się.Wykonanie makijażu przy użyciu tego cienia jest bardzo czasochłonne. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1812 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
To po co piszesz, że o następną, której jeszcze nie ma ![]() Nie wiem, ale to niemal pewne, myślisz, że tak wiele dziewczyn zmienia te ustawienia? Odnszę wrażenie, ze troszkę się mnie czepiasz, ale takie Twoje prawo, pozdrawiam ![]() ---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
Rozeznanie
|
Jak to jest z tymi numerami krzyżówek? do 28 listopada wysyłamy krzyżówkę nr 45, a do 15 grudnia 46? Bo ktoś napisał, że teraz jest nr 46 więc już nie wiem co pisać w temacie meila
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Raczkowanie
|
Nie krzyżówka nr 46 jest do 28 listopada a nr 47 do 15 grudnia
|
![]() ![]() |
![]() |
#1816 |
Zakorzenienie
|
Oj chyba jest jeszcze inaczej
![]() NovaTy nr 46 ma krzyżówkę nr 45 - do 28 listopada NovaTy nr 47 ma krzyżówkę nr 46 - do 15 grudnia
#1817 |
Raczkowanie
|
o kurczaczek :/ ale dowaliłam żle wysyłam i teraz wiadomo ze nie miałam szans wygrać heh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny pochwale się!
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1820 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Przyczajenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15502796]widze ze avon jak i inne firmy w czasach kryzysu tnie koszty
![]() ![]() ciekawe czy rola OMS to taka super ![]() ![]() To nie jest do końca tak, że jedna osoba pracuje za 2 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1822 |
Rozeznanie
|
Witajcie AvonoManiaczki
![]() I ja niecały miesiąc temu dołączyłam do grona Konsultantek ![]() Mam nadzieję że zostanę na długo ![]() Chociaż jak dziś przejrzałam wątki to widzę że trochę macie problemów ![]() Aż trochę się boję, na razie 2paczki dostałam i żadnych zastrzeżeń nie mam, oby tak zostało ![]() pozdrawiam gorąco ![]()
#1823 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;15502796]widze ze avon jak i inne firmy w czasach kryzysu tnie koszty
![]() ![]() ciekawe czy rola OMS to taka super ![]() ![]() Rola OMS jest super, ale pod warunkiem, że jej zespoł odnosi sukcesy i to bardzo duze, ale zanim to nastąpi, to musi pracować po kilkanaście godzin na dobe, bardzo często w terenie. Liderzy i Starszyzna są różni, to wiadomo.... Tym bardziej teraz realizując plany tzw 5 kwartału. Bardzo i to bardzo dużo pracy. Ja jako lider porównując swoją prace teraz i sprzed roku..., to nawet nie ma porównania, mam bardzo dużo pracy, tym bardziej wiadomo, musimy odnosić sukcesy, zwiększać swoją kadrę ilościowo i jakościowo, zwiększajac swoją sprzedaż ,swoją i swojego zespołu. I to tylko ja, a praca osób wyzej postawionych , praca tzw Starszyzny.... praca i nadzór..... ---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:41 ---------- Cytat:
Masz rację, że jest więcej pracy, wiecej wyzwań , no i wiadomo wieksze korzysci. Człowiek poznaje siebie i swoje mozliwosci. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 |
Raczkowanie
|
To ja to wszystko pomieszałam. Przepraszam nie chciałam wprowadzać was w błąd. Przez ten podwojny numer nowej ty tak mi sie pokickiało
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Zakorzenienie
|
to ja nie wiem czy w tytule wpisywać NovaTy nr 47 czy hasło z krzyżówki nr 46???????????
|
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Raczkowanie
|
Po obejrzeniu katalogu 17 i spisaniu kosemtykow ktore sa mi "koniecznie potrzebne", uzbieralo sie przeszlo 400 zl
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 |
Raczkowanie
|
ja narazie mam na oku serum "źródło energii" i truskawkowa serie żeli pod pysznic + płyn do kąpieli z ostatniej strony
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1829 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() tak w krzyżówce, nagrody wysyłają osobno kurierem
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.