![]() |
#1741 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 8
hehe to moze ktos zdradzi nam skuteczny sposob. chociaz jakna moje oko to po prostu trzeba miec szczescie i tyle
![]() ![]() ![]()
#1742 |
Wtajemniczenie
|
Czy ktoś dostal już odpowiedź od firmy czy ta biżuteria Diamondesque jest tylko posrebrzana czy także rodowana i czy ma w środku szlachetne szkło szlifowane czy cyrkonie?
![]() Ja pisalam do nich kilka dni temu , ale nie mam żadnej odpowiedzi. ![]()
#1743 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1744 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest to firma kosmetyczna niech pracują nad udoskonalaniem kosmetyków a nie nad wprowadzaniem bielizny czy innych dodatków.
![]() |
#1745 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
No coż robią te produkty za grosze w Chinach i dzięki temu zbijają kokosy na torebkach itp. Wiadomo pieniądz rządzi.
![]() |
#1746 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj składałm zamówienie na II termin.
Mam juz zafakturowana szczotkę z naturalnym włosiem, która była w brakach wczesniej. Przychodzi tez już komplet Noemi - wczesniej dziewczyny pisały, że nie ma. Te garisowe próbki dalej nie przychodzą
#1747 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Mało tego, kupiłąm wczoraj w Coku C.L. Rouge, bo mi laska w pracy pokazała cenę w katalogu przerobioną na 86zł. Myślę sobie .... hmmm mówiłam, że wody prestige sa tańsze, ale nie pisałam cen. Aż dziś z ciekawości znalazłam w pracy ten katalog, z którego ona mi pokazywała te cenę i faktycznie to nie ja pisałam ![]() Wiecie, że w Cokach za zakupy powyżej 1000zł jest serum witaminowe na noc z Solutions (pomarańczowe) za 5zł? Wczoraj z tego skorzystałam i dałam jako gratis, zresztą sama używam tego serum i jest dobre w przeciwieństwie do tego niebieskiego nawilżającego, po którym rano wyglądam tak, jakbym całą noc spędziła na ostrym balowaniu.... Poza tym postanowiłam jesiennie zmienić kolor oprawy oczu na fiolet i kupić coś nowego w tej tonacji. Jestem przed wyprobowaniem SuperShocka Intense Violet i mineralnej kredki Iris. Zobaczę jaki efekt ![]() Musze Wam powiedzieć, ze zainteresowanie K16 przerosło najśmielsze moje oczekiwania, baa, nawet marzenia. Ze 2 litry to sprzedałam samych perfum, nie mówiąc o reszcie. Policzyłam np. upust na Incandessence w światecznej cenie i wyszło mi, ze grosze więcej płacę za wodę z atomizerem, więc ją sprzedaję - i tak po kosztach i tak, a dziewczyny są o wiele bardziej zadowolone i zdobyłam parę nowych klientek ![]() Po kolejnej "dniówce" pod tytułem Avon padam z sił (choć ta dzisiejsza była krótka, bo tylko od 7.30 do 12.), ale jestem zadowolona bardzo. Szkoda, że taki katalog zdarzył mi się dopiero pierwszy raz od chyba 6 lat.... Mogłoby tak być częściej |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1748 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Gratuluję takiej sprzedaży, kwota robiąca wrażenie. ![]()
![]() |
#1749 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Zresztą powiem Wam szczerze, ze robiąc zakupy myslałam, że im tam w tym COKu urodze - temperatura 30stopni!! Prosiłam chyba ze 3 osoby, zeby to grzanie zmniejszyli, ale gdzie tam, KK, spływające potem o 10 rano, ja chociaż kurtkę zdjęłam a i tak wyszłam "rumiana" na buzi jakbym kilka godzin spędziła w pełnym słońcu. Pracownikom Coku wszystko jedno -są w firmowych T-shirtach. Taką kaśe Avon robi przed światami a o komforcie dla zarabiającej na to rzeszy KK nikt nie pomyśli, przykre.... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1750 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1751 |
Zadomowienie
|
mam ptyanko kolor kresdki onyx?? to jest jaki?? bo w katalogu bardzo slabo widac???
|
![]() ![]() |
![]() |
#1752 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Skąd jesteś? Jeśli tak, to jaką cenę byś zaproponowała? ![]() Ja się zakochałam w tym zegarku ale nie zarabiam jeszcze tyle w Avonie, poza tym zbliżają się święta, więc musiałam go sobie darowac. Ale szczerze mówiąc miałam już taki moment że planowałam okrasc jakiś bank żeby tylko mie ten zegarek ![]()
![]() |
#1753 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1754 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- Cytat:
Mało tego, oni tam próbowali wmówić kobiecie kupującej za 1200 z katalogowych, ze jak skorzysta z tego serum, to nir dostanie demo w paczce w przyszłym katalogu.... Ja juz przez to gorąco w coku nie wdawałam sie w dyskusję, bo mi się zwyczajnie nie chciało natomiast te programy sie nie wykluczują, a uzupełniają ![]() ---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ---------- Cytat:
![]() Kupowałam cienie i dostałam w coku aż dwie próbki (po upomnieniu sie oczywiscie) Edytowane przez malka Czas edycji: 2009-11-25 o 13:17 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1755 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Hosenka* wybacz, że wklejam tutaj, ale inaczej post byłby bez sensu ![]() Edytowane przez MaT Czas edycji: 2009-11-25 o 13:22 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1756 |
Rozeznanie
|
Fajna fotka, ja w zeszłym roku kupiłam tych kalendarzyków z 10 (najpierw z próbkami, potem tańszych bez probek), a w tym roku zaopatrzyłąm się w extra wygladający kalendarzo-noteso-terminarz z "dziewczyny" za UWAGA 2,80zł. Format podobny, okładka o niebo lepsza od tych dwóch poprzednich z Avonu (materiałowa, czarna w błyszczace kwiaty), a gazetka syn obdarzył ulubiona koleżanke w klasie, więc same korzyści
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1757 |
Raczkowanie
|
fajnie jakby były te kalendarze w ofercie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1758 |
Raczkowanie
|
Składałam zamówienie w poniedziałek i mam te gratisowe próbki normalnie zafakturowane. Ciekawe w takim razie czy będą w paczce...
#1759 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1760 |
Wtajemniczenie
|
na stronce są wyniki krzyżówki nr 41 znów wygrałam
![]() wiecie może co jest nagrodą?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
![]() ![]() |
![]() |
#1761 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Hmm.. skoro zaczynają się ukazywać rozwiązania krzyżówek to może znów zaczne wysyłać. edit: Woda toaletowa Jet Femme. ![]() Edytowane przez aqqA Czas edycji: 2009-11-25 o 14:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1762 |
Wtajemniczenie
|
dzięki za info
![]() już raz wygrałam tą wodę i zapach mi się znudził ale najwyżej sprzedam jakiejś klientce ![]() wysyłam regularnie około 5 maili dziennie lub co drugi dzień i jakoś mi się udaje wiecie do kiedy wysyła się rozwiązania krzyżówki nr 46 bo nadal wysyłam a nie wiem czy jest już po terminie czy nie
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz Edytowane przez renia0809 Czas edycji: 2009-11-25 o 14:47 |
![]() ![]() |
![]() |
#1763 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1764 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez ewa_krk Czas edycji: 2009-11-25 o 15:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1765 |
Rozeznanie
|
na rosyjskim forum znalazłam zdjęcie tego diamentowego tuszu podkręcającego, wiem, że sporo osób o niego pytało, mi już przeszła na niego ochota, bo się przejechałam na brązowym super curlacious
http://www.avon-forum.ru/4images/det...91&mode=search |
![]() ![]() |
![]() |
#1766 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ten katalog w styczniu, to miałam na myśli normalny, wielokartkowy, że wtedy już bez sensu robić komuś prezent, jak rok się zaczął ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1767 |
Zadomowienie
|
Hej Dziewczyny!!!
![]() Jestem w szoku ![]() ![]() ![]() ![]() Rety,jak mi przeszkadza ten zapach-męski!! Ciekawa jestem reakcji klientki ![]() ![]()
#1768 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Rozumiem, że wygrałaś w krzyżówce.. Udało mi sie teraz ![]() ![]() Jak oni wysyłaja te nagrody? Osobno kurierem, czy do zamówienia dołączają? Ale się cieszę ![]()
![]() |
#1769 |
Zadomowienie
|
P.S otrzymałam 3 próbki kremu solution, mimo że nie zamawiałam ich,ani nic z tej serii.
#1770 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez teteesia Czas edycji: 2009-11-25 o 17:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:18.