|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1801 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cześć dziewczynki
![]() Robię postępy- drugi dzień z rzędu tu jestem ![]() Postaram się ![]() ![]() Cytat:
![]() Azzis, gratulujemy syneczka ![]() ![]() Cytat:
![]() Przecież nasze dzieciaczki muszą mieć super teściowe ![]() Kochana, też będziesz tyła niebawem ![]() ![]() No i rogóweczka superancka ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym, nie stresuj się slubem ![]() ![]() Protokół spiszecie najszybciej 3 miesiące przed ślubem ![]() ![]() ![]() A buty obowiązkowo ecru ![]() Do fryzjera się zapisz, a on już Ci coś fajnego doradzi ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Taaak, mały wreszcie pokazał co tam chowa między nóżętami ![]() Boski ten Twój TŻcik ![]() ![]() Na "Randce w ciemno" też byliśmy pare dni temu i mam podobne zdanie do Twojego ![]() ![]() A w Walentynki obejrzeliśmy jakże romantyczny film- "Galerianki" ![]() ![]() Dziękuję ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Rosette po paśmie nieszczęść teraz musi wyjść dla Was słońce.
Dużo zdrówka dla męża |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
Zakorzenienie
|
Ewelinka, już parę dziewczyn pisało to samo, co ja chce napisać- normalnie mam wrażenie, że gdzieś Cię już widziałam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1804 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1805 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ale mialas super walentynki ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() hmm a z dzieckiem moze wynajmijscie jakas pania dziewczyne w pokoiku bedzie z dzieckiem itd... jest tam cos takiego? Rybulko szalejesz... jestem z ciebie dumna ![]() nasze dzieci beda mialy boskie tesciowe ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1806 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wlasnie z tym pokoikim dobry pomysl, nie pomyslalam o tym, a przeciez dla mlodej pary jest pokoj gratis
![]() ![]() ![]() zrobilam liste przed chwila i kurcze tyle tego jest ![]() mam tak: sukienka (odebrac i zaplacic) fryzjer, kosmetyczka (zarezerwowac) zaproszenia zamowic bukiet, butonierka orkiestra (ugadac sie z nimi) fotograf (tez ugadac) buty dla mnie bielizna, ponczochy garnitur wodka owoce placki i tort ( bo tego i owocow nie bedzie w menu) Bukiet dla mnie jakos wczesniej sie tez zamawia?ja nawet nie mam wizji jaki chce ![]() martucha to jest ta sukienka moja na jakiejs lasce: http://www.we-dwoje.pl/suknia;caline...html?foto_id=1 Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-02-16 o 09:25 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1808 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1809 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1810 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to powinna wkroczyc to kliwia ![]() ![]() ale wydaje mi sie ze mozesz dla ulatwienia zrobic taka liste z podzialem na miesiace i np dni i spobie wszystko realizowac.. ja poki mialam dluga liste nic niewykreslalam ale jak narzucilam sobie terminy to juz bylam bardziej zmobilizowana
![]() ![]() |
![]() |
#1812 |
Zakorzenienie
|
dzieki dziewczyny za rady
![]() ![]() dobrze, ze mamy obraczki- jeden koszt mniej ![]() a przy okazji sie chwale moja modelka..no musze poprostu ![]() A co do porodu to nie bojcie sie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Tyyyyy, widziałam, że zamieszczałaś niedawno zdjęcie włosów- boskie ![]() A z tym egzaminem Ty sie tak nie czaj, każdy wie, że zdasz bez problemu ![]() A mi w ogóle ostatnio przyszła paka z wyprawką dla małego ![]() ![]() Domi, my chyba kwiaciarnię załatwialiśmy miesiąc przed ślubem, czy 3 tygodnie przed ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1814 | |
Rozeznanie
|
[QUOTE=Rybulka;17221151]Prawdopodobnie masz po prostu sobowtórów w różnych częściach Polski
![]() Najwidoczniej! Az strach gdzieś jechać... ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1815 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Ewelinka13;17221285]
Cytat:
aaa bo Ty w ciazy ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Rozeznanie
|
Każdy mi mówi, że będzie chłopczyk, ale ja od dawien dawna myślę o maleństwie jako o dziewczynce. Nie wiem z czym to jest związane? Może rzeczywiście z tym kobiecym przeczuciem? I jak byliśmy na wizycie 2 tygodnie temu, pan doktor naprzyglądał się maleństwu i stwierdził, że siusiaczka brak, więc chyba się potwierdzi, że to dziewczynka. W następnym tygodniu idę na usg 4d więc myslę, że tam dokładnie płeć poznamy. Zresztą co by nie było czy chłopczyk czy dziewczynka - oby tylko zdrowe
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tez kazdy wrozyl chlopca, nawet pozniej po ksztalcie brzucha mowili, ze napewno chlopczyk ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Rozeznanie
|
Właśnie! U mnie to samo! Kształt brzucha, to, że się nie zmieniam, przytyłam tylko 2 kg to dla naszych mam i babć = chłopiec. A ja czuję coś innego. Zobaczymy!
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 |
Raczkowanie
|
Witam Was Kochane!!!!!Dawno się nie udzielałam ale to z braku czasu i problemów z samopoczuciem.Jutro zaczynam 30 tydzień zafasolkownia i jeszcze mam nudności i takie tam inne przeboje.Pocieszam się tylko tym ,że jeszcz tylko 4 dni pracy i uciekam na macierzyński
![]() ![]()
#1820 |
Zakorzenienie
|
heloł dziewczynki
![]() mam prosbe ma gdzies ktoras zapisaną taką liste ktorą miałyśmy na pm-kach kiedy co dokładnie zrobic zeby nie pominąć niczego ![]() kolezanka wychodzi za mąż w sierpniu i zaczyna szalec ze ona przeciez nic nie ma i nie wie co gdzie kiedy ![]() to jak pomożecie?
![]() |
#1821 | ||||
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() mam nadzieję, że poszła po rozum do głowy również w kwestii aluzji ![]() Cytat:
![]() Z listą tak jak radziła Marta, podzilecie sobie na konkretne dni co kiedy zalatwiacie i pójdzie sprawnie i szybko, no i dowiedz się co z orkiestrą...żeby nie było problemu Śliczna jest ![]() ![]()
![]() |
#1822 |
Zakorzenienie
|
Czesc laseczki
![]() Ostatnio znow nie mam na nic czasu... w piatek poszlam spac o 17... tak mnie moj hotel wykancza... tz mowi zebym rzuciala ta prace w cholere... no ale boje sie tak radykalnie postapic bo teraz z praca jest jak jest i boje sie ze dlugo niczego nie znajde i bede zalowac tej decyzji... teraz to przynajmniej mam jakas kase tylko nie wiem czy ta kasa jest tego warta i czy w koncu nie przeplace tego swoim zdrowiem... bo ostatnio to przez 2 tygodnie zapierdzielalam na 3 etatach.... ferie sa wiec nie bylo taniej sily roboczej w postaci praktykantow (tzn ferie dopiero teraz sie zaczely ale my praktykantow nie mamy juz od poczatku miesiaca) a ja mialam prawie same 1 zmiany i musialam nie dosc ze sniadania przygotowywac, to jeszcze myc gary i sprzatac po tych sniadaniach... a w miedzy czasie jeszcze wykonywac moja prace czyli odbierac telefony, odpisywac na maile i obslugiwac ludzi w recepcji... normalnie nie mialam czasu nawet do wc isc i bylam w ciaglym biegu... raz moja pani dyr powiedziala ze mi pomoze posprzatac i pomagala mi przez moze 3 minuty... normalnie szal... juz bylam taka wkurzona ze wygarnelam jej co o tym wszystkim mysle... ze przyjmowalam sie do pracy na recepcji a nie przy sniadaniach i ze to juz przesada takie niewolnictwo na 3 etatach... noo oczywiscie nic to nie pomoglo ![]() No ale teraz tz zmienil prace i mniej zarabia wiec nie bardzo moge rzucic swoja prace... poza tym za malo mam odwagi i za bardzo jestem uparta czy nie wiem jak to nazwac zeby ja rzucic... szukam poki co innej pracy ale z marnym skutkiem... Poza tym to odwiedzamy ostatnio wszystkich znajomych z malymi dziecmi ![]() ![]() ![]() Zmykam juz do pracy, bo mam teraz 2 zmiany... fatalne to bo ledwo wstane juz trzeba wychodzic... nie zdazylam wszystkiego nadrobic... tz w walentynki zrobil mi super niespodzianke ![]() ![]() buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 |
Zakorzenienie
|
dzien doberek laseczki
![]() no ponad tydzien mnie nie bylo wzmozona sesja, teraz w wekend 6 zaliczen, jedno w plecy ale to byl przedtermin wiec teraz w niedziele poprawka, az strach sie bac, bo 3/4 roku nie zdalo, masakra czy ktos w tym czasie dowiedzial sie, ze jest w ciazy ![]() widze, ze azzis urodzila, gratuluje i zdrowka dla was ![]() u nas pracy full, nauki full, ciezko pogodzic jedno z drugim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tak, zdecydowanie dobierz do tej pięknej sukni butki ecru. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1825 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
sukienka na poprawiny biżuteria napoje ( jesli nie dają na sali) podziękowania dla rodziców ( kwiaty , jakiś prezencik) kwiatki dla babci, chrzestnych podziękowania dla gości - jeśli chcesz im coć dac etykiety na butelki koszyk do roznoszenia wódki strojenie sali strojenie samochodu sukienusia dla córeczki poduszeczka na obraczki ( niekoniecznie) Myśle, że pasuja do Twojej sukienki i urody jasne storczyki. Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-02-16 o 11:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Wtajemniczenie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ewelinka13 super zdjęcia ![]() ![]() Rybulka świetnie wyglądasz! Uroczy brzusio ![]() strippi Julcia jest piękna ![]() ![]() Azzis wielkie gratulacje ![]() A mi mężuś zachorował ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1827 |
Wtajemniczenie
|
cześć wszystkim
widzę że nawet nie zauważyłyście że mnie nie ma , no cóż azzis GRATULUJE RYBULKA gratuluje synka domi śliczna córa strippi śliczności miałam wam wkleić zdjęcia Dominika ale niestety nie mogę nadal uruchomić aparatu a z telefonu nie mogę nie wiem czemu czytam cały czas was , ale nie mam kiedy pisać , młody troszkę się męczy ma małe kolki, zaczełam karmić butelką, poniewaz mój pokarm mu już nie starcza , tzn. karmię jeszcze piersią ale coraz mniej. młody najpierw wcina cycka a potem robię mu 125 ml mleka a potem jeszcze dokarmiam piersią domi i strippi a jak wasze skarby , dokarmiacie czy nadal na piersi. Kurcze nie wiecie co jest dobre na kolki, mi lekarka powiedziała o Espumisanie i wczoraj mu podałam jest lepiej chyba muszę go napajać jeszcze ale nie wiem czy to jest konieczne skoro daję mu jeszcze cycka
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#1828 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No może może i te maskotki moje by były ![]() Azzis - gratulacje!!! Cytat:
![]() Cytat:
Ad 2 - welon ja chcesz, chociaż do Twojej sukni to albo taki do pasa, bo na dole już ma sporo tiulu, albo: - związałabym taki luźny koczek nad karkiem i wpięła kwiaty - zakręciłabym włosy i spięła tylko górę też wpinając kwiaty Ad 3 - buty ecrue, chyba ze suknia baaardzo jasna, wtedy biały też ujdzie Ad 4 - zagłosowane ![]() Cytat:
![]() Cytat:
I zadzwoń sobie do orkiestry i fotografa potwierdzić termin, bo chodliwy macie. Zaproszenia też już by pasowało i niedługo zacząć zapraszać ludzi ![]()
![]() |
#1829 |
Zadomowienie
|
kasiaher na kolki jest też dobrze położyć cos ciepłego na brzuszek i masować. Np. w małą plasikową butelkę nalac ciepłej wody i tym go masować. Nie ma co bawić się z prasowaniem pieluszek, to jest dużo szybszy i skutecznmejszy sposób na rozgrzanie brzuszka.
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-02-16 o 12:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:49.