Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-16, 08:38   #1801
Rybulka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cześć dziewczynki
Robię postępy- drugi dzień z rzędu tu jestem

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Rybulko, w końcu jesteś. Nie znikaj już nam
Postaram się Mam mocne postanowienie poprawy

Cytat:
Napisane przez strippi Pokaż wiadomość
(...)
Azzis urodziła !
"Adaś urodził się o 16.10. Waży 3390 g, 55 cm, dostał 10 pkt. Ma niebieskie oczka. Jest prześliczny." "Tak w skrócie. O 13 byliśmy na IP z 2 cm rozwarciem. O14.50 odeszły mi wody a o 16 już się urodził. Było ciężko momentami - jak było blisko 10 cm. Ale myślałam, że będzie gorzej. Nie cieli mnie tylko na 1 cm pękłam."
Strippi, dziękujemy za informacje
Azzis, gratulujemy syneczka Czekamy na Ciebie z niecierpliwością

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
(...)
gratuluje skonczenia studiow, ciesze sie ze wkoncu to zajrzalas... i jestem zla troche nas zaniedbalas mnie zreszta tez aaaa co do dzieci.. no ba wy bedziecie miec Miloszka a my Zuze nie ma innej opcji trzeba ich wysfatac
wyobrazam sobie jak sie w domu cieszyli na wiesc o synu.. a historia z cygarem boska
ty przytlas a ja dalej chudne.. a jemmmm wiec nie kumam oco chodzi
ale moze juz niedlugo sie to u mnie unormuje
(...)
Wiem, wiem, zaniedbałam... Wstydzę się ogromnie, ale naprawdę obiecuję poprawę
Przecież nasze dzieciaczki muszą mieć super teściowe
Kochana, też będziesz tyła niebawem Pięknie sie zaokrąglisz

No i rogóweczka superancka My tez mamy rogówkę TŻ nie chciał się zgodzić, ale go przekonałam i ostatnio mi powiedział, że ta rogówka to był strzał w dziesiątkę

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość
(...)
Dziewczyny mam pytanie. 5 czerwca mamy slub koscielny i zlapalam stresa jak tak pomysle to nic prawie nie mamy. Owszem, orkiestra, sala i sukienka zamowione, ale tylko tyle. No i fotograf zarezerwowany i godzina w kosciele. Ale zostalo 3,5 miesiaca a ja duzo rzeczy nei wiem i mam kilka pytan:
1) kiedy spisuje sie protokol?
2) skoro mamy slub cywilny i dzidziusia to mam miec welon?
3)jakie buty do sukienki ecru princesski?biale czy tez ecru?

Poza tym widzicie link w moim podpisie?Poprosze o głos
Zagłosowałam
Poza tym, nie stresuj się slubem Zdążycie z wszystkim
Protokół spiszecie najszybciej 3 miesiące przed ślubem . Z welonem, zrób jak Ci sie podoba . Nie przejmowałabym się tym, że jesteś juz mamusią
A buty obowiązkowo ecru
Do fryzjera się zapisz, a on już Ci coś fajnego doradzi A kosmetyczka zaklepana?

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
(...)
Ostatnio mam mało czasu na wizaż Pochłania nas ten remont mieszkania. Powoli kuchnia dobiega końca. W tym tygodniu będziemy mieli cyklinowany parkiet. potem malujemy i tapetujemy kuchnię, składamy mebelki i będzie gotowa. Potem ściany w sypialni, musimy kupić łóżko i będziemy mogli się wprowadzać
Powodzenia

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
(...)
Mykam spac bo jutro dzien pelen wrazen... pierwsze jazdy i pierwsza wizyta u gina... juz mam stracha... Mam nadzieje ze dobre wiesci przyniose o fasolce.
(...)
Czekamy na dobre wieści

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulko wyglądasz cudnie a czytając historię z cygarem się popłakałam...
gratki odnośnie zakończenia podyplomówki i za determinację
no i MIŁOSZKA Wam gratuluję, czyli w końcu się "odsłonił"
za prawko 3mam
(...)
dziewczynki co do wczorajszego dnia to ja miałam niespodziewankę urządzoną przez męża i brata bo on był ze swoją dziewczyną
wstał rano co w jego wydaniu w niedziele jest cudem (budzi się w miare wcześnie, ale odkleić go od łóżka przed 12 nie ma szans) i wyszedł gdzieś razem z moim bratem
wrócił z pięknym kolorowym bukietem frezji co zważywszy na pogodę za oknem było fajową odmianą
okazało sie, że byli odebrać bilety w kinie, na film "Randka w ciemno"
seans zaczynał się o 21:15 bo wcześniej juz miejsc nie było...ale przed kinem była kolacja w Sfinksie
bardzo mile mnie zaskoczył

film jak dla mnie średni i ja nie polecam, śmiałam się jedynie przy kwestiach wypowiadanych przez Dereszowską bo świetnie akcentuje przekleństwo z literką "r" w środku nooo i orgazm też nieźle udaje
Dziękuję
Taaak, mały wreszcie pokazał co tam chowa między nóżętami

Boski ten Twój TŻcik Mój zrobił sałatke owocową w niedzielę i zjadłam całą michę...

Na "Randce w ciemno" też byliśmy pare dni temu i mam podobne zdanie do Twojego . Niestety, nie fajnego w kinie nie leciało
A w Walentynki obejrzeliśmy jakże romantyczny film- "Galerianki"

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
(...)
Rybulka już nie wiem któ ładniejszy Ty czy Miłoszek!
(...)

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
(...)
rybulka ślicznie wyglądasz, kwitnąco po prostu.
(...)
Dziękuję
Rybulka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 08:38   #1802
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Rosette po paśmie nieszczęść teraz musi wyjść dla Was słońce.
Dużo zdrówka dla męża

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 08:40   #1803
Rybulka
Zakorzenienie

Ewelinka, już parę dziewczyn pisało to samo, co ja chce napisać- normalnie mam wrażenie, że gdzieś Cię już widziałam
Stary 2010-02-16, 08:48   #1804
Ewelinka13
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Rybulka Pokaż wiadomość
Ewelinka, już parę dziewczyn pisało to samo, co ja chce napisać- normalnie mam wrażenie, że gdzieś Cię już widziałam
Rybulko też jestem tym bardzo zdziwiona. Nawet mąż wczoraj mówił, że chyba jakieś podwójne życie prowadzę . Często też tak miałam jak ktoś do pracy do mnie przychodził i mówił, że skądś mnie zna...
Ewelinka13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:12   #1805
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anuulaa Pokaż wiadomość
Ostatnio mam mało czasu na wizaż Pochłania nas ten remont mieszkania. Powoli kuchnia dobiega końca. W tym tygodniu będziemy mieli cyklinowany parkiet. potem malujemy i tapetujemy kuchnię, składamy mebelki i będzie gotowa. Potem ściany w sypialni, musimy kupić łóżko i będziemy mogli się wprowadzać
superrrr swietnie ze juz blizej przeprowadzki

Cytat:
Dobranoc dziewczynki.

Mykam spac bo jutro dzien pelen wrazen... pierwsze jazdy i pierwsza wizyta u gina... juz mam stracha... Mam nadzieje ze dobre wiesci przyniose o fasolce.

Buziaki slodkich snow
trzymam kciuki za jazdy i za wizyte

Cytat:
Martuś rogówka super, na maks wygodną wygląda. Co do egzamu to pro forma będę trzymać kciuki, ale wierzę i jestem przekonana, że będzie krągła 5-teczka
Pani Sz. w kwestii poglądów na temat ciąży zatrzymała się w epoce kamienia łupanego...jak wpisze zalkę do indeksu zgaś ją w inteligenty sposób, wbrew pozorom ona niezbyt kumata jest

dziewczynki co do wczorajszego dnia to ja miałam niespodziewankę urządzoną przez męża i brata bo on był ze swoją dziewczyną
wstał rano co w jego wydaniu w niedziele jest cudem (budzi się w miare wcześnie, ale odkleić go od łóżka przed 12 nie ma szans) i wyszedł gdzieś razem z moim bratem
wrócił z pięknym kolorowym bukietem frezji co zważywszy na pogodę za oknem było fajową odmianą
okazało sie, że byli odebrać bilety w kinie, na film "Randka w ciemno"
seans zaczynał się o 21:15 bo wcześniej juz miejsc nie było...ale przed kinem była kolacja w Sfinksie
bardzo mile mnie zaskoczył
egzamin nie wiem czy pro forma.. wykuje pytania te dwa samemu przygotowane a reszte poczytam... zobacze aaa jak bedzie rzucac aluzjami to ja delikatnie zbyje
ale mialas super walentynki

Cytat:
Laseczki tu sa zdjecia

kurcze ja nic nie wiem chyba do fryzjera pora sie zapisac tez, a nie mam pomyslu na fryzure, kompletnie nic

sukienka narazie jest bez dodatkow, podobno w maju jak bede odbierala, to bedzie z dodatkami. Wczesniej miala byc bez szelek, ale podczas przymiarki stwierdzilam, ze z szelkami bedzie lepiej i wygodniej...

kurde, ale mi sie nie chce tego slubu robic. Wczesniej sie nie zajmoalismy tym, bo ciagle tylko dzidzius, a tu zostal ponad 3 miesiace i najwyzsza pora...
mysle ze juz najwyzszy czas zapisac sie do fryzjra... i teraz mam pomysl fajnie niesko upiety kok i kwiaty we wlosach... bez welonu? masz moze fotke sukienki jak nietrzymasz gory tylko cala jest rozlozona? albo katalogowe?

Cytat:
powiem szczerze, ze do orkiestry tylko dzwonilismy w tamtym roku jak wszystko przekładalismy i mam nadzieje, ze sobie zaklepali ten termin dla nas, bo potem to olalismy a mielsimy pojsc do tego goscia przepisac umowe...
ale moi rodzice maja nam dac troche kasy, u Tz niiiby tez, wiec robimy. Co prawda na liscie gosci mam jakies 40-50 osób i mysle, ze bedzie takie male. Wczesniej mielismy zaliczke na kamerzyste ale zrezygnowalismy z niego. Bedzie tylko fotograf...

Tylko juz sie stresuje co ja w tym czasie zrobie z dzieckiem..

poza tym stweirdzislismy z Tz (ale juz chyba o tym pisalam) ze wychodzimy razem z naszego mieszkanka i u nas blogoslawienstwo, a nie ze ja ide do swojego rodzinnego domu a on do swojego...
moze zadzwon do okriestry i upewnij.. zeby nie bylo
hmm a z dzieckiem moze wynajmijscie jakas pania dziewczyne w pokoiku bedzie z dzieckiem itd... jest tam cos takiego?

Rybulko szalejesz... jestem z ciebie dumna
nasze dzieci beda mialy boskie tesciowe a co do rfogowki to tez sie ciesze
Stary 2010-02-16, 09:21   #1806
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewelinka13 Pokaż wiadomość
Rybulko też jestem tym bardzo zdziwiona. Nawet mąż wczoraj mówił, że chyba jakieś podwójne życie prowadzę . Często też tak miałam jak ktoś do pracy do mnie przychodził i mówił, że skądś mnie zna...
W razie czego ja będę zeznawała po Twojej stronie ... w życiu Cię nie widziałam
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:21   #1807
domi7ks
Zakorzenienie

Dziewczyny wlasnie z tym pokoikim dobry pomysl, nie pomyslalam o tym, a przeciez dla mlodej pary jest pokoj gratis kurcze, ze tez o tym nie pomyslalam a tak to moja mamuska czy ktos tam beda mogly sie zajmowac a ja tylko bede doglądała

zrobilam liste przed chwila i kurcze tyle tego jest

mam tak:
sukienka (odebrac i zaplacic)
fryzjer, kosmetyczka (zarezerwowac)
zaproszenia zamowic
bukiet, butonierka
orkiestra (ugadac sie z nimi)
fotograf (tez ugadac)
buty dla mnie
bielizna, ponczochy
garnitur
wodka
owoce
placki i tort ( bo tego i owocow nie bedzie w menu)

Bukiet dla mnie jakos wczesniej sie tez zamawia?ja nawet nie mam wizji jaki chce

martucha to jest ta sukienka moja na jakiejs lasce:
http://www.we-dwoje.pl/suknia;caline...html?foto_id=1

Edytowane przez domi7ks
Czas edycji: 2010-02-16 o 09:25
domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 09:24   #1808
klion78
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny wlasnie z tym pokoikim dobry pomysl, nie pomyslalam o tym, a przeciez dla mlodej pary jest pokoj gratis kurcze, ze tez o tym nie pomyslalam a tak to moja mamuska czy ktos tam beda mogly sie zajmowac a ja tylko bede doglądała
no dokładnie!! ja tak zrobiłam. Zrezygnowałam z pokoju dla pary młodej na korzyść pokoiku dla mojej malutkiej bratanicy.
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 09:30   #1809
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Na "Randce w ciemno" też byliśmy pare dni temu i mam podobne zdanie do Twojego . Niestety, nie fajnego w kinie nie leciało
Stary 2010-02-16, 09:33   #1810
Ewelinka13
Rozeznanie

Cytat:

mam tak:
zaproszenia zamowic
bukiet, butonierka
fotograf (tez ugadac)
buty dla mnie
bielizna, ponczochy
garnitur
wodka
owoce

Bukiet dla mnie jakos wczesniej sie tez zamawia?ja nawet nie mam wizji jaki chce

Ja bukiet zamawiałam miesiąc przed ślubem. Poszłam do kwiaciarni bez żadnego pomysłu, pani otworzyła mi jakiś pierwszy lepszy katalog, zobaczyłam i wiedziałam, że to ten. U nas w lokalu też nie było ciasta, ale owoce chyba były w ofercie. Nie pamiętam już. Ciasto zamawiałam w cukierni i też jakoś w ostatniej chwili, więc moja droga nie martw się bo masz jeszcze trochę czasu. My kobiety mamy bardzo dobry zmysł organizacyjny, więc nawet jak czegoś jest duuużo to i tak wszystko dopniemy na ostatni guzik.
Stary 2010-02-16, 09:35   #1811
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:

mam tak:
zaproszenia zamowic
bukiet, butonierka
fotograf (tez ugadac)
buty dla mnie
bielizna, ponczochy
garnitur
wodka
owoce

bukiet tez zamow.. bedziesz spokojniejsza..
teraz to powinna wkroczyc to kliwia ona w dzialce slub wymiata
ale wydaje mi sie ze mozesz dla ulatwienia zrobic taka liste z podzialem na miesiace i np dni i spobie wszystko realizowac.. ja poki mialam dluga liste nic niewykreslalam ale jak narzucilam sobie terminy to juz bylam bardziej zmobilizowana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 09:49   #1812
domi7ks
Zakorzenienie

dzieki dziewczyny za rady to czekam na Kliwie

dobrze, ze mamy obraczki- jeden koszt mniej

a przy okazji sie chwale moja modelka..no musze poprostu

A co do porodu to nie bojcie sie to nie jest nic strasznego, chwile poboli i po porodzie

Stary 2010-02-16, 09:53   #1813
Rybulka
Zakorzenienie

Cytat:
Prawdopodobnie masz po prostu sobowtórów w różnych częściach Polski

Cytat:
(...)
Rybulko szalejesz... jestem z ciebie dumna
nasze dzieci beda mialy boskie tesciowe a co do rfogowki to tez sie ciesze
Staram się, staram
Tyyyyy, widziałam, że zamieszczałaś niedawno zdjęcie włosów- boskie
A z tym egzaminem Ty sie tak nie czaj, każdy wie, że zdasz bez problemu
A mi w ogóle ostatnio przyszła paka z wyprawką dla małego Słodziutkie rzeczy

Domi, my chyba kwiaciarnię załatwialiśmy miesiąc przed ślubem, czy 3 tygodnie przed . Pani pokazała nam katalog, ale z niego wybraliśmy tylko dekorację na auto . Idąc do kwiaciarni wiedzieliśmy tylko, że chcemy bladoróżowe róże . Bukiet wybrałam z internetu i zaniosłam do kwiaciarni zdjęcie .
Stary 2010-02-16, 10:01   #1814
Ewelinka13
Rozeznanie

[QUOTE=Rybulka;17221151]Prawdopodobnie masz po prostu sobowtórów w różnych częściach Polski

Najwidoczniej! Az strach gdzieś jechać...

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Cytat:
dzieki dziewczyny za rady to czekam na Kliwie

dobrze, ze mamy obraczki- jeden koszt mniej

A co do porodu to nie bojcie sie to nie jest nic strasznego, chwile poboli i po porodzie
Domi modelka jest przepiękna i przeurocza! Ja też czekam na taką do lipca! Fajnie, że napisałaś, że poród to nic strasznego... Będę się tego trzymała!
Stary 2010-02-16, 10:04   #1815
domi7ks
Zakorzenienie

[QUOTE=Ewelinka13;17221285]
Cytat:
Prawdopodobnie masz po prostu sobowtórów w różnych częściach Polski

Najwidoczniej! Az strach gdzieś jechać...

---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ----------

Domi modelka jest przepiękna i przeurocza! Ja też czekam na taką do lipca! Fajnie, że napisałaś, że poród to nic strasznego... Będę się tego trzymała!

aaa bo Ty w ciazy a masz przeczucia co do płci?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 10:14   #1816
Ewelinka13
Rozeznanie

Każdy mi mówi, że będzie chłopczyk, ale ja od dawien dawna myślę o maleństwie jako o dziewczynce. Nie wiem z czym to jest związane? Może rzeczywiście z tym kobiecym przeczuciem? I jak byliśmy na wizycie 2 tygodnie temu, pan doktor naprzyglądał się maleństwu i stwierdził, że siusiaczka brak, więc chyba się potwierdzi, że to dziewczynka. W następnym tygodniu idę na usg 4d więc myslę, że tam dokładnie płeć poznamy. Zresztą co by nie było czy chłopczyk czy dziewczynka - oby tylko zdrowe . Poza tym nasza dzidzia jest tak ułożona, że nie chce bardzo się pochwalić... więc koniec końców może to być po prostu niespodzianka.
Stary 2010-02-16, 10:16   #1817
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy mi mówi, że będzie chłopczyk, ale ja od dawien dawna myślę o maleństwie jako o dziewczynce. Nie wiem z czym to jest związane? Może rzeczywiście z tym kobiecym przeczuciem? I jak byliśmy na wizycie 2 tygodnie temu, pan doktor naprzyglądał się maleństwu i stwierdził, że siusiaczka brak, więc chyba się potwierdzi, że to dziewczynka. W następnym tygodniu idę na usg 4d więc myslę, że tam dokładnie płeć poznamy. Zresztą co by nie było czy chłopczyk czy dziewczynka - oby tylko zdrowe . Poza tym nasza dzidzia jest tak ułożona, że nie chce bardzo się pochwalić... więc koniec końców może to być po prostu niespodzianka.

mi tez kazdy wrozyl chlopca, nawet pozniej po ksztalcie brzucha mowili, ze napewno chlopczyk a ja mialam od poczatku przeczucia na dziewczynke i swoje wiedzialam

Stary 2010-02-16, 10:24   #1818
Ewelinka13
Rozeznanie

Cytat:
mi tez kazdy wrozyl chlopca, nawet pozniej po ksztalcie brzucha mowili, ze napewno chlopczyk a ja mialam od poczatku przeczucia na dziewczynke i swoje wiedzialam
Właśnie! U mnie to samo! Kształt brzucha, to, że się nie zmieniam, przytyłam tylko 2 kg to dla naszych mam i babć = chłopiec. A ja czuję coś innego. Zobaczymy!
Stary 2010-02-16, 10:35   #1819
egorska85
Raczkowanie

Witam Was Kochane!!!!!Dawno się nie udzielałam ale to z braku czasu i problemów z samopoczuciem.Jutro zaczynam 30 tydzień zafasolkownia i jeszcze mam nudności i takie tam inne przeboje.Pocieszam się tylko tym ,że jeszcz tylko 4 dni pracy i uciekam na macierzyński!!Na dodatek wyskoczył nam niespodziewany wyjazd do Polski i powoli się szykujemy(wyjazd w sobotę w nocy).Mam nadzieję ,że jakoś dojadę bez większych przeszkód

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-16, 10:58   #1820
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

heloł dziewczynki

mam prosbe ma gdzies ktoras zapisaną taką liste ktorą miałyśmy na pm-kach kiedy co dokładnie zrobic zeby nie pominąć niczego

kolezanka wychodzi za mąż w sierpniu i zaczyna szalec ze ona przeciez nic nie ma i nie wie co gdzie kiedy

to jak pomożecie?

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:06   #1821
aniaaa84
Zadomowienie

Dzień dobry

Cytat:
Dzień dobry! Dziękuję jeszcze raz komplementy i za dziewczęcą twarzyczkę. Powaliło mnie to na kolana, tym bardziej, że w przyszłym roku 30 mi stuknie! Naprawdę miło jest takie coś usłyszeć/przeczytać. Dziękuję kochane jeszcze raz! Buziaczki i miłego dzionka życzę
Jejku, ja najwyżej dałabym Ci ze 21 lat Trzymam kciuki, żeby bejbi ujawniło swoją płeć

Cytat:
Cześć dziewczynki
Dziękuję
Taaak, mały wreszcie pokazał co tam chowa między nóżętami

Boski ten Twój TŻcik Mój zrobił sałatke owocową w niedzielę i zjadłam całą michę...

U nas padło na "Randkę w ciemno" bo panowie chcieli byc mili i nie męczyć nas jakimś filmem akcji czy czymś innym, wynudziliśmy się jak mopsy, aczkolwiek liczy się gest

Cytat:
egzamin nie wiem czy pro forma.. wykuje pytania te dwa samemu przygotowane a reszte poczytam... zobacze aaa jak bedzie rzucac aluzjami to ja delikatnie zbyje
ale mialas super walentynki
Dasz sobie radę z egzamem
mam nadzieję, że poszła po rozum do głowy również w kwestii aluzji

Cytat:

mam tak:
zaproszenia zamowic
bukiet, butonierka
fotograf (tez ugadac)
buty dla mnie
bielizna, ponczochy
garnitur
wodka
owoce

Domi suknia fajna i do niej butki również w kolorze ecru, co do bukiety to na wizażu jest gdzieś wątek gdzie wkleja się suknie i florystka bodajże wskazuje Ci propozycje, które wdługo niej będą pasowały Ci do sukni-może spróbuj.
Z listą tak jak radziła Marta, podzilecie sobie na konkretne dni co kiedy zalatwiacie i pójdzie sprawnie i szybko, no i dowiedz się co z orkiestrą...żeby nie było problemu

Cytat:
Śliczna jest a Ty czemu się zasłaniasz ??
Stary 2010-02-16, 11:07   #1822
SAMBAdiJANEIRO
Zakorzenienie

Czesc laseczki
Ostatnio znow nie mam na nic czasu... w piatek poszlam spac o 17... tak mnie moj hotel wykancza... tz mowi zebym rzuciala ta prace w cholere... no ale boje sie tak radykalnie postapic bo teraz z praca jest jak jest i boje sie ze dlugo niczego nie znajde i bede zalowac tej decyzji... teraz to przynajmniej mam jakas kase tylko nie wiem czy ta kasa jest tego warta i czy w koncu nie przeplace tego swoim zdrowiem... bo ostatnio to przez 2 tygodnie zapierdzielalam na 3 etatach.... ferie sa wiec nie bylo taniej sily roboczej w postaci praktykantow (tzn ferie dopiero teraz sie zaczely ale my praktykantow nie mamy juz od poczatku miesiaca) a ja mialam prawie same 1 zmiany i musialam nie dosc ze sniadania przygotowywac, to jeszcze myc gary i sprzatac po tych sniadaniach... a w miedzy czasie jeszcze wykonywac moja prace czyli odbierac telefony, odpisywac na maile i obslugiwac ludzi w recepcji... normalnie nie mialam czasu nawet do wc isc i bylam w ciaglym biegu... raz moja pani dyr powiedziala ze mi pomoze posprzatac i pomagala mi przez moze 3 minuty... normalnie szal... juz bylam taka wkurzona ze wygarnelam jej co o tym wszystkim mysle... ze przyjmowalam sie do pracy na recepcji a nie przy sniadaniach i ze to juz przesada takie niewolnictwo na 3 etatach... noo oczywiscie nic to nie pomoglo
No ale teraz tz zmienil prace i mniej zarabia wiec nie bardzo moge rzucic swoja prace... poza tym za malo mam odwagi i za bardzo jestem uparta czy nie wiem jak to nazwac zeby ja rzucic... szukam poki co innej pracy ale z marnym skutkiem...

Poza tym to odwiedzamy ostatnio wszystkich znajomych z malymi dziecmi (ostatnio fala porodow wsrod znajomych byla) Fajne istotki ale rycza na moj widok chyba sie nie nadaje na mamuske

Zmykam juz do pracy, bo mam teraz 2 zmiany... fatalne to bo ledwo wstane juz trzeba wychodzic... nie zdazylam wszystkiego nadrobic...

tz w walentynki zrobil mi super niespodzianke wstal chwile przed moim budzikiem (szlam do szkoly) i poszedl niby do wc a tak naprawde mial gdzies schowany wielki bukiet i czekoladki

buziaki
SAMBAdiJANEIRO jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:17   #1823
agus87
Zakorzenienie

dzien doberek laseczki
no ponad tydzien mnie nie bylo
wzmozona sesja, teraz w wekend 6 zaliczen, jedno w plecy ale to byl przedtermin wiec teraz w niedziele poprawka, az strach sie bac, bo 3/4 roku nie zdalo, masakra

czy ktos w tym czasie dowiedzial sie, ze jest w ciazy ? bo czasem pare dni kogos nie ma a tyle tu sie dzieje, ze hohho

widze, ze azzis urodzila, gratuluje i zdrowka dla was
u nas pracy full, nauki full, ciezko pogodzic jedno z drugim
Stary 2010-02-16, 11:19   #1824
Ewelinka13
Rozeznanie

Cytat:
Dzień dobry

Jejku, ja najwyżej dałabym Ci ze 21 lat Trzymam kciuki, żeby bejbi ujawniło swoją płeć

Domi suknia fajna i do niej butki również w kolorze ecru, co do bukiety to na wizażu jest gdzieś wątek gdzie wkleja się suknie i florystka bodajże wskazuje Ci propozycje, które wdługo niej będą pasowały Ci do sukni-może spróbuj.
Z listą tak jak radziła Marta, podzilecie sobie na konkretne dni co kiedy zalatwiacie i pójdzie sprawnie i szybko, no i dowiedz się co z orkiestrą...żeby nie było problemu

Śliczna jest a Ty czemu się zasłaniasz ??
21!!!! Tyle to jeszcze nie dostałam! No chyba w piórka obrosnę zaraz ze szczęścia! Siedzieć z Wami tutaj to sama przyjemność! Podbudujecie człowieka, pocieszycie, po prostu super!
Tak, zdecydowanie dobierz do tej pięknej sukni butki ecru.
Stary 2010-02-16, 11:33   #1825
kolanka
Zadomowienie

Cytat:

mam tak:
zaproszenia zamowic
bukiet, butonierka
fotograf (tez ugadac)
buty dla mnie
bielizna, ponczochy
garnitur
wodka
owoce

http://www.we-dwoje.pl/suknia;calineczka,oglosze nie,23002.html?foto_id=1
kwiaty do Kościola ( strojenie koscioła)
sukienka na poprawiny
biżuteria
napoje ( jesli nie dają na sali)
podziękowania dla rodziców ( kwiaty , jakiś prezencik)
kwiatki dla babci, chrzestnych
podziękowania dla gości - jeśli chcesz im coć dac
etykiety na butelki
koszyk do roznoszenia wódki
strojenie sali
strojenie samochodu
sukienusia dla córeczki
poduszeczka na obraczki ( niekoniecznie)

Myśle, że pasuja do Twojej sukienki i urody jasne storczyki.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-02-16 o 11:36
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:39   #1826
monarika
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki

Ewelinka13 super zdjęcia ślicznie wyglądałaś

Rybulka świetnie wyglądasz! Uroczy brzusio

strippi Julcia jest piękna

Azzis wielkie gratulacje

A mi mężuś zachorował zaczęło się w sobotę od okrutnego bólu zęba. W niedzielę pojechaliśmy do przychodni stomatologicznej okazało się, że 8 mu rośnie i nie może się przebić przez dziąsło dentystka pociachała mu dziąsło skalpelem żeby zrobić jej miejsce...Trochę mu ból przeszedł ale i tak prawie całą niedzielę spał bo w nocy nie mógł zasnąć bo go tak ząb bolał a teraz dodatkowo załapał chyba jakąś anginę bo wstał dzisiaj z 39 stopniami gorączki biedactwo, aż mi się serce kraje jak na niego patrzę
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:39   #1827
kasiaher
Wtajemniczenie

cześć wszystkim
widzę że nawet nie zauważyłyście że mnie nie ma , no cóż
azzis GRATULUJE
RYBULKA gratuluje synka
domi śliczna córa
strippi śliczności

miałam wam wkleić zdjęcia Dominika ale niestety nie mogę nadal uruchomić aparatu a z telefonu nie mogę nie wiem czemu
czytam cały czas was , ale nie mam kiedy pisać , młody troszkę się męczy ma małe kolki, zaczełam karmić butelką, poniewaz mój pokarm mu już nie starcza , tzn. karmię jeszcze piersią ale coraz mniej. młody najpierw wcina cycka a potem robię mu 125 ml mleka a potem jeszcze dokarmiam piersią domi i strippi a jak wasze skarby , dokarmiacie czy nadal na piersi. Kurcze nie wiecie co jest dobre na kolki, mi lekarka powiedziała o Espumisanie i wczoraj mu podałam jest lepiej
chyba muszę go napajać jeszcze ale nie wiem czy to jest konieczne skoro daję mu jeszcze cycka
kasiaher jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:51   #1828
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
Tak w ogole odebralismy dzis ostanie dokumenty z urzedu i w koncu moglismy złozyc projekt i teraz oczekiwanie na pozwolenie na budowe (czas oczekiwania do 65dni- wiec trzeba sie uzbroic w cierpliwosc)
Może pójdzie szybciej jak wniosków dużo nie mają, trzymam kciuki za pozwolenie i pierwsze wbicie łopaty na placu boju

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość

moze byś teraz na olipmiadzie szalała?
No może może i te maskotki moje by były

Azzis - gratulacje!!!

Cytat:
teraz bede czytac was tak troche mniej intensywnie bo w sobote mam ostatni - najwazniejszy egzamin.. z taka niefajna pania wiec trzymajcie kciuki.. musze tylko akos sie fajnie ubrac bo ciezarne sa spalone na starcie.. tzn pani mimo iz jest matka uwaza ze to glupota no ale.. damy rade
No co za kobieta

Cytat:
Azzis gratulacje i zazdroszcze latwego porodu

Dziewczyny mam pytanie. 5 czerwca mamy slub koscielny i zlapalam stresa jak tak pomysle to nic prawie nie mamy. Owszem, orkiestra, sala i sukienka zamowione, ale tylko tyle. No i fotograf zarezerwowany i godzina w kosciele. Ale zostalo 3,5 miesiaca a ja duzo rzeczy nei wiem i mam kilka pytan:
1) kiedy spisuje sie protokol?
2) skoro mamy slub cywilny i dzidziusia to mam miec welon?
3)jakie buty do sukienki ecru princesski?biale czy tez ecru?

Poza tym widzicie link w moim podpisie?Poprosze o głos
Ad 1 - maksymalnie 3 miesiące przed, ale najlepiej zadzwoń do parafii i się zapytaj kiedy możecie przyjść
Ad 2 - welon ja chcesz, chociaż do Twojej sukni to albo taki do pasa, bo na dole już ma sporo tiulu, albo:
- związałabym taki luźny koczek nad karkiem i wpięła kwiaty
- zakręciłabym włosy i spięła tylko górę też wpinając kwiaty
Ad 3 - buty ecrue, chyba ze suknia baaardzo jasna, wtedy biały też ujdzie
Ad 4 - zagłosowane

Cytat:
Dobranoc dziewczynki.
Buziaki slodkich snow
Na pewno pójdzie dobrze

Cytat:
powiem szczerze, ze do orkiestry tylko dzwonilismy w tamtym roku jak wszystko przekładalismy i mam nadzieje, ze sobie zaklepali ten termin dla nas, bo potem to olalismy a mielsimy pojsc do tego goscia przepisac umowe...
ale moi rodzice maja nam dac troche kasy, u Tz niiiby tez, wiec robimy. Co prawda na liscie gosci mam jakies 40-50 osób i mysle, ze bedzie takie male. Wczesniej mielismy zaliczke na kamerzyste ale zrezygnowalismy z niego. Bedzie tylko fotograf...
Tylko juz sie stresuje co ja w tym czasie zrobie z dzieckiem..
poza tym stweirdzislismy z Tz (ale juz chyba o tym pisalam) ze wychodzimy razem z naszego mieszkanka i u nas blogoslawienstwo, a nie ze ja ide do swojego rodzinnego domu a on do swojego...
I dobrze że robicie u siebie, po co takie przeprowadzki, a dla małej znalazłabym opiekunkę. Inaczej ani Ty ani nikt z Twojej rodziny się nie wybawi ani nie skorzysta w Waszego wesela a także TY bo będziesz kursować między salą i pokojem. Małej samej się nie zostawi, a na pewno będzie pobudzona tym co się będzie działo.
I zadzwoń sobie do orkiestry i fotografa potwierdzić termin, bo chodliwy macie.
Zaproszenia też już by pasowało i niedługo zacząć zapraszać ludzi

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 11:56   #1829
kolanka
Zadomowienie

kasiaher na kolki jest też dobrze położyć cos ciepłego na brzuszek i masować. Np. w małą plasikową butelkę nalac ciepłej wody i tym go masować. Nie ma co bawić się z prasowaniem pieluszek, to jest dużo szybszy i skutecznmejszy sposób na rozgrzanie brzuszka.

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-02-16 o 12:02
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-16, 12:03   #1830
iwka28
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość

A mi mężuś zachorował zaczęło się w sobotę od okrutnego bólu zęba. W niedzielę pojechaliśmy do przychodni stomatologicznej okazało się, że 8 mu rośnie i nie może się przebić przez dziąsło dentystka pociachała mu dziąsło skalpelem żeby zrobić jej miejsce...Trochę mu ból przeszedł ale i tak prawie całą niedzielę spał bo w nocy nie mógł zasnąć bo go tak ząb bolał a teraz dodatkowo załapał chyba jakąś anginę bo wstał dzisiaj z 39 stopniami gorączki biedactwo, aż mi się serce kraje jak na niego patrzę
A ta gorączka to nie efekt nacinania dziąsła?

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości