|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
najwazniejsze to unikac samotnych spacerów!! dzis przyjmowałam zapisy na samoobrone, kurs rozszedł się w 2 h jak ciepłe bułeczki.ślicznie wyglądałas, a na niektórych przypominasz mi moja koleżanke z liceum ![]() Cytat:
Gratuluje zakonczenia edukacji i trzymam kciuki za prawko ![]() przykro mi z powodu kolezanki... Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() męzus dzis odebrał nowy robot, z tym na szczescie jest wszystko wporzadku- juz go nawet przetestowałam )(zrobiłam koktaj truskawkowy mniam ) oto jaki kupiłam http://nowe.euro.com.pl/roboty-wielo...tml#content_3c Tak w ogole odebralismy dzis ostanie dokumenty z urzedu i w koncu moglismy złozyc projekt i teraz oczekiwanie na pozwolenie na budowe (czas oczekiwania do 65dni- wiec trzeba sie uzbroic w cierpliwosc)
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() moj maz tez pracuje na zmiany. teraz na szczescie ma ranki. ale akurat jest u kolegi- i zaraz wraca
|
|
|
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
Rybulko, w końcu jesteś. Nie znikaj już nam
|
|
|
|
#1774 |
|
Rozeznanie
|
Piękne zdjęcia. Sukienka z MS moda? przymierzałam taka,bardzo mi się podobała.
Przy okazji gratuluje, dbaj o siebie i swoje maleństwo ![]() Dziękuję. Co do sukienki to niestety nie MS Moda )). To raczej wybór mojej mamy, która jak ją zobaczyła od razu zapowiedziała, że mam ją kupić i tak też zostało . Sukienka bardzo podobała się gościom, była naprawdę wygodna a cena baaardzo przystępna
Edytowane przez Ewelinka13 Czas edycji: 2010-02-15 o 21:41 |
|
|
|
#1775 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mlody ruski, blondynek, wbijajacy się w pamięc? Czy to nie mój ulubieniec??? ![]() Zobaczyłam gościa po raz pierwszy w tym programie: http://www.youtube.com/watch?v=I1vHf...eature=related I od tamtej pory jestem wielką fanką jego geniuszu ![]() Fragment z tym kładzeniem się na tafli i machaniem łapami jest the best Cytat:
Cytat:
ładne Cytat:
![]() fajnie wygląda w tym pasiastym wdzianku
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-15 o 21:36 |
||||
|
|
|
#1776 |
|
Zakorzenienie
|
dziękujemy
dziękujemy bardzo dziękujemy ![]() Azzis urodziła ! "Adaś urodził się o 16.10. Waży 3390 g, 55 cm, dostał 10 pkt. Ma niebieskie oczka. Jest prześliczny ." "Tak w skrócie. O 13 byliśmy na IP z 2 cm rozwarciem. O14.50 odeszły mi wody a o 16 już się urodził. Było ciężko momentami - jak było blisko 10 cm. Ale myślałam, że będzie gorzej. Nie cieli mnie tylko na 1 cm pękłam."
|
|
#1777 |
|
Zakorzenienie
|
WIELKIE GRATULACJE DLA AZZIS !!!
WRACAJA KOCHANA DO SIL I DO NAS! WSZYSTKIEGO DOBREGO!!!! Dziekujemy strippi za wiesci !! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1778 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dziekuje wszystkim za komplementy dotyczace rogowki
Cytat:
a jednak.. no i zanim zakupimy dywanik dekoracje.. to troche potrwa... mam nadzieje ze w okolicach kwietnia bede sie chwalic zmianami![]() slicznie ![]() gratuluje skonczenia studiow, ciesze sie ze wkoncu to zajrzalas... i jestem zla troche nas zaniedbalas mnie zreszta tez ![]() aaaa co do dzieci.. no ba wy bedziecie miec Miloszka a my Zuze nie ma innej opcji trzeba ich wysfatac wyobrazam sobie jak sie w domu cieszyli na wiesc o synu.. a historia z cygarem boska ![]() ty przytlas a ja dalej chudne.. a jemmmm wiec nie kumam oco chodzi![]() ale moze juz niedlugo sie to u mnie unormuje ![]() jest piekna ![]() Cytat:
15 tydzien.. 13 sierpien![]() Cytat:
duzo nie duzo... ale przecietnie![]() teraz bede czytac was tak troche mniej intensywnie bo w sobote mam ostatni - najwazniejszy egzamin.. z taka niefajna pania wiec trzymajcie kciuki.. musze tylko akos sie fajnie ubrac bo ciezarne sa spalone na starcie.. tzn pani mimo iz jest matka uwaza ze to glupota no ale.. damy rade![]() AZZIS GRATULACJE
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-02-15 o 22:32 |
|||
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Azzis
|
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Azzis gratulacje
i zazdroszcze latwego porodu Dziewczyny mam pytanie. 5 czerwca mamy slub koscielny i zlapalam stresa jak tak pomysle to nic prawie nie mamy. Owszem, orkiestra, sala i sukienka zamowione, ale tylko tyle. No i fotograf zarezerwowany i godzina w kosciele. Ale zostalo 3,5 miesiaca a ja duzo rzeczy nei wiem i mam kilka pytan:1) kiedy spisuje sie protokol? 2) skoro mamy slub cywilny i dzidziusia to mam miec welon? ![]() 3)jakie buty do sukienki ecru princesski?biale czy tez ecru? Poza tym widzicie link w moim podpisie?Poprosze o głos ![]()
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() hmm welon jest okznaka czystosci.. ale w takich warunkach z calym szacunkiem zadna z nas go miec niepowinna... ja nie mialam bo nie lubie.. a ty jak ci sie podoba i pasuje do sukienki to czemu nie bo nie wiem czy do princeski pasuje;D poka suknie to ci powiemy![]() buty ecru bo sukienka bedzie wygladac na brudna ![]() aaa co do linku to nie ma go... jest napis ale nie ma odnosnika
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-02-15 o 22:56 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
narazie bawie sie z tym linkiemjuz poprawilam ![]() kurcze a my slub cywliny bralismy w sierpniu to mamy jeszcze cos z USC zalatwiac czy wystarczy akt malzenstwa dla ksiedza? |
|
|
|
|
#1783 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć!!
Cytat:
Niebieski bleeeRosi, tak mi przykro, jakiś pech nad Wami wisi, ale mam nadzieję, że niedługo się obróci i będą same szczęśliwe nowiny. Cytat:
Cytat:
Jejku..tylko ją schrupać, cudna!!! Cytat:
Azziz, gratulacje kochana Ostatnio mam mało czasu na wizaż Pochłania nas ten remont mieszkania. Powoli kuchnia dobiega końca. W tym tygodniu będziemy mieli cyklinowany parkiet. potem malujemy i tapetujemy kuchnię, składamy mebelki i będzie gotowa. Potem ściany w sypialni, musimy kupić łóżko i będziemy mogli się wprowadzać |
||||
|
|
|
#1784 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczynki.
Mykam spac bo jutro dzien pelen wrazen... pierwsze jazdy i pierwsza wizyta u gina... juz mam stracha... Mam nadzieje ze dobre wiesci przyniose o fasolce. Buziaki slodkich snow |
|
|
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
alle się działooo, nie można niestety zaniedbywać wizażu na więcej niż minutę Kliwia sernik wygląda pysznie, a prezent od męża uroczy no i to co Ci powiedział...chwyta za serducho ![]() Martuś rogówka super, na maks wygodną wygląda. Co do egzamu to pro forma będę trzymać kciuki, ale wierzę i jestem przekonana, że będzie krągła 5-teczka Pani Sz. w kwestii poglądów na temat ciąży zatrzymała się w epoce kamienia łupanego...jak wpisze zalkę do indeksu zgaś ją w inteligenty sposób, wbrew pozorom ona niezbyt kumata jest ![]() Ewelinka 13 i Alutka78 witajcie w naszych skromnych progach Ewelinko, mnie z kolei przypominasz córeczkę połówki mojego kuzyna...jesteś jej dorosłą wersją ślicznie wyglądaliście Alutka czekamy na fotki i relację ![]() Aaaaa właśnie Scio mały głód mnie dopadł jak zobaczyłam Twoje danie wczorajsze a o tej godzinie buszować po lodówce surowo wzbronioneRybulko a czytając historię z cygarem się popłakałam... gratki odnośnie zakończenia podyplomówki i za determinację no i MIŁOSZKA Wam gratuluję, czyli w końcu się "odsłonił" ![]() za prawko 3mam ![]() Strippi Julkę to nic tylko tulić i tulić i tulić, w sumie jak każde "nasze" wizażowe dzieciątka Aniu super, że coraz bliżej końca jesteście z remontem daj koniecznie znać kiedy parapetówa ![]() ![]() Domi7ks co do pytań to tak jak Marta napisała pokaż suknię to i butki pomożemy dobrać, a welon rzeczywiście rzecz gustu ja nie chciałam mieć, ale w końcu łyso się czuła i zawisnął na mej głowie![]() Stokrotko, Baju uważajcie na siebie. Z takimi typami to tylko na krzesło, albo uciąć interes ![]() Maggie, Kasiaher dziewczynki co u Was ? Azzis GRATULACJĘ Kochana kolejna dzielna mamadziewczynki co do wczorajszego dnia to ja miałam niespodziewankę urządzoną przez męża i brata bo on był ze swoją dziewczyną wstał rano co w jego wydaniu w niedziele jest cudem (budzi się w miare wcześnie, ale odkleić go od łóżka przed 12 nie ma szans) i wyszedł gdzieś razem z moim bratem wrócił z pięknym kolorowym okazało sie, że byli odebrać bilety w kinie, na film "Randka w ciemno" seans zaczynał się o 21:15 bo wcześniej juz miejsc nie było...ale przed kinem była kolacja w Sfinksie ![]() ![]() bardzo mile mnie zaskoczył ![]() film jak dla mnie średni i ja nie polecam, śmiałam się jedynie przy kwestiach wypowiadanych przez Dereszowską bo świetnie akcentuje przekleństwo z literką "r" w środku nooo i orgazm też nieźle udaje
|
|
#1786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Z welonem - to moze porozmawiaj z mamą - ona Ci doradzi. Buty obowiazkowow ecru - białe będą się zbyt wyróżniały Azzis - gratualcje! Stripii - śliczną masz córeczkę - mała Królewna .
Edytowane przez kolanka Czas edycji: 2010-02-16 o 07:59 |
|
|
|
|
#1787 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Azzis...GRATULACJE !!! Strippi...Twoja Niunia jest słodka i już modna panienka z niej widzę opaska bardzo trendy :PDomi7ks...pokaż nam sukienkę i butki to już zgromadzenie Ci doradzi co do welonu...ja bym chyba nie założyła, chociaż moja znajoma brała ślub jak miała już 3 dzieci i welon miała...kwestia gustu i dobrego smaku...
|
|
#1788 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Co do welonu...uważam ze nie bardzo, może lepiej sam kwiatek we włosach lub woalka? Buty zdecydowanie ecru No i pokazuj sukienke ![]() Azzis, gratulacje
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
Laseczki tu sa zdjecia
![]() kurcze ja nic nie wiem chyba do fryzjera pora sie zapisac tez, a nie mam pomyslu na fryzure, kompletnie nic![]() sukienka narazie jest bez dodatkow, podobno w maju jak bede odbierala, to bedzie z dodatkami. Wczesniej miala byc bez szelek, ale podczas przymiarki stwierdzilam, ze z szelkami bedzie lepiej i wygodniej... kurde, ale mi sie nie chce tego slubu robic. Wczesniej sie nie zajmoalismy tym, bo ciagle tylko dzidzius, a tu zostal ponad 3 miesiace i najwyzsza pora... Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2010-02-16 o 08:31 |
|
|
|
#1790 |
|
Zadomowienie
|
Witam dziewczyny (no i chłopaki bo wywnioskowałam że mąż ewelinki13też pośrednio uczestniczy w forum).
ewelinka13 wyglądałaś super i rzeczywiście masz bardzo dziewczęcą twarzyczkę ... ślicznie! Alutka78 witaj! Rybulka już nie wiem któ ładniejszy Ty czy Miłoszek! Strippi Juleńka śliczna i jaka trendy!!! domi7ks czyli jednak zdecydowałaś się na większe wesele, z orkiestrą itd? |
|
|
|
#1791 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczyny
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
stripi śliczna ta twoja dziewczynka rybulka ślicznie wyglądasz, kwitnąco po prostu. domi7ks sukienka fajna, ja bym raczej welonu nie zakładała, bez welonu też jest ładnie, wogule jak się ubierałam w dniu ślubu to chciałam iść bez welonu, bo tak mi się moja fryzura podobała a welon jakoś niebardzo i niechciało mi się jej przykrywać. Mam mnie jednak namówiła. coraz więcej u nas mamuś i przyszłych mamuś. Mam nadzieję, ze mój mąż kiedyś do tego dorośnie.
"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie" Edytowane przez stokrotka24 Czas edycji: 2010-02-16 o 08:42 |
|||||
|
|
|
#1792 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem szczerze, ze do orkiestry tylko dzwonilismy w tamtym roku jak wszystko przekładalismy i mam nadzieje, ze sobie zaklepali ten termin dla nas, bo potem to olalismy a mielsimy pojsc do tego goscia przepisac umowe... ale moi rodzice maja nam dac troche kasy, u Tz niiiby tez, wiec robimy. Co prawda na liscie gosci mam jakies 40-50 osób i mysle, ze bedzie takie male. Wczesniej mielismy zaliczke na kamerzyste ale zrezygnowalismy z niego. Bedzie tylko fotograf... Tylko juz sie stresuje co ja w tym czasie zrobie z dzieckiem.. ![]() poza tym stweirdzislismy z Tz (ale juz chyba o tym pisalam) ze wychodzimy razem z naszego mieszkanka i u nas blogoslawienstwo, a nie ze ja ide do swojego rodzinnego domu a on do swojego... |
|
|
|
|
#1794 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1795 |
|
Zadomowienie
|
Domi7ks ... jestem pewna że mała stanie na wysokości zadania i będzie wiedziała co robić a czego nie robić w tym ważnym dniu. Napewno bedzie miał się kto nią zająć. Dobrze by było gdybyście mieli na sali do dyspozycji jakiś pokoik dla małej.
Rosette jak się mąż czuje? |
|
|
|
#1796 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1797 | ||
|
Zakorzenienie
|
gratulacje dla Azzis
![]() Cytat:
to musiał być ten ![]() Cytat:
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-16 o 09:27 |
||
|
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Czesc
Cytat:
Nie. Bierzecie teraz sam ślub kościelny (a nie konkordatowy) do księdza zanosicie tylko akt małżeństwa i tyle. Ksiądz już nie załatwia urzędowych spraw Dziękuje za tyle komplementów odnoście mojego calzone, a to przecież nic takiego, proste i tanie ![]() Co do welony to to jest Domi Twój wybór, czy chcesz, czy nie |
|
|
|
|
#1799 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1800 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.

najwazniejsze to unikac samotnych spacerów!! dzis przyjmowałam zapisy na samoobrone, kurs rozszedł się w 2 h jak ciepłe bułeczki.

nie wiem jak to mozliwe ze szuka go tyle policji i nie moga go złapać 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
a o tej godzinie buszować po lodówce surowo wzbronione
a czytając historię z cygarem się popłakałam...