wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;) - Strona 61 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-29, 12:09   #1801
ButterBear
Zakorzenienie

Dot.: wymarzony pierścionek część XVIII i na pewno nie ostatnia ;)

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
moim zdaniem się nadaje.
No i nie powinniście mieć problemów z rytmem, bo go słychać wyraźnie, ale przecież twój tż jest perkusista, to cię poprowadzi\

Butter, a ty robisz jakieś pyszne jedzenie na święta?
No właśnie co dziwne, mój TŻ ma wyczucie rytmu, jak gra, ale do tańca to kompletna pokraka...to ja go muszę prowadzić...

Ja na święta zrobię chyba keks, może kurczaka w galarecie, może tzw. 'domki'...i żurek... i nic więcej, bo szczerze powiedziawszy nie bardzo mam kiedy ...

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:11   #1802
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
No właśnie co dziwne, mój TŻ ma wyczucie rytmu, jak gra, ale do tańca to kompletna pokraka...to ja go muszę prowadzić...

Ja na święta zrobię chyba keks, może kurczaka w galarecie, może tzw. 'domki'...i żurek... i nic więcej, bo szczerze powiedziawszy nie bardzo mam kiedy ...
Bardzo dziwne , mój właśnie na parkiecie wymiata, dzięki szkole muzycznej i wyczuciu rytmu
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:17   #1803
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
o 1, ale o 24 z pracy wróciłam
.
Czyli miałaś ochotę pospać więcej jak 12 h:

Mój mąż ma tak codziennie

Cytat:
No co Wy? Macie lęk wysokości??
U mnie to TŻ wiesza firany z wiadomych względów ale jak trzeba wejść na drabinę, to ja...bo on sie boi
Ja nie mam lęku wysokości, ja mam zbyt wybujałą wyobraźnię.

Jak myłam okna mieszkając u rodziców i stałam na krześle to zawsze miałam wrażenie że krzesło się przewróci i jak przez to okno wylecę

Wole po prostu unikać takich sytuacji.

Ale np siadać na parapecie na 10 piętrze z nogami wywieszonymi po 2 stronie okna to już się nie boję.

Poza tym gdybym miała lęk wysokości cieżko by mi było jeździć na nartach

Cytat:
Napisane przez Madlen__18 Pokaż wiadomość
Ad pracy to tak, tylko nie wiem w co włożyć łapki najpierw, i na razie nawet weekend nam na to schodzi.. (nadzoruję sklep internetowy i proces zamówień, tworzę katalog produktów do zamówień telefonicznych, jednocześnie koduję magazyn, bo zamówienia mają szybko być realizowane więc każdy produkt ma kod w systemie, który robię ja, i jeszcze stawiam forum internetowe o tej samej dziedzinie , plus oczywiście ciągłe dodawanie nowych produktów do sklepu internetowego ( + kod + katalog rzecz jasna) no i odpowiadanie na maila, pilnowanie allegro, czasem odbieranie telefonów. W skrócie zakres moich obowiązków jak na razie

A odnośnie ankiet to zastanawiam się jak to zrobić Haniu, chyba cię zaliczę do grupy kontrolnej, czyli osób zdrowych, no bo nie spełniłabyś pewnie podstawowego kryterium czyli osoba w anoreksji rozpoznanej, i w leczeniu. Trudno poza tym, żebyś wypełniała "wstecz". Jeśli będę badać np skalę emocji, to nie będzie wiarygodne.
Ale podeślę wam na pewno, pewnie zrobię wersję elektroniczną, żeby było prościej wypełnić.

Twin: nie spotkałaś się na studiach z ankietami, kwestionariuszami itp itd odnośnie wizerunku własnego ciała , lub wizerunku ciała w zab. odżywiania??
To fajna praca.

W domu pracujesz czy jeździsz do biura??

Zdecydowanie jako zdrowa..ale z konkretnymi doświadczeniami więc niektóre rzeczy mogę widzieć inaczej i lepiej rozumieć

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:
No właśnie co dziwne, mój TŻ ma wyczucie rytmu, jak gra, ale do tańca to kompletna pokraka...to ja go muszę prowadzić....
Faktycznie dziwne

Wam może tez być trudno z powodu rożnicy wzrostu

Edytowane przez hania811
Czas edycji: 2010-03-29 o 12:16
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:21   #1804
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Bardzo dziwne , mój właśnie na parkiecie wymiata, dzięki szkole muzycznej i wyczuciu rytmu
to ja mam śmiesznie z tż, jeśli chodzi o tańczenie. Ogólnie on nie lubi i nie chce. Wiadomo, że jak gdzieś na weselu jesteśmy czy na sylwestrze z tańczeniem, to potańczy, ale raczej ciężko. W każdym razie on daje radę tylko na dwa, generalnie żaden rytm na trzy nie wchodzi w grę, bo tż dalej tańczy swoje na dwa
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:26   #1805
Madlen__18
Zakorzenienie

Siedzę w firmie. Na małym zapleczu z laptopem. Za plecami mam magazyn i stertę pudeł.
Już jest troszkę lepiej, ale na poczatku przez miesiąc wychodziłam z domu o 7 rano, a wracałam 22/23 czasem. Bo mam daleko do pracy, droga nam zajmuje tramwajem prawie godzinę - samochodem nie byłoby szybciej, bo robią szybki tramwaj i korki niemiłosierne...
Ja nie potrafię rano wstawać, czesto wstaję na 25 minut przed wyjściem i jadę nieżywa do pracy, budzę się przy komputerze. A zawsze sobie mówię, że wstanę o tej 6.00 umyję włosy (mam fizia, myję codziennie, teraz też prostuje ale tylko grzywkę i kosmyki przy twarzy jak się wygną...) i zrobię makijaż (lubię bardzo kreski np) ale udaje się rzadko kosmetyki mam w torebce, strasznie się na siebie wkurzam za ten sen
i mów mi dobrze, nie mów mi źle
rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb
okrytą w obwolutę twoich ramion i ud
czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż
i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój"

M
Madlen__18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:29   #1806
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Z oknami zawsze dużo mi pomaga, już drugi raz umył wszystkie sam. Normalnie robimy to wspólnie - ale zawsze to on ściąga i zawiesza firanki, ja mam lęk wysokości (mamy nieco wyżej, ok. 270 cm) i niezbyt dobrze czuję się na drabinie

Mąż mnie uwielbia rozpieszczać, niestety na jego koncie można zrobić debet

Ja wydrukowałam kupon do Sephory z 20% rabatem na marki dostępne wyłącznie w tej perfumerii, tak na wszelki wypadek, gdyby TŻ zechciał mi je kupić
Wiem, pamiętam, że lubisz te perfumy, bo ja też je miałam i je lubię
Potrzebuję zapachowej zmiany, ja zawsze wracam do Emporio Armaniego, ale potrzebuję czegoś ekstra. Zastanawiałam się nad Addict Diora, ale nie utrzymuje się na mnie cały dzień

Ajć, ja tam golę zwykłą maszynką
To za 15 minut! Trzymam kciuki!

Myślę, że warto iść na staż, jeśli nie masz innej opcji w tej chwili.
Burżujka !!! perfumy kupować w Sephorze Ja na allegro kupuję albo w SuperPharm Emporio nie podoba mi się wcale, nudny strasznie, nie mogę bo zmęczyć już tak długo
A Extravagance to dla mnie właśnie coś extra

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Ja ma doła kulinarnego.
Nie chce mi sie gotować, nie mam weny, a jak już coś ugotuje to mi nie smakuje.

Nawet moja ukochana soczewicowa wyszła mi do bani.

Do tego rozmijamy sie z mężem smakami ostatnio. I to na co ja mam ochotę, on totalnie nie am smaku.
Wściekłam sie bo zawsze lubił żarcie po chińsku, a już makaron sojowy tudzież ryżowy po chińsku pożerał hurtem, a w czwartek nagle stwierdził że mu nie smakuje, zje, ale generalnie wolałby coś innego.
W związku z tym dostał bana na domowe wypieszczone obiadki.
Nie gotuję

Na święta tez nic nie robię - sama bedę więc po co

Dlatego też...niestety Miśku nie pomogę.

Za to Ty mi pomogłas bo sie wypisałam.

O rany, aż tak Haniu
Ja w weekend robiłam szaszłyki dietetyczne na grillu elektrycznym, było pycha
Cytat:
Na 14!!!
A spać o której poszłaś??

Ja mam na odwrót ostatnio zasypiam o 1/2 wstaję sama o 8

Mój mąż nie jada piersi z kurczaka
Swego czasu tego z przepisu Butter z pesto to jeszcze tknął...ale to tylko chwilowe było.

Dla niego to nie jest mięso tylko wióry.

Jeśli już..to może łaskawie, czasem zjeść w curry jakimś..albo mocno zamarynowane sosami sojowymi itp. Ale tu też jest warunek- muszą być bardzo drobno pokrojone..żeby smaku kurczaka nie było czuć.

Dlatego ma bana na obiadki.
Jeny oszaleć można z takim grymaśnym facetem , myślałam, że tylko mój tak wymyśla, on znowu odwrotnie- nie toleruje żadnego mięsa prócz drobiu, i to w dodatku MUSI być bez kości, bo go obrzydza
Stary 2010-03-29, 12:31   #1807
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Twin: nie spotkałaś się na studiach z ankietami, kwestionariuszami itp itd odnośnie wizerunku własnego ciała , lub wizerunku ciała w zab. odżywiania??
Niestety Madlen nie spotkałam się. Ja uciekam od klinicznej w stronę społecznej Teraz znalazłam tylko coś takiego:

http://www.psychiatriapsychoterapia....es_show&id=743

DZIEWCZYNY MĄŻ JEST MGR!
Stary 2010-03-29, 12:33   #1808
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Jeny oszaleć można z takim grymaśnym facetem , myślałam, że tylko mój tak wymyśla, on znowu odwrotnie- nie toleruje żadnego mięsa prócz drobiu, i to w dodatku MUSI być bez kości, bo go obrzydza
a mój tż lubił wszytko, co z mięsa, ale do momentu swojej wyprowadzki od mamusi. Teraz jak ma sobie kupić schab, karkówkę - kroić, nie daj Boże kości odkrajać, to mu się nie chce. Najczęściej też je kuraka właśnie, ew. mielone gotowe.
Stary 2010-03-29, 12:35   #1809
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Niestety Madlen nie spotkałam się. Ja uciekam od klinicznej w stronę społecznej Teraz znalazłam tylko coś takiego:

DZIEWCZYNY MĄŻ JEST MGR!
Gratulacje dla męża
do linka zajrze po pracy..pakuję paczkę

M
Stary 2010-03-29, 12:36   #1810
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Siedzę w firmie. Na małym zapleczu z laptopem. Za plecami mam magazyn i stertę pudeł.
Już jest troszkę lepiej, ale na poczatku przez miesiąc wychodziłam z domu o 7 rano, a wracałam 22/23 czasem. Bo mam daleko do pracy, droga nam zajmuje tramwajem prawie godzinę - samochodem nie byłoby szybciej, bo robią szybki tramwaj i korki niemiłosierne...
Ja nie potrafię rano wstawać, czesto wstaję na 25 minut przed wyjściem i jadę nieżywa do pracy, budzę się przy komputerze. A zawsze sobie mówię, że wstanę o tej 6.00 umyję włosy (mam fizia, myję codziennie, teraz też prostuje ale tylko grzywkę i kosmyki przy twarzy jak się wygną...) i zrobię makijaż (lubię bardzo kreski np) ale udaje się rzadko kosmetyki mam w torebce, strasznie się na siebie wkurzam za ten sen
Jak czytam takie rzeczy to dopiero sobie uświadamiam jaki ze mnie leń . Podziwiam Cię

Cytat:
DZIEWCZYNY MĄŻ JEST MGR!
Gratuluję Twojemu meżowi!
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:44   #1811
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:

DZIEWCZYNY MĄŻ JEST MGR!
Twin, gratulacje dla Męża
To pewnie dziś podwójnie będziecie świętować

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:48   #1812
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Burżujka !!! perfumy kupować w Sephorze Ja na allegro kupuję albo w SuperPharm Emporio nie podoba mi się wcale, nudny strasznie, nie mogę bo zmęczyć już tak długo
Dla mnie to istne szaleństwo nie burżujstwo.
Najbardziej "lubię" ceny w Douglasie - średnio 50% przebity w porównaniu do cen z all

Cytat:
O rany, aż tak Haniu
Ja w weekend robiłam szaszłyki dietetyczne na grillu elektrycznym, było pycha

Aż tak
Rozpieściłam Dziada, dlatego teraz zaczynam akcję "ciesz sie że w ogóle masz co jeść"

Ja wszystko bym dała żeby mój kurczaka tolerował...bo najchudsze i najłatwiejsze mięso do zrobienia.

O dziwo lubi takiego kurczaka z zupy.
Wychodzi na to że najłatwiej ugotować pomidorówkę na nogach z kurczaka..wtedy mam obiad z głowy.

Cytat:
to ja mam śmiesznie z tż, jeśli chodzi o tańczenie. Ogólnie on nie lubi i nie chce. Wiadomo, że jak gdzieś na weselu jesteśmy czy na sylwestrze z tańczeniem, to potańczy, ale raczej ciężko. W każdym razie on daje radę tylko na dwa, generalnie żaden rytm na trzy nie wchodzi w grę, bo tż dalej tańczy swoje na dwa

U nas na odwrót..ja na dwa i nic więcej w grę nie wchodzi..a mąż kombinuje normalnie na pięć
Cytat:

DZIEWCZYNY MĄŻ JEST MGR!
Pogratuluj i rób ten pyszny obiad- należy mu się
Stary 2010-03-29, 12:55   #1813
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
A nie boisz się, że na All trafisz na podróbę?
Sephora ma wyłączność na tę markę w Polsce, szukałam w paru perfumeriach internetowych i nigdzie ich nie ma

Extravagance jest fajny, ale chcę mieć coś, czego jeszcze nie używałam

Cytat:
DZIEWCZYNY MĄŻ JEST MGR!
Super!

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 12:55   #1814
Madlen__18
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
Jak czytam takie rzeczy to dopiero sobie uświadamiam jaki ze mnie leń . Podziwiam Cię

Też mam tendencję do bycia leniem, ale musiałam spiąć dupsko
Są takie czynności, które mnie nie męczą, ale wpatrywanie się 12h w kompa, wysysa ze mnie życie i jestem nieżywa. Cieszę się wtedy bardzo, że nie zdecydowałam się na żaden "informatyczny" zawód. Fakt, lubię sobie zrobić prostą stronkę www, czy coś pokombinować, kręci mnie to, ale tylko hobbistycznie. Jak bym miała siedzieć po kilka godzin bez przerwy, bez możliwości ruszenia się i bez kontaktu z ludźmi to bym ześwirowała

M
Stary 2010-03-29, 12:59   #1815
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Najbardziej "lubię" ceny w Douglasie - średnio 50% przebity w porównaniu do cen z all
ale za to mają czasem fajne promocje, moim zdaniem się wtedy opłaca a przynajmniej jest pewność, że to nie podróbka.
Ja tam kupuję perfumy tylko właśnie po obniżonych cenach albo jak mi dają jakieś zniżki.
Nie kupiłam jeszcze nigdy perfum na allegro, bo nigdy nie jestem pewna, co i jak
Stary 2010-03-29, 13:02   #1816
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam tendencję do bycia leniem, ale musiałam spiąć dupsko
Są takie czynności, które mnie nie męczą, ale wpatrywanie się 12h w kompa, wysysa ze mnie życie i jestem nieżywa. Cieszę się wtedy bardzo, że nie zdecydowałam się na żaden "informatyczny" zawód. Fakt, lubię sobie zrobić prostą stronkę www, czy coś pokombinować, kręci mnie to, ale tylko hobbistycznie. Jak bym miała siedzieć po kilka godzin bez przerwy, bez możliwości ruszenia się i bez kontaktu z ludźmi to bym ześwirowała
Ja jestem leniem patentowanym, nie ma dla mnie ratunku.

Jeśli chodzi o perfumy to tylko wolnocłowe . Nigdzie nie widziałam takich cen jak tam
Stary 2010-03-29, 13:04   #1817
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem leniem patentowanym, nie ma dla mnie ratunku.

Jeśli chodzi o perfumy to tylko wolnocłowe . Nigdzie nie widziałam takich cen jak tam
też zależy gdzie i jaki jest aktualnie kurs. Opłaca się faktycznie, jeśli tam też jest jakaś wyprzedaż na przykład.
Stary 2010-03-29, 13:08   #1818
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Okazuje się, że w dobrych hiszpańskich perfumeriach jest taniej, niż na wolnocłówce
Niestety, nie będę mieć okazji kupić czegoś właśnie tam

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-29, 13:15   #1819
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:

Aż tak
Rozpieściłam Dziada, dlatego teraz zaczynam akcję "ciesz sie że w ogóle masz co jeść"

Ja wszystko bym dała żeby mój kurczaka tolerował...bo najchudsze i najłatwiejsze mięso do zrobienia.

O dziwo lubi takiego kurczaka z zupy.
Wychodzi na to że najłatwiej ugotować pomidorówkę na nogach z kurczaka..wtedy mam obiad z głowy.

U nas na odwrót..ja na dwa i nic więcej w grę nie wchodzi..a mąż kombinuje normalnie na pięć

No dokładnie, ceny po prostu z kosmosu
Ach te chłopy!!!

Cytat:
Sephora ma wyłączność na tę markę w Polsce, szukałam w paru perfumeriach internetowych i nigdzie ich nie ma

Extravagance jest fajny, ale chcę mieć coś, czego jeszcze nie używałam

Super!
Daj spokój, ja bym zmieniła perfumy na inne, nie lubię się dawać robić w konia

Asiuk nie boję się, nigdy nie kupiłam podróbek jak na razie, widzę co sprzedaje sprzedawca i analizuję temat, zresztą mój Tżet odbiera najczęściej osobiście w sklepie w W-wie także nie ma stresu, to pewniaki

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2010-03-29 o 13:17
Stary 2010-03-29, 13:17   #1820
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
też zależy gdzie i jaki jest aktualnie kurs. Opłaca się faktycznie, jeśli tam też jest jakaś wyprzedaż na przykład.
Moje perfumy są zazwyczaj o 50 zł tańsze niż w polskich tanich perfumeriach internetowych .

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Cytat:
Okazuje się, że w dobrych hiszpańskich perfumeriach jest taniej, niż na wolnocłówce
Niestety, nie będę mieć okazji kupić czegoś właśnie tam
Łosz kurczę! No to co ja tu robię? Pakuję się i zawijam do Hiszpanii.
Stary 2010-03-29, 13:24   #1821
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Daj spokój, ja bym zmieniła perfumy na inne, nie lubię się dawać robić w konia
Czemu w konia? Jose Eisenberg jest w Polsce jeszcze mało znany. Dostaję ostatnio dużo próbek w Sephorze (znajomości ), niektóre zapachy są całkiem, całkiem, ale tylko ten jest jakby pode mnie robiony, ładnie się rozwija na mojej skórze i jest bardzo charakterystyczny

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-29, 13:26   #1822
L_V
Zakorzenienie

Mój Boże, szefowa ma dzisiaj urodziny i wypiłyśmy 2 butle szampana, z czego ja na pusty żołądek. Świetnie,już jestem pijana.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-29, 13:28   #1823
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Czemu w konia? Jose Eisenberg jest w Polsce jeszcze mało znany. Dostaję ostatnio dużo próbek w Sephorze (znajomości ), niektóre zapachy są całkiem, całkiem, ale tylko ten jest jakby pode mnie robiony, ładnie się rozwija na mojej skórze i jest bardzo charakterystyczny
nO, bo wykorzystują sytuację jak tylko mogą, mają przebitkę conajmniej 100 % na tych perfumach. Pewnie 30 ml. kupujesz za 150 zł. ? , czyli za tyle co ja 100 ml - dla mnie to chamstwo jest

Skoro w Super-pharmie opłaca się sprzedawać dobre perfumy w normalnych cenach to ja nie widzę sensu wchodzenia do Sephory, od lat perfumiarsko bojkotuję Sephorę i Daglasa
Stary 2010-03-29, 13:37   #1824
miskowa
Zakorzenienie

[QUOTE=dorinka30;18212082]nO, bo wykorzystują sytuację jak tylko mogą, mają przebitkę conajmniej 100 % na tych perfumach. Pewnie 30 ml. kupujesz za 150 zł. ? , czyli za tyle co ja 100 ml - dla mnie to chamstwo jest

moim zdaniem to błąd. ja też często kupuję w super pharm, ale muszę przyznać, że często promocje w sephorze czy douglasie są nawet lepsze. W tym roku kupiłam jedne perfumy w sephorze, w zestawie, taniej niż w SP, w douglasie też jeden zestaw. Trzeba się rozglądać
Stary 2010-03-29, 13:38   #1825
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
Mój Boże, szefowa ma dzisiaj urodziny i wypiłyśmy 2 butle szampana, z czego ja na pusty żołądek. Świetnie,już jestem pijana.

Cytat:
nO, bo wykorzystują sytuację jak tylko mogą, mają przebitkę conajmniej 100 % na tych perfumach. Pewnie 30 ml. kupujesz za 150 zł. ? , czyli za tyle co ja 100 ml - dla mnie to chamstwo jest

Skoro w Super-pharmie opłaca się sprzedawać dobre perfumy w normalnych cenach to ja nie widzę sensu wchodzenia do Sephory, od lat perfumiarsko bojkotuję Sephorę i Daglasa
Te perfumy są tylko w butlach 100 ml Tak wyczytałam gdzieś na Wizażu.
Jeśli chodzi o Extravagance, to kupowali ją dla mnie rodzice na strefie wolnocłowej, to było 11 lat temu Wiem, że kupili mi chyba 50 ml tylko dlatego, że były strasznie drogie, kosztowały chyba powyżej 200 zł.

Być może katowicka Super Pharm jest średnio wyposażona i w Wawie jest większy wybór, ja tam dla siebie niczego nie znajduję

Ewunia

Staś

bloguję
Stary 2010-03-29, 13:43   #1826
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
Gratulacje dla męża
Cytat:
Cytat:
Twin, gratulacje dla Męża
To pewnie dziś podwójnie będziecie świętować
Cytat:
Super!

Mąż dziękuje

Cytat:
Dzięki. Kurczak już tylko do piekarnika i będzie gotowy a do deseru tylko bezy zrobić i też będzie gotowy.

Cytat:
Nieźle
Stary 2010-03-29, 13:49   #1827
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Być może katowicka Super Pharm jest średnio wyposażona i w Wawie jest większy wybór, ja tam dla siebie niczego nie znajduję
Też mam takie odczucia.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-03-29, 13:50   #1828
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
szalejesz
Stary 2010-03-29, 13:56   #1829
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Ja kupuję tylko na all i nigdy się nie nacięłam.
Wręcz przeciwnie..mam wrażenie ze perfumy przywożone ze Stanów jakoś mocniej pachną. Ciuchy męża wypsikane Zegną pachną nią nawet po praniu.
Kupiłam 100 ml za 120 zł ,a w Douglasie kosztują 260 zł

Mój mąż rzadziej trafia lepsze promocje na lotniskach niż na allu- nie ma nigdzie tańszych perfum.

Cytat:
Nieźle
A czemu ty przepraszam o tej porze masz pusty żołądek?!?!?!?
Stary 2010-03-29, 14:06   #1830
L_V
Zakorzenienie

Cytat:

Nieźle
A czemu ty przepraszam o tej porze masz pusty żołądek?!?!?!?
Bo nie zdażyłam zjeść śiadania,a zanim przyjechał obiad zjadłam flam tryskawkowy i popiłam szampanem. No i jestem pijana.
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości