![]() |
#1801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze codzienne jadłospisy, część XI
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#1803 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym cukru do kawy chyba nikt Ci na siłę nie wciska. Edytowane przez cerveza Czas edycji: 2010-05-07 o 15:48 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
ha ha żeby tak łatwo z praca było ludzie nie byliby na bezrobociu i niektórzy by mieli co do garnka włożyć
![]() spoko rady dzięki :P kawę sobie odpuściłam ;p
#1805 |
Zakorzenienie
|
Podbijam moją dzisiejszą R
I (7:00) - placki owsiane (4ł. owsianych, jajko, 2ł. otr. pszennych) z serkiem homo nat. i dżemem niskosłodzonym (na wszystko jakieś 1,5łyżeczki dżemu) ; 100g jogurtu owoce leśne ![]() rowerem do szkoły II (9:15) - sałatka (pomidor, sałata, papryka czerwona, tuńczyk, skropione oliwą) ; 30g orzechów arachidowych III (12:00) - placek (jajko, 1,5ł. otr. ows., 1ł. jogo nat.) ; 150g serka homo waniliowego (naturalny + aromat) rekreacyjny wf zaraz po: banan (14:00) rowerem ze szkoły IV (16:00) - pół fileta z rybki, omlet z 1 jaja ćwiczenia V (18:00) - drugie pół rybki, pół torebki ryżu brązowego VI (20:00) - pół wieśniaka z pomidorkiem, jajkiem na twardo i szczypiorkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#1806 |
Zadomowienie
|
U
ocenicie mnie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1807 |
Zakorzenienie
|
zjedz kolację.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1808 |
Raczkowanie
|
Wczorajsza eRka :
1) owsiana : 5 kopiastych łych płatków, suszki: 5 śliwek, 4 morele, garść żurawiny, 2 średnie jabłka prażone z cynamonem i przyp.piern., pół kostki twarogu półtłustego zielona herbata z cytryną 2) placki owsiane: 2 duże wiejskie jajca + 1 białko, 3 łyżki płatków owsianych, 2 łyżki otrębów owsianych, 1 pszennych, 2 średnie tarte marchewy, cynamon kawa z mlekiem 3.2% 3) ok.200g gotowanej piersi indyka w przyprawach, pół pęczka zielonych szparagów na parze, średnia papryka czerwona, wszystko polane łyżką oliwy z oliwek 4) wieśniak lekki (tata nakupował i lekkich i zwykłych ![]() 5) i znowu wieśniak ![]() Dzisiejsza eRrrr: 1) owsiana: 5 kopiastych łych płatków, 2 średnie jabłka prażone z cyna i piernikową, wieśniak 200g zielona herbata z cytryną 2) placki owsiane : 2 wiejskie jajka, 4 łyżki owsianych, 1 łyżka otrębów pszennych, cynamon (bez warzyw bo miał być przedtreningowy ale w końcu musiałam zmienić plany ![]() 3) ok. 200g kawałków piersi indora, znowu szparagów duuużo ![]() 4) puszka tuńczyka z 2 łyżkami pestek słonecznika, sokiem z cytryny i pomidorami 5) pół wieśniaka, pół kostki twarogu półtłustego plus ogórek zielony z pieprzem ![]() *do obiadków jakoś ostatnio nie miałam zbytnio ochoty na żadne kasze itp ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1809 |
BAN stały
|
Dzień dobry, dawno mnie tu nie było
![]() wstawię swoje wczorajsze przed- okrsowe jadło. (bez rozdrabniania się na szczegółowe ilości produktów, darujcie ale nie mam (już!) na to siły ![]() U 6.30 Śniadanie: miseczka bran fleksów+ orzechy laskowe, rodzynki, otręby śliwkowe zalane ciepłym mlekiem 2%; espresso szybki spacer ok 0,5h 11.00 II Śniadanie: kajzerka z almette ogórkowym, salami (-prawdziwym, a nie mięsopodobnym ![]() ok 2h chodzenia (załatwianie rożnych spraw.. ![]() 15.00 Obiad: dorsz grilowany z sosem czosnkowym, porcja ziemniaczków smażonych, kapusta kiszona 18.00 Pdw. 2x krucha babeczka z budyniem śmietankowym, zajączek z czekolady Lindt 50g ![]() 21.30 Kolacja: a właściwie posiłek przed snem bo byłam mega zmęczona i kladłam się zaraz po powrocie do domu.. - serek wiejski 200g + rzodkiewki & szczypiorek; kubek melisy zasnełam o 22.30 ![]() Edytowane przez Black Cat Czas edycji: 2010-05-07 o 18:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Wtajemniczenie
|
Moje wychodzenie z R
![]() śniadanie: owsianka: 7 łyżek płatków, ogromne jabłko, serek wiejski IIśniadanie: jajecznica z 2 całych jajek+1 białka ze szczypiorkiem średnio intensywny siłowy 1h obiad: ok 200g gotowanej chudej szynki+szklanka makaronu pełnoziarnistego (przed ugotowaniem)+sos z przecieru pomidorowego z bazylią podwieczorek: micha sałatki (pekińska,troche papryki,ogórka,rzodkiewki ,pomidora, ok 50g orzechów włoskich, łyżka oliwy) kolacja: pół kostki twarogu chudego z kiełkami, papryką, ziołami Poproszę o ocenę ![]()
![]() |
#1812 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1813 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1814 |
Zakorzenienie
|
Jutrzejsza eRka trochę poczepana
![]() I - owsianka na mleku 1,5% (3ł. płatków, 1ł. otr. granulowanych czarna porzeczka, jabłko, łyżka suszonej żurawina i łyżka suszonych moreli) rowerem do szkoły II - grahamka posmarowana serkiem homo z sałatą, wędliną, pomidorem, ogórkiem ; 30g orzechów (mieszanka nerkowców i arachidowych, bo nie mogłam się zdecydować ![]() III - obiad w szkole :/ (ale zjem jak najwięcej mięsa i surówy ![]() rowerem ze szkoły IV - pół torebki brązowego ryżu, ok. 150g twarogu półtustego polane jogurtem owocowym owoce leśne spotkanie z koleżankami ćwiczenia V - omlet z 2 jaj z jabłkiem Tak trochę dziwnie, szczególnie ten przedtreningowy, no ale po powrocie ze spotkania nie będę już wcinać kolejnego posiłku ![]() proszę o ocenkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Raczkowanie
|
dzisiejsze utrzymanko
![]() Śniadanie: owsianka (4 łyżki płatkó + łyżeczka otrębów na szklance mleka 2% z jabłkiem, cynamonem, suszonymi morelami, miodem, żurawiną i pestkami dyni), kubek kawy zbożowej dłuuugi spacer z pieskiem po lesie (ponad 2 h ![]() Obiad: duży kotlet mielony nadziany pieczarkami z cebulką panierowany w otrębach i usmażony na oliwie, porcja buraczków zasmażanych, 2 ziemniaki z koperkiem, mizeria z ogórka świeżego z czosnkiem, koperkiem i łychą jogurtu naturalnego Podwieczorek: banan, pomarańcza (wiem, owoce to nie posiłek, ale tylko na tomiałam ochotę ![]() Kolacja: duża kromka razowca z masłem, solidna porcja wędzonej makreli, sałatka z 2 małych pomidorów, szczypiorku, jarmużu, 2 ogórków małosolnych i kilku rzodkiewek z pieprzem, solą i łchą jogurtu naturalnego, kubek herbatkki malinowej 1,5 l wody niegazowanej i proszę o ocenkę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1816 |
Przyczajenie
|
Czesc dziewczyny juz kiedys próbowałam tu pisac,wracam i prosze o pomoc.
Krotko; zaliczyłam juz anoreksje komuplsy zaczyna sie bulimia.nie chce tego bardzo ale coz chyba jestem słaba psychicznie.Chce to zmienic. Mam zamiar publikowac jadlospisy co pomoze miec kontole jako taką. Pozatym musze popracowac nad szeregiem innych spraw ale to juz co innego.licze na wyrozumiałośc ![]() Mój jadłospis; ś: kakao na mleku 2%, kanapka z twarogiem i dżemem 2ś: grejpfrut,kawa O: ryba,warzywa na patelnie p: jogurt owocowy lub sok k: 2 kromki chleba z ziarnami,szynka,pomidor,r zodkiewka,szczypiorek,her bata To taki mały plan na jutro a moze sie wydawac nie wiele ale dzis zaliczyłam kompuls..ostatni! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1818 |
Wtajemniczenie
|
P.
śniadanie; 2 kromki chleba ze słonecznikiem( te są cięższe niż poprzednie); z pastą z łososia i szczypiorkiem, druga z serem topionym i kilkoma plastrami pomidora+ jabłko ( dzisiaj był ostatni dzień kiedy zjadłam jabłko) + herbata 2 śniadanie( z racji tego że w piątki mam do szkoły na 12 mogę je zjeść spokojnie w domu); 200g. jogurtu z winogronami+wkrojone kiwi+płatki kukurydziane( kilka garści) obiad; 2 płaty ryby w sosie pomidorowym, ziemniaki, surówka z kapusty kiszonej. pod/deser; kawał murzynka w polewie czekoladowej, mandarynka kolacja; 3 kromki chleba ze słonecznikiem; z serkiem wiejskim i szczypiorkiem, ;serem żółtym niskotłuszczowym( wiem wiem, ale nic nie poradze że lepiej mi smakuje niż ten zwykły ) liściem sałaty, kilkoma plastrami pomidora, ogórka, ; z serem topionym i rzodkiewką, mandarynka , herbata. Wiem, że zaraz znowu mnie skrytykujecie że wciąż jem za mało, ale uważam że jest lepiej niż poprzednio . czekam na waszą ocene.
#1819 |
Rozeznanie
|
Przepraszam, że tutaj zaśmiecam, ale potrzebuje szybkiej odpowiedzi.
Mam nadzieje, ze wybaczycie ![]() Jestem na redukcji i zaraz bede jadla kolacje i w zwiazku z tym mam pytanie , chce zjeść jajecznice albo ugotowane na twardo 2 jajka . Czy moge zjesc je z chlebem pelnoziarnistym ciemnym czy same jesc? Chcialam zjesc serek wiejski, ale nie mam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1820 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
P: Sn: cały talerz płatków cookie crisp z szklanka mleka 2% , gratka truskawkowa 132g z garscia nerkowcow , duze jabłuszko 2sn: 3 kromki chleba z soja z maselkiem : szyneczka i pomidorkiem , serkiem zoltym i ketchupem , dzemem truskawkowym, pomaranczka O: 10 pierogow ruskich , kefir naturalny 200g , 4 ogorki kiszone P: jogurt pana cotta jagodowy 150g ![]() K: podluzna ciemna bulka z ziarnami z maselkiem szyneczka i pomidorkiem , 2 jajka na twardo z majonezem , pomaranczka , jabluszko i jak?
![]() |
#1821 |
Raczkowanie
|
z myślą o " R" U mnie dziś tragedia ;( sama nie wiem co to było ! od samego rana kombinowałam co jeść a wyszło to na marne ... nawet nie komentuje ale horror! ;p
ś: musli fitella jabłkowo cynamonowa + activia naturalna 210 g, kawa z mlekiem i cukrem 2ś: jogurt brzoskwiniowy 125g, jabłko, kawa o: 2 wafle ryżowe, prawie cały pojemnik surówki z pojemnika takiej jakaś smakołyk sie nazywała czy cuś xD i gorący kubek serowaaa p: lód śnieżka śmietankowa k: wiejski i jabłko, kawa pfff... ;/ chce juz jutro bo mam dosc tego dnia ;/
#1822 |
Rozeznanie
|
nikt nie pomoże?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1823 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1824 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ruchu nie piszesz w ramach asekuracji?
![]() |
#1825 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() i dzisiejszy przy okazji: śniadanie: placek (6łyżek płatków owsianych, 2 łyżki otrębów, 2 jajka, miseczka truskawek) IIśniadanie: pół kostki twarogu chudego z garścią orzechów włoskich obiad: gotowana pierść z kurczaka, 1/4 szklanki kaszy gryczanej (przed ugotowaniem), z dużą ilością papryki, zioła podwieczorek: duży filet z miruny na teflonie+fasolka szparagowa kolacja: serek wiejski z warzywkami i słonecznikiem może jakieś ćwiczenia dziś dojdą, ale zależy jak z czasem będzie ![]()
We are young So let’s set the world on fire We can burn brighter than the sun Edytowane przez liquefy Czas edycji: 2010-05-08 o 09:52 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1826 |
Raczkowanie
|
a to moja dzisiejsza RRRRR
ś: owsianka (5łych płatków, 2 łyżki fitelli mietowej, mleko) troche przysiadów + 55min orbi 2ś: 2 kromeczki razowe pół puszki tuńczyka wsw 1,5h szybkiego spaceru o:spora pieczona pierś + pół woreczka ryżu brązowego + buraczki+rzodkiewki+pomid or+sałata 20min twister p: wieśniak z orzechami k: jajecznica z 2 jaj z szynką drobiową i szczypiorkiem + rzodkiewy+ sałata i jak dziś? będe wdzieczna za ocenkę ![]()
#1827 |
Wtajemniczenie
|
kiciakasia,30 min hula hop.
#1828 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1829 |
Zakorzenienie
|
dla mnie ok, tylko troche malo nnkt. dodasz garsc orzechow albo 2 lyzki oleju i bedzie fajnie
#1830 |
Raczkowanie
|
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:48.